zostawił mnie bo miał mnie dosc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zostawił mnie bo miał mnie dosc

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 76 ]

Temat: zostawił mnie bo miał mnie dosc

Witam,  pisze ponieważ nie daje sobie z tym rady. Pół roku temu rozstałam się z moim pierwszym chłopakiem i wielka miłością, związek trwał 6 lat. Rozstslismy się, po kłótni,  rozstanie było domniemane bardziej przez niego,  nie pożegnaliśmy się, tylko poklocilismy,  on odebrał to jako rozstanie. Nie odzywał się do mnie przez 1,5 miesiąca,  ja czekałam na jego ruch ponieważ miałam wrażenie, że trochę jest zmęczony moja osoba,  nie chciałam się narzucać, jednocześnie poprzez sms tak jak zawsze - wyznawalam mu miłość. Postanowiłam przyjechać do niego, a on był z inną kobietą

Byłam zrozpaczona i "pogonilam " ja, razem pracują, on powiedział ze mnie juz nie kocha,  że żałuję że był ze mną,  tłumaczyłam sobie iż może najzwyczajniej szukał pocieszenia po mnie,  od tego czasu minęło 3 miesiące, a on nie odzywa się do mnie,  wiem ze jest sam, ale nawet nie pyta jak się czuje,  jak ja dzwonić nie odbiera. Czy czas może zmienić coś w tej relacji czy nie ma sensu bym walczyła?  Co robić? Bardzo go kocham.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zostawił mnie bo miał mnie dosc

Moim zdaniem po herbacie. Czas to uleczyć może już tylko Ciebie

3

Jak zatęskni, to się odezwie, choć nie robiłabym sobie nadziei. Niezłe scenki odstawiłaś.

Każdy ma prawo do błędów,  czyż nie?

5

malgosiaczek1987 napisał/a:

Każdy ma prawo do błędów,  czyż nie?

O jej, przepraszam, że uraziłam pannę wink.
Skoro tak syczysz, to były chyba ma rację wink.

6

Bardzo jasno sygnalizuje, że ma Cię gdzieś.

7

Jeny...takie proste...widać nie chce z Tobą kontaktu.

Wiem, że popelnilam błędy,  ale czy on był wporzadku oficjalnie nie rozstajac się ze mną i zapraszając inna na noc?

Nie odzywał się do mnie przez 1,5 miesiąca

No, jak dla mnie, to on się z Tobą rozstał jak najbardziej oficjalnie big_smile

10

big_smile.

Myślałam że dojrzali ludzie - szanujący siebie o rozstaniu mówią, nie domniemuja

12

Wiem, że popelnilam błędy,  ale czy on był wporzadku oficjalnie nie rozstajac się ze mną i zapraszając inna na noc?

Po 1.5 miesiąca chyba miał prawo,skoro nie byliście już razem.

Chyba sobie domniemasz... to domniemanie  big_smile

Umówił się z dziewczyną z pracy, bo tak mocno cierpiał?  Trochę za wcześnie na takie schadzki, może się umówił, bo mu brakowało seksu?

14

Umówił się z dziewczyną z pracy, bo tak mocno cierpiał?  Trochę za wcześnie na takie schadzki, może się umówił, bo mu brakowało seksu?

Nie znamy jego motywacji...może na seks,może to wasze rozstanie spłynęło po nim jak po kaczce,być może...dla Ciebie to zbyt wcześnie.
On zrobił inaczej,jest wolnym facetem,to robi co chce.

Rozumiem,  dziękuję za komentarze

16

Eh...faceci... Olej dziada.

Olać, bo olać czy olać, bo sam się odezwie. On mi w międzyczasie wysyłał erotyczne smsy, może ta droga iść, bądź przyjechać do niego w sexy looku wink

18

Tak, rób mu jeszcze za gejszę na telefon.

19

On mi w międzyczasie wysyłał erotyczne smsy,

To się zdecyduj, czy się odzywał, czy nie, bo coś chyba mieszasz smile

przyjechać do niego w sexy looku wink

Pewnie big_smile może nawet trójkącik Wam wyjdzie, jak u niego akurat będzie jakaś koleżanka z pracy big_smile big_smile big_smile

RavenKnight napisał/a:

Odpada?

21

RavenKnight napisał/a:

Odpada?

Co Ty, powinnaś lecieć na każde jego skinienie, tylko pomyśl nad cennikiem. Gejszę drogo sobie liczą. big_smile

diana-1971 napisał/a:
RavenKnight napisał/a:

Odpada?

Co Ty, powinnaś lecieć na każde jego skinienie, tylko pomyśl nad cennikiem. Gejszę drogo sobie liczą. big_smile

Nie kwestią w tyg, że się nie szanuje, tylko ze bardzo mi go brakuje. Facet czasem żeby zrozumieć, potrzebuje cielesności nie słow, może zamiast, prób słownych, poczekać trochę i do niego przyjechać, przecież on musi tęsknić za naszą bliskością

23

on musi tęsknić za naszą bliskością

On nic nie musi. Jakby tęsknił, to by coś z tym zrobił już dawno. Ogarnij się.

santapietruszka napisał/a:

On mi w międzyczasie wysyłał erotyczne smsy,

To się zdecyduj, czy się odzywał, czy nie, bo coś chyba mieszasz smile

przyjechać do niego w sexy looku wink

Pewnie big_smile może nawet trójkącik Wam wyjdzie, jak u niego akurat będzie jakaś koleżanka z pracy big_smile big_smile big_smile

Przeglądałem historie sms i wysyłał - później jako go nakrylam twierdził że mniejsze Juz nie kocha, wiec może to ze nie jesteśmy razem jesteś konsekwencją ze go nakrylam

25

Nakryłaś go na wysyłaniu do Ciebie erotycznych smsów? big_smile naprawdę się ogarnij, bo nie można zrozumieć, o co Ci właściwie chodzi big_smile

Może po tym co nawywijal zwyczajne honor mu nie pozwala odezwać się do mnie, no bo wie co uczynił... Czyli mam siłę poddać

Nakryłaś go na wysyłaniu do Ciebie erotycznych smsów? big_smile naprawdę się ogarnij, bo nie można zrozumieć, o co Ci właściwie chodzi big_smile

Kilka dni przed tym jak go nakrylam na.zdradzie, wysyłał mi.erotyczne smsy -tak jak w.związku wysłaliśmy, po tym jak go nakrylam na.zdradzie zaczął mówić że mnie już nie kocha, wiec o.co.w.tam chodzi

28 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-07-22 18:52:14)

(...)  rozstanie było domniemane bardziej przez niego,  nie pożegnaliśmy się, tylko poklocilismy,  on odebrał to jako rozstanie. Nie odzywał się do mnie przez 1,5 miesiąca,  ja czekałam na jego ruch ponieważ miałam wrażenie, że trochę jest zmęczony moja osoba,  nie chciałam się narzucać (...)

Wg mnie nie jesteś z nami do konca szczera. Moja wersja jest taka, ze sie poklociliscie. On powiedział, ze według niego to znaczy, ze miedzy wami koniec a Ty zamiast mu zaprzeczyczyc to milczałas. Pózniej chciałaś go wziasc na przeczekanie w nadziei, ze wróci do Ciebie na kolanach skamlajac o przebaczenie. Niestety plan nie wypalił no i sie okazało, ze jesteś w 4literach. Widzę takie możliwości:
1. Zastosował moja zasadę o całkowitym  zrywaniu kontaktów z kobietami które nas porzucają
Lub
2. Miał ochotę rzucić Cie już wcześnie a Ty mu dostarczyłas tylko pretekstu.

Jeśli 1 lub 2 to masz przewalone. Ale jest możliwe i 3.

3. Strasznie Cie kocha ale bardzo go zraniłas i ma na Ciebie delikatna alergie. Jeśli 3 to masz jeszcze szanse. Jeśli mu pokażesz sie z dobrej strony.

No to tyle smile

Tomek4811 napisał/a:

(...)  rozstanie było domniemane bardziej przez niego,  nie pożegnaliśmy się, tylko poklocilismy,  on odebrał to jako rozstanie. Nie odzywał się do mnie przez 1,5 miesiąca,  ja czekałam na jego ruch ponieważ miałam wrażenie, że trochę jest zmęczony moja osoba,  nie chciałam się narzucać (...)

Wg mnie nie jesteś z nami do konca szczera. Moja wersja jest taka, ze sie poklociliscie. On powiedział, ze według niego to znaczy, ze miedzy wami koniec a Ty zamiast mu zaprzeczyczyc to milczałas. Pózniej chciałaś go wziasc na przeczekanie w nadziei, ze wróci do Ciebie na kolanach skamlajac o przebaczenie. Niestety plan nie wypalił no i sie okazało, ze jesteś w 4literach. Widzę takie możliwości:
1. Zastosował moja zasadę o całkowitym  zrywaniu kontaktów z kobietami które nas porzucają
Lub

3. Strasznie Cie kocha ale bardzo go zraniłas i ma na Ciebie delikatna alergie. Jeśli 3 to masz jeszcze szanse. Jeśli mu pokażesz sie z dobrej strony.

No to tyle smile

w końca jakiś Facet przemówił,  czyli wg Ciebie jak powinnam zacząć starania by pokazać mu.się z dobrej strony, kiedy nie odbiera ode mnie telefonie, jechać do niego?

Tomek a ta dziewczyna była tylko instrumentem, chwila zapomnienie, sposobem na odreagowanie żalu?

31 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-07-22 19:03:33)

Tomek4811 napisał/a:

Lub

No to tyle smile

w końca jakiś Facet przemówił,  czyli wg Ciebie jak powinnam zacząć starania by pokazać mu.się z dobrej strony, kiedy nie odbiera ode mnie telefonie, jechać do niego?

Jedz do niego! Ubierz sie ładnie. Wyperfumuj itp. itd. Zeby widział, ze Ci na nim zależy.

Pamiętaj tylko ze masz tak max. 50% szans. Powiedz ze popełniłaś błąd itp itd i ze go nadal kochasz i ze chcesz z nim znów być. Jeśli Cie kocha to powie ze on tez popełnił błąd i tez Cie przeprosi.

Moze Ci sie udać ale nie rob prosze scen jak Cie odepchnie. Wtedy to będzie znaczyło, ze ta kłótnia była tylko pretekstem a on już wcześniej chciał Cie zostawić sad

Trzymam za was kciuki smile

Tomek jesteś bardzo mądry facetem,  tak zrobię, odpowiedź.mi proszę tylko na pytanie czy facet zraniony może kłamać ze nie kocha, bo duma mu tak nakazuje?  Dziękuję za dobre życzenia

33

malgosiaczek1987 facet od pół roku Cię olewa, a Ty szukasz usprawiedliwień dlaczego tak się zachowuje? Myślisz, że wróci do Ciebie jak dasz mu d...?
Ogarnij się. Facet już z Tobą skończył, przyjmij to do wiadomości.

34

Tomek jesteś bardzo mądry facetem,  tak zrobię, odpowiedź.mi proszę tylko na pytanie czy facet zraniony może kłamać ze nie kocha, bo duma mu tak nakazuje?  Dziękuję za dobre życzenia

Może. Ja tez tak robiłem niestety i to nie tak całkiem dawno. Czasem człowiek stara sobie samemu wmówić ze sie nie kocha choć myśli sie inaczej. Pamiętaj prosze tylko, ze on niestety może rownież mowić prawdę. W 1,5 miesiąca nie da sie odkochać. Jeśli na prawdę Cie nie kocha to musiało to stać sie już dawno temu a kłótnia dostarczyła mu tylko pretekstu.

Jeszcze raz powodzenia!

35 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-22 19:19:39)

Jak facet mówi, że nie kocha, to nie kocha.
I nie ma to nic wspólnego z jego dumą, honorem czy załamaniem nerwowym.

Przy okazji - w drugą stronę to nie działa aż tak, jak mówi, że kocha, to niekoniecznie big_smile

Droga Autorko. Jedź do niego, zeszmać się, poniż, ubłagaj. Na pewno do Ciebie wróci, bo przez pół roku nic innego nie robił, tylko tęsknił za Tobą, ale honor nie pozwalał mu odbierać od Ciebie telefonów. A tamta pani to tylko pomagała mu, jak nie mógł zasnąć z tej tęsknoty, parzyła herbatkę z melisy i śpiewała kołysanki big_smile

36

Tomek4811 napisał/a:

Jedz do niego! Ubierz sie ładnie. Wyperfumuj itp. itd. Zeby widział, ze Ci na nim zależy.

Pamiętaj tylko ze masz tak max. 50% szans. Powiedz ze popełniłaś błąd itp itd i ze go nadal kochasz i ze chcesz z nim znów być. Jeśli Cie kocha to powie ze on tez popełnił błąd i tez Cie przeprosi.

Moze Ci sie udać ale nie rob prosze scen jak Cie odepchnie. Wtedy to będzie znaczyło, ze ta kłótnia była tylko pretekstem a on już wcześniej chciał Cie zostawić sad

Trzymam za was kciuki smile

Instrukcja dla desperatki. W razie nagłej potrzeby zbić szybkę...

Rozstaliście się i tyle. Mówi, że nie kocha, bo 1. nie kocha 2. nie problemu z ranieniem Ciebie. Obydwie opcje napawają optymizmem.
Kiedy już nie byliście w związku zaczął odczuwać ucisk w okolicach krocza. Z Tobą sobie popisał, z inną się przespał. No po prostu huragan uczuć wobec Ciebie...
Teraz kombinujesz jak wrócić i dochodzisz do wniosku, że zrobienie z siebie, jak to ładnie tu nazwano „gejszy” lol pomoże... Nie pomoże. Jeśli pójdzie na seks, to pobędziesz sobie gejszą przez jakiś czas, ale w związek wejdzie już z kimś innym. Popsuliście związek, a Ty do naprawy zabierasz się od doopy strony. Dosłownie.

37 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-07-22 19:31:01)

Jak facet mówi, że nie kocha, to nie kocha.
I nie ma to nic wspólnego z jego dumą, honorem czy załamaniem nerwowym.

Przy okazji - w drugą stronę to nie działa aż tak, jak mówi, że kocha, to niekoniecznie big_smile

Droga Autorko. Jedź do niego, zeszmać się, poniż, ubłagaj. Na pewno do Ciebie wróci, bo przez pół roku nic innego nie robił, tylko tęsknił za Tobą, ale honor nie pozwalał mu odbierać od Ciebie telefonów big_smile

Moze być tak, ze gość stosuje mój wariant 1. Muszę przyznać ze to niestety najlepszy możliwy wariant jaki znam. I skoro ona dała do zrozumienia, ze go rzuci to on sie ujął honorem i choć go boli to sie na sile odkochuje no i zeby sie nie zaszmacic nie przyzna sie ze cierpi tylko będzie zgrywał twardziela. Tez tak robiłem.

Nie uważam zeby pokazywanie ze sie kogoś kocha było szmaceniem sie. W żadnych okolicznościach. Oczywiscie nie wolno pozwolić, zeby to sie zmnienilo w groteskę ale autorka absolutnie sie nie zeszmaci jeśli do niego pojedzie. Ja bym tego tak nie odebrał.

BTW. Ja z dużo większych problemów sie wygrzebałem niż autorka to opisuje smile Niestety jedyne co nie gra to, ze ten jej gość nie chce sie odzywać. To rzeczywiście bardzo zły znak.

38 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-22 19:26:13)

Tomek4811 napisał/a:

Nie uważam zeby pokazywanie ze sie kogoś kocha było szmaceniem sie. W żadnych okolicznościach. Oczywiscie nie wolno pozwolić, zeby to sie zmnienilo w groteskę ale autorka absolutnie sie nie zeszmaci jeśli do niego pojedzie. Ja bym tego tak nie odebrał.

Nie doczytałeś chyba, że już raz tam była. Wcale by mnie nie zdziwiło, jakby on teraz po prostu nie otworzył Jej drzwi.

39

Tomek4811 napisał/a:

Nie doczytałeś chyba, że już raz tam była. Wcale by mnie nie zdziwiło, jakby on teraz po prostu nie otworzył Jej drzwi.

Nie, nie doczytałem rzeczywiście. Jeśli już raz tam była no to niestety już chyba pozamiatane i jest opcja numer 2, ze kłótnia była tylko pretekstem do rozstania sie.

40

Tomek4811 napisał/a:

Pamiętaj tylko ze masz tak max. 50% szans. Powiedz ze popełniłaś błąd itp itd i ze go nadal kochasz i ze chcesz z nim znów być.

Tomek4811 w tej instrukcji brakuje mi, że powinna na wejściu, paść na kolana i zrobić loda, na dobry nowy początek.

Niektórzy mają problem ze znaczeniem słowa - NIE.

41

Bardzo nie rozumiem kobiet, ale w tym wypadku "dziewczynki" , która ubzdurała sobie, że jej były facet nadal ją kocha i tęskni tylko mu duma na to nie pozwala. Czy Ty siebie słyszysz?

Facet Cię nie chce. Chciał się spotkać z kimś nowym to wlazłaś z butami w jego nową jakaś relację! I Ty się dziwisz, że nie odbiera tel? Od desperatek nikt nie odbiera!
Daj mu spokój bo On nie daje Ci żadnych znaków, że chciałby wrócić, zwyczajnie Cię olał.
Pół roku to dość dużo czasu. Jak chcesz być w jego oczach w miarę normalną dziewczyną, a nie zdesperowaną dziewczynką to daj mu spokój, zajmij się sobą.

42 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-07-22 19:43:11)

diana-1971 napisał/a:
Tomek4811 napisał/a:

Pamiętaj tylko ze masz tak max. 50% szans. Powiedz ze popełniłaś błąd itp itd i ze go nadal kochasz i ze chcesz z nim znów być.

Tomek4811 w tej instrukcji brakuje mi, że powinna na wejściu, paść na kolana i zrobić loda, na dobry nowy początek.

Ja uważam, ze jeśli jest szansa a komuś bardzo zależy to warto spróbować. Nie jest to dla mnie szmaceniem sie. Nie doczytałem tylko, ze tam była już raz. Jeśli była i on nadal twierdzi, ze jej nie kocha i nie chce odbierać telefonu to krzyżyk mu na drogę i szkoda nawet wnikać o co mu chodzi.

Swoją droga nic tak nie jest dobre na przeproszenie sie jak niezły sex - nieważne czy z lodem czy bez tongue

43

Tomek4811 napisał/a:

Swoją droga nic tak nie jest dobre na przeproszenie sie jak niezły sex - nieważne czy z lodem czy bez tongue

Tylko że Autorka dodatkowo wlazła mu w niezły sex z inną panią i raczej nie oczekiwałabym na Jej miejscu, żeby Ją za to pokochał od nowa tongue

Tomek4811 napisał/a:
diana-1971 napisał/a:
Tomek4811 napisał/a:

Ja uważam, ze jeśli jest szansa a komuś bardzo zależy to warto spróbować. Nie jest to dla mnie szmaceniem sie. Nie doczytałem tylko, ze tam była już raz. Jeśli była i on nadal twierdzi, ze jej nie kocha i nie chce odbierać telefonu to krzyżyk mu na drogę i szkoda nawet wnikać o co mu chodzi.

zgadzam się w 100%

45

Tomek4811 napisał/a:

Jeśli była i on nadal twierdzi, ze jej nie kocha i nie chce odbierać telefonu to krzyżyk mu na drogę i szkoda nawet wnikać o co mu chodzi

zgadzam się w 100%

Ja też. Ja też...

46

Godzić się seksem to można po kłótni o źle powieszoną srajtaśmę. Tutaj książę ma ją gdzieś - a do tego jak wygodnie. Pochędożyć się może z kim chce, a jakby mu zabrakło chwilowo rutyny, to czeka na niego z otwartymi ramionami eks, zdesperowana i bez szacunku do swego jestestwa.

47 Ostatnio edytowany przez Lucjusz69 (2016-07-22 20:59:59)

Tomek chyba chce wskoczyć na jego miejsce! big_smile Widzisz dziewczyno, masz koło ratunkowe. Takie ładne, pomarańczowe! wink

48

Droga Autorko. Jedź do niego, zeszmać się, poniż, ubłagaj. Na pewno do Ciebie wróci, bo przez pół roku nic innego nie robił, tylko tęsknił za Tobą, ale honor nie pozwalał mu odbierać od Ciebie telefonów. A tamta pani to tylko pomagała mu, jak nie mógł zasnąć z tej tęsknoty, parzyła herbatkę z melisy i śpiewała kołysanki big_smile

santapietruszka <3

Autorko! Byliście ze sobą 6 lat, ale to ie oznacza, że będziecie ze sobą całe życie. To nie jest jedyny facet na Ziemi. Jak oficjalnie miał z Tobą zerwać? Ile Ty masz lat? To on Ciebie pytał o chodzenie? Chciałaś usłyszeć "zrywam z Tobą"? Co by Ci to dało? Jak możesz podjeżdżać pod jego dom jak on Cie wcale nie zapraszał? To jest naruszania prywatności! Skoro nie odpisuje i nie odbiera od Ciebie telefonów to NIE CHCE mieć z Tobą kontaktu. Niestety odkochać się można nawet w sekundę, a on teraz może się bzykać z kim chce, nie masz prawa robić mu o to afery. Powiedział Ci wprożczyst, że Cie nie kocha, po co miałby kłamać?
Zacznij żyć bez niego! Wiem, że to trudne bo przyzwyczaiłaś się do niego...ale najwyraźniej on szuka czegoś innego, kogoś innego! Obowiązkowo przeczytaj książki "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy"!!! To jest Twoje zadanie przed jakimkolwiek następnym krokiem w stosunku do tego faceta. Przekonasz się, że teraźniejszym postępowaniem wcale go nie odzyskujesz, a tracisz już bezpowrotnie.

Lucjusz69 napisał/a:

Tomek chyba chce wskoczyć na jego miejsce! big_smile Widzisz dziewczyno, masz koło ratunkowe. Takie ładne, pomarańczowe! wink

Tomek podejmiesz wyzwanie?! wink

50

ZnakZapytania7 napisał/a:

Autorko! Byliście ze sobą 6 lat, ale to ie oznacza, że będziecie ze sobą całe życie. To nie jest jedyny facet na Ziemi. Jak oficjalnie miał z Tobą zerwać? Ile Ty masz lat? To on Ciebie pytał o chodzenie? Chciałaś usłyszeć "zrywam z Tobą"? Co by Ci to dało? Jak możesz podjeżdżać pod jego dom jak on Cie wcale nie zapraszał? To jest naruszania prywatności! Skoro nie odpisuje i nie odbiera od Ciebie telefonów to NIE CHCE mieć z Tobą kontaktu. Niestety odkochać się można nawet w sekundę, a on teraz może się bzykać z kim chce, nie masz prawa robić mu o to afery. Powiedział Ci wprożczyst, że Cie nie kocha, po co miałby kłamać?
Zacznij żyć bez niego! Wiem, że to trudne bo przyzwyczaiłaś się do niego...ale najwyraźniej on szuka czegoś innego, kogoś innego! Obowiązkowo przeczytaj książki "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy"!!! To jest Twoje zadanie przed jakimkolwiek następnym krokiem w stosunku do tego faceta. Przekonasz się, że teraźniejszym postępowaniem wcale go nie odzyskujesz, a tracisz już bezpowrotnie.

Nie zgodzę się z Tobą.  Jak ktoś chce odejść  to powinien jasno o tym powiedzieć, a nie ktoś ma się domyślać, To nie jest dziecinne, to jest kulturalne zachowanie i szacunek dla drugiej osoby. Chyba Tobie jest to obce.

------------
Tym razem Twój post edytowałam, że jeśli w przyszłości będziesz ponownie cytować czyjeś słowa, zrób to, proszę w sposób, który nie będzie budził wątpliwości, która część tekstu jest Twojego autorstwa, a która pochodzi z innego postu.
Z pozdrowieniami, Olinka

51 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-07-22 22:03:18)

Lucjusz69 napisał/a:

Tomek podejmiesz wyzwanie?! wink

Bardzo mi miło ale niestety:
1) Jestem jeszcze troche obolały po moim poprzednim razie. Mozecie zobaczyć mój jedyny wątek na tym forum "O co jej chodzi?". Sprawa miała niestety dla mnie jeszcze dość burzliwy ciąg dalszy i niestety bardzo standardowy koniec. Ja błagałem moja Królowa Lodu.
http://www.atelierblog.com/wp-content/uploads/2014/05/15.jpg
Obciałem sobie dla niej jaja hmm a ona nieustannie mówiła nie sad Dlatego bardzo dużo mam zrozumienia dla wszystkich Was porzuconych. Ale nie to jest najważniejsze...
2) Teraz jestem z fajna kobieta. Business woman, mówi ze mnie kocha smile Na śniadanie czasem robi mi naleśniki a czasem lody tongue => poki co "stołuje sie" w domu smile No i ma fajny samochód! I dała mi go żebym sobie nim jeździł smile

52 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-22 21:56:56)

Minti napisał/a:

Nie zgodzę się z Tobą.  Jak ktoś chce odejść  to powinien jasno o tym powiedzieć, a nie ktoś ma się domyślać, To nie jest dziecinne, to jest kulturalne zachowanie i szacunek dla drugiej osoby. Chyba Tobie jest to obce.

Ale z wypowiedzi Autorki wynika, że on sobie domniemał. Czyli Autorka mu raczej powiedziała coś w stylu "sp...", tylko potem Jej się odwidziało. A facetowi nie. I tego z kolei Ona nie przyjmuje do wiadomości.
A przynajmniej ja tak to odbieram smile

A mogło być też i tak, że on powiedział wszystko, co powinien. Ale widać przecież, że Autorka nie rozumie znaczenia słowa NIE. Więc i tego mogła nie przyswoić i tłumaczy to teraz jakimś domniemanym domniemaniem smile

Nie, ja go nigdy nie pozegnalam,  to on mi powiedział papa uprawiając seks z inną,  dziękuję za wsparcie!

Tak, pisze smsy typu jaki sex najchętniej teraz by mi sprezentowal, tydzień później obraca pracownice, True lovestory

55

Nie, ja go nigdy nie pozegnalam,  to on mi powiedział papa uprawiając seks z inną,  dziękuję za wsparcie!

Kobieto, Ty nie pożegnałaś jego, ale On pożegnał Ciebie ! Wyszedł, odszedł, nie utrzymuje z Tobą kontaktu. Czego chcesz więcej aby zrozumieć, że zerwał, oświadczenia podpisanego przez notariusza w obecności dwóch świadków, że nie chce z Tobą być i Cię nie kocha ?

Żal mi Ciebie.

56 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-22 22:17:31)

On ten seks uprawiał 1,5 miesiąca po tym, jak się z Tobą pożegnał, że przypomnę.

Nie wiem, jak sobie wyobrażasz takie oficjalne zerwanie swoją drogą. Płaczecie, żegnacie się, padacie sobie w objęcia i wycieracie sobie łzy nawzajem bielutkimi chusteczkami obszytymi koronką?
Dla mnie 1,5 miesiąca bez kontaktu jest wystarczającym pożegnaniem. Szczerze mówiąc, ja uznałabym się za pożegnaną po góra 3 dniach bez odpowiedzi na smsa.

Macie rację,  byłam zbyt zakochany by myśleć trzeźwo,  mózg mi odebrało

58

Drogi Minti, a w którym momencie ja napisałam, że on dobrze postąpił? Postąpił podle! Bardzo współczuje autorce, że po tylu latach wspólnego życia potraktował ją jak szmatę, ale ona też święta nie jest. Oczywiście najkulturalniej byłoby się spotkać i na spokojnie wszystko wyjaśnić, ale tak się nie stanie bo autorka zaczęła zachowywać się źle, osaczając go i bombardując smsy- w sumie trochę nie dziwię się, że on zaczął jej unikać- ja mam "psychofana", który nawet chce się zatrudnić tam gdzie ja pracuje, ślęczy pod moim domem i dzwoni itd. - kiedyś bardzo lubiłam i szanowałam tego człowieka- a teraz się go boje! Boje się wyjść z domu! Czy to jest normalne??
Podsumowując on zachował się jak kutas, a ona jak wariatka!
Autorko masz całkowitą rację i sama zdajesz sobie z tego sprawę pisząc: "zostawił mnie bo miał mnie dosyć" - naprawdę myślisz, że inicjując kolejne spotkanie nie będzie miał Ci dosyć????

Nie,  nie będę dzwonić,  pisać,  jeździć,  może kiedyś zrozumie co stracił,  niech tak zostanie,  ja przyznalam się do błędu. Przeprosilam go za swoje zachowanie,  za to ze swój ból przrlrwalam na smsy,  ale tak szukałam kontaktu z moja Miłością. Może kiedyś los jeszcze nas połączy

60

Nie,  nie będę dzwonić,  pisać,  jeździć,

Zaczynasz gadać mądrze smile nos do góry, Autorko, biust do przodu - tego kwiatu to pół światu smile

61

Czasami facet mówi ze nie kocha mimo iż kocha....
Ale częściej mówi ze kocha a jednak nie kocha
Słowa....

62 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-07-22 23:07:07)

Nie,  nie będę dzwonić,  pisać,  jeździć,  może kiedyś zrozumie co stracił,  niech tak zostanie,  ja przyznalam się do błędu. Przeprosilam go za swoje zachowanie,  za to ze swój ból przrlrwalam na smsy,  ale tak szukałam kontaktu z moja Miłością. Może kiedyś los jeszcze nas połączy

Zrozumie. Ale dopiero wtedy kiedy będzie już za późno:
http://vanessabellcalloway.com/wp-content/uploads/2014/01/karma.jpg

No i sorki jeszcze za sianie zamieszania w Twojej głowie. Jeśli u niego już raz byłaś no i Wasze spotkanie nie przebiegło w stylu, że Ty go przepraszasz, później on Cię przeprasza a później padacie sobie w ramiona to najlepiej go olej. Jest całkiem sporo facetów którzy na Ciebie polecą. Jest nawet takie powiedzenie tym że każda kobieta niezależnie od wieku i urody znajdzie amatora no ale ze względu na charakter tego forum nie zacytuję tego przysłowia dosłownie wink

63

Trala la,trala la...a nawet tarala lala la

No i po co te pierdy,jak sprawa prosta jak bieżnia dla "stumetrowca"?

A tak "wogle" to autorko,jesteś płci męskiej czy żeńskiej?

A może nijakiej...tak pytam?

64

majkaszpilka napisał/a:

Trala la,trala la...a nawet tarala lala la

No i po co te pierdy,jak sprawa prosta jak bieżnia dla "stumetrowca"?

A tak "wogle" to autorko,jesteś płci męskiej czy żeńskiej?

A może nijakiej...tak pytam?

IMHO autorka potrzebowała przegadać sobie temat, żeby dojść do pewnych oczywistych dla osób postronnych wniosków.

Tomek. <3

Posty [ 1 do 65 z 76 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zostawił mnie bo miał mnie dosc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024