Ale się tu dzieje...
Musze cześciej zaglądać bo nie nadążam z czytaniem ;-)
I see masz dla mnie też jakąś wróżbę? ;-)
Zajrzę, jak ogarnę siedzibę. W realu.
Czyżby ta siedziba to było jakieś wielkie stare zamczysko? Jak się wzięła za porządki tak przepadła.
Siostrzyczko Mag, pomóc?
393 2016-07-14 07:11:49 Ostatnio edytowany przez Facet_z_wąsem (2016-07-14 07:12:20)
Wita Was Chris (o poranku).
Coś z dedykacją dla nadzej rudej koleżanki.
http://youtube.com/watch?v=vyshGN14uBM
Bardzo mi miło zastać z samego rana mój Zespół przy pracy.
Well, well, well ... Aż miło do Was tu zajrzeć
Niektórzy pracowali nawet do późnych godzin wieczornych.
Czyż nie jestem szczęściarą mogąc współpracować z takimi Ludźmi?
Wczoraj ... nastąpiła kolejna przerwa techniczna . Prawdziwy POWER OFF .
Nad moim zamkiem ... przeszła kolejna burza. A ja siedziałam bezczynnie (!) - w mojej wieżyczce
UWAGA ... NIE BYŁO INTERNETU!!!
:
Miłego dnia ... droga Załogo !
PS Ponieważ jako jedyna, oprócz Astrala, który wziął wolne na Woodstock, mam urlop,
, odniosę się Waszej pracy i pytań po wnikliwym zapoznaniu się z wynikami Waszej pracy .
Wita Was Chris (o poranku).
Coś z dedykacją dla nadzej rudej koleżanki.![]()
http://youtube.com/watch?v=vyshGN14uBM
Ja pie... Chris, musiałeś w nocy nieźle się nagrzać
Ale nie powiem, czytasz wnikliwie i wiesz co najbardziej lubię :
"Spokojnie leżeć na słońcu trzymając ręce na piersiach panienek
I patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym
Natomiast niebo jest przy tym niebieskie "
Dzięki za dobry początek dnia
396 2016-07-14 09:38:44 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-14 09:40:30)
Witaj Gelwiro w naszych nieskromych progach
Przyłącz się Króliczku do naszej wesołej kompanii.
Efekt uśmiechniętego buziola gwarantowany
Ja pie...
Chris, musiałeś w nocy nieźle się nagrzać
No co Ty? Ja teraz to tylko wodę i to bez gazu.
Całą noc spałem grzecznie i zaznaczam SAM.
398 2016-07-14 09:55:29 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-14 09:55:48)
Chris , Ty się przymierzasz do prowadzenia "Radia Romans?"
399 2016-07-14 10:10:08 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-14 10:11:37)
Kochani w tym miejscu wypada zacytować dobrego kolegę Piotra zwanego Lacky
"Najpierw rozwód, potem przyjemność" niestety Piotrek wie to z własnego doświadczenia ("pizdrawiam" Piter nic na to nie poradzę, ale spodobało mi się to wyrażenie, oczywiście bez podtekstu jakby co
)
400 2016-07-14 12:05:42 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-14 18:18:01)
Moi Drodzy, Królowa Matka i dwie Małe Księżniczki zezwoliły mi na krótką przerwę.
Wszyscy w moim domu rodzinnym widzą, iż, jak zwykle, zaangażowałam się w pracę. Oni znają mnie najlepiej.
Obiecali też, że w momencie kiedy zobaczą mój zamglony wzrok - natychmiast zareagują na ... pierwsze oznaki uzależnienia .
Bardzo proszę, wstępny feedback po wczorajszym dniu, po kolei. Proszę się znaleźć na liście.
dowiem się gdy dostanę szanse, taka jest prawda. (...)Chcę spróbować (...)
Szansę dostałeś, nie zmarnuj jej. Ta druga myśl jest "zalążkiem" do działania.
Myślę, że warto czytać przemyślenia Szefa Działu Filmowego . Bardzo ciekawa interpretacja przedstawionej próbki. Nie od dziś wiadomo, że bajki dla dzieci niosą ze sobą pewien przekaz.
I ... BRAVO ZA INICJATYWĘ ! Część moich Pracowników ma dzieci w wieku szkolnym - liczę na to iż pójdą Twoim śladem i poświęcą swoim pociechom nieco miejsca tutaj. Oczywiście po poświęceniu czasu w realu. Przypominam bowiem o polityce panującej w naszej firmie i hierarchii wartości - DOM -PRACA - FORUM .
Tak prywatnie ... Za Kung-Fu jeszcze się nie zabrałam, ale ... wyćwiczyłam sobie tygrysią technikę ATAKU SZYBKIEGO .
I w ogóle - że tak powiem - za wysokie progi
Ram , bardzo Cię proszę, wyprostuj swój błąd w myśleniu - progi nigdy nie są za wysokie!
Ja wczoraj doznałam nagłego olśnienia - dzięki ciekawemu sformułowaniu Twojego pytania na Twoim wątku, zrozumiałam, dlaczego w moim życiu podziało się tak jak się podziało.
I wiesz co? To nie jest mój błąd w myśleniu! Ale co mam konkretnie na myśli, to wyjaśnię na samym początku poważnie zainteresowanemu kandydatowi na TŻ.
Ale tylko face to face .
Ram , sama jesteś "gospodynią" na swoim wątku, więc wiesz, jak czasami trudno wszystko ogarnąć. Tym bardziej jest nam miło, że do nas zaglądasz! I pozdrów Dziewczyny - tam zdaje się też zebrało się fajne towarzystwo!
Wstaw nam te pomalowane paznokcie i szpilki właśnie!
Nie wychodzę jednak przed szereg, decydujący głos należy bowiem do Redaktor Naczelnej
Teraz ja muszę wyprostować Twój błąd w myśleniu. Ja OCZEKUJĘ kreatywności i inicjatywy! A poza tym istnieje jeszcze coś takiego jak oddelegowywanie zadań w firmie , prawda?
Ja tu nad Wami czuwam . To jedna z moich ról w tym wspólnym businesie .
A tak naprawdę, to i tak mniej ważny jest efekt jak kobieta nakłada na siebie sukienkę, ważniejsze jest, jak ją z siebie zdejmuje.
Jak już wspominamy oddelegowywanie zadań, można też kogoś poprosić o pomoc, prawda?
A Twoja propozycja porządków ... jest po prostu UJMUJĄCA!
Ale się tu dzieje...Musze częściej zaglądać bo nie nadążam z czytaniem ;-) I see masz dla mnie też jakąś wróżbę? ;-)
Pięknie podsumowałaś naszą dotychczasową działalność! Koniecznie rób tak jak piszesz - zaglądaj częściej.
Jeśli chodzi o wróżby, to już je zarzuciłam, interes przejął po mnie my Twin Brother , Chris. Zna się na tej robocie, mówię Ci!
Powołaj się na mnie, to przygotuje Ci wróżbę.
A ja mam dla Ciebie coś innego. ZAJRZYJ TU DROGA KOBIETO i pamiętaj o tym, jak przyjdzie gorszy dzień. Panowie też w zasadzie mogą się zapoznać z tym materiałem. Może ktoś się czegoś nauczy. Oprócz żon i byłych żon macie przecież ... córki .
Są tam odniesienia do religii, ja uważam, że to bardzo osobista sprawa. Ale ten, który przemawia w tym klipie, moim zdaniem, używa słów, które mają moc.
[yotube]https://www.youtube.com/watch?v=_8hgfmFkJhU[/yotube]
401 2016-07-14 13:54:42 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-14 14:01:07)
Mag jeśli o mnie chodzi to ten przekaz był genialny. Dziękuję
Ode mnie obrazek przedstawiający mój aktualny stan ducha i umysłu
Ten głos przenosi mnie w inny wymiar.
402 2016-07-14 14:41:00 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-14 14:47:22)
SŁUCHAJCIE! WŁAŚNIE ZDAŁAM SOBIE SPRAWĘ, że ktoś ... najprawdopodobniej jednak czyta porozwodowy wątek Astrala Shadow! Ha! Ha! Ha!
A może to już moja ROZGRZANA DO BIAŁEJ GORĄCZKI WYOBRAŹNIA i BARDZO JUŻ ZMĘCZONE OKO sprawia, że popadam w ... PARANOJĘ NA NETKOBIETY?... A nie ma jeszcze samotnego, bezsennego wieczora. I nocy też.
Astral się martwił, że wątek nie ruszy!!!
Słuchajcie, musimy Mu podkręcić ten temat! Życie po rozwodzie jest naprawdę cudowne! Szczególnie ... po zakończeniu toksycznego związku!
Piszę znów o sobie!
Dzięki, LILKA Pozwolę sobie zacytować Ciebie z innego wątku:
Ja teraz rozrabiam gdzie indziej
Mają tam ze mnie niezły ubaw, a i ja przy tym leczę się przez humor i zabawę.
Ja też!
Wiesz co, Rudy Kociaku ? Ja myślę, że powinnyśmy teraz zacząć wstawiać ... SWOJE NAGIE FOTKI! To na pewno zwiększy ilość czytających i oglądających ten wątek.
Przekopię tylko archiwa ze zdjęciami z prywatnego albumu - może znajdę coś odpowiedniego!
PS 1 I ... wkręciło mi się coś takiego ... Oh, sama pierwszy raz nie wiem dlaczego .
Ha!
Jakby się moja teoria spiskowa potwierdziła, poradzę sobie, jak zwykle! Wszak ... trening czyni mistrza!
PS 2 No i czekamy na wpisy, co tam u kogo dobrego się dzieje
PS 3 Osobiste wyznanie ... Kochanka mojego formalnie_jeszcze_męża to ... Czekoladowy Pocałunek i Orzechowa Pychotka. Mniam! Dawno ta emotikonka się nie pojawiała w moich postach.
I żeby nie było - ja już naprawdę im życzę wszystkiego dobrego!
PS 4 Pozdrawiam wszystkie netkobiety. I fajnych netfacetów też.
Wiesz co, Rudy Kociaku ? Ja myślę, że powinnyśmy teraz zacząć wstawiać ... SWOJE NAGIE FOTKI!
O to to...
Ja jestem ZA.
Proponuję wprowadzić taką zasadę, że każda kobieta, która tutaj napisze, w pierwszym swoim poście, musi wstawić SWOJĄ NAGĄ FOTKĘ.
Oczywiście, te które tutaj już piszą są zobowiązane jak najszybciej uzupełnić braki. Możemy tę propozycję przegłosować. Zgodnie z właściwie pojętymi zasadami demokracji, glosować w tej sprawie mogą wyłącznie faceci.
404 2016-07-14 16:15:34 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-14 16:27:58)
Dzięki, Starszy Bracie Na Ciebie zawsze można liczyć. Jakby to ująć ... Hmmm.
Ponieważ rzucałam Wam tutaj raz na jakiś czas wyzwania, pół żartem, pół serio, zacznę ... od siebie. I deklarowany temat seksu w swoich wypowiedziach zamknę na tym wątku. Resztę, oczywiście, pozostawiam ... oczom wyobraźni odwiedzających ten temat.
Słowem wstępu: Mój Kot znalazł sobie ... kicię. We mnie zaś ... uaktywniła się na nowo ... Tygrysica.
Na forum i "w realu", w kontekście swojej osobistej historii, usłyszałam, że jestem silna i niezależna . Jak zatem może wyglądać seks takiej silnej, niezależnej kobiety, już bez względu na kolor włosów?...
Moja propozycja:
PS To jest właśnie ... karma dla Kota. Kiedy się widzi i wie , jaki potencjał drzemie w Porzuconej_i_Zdradzonej_przez_siebie_Kobiecie.
Na miejscu tego dotychczasowego kotka, może znaleźć się tylko Tygrys.
Chris , miałam Cię poprosić o wstawienie wieczorem jakiegoś muzycznego tła do tego obrazka. Ale zdecydowałam, że ... nie. Znowu nie będziesz spał i spóźnisz się na swój poranny program!
PS Zdjęcia z prywatnego albumu zdecydowałam się ... rozesłać na maila. Ale tylko na wyraźną prośbę. Czego się nie robi dla rozkręcenia rodzinnego businessu?
PS I ... szefowanie niekoniecznie jest moim powołaniem. Wolę być Mag, lub I_see.
Mam nadzieję, że mój przekaz ... jest jasny
405 2016-07-14 16:27:02 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-14 18:09:26)
Mag jeśli o mnie chodzi to ten przekaz był genialny. Dziękuję
![]()
Ode mnie obrazek przedstawiający mój aktualny stan ducha i umysłu
Ten głos przenosi mnie w inny wymiar.
Bardzo proszę. Piosenka "Naughty Boy" jest świetna. Bardzo ... kojąca! Ja też dziękuję!
EDIT
Gelwiro87 , w sprawie wróżb osobistych, podtrzymuję swoje zdanie. Jestem konsekwentna.
Natomiast ponieważ dołączyłaś do nas później, aktualizuję Ci moją osobistą kartę nr 14.
Jest to przejście z etapu:
Do etapu:
PS Są różne rodzaje miłości, wiadomo. Od tej romantycznej, przez własną do rodzicielskiej.
Ram , bardzo Cię proszę, wyprostuj swój błąd w myśleniu - progi nigdy nie są za wysokie!
Ha, cały czas intensywnie pracuję nad eliminowaniem własnych błędów w myśleniu - każda inspiracja jest cenna.
Cieszę się, że i ja się na coś przydałam
407 2016-07-14 20:09:06 Ostatnio edytowany przez rampampam (2016-07-14 20:13:14)
Inna sprawa, że czyta się Was dość przyjemnie
I see karta nr 14 jak najbardziej mi sie podoba... co wiecej juz jestem coraz blizej tego etapu z drugiego obrazka ;-)
Na miejscu tego dotychczasowego kotka, może znaleźć się tylko Tygrys :-)
Ojjj mi też by się przydał taki Tygrys :-P Żeby czasem po pleckach drapnął... ;-)
410 2016-07-14 20:48:35 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-14 20:55:16)
Mój Kot znalazł sobie ... kicię. We mnie zaś ... uaktywniła się na nowo ... Tygrysica.
Mag miałaś farta, że Twój_Prawie_Były_Wyliniały_Kot polazł na inny płot. Tygrys_Alfa już się skrada po Ciebie Tylko nie uciekaj zbyt szybko
PS
Umieszczona przez Ciebie focia wywołała u mnie salwy śmiechu Mężowi tez się podobała
Nie no dziewczyny jesteście bezlitosne. Jakieś gołe fotki, tygrysy, drapanie po pleckach... I jak tu potem spokojnie zasnąć, w pustym łóżku, bez żadnego mruczenia. Ech... Jak żyć?
Nie no dziewczyny jesteście bezlitosne. Jakieś gołe fotki, tygrysy, drapanie po pleckach... I jak tu potem spokojnie zasnąć, w pustym łóżku, bez żadnego mruczenia. Ech... Jak żyć?
No jak to jak??? CUDOWNIE! Zaraz po rozwodzie
Mrrrraaauuu... ;-)
Wyobraźnia pracuje hehe....
Facet nie martw się, nie tylko Ty nie możesz spokojnie zasnąć... ja od dłuższego czasu odczuwam skutki zwiększonego napięcia hihi :-P
Masakra pozytywna Dziś śpię z pedałem, tzn z rowerem "srebrnym wilkiem" hyhyhyhy
Pozdro z UK, u nas super słoneczny dzioneeeeek
A co jutro jest?
Facet_z_wąsem napisał/a:Nie no dziewczyny jesteście bezlitosne. Jakieś gołe fotki, tygrysy, drapanie po pleckach... I jak tu potem spokojnie zasnąć, w pustym łóżku, bez żadnego mruczenia. Ech... Jak żyć?
Mrrrraaauuu... ;-)
Wyobraźnia pracuje hehe....
Facet nie martw się, nie tylko Ty nie możesz spokojnie zasnąć... ja od dłuższego czasu odczuwam skutki zwiększonego napięcia hihi :-P
Szwajcarski
416 2016-07-14 22:13:59 Ostatnio edytowany przez Gelwira87 (2016-07-14 22:16:03)
Nie noooo, full wypas :-P Przydałby się taki w torebce, żeby przypudrować nosek w nagłych sytuacjach....
Facet_z_wąsem napisał/a:Nie no dziewczyny jesteście bezlitosne. Jakieś gołe fotki, tygrysy, drapanie po pleckach... I jak tu potem spokojnie zasnąć, w pustym łóżku, bez żadnego mruczenia. Ech... Jak żyć?
![]()
![]()
Nigdy nie przypuszczałem, że zapragnę być facetem PO ROZWODZIE.
... nie tylko Ty nie możesz spokojnie zasnąć... ja od dłuższego czasu odczuwam skutki zwiększonego napięcia hihi :-P
Na napięciach to ja się akurat dobrze znam.
High Voltage + przewodnik o odpowiednio dużym przekroju (małym oporze ;-) ) i JEST MOC.
Widać Chris, że się znasz na mocy
Dobranoc wszystkim, ode mnie kawałek z dawką pięknej mocy :
Witajcie Tu Mag_po_północy ...
Ram , no nie miej wątpliwości, że wzbogacasz moje życie.
Na wątku zrobiło się tak przytulnie ... Mruuu ...
Dziękuję Wam za wszystkie wpisy. Mam nadzieję, że teraz po moim "występie" już nikt nie ma wątpliwości, że zgromadzili się tu sami Ludzie z dystansem do siebie, świata i poczuciem humoru.
Mag miałaś farta, że Twój_Prawie_Były_Wyliniały_Kot polazł na inny płot . Tygrys_Alfa już się skrada po Ciebie
Lilka , dzięki! Ten fragment sobie przepiszę i to będzie jedyna notatka, na którą będę spoglądać przed rozprawą.
An ANIMAL, powiadasz?... czy the ANIMAL...? Grrr!
Mężowi tez się podobała
No ja myślę, że Ty z Nim konsultujesz, co tu umieszczasz!
Mam też nadzieję, że macie wszyscy słuchawki , przy tych swoich wypasionych x_phonach !
Chris , do obowiązków radiowych dorzucam Ci dział - OGŁOSZENIA - KOREPETYCJE. Kto powiedział, że fizyka tu trudny i abstrakcyjny przedmiot?
Krych23, piękna wersja oryginału!
No to jak o przytulaniu mowa, to ja widzę tylko kawałek BY YOUR SIDE .
Gelwira, specjalnie dla Ciebie:
PS Przez najbliższe kilka dni będę zajęta ... wysyłaniem swoich prywatnych zdjęć na maile. Oczywiście na gorącą prośbę Czytelników . To może powodować opóźnienia w odpowiedziach na maile, ale nadrobię wszystko, obiecuję!
Dobranoc!
421 2016-07-15 08:39:12 Ostatnio edytowany przez Facet_z_wąsem (2016-07-15 08:54:36)
Witam wszystkich.
A teraz, coś co pozwoli wczuć się w atmosferę nadchodzącego weekendu.
A korepetycje? Jak najbardziej. Oczywiście wszystkie prawa i zasady poparte będą "doświadczeniami" tak dla lepszego efektu.
... będę zajęta ... wysyłaniem swoich prywatnych zdjęć na maile. Oczywiście na gorącą prośbę Czytelników .
To może powodować opóźnienia w odpowiedziach na maile, ale nadrobię wszystko, obiecuję!
To ja już zaczynam gorąco prosić.
I_see_beyond napisał/a:... będę zajęta ... wysyłaniem swoich prywatnych zdjęć na maile. Oczywiście na gorącą prośbę Czytelników .
To może powodować opóźnienia w odpowiedziach na maile, ale nadrobię wszystko, obiecuję!
To ja już zaczynam gorąco prosić.
Chris_o_poranku!!! My pracujemy razem!!!
Znalazł się tym razem ktoś, kto zamierzenie / niezamierzenie postawił swoją diagnozę mojej osoby na tym forum... hi hi
Moja ulubiona roślina to ... biała szałwia . Ma właściwości oczyszczające.
5 level doświadczenia:)
I cały czas ćwiczę do sunny_not_rainy_Summer_Party_2017 :
Gif ze strony ... DON'T TAKE YOURSELF TOO SERIOUSLY!
Polubiłem dzielenie się muzyką z innymi. Tak więc zagram dla bywalców tego tematu
Witaj Wielbicielu, dzięki za muzę
rampampam napisał/a:Facet_z_wąsem napisał/a:Nie no dziewczyny jesteście bezlitosne. Jakieś gołe fotki, tygrysy, drapanie po pleckach... I jak tu potem spokojnie zasnąć, w pustym łóżku, bez żadnego mruczenia. Ech... Jak żyć?
![]()
![]()
A widzisz! You never know...
427 2016-07-15 21:56:59 Ostatnio edytowany przez Facet_z_wąsem (2016-07-15 22:04:38)
Facet_z_wąsem napisał/a:rampampam napisał/a:No jak to jak??? CUDOWNIE! Zaraz po rozwodzie
![]()
![]()
A widzisz! You never know...
Oj tam, oj tam... Wy zawsze tak... A jak co do czego, to kończy się jak zwykle.
EDIT.
Właśnie zauważyłem, że jestem "WOMAN IN RED"
Ram, jak Ci nie pasuje ta czerwona sukienka to oddawaj. Tylko nie wiem czy rozmiar będzie dobry.
428 2016-07-15 22:30:54 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-15 22:39:57)
Dziękujemy Wielbicielu Lidiji Bacic! Jest nam bardzo miło!
Chris , po Lady_in_Red zdaje się jest Szamanka.
Nie postawiłeś Dziewczynom wróżby online jako Wróżka_Bajuszka, to może w oparach ziół i kadzideł będziesz miał jakąś pozytywną wizję . W psychodelicznym kolorze, wiesz, synestezja ...
Ja zapoznałam się dziś z Pięcioma Rodzajami Doświadczenia* . Znów ... otworzyłam szeroko oczy. Uczę się przez całe życie!
Dobrej nocy wszystkim!
* Super wykład!
429 2016-07-15 22:52:39 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-15 22:54:00)
Słodkich snów Mag.
Dobrej nocy ekipo.
430 2016-07-15 23:00:02 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-15 23:11:47)
Ram , to moja propozycja porozwodowego manicure.
Swoją drogą, podziwiam wszystkich, którzy potrafią z taką precyzją i cierpliwością wykonać coś takiego.
Dzięki, Lilka . Urlop mi służy, wyciszyłam się przed jutrzejszym BIG DAY.
Choć dziś mogą być bardzo kolorowo intensywne sny...
Good night, sleep tight, everyone .
431 2016-07-15 23:17:27 Ostatnio edytowany przez Facet_z_wąsem (2016-07-15 23:20:08)
Ram
, to moja propozycja porozwodowego manicure.
Swoją drogą, podziwiam wszystkich, którzy potrafią z taką precyzją i cierpliwością wykonać coś takiego.
No, takimi pazurkami to dałbym się podrapać po plecach (albo i za uchem) nawet przed rozwodem.
No, takimi pazurkami to dałbym się podrapać po plecach (albo i za uchem) nawet przed rozwodem.
Poczekaj, Ram jeszcze nie wstawiła swojej próbki manicure.
Dzisiaj mamy prywatnie swój BIG FAMILY DAY. Źródłem inspiracji dla mnie na ten dzień są przepiękne irlandzkie błogosławieństwa. Odkryłam moc tych słów podczas jednej z podroży na pewną wyspę w kolorze zielonym.
Wybrałam na dziś poniższy tekst:
A Gaelic Christening Blessing
Dearest Father in Heaven,
Bless this child and bless this day
Of new beginnings.
Smile upon this child
And surround this child, Lord,
With the soft mantle of your love.
Teach this child to follow in your footsteps,
And to live life in the ways of
Love, faith, hope and charity.
And Good Luck to you, Baby Girl.
I_see_beyond, podziękowania za Twe sympatyczne słowa
Lilko, witaj
Są pewne piosenki, które zostają w nas na zawsze. Możemy ich słuchać nieskończoną ilość razy, choć przecież znamy je praktycznie na pamięć.
Ooo taka podkowa przydałaby się dla mnie na wtorek... wtorek to wielki dzień- sprawa rozwodowa. Może się uda dołaczyć do tego zacnego grona rozwodników :-P
Chyba sobie szczelę taki porozwodowy crazy manicure ;-)
435 2016-07-16 09:54:46 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-16 10:04:07)
Ooo taka podkowa przydałaby się dla mnie na wtorek... wtorek to wielki dzień- sprawa rozwodowa. Może się uda dołaczyć do tego zacnego grona rozwodników :-P
Chyba sobie szczelę taki porozwodowy crazy manicure ;-)
Gelwiro, wiesz, że na nas zawsze możesz liczyć. I grono jest zacne, to prawda.
Ode mnie podkowa dla Ciebie, z serwisu sypialnia wróżek, bo jeszcze miewam prorocze sny, i to w psychodelicznych kolorach.
Słuchajcie, nasze zaproszenie na imprezę do Astrala czyta coraz więcej osób.
Głosowanie nad proponowanym przeze mnie dopiskiem też zostało uwzględnione.
Był sex, potem drugs, teraz czas na rock and roll !
Puszczę Wam to zanim zacznie się u mnie gorączka przygotowań do prywatnej imprezy!
Przy tym to i sobotnie porządki lepiej idą.
PS Moje ostatnie spokojne dziś chwile przy kawie o poranku...
EDIT
Ktoś tak jeszcze potrafi?
436 2016-07-16 09:58:13 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-16 09:59:36)
Witajcie Kochani
Gelwa właśnie miałam zapytać Cię kiedy będzie Twój wielki dzień a tu proszę napisałaś.
We wtorek wszyscy będziemy z Tobą
Odjazdowe pazurki powinny stać się jednym z pierwszych punktów porozwodowego życia.
Mag moja Śnieżka wydała okrzyk zachwytu nad Twoimi.
A teraz Katecheza 2, trochę wcześniej z powodu jutrzejszej planowej przerwy technicznej
Nauka stanowa dla mężczyzn: Nie bój się mówić kocham.
Ona: Odchodzę, nie kochasz mnie.
On: Co się stało?!
Ona: Nie powiedziałeś mi tego od dziesięciu lat!
On: Myślałem, że wiesz, przecież to oczywiste.
437 2016-07-16 12:36:30 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-16 14:39:41)
Wpadam na chwilę zaczerpnąć innego powietrza w szaleńczych przygotowaniach do imprezy w domu.
Sprawdzam, czy dom Astrala jeszcze stoi ... Ale widzę, że ... ładnie się bawicie.
Wielbicielu Lidiji , ja rozumiem, dlaczego Chorwacja jest tak popularnym krajem na odpoczynek wakacyjny.
Z tekstu zrozumiałam ... m.in. vina .
Gostpodarz imprezy, Astal, chwilowo jest nieobecny na wątku.
Ale może Ty nam zaproponujesz jakieś dobre ... wina właśnie? Impreza ma charakter składkowy. I zgodziliśmy się co do trunku, aczkolwiek bez konkretów.
Lilka, wiesz, jak to jest... Niektórzy nie lubią się powtarzać.
A poza tym, Twoja Śnieżka na pewno zauważyła motyw ... kota.
Siostro, Twoje katechezy i nauki stanowe skrzętnie zbieram. Wydrukuję i zbinduję i wręczę jako prezent ... szfagrowi. Coś podpadł ostatnio mojej Siostrze...
PS A zaprojektowana przez Ciebie spódnica prezentuje się tak :
EDIT
Wstawiam jeden z moich ulubionych songów - modern touch
I love it!
I_see_beyond, zaproponowałbym słodki trunek, czyli Likersko Vino Proszek Ukochany napój rzymskiego cesarza Dioklecjana, który położył podwaliny pod miasto Split. Tam przeniósł się na emeryturę.
439 2016-07-16 19:46:27 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-16 19:53:13)
Witajcie wieczorową porą
Fajnie tak sobie poczytać nasz wątek.
Mag dziś dla Ciebie i dla Małych Księżniczek spokojna kołysanka przed jutrzejszym świętem:
Mag założę się, że to Ty jesteś ich ulubioną ciocią
W rozczulaniu się nad maleństwem, nie zapomnijcie jutro o starszej siostrze.
Chris , po Lady_in_Red zdaje się jest Szamanka.
Facet, bierz czerwone, ja biorę szamankę! Ewentualnie możemy się jakoś podzielić pół na pół
Ram
, to moja propozycja porozwodowego manicure.
Ach, od tamtej pory to ja już trzy inne miałam. Ale ten kupuję, tylko strasznie pracochłonny, okropnie dużo czasu u kosmetyczki...
A koty lubię bardzo
ps. Teraz mam klasyczne, czerwone pazurki - mogę oddać Facetowi do stylizacji In Red
Wstawiam jeden z moich ulubionych songów
Cóż za szerokie zainteresowania muzyczne.
Ładne to, a szczególnie:
When we touch you inspire
Feel it changin' me tonight
So take me up, take me higher
There's a world not far from here
We can dance in desire
Or we can burn in love tonight.
To w takim razie może coś z zupełnie innej beczki.
niemoc zmóc, górę wznieść
zjadać nim, jacy silni zdążą zjeść
I tego się będę trzymał.
Ooo taka podkowa przydałaby się dla mnie na wtorek...
Taka podkowa to dobra rzecz. Na pewno przyniesie szczęście, a nawet jakby nie, to zawsze można nią rzucić w exa, tak na szczęście.
Gelwira... Hm, piękne imię.
Czołem kurczaki
Jako, że poszerzam horyzonty to klikne czasem na special movies hyhyhyhy.
Miłej niedzieli wszystkim.
"Zanim się pojawiłeś"
Kto z nas nie widział chociaż raz w życiu filmu z gatunku tych "pięknych i wzruszających".
"Zanim się pojawiłeś" jest własnie taką historią
Lou Clark śliczna, dziewczęca, bardzo pozytywna, pełna energii kobitka zatrudnia się w domu Państwa Traynor'ów.
Jej zadaniem jest opiekowanie się Will'em, który jest sparaliżowany aż po szyję. Z początku bucowaty Will trzyma Lou na dystans.
Z czasem jednak Lou, jej dobroć, pozytywna energia przełamują pierwsze lody i kruszą opory. Co się okazuje to działa też w druga stronę...
Pewnego dnia entuzjastyczna Lou spada na ziemię. Usłyszała rozmowę rodziców Will'a. Dowiedziała się, że Will podjął decyzję o zabiegu eutanazji.
Do zabiegu zostało zaledwie kilka miesięcy. Lou po pierwszym szoku postanawia zawalczyć o zmianę decyzji Will'a, zawalczyć o jego życie.
Z czasem pomiędzy dwojgiem ludzi rodzi się uczucie. Czy Miłość wygra i pozwoli życiu trwać, a życie Miłości?
Ten film pokazuje też wiele innych things. Oglądając bezwładnego Willa, słuchając tego jak się wypowiadał o swoim "starym" życiu nadchodzi człowieka refleksja.
Go niszczył ból, ból niemożności, niemocy. On tak bardzo chciał, a tak bardzo nie mógł...
To musiało być strasznym uczuciem oglądając Życie, Świat i wiedząc jak to wszystko smakuje. Wiedząc, że już nigdy się nie pobiegnie gdziekolwiek nie zechce...
Spójrzmy na siebie. Dwie ręce, nogi, głowa na karku, a w głowie to, co często nas samych ogranicza. Tak, sami się ograniczamy. Strachem, lękami, wymówkami...
Czy człowiek zawsze musi coś stracić, by mógł docenić? Czy zawsze musi się otrzeć o niebezpieczne zdarzenia, by zaczął doceniać Życie? Jak bardzo jesteśmy skuci własnymi kajdanami?
Bardzo spodobało mi się przesłanie Will'a - myśl mniej, żyj więcej. Coś w ten deseń jak pamiętam.
"Zanim się pojawiłeś" to relacja dwojga ludzi, którzy wzajemnie na siebie wpływają.
To po prostu piękny, wzruszający film.
Film miałam przyjemność oglądać, żałuje, że nie skusiłam się na książkę.... piękny i wzruszający...
Gelwira87 napisał/a:Ooo taka podkowa przydałaby się dla mnie na wtorek...
Taka podkowa to dobra rzecz. Na pewno przyniesie szczęście, a nawet jakby nie, to zawsze można nią rzucić w exa, tak na szczęście.
![]()
Gelwira... Hm, piękne imię.
Oczami wyobraźni widzę ten rzut... od razu mam rogala na twarzy haha
Krych, polecił (z pewnością) wypełniony emocjami i wzruszeniami film Oby, takich więcej przeżyć kinowych! Ja natomiast chciałbym zarekomendować Waszej uwadze dwie książki.
"Chorwacką przystań" Anny Karpińskiej, delikatną opowieść o dwóch miłościach z genialnym zakończeniem. Drugą pozycją jest "Nie czas na miłość" Agnieszki Walczak-Chojeckiej. To pierwszy z tomów sagi bałkańskiej.
448 2016-07-17 14:10:02 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-17 14:25:00)
Pięknie piszesz Krych, akurat na czasie dla mnie, dzięki.
Wielbicielu dziękuję za wino, książki i śpiew
witam wszystkich woodstock dobiegł końca, muszę nadrobić forumowe zaległości i wracam do gry
Lilko, proszę bardzo
451 2016-07-17 18:15:48 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-17 18:23:02)
Witajcie po przerwie spowodowanej sprawami rodzinnymi.
Czułam się przez ten czas ... dziwnie bez dostępu do sieci.
Wielbicielu Lidiji , Likersko Vino Proszek, powiadasz? Intrygujący jest ten ... proszek!
Mag założę się, że to Ty jesteś ich ulubioną ciocią
![]()
W rozczulaniu się nad maleństwem, nie zapomnijcie jutro o starszej siostrze.
Robię co mogę! A to prawda, staram się mojej starszej siostrzenicy maksymalnie umilić czas. Dogadujemy się świetnie, ale i tak najważniejsza jest Mama!
Tak myślę Lilka , mam sporo zaległości filmowych i czytelniczych. Moja doba jest zdecydowanie za krótka.
A koty lubię bardzo
Ja też!
Cóż za szerokie zainteresowania muzyczne.
Owszem, owszem Rozwijam się cały czas.
Ładne credo sobie wybrałeś. I konsekwentnie się tego trzymaj!
klikne czasem na special movies
Bardzo dobrze, Szefie Działu Filmowego. Jak tak dalej pójdzie to nasz Zarząd pomyśli o premii!
witam wszystkich woodstock dobiegł końca, muszę nadrobić forumowe zaległości i wracam do gry
Welcome back! Nie wiem dlaczego, ale jak sobie pomyślałam o Woodstocku 2016 to przypomniała mi się piosenka The Doors "Riders on the Storm .
Gelwira - mam nadzieję, że już ćwiczysz ten rzut podkową! My tu w naszym Czasopiśmie też przyznajemy medale i nagrody za nowe umiejętności.
__________________________________________________________________________________________
A mój Szwagier szuka piosenki adekwatnej do tego, czego doświadcza po wczorajszej imprezie Hi hi - w końcu urodziła mu się druga córka!
W tej chwili przypomina mi się jedna piosenka ze słowem KAC w tytule. Po północy mieliśmy część II naszego party. Ponieważ mój Szwagier jest również wyluzowanym facetem z poczuciem humoru i dystansem do siebie, dedykuję mu ten kawałek.
Panowie, naprawdę gorąco polecam sobie song przypomnieć.
Dziś wieczorem zaś jak zwykle Szwagier zaśpiewa mojej Siostrze "Balkonową piosenkę"
EDIT
Romantycy Lekkich Obyczajów mają naprawdę suuuuuper teksty!
452 2016-07-17 19:58:09 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-17 19:59:07)
Witam zaginionych w akcji i nie tylko
Wielbicielu trafiłeś w 10 z kolorem oczu i włosów
Pomyślałam, że wypadałoby wstawić jakieś motivational video dla nas wszystkich, aktywnych użytkowników wątku "Moje cudowne życie .
Pomyślałam dziś o tytule Pod niebem pełnym cudów .
W poniższymYouTubie jest wszystko – wspinaczka na level 20 i motyw per aspera ad astra .
Ciekawa jestem, czy też to widzicie.
https://www.youtube.com/watch?v=8Xvp1u_gacU
"Ten błękit snów i pragnień
Niejeden z nas odnajdzie…"
454 2016-07-18 08:57:13 Ostatnio edytowany przez Facet_z_wąsem (2016-07-18 09:02:18)
Witajcie wszyscy pozytywnie zakręceni
Dziś jeden z moich ulubionych, choć mniej znanych artystów. Warstwa wizualna pewnie spodoba się koleżankom.
Tekst też jest dla mnie nie bez znaczenia.
EDIT
A dla tych, którym się spodobało i dla zobrazowania tego, jak tworzy ten ARTYSTA:
... wspinaczka na level 20 i motyw per aspera ad astra .
"Ten błękit snów i pragnień
Niejeden z nas odnajdzie…"
Piękne to. Dzięki za przypomnienie.
Tego mi trzeba.