AiR7, niezłe
SUPER, że dołączyłaś! .
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 232 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
AiR7, niezłe
SUPER, że dołączyłaś! .
AiR7, niezłe
SUPER, że dołączyłaś!
.
Też się cieszę. Naprawdę
Ps. cała płyta jest świetna
AiR7Wiesz co, to jest właśnie świetne na tym wątku, że gromadzi takich pozytywnych ludzi.
I ważnym elementem jest właśnie muzyka. Dzielimy się tym co lubimy, co znamy, albo co przypadkowo wkręci się na Youtubie.
Czasem wokół tej muzyki dopisujemy jakąś historię, czasem jest to po prostu słuchanie dla przyjemności.
No i zawsze ktoś tu jest, raz na jakiś czas, wiadomo, z kim można pogadać.
A ja właśnie słucham kolejnego utworu "Telefon" - zainspirowana Twoją wcześniejszą propozycją.
Czuj się naprawdę swobodnie z nami!
AiR7Wiesz co, to jest właśnie świetne na tym wątku, że gromadzi takich pozytywnych ludzi.
I ważnym elementem jest właśnie muzyka. Dzielimy się tym co lubimy, co znamy, albo co przypadkowo wkręci się na Youtubie.
Czasem wokół tej muzyki dopisujemy jakąś historię, czasem jest to po prostu słuchanie dla przyjemności.
No i zawsze ktoś tu jest, raz na jakiś czas, wiadomo, z kim można pogadać.
A ja właśnie słucham kolejnego utworu "Telefon"
- zainspirowana Twoją propozycją.
Czuj się naprawdę swobodnie z nami!
Powoli się zadomawiam muzycznie napełniona jest cała moja głowa, ale czy wpasuję się w gusta? Zobaczymy
zresztą chyba nie o to chodzi.
Potrzebna jest mi zmiana i odpuszczenie tego czego się tak kurczowo trzymam. Będzie dobrze Cieszę się, że tu trafiłam
A telefon -świetny to już z nowej płyty.
I na dobranoc
Właśnie dobrze, że to napisałaś o wpasowywaniu się w gusta - nie musisz nic takiego robić.
Wiadomo, że coś komuś zawsze bardziej lub mniej się spodoba. Ja czasem umieszczam swoją ulubioną muzykę, a ... czasem się przekomarzam.
A czasem coś przekazuję.
Także dawaj to co lubisz, lub to, co wyda Ci się ciekawe
I my tu czasem mamy taki "strumień świadomości", luźnych skojarzeń
Jest pełna akceptacja dla wyborów muzycznych i Ludzi na wątku!
Pisanie tu ma dać radość! Smutek został wiesz gdzie, w jakich działach.
PS AiR7, no w każdym razie moje gusta muzyczne trafiasz prosto w serce!
Wiem i niech tam zostanie
![]()
I_see dobrej nocyNie żebym jakimś smutasem była, ale taka pora żeby się wyciszyć
Jutro muzycznie zaszalejemy
Dzisiaj byłem trochę zajęty (obowiązki ojcowskie, jakże przyjemne) ale nadrabiam.
AiR7, Twoje propozycje muzyczne trafiają idealnie w mój gust.
I już Cię kocham... za tych Waglewskich.
Dobry wieczór wszystkim
Jeszcze trochę to poczuje się jak stróż nocny
Wielbicielu, Air - sieeemka, piąteczka, bardzo fajnie, że wdepujecie czasem tutaj (wpaść to wiecie
)
Na wstępie uderzę do poezji - jak dobrze, ze jesteś czasem Poezjo. Wielbiciel, Astral wchłonąłem w całości Wasze wiersze. Uuuu...
Szczęście jest w nas, jeszcze głębiej - to co potrafimy ujrzeć. Wielbicielu dużo widzisz
Astral - piękne. Kiedyś dosiadłem się na piwko do strapowanego człowieka, po chwili powiedział - "Gdy zabraknie Miłości na Świecie, wtedy Świat skończy się."
Czytając Twój wiersz przypomniała mi się ta sytuacja i jego słowa. Jak tu się nie zgodzić? Ludzie, Świat, jest pełen Miłości. Pamiętajmy o tym gdy mrok nadchodzi
Air - bardzo fajny blues'owy kawałeczek. A jak uspokajaaaaa... Ale fajna z Ciebie Kobitka
Dzisiaj naszła mnie refleksja lub "połączenie", podzielę się z Wami moimi przemyśleniami. Niektórzy z nas, są po rozwodach, niektórzy w trakcie, jeszcze inni przed.
To bardzo ciężkie emocjonalne przeżycie. Każdy z nas zmaga się z tym tak naprawdę samemu. Przecież to my zasypiamy z własnymi emocjami. Chciałbym dać Wam trochę wsparcia, chociaż jakieś słowo. Napiszę może krótko - wyjdzie Słońce jeszcze, nawet gdy w obecnej chwili tego nie czujemy. Gdy chmury zasłaniają horyzont, pamiętajmy, za chmurami coś jest. Wolność każdy z nas odkrywa na nowo. DAMY RADE
Ale teraz emocje na bok (męska gadka) i trzeba działać i zadbać o swój tyłeczek. Jak naj-uczciwiej, ale stanowczo, bez mydła.
Dla kobiet:
Dla menów:
A po:
Dobranoc ekipo
Więc ta noc należy do mnie i na zakończenie wszystkim dobrej nocy
No i nuta
Jutro muzycznie zaszalejemy
Już nie mogę się doczekać.
Do AiR7I już Cię kocham... za tych Waglewskich.
Zatem serce masz jak dzwon. Ja już jestem o Ciebie spokojna.
Ale teraz emocje na bok (męska gadka) i trzeba działać i zadbać o swój tyłeczek. Jak naj-uczciwiej, ale stanowczo, bez mydła.
Działam według rozpisanej przez Ciebie strategii! A po wyjściu z sali rozpraw uniosę ręce do góry i wykrzyknę właśnie: FREEDOM!
Air7, smutasem, koleżanko, to Ty na pewno nie jesteś.
Więc ta noc należy do mnie i na zakończenie wszystkim dobrej nocy
A do mnie dzisiejszy poranek. Wstałam pierwsza! I na początek wszystkim dobrego dnia.
Na tym wątku zebrali się bardzo pozytywni Ludzie. A ja za ten czas tutaj poświęcony i wszystkie linki i YouTuby, dziś wstawiam Męskie granie . Najlepiej chyba pasować będzie na 2016 r. Wataha .
https://www.youtube.com/watch?v=7WAFLz9xT3U
See you later!
Zatem serce masz jak dzwon. Ja już jestem o Ciebie spokojna.
A jeżeli chodzi o Wagli...
Ten kawałek mam ustawiony jako dzwonek w swoim telefonie, już od kilku lat...
Moje serce to jest muzyk - genialnie, Chris !
Moje serce, to jest muzyk improwizujący,
co ma własny styl i rytm
Simply beautiful !
Net-facet to mi się właśnie tak kojarzy z męską muzyką.
Znacie mnie już trochę, moje klimaty muzyczne też, repertuar zaś nieustannie poszerzam.
Spodobał mi się dziś rano ten "YouTube":
Dzień dobry wszystkim
Piękny dzień u mnie od rana słońce, przesyłam go Wam wraz z dobrą energią
Melduję się na chwilę, bo trzeba pracować
a już jutro zaśpiewam:
https://www.youtube.com/watch?v=I8NcELiIMHg
I_see - Męskie Granie ) energetycznie od rana
Miłego
Facecie z tej płyty jeszcze to
https://www.youtube.com/watch?v=I8NcELiIMHg
I_see - Męskie Granie
) energetycznie od rana
Miłego
AiR7, czekałam, kto wstawi ten kawałek Kultu Scenariusz zapisany w słowach idealny na nasze wirtualne party u Astrala.
Zaproszenie na nie znajdziesz na wątku hi hi
Dziś mam wyjazdowy i rodzinny dzień, ale odsłucham wszystko po powrocie. Zawsze tak robię.
Jeszcze raz Miłego wszystkim!
Dzień dobry wataho zapodam coś na poranek
I see specjalnie dla ciebie ten kawałek
I see specjalnie dla ciebie ten kawałek
Dziękuję! Dawno temu rozpisałam "konkurs plastyczny" na mój tryptyk na wątku Bolesna zdrada .
Nadesłano wiele interesujących i pięknych prac , ale ten song to zdecydowanie laureat. Astral, to jest ... cała galeria obrazów!
I rzeczywiście zgłębiałam / zgłębiam wiedzę w/w zakresie.
C'est moi, Mesdames et Messieurs
I jeszcze sobie dorzucę:
Aspiring to be a perfect Balance .
Witam znad Bałtyku
Tak sobie myślę czytając Was, że gdyby Mag nie wpadła na ten genialny pomysł i gdyby Astral nie stworzył tego miejsca, wtedy to wszystko by się nie zdarzyło...ta muzyka, humor, film, poezja, przemyślenia, ani nawet Ci ludzie nie spotkaliby się w takim składzie.
Zachwyca mnie to wzajemne ubogacanie się. Jesteście super!
Hej Lilka787, dziękuję za pozdrowienia i udanych wakacji
Dzięki AiR7
Witam znad Bałtyku
![]()
Tak sobie myślę czytając Was, że gdyby Mag nie wpadła na ten genialny pomysł i gdyby Astral nie stworzył tego miejsca, wtedy to wszystko by się nie zdarzyło...ta muzyka, humor, film, poezja, przemyślenia, ani nawet Ci ludzie nie spotkaliby się w takim składzie.
Zachwyca mnie to wzajemne ubogacanie się. Jesteście super!AiR7 napisał/a:Hej Lilka787, dziękuję za pozdrowienia i udanych wakacji
Dzięki AiR7
widzę że prawilnie wypoczywasz, stwierdzam też że naszło cię bardzo trafne spostrzeżenie
stwierdzam też że naszło cię bardzo trafne spostrzeżenie
Owszem, owszem, Astral . Podpisuję się pod Twoim celnym spostrzeżeniem.
Lilka , wykorzystaj maksymalnie ten czas nad morzem. Góry uwielbiam, to wiecie, ale morze też. Szczególnie ciepłe.
Zawsze myślisz o mnie i o moich Siostrzenicach, więc ja wstawię tu coś dla Twojej córki i Ciebie. Wkręciła mi się Bebe Lily Mojej Siostrzenicy się podobały te piosenki, a dziewczynka w piosence śpiewa rozbrajający tekst.
Toż to prawdziwy poradnik uwodzenia Dziewczyn ! Zakamuflowany! Książę w tej piosence wie co robi!
Lily i Ty jesteś naszym Skarbem na tym wątku!
Astral , skąd wiedziałeś, że dziś mój Szwagier robi grilla? We will kindle fire! . Zobaczymy, kto dziś pierwszy zatańczy.
Dziękuję Mag
I za Bebe Lily też, często tańczyłyśmy ze Śnieżką do tych piosenek, miło tak sobie przypomnieć.
Astral
Czyżbyś oprócz imprezy planował również ognisko dla ekipy?
I_see_beyond hvala
Lilko, udanego wypoczynku!
Krych, bardzo dziękuję
Moi Drodzy, polubiłem Was
Kamienne myśli
Wziąłem do ręki
Jeden z kamieni szlachetnych
Wierny matce Ziemi
Z której powstał
Dla ludzi lśni
Magicznym blaskiem
Cienie i światła
W nim grają
Nawet w pięknie
Prowadzą odwieczną walkę
Ciemności zła
Z jasnością dobra.
Dziękuję Wielbicielu i za życzenia, i za wiersz. Lubię poezję.
Czasami myślałam, że jestem ostatnią osobą, która wierzy w miłość, a nawet, że to tylko kwestia czasu kiedy ona się skończy.
Kiedy jednak przeczytałam Wasze wiersze i przemyślenia zobaczyłam, że tak nie jest. I to daje nadzieję.
W prawdziwym świecie ludzie nie pokazują tak otwarcie jacy są w środku.
Astral
Czyżbyś oprócz imprezy planował również ognisko dla ekipy?
Jasne Rozpalimy spore ognisko i zatańczymy w rytm Circle Whitin A Circle
I_see_beyond hvala
Lilko, udanego wypoczynku!
Krych, bardzo dziękuję
Moi Drodzy, polubiłem Was![]()
Kamienne myśli
Nema na čemu! Nie wiem, czy dobrze... Popraw mnie jakby co
Jest nam bardzo miło, że odwiedzasz nasz wątek! Powiem Ci, że ta odwieczna walka dobra ze złem uchwycona w grze światła i cieni szlachetnego kamienia jest ... piękna!
Kiedyś lubiłam poezję. Śmieję się jednak, że "proza życia" ją wyparła. Ale na chwilę! Bo sami widzicie, co tu mamy na wątku!
Ja natomiast, kiedy będzie możliwa piąta linijka w stopce, napiszę sobie: "Wielbicielka Poezji z Wątku Moje Cudowne Życie."
Astral , ja podobnie jak Nasza Kochana Lilka jestem za ogniskiem. Z kiełbaskami.
W ogóle uważam, że nikt nie zrobi lepiej "grilla" niż facet!
Mogę zrobić sałatki. One mi wychodzą.
Gdyby nie komary, siedzielibyśmy na świeżym powietrzu dalej. Ale nie ma tego złego - oto jestem na Netkobiety
PS Czyli Astral znalazłeś w końcu song, przy którym możemy zatańczyć! I to wszyscy!
Pojawiło się już kilka propozycji atrakcji na imprezę.
Moim zdaniem ... musi być ... KARAOKE!
Ja wychodzę z założenia, że każdy śpiewa tak jak umie. Ja nie umiem, ale ... lubię! I co Wy na to?
Zgłaszam moją piosenkę na karaoke przy ognisku:
https://www.youtube.com/watch?v=IFUjwj_RB5o
I apel do pozostałych, aby ... wytrzymali te 3 minuty:
"Don't stop me now
I'm having a good time!
Znajdzie się jeszcze ktoś? ... Może to pytanie retoryczne? ....
u mnie prawie nie ma komarów wiec ognisko bedzie nie zakłócone
Pojawiło się już kilka propozycji atrakcji na imprezę.
Moim zdaniem ... musi być ... KARAOKE!
![]()
![]()
Ja wychodzę z założenia, że każdy śpiewa tak jak umie. Ja nie umiem, ale ... lubię! I co Wy na to?
![]()
![]()
Zgłaszam moją piosenkę na karaoke przy ognisku:
https://www.youtube.com/watch?v=IFUjwj_RB5o
I apel do pozostałych, aby ... wytrzymali te 3 minuty:
"Don't stop me now
I'm having a good time!Znajdzie się jeszcze ktoś? ... Może to pytanie retoryczne? ....
I_see dziś miałam odpuścić pisanie by nikogo nie dołować . Wydarzyło się zbyt dużo złych rzeczy a moja psychika tego nie ogarnia, ale Twoja propozycja Queen oczywiście jest genialna !!! i to jest MÓJ utwór )) Nawet jestem w stanie wystąpić w karaoke.
AiR7, ja wiem właśnie, że tak czasami funkcjonuje nasze życie w realu...
Dlatego staramy się zrównoważyć te przykrości tutaj - poprzez humor, muzykę i wzajemne towarzystwo.
Cokolwiek się wydarzyło, PRZYTULAM!!!
A ... pomyśl sobie, jak we dwie śpiewamy "Don't stop me now" ... I spróbuj się uśmiechnąć ...
EDIT
AiR7, jeden z moich ulubionych kawałków na wyciszenie. Dziś specjalnie dla Ciebie.
AiR7, ja wiem właśnie, że tak czasami funkcjonuje nasze życie w realu...
Dlatego staramy się zrównoważyć te przykrości tutaj - poprzez humor, muzykę i wzajemne towarzystwo.
Cokolwiek się wydarzyło, PRZYTULAM!!!
A ... pomyśl sobie, jak we dwie śpiewamy "Don't stop me now" ... I spróbuj się uśmiechnąć ...
już się śmieję bo uwielbiam ten utwór i oczywiście już zobaczyłam jak zaśpiewałyśmy razem.
już się śmieję bo uwielbiam ten utwór i oczywiście już zobaczyłam jak zaśpiewałyśmy razem.
Cudownie! Ja mam taki zaległy duet z koleżanką. Byłyśmy wtedy na wyjeździe w UK, podczas studiów. Było karaoke. Wszyscy bardzo wyluzowani.
Nie zaśpiewałyśmy, bo ... było tylu chętnych, że się nie dopchałyśmy do mikrofonu!
Miałyśmy śpiewać "Dianę" Paula Anki. Może poćwiczysz? ... Lubię kończyć to co zaczęłam!
Czas na poezję z Astralem
Wiersz z cyklu "Przez Mrok"2002r
"Na północy"
Na północy wiatr zimny doskwiera
Na północy czas zmienia swój bieg
Na północy żyje się krócej
Na północy noc przeszywa dzień
Na północy wiosna rzadko zagląda
A ja leżę na śniegu i wpatruję się ...
W sople zwisające nade mną,
które wiszą jak sztylety...
I czyhają na czyjeś życie
A ja leżę na północy ...
Którą włada bezkresna królowa
W pałacu królowej lustra zakryte brezentem
W sypialni królowej cisza zamiera
W łóżku królowej termofor ziębnieje...
Serce królowej pęka kryształowym brzdękiem
A ja leżę na północy, na bezkresnej bieli
AiR7, jesteśmy tu wszyscy z Tobą.
Fajna Dziewczyno!
Moim zdaniem wieczory są najtrudniejsze ... Dlatego warto tu zaglądać, puścić sobie nasze niektóre propozycje muzyczne, te które uznasz za ciekawe i ... spróbować się odprężyć przy nich. Cisza w domu, dzieci śpią, Ty ze słuchawkami na uszach dla lepszego efektu ... I chłoniesz, Kochana, chłoniesz...
Ja polecam sposób, który mnie pomaga. Muzykę właśnie.
Dobry wieczór wszystkim
Jeszcze trochę to poczuje się jak stróż nocny
A poczuj się jak Anioł Stróż! Jedyny niebiański Byt, z którym rozmawiam.
I ponieważ muszę teraz zmykać, zostawiam skromną SHORT LISTĘ na wyciszenie się:
Ten ostatni z ciepłego, wspaniałego filmu z Meg Ryan i Nicholasem Cagem. I uwielbiam ten ostatni utwór! On z kolei jest z mojego cyklu piosenek "Gęsia skórka".
Można sobie przy nim swobodnie popłakać. Płacz przynosi ukojenie. I oczyszczenie. Pamiętajmy o tym.
A ludziom, którzy tego nie potrafią, jest w życiu ... naprawdę ciężko.
Dobrej nocy Wszystkim!
PS Astral , my tu musimy pomyśleć o wydawcy. Mówię poważnie!
AiR7, jesteśmy tu wszyscy z Tobą.
![]()
![]()
Fajna Dziewczyno!
![]()
![]()
Moim zdaniem wieczory są najtrudniejsze ... Dlatego warto tu zaglądać, puścić sobie nasze niektóre propozycje muzyczne, te które uznasz za ciekawe i ... spróbować się odprężyć przy nich. Cisza w domu, dzieci śpią, Ty ze słuchawkami na uszach dla lepszego efektu ... I chłoniesz, Kochana, chłoniesz...
Dzięki to wszystko co mogę powiedzieć dziś... z każdym dniem będzie coraz lepiej
Dzisiaj to chyba ja muszę zgasić światło. Diś spędziłem popołudnie i wieczór w miejscu gdzie internet nie dochodz i PKS nie dojeżdza. Nadrabiam zaległości w odsłuchiwaniu waszych propozycji muzycznych.
Dobrej nocy wszystkim.
No to zmykam kolejną noc Ale sie to skończy jak skończy się urlop
więc wszystkim życzę
Dzięki to wszystko co mogę powiedzieć dziś... z każdym dniem będzie coraz lepiej
AiR7 i Ty należysz do osób, o które ... jestem spokojna. Będzie tak jak piszesz - lepiej.
Czas robi swoje, a ... "życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz", że zacytuję Forresta Gumpa. *
I malkontentom, że może trafić się coś niesmacznego, odpowiadam: A który to z Was nie lubi czekolady !?...
Wszystko zaczyna się w umyśle.
Diś spędziłem popołudnie i wieczór w miejscu gdzie internet nie dochodz i PKS nie dojeżdza.
Też czasem szukam takich miejsc na regenerację. Ale ... odkąd jestem na tym wątku, czuję się ... nieswojo bez dostępu do internetu.
Astral, wykorzystaj dobrze resztę wolnego czasu. A cykl Poems by Astral Shadow jest świetnym pomysłem. Naprawdę piszesz dobrze. Po co do szuflady?
No to ja ... atakuję życie! Dziś jest piękna, słoneczna pogoda. Wychodzę szukać inspiracji!
[BTW] *Film jest świetny! I pomimo upływu czasu, ogląda się go za każdym razem tak samo dobrze.
Witajcie w piątkowy poranek.
Mag, ranny ptaszek z Ciebie.
A to propozycja ode mnie na dzisiejszy dzień:
(czekają mnie dziś ciężkie sprawy do odgarnięcia ale dam radę)
Witam wszystkich w słonecznym dniu
Witajcie w piątkowy poranek.
Mag, ranny ptaszek z Ciebie.A to propozycja ode mnie na dzisiejszy dzień: IRA - Mocny
(czekają mnie dziś ciężkie sprawy do odgarnięcia ale dam radę)
Witaj, Chris ! Tak, jestem i ranny ptaszek i nocny marek jednocześnie.
Muszę jednak więcej spać - sen jest niezbędny, aby zachować gładkie lico. Dobre geny genami, ale wiem, jak funkcjonuje organizm.
I błękitne oczka bardziej błyszczą, jak są wyspane.
Chris , wybrałeś idealny utwór w takim razie na dzisiejszy dzień. Masz siłę!, w to nie wątpię od pierwszego Twojego postu na forum. I ... poczujesz, że żyjesz! Bo za karę się nie żyje. To prawda. I warto się nie poddawać.
A my tu wszyscy mamy wiarę w dobry finał dla Ciebie!
W ogóle, to IRA jest jednym z moich ulubionych zespołów. Zdarzał się czas, że nieustannie wałkowałam PLAYLISTĘ z ich utworami. I niedawno też. A ... Artur Gadowski podoba mi się bardziej niż kiedyś. Dla mnie wygląda ... dojrzale. Po prostu.
No ja też nie mam już 20 lat, ale wyznam wam, że wiek 30 plus ;-) jest ... piękny! Bo Dojrzały, Rozumiejący, Widzący Więcej, Spokojniejszy, Z dystansem ...
Wiadomo, że każdy z nas pomyśli o upływającym czasie, roczniku, metryce...
Czas płynie na szczęście sprawiedliwie dla wszystkich! Jeśli patrzę na rocznik, to tylko w kwestii wina i samochodu. A metryka? Hmmm ... Jeśli pojawi się kiedyś jakiś Mężczyzna w moim życiu, mam nadzieję, że nie będzie to kolekcjoner trofeów typu "metryka", z mentalnością "Ale sobie wyrwałem młodą laskę he he." Taki co to na drzwiach wejściowych przybija sobie metryki, "żeby wszyscy wiedzieli".
Data urodzenia nie ma znaczenia, chyba że w numerologicznej lub horoskopowej analizie osobowościowej.
Co świadczy o nas? Nasze osiągnięcia życiowe - to, jakimi jesteśmy ludźmi. Dla siebie i dla innych. Tak to widzę.
Przeczytałam niedawno artykuł o Iris Apfel i jej mężu. Przeżyli razem ... 66 lat! Jako zgodna i szczęśliwa para.
Ich recepta na ten niewątpliwy sukces? Cytuję z artykułu: "Poczucie humoru i dawanie sobie nieco przestrzeni."
I ja się pod tym podpisuję.
Iris Apfel, w wieku ... 94 lat, trafiła na okładkę (!) Wysokich Obcasów . Dlaczego?
Bo całym życiem była dla innych inspiracją.
I od dziś, moi Drodzy, puszczam wydania kolejnych numerów naszego Czasopisma "Moje cudowne życie" z Waszym wizerunkiem! Nie muszę tłumaczyć dlaczego.
Oj! ekipa
I u nas w UK świeci słońce.
No to proszę:
I dla naszych kobitek:
Od jutra 2 tyg urlopu z moimi, małymi kurczaczkami
Woooohoooo!
P.S I_see fajny ten przepis na 100-letni związek hyyhyhyhyh.
Pozdro
P.S I_see fajny ten przepis na 100-letni związek
A widzisz, ja mam w horoskopie "partnerka na całe życie", więc interesują mnie tylko sprawdzone receptury.
Kulinarne też.
No i co ja mam zrobić wobec powyższego? ...
I ten mąż Iris Apfel umarł ... na 3 dni przed swoimi 101 urodzinami! To o czymś świadczy. Głównie dobrze o Iris.
No to wykorzystaj dobrze swój urlop ze swoimi dziewczynami! Have a great time!
Bardzo Ci dziękujemy za beautiful song . Już się czuję piękniejsza. My, oh, my!
PS Załączyłeś w pierwszym video ... program na plany wakacyjne? Czy to się dzieje już teraz?
Witam wszystkich w słonecznym dniu
Najpierw popatrzyłam na Twoje słoneczne powitanie, potem na tytuł chantu "Mother of Darkness" i ... pomyślałam o równowadze.
Znam Wicca*** z literatury. Podoba mi się to Wiccan Law z YouTube'a, bo jest takie ... uniwersalne. I pięknie napisane. Taki ... kodeks etyczny. Popraw mnie, Astral , jeśli się mylę.
Pełną wersję "The Wiccan Rede" czyta się bardzo dobrze. Jest ... bardzo rytmiczna właśnie, nawet jeśli się ją tylko czyta.
Jeśli zaś chodzi o symbole, to ja wybrałam sobie symbol... Kobiety. Choć inne symbole też są fascynujące. Wczoraj zwiedzałam ciekawą wystawę w ramach wycieczki krajoznawczej. O ... mieczach. Przede mną jeszcze jedna bitwa w sądzie i już wiem, co bym sobie umieściła na głowicy i jelcu, gdybym miała użyć tej broni właśnie. No i pamiętajcie, że dobry miecz, musi dobrze ciąć.
Wszelkie węzły i nici powiązane z przeszłością na przykład.
I ... wstawię tu takie obrazki, które mi się podobają.
Może ktoś zajrzy do naszej netkafejki wieczorem.
*** Praktykujesz?
Witam cię I see, wicca nie praktykuję bo jam rodzimowierca. Obrzędy naszej rodzimej wiary praktykuję Co do tych wiccańskich śpiewów to mi się podobają
W tym roku nie dałem rady być w Krakowie na kupałę , za to na Jarych Godach byłem aż w Bytomiu .
Zapytałam, nigdy nie wiadomo ... Pomyślałam o tym businessie magicznym, który zostawiłam.
Rytmy są naprawdę spoko! I fajne klipy im towarzyszą.
Jare Gody - a więc żegnałeś zimę i witałeś wiosnę.
Na popołudniowy relaks - jak już, Astral, wspominasz to królewskie miasto, "hejnał".
Isee widzę iż masz zupełnie inne postrzeganie świata niż wiekszość ludzi, wydaje mi się że bardzo zbliżone do mojego
Witajcie,
Jest piękny wieczór, odwiozłam dzieci na kolonię i siedzę na ogrodzie z lampką wina mam butelkę
Właśnie napisałam list do bm (nie wyślę go, no może kiedyś...) bo wyszły na jaw wszystkie jego kłamstwa, którymi mnie karmił przez hmm.. prawie dwa lata. Jestem trochę w rozsypce .... trochę bardzo, ale postaram się nie rozczulać.
Lista w Trójce właśnie się zaczęła a ja zawsze w miarę możliwości jej słucham Zresztą nie bardzo toleruję jakiekolwiek inne radio
czy Wy dołączycie do mnie ?
Ja myślę, że tu w ogóle zebrał się fajny skład.
Podobne przyciąga podobne!
Wrzucam to, czego teraz słucham. Tytułu proszę wszystkich czytających nie traktować zbyt poważnie.
Z albumu The very best and ... Beyond . Oczywiście śpiewa Foreigner .
Jeszcze się nawet nie rozwiodłam!
Ale piosenkę lubię:
AiR7, dołączyć do Ciebie? ZAWSZE!
Air7 z przejemnością do łącze do ciebie i napije się winka, jeszcze ognisko by się przydało dla poprawy nastroju
Mój IDEAŁ MĘŻCZYZNY?
Jeden z tych przesympatycznych, optymistycznych Panów z teledysku.
Potencjalnych kandydatów uprzejmie proszę o zapoznanie się z treścią video.
Kasię Kowalską można lubić lub nie, ale ten tytuł Coś optymistycznego nie może nie znaleźć się na naszym wątku!
I od samego patrzenia na układ choreograficzny robi się cieplej na sercu! Polecam Wszystkim!
Kasię Kowalską można lubić lub nie, ale ten tytuł Coś optymistycznego
nie może nie znaleźć się na naszym wątku!
I od samego patrzenia na układ choreograficzny robi się cieplej na sercu! Polecam Wszystkim!
No nie:) no może tak być, że tak trafiasz! Coś optymistycznego! właśnie wczoraj to sobie przypomniałam. I_see czytasz w moim umyśle
przypomniał mi się niesamowity utwór, głos i teledysk i zawsze mam ciarki, słuchać z uważnością. Maindfullnes
Może tak być, że tak trafiasz! Coś optymistycznego! właśnie wczoraj to sobie przypomniałam. I_see czytasz w moim umyśle
przypomniał mi się niesamowity utwór, głos i teledysk i zawsze mam ciarki, słuchać z uważnością. Maindfullnes
Mówię Ci, AiR7, cuda , w tym czytanie w myślach, dzieją się na naszym wątku.
Szczegółowe kryteria doboru Kandydata znajdują się w mojej stopce.
A Nick Cave - głos taki, że ciarki mi przechodzą po plecach.
Ja słucham teraz tego:
EDIT
Jak pijemy dziś wino w ogrodzie u AiR7, w drodze na imprezę do Astrala , zapodaję to:
I_see_beyond, napisałaś to zdanie niczym prawdziwa Chorwatka Hvala od srca za tak ciepłą opinię o moim wierszu.
Lilko, a ja jestem taki sam w prawdziwym życiu oraz w globalnej sieci. Nikogo nie muszę udawać
Senne rozmyślania
Gdzieś już Cię widziałem
Czy w romantycznych snach
Spotkałem?
Uśmiechasz się do mnie
Podajesz mi rękę
Chwytam ją delikatnie
Całujesz z żarem
Moje usta
Tonę w Twych oczach
Fiołkowych
Niewinnych i czystych
Jak głębia Adriatyku
Hej ciemna maro!
Trwaj wiecznie
Hej nocy!
Otulaj moją samotność
Niezniszczalną powłoką
Hej gwiazdy!
Nocne lampy szczęśliwych kochanków
Hej Księżycu!
Strażniku wierności
Nie chcę się obudzić...
Napisane pod wpływem poezji miłosnej sułtana Sulejmana Wspaniałego.
A oto moja propozycja na karaoke:
I_see_beyond, napisałaś to zdanie niczym prawdziwa Chorwatka
Hvala od srca za tak ciepłą opinię o moim wierszu.
Lilko, a ja jestem taki sam w prawdziwym życiu oraz w globalnej sieci. Nikogo nie muszę udawać![]()
Senne rozmyślania (...)
Jak się kiedyś w końcu wybiorę zwiedzać Split, zabłysnę choć dwoma zwrotami!
Udawać nie ma sensu. Ci, którzy tak robią, muszą się strasznie męczyć.
Dobrze zatem, Wielbicielu Lidiji , śpiewasz karaoke po mnie i AiR7 .
I dziękujemy za motywy oniryczne na kartach naszego wątku!
EDIT
Na wypadek, gdyby to mnie dziś przyszło powiedzieć jako ostatniej "Dobrej nocy", zostawiam utwór, który też bardzo lubię:
To ze ścieżki dźwiękowej filmu "Młodość" Paolo Sorrentino. Polecałam już ten film na innym wątku. I robię to ponownie.
I see, myślę że na temat filmów będziemy obierać wspólny front Młodość to jeden z tych które zapamiętam. Mam ich trochę w zanadrzu
I see, myślę że na temat filmów będziemy obierać wspólny front
Młodość to jeden z tych które zapamiętam. Mam ich trochę w zanadrzu
To dawaj AiR7 - śmiało!
Szef Działu Filmowego jest na urlopie
Wiedziałam, że tu jeszcze zajrzę he he
A teraz już ode mnie ostateczny Closing time Cohena.
Dobry wieczór Kochani
Wielbicielu, przepiękny jest ten wiersz...
Miałam na myśli, że w realu nie z każdym jest się na tyle blisko, żeby odsłonić swoje wnętrze, które niejednokrotnie zachwyca...
AiR7 myślami jestem z Tobą i wspieram Cię duchowo.
Kocham soboty! A Wy?
Witaj, Lilko! Jak Ty to trafnie ujęłaś:
(...)odsłonić swoje wnętrze, które niejednokrotnie zachwyca...
Ja czytałam jeszcze raz Twój wiersz, Astral, "Na północy" z 2002 r. Musiałam do niego wrócić. Niech komentarz Lilki posłuży za moją opinię.
Astral, stworzyłeś piękny tekst. Mówi się, że piękno rodzi się w bólu. Sama coś na ten temat wiem.
I saw it , Astral.
Ja też miałam swoją przygodę z królową. Z samą Królową Śniegu! Ona zamieniła serce pewnego Kaja w lód. Ja natomiast byłam oczywiście ... Gerdą . Sookinkot Kaj znał mnie doskonale i wiedział, co zrobić, aby zadać mi ból. I szłam za tym Kajem i szłam, ale ... kuźwa, w pewnym momencie zmęczyłam się i ... zawróciłam z tej drogi!
I jestem tu - szczęśliwa ze swoim cudownym życiem, choć jeszcze przed bitwą w sądzie.
Tak więc stwierdzam, iż nie warto w moim przypadku było walczyć z Królową.
Jako muzyczną ilustrację do tej baśni Andersena proponuję utwór Desire Under your spell . Słowa i obrazy z tego YouTube'a są bardzo ważne. Od początku do końca.
____________________________________________________________________________________
I wrzucam dla Wszystkich:
You just keep me hanging on
Just a perfect day
Problems all left alone
Weekenders on our own
It's such fun
Just a perfect day
You made me forget myself
Witam szumem fal
Te filozoficzne rozmyślania naszły mnie właśnie po przeczytaniu wiersza Astrala "Bez miłości" - wspaniale dobrane słowa by ująć myśli.
Astral przywracasz wiarę w człowieka.
Hej, trafiłem tu z polecenia I_see_beyond... :-) mam 38 lat, stolica, po 10 latach małżeństwa w miarę udanego żona mi mówi, że mnie nie kocha, poznała kogoś i chce rozwodu, oczywiście zabiera dzieciaka, świat mi się zawalił, już się do niego wyprowadzili, a ja przyzwyczajony dożycia w rodzinie i dla rodziny teraz jej nie mam. Jak tu sobie poradzić ? po pierwsze zapisałem się na kurs wspinaczkowy, po drugie może to lepiej, że się wyprowadzili bo życie pod jednym dachem ze zdrajcą i kłamcą to też mordęga. Odczuwam dużą potrzebę znalezienia sobie nowej partnerki, przyjaciółki, przyjaznej duzy ale to za szybko chyba, jeszcze nie ma rozwodu...
Tak! Ja osobiście polecam ten wątek!
Wszystko małymi kroczkami. Mój awatar kai zen propaguje między innymi taką filozofię. I są tu tacy Ludzie na wątku, którzy też ją znają i stosują w praktyce.
Przyjaznych ludzi na pewno znajdziesz na naszym wątku.
Coś się wali, ale ... buduje się coś nowego! Tak ten świat jest urządzony.
Jeśli chcesz, możesz od razu pisać u nas. Pamiętaj, lubimy tu ... muzykę! Jest tego już trochę na wątku.
dzięki za słowa otuchy, muzycznie pomaga mi piosenka Coldplay Up&Up, świetna i równie świetny teledysk , nie mogę linka wkleić bo jestem nowy na forum...
Jeśli chcesz wstawić link, po prostu go kopiujesz z paska i wklejasz.
Jeśli chcesz wstawić film z Youtube'a robisz to za pomocą specjalnego kodu w nawiasach kwadratowych.
[youtube]skopiowany adres[/youtube]
Pozdrawiam!
w obu przypadkach wyskakuje okienko
Uwaga! Następujące błędy muszą zostać poprawione zanim wiadomość zostanie wysłana.
Nowy użytkownik nie ma uprawnień do dodawania linków na forum
dzięki za słowa otuchy, muzycznie pomaga mi piosenka Coldplay Up&Up, świetna i równie świetny teledysk , nie mogę linka wkleić bo jestem nowy na forum...
Witamy Cię NewLifeMan
Doskonale wiem , że jest bardzo ciężko ale nie jesteś sam. Wiele osób cierpi przez kłamstwa wydawałoby się najbliższych osób.
I_see filmowo i muzycznie dla Was
https://www.youtube.com/watch?v=G_UkiKnaNxs
i w wersji Muse
Witaj również AiR7, razem raźniej, jak czytałem posty w tym wątku to widziałem jakieś próby umawiania się na spotkanie, karaoke itp, udało się?
Witaj również AiR7, razem raźniej, jak czytałem posty w tym wątku to widziałem jakieś próby umawiania się na spotkanie, karaoke itp, udało się?
witam cię w naszych progach , co do spotkania to może sie odbędzie za rok u mnie w wyremontowanym mym domu
No i musisz przejść na motto : "w twym życiu nie ma granic wystarczą tylko chęci zacięcie i marzenia a ogarnie ciebie siła i zaczniesz wszystko zmieniać"
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 232 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024