moje cudowne życie po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Strony Poprzednia 1 6 7 8 9 10 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 456 do 520 z 15,029 ]

456

Odp: moje cudowne życie po rozwodzie

Chris_o_poranku dziś na pełnych obrotach na swoim stanowisku. smile

Wprawdzie nie posiadamy żadnego funduszu socjalnego w naszym businessie, ale ... pomyślę o jakimś upominku od firmy przed urlopem dla wszystkich zaangażowanych w swoją pracę.

Facet_z_wąsem napisał/a:

Dziś jeden z moich ulubionych, choć mniej znanych artystów. Warstwa wizualna pewnie spodoba się koleżankom. wink
Tekst też jest dla mnie nie bez znaczenia.

Beutiful lie widzę tak: I think I see what you saw in it and what it means to you. And not only you.

Z tą warstwą wizualną to wiecie jak jest - to działa w dwie strony. smile I jest to tylko warstwa , jak Chris słusznie zauważył.

Pierwsze wrażenie jest bardzo ważne. Ja sobie natomiast zawsze zadają pytanie: "What's under your beautiful skin? ...

First impressions fade away ...

Facet_z_wąsem napisał/a:

EDIT
A dla tych, którym się spodobało i dla zobrazowania tego, jak tworzy ten ARTYSTA:

Mnie się spodobało. Mix - text plus music. I warsztat pracy tego pana. smile Ja to jakoś tak ... wolę widzieć Mężczyzn przy pracy w ogóle. smile I choć to ten sam ARTYSTA, wizualnie wolę ... wersję poniżej. smile

I jesteśmy wszyscy Sur le mouv. smile

PS Jeśli coś mnie dziś wyprowadzi z równowagi, to tylko ... wolno działający internet i ... bieganie po domu z laptopem, żeby złapać zasięg. wink

Zobacz podobne tematy :

Lilko, czyli jesteś piękną kobietą smile
I_see_beyond, Proszek, posiada rzekłbym złotą barwę smile Aha, znalazłem piosenkę dla Twego szwagra.

458 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-18 21:03:53)

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

I_see_beyond, Proszek, posiada rzekłbym złotą barwę smile Aha, znalazłem piosenkę dla Twego szwagra.

Wielbicielu Lidiji , z chorwackiego tekstu wychwyciłam Moja vina i Damę zaprosisz . wink

A tak, w kontekście przewinień, mniej lub bardziej realnych, wink to wydaje się być dobra ścieżka dla Szwagra ku ... pojednaniu! big_smile

Szepnę mu odpowiednie słowo, jako życzliwa szwagierka. Natomiast tej wokalistki ... mu nie pokażę! wink

Znów będzie musiał, biedak, zapukać do konfesjonału... wink

Złota barwa proszku zatem wyjaśnia wszystko. smile Znajdą się amatorzy tego trunku na naszej imprezie!

Lilko, czyli jesteś piękną kobietą smile

Nikt nie ma wątpliwości, że tak jest! smile

PS I dziękujemy za wirtualne kwiaty! Bijele ruže. Ja na co dzień lubię właśnie, żeby na stole stał świeży bukiecik. Nadaje to przytulności domowi. No a białe róże ... Piękniejszych nie ma! smile

Zresztą ja uwielbiam języki. Język kwiatów też jest piękny. smile

Zacytuję: Niezależnie od szerokości geograficznej białe róże znaczą tyle co „moje uczucia są prawdziwe” lub „mam szlachetne zamiary”. (...). Róże w takich barwach będą świetnym wyborem dla osób ceniących stonowaną kolorystykę, ceniących ład i porządek a także elegancję.

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/910b76dab5013a966eedad92205e1646_th2.gif

459

Wesoła ekipo.... trzymajcie jutro za mnie kciuki... ;-)

460 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-18 21:30:51)

Gelwiro , trzymamy! Będzie dobrze! smile smile smile

http://www.morfiblog.pl/wp-content/uploads/2013/05/powodzenia.jpg

EDIT

Jeszcze mi mało! wink

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/trzymam_za_ciebie_kciuki_0.jpg

461

Więc tak na woodstocku było mega ,Imprezowanie do białego rana świetne towarzystwo . Bedzie co wspominać na starość big_smile:D:D:DD:D a teraz  muszę troche odpoczoąć po tej mega balandze bo 5 nocy pod rząd to gruba sprawa

462

Gelwira87 napisał/a:

Wesoła ekipo.... trzymajcie jutro za mnie kciuki... ;-)

Będzie dobrze. Gelwira, wszyscy tu jesteśmy z Tobą i mocno Ci kibicujemy.
Nie zapomnij włożyć do torebki podkowy od Mag, no i tego szwajcarskiego niezbędnika od Krycha.  wink
Niech moc będzie z Tobą.

463

Wielbicielu, Mag dziękuję smile
Gelwa jutro jestem z Tobą i trzymam kciuki bardzo mocno. Dasz radę smile
Astral siłacz z Ciebie smile

464

Gelwirko:

http://static.fishki.pl/static/posts/68/68390/foto_3ede21c97d3204324a30be8576e54f2a_org.jpg

465

Astral Shadow napisał/a:

Więc tak na woodstocku było mega ,Imprezowanie do białego rana świetne towarzystwo . Bedzie co wspominać na starość big_smile:D:D:DD:D a teraz  muszę troche odpoczoąć po tej mega balandze bo 5 nocy pod rząd to gruba sprawa

big_smile big_smile big_smile Astral, z balangi na balangę hi hi wink Z Woodstocku na jam / dżem session do rana we własnym domu!

Wyśpij się dobrze. Obowiązki Gospodarza na własnym wątku czekają.

Między innymi drinki gościom trzeba zaserwować! I pamiętaj o recepcie, którą tu zostawił zatroskany i doświadczony Krych23 . On to przerabiał. wink

466

Z drinków to było: gin z tonikiem, rum 60% z colą a tak to piwerko, czysta oraz winko . Więc było hasło drink'em all big_smile Już jestem wypoczęty bo pospałem sobie solidnie a najbardziej dawało mi w kość nie wyspanie .

Z koncertów to  najlepsze zespoły dla mnie

467

Witajcie.
Dziś już wtorek, już tylko 3 dni do piątku.

Coś dla naszej koleżanki Gelwiry, która ma dzisiaj ważny dzień, przystanek w drodze do lepszego, szczęśliwszego życia.

468

Astral Shadow napisał/a:

... było hasło drink'em all big_smile

Astral, kolego mocny masz łeb.;)
Pozazdrościłem Ci i wybieram się na Rock Festiwal do Cieszanowa. 18-21 sierpnia. Może tez się wybierzesz. Impreza trochę mniej znana niż Woodstock ale też niezła. Ja już czyszczę glany.

469

Geliwi trzymam kciuki za ciebie - you can do it

470

Facet_z_wąsem napisał/a:
Astral Shadow napisał/a:

... było hasło drink'em all big_smile

Astral, kolego mocny masz łeb.;)
Pozazdrościłem Ci i wybieram się na Rock Festiwal do Cieszanowa. 18-21 sierpnia. Może tez się wybierzesz. Impreza trochę mniej znana niż Woodstock ale też niezła. Ja już czyszczę glany.

Nestety nie dam rady się tam stawić bo już mam cienko z urlopem a chciałbym mieć jeszcze wolne na jesieni smile

471 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-19 14:28:27)

Panowie to we właściwy sposób podchodzą do urlopu w tym roku. Wyjazd, szaleństwa... W sumie, dlaczego nie?

Ja łączę wypoczynek i czas spędzony z fajnymi ludźmi z dorywczą pracą baby sitter i okazjonalnie Master Chef . Mam teraz zasłużoną przerwę. I ... wracam zajrzeć, co na wątku.

Wrzucę Wam kawałek mojej teraźniejszości. To dziś zainteresowało moją starszą Siostrzenicę. Pewne postaci okazują się nie znać barier pokoleniowych.

Klip moim zdaniem jest bardzo ładny, myślę, że może ucieszyć dziecko i Wewnętrzne Dziecko, jakie jest, jeśli wierzyć poradnikom, w każdym Dorosłym.

Gdzie jesteś, Mały Książę? Gdzie
Odszedłeś z mej książeczki kart?
Czy po pustyni błądzisz?
Znów,rozmawiasz z echem pośród skał?

W maleńkiej Róży kochał się
Książę na jednej z wielu gwiazd.
Nie widział przedtem innych róż,
Kiedy w daleki poszedł świat.

Na Ziemi zwątpił w miłość swą,
Tę najpiękniejszą z wszystkich snów,
Bo jak miał w jednej kochać się,
Gdy ujrzał park z tysiącem róż?

Ja myślę, że koniecznie trzeba sobie od czasu do czasu przypomnieć o tym, co nam dawniej sprawiało radość. Koncert, jakieś hobby, starzy znajomi, ulubiona potrawa i wiele innych.

Po przyjeździe w rodzinne strony mnie na nowo rozpoznają dawne koleżanki. I koledzy też. To bardzo miłe. smile wink

PS ***Mam nadzieję, że ostatni raz już podkreślam na tym wątku nasz wspólny dystans do świata i siebie. Nie dla uczestników, of course , dla ewentualnych nowych Czytelników, którzy chcieliby być może w przyszłości coś tu napisać. smile

PS Lilka , miała być poezja, to jest. I dziękuję Ci za kołysanki moich Siostrzenic. smile

472

Net facet - to brzmi dumnie. wink
Dzięki siostrzyczko Mag za podpowiedź.

A piosenka nawet mi się podoba, choć na co dzień wole cięższe brzmienia. smile

473 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-19 14:44:38)

Bardzo proszę. Noś swoją tożsamość z dumą właśnie. smile

Ja zaś i muzycznie i życiowo równoważę ciężkość i lekkość, prozę i lirykę.

474 Ostatnio edytowany przez Wielbiciel Lidiji Bacic (2016-07-19 18:41:45)

I_see_beyond ta dama to dwa słowa: Da me. Wracając do kwiatów, popełniłem kiedyś dwie części rymów o nich. Zaś mymi ulubionymi są: róże, tulipany, maki polne, chabry bławatki, bzy i rododendrony. smile
Oczy koloru lawendowego to tytuł tego utworu:

475

Melduję się ;-)
Rozprawa za mną, wyrok za miesiąc :-(
Jego jedyni świadkowie siostra i ojciec zrobili ze mnie alkoholiczkę, zaborczą i chorobliwie zazrosną, poniżającą męża a przecież on chce być tylko szczęśliwy... jestem kobieta ZŁO  :-P
Chyba nie napiję się tego cudownego winnego trunku na imprezie u Astrala bo mnie zmiecie ten alkohol :-P
Moim świadkiem była jego kurewna... na pytanie sędzi kim jest dla pozwanego odpowiedziała, że..... narzeczoną ;-)  Na każde ich kłamstwo miałam dowody, czarno na białym, zamotali się strasznie.... jestem z siebie dumna....
Polejcie mi :-P

476 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-19 19:52:59)

Gelwiro , jestem z Ciebie dumna! Proszę, to dla Ciebie, z podniebnych winnic:

http://podniebnewinnice.pl/wp-content/uploads/2013/02/wino.jpg

Tak, to prawda. Oni wszyscy chcą być "tylko szczęśliwi" hmm. A więc na wesoło:
a. dla kochanków żon - flaszka;
b. dla kochanek mężów - bukiet kwiatów.

Za uwolnienie od nich!

http://www.niam.pl/rimages/crop/600/450/files/images/PRODUCT/BACKUP/PRODUCT_3843_36889965656601049430992694747217.jpg

oraz

http://kartkolandia.pl/kartki/7/2/d/kartki-kwiaty-tulipanki-dla-kochanki-2078.jpg

PS Pamiętajcie, my ... do końca z klasą!

477

Gelwira87 napisał/a:

Melduję się ;-)
Jego jedyni świadkowie siostra i ojciec zrobili ze mnie alkoholiczkę, zaborczą i chorobliwie zazrosną, poniżającą męża a przecież on chce być tylko szczęśliwy... jestem kobieta ZŁO  :-P
Chyba nie napiję się tego cudownego winnego trunku na imprezie u Astrala bo mnie zmiecie ten alkohol :-P
Moim świadkiem była jego kurewna... na pytanie sędzi kim jest dla pozwanego odpowiedziała, że..... narzeczoną ;-)  Na każde ich kłamstwo miałam dowody, czarno na białym, zamotali się strasznie.... jestem z siebie dumna....

Pij do dna dzielna dziewczyno. Dzisiaj Ci wolno. wink
Jak pomyślę, że mnie to też czeka to mam ochotę napić się z Tobą.
Wierzę, że wyrok będzie korzystny dla Ciebie.

478

Siosttzyczko Mag, zaczynam się bać. wink Popatrz na czas naszych postów. smile

479

Facet_z_wąsem napisał/a:

Pij do dna dzielna dziewczyno. Dzisiaj Ci wolno. wink
Jak pomyślę, że mnie to też czeka to mam ochotę napić się z Tobą.
Wierzę, że wyrok będzie korzystny dla Ciebie.

W takim fajnym towarzystwie, to ja też się napiję. Może być wino typu "proszek" lub cydr. Tym bardziej, że dostałam bardzo interesujące pismo od pełnomocnika mojego męża... No ale co ja tu sama promuję? ... Dam radę! smile

Ja też wierzę cały czas w wymiar sprawiedliwości w tym kraju ...

480 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-19 20:17:15)

Facet_z_wąsem napisał/a:

Siosttzyczko Mag, zaczynam się bać. wink Popatrz na czas naszych postów. smile

Twin_posts! smile smile smile

Ja dzisiaj wstawię mój ulubiony kawałek z Twin Peaks. smile

EDIT

EDIT 2
Jeden z moich ulubionych seriali. Nie mogłam doczekać się piątkowego wieczoru, kiedy go dawno temu emitowali.

I The Nightingale też jest świetny. Julee Cruise ma rewelacyjny, kojący głos, w przeciwieństwie do treści serialu.

Dziś robiłam "charakterystykę świadków" powołanych przez mojego męża. Miałam swój literacki flow . hmm

Poniżej zaś galeria postaci bohaterów tego wyjątkowego serialu.

PS Ktoś to oglądał?...

481

I_see_beyond napisał/a:

Ja dzisiaj wstawię mój ulubiony kawałek z Twin Peaks. smile

EDIT

Uwielbiam i film, i muzykę Badalamenti'ego

482

No naprawdę! Magic!

Wybrałeś ten sam klip w tym samym czasie!

483

I_see_beyond napisał/a:

No naprawdę! Magic!

Wybrałeś ten sam klip w tym samym czasie!

No nie aż tak. Klip jest zacytowany od Ciebie, ale serial jest naprawdę klimatyczny i jeszcze ta muzyka...
Zawsze się kochałem w Laurze Palmer. wink

484 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-19 20:40:04)

Nie popatrzyłam zatem na czas! wink My mistake! Czyli ... NO MAGIC, a to wszystko przez Twój nowy status. wink Wróżb moi drodzy na tym wątku już nie będzie!

Tak. Sheryl Lee grająca Laurę to taki ... klasyczny typ urody. smile

No nie będę tym razem oryginalna, jeśli powiem, że Kyle MacLachlan podobał się wtedy wszystkim dziewczynom! wink

EDIT

https://media1.giphy.com/media/aJvMDnG5pSPZK/200_s.gif

Wielbicielu, jeśli zechciałbyś popełnić jakiś rym na tym wątku, to śmiało. smile

Staramy się tu też promować trochę COOL_tury.

485

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/bb/e1/e7/bbe1e72a235933f80d0ac6b21c981431.jpg

486

I try to think all the time! big_smile

Tak! To jeden z moich dawnych idoli. wink

487

Gelwira87 napisał/a:

Melduję się ;-)

Owacje na stojąco big_smile co do polania to planuje zrobić własnej roboty gin smile Na woodstocku piłem gin samoróbke i był pyszny  , wiec czemu samemu mam nie zrobić big_smile

No i nutka dla was kochani

488

Astral, dzięki za tę nutę. Nie znałem. Niezłe, niezłe...

489

Gelwira87 napisał/a:

Melduję się ;-)

Poradziłaś sobie!!! Super!!! Pamiętaj o tym w trudniejszych momentach - że jesteś w stanie!!!
Swoją drogą, warto wiedzieć, że czasem się też udaje smile
No i wiadomo: " sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie" smile

490

...

491 Ostatnio edytowany przez krych23 (2016-07-19 23:18:26)

Gelwi:

http://sandgateyear1.primaryblogger.co.uk/files/2015/06/well-done-star.jpg
Wszystkim życzę spokojnego wieczorka i udanego środka tygodnia!

Edit - dzisiaj poszły super kawałki na wątku smile

492 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-19 23:21:29)

Gelwiro dałaś radę smile  i dalej tak trzymaj, pamiętaj, że ex ma Cię szanować, czy mu się to podoba czy nie.

Mag dzięki za jakże wymowną poezję, ale zdaje się, że Krych obiecał też poniedziałkowego suchara, a dziś już wtorek i nic.

493

Faktycznie... ale jaja smile
Sporo na głowie ostatnio (musiałem się ogolić) tongue
Proszę, suchar ze spóźnieniem:

http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/13398746_240727392968257_1518822911_n.jpg?ig_cache_key=MTI2NTcxNjAyODQyMTUxNTc0Ng%3D%3D.2

tongue tongue tongue

494

I_see :
"Tak, to prawda. Oni wszyscy chcą być "tylko szczęśliwi" hmm. A więc na wesoło:
a. dla kochanków żon - flaszka;
b. dla kochanek mężów - bukiet kwiatów.

Za uwolnienie od nich!"

100% racji. Normalnie polać Tobie!

495 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-20 06:38:39)

Dziś w moich rodzinnych stronach, po czasie stalowo-sinego nieba, nareszcie rześki, spokojny poranek.
Cisza w całym domu, przez uchylone okno dochodzą tylko delikatne dźwięki budzącego się świata.
Ja jeszcze w piżamie, nieuczesana, wink z laptopem na kolanach, na moim ulubionym wątku czytam sobie wczorajsze posty wszystkich Wyjątkowych Ludzi. Bez wyjątku.

Był "porozwodowy manicure." Ja jeszcze pomyślę o "przedrozprawowym manicure". wink

A dziś chciałabym o ... makijażu. Prywatnie od czasu do czasu podkreślam ... oczy. smile A na forum, to ... z pewnością i często!

Mam dziś alternatywną propozycję dla tego codziennego.

https://www.ecotravel.pl/254a523dbe772e27b366de5bdc26a5bc,images,1,.JPG

To mogą być barwy wojenne, które każdy z nas od czasu do czasu nakłada, ale ... też świetna zabawa dla młodszych Waszych pociech. Rodzice też mogą brać w niej udział.

Życzę Wam wszystkim miłego dnia! smile

PS Krych23, może być cydr!

http://krainacydru.pl/wp-content/uploads/2015/01/519cydr-alibi1.jpg

Ja to jednak patriotka jestem wink. Może ktoś poleci jakiś dobry produkt na tę wyjątkową okazję?

PS Astral - podoba mi się tekst See who I am . A szczególnie to:

At the point of no return.
We must be the change we wish to see.

496 Ostatnio edytowany przez Facet_z_wąsem (2016-07-20 08:52:59)

I_see_beyond napisał/a:

A dziś chciałabym o ... makijażu.

To mogą być barwy wojenne, które każdy z nas od czasu do czasu nakłada

A ja mam propozycję na makijaż "dnia następnego", po tym cydrze oczywiście, gdy ręka niezbyt pewna...

http://www.lublin112.pl/wp-content/uploads/2016/05/IMG_1728-1024x6821.jpg

... i w nawiązaniu do powyższego

497

Facet_z_wąsem napisał/a:

A ja mam propozycję na makijaż "dnia następnego", po tym cydrze oczywiście, gdy ręka niezbyt pewna...

Fantastyczny pomysł i fantastyczne kolory! smile I love it! Dziękuję! big_smile

Chris , jak się robi kreskę na górnej powiece eyelinerem , to ręka ZAWSZE musi być pewna. Bez względu na okoliczności. wink

A jak się chce create a cat eye with an eyeliner, to już w ogóle!

http://youqueen.com/wp-content/uploads/2014/07/creating-a-cateye-with-an-eyeliner.jpg

498

I_see_beyond napisał/a:

Chris , jak się robi kreskę na górnej powiece eyelinerem , to ręka ZAWSZE musi być pewna. Bez względu na okoliczności. wink

A jak się chce create a cat eye with an eyeliner, to już w ogóle!

Zdecydowanie bardziej wole po prostu potrzeć w takie oczy, niż analizować techniczne aspekty uzyskania takiego efektu. wink

499

Kolejna pozytywna inspiracja życiowa płynąca z piosenki. smile Merci bien, Monsieur Chris. smile

A wiecie, ja mam taką nową paletę cieni do powiek. REVOLUTION_Pro Looks Palette . Zrobię zatem kilka rewolucji w swoim życiu. smile

Nazwy cieni w tej nowej palecie też mogą być inspirujące. Wrzucam dla Wszystkich:
- Dreaming;
- Looking Out;
- Stepping Out;
- Weave Your Magic;
- Simply Stunning;
- Romantic Moments;
- First Kiss;
- Absorbed;
- Lover;
- Into The Night;
- Into The Light;
- Head Over Heels*.

Słuchajcie, a wszystko producent wrzucił do ... różowego opakowania z napisem ... BIG LOVE. hi hi wink To zagraniczna marka, sprzedają to na całym świecie. smile

PS

Zdecydowanie bardziej wole po prostu potrzeć w takie oczy, niż analizować techniczne aspekty uzyskania takiego efektu. wink

Wszak oczy zwierciadłem duszy, nieprawdaż?

* Lista z życzeniami spełnienia dla wszystkich forumowiczów.

500

Facet dokładnie się zgadzam z tobą a najlepiej by oczęta były jeszcze niebieskie smile

No i nutka dla was wink

501 Ostatnio edytowany przez AiR7 (2016-07-20 13:55:56)

Witajcie,
Przyłączam się do Was smile Wątek przeczytam od deski do deski bo jeszcze nie zdążyłam, ale tytuł napawa nadzieją smile Choć jeszcze dziś trudno mi w to uwierzyć, że dobrze będzie.
Miłego dnia smile

502

AiR7 napisał/a:

Witajcie,
Przyłączam się do Was smile Wątek przeczytam od deski do deski bo jeszcze nie zdążyłam, ale bo tytuł napawa nadzieją smile Choć jeszcze dziś trudno mi w to uwierzyć, że dobrze będzie.
Miłego dnia smile

Witam w naszych skromnych progach, zapraszam do dyskusji oraz przyswajania pozytywnej energii. Proszę powoli przyswajeć motto :"W twym życiu nie ma granic, wystarczą tylko chęci zacięcie i marzenia a ogarnie ciebie siła i zaczniesz wszystko zmieniać " smile pozdrawiam serdecznie

503 Ostatnio edytowany przez Facet_z_wąsem (2016-07-20 13:14:39)

AiR7 napisał/a:

Witajcie,
Przyłączam się do Was smile Wątek przeczytam od deski do deski bo jeszcze nie zdążyłam, ale bo tytuł napawa nadzieją smile Choć jeszcze dziś trudno mi w to uwierzyć, że dobrze będzie.
Miłego dnia smile

Witaj AiR7.
Czytałem Twoje wątki. Będzie dobrze. To co najtrudniejsze już za Tobą.

Czyżbyś też miała bliźniaczki?

504

Facet_z_wąsem napisał/a:

Czyżbyś też miała bliźniaczki?

Tak smile Fajnie je mieć prawda? Mają 10 lat.  Mimo, że bardzo podobne to dwie różne osóbki  smile

505 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-20 15:01:57)

AiR7 napisał/a:

Witajcie,
Przyłączam się do Was smile Wątek przeczytam od deski do deski bo jeszcze nie zdążyłam, ale tytuł napawa nadzieją smile Choć jeszcze dziś trudno mi w to uwierzyć, że dobrze będzie.
Miłego dnia smile

Witaj, AiR7 smile

Czuj się na wątku jak u siebie w domu smile Jest nam bardzo miło!

Wszyscy miewamy lepsze lub gorsze dni, ale po zalogowaniu się i wejściu na ten wątek doładujesz się dawką pozytywnej energii, dobrym humorem i życzliwością aktywnych użytkowników.

Pamiętaj, że dużo piszemy z przymrużeniem oka. wink I wszyscy mamy dystans do świata i siebie.

Ja miałam m.in. "redagować swój anons towarzyski" z przymrużeniem oka. Liczę na ... komentarze również od Ciebie. smile

EDIT

Astral Shadow napisał/a:

Facet dokładnie się zgadzam z tobą a najlepiej by oczęta były jeszcze niebieskie smile

Aleszszsz oczyyyywiście, Ojcze! big_smile

[BTW] Astral , Tobie przypadł w udziale post nr ... 500! Może z tej okazji wrzucisz nam próbkę swoich umiejętności i napiszesz coś w stylu swojego posta nr 36. Rozpisałeś wtedy ciekawie MOTOCYKL. To było dobre!

Wybierz sobie dowolne pozytywne słowo. Może być WOODSTOCK, jeśli chcesz. Lilka proponowała nieco POEZJI na wątku. I słusznie smile

Ja podjęłam jednorazowe wirtualne wyzwanie z fotą***. Wiecie które. big_smile

Wirtualne, podkreślam, wirtualne !

506

I_see_beyond napisał/a:

Witaj, AiR7 smile

Czuj się na wątku jak u siebie w domu smile Jest nam bardzo miło!

Wszyscy miewamy lepsze lub gorsze dni, ale po zalogowaniu się i wejściu na ten wątek doładujesz się dawką pozytywnej energii, dobrym humorem i życzliwością aktywnych użytkowników.

Pamiętaj, że dużo piszemy z przymrużeniem oka. wink I wszyscy mamy dystans do świata i siebie.

Ja miałam m.in. "redagować swój anons towarzyski" z przymrużeniem oka. Liczę na ... komentarze również od Ciebie. smile

smile Do komentarzy bardzo chętnie się przyłączę, do pozytywnej energii i dobrego humoru jak najbardziej smile I jak najszybciej postaram się ogarnąć te 14 stron big_smile

507

Witaj AiR7 smile Muzyczne pozdrowienia z wakacji smile

508 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-20 18:09:24)

Astral, ja proponuję, żebyś jednak na tej drugiej randce tak z mostu nie zaśpiewał tej swojej dziewczynie "Raissy**". wink Są dziewczyny, które lubią bezpośredniość, no ale może Elisabeth lub Panna Zuzanna do nich nie należą.

Tak wiesz, standardowo.

To taka rada życzliwej i zatroskanej koleżanki z wątku. smile

Ja Ci z dobrego serca radzę ... smile

I skup się dziś na poezji. Please.

Jeszcze nam AiR7 spłoszysz, a zdążyłam się zorientować, że to fajna Osoba, smile

W ogóle to miałam dziś Szefa Działu Filmowego poprosić na rozmowę do gabinetu w sprawie ostatniej propozycji dla naszych Czytelniczek. Ale po dość bezpośrednim komunikacie zawartym w "Raissie", co prawda Gorbaczow wink, nawet merytoryczna dyskusja przy otwartych drzwiach mogłaby doprowadzić do plotek o romansie "szefostwa" w Firmie.

Pozwalam sobie, gdyż niemała ilość romansów pozamałżeńskich zaczyna się właśnie w pracy. Tam m.in. niewierny_Tomasz poznał swoją kicię . Czujecie te klimaty: subtelne i znaczące muśnięcia się przy kserokopiarce przy wymianie papieru, pisanie poezji miłosnej na smartfonie podczas układania pasjansa na komputerze, firmowe "żarciki", ukradkowe znaczące spojrzenia i gesty podczas nudnych zebrań z kierownictwem ... To są dopiero dreszcze emocji!

** O jedynce i 36 zerach w zapisie dziesiętnym już pisałam na innym wątku. Kto wie o jaką liczbę chodzi? Jak to źle zapisałam, to Chris z mat-fiz'u mnie najwyżej poprawi.

PS Lilka , uwielbiam Nie budźcie marzeń, gdy śpią . smile

I_see_beyond, zatem przedstawię swe skromne rymy smile

Zapach szczęścia

Czym jest szczęście?
Podmuchem wiatru
Szelestem liści
Światłem Księżyca
Promieniem Słońca
Barwami tęczy
Tańcem w deszczu
Odgłosem ukochanych kroków
Dotykiem wrażliwych warg
Czułym pocałunkiem
Delikatną bliskością we dwoje
Pieszczotą najdroższych rąk
Rozmową nie mającą końca

Całą wieczność można wymieniać,
Lecz tych emocji
Nie należy
Na drobne rozmieniać.

3 sierpnia ruszam, aby spotkać się z miłością swego życia smile Niestety po raz kolejny, samotnie...

510 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-20 19:14:46)

Bardzo Ci dziękujemy, Wielbicielu Lidiji . Mam dziś bardzo liryczny nastrój smile, w który idealnie wpasowałeś się ze swoją twórczością.

ruszam, aby spotkać się z miłością swego życia smile

Jesteś zatem we właściwym miejscu, aby zaczerpnąć właściwej energii na tę podróż!

Zastanawiałam się, kiedy wstawić ten tematyczny wink kawałek:

"And I don't know if I'm being foolish
Don't know if I'm being wise
But it's something that I must believe in
And it's there when I look in your eyes
"

Pozdrawiam wszystkich! smile

Lilka , jak wrócisz, będę miała dla Ciebie specjalne literackie zadanie. Wiem, że świetnie się spiszesz! smile

PS Astral, Chris i Krych 23, nie zniechęcajcie się dzisiejszą lekką treścią. wink Zawsze możecie na tym wątku też powymieniać poglądy o gadżetach na przykład. Bo ja mam przed sobą taką elektroniczną łamigłówkę wink

511 Ostatnio edytowany przez Astral Shadow (2016-07-20 21:48:47)

I see napisałbym swą poezję lecz ma poezja jest mroczna ( coś w stylu Grochowiaka) a to nie pasuje do wątku. Chyba że poszukam czegoś  romantycznego ...

Więc mam coś dla was kiedyś napisałem pięć cykli, ten jest z cyklu "Nie było lata" 2005 r.

"Bez miłości"

Jeżeli ma nie być miłości na świecie
To zdejmijcie księżyc i gwiazdy,
by nie było ich nocą...
Schowajcie wschód i zachód słońca
Uciszcie ptaki
Zakryjcie uśmiech
Jeżeli ma nie być miłości...
To schowajcie kolory,
zostawiając czerń i szarość
Uciszcie wiatr
Zdejmijcie z drzew liście
Jeżeli ma nie być miłości...
To pozbawcie mnie oczu
I zabierzcie człowieczeństwo
Bym zapomniał czym jest miłość...

Oczywiście prawa autorskie obowiązują

Ps I see z Raissą to taki żart myślałem że sie domyślisz

512

Lilka787 napisał/a:

Witaj AiR7 smile Muzyczne pozdrowienia z wakacji smile

Hej Lilka787, dziękuję za pozdrowienia i udanych wakacji smile

513

Opuszczam wątek rozstanie, flirt, zdrada przynajmniej na jakiś czas smile Zostanę trochę z Wami smile Dziś ze mną lepiej, wróciłam do pracy po urlopie i myśli zajęłam przygotowaniem dziewczyn na kolonię smile O rany, co ja zrobię z taką ilością wolnego czasu big_smile
W zasadzie dopiero wróciłyśmy z zakupów i dobrze, bo czas zleciał smile

I niech się stanie  wink

https://www.youtube.com/watch?v=e2XP5cc-AAQ

514 Ostatnio edytowany przez Astral Shadow (2016-07-20 21:53:20)

AiR7 napisał/a:

Opuszczam wątek rozstanie, flirt, zdrada przynajmniej na jakiś czas smile Zostanę trochę z Wami smile Dziś ze mną lepiej, wróciłam do pracy po urlopie i myśli zajęłam przygotowaniem dziewczyn na kolonię smile O rany, co ja zrobię z taką ilością wolnego czasu big_smile
W zasadzie dopiero wróciłyśmy z zakupów i dobrze, bo czas zleciał smile

I niech się stanie  wink

https://www.youtube.com/watch?v=e2XP5cc-AAQ

Już czuć pozytywne nastawienie i o to chodzi dzieci pojadą , bedziesz miała czas dla siebie. W ten czas pomyśl o sobie i zrób coś dla siebie przyjemnego , ja jutro wieczorkiem wsiadam na moto i przed siebie smile

515 Ostatnio edytowany przez AiR7 (2016-07-20 21:55:08)

krych23 napisał/a:

W zeszłym roku pojechałem pierwszy raz na Woodstock (zamkniety teren namiotowy dla motocyklistów, było gdzie się umyć wink ) i.... się zakochałem w tym klimacie. Po prostu coś nieopisanego.... Wspaniałe, meega pozytywne przeżycie, polecam!

Zabrałam się za czytanie wątku smile i nie mogłam się powstrzymać żeby nie podzielić się z Tobą krych23 entuzjazmem co do Woodstocku ,byłam w zeszłym roku też jestem pod wrażeniem. Gdyby nie moja sprawa rozwodowa to w tym roku pojechałabym znowu. A w przyszłym to planuję przygodę z pokojowym patrolem smile chciałabym spróbować swoich sił w temacie smile a Woodstock to naprawdę dużo pozytywnej energii...

516

AiR7 napisał/a:
krych23 napisał/a:

W zeszłym roku pojechałem pierwszy raz na Woodstock (zamkniety teren namiotowy dla motocyklistów, było gdzie się umyć wink ) i.... się zakochałem w tym klimacie. Po prostu coś nieopisanego.... Wspaniałe, meega pozytywne przeżycie, polecam!

Zabrałam się za czytanie wątku smile i nie mogłam się powstrzymać żeby nie podzielić się z Tobą krych23 entuzjazmem co do Woodstocku ,byłam w zeszłym roku też jestem pod wrażeniem. Gdyby nie moja sprawa rozwodowa to w tym roku pojechałabym znowu. A w przyszłym to planuję przygodę z pokojowym patrolem smile chciałabym spróbować swoich sił w temacie smile a Woodstock to naprawdę dużo pozytywnej energii...

Air potwierdzam że woodstock to wielki pozytyw. Zabalowałem mega na tegorocznym big_smile Piłem gin od znajomej co sama zrobiła i efekt tego taki że od dziś już mi sie robi moje 0,7 ginu. Bedzie gotowy za dwa tyg big_smile

517

Astral Shadow napisał/a:

I see napisałbym swą poezję lecz ma poezja jest mroczna ( coś w stylu Grochowiaka) a to nie pasuje do wątku. Chyba że poszukam czegoś  romantycznego ...

Ależ bardzo proszę smile Mówiłam Ci już dawno, że widzę Twój talent w dobieraniu słów. Na podstawie naprawdę niewielu próbek.

Przeczytałam wiersz, naprawdę dobry jesteś! Poezja jest dla mnie najtrudniejszą formą do ogarnięcia, a Ty nie masz z tym problemu.

Astral Shadow napisał/a:

Oczywiście prawa autorskie obowiązują

Jak najbardziej!

Astral Shadow napisał/a:

Ps I see z Raissą to taki żart myślałem że sie domyślisz

Ależ Astral! smile Oczywiście! Po co ja zamieszczam na wątku raz na jakiś czas i od dziś w swojej własnej stopce info. o naszym wzajemnym dystansie i poczuciu humoru big_smile Przecież moje posty też czyta się z przymrużeniem oka!

Poza tym mój nadprzyrodzony dar czytania w myślach pozostał. smile

Po wyjaśnieniu tego drobnego nieporozumienia, myślę, że możemy kontynuować grę na wątku. smile Co Ty na to?

518

Astral Shadow napisał/a:

Air potwierdzam że woodstock to wielki pozytyw. Zabalowałem mega na tegorocznym big_smile Piłem gin od znajomej co sama zrobiła i efekt tego taki że od dziś już mi sie robi moje 0,7 ginu. Bedzie gotowy za dwa tyg big_smile

smile Właśnie jestem mniej więcej na 4 stronie wątku big_smile i doczytałam, że byłeś w tym roku smile Fajnie to naprawdę świetna impreza smile Będę tam za rok.
W tym roku jeszcze na żadnym festiwalu nie byłam a żałuję smile Jakoś się nie zgrało - Był już Open'er  i Colors  of Ostrava a tam miałam rzut beretem big_smile No cóż nadrobię za rok big_smile

To lubię smile
https://www.youtube.com/watch?v=teJtMRjR_tY

519 Ostatnio edytowany przez Astral Shadow (2016-07-20 22:39:11)

Po wyjaśnieniu tego drobnego nieporozumienia, myślę, że możemy kontynuować grę na wątku. smile Co Ty na to?

pewnie że tak , co co poezji przychodziła mi lekko ale już dawno straciłem wenę i nie tworzę nic

Air- Właśnie jestem mniej więcej na 4 stronie wątku ,brawo ty smile

520

No to super, że możemy dalej się tutaj dobrze bawić.

Z weną to tak jest. Czujesz jakiś temat i bez problemu słowa przychodzą same.

A niemoc twórcza jest paskudna! Ja mam taką, jak muszę np. napisać sprawozdanie w pracy. wink

Posty [ 456 do 520 z 15,029 ]

Strony Poprzednia 1 6 7 8 9 10 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024