No. Facet faceta zawsze zrozumie.
262 2016-07-07 02:08:25 Ostatnio edytowany przez Facet_z_wąsem (2016-07-07 02:12:58)
Drodzy siostry i bracia (nie, nigdy nie nosiłem koloratki chociaż to podobno nieźle kręci niektóre niewiasty, te bardziej pobożne) odsłuchałem wszystkie zaległe, zapodane przez Was nutki, przeczytałem wszystkiego teksty i z całą powagą, przynależną mi z racji mojego wieku, mogę stwierdzić: JEST DOBRZE. ;-)
Ale mi długie zdanie wyszło, ups, i to jeszcze wielokrotnie złożone.
Siostrzyczko Mag, jak Ciebie czytam, to prawie zaczynam się cieszyć na myśl o czekającym mnie rozwodzie. A propos blue suede shoes to właśnie dzisiaj takie nabyłem drgogą kupna. A co, trza być w butach na weselu (na rozwodzie też) :-)
Cieszę się że Szalona Marysia nas nie opuszcza. Zawsze przyda się w tym dość specyficznym towarzystwie taka zwyczajna/nadzwyczajna, szczęśliwa mężatka, tak dla równowagi.
Cieszę się że Szalona Marysia nas nie opuszcza. Zawsze przyda się w tym dość specyficznym towarzystwie taka zwyczajna/nadzwyczajna, szczęśliwa mężatka, tak dla równowagi.
Dzięki Facecie. Widzisz jak Oni mnie szybko wymiksowali, a ja tylko chciałam malowniczo zakończyć serial Spadkobiercy.
264 2016-07-07 08:57:37 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-07 09:06:26)
Moja wizualizacja własnej osoby* na chwilę obecną:
Wspominałam na Bolesnej zdradzie ..., że zamierzam przeczytać w końcu książkę Clarissy Pinkola Estés: "Biegnąca z wilkami".
odsłuchałem wszystkie zaległe, zapodane przez Was nutki, przeczytałem wszystkiego teksty i z całą powagą, przynależną mi z racji mojego wieku, mogę stwierdzić: JEST DOBRZE. ;-)
Dobrze, że w miarę szybko do nas dołączyłeś, bro**.
I solidnie odrobiłeś zadanie domowe. To zaprocentuje.
Choć wiem, że wszyscy jesteśmy tu pod presją czasu - ogarniamy pracę, dom, zakupy ...
Jest nas niewiele w tej chwili na tym wątku, ale ja od zawsze stawiałam nie na ilość, ale na jakość.
Podsumuję - jesteście wszyscy ... WSPANIALI.
I tę myśl "zapodaję" Wam rano jako motyw przewodni dzisiejszego dnia.
* To jest ten moment, że mogę już AUTOdiagnozować niebezpiecznie cienką granicę narcyzmu.
** Masz rozbudowany nick. W nawiązaniu do Twoich umiejętności gitarowych, których mieliśmy tu próbkę, czy mogłabym od czasu do czasu na forum zwracać się do Ciebie per Chris? Od Chris Rea?
Mag załatwiło sprawę dla piszących z telefonów - rozwiązaliśmy problem długości tekstu.
Food for thought, na opisanie tego, co się właśnie tutaj dzieje:
Synergia. Od greckiego 'syn' oznaczającego 'razem' oraz 'ergon' oznaczającego 'działanie'.
Tu wstawię moją definicję muzyczną: współgranie różnych osób, nas wszystkich , w wyniku którego łączny efekt naszych działań jest większy niż byśmy działali solo.
A ten wspólny efekt, to przyrównałabym do ... HIT-u. Typu ever green .*
* Dla chętnych - wybierz sobie znaczenie Ja świadomie odrzucam stary jak świat.
Oj! (po irlandzku siemka)
Ale fajne to I_see D
Pojawia się i znika, zwariowana nasza Lilka
Spadkobiercy może się i skończyli (jest coś takiego?), ale jedno się kończy, drugie zaczyna....
A co do Chris'a, zarzucam kawałkiem bardzo rytmicznym, noga sama lata :
Miłego dnia całej ekipie.
No no.... Podoba się ta pani ;-)) I ta czerwień.... uff.
Kawałek Chris'a zaiste zacny.
A w sprawie uproszczenia mojego nicku jestem za propozycją Mag - "Chris" bardzo mi odpowiada
Podoba się ta pani ;-)) I ta czerwień.... uff.
Dziękuję, Panu. Jest Pan bardzo uprzejmy, Panie Chris. Nienaganne maniery, jak zwykle.
Czerwień to rzeczywiście namiętny kolor. Na co dzień chodzę w bieli, ale mam taką jedną sukienkę na specjalne okazje. Jak już wspominamy modę i garderobę.
Czerwień to również kolor mający moc. Kiedy spada mi poziom energii, wkładam coś czerwonego właśnie, może być dodatek - typu korale, zegarek, pierścionek, pasek, torebka itp. lub sporadycznie lakier do paznokci. Ale to działa!
Jest jeszcze taki ciekawy zwrot, jak już jesteśmy przy kolorach. Po niebieskim i zielonym.
See red . Zainteresowanych edukacją językową odsyłam do słownika online.
http://www.ang.pl/slownictwo/idiomy/289 *
Ja doświadczyłam stanu I see red . And I almost crashed my car.
And I almost crashed my car.
Zamiast się rozglądać za przystojniakami na ulicy trzeba patrzeć na znaki, światła i inne samochody.
A tak poważnie to dobrze, że tylko almost.
Witaj, Ram.
Zastanawiałam się, co u Ciebie. Dawno Cię u nas nie było.
Co u Ciebie ...
Mówisz, masz! Jest Ram!
Jestem, jestem...podczytuję regularnie... chociaż nie zawsze nadążam hihi
Pozdrowienia dla wszystkich
271 2016-07-07 15:10:58 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-07 16:09:11)
I_see_beyond napisał/a:And I almost crashed my car.
Zamiast się rozglądać za przystojniakami na ulicy trzeba patrzeć na znaki, światła i inne samochody.
A tak poważnie to dobrze, że tylko almost.
Brother, ależ ja nigdy się nie rozglądałam za przystojniakami Zawsze było odwrotnie - przystojniacy wypatrywali mnie
Z wiekiem, ta tendencja się nie zmienia. Wiesz, w myśl zasady, że niektóre kobiety są jak wino* - im starsze tym, lepsze
Zresztą, powinieneś to wiedzieć, my twin brother. Spójrz w lusterko, lustereczko ...
Kolory sygnalizacji świetlnej odczytuję również jako znaki, nie tylko drogowe.
Dziękuję, Opatrzność nade mną czuwała, a te punkty karne to zebrałam właśnie wtedy, when I saw red . Nigdy wcześniej.
Impreza u Astrala ma charakter ciągły. Słyszę teraz to:
Muszę włożyć okulary . Kto tam tak szaleje na tym parkiecie?
* Czerwone i wytrawne , według znawców.
EDIT
Niniejszym informuję, iż na tym forum wstawię już tylko dwie wróżby. Jedną ogólną dla wszystkich i ... ponieważ obiecałam, wróżbę osobistą dla Chrisa, albo chociaż jej doprecyzowanie, z podaniem konkretnych terminów.
Powód mojej decyzji? Wróżka_Bajuszka mnie bezapelacyjnie znokautowała Czas zwinąć ten interes.
Rozejrzę się za nowym zajęciem. Myślałam o ... asystentce detektywa.
... obiecałam, wróżbę osobistą dla Chrisa, albo chociaż jej doprecyzowanie, z podaniem konkretnych terminów.
Rozejrzę się za nowym zajęciem. Myślałam o ... asystentce detektywa.
Czekam z niecierpliwością.
Coś w stylu "Dempsey i Makepeace na tropie" ? Całkiem fajna była tam ta blondyna
273 2016-07-07 16:33:50 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-07 22:57:36)
Coś w stylu "Dempsey i Makepeace na tropie"
Nie, nie! Ja nigdy nie powielam schematów Zawsze 100% genuine quality!
Na dziś: Son of a Preacher man .
274 2016-07-07 16:43:58 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-07 17:03:35)
Ale fajne to I_see D
Dzięki, Krych23. Wstawiam od czasu do czasu jakieś swoje przemyślenia z mojego sexy brain, żeby nie było, że ja tu kogoś uwodzę epatując np. jakimś tam sexy body. 30 plus :-) w dodatku!
Spadkobiercy może się i skończyli (jest coś takiego?), ale jedno się kończy, drugie zaczyna....
Znajdziesz na ipla.TV W kategorii ROZRYWKA - KABARETY. Zatrudniają tam najlepszych! Lilka Ci może wyjaśnić konkretnie.
Miłego dnia całej ekipie.
Wzajemnie! My tu nie próżnujemy!
EDIT
Jestem, jestem...podczytuję regularnie... chociaż nie zawsze nadążam hihi
Pozdrowienia dla wszystkich
Ram, zacznij u nas pisać! W zaproszeniu na imprezę u Astrala jest wyraźnie zaznaczone: ludzie mający dystans do siebie, z poczuciem humoru!
No proszę, wszystko jest. A Siostrzyczka Mag już chciała adminów mordować
276 2016-07-07 23:09:06 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-07 23:13:53)
W klimacie detektywistycznym i potencjalnego morderstwa:
Były koty i tygrysy, czas na pantery. Mogą być różowe.
I'm back to the game. As always.
To też lubię. I chyba nadaje się do klimatu dzisiejszego wieczoru. Mojego prywatnie.
Ach te anomalie Matruxa ;-)
[youtube]https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=K4L5iQGFH2Q[/youtube]
P.S Z pamięci i z tel, jestem ciekaw, czy wyjdzie.
Nie mogłem z edytować mojego postu wyżej stąd post/post:
280 2016-07-08 04:59:54 Ostatnio edytowany przez Astral Shadow (2016-07-08 05:00:55)
Dla was na dobry humor
281 2016-07-08 06:25:55 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-08 08:13:59)
Dzięki
Liczę, że ... chociaż dobry humor mnie nie opuści, aż ... do śmierci.
To cecha wrodzona. Na zachowanie małżonka zaś nie miałam wpływu.
Lubię kończyć tematy. Dokończę ten z kolorem czerwonym.
Są jego różne odcienie . Panowie są z pewnością zachwyceni, kiedy kobieta wspomina karmazynowy, rdzawy, różowy wpadający w czerwień, itp. ... Lilka wspominała karminowy.
Najpiękniejsze nazwy kolorów można moim zdaniem zobaczyć ... na pudełkach z farbą. Zwróćcie kiedyś uwagę sami.
Miałam wstawiać: To było, łoże, w kolorze czerwonym , ale ... odczekam trochę.
I ponieważ piszę o świcie , do posłuchania w wolnej chwili wstawiam jeden z moich ulubionych songów :
Dla mnie to rockowa poezja.
EDIT
Po odsłuchaniu.
PS Nie znalazłam w tej chwili nic na "upadła, podniosła się, otrzepała kolanka i ... pobiegła dalej", więc chociaż sobie wstawię motyw feniksa . Chodzi mniej więcej o to samo!
Krych23 - ta filozofia;) Mój jest ten kawałek podłogi jest mi ... bliska.
Natomiast:
Lekko skrobie do drzwi.
Strasznym okiem cyklopa,
Radzi, gromi i drwi!
stanowi wstęp do obiecanej wróżby dla Chrisa , chociaż, skoobany, jest tak dobry w przewidywaniu przeszłości, że nie wiem czy ją tu umieszczać!
Astral, Ty to masz oko do tekstów!
wstawiam jeden z moich ulubionych songów :
Dla mnie to rockowa poezja.
... skoobany, jest tak dobry w przewidywaniu przeszłości, że nie wiem czy ją tu umieszczać!
Pienkna piosęka
Gdybym umiał przewidywać przyszłość... to bym się nie ożenił.
A skoro już bawimy się w kolory...
https://www.youtube.com/watch?v=AH2DERV4toQ
Pienkna piosęka
Gdybym umiał przewidywać przyszłość... to bym się nie ożenił.
A skoro już bawimy się w kolory...
https://www.youtube.com/watch?v=AH2DERV4toQ
Dzięki!
Teoria, że wszyscy faceci to daltoniści, jest fałszywa!
Ja od jutra zacznę zawodowo zajmować się tropieniem fałszu, nieprawdy i przekłamań.
Jako zapowiedziana asystentka Sherlocka. Zresztą, doświadczenie mam
Teoria, że wszyscy faceci to daltoniści, jest fałszywa!
Ja od jutra zacznę zawodowo zajmować się tropieniem fałszu, nieprawdy i przekłamań.
Ja to nawet odróżniam łososiowy od beżu i różu, i wiem jaki to ecru.
Ja to nawet odróżniam łososiowy od beżu i różu, i wiem jaki to ecru.
Sztukmistrzu! Zaprawdę, paleta Twoich barw robi piorunujące wrażenie!
Czyżbyś przymierzał się do podjęcia wyzwania rzuconego na Bolesnej zdradzie ... i chciał namalować mój ... tryptyk ? ...
Jak mi ktoś znajdzie w sieci jako pierwszy utwór, który ilustruje powyższy obrazek, jako pierwszy dostanie ode mnie wirtualnego całusa.
W usta…
Podpowiedź : pastereczka Zosia …
Jeśli pytanie wciąż aktualne to zgłaszam moją odpowiedź
Lilijo, przenosimy się zatem na nasz prywatny wątek znajdujący się poza tym forum
Całus dla Ciebie! Prosto w usta! Tak jak obiecałam!
Sweet kitten!
A teraz specjalny song od dr Joy of Life dla Siostry Przełożonej Oddziału Zadry w Klinice Złamanych Serc - w uznaniu za fantastyczną pracę , jaką tam wykonuje!
So here I am
And can you please tell me oh
Where do broken hearts go
Can they find their way home
Back to the open arms
https://www.youtube.com/watch?v=diToYaNJadk
PS Stroju pielęgniarki nie będę tu za Ciebie wstawiać
288 2016-07-08 15:05:27 Ostatnio edytowany przez Astral Shadow (2016-07-08 15:06:06)
Wiec od dziś zaczynam urlop
no i odpowiedni kawałek dla was
no i mam nową żonę
289 2016-07-08 16:38:27 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-08 16:46:59)
Wiec od dziś zaczynam urlop
no i odpowiedni kawałek dla was
(...)
no i mam nową żonę
Astral , ściągnęłam Cię myślami. To super, że masz urlop. Podejrzewam, że tak jak mój - długo wyczekiwany!
Ha! Zastanawiałam się, kiedy wstawić ten kawałek! Serio! A wiecie dlaczego?
Dlatego, że facet po definitywnym rozstaniu z jedną kobietą musi sobie znaleźć następną! Whisky to imię, które mi się nie podoba. To w skrócie.
Nie rozkminiajmy, że to trwa i jak to wygląda. To wszyscy wiemy. I te rozważania zostawiamy w dziale SAMOTNOŚĆ. Bo to słowo też ma swoją wibrację . Negatywną, of course .
Astral, Ty już masz, my Baby brother , jasne wytyczne: Woodstock, Zuzanna i rok na to, aby zamieszkała z Tobą w wykończonym domu. Stoję ze stoperem, pamiętaj! Zrób sobie wizualizację mojej osoby odliczającej czas
I masz wspólną pozytywną energię płynącą z obecności nas zgromadzonych na Twoim wątku.
I masz jeszcze jedno - dar idealnego wyszukiwania właściwych słów adekwatnych do sytuacji! To mówię Ci ja!
Mężczyźni to wzrokowcy, to już ustaliłam ... po analizie danych z tego forum.
A kobiety? No właśnie ... Zapytam przewrotnie.
PS Mój szwagier, który wydał kilka dobrych wypłat na zakup sprzętu, żeby realizować swoją muzyczną pasję, zapodał dziś w domu kilka energetycznych kawałków tematycznych. Albo ja już wszędzie widzę serduszka ...
Nie powiem, poszalałyśmy z moją 5-letnią siostrzenicą. Takie nuty też mają pozytywną wibrację!
Podszywam się w tym kawałku pod głos wokalistki. I ... w teledysku wystąpiliśmy wszyscy. Ja tym razem w roli głównej. A co tam!Uprzejmie proszę się zlokalizować! , choć gatunkowo muzyka dość odległa od tego, co do tej pory tu wrzucaliśmy. Ale ... kawałek ma moc - obraz, muzyka i ... słowa . Synergia!!!
EDIT
Normalnie się prawie zakrztusiłam, jak coś zobaczyłam raz jeszcze
Ta Zuzanna może mieć imię Elżbieta, bo fajną Elę poznałem sporo wspólnego dobrze na spotkaniu sie rozmawiało. Będzie kolejne , jak na razie dość dobrze się się zapowiada
A tera zapodam takie coś
Miłego słuchania
291 2016-07-08 17:42:07 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-08 17:59:17)
Astral
A widzisz! A widzisz!
Bardzo się cieszę! My wszyscy w dalszym ciągu wysyłamy Ci pozytywną energię do działania z tego wątku.
Po odsłuchaniu:
Ta ścieżka wydaje się bardzo sensowna.
If I had to lose a mile
If I had to touch feelings
I would lose my soul
The way I do
I don`t have to think
I only have to do it
The results are always perfect
No ja nie mam wątpliwości!:D
PS Powiedzcie sami, że ta magia miłosna na wątku Astrala ma moc!
EDIT
Moja rola wróżki na tym forum powoli się kończy. Zwijam interes i przenoszę się z Piwnej 7, może na Baker Street 221 b. Wykopsała mnie ... Wróżka_Bajuszka
Ale obiecałam wróżbę wszystkim aktywnym uczestnikom tego wątku. Karty rozłożyłam dokładnie 2016-06-12 21:03:34. W poście nr 476 na wątku u Chrisa . Można sprawdzić te dowody
Jako cicha wizjonerka tego forum, też swoje karty rozkładam , więc nie kradnę kwestii Aftera
A wychodzą mi dziś ciekawe rzeczy - dla mnie, na wątku Moje cudowne życie po rozwodzie, dla Ciebie tu - odsłonię je we właściwym czasie.
Krych23 ma rację z tymi energiami
Tak więc, zaufaj mi, jak Ci piszę, że Twoja historia, choć teraz pełna turbulencji, kończy się dobrze.
EDIT PS Po namyśle uchylę dziś rąbka tajemnicy - w tej grze, w jakiej uczestniczymy, levelów do pokonania jest 20. (...)
Ja jestem na finishu 13. Nie wiem, czy jestem gotowa na ten 14, ale... wygląda zachęcająco i kusząco
Jak się sam zainteresowany, Chris zjawi na wątku, to mu przedstawię tę osobistą. Zlecenie zrealizowałam.
A teraz, szukam współczesnego detektywa, który mnie zatrudni w roli asystentki.
292 2016-07-08 20:06:53 Ostatnio edytowany przez Facet_z_wąsem (2016-07-08 20:18:44)
Jestem i 'z pewną nutką nieśmiałości' zapytuję, co tam o mojej przyszłości mówią magiczne karty Siostrzyczki Mag?
Wróżko nasza forumowa, ja Ci tu chleba odbierał nie będę. Ja to tylko amator.
I jeszcze taki fajny kawałek dla Was ode mnie, trochę autobiograficzny ;-)
http://youtube.com/watch?v=lqVxzzacrRA
EDIT
Za pół godziny idę na koncert Kazika. Może jakąś niewiasta chętna ze mną? Stawiam Nałęczowiankę i słone paluszki. A co? Jak szaleć to szaleć. ;-)
Braciszku, u mnie to jest tak: jak coś się w życiu zmienia, to od razu z przytupem, na kilku płaszczyznach jednocześnie.
Trzeba jednak się w życiu rozwijać. Nowe życie, nowa praca Zresztą wszyscy wiedzą, że ... lubię wyzwania.
Chleba mnie nie pozbawiasz. Nie martw się. A business wróżbiarski? Cóż, to firma rodzinna, dasz sobie radę.
Jak ze wszystkim. Bliźniaki tak mają.
Ta wróżba dla Ciebie wyszła mi ... taka enigmatyczna. Kluczem do rozwiązania zagadki jest pukanie do drzwi. Dwukrotne. Pierwszy zapuka mężczyzna i to będą dobre wiadomości. Stanie się to przed Przesileniem Zimowym. Potem zapuka kobieta. Po Przesileniu Zimowym. Ale ... nie będę to ja, braciszku . I ... nie wiem, czy się ucieszysz z tej wizyty.
Ojojoj, tracę kontakt ze światem nadprzyrodzonym ... Teraz pozostaje tylko cierpliwie czekać do najkrótszego dnia w roku i zobaczyć, czy moja ostatnia wróżba na tym forum się spełniła.
Szalej, szalej! To czas dla Ciebie. Więcej skorzystasz pod nieobecność mojego wszystkowidzącego oka . Poza tym jestem dzisiaj ... w kinie. Możesz nam tu zawsze wrzucić jakiś fajny utwór. Jako przykład realizacji założeń programowych tego wątku.
W kwestii wątków autobiograficznych - dostrzegam je.
Have fun tonight!
294 2016-07-08 22:57:52 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-08 23:41:51)
So here I am
And can you please tell me ohWhere do broken hearts go
Can they find their way home
Back to the open arms
Wzruszenie
niespodziewane
niewypowiedziane
spływa łzą
dotykasz nieba
PS Stroju pielęgniarki nie będę tu za Ciebie wstawiać
PS
A pocałunek był uroczy. Miau.
295 2016-07-09 07:54:05 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-09 09:15:10)
Miau, Sis! No mówię, jak Pielęgniarki ładne na oddziale, to Pacjenci z automatu szybciej zdrowieją!
PS Zauważyłam nowy napis w stopce, Lilka . Moje zalecenie lekarskie - tak trzymać!
EDIT 1
Tak sobie myślę, po lekturze naszego wątku oraz analizie pewnego rozdziału mojego życia, który zaczął się w Dniu Kobiet w ubiegłym roku, że powinnam zrobić podsumowanie dla siebie w pewnym zakresie. I wyciągnąć wnioski.
Czas ... zmienić PLAYLISTĘ w moim samochodzie! Po, ogólnie rzecz ujmując, 'Road to Hell' *, punktach karnych za przekroczenie prędkości, stłuczce i ... rachunkach od mechanika.
Nie ten czas, nie te emocje.
Oczywiście, że słucham radia. Mam swoje ulubione stacje. Jedną z nich jest oczywiście "trójka", WIADOMO!
Ale ja lubię mieć swoje PLAYLISTY na różne okazje. Więc jeśli macie coś, co pomoże mi zwolnić na drodze, wrzućcie to tu. Ja każdy kawałek od Was odsłuchuję . Czasem z moją 5-letnią chrześnicą. Bardzo się liczę z jej zdaniem.
Szczególnie, kiedy zwraca się do mnie dostojnie per Ciotko! Zaś repertuar uroczych ksywek mamy dość szeroki!
* m.in. w/w AC / DC, Deep Purple "Smoke on the water", Metallica "Whisky in the jar", The Clash "Should I stay or should I go?", Ray Charles "Hit the Road Jack". Rozumiecie
Dwa ostatnie tytuły były znaczące. Na wahanie mojego małżonka w świetle ostatnich, świeżuteńkich dowodów odpowiedziałam ...śpiewająco.
Zatem I made an informed choice in my life. I zaczynam nowy odcinek trasy w moim życiu. Milky Way
EDIT 2
Z COOL_turalnego wątku "Czego słuchacie w tej chwili : ) " wróciłam z piosenką dla nowego właściciela salonu wróżb. Idąc tropem Highlander'a wstawiam It's a kind of magic . Nawet śpiewa ją pewien Facet_z_wąsem. I jest tam ulubiony gadżet Astrala. Krych23 natomiast zdaje się lubi takie krajobrazy.
https://www.youtube.com/watch?v=ASw32qKppMw
EDIT 3
Lista priorytetów na dziś:
1. Dom.
2. Praca.
3. Forum.
W tej kolejności, moi Drodzy.
EDIT 4
Mam nadzieję, że w mojej ulubionej netkafejce, w której działa synergia , każdy z zaproszonych czuje się dobrze i czuje tzw. komfort wypowiadania się. Tak jak ja.
Ja tu czuję akceptację i widzę, że stworzyliśmy sobie nawzajem warunki zaufania i otwarcia.
Dlatego pytam już wprost: Ram i Gelwira87 - kiedy odłożycie pasjonującą lekturę naszego wątku i zaczniecie pisać, Dziewczyny?
Coś na nową playlistę Siostrzyczki Mag.
He he he...
http://youtube.com/watch?v=U4cE7tfBVug
Dziękuję, Bro ! Ty też jesteś niezły - teksty typu strzał w dziesiątkę !
Odpowiedź na pytanie zawarte w tytule, po analizie mojej profilowej osobowości nie powinna stwarzać problemu.
he he he
You had fun last night, Bro ?
A za przypomnienie RAZ DWA TRZY "Pod niebem pełnym cudów" przesyłam Wszystkim mój błogi uśmiech:
http://2.bp.blogspot.com/-uU0HOpV5zHs/V … miechu.jpg
Słuchałabym Was wszystkich 24 h, ale ... wracam do mojej rzeczywistości. Tej cudownej, bo inspirującej do mojego cudownego życia po. Tutaj.
Będę zaglądać.
Tak. Bawiłem się dobrze. Koncert świetny, Kazik w doskonałej formie (tym razem z Kwartetem ProForma). Stare kawałki w bardzo energetycznych aranżacjach. No i "gdybym wiedział" zagrany trochę inaczej. A na koniec "Should I stay or should I go" - rewelacja
Troxhe jakbym mojego darka czytała....i motor i wolność i szczęście.....
Życzę ci wszystkiego dobrego
Każdemu kto sie odważył stawic czoło zmianom
Zazdroszczę ...
Witaj, Flowerbykenzo !
Twój nick generuje wiele pozytywnych skojarzeń. Tematycznie, pierwsze co mi przychodzi do głowy, to Flower Power!
Mam nadzieję, że zagościsz u nas na stałe! Wszelkie muzyczne, filmowe, COOL_turalne i życiowe tematy oraz pozytywne skojarzenia na ten temat są tu mile widziane!
Moi Drodzy, wrzucam Wam okruszek mojej sobotniej cudownej codzienności. Zastanawiałam się, komu zostawić ... spadek. Moje ... dziedzictwo MUZYCZNE. Padło na pewną rezolutną Moją Małą Blondyneczkę . Dziś ćwiczyłyśmy układy taneczne. Jestem zadowolona z efektu.
Młoda poczuła FLOW i powiedziała: Ciotka! Ale czad!
Jak ktoś jest ciekawy, dlaczego, niech zajrzy tutaj, co się Małej spodobało.
https://www.youtube.com/watch?v=4qHX493bB3U
Wild thing, you make my heart sing!
Natomiast ja mam nadzieję, że wszyscy Ci, którzy trafiają na ten wątek, mają słuchawki, o których wspominam już po raz kolejny. Tylko wtedy czuje się energię płynącą z tego wątku.
Bro , !
302 2016-07-09 18:29:00 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-09 18:39:31)
Mag, a co powiesz na układy taneczne na sobotni wieczór
(Uwaga! Teledysk prezentuje treści dla osób powyżej 18 lat)
PS Zauważyłam nowy napis w stopce, Lilka . Moje zalecenie lekarskie - tak trzymać!
Moja inspiracja pod wpływem wątku "Moje cudowne życie..."
Fajne szczególnie te tancerki.
Ja już choreografię przećwiczyłem, jedynie te obroty na głowie jeszcze mi nie całkiem wychodzą.
304 2016-07-09 18:53:29 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-09 19:02:12)
Lilio, widzę, że słowa dotrzymujesz i ... wracasz w Formie.
Chris, nie zniechęcaj się zbyt szybko. Wiesz, że trening czyni mistrza !
Lilio, a więc poszłaś w kierunku Kuby jak wulkan gorącej ... Jest na mojej liście miejsc do odwiedzenia 'Before I die'
W odniesieniu do treści wizualnych klipu - musi być równowaga. Ucho = oko. Wrokowiec = słuchowiec. Mężczyzna=kobieta. Współczesne klipy tę zasadę stosują
A ja w 2''23 zobaczyłam mój ulubiony układ z Dirty Dancing :
Ale nie mam nawet jeszcze anonsu towarzyskiego, nie mówiąc o partnerze do tańca na imprezę u Astrala ...
EDIT 1:
Moja inspiracja pod wpływem wątku "Moje cudowne życie..."
You make my hear sing
EDIT 2:
Słuchajcie, wcale nie jest łatwo szaleć mi dziś na wątku Siostrzyczki, moje siostrzenice, właśnie we dwie płaczą.
Biegnę interweniować
Zajrzę najpewniej wieczorem. Trzymajcie się
Fajne
szczególnie te tancerki.
Ja już choreografię przećwiczyłem, jedynie te obroty na głowie jeszcze mi nie całkiem wychodzą.
A Mag tańczy... balet.
306 2016-07-09 19:46:21 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-09 20:04:30)
Słuchajcie, jest sobota wieczór. Mnie tutaj pomimo obowiązków szykuje się fajny wieczór. Nie można zaniedbywać życia "w realu".
A co mi tam: teraz ja ogłaszam nabór.
Na osobę towarzyszącą na summer party 2017
Nakładam jedno kryterium . Językowe. Ze względu na mojego Tatusia .
Może On chciałby z nim zamienić słowo, zanim ja zniknę na całą noc ?...
Wiecie, jak to jest.
Moje "ogłoszenie":
https://www.youtube.com/watch?v=UZuxHfc … ZuxHfcwk7Q
Może do jutrzejszego wieczora pojawią się jakieś Wasze propozycje na pierwszy taniec. Bez zobowiązań. *
Na "tańce - przytulańce" przyjdzie czas.
Jak nic się nie pojawi, zagryzę drżącą wargę, obetrę łezkę kręcącą się w moich niewinnych błękitnych oczętach i ... pójdę do domu.
There shouldn't be any wallflowers at this party, remember.
Oj! Ekipa
Sobota, poszło parę drinków, naoglądałem się jakiejś Bachat'y, czaaad. Tak, ja wiem, że sexualnie to wyglądą, nie każda lubi (bo facet to pewnie kazdy ) ale ta muzyka, to "coś" proszę tu jest opis:
"Żeby dobrze zatańczyć bachatę, trzeba totalnie poddać się partnerowi – mówi Ania, która na parkiecie bryluje już od kilku lat. – Nie można obawiać się bliskości. Bachata to piękna muzyka i płynne ruchy. Łatwo nauczyć się podstawowych kroków, dlatego polecam ją każdemu na początek. Rytm jest mało skomplikowany, ale sam taniec można bardzo urozmaicić – tłumaczy."
Jeszcze trochę się napatrzę i ruszę tyłeczek na beginners Salsa kurs Już mi niewiele brakuje...
Lece w miasto powariować
Wariaci co tam u Was?
P.S Astral - odsłuchałem do końca I see fire... w wersji PL i końcówka mnie wgniotła, niesamowite wykonanie.... Dzięki i powodzenia z długowłosą !
A Paniom z krótkowłosymi
Tak wiem.... generalizuje hyhyhyhyh
P.S 2 - aprzy tym kawałku się zaraz będę przebierał hyhyhyhyh :
Piona ekipa!
Hello everyone wherever you are
Krych23 , Ty zdajesz sobie sprawę, że wszystkie te kawałki trzeba będzie zaśpiewać, zatańczyć lub zagrać na żywo w przyszłym roku u Astrala?! .....
Ty zdaje się masz niezły power – wpisy po północy i jeszcze zdążysz na miasto! Pisałam już – Power Man!
nie każda lubi (bo facet to pewnie kazdy )
Coś podobnego … No popatrz, popatrz….
OK. Krych23 . Pojawiłeś się tuż przed północą. Ja prawie już zamierzałam zbiec po schodach i zgubić swój zgrabny pantofelek, ale … zjawił się Książę
No to Let’s go … on the DANCE FLOOR! My w takim razie zaczniemy. Świat należy do odważnych!
Jakbym tu na miejscu kursu salsy EXTREME nie znalazła, możemy zawsze spróbować wersję soft :
Jak nam się spodoba wspólny taniec, może być potem to. Zobacz czy Ci odpowiada.
Look on the floor :
https://www.youtube.com/watch?v=HPsYrzu … 1fMZKF0PAM
Ja interes wróżbiarski pakuję. Trzeba komuś przekazać wyposażenie tego stoiska. Do pudeł kartonowych spakowałam tylko rzeczy osobiste. Biorę ze sobą oczywiście kota. Czarnego. Rudy Kociak zaś sam znajdzie drogę do domu na OSOBNY wątek „Mag & Mari”. O to jestem spokojna.
Ale jest kawa i herbata, do wróżenia z fusów, moja szklana kula i zastanawiałam się co z kartami. Każdy szanujący się wróżbita bowiem ma swoją talię, nie można ich przekazywać innej osobie, w kartach zamknięta jest bowiem … energia i moc!!!
Ponieważ jestem praktyczną osobą i nie lubię jak się coś marnuje, pomyślałam sobie, że … może będzie na tej imprezie jakiś kącik z hazardem czy cóś podobnego … Można by było postawić jakieś pieniądze, zakłady … Krych23 to nawet alimenty chciał ostatnio stawiać, żeby zarobić. Taki zaradny! Może będzie miał szansę się odkuć, a co!
Znam jednego całkiem dobrego specjalistę na tym forum, od kart między innymi, jest to After. Zostawiłam mu message na Bolesnej zdradzie o naszym party , ale … się nie narzucam.
Nie wiem, jaki After ma gust muzyczny. Wstawiłabym jakiś kawałek After party , np. Nie daj życiu się , ale … może się obrazi?... Może już, kuźwa, ryzykuję … Ale co mi tam. Sama jestem
. Nie będzie za mną ani narzeczony ani małżonek płakał …
W każdym razie, Chris . Ja poczyniłam pewne publiczne deklaracje na forum. Zajmij się Bracie firmą.
Pakując się mruczę sobie pod nosem – Magiczne słowa Ziyo.
„Tylko Tobie dam
Szklaną kulę i wszystko to co mam
(…) la la la la la”
https://www.youtube.com/watch?v=wD2E7bjn1sw
I mam newsa.
Jak nam się spodoba wspólny taniec, może być potem to. Zobacz czy Ci odpowiada.
Look on the floor :
https://www.youtube.com/watch?v=HPsYrzu … 1fMZKF0PAM
Mag
Czy Ty, aby nie pomyliłaś adresata. Miau
I mam newsa.
Dawaj newsa!
310 2016-07-10 14:31:23 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-10 15:04:35)
Ekhm, ekhm...
Rozpoczynam cykl audiowizualnych katechez w ramach zadanej pokuty
Katecheza 1
Nauka stanowa dla mężczyzn: "Nigdy nie myl żony* z matką"
*dziewczyny/kobiety/partnerki
PS
Zachęcam do merytorycznej dyskusji
Hello everyone wherever you are
Krych23 , Ty zdajesz sobie sprawę, że wszystkie te kawałki trzeba będzie zaśpiewać, zatańczyć lub zagrać na żywo w przyszłym roku u Astrala?! .....
Really?
Ok, ja to chyba wybiorę jednak taniec
Maggie Wersja soft jest bardzo ciekawa
Miłej niedzielki wszystkim.
312 2016-07-10 16:02:03 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-10 22:22:25)
Nauka stanowa dla mężczyzn: "Nigdy nie myl żony* z matką"
![]()
![]()
![]()
*dziewczyny/kobiety/partnerkiZachęcam do merytorycznej dyskusji
No to zadałaś temat
Są ludzie na tym forum, którzy znają moją historię. I wiedzą w jakim momencie swojego życia jestem. Nie umieram, nie złożyłam wieczystych ślubów czystości, wysłałam w eter ogłoszenie, że szukam osoby towarzyszącej na Party u Astrala , więc gdyby mi kiedyś tam po rozwodzie przyszło do głowy budować nowe życie to ... :
1. potrafię dla Wyjątkowego Mężczyzny (singular , liczba pojedyncza, Lilio ), zatańczyć jak Jennifer
2. dla mnie podział ról w tym ewentualnym i potencjalnym związku jest jasny - 50 / 50: zgodnie z zasadą równowagi, którą tu promuję i którą promuje w songu Jennifer
Maggie Wersja soft jest bardzo ciekawa
Te wersje, na różnych etapach mojego życia, zawsze były mi bliskie. Ci, którzy mnie znają , wiedzą.
Relax in the garden, man at work?
Mag, Czy Ty, aby nie pomyliłaś adresata. Miau
Ależ, Babe . Nie bądź zazdrosna! Tobie pierwszej wyznałam miłość na tym forum, remember?
Jeśli ktoś zechce Ci mnie odbić , będzie musiał mieć zaiste misternie utkany plan uwodzenia .
Newsa dam w swoim czasie. Moje posty są zbyt długie
PS 2 Dawaj te katechezy! Dzisiaj na polecenie mojej siostry wyciągam szwagra do spowiedzi. Za tydzień chrzciny jego córki. Odczytam mu je, jakby przysnął na kazaniu!
EDIT
Poleciłam mojej siostrze ćwiczyć układ Imany.
Newsa dam wieczorem.
Jest obszerny. Nie mogę tak pisać post pod postem
No to zadałaś temat
Żeby zachęcić Panie i Panów do dalszej dyskusji, przedstawię co ja osobiście wywnioskowałam z przesłania JLo:
Najpierw bądź kochanką, a dopiero jak Ci starczy czasu kucharką, praczką itd.
Lilka787 napisał/a:Mag, Czy Ty, aby nie pomyliłaś adresata. Miau
Ależ, Babe . Nie bądź zazdrosna! Tobie pierwszej wyznałam miłość na tym forum, remember?
Jeśli ktoś zechce Ci mnie odbić , będzie musiał mieć zaiste misternie utkany plan uwodzenia .
Oh Mag
Newsa dam w swoim czasie. Moje posty są zbyt długie
Ależ skąd Mag, jesteś przecież Redaktorem Naczelnym
PS 2 Dawaj te katechezy! Dzisiaj na polecenie mojej siostry wyciągam szwagra do spowiedzi. Za tydzień chrzciny jego córki. Odczytam mu je, jakby przysnął na kazaniu!
Uwielbiam Twoje poczucie humoru , a katechezy będą co niedziela
Nie mogę tak pisać post pod postem
Maggie wrzuć na luz Kochanie
314 2016-07-10 17:04:36 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-10 17:22:41)
Dobrze zatem. Aby dodać trochę suspensu do odsłony newsa , o którym wspominam w poście powyżej, poczekam z jego odsłoną.
Lilio, my Writer Twin Flame , zatem każda z nas poprowadzi w naszym Czasopiśmie dla Kobiet i Mężczyzn zatytułowanym oczywiście Moje Cudowne Życie po Rozwodzie * swoją własną rubrykę.
Liczymy również na głosy naszych Czytelników.;) Będzie też kącik porad. Wprawdzie status Cioteczka_Dobra_Rada już mi się skończył, ale życiowo ... to ja jestem trochę taka ... Agony Aunt . Co zrobić
W roli Ciotki czuję się doskonale
Ja poprowadzę dział COOL_tura, Moda i Uroda, Zdrowy Tryb Życia, Psychologia, Dom, może nawet odważnie poprowadzę kolumnę gdzie pojawi się taboo word - sex!!!
Wszystko uzupełnię o odpowiednią grafikę. A nasze Czasopismo będzie wyjątkowe**, bo ... wzbogacone o dźwięk!
Czy jest takie na rynku?
Jako pierwszy temat rzucę hasło ... Moda !
Liczę na Twoje aktywne uczestnictwo, Zastępco Redaktora
I nie tylko, of course .
Co Ty na to?
EDIT
Sporadycznie pojawi się Horoskop. Poprowadzi go Wróżka_Bajuszka
* Mam nadzieję, że czytający ten wątek wiedzą co to jest COPY RIGHT .
** W zasadzie to już jest.
315 2016-07-10 17:23:04 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-07-10 17:25:07)
A ja na to - czytasz w moich myślach Mag
Popieram zamysł zastrzeżenia praw autorskich do naszego czasopisma.
Mam nadzieję, że Panowie nie pozostaną dłużni i uchylą rąbka tajemnicy o pragnieniach męskiego serca
To byłaby taka wzajemna wymiana myśli i doświadczeń, gwarantująca obopólne korzyści.
Zacznijmy więc od mody.
Wróciłem z podróży. Nazywała się "W samym sercu morza". Wspaniały film...O honorze, sile życia, nadzei.
"Opowieść o odwadze by podążać tam dokąd nie chcemy"
Totalnie wzruszony
Krych
Aż chciałoby się obejrzeć, po takiej rekomendacji.
318 2016-07-10 21:10:26 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-10 22:07:44)
Moda będzie. Oczywiście. Zgodnie z zapowiedzią!
Dziś muszę jednak jeszcze pożegnać się z moją wróżbiarską przeszłością, a Wy wszyscy, moi drodzy, choć mnie tu czasem zapewniacie, że jest wszystko OK, musicie się pożegnać z tym, co Was jeszcze gdzieś tam trzyma po tej ciemnej stronie mocy. Ja mam wszystkowidzące oko .
Zrobić takie unchain my heart .
Poniższy utwór wybrałam osobiście, moja siostrzenica zaakceptowała ten wybór Zawsze słuchamy wszystkiego co tu jest razem. Obraz czasem wyłączam - celowo
Wiecie, ja tę rezolutną pięcioletnią blondyneczkę bardzo poważnie traktuję w myśl zasady Great minds THINK alike !
Posłuchajcie tego utworu:
https://www.youtube.com/watch?v=5gU5Vg2JokU
Keep on callin' my name* I'll be there ...
Chodzi mi o reperkusje Waszej przeszłości.
Wiem, że czytają ten wątek ludzie oczytani i inteligentni, ale mnie rzuciła się w oczy strona internetowa SJP. Dla lepszego zilustrowania obrazu
Jeśli chcecie naprawdę zacząć moje cudowne życie po, musicie definitywnie odciąć się od przeszłości.
Emocjonalnie . Bo wiadomo, że ona zawsze będzie częścią Waszego życiorysu.
Ostatni raz wrzucam symbol**. Niech zainteresowani tematem Zadry odczytają go dla siebie. W razie wątpliwości, proszę pisać na prive.
Zainteresowanych zaś białą magią z przymrużeniem oka, również odsyłam na ... prive.
* I_see_beyond
** Podpowiedź: chodzi o ilość osób i czas.
PS Można sobie ten przekaz utrwalić piosenką Tomorrow .
Nowy tu jestem, ale popieram kobiety co potrafią pierdyknąć wszystko i wybrać rozwód. Brawo.
A swoja droga to zastanawiam sie skąd biorą się te co lata całe gnojone nie potrafią tego uczynić.
Przecież jak facet gnoi, to daje do zrozumienia że mu coś nie pasuje.
Ekonomia?
Hej!
320 2016-07-10 21:36:55 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-10 22:04:09)
Witaj, baca350
Nowy tu jestem, ale popieram kobiety co potrafią pierdyknąć wszystko i wybrać rozwód. Brawo.
Dziękuję
A swoja droga to zastanawiam sie skąd biorą się te co lata całe gnojone nie potrafią tego uczynić.
Przecież jak facet gnoi, to daje do zrozumienia że mu coś nie pasuje.
Ekonomia?
Hej!
Ja też się zastanawiałam. Dla niektórych z pewnością ekonomia, dla niektórych ... czas!
No to hej! Rozumiem, że do zobaczenia na wątku!
PS Wstawiam "Dreamer " zespołu EUROPE. Dla mnie typu gęsia skórka I ten motyw oka w klipie
https://www.youtube.com/watch?v=DuM47eEuSUk
EDIT
UWAGA! UWAGA!
Nadano mi status_Przyjaciółka To zobowiązuje
Hej Baco!
A w których górach masz swoje "owiecki"?
Aż chciałoby się obejrzeć, po takiej rekomendacji.
I not only watched it. I saw it...
Last night / Today.
Za recenzję najlepiej służyłby przycisk Follow lub I like it , którego na forum nie ma.
Simply beautiful!
Um... Tak sobie myślę*, Krych23, czy Ci nie zaproponować bezpłatnej fuchy w naszym Czasopiśmie. Mógłbyś redagować dział Movies - moving ones . A potem promować w jakimś Starry cinema . Może byśmy coś w końcu zarobili.
W ramach delikatnej kosmetyki nowego wizerunku mógłbyś umieścić w swojej stopce np. Life is like a movie , ale ... nie będę Ci tego proponować, bo Ty zdaje się również nie powielasz schematów.
Ja to jednak jestem uparta. I ja na forum przeprogramywuję myślenie . Nie tylko na tym wątku.
To piękne, co zacytowałeś, naprawdę, ale ... nie po mojemu, kuźwa, no NIESTETY NIE!
"Opowieść o odwadze by podążać tam dokąd nie chcemy"
Ja myślę, że Ty już się zreflektowałeś albo wstawiłeś to specjalnie, żeby mi tu ... prowokację zrobić.
Proszę - moja wersja:
"Opowieść o odwadze, by podążać tam dokąd chcemy.
No i jak to brzmi?
Hej Baco!
A w których górach masz swoje "owiecki"?
Lilka, tu się zgromadzili sami miłośnicy gór.
* Yes, it happens
323 2016-07-11 08:08:00 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-11 08:10:38)
W tym niepowtarzalnym * Czasopiśmie, którego Lilka zrobiła mnie Redaktorem Naczelnym, tym razem ... POZWOLĘ SOBIE napisać długi post pod postem.
Pozwalam sobie tu na wiele. Przekraczam granice, ale ... tak chciał Ojciec_Założyciel_Wątku_Astral.
Tak więc kolejny post przez Mag_o_Poranku. Może nawet kiedyś Chris_o_poranku tu kiedyś wystąpi.
Obiecana Moda - nakrycia głowy.
Tropików, tu gdzie mieszkam, w tej chwili nie ma. Ale przywiozłam ze sobą kapelusz, tak na wszelki wypadek, gdyby zdarzył mi się jakiś wypad na plażę.
A napisać chciałabym o ... Czerwonych Kapeluszach. Bez aluzji do Czerwonego Kapturka. Zainteresowanym przypominam, że koniec końców to Kapturek załatwił Złego Wilka.
Coś dla Kobiet. Takie Czerwone Kapelusze przyznają sobie Amerykanki, które przekroczyły pewną barierę wieku, ale które swoją energią, pogodą ducha i ... seksapilem mogłyby "obdarować niejedną nastolatkę." Nie powiem, ładne to.
W dniu któryś tam urodzin dostają czerwony kapelusz własnie - jako oznakę wyzwolenia i radości.
Jeśli poznam Wasze daty urodzenia, wirtualnie każdemu wyślę taki prezent właśnie!
Znakomita część zasiadających w naszej netkafejce poznała się w dziale ROZSTANIE - FLIRT - ZDRADA - ROZWÓD, dlatego też z dystansem i poczuciem humoru staramy się zaatakować ten trudny temat.
W kwestii nakrycia głowy, mężczyznom jest łatwiej nazwać to, co się stało.
A jakie nakrycie głowy mam założyć ja, kobieta?...
Czy żeńskim odpowiednikiem może być ... Koziorożec ? Skądinąd piękne górskie zwierzę, a i uparte tak jak i ja.
W każdym razie idąc tym tropem, zaproponowałabym wszystkim, nie na poranek, ale na wieczór utwór, który wkręcił mi się na Youtubie.
Poruszające wydało mi się słowo wstępu. Źródło znajdziecie po kliknięciu na link
https://www.youtube.com/watch?v=1E7tz0z … -I5Xr88vhs
a response to the unknown; a vivid portrait of those life-altering moments stained with equal parts hope and melancholy (...) the incarnation of change, atmosphere, and loneliness after a move .
Myślę, że nie tylko Pacjenci Zadr znają to uniwersalne uczucie.
Inspirujące wizualizacje na dziś:
Miłego dnia Wszystkim życzę.
Lilka dla równowagi wstawi coś z Działu Budowlanego . Ja chętnie zaś napiszę coś o ... narzędziach, które czasem pakuję do ... torebki.
* Przypominam o istnieniu praw autorskich .
Witam wszystkich w piękny poniedziałkowy poranek
Dziś na początek piosenka w języku miłości z dedykacją dla pewnej Francuzeczki o delikatnej urodzie
Zaz to jedna z ulubionych piosenkarek mojej córki.
PS
Po południu nadrobię zaległości w czytaniu i redagowaniu
Może nawet kiedyś Chris_o_poranku tu kiedyś wystąpi.
Co prawda już bliżej południa niż poranka ale się pojawiam.
Hmm. Chris o poranku. Podoba mi się to. Fajny serial, fajny facet.