Czołem popołudniowo
Dla mnie niezmiennie ideałem faceta (zewnętrznie) są Harrison Ford i Sting
Aż sobie zapodam:
Aaa...pamiętacie odcinek Przyjaciół z Trudie-żoną Stinga i boska w nim Phoebe- to zresztą moja ulubienica...mamy wiele wspólnego
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 232 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czołem popołudniowo
Dla mnie niezmiennie ideałem faceta (zewnętrznie) są Harrison Ford i Sting
Aż sobie zapodam:
Aaa...pamiętacie odcinek Przyjaciół z Trudie-żoną Stinga i boska w nim Phoebe- to zresztą moja ulubienica...mamy wiele wspólnego
Czołem,Madame Mystique !
Przez Harrisona Forda chciałam kiedyś zostać archeologiem. Oczywiście, że pamiętam ten odcinek. Ja najbardziej w chwili obecnej pamiętam ten, ze skórzanymi, czarnymi spodniami Rossa!
Zresztą wszystkie 10 sezonów to HIT-y. Każdy odcinek. I piękne jest to, że ... wiedzieli kiedy przestać. Od początku do końca jakość, nie ilość.
Aż sobie zapodam:
Wiesz co? To będzie mój ulubiony zwrot! Ja też uwielbiam ten kawałek. Jest genialny. Ja mam w swojej prywatnej playliście na YouTubie remix, choć wolę oryginały.
Ze słuchawkami całkiem przyjemne dla ucha:
Ze słuchawkami całkiem przyjemne dla ucha:
Ciemność widzę....ciemność....
Z pieśni motywujących może być Korn, mam to na pendrajwie i słucham codziennie w samochodzie. W komplecie z filmem, gdzie pieśń ta była użyta. Film o niebezpiecznym połączeniu dziewczęcia o wzroku skrzywdzonej łani z różnymi narzędziami krzywdy... Refren jest pobudzający
Ta pieśń może nie jest motywująca ale na pewnym etapie całkiem życiowa. Tekstu nie wkleję
Mag mogłabym zakochać się platonicznie, jak uczennica w mistrzu Jesteś szczęściarą Mag.
Mysti Hrarrison Ford jest u mnie zaraz po Anthonym
Przyjaciół nie oglądałam, ale myślę, że nasza paczka będzie równie zgrana, kto wie może nawet będziemy równie popularni
Jeszcze z męskich typów "na pocieszenie"
Dwa w jednym, jeden film, a dwóch ulubionych:
Przez ten film przez jakiś czas kombinowałem jak tu zacząć chodzić w prochowcu i adidasach.
Z tego na szczęście w pewnym etapie życia zafundowałem sobie tylko włosy.
Starość nie radość i teraz ma się inne ulubione
A z filmu zostało coś jeszcze...
Ciemność widzę....ciemność....
To identycznie jak ja w tej chwili. Na laptopie nie widzę żadnego filmu z YouTube w tej chwili. Pewnie system ...
Wyświetla się wszystko na tablecie. Czyli dziś ... android górą.
Lilka, tak, mój Ojciec to wyjątkowy człowiek. Jestem szczęściarą. Widzę to i wiem, o tym. I On też, wie, że ja to wiem.
Snake , myślę, że Korn i ta wersja "pobudki" są ... idealnie stworzone dla faceta. Dobry tekst, naprawdę. No i brzmienie jest mocne, ciekawe.
Ja to mam taką inną, tu się odzywa ta delikatna struna mojej osobowości:
"Le doux son de ton voix est le meilleur de réveil". Nie wiem, czy tłumaczyć ...
Natomiast "Wake Up Hate" Korn'a - tu się z Tobą, Snake, zgadzam w 100%.
Ta pieśń jest na pewnym etapie całkiem życiowa
Wszyscy doświadczamy różnych emocji. A jak mówi przysłowie - "Od miłości do nienawiści jest tylko jeden krok".
Wątek jest pozytywny, traktuje o dobrych rzeczach w naszym życiu, te tutaj podkreślamy przede wszystkim.
Ale trzeba dobrze przepracować naturalny etap gniewu , aby poczuć się ... dobrze, lekko i wolnym.
Nie gram w gry komputerowe, bo nie mam na nie czasu. A jak mnie coś wciągnie, to koniec! Wolę nie ryzykować.
Ale mam taką swoją ulubioną. Nazwałam ją roboczo "Freedom Game". Korn jest ilustracją muzyczną do levelu 9.
Muszę Wam powiedzieć, że Who wants to live forever wstawiałam już na wątku "Czego słuchacie w tej chwili. "
Zatytułowałam go "Z gatunku: gęsia skórka". Byłam w zeszłym roku na zamku Eilean Donan, gdzie m.in. kręcili "Highlander'a." Polecam!
Sean Connery ... <wzdycham z zachwytu nad klasą i dystynkcją tego Szkota>
Snejku coraz bardziej mnie intrygujesz
Zapodaj nam jeszcze Twoje ulubione aktorki.
Ja do grona ulubionych aktorów męskich dorzucam jeszcze Clinta Eastwooda.
Ja myślę, że to jest w ogóle bardzo dobre zadanie dla wszystkich naszych net-facetów.
Ja do grona ulubionych aktorów męskich dorzucam jeszcze Clinta Eastwoda.
Przesyłam Ci Clinta dla nasycenia Twoich zielonych oczu, Mari.
A na deser jabłuszko, które padło niedaleko od jabłoni. Jego syn, Scott. Moim zdaniem podobieństwo jest uderzające.
Jak film wyżej, to musi być królowa
Jak królowa to...
Namiętno-gorące klimaty to...
Schładzamy się wiejąc na północ...
Ojej tam też lekkie wyuzdanie...
...więc zakręcamy do domowych pieleszy
Snake , a więc "Brunetki, blondynki, ja wszystkie Was dziewczynki" ..., gwiazdy, lubię oglądać na wielkim ekranie!
Mówię Wam, ja muszę zamieszkać w kinie.
EDIT
Wstawiłam Wam kiedyś oryginał "Stand by me" B. B. Kinga z video z fragmentami filmu pod tym samym tytułem.
Teraz słucham ciekawego remiksu. W ramach poszerzania horyzontów:
Dla mnie ... marvellous.
Mag zastrzeliłaś mnie tymi Eastwoodami, obaj warci grzechu Cóż mnie musi wystarczyć Mój Licencjonowany Kochanek, którego to niedoścignioną kopią jest Richard Gere trzydzieści lat temu
Co do kina Mag to i ja uwielbiam, a zatem będę Cię często odwiedzać w Twoim nowym domu.
Snake z Twoich filmowych faworyt wybrałabym Monikę Bellucci i Evę Mendes.
Jeśli o mnie chodzi to najbardziej podoba mi się gra Jodie Foster
Lilko, zapraszam U mnie zawsze jest dobra kawa lub herbata, przy których można rozmawiać do rana. Coś na ząb też się znajdzie.
Nie wiem jeszcze, gdzie mnie Główny Mechanik wyśle,
, wiecie jak to bywa z planami.
Ps To moja pierwsza wiadomość pisana na nowym androidzie. Szczerze? Masakra!
Klawiatura RULEZ!
Muszę jeszcze rozpracowac parę funkcji. Tego nie lubię, ale co mam zrobić?
A ja narzekałam na swojego androida, a teraz dzięki niemu mam Internet w lapie
I dzięki temu zaraz do Ciebie napiszę
Witaj wesoła ekipo.
Jestem, żyję, mam się "jako tako".
Zawirowania w moim realnym życiu trochę mnie oderwały od neta ale będę zaglądał.
PS. ależ tu się milo dla oko zrobiło....
To może ja, jako miłośnik kina polskiego zapodam taką panią:
... i niech ktoś powie, że nie jest piękna... To spojrzenie...
Witaj, Chris. Dobrze Cię widzieć . Twój post idealnie oddaje moje ostatnie dwa dni. Ale po to mamy nasz cudowny wątek, aby trochę zrównoważyć real.
Ja myślę, że Ty też moglbys wstawić fote jakiejś ładnej babki - ku uciesze oka swojego i forumowych kolegów.
Wstawilabym swoje prawdziwe zdjęcie, ale zazdrosne net-kolezanki z innych wątków znienawidzilyby mnie do reszty. No i przecież jestem SKROMNA
Chris, czytamy sobie w myślach. Zobacz na czas mojego postu i Twojej edycji.
EDIT
Idzie mi wolniej pisanie na dotykowym androidzie. Co tez oznacza późniejsze wysyłanie postów
Chris, czytamy sobie w myślach. Zobacz na czas mojego postu i Twojej edycji.
My już tak mamy...
Dawaj tę swoją fotę obiecujesz i obiecujesz. To by dopiero było, hehe.
I_see_beyond napisał/a:Chris, czytamy sobie w myślach. Zobacz na czas mojego postu i Twojej edycji.
My już tak mamy...
Tak mogą mieć tylko Bliźniaki !
W horoskopy nie wierzę, ale wstawię tu obrazek zodiakalnych Bliźniąt, jako ilustrację do powiedzenia:
Great minds think alike - wielkie umysły myślą podobnie.
Dawaj tę swoją fotę
Przemyślę to jeszcze.
PS W realu wyglądam obecnie lepiej niż na zdjęciach. O kobieca próżności!
A z polskich filmów bardzo podobał mi się Rewers .
Czołem.
Wpadam się przywitać i wypadam, bom zarobiona.
Monica Bellucci...mrrrrrau...te kształty....jakbym siebie widziała
Z pań jeszcze słodziutka
Jennifer Lopez-ale do popatrzenia tylko
I Beyonce - do popatrzenia i posłuchania.
Czołem.
Wpadam się przywitać i wypadam, bom zarobiona.Monica Bellucci...mrrrrrau...te kształty....jakbym siebie widziała
Hej, Mystique! Ja wkrótce też tak będę wpadać i wypadać - za kilka dni kończy mi się urlop.
Otóż to! To podejście mi się baaaardzo podoba!
Na forum w sąsiednich działach wałkują temat narcyzów przeglądających się w oczach innych.
A my? A my tu mamy ... pozytywny obraz siebie! I tak trzymać!
Jak mówią, "Jak sam się nie pochwalisz, pochwal się sam ... " I uważam, że dobrze tu wszyscy rozumiemy o co chodzi.
Natomiast ja konsekwentnie utożsamiam się z Sharon Stone.
Styl, uśmiech, blond włosy, inteligencja , piękne oczy, długie zgrabne nogi. Klasa sama w sobie. W makijażu czy bez. We włosach krótkich bądź długich. Jako młoda dziewczyna czy kobieta bardzo dojrzała.
Monica Bellucci...mrrrrrau...te kształty....jakbym siebie widziała
Mysti teraz już się nie wywiniesz od nagiej foty
A swoją drogą Panowie co dostaniemy w zamian?
Witojcie Kochani
Natomiast ja konsekwentnie utożsamiam się z Sharon Stone.
Styl, uśmiech, blond włosy, inteligencja
, piękne oczy, długie zgrabne nogi. Klasa sama w sobie. W makijażu czy bez. We włosach krótkich bądź długich.
Mag, ja się jeszcze zastanowię czy przedstawić Ci mojego męża
Mystique71 napisał/a:Monica Bellucci...mrrrrrau...te kształty....jakbym siebie widziała
Mysti teraz już się nie wywiniesz od nagiej foty
![]()
A swoją drogą Panowie co dostaniemy w zamian?
...jakbym siebie widział...
...tak za kilka (naście, dziesiąt) lat he he
Witojcie Kochani
Jak się z nami witasz po góralsku, to ja Ci mogę odpowiedzieć:
Mag, ja się jeszcze zastanowię czy przedstawić Ci mojego męża
Śpij spokojnie, Maleńka. Ja z tych, co trzymają się prostych zasad . Choćby "Nie cudzołóż" i "Nie kradnij."
Wiem, wiem, przybywa mi jeszcze personalnych haterów. Nawet jak występuję w charakterze ... Czytelnika wątku!
Ps Pozdrów swojego Janicka od nas wszystkich!
PS Nie wiem jak u Was, ale u mnie od wczoraj nie widać YouTubów na laptopie. Dlatego podam jeszcze link do tego filmu: https://www.youtube.com/watch?v=RDyqlVE_9KA
Takiego Janicka - Siklawa.
A żeby jeszcze sprowokować, wybrałam film ze znaczkiem telewizji "Trwam" w prawym górnym rogu. Cały czas czekam na analizę mojego problemu!
Mag, czy ty mnie śledzisz, patrzysz przez ramie czy co?
Nie wiem, czy to tylko ja tak mam ale nie widzę niektórych wstawianych przez Ciebie obrazków.
Mag, czy ty mnie śledzisz, patrzysz przez ramie czy co?
Nie wiem, czy to tylko ja tak mam ale nie widzę niektórych wstawianych przez Ciebie obrazków.
Business detektywistyczny już zarzuciłam. Myślę, że to może być bliźniacza telepatia, jak podają źródła o paranormalnych zjawiskach:
Powszechne wierzenia mówią, że bliźnięta łączy coś znacznie głębszego aniżeli kwestia podobieństwa. W historii wielu z nich przewija się motyw bezsłownej spontanicznej komunikacji, którą określono mianem „bliźniaczej telepatii”. Temat ten zaintrygował wielu uczonych, którzy postanowili przyjrzeć mu się bliżej, bowiem relacje wielu z par bliźniąt potwierdzały niezwykłe możliwości mogące kryć się w ludzkim umyśle. Czy w przypadku bliźniąt jednojajowych prawdą jest stwierdzenie, że jedna „dusza” rozdzieliła się między dwa ciała?
Ja jeszcze nie wiem, co jest z tymi wstawianymi obrazkami i YouTube'em. Od wczoraj nie widzę na laptopie filmów, obrazki tak. Natomiast na tablecie wszystko mi się wyświetla.
Spróbuję to ... rozszyfrować. Chyba, że ktoś się ulituje nade mną i oszczędzi mi pracy i mi to wyjaśni.
Dobra, Bracie Bliźniaku. Z Jackiem Nicholsonem kojarzy mi się najbardziej "Lot nad kukułczym gniazdem". Świetna książka, świetna rola. Ale wizerunku Siostry Ratched nie wstawię. Nijak mi do niej!
Ciąg dalszy ciekawostek.
Ponad wiek temu, znany brytyjski badacz, Francis Galton, opublikował artykuł, w którym pisze, że bliźnięta w swoim towarzystwie często „wygłaszają te same uwagi przy tej samej okazji” albo też „nucą w jednym momencie tę samą piosenkę”
Zjawisko telepatii pojawia się najczęściej między silnie związanymi ze sobą emocjonalnie bliźniętami w czasie kryzysów.
Czasami mam takie wrażenie, że jestem siostrą bliźniaczką części z Was zgromadzonych tutaj. Muzycznie - z pewnością!
Mag wycałowałam mojego Janicka, a piosenecke posłuchałam ze wzruseniem serduska.
Po głębszym namyśle przyszło mi do głowy, że w zasadzie taki siostrzany kontrolowany trójkącik to mogłoby być niezapomniane przeżycie
Chris rozmarzyłam się przez ten Twój zawadiacki uśmiech Uwielbiam
PS
Melduję problemy z Youtubami w laptopie (chciałam pokazać mężowi propozycję filmową Mag).
Jako Wszechwiedząca podaję od razu ich źródło - our haters!
Po głębszym namyśle przyszło mi do głowy, że w zasadzie taki siostrzany kontrolowany trójkącik to mogłoby być niezapomniane przeżycie
Cóż ... Na naszym wątku ktoś złapał inspirację do posta u siebie! Złośliwa będę, ale tak było. Czytałam!
Oh, Baby, My Love, ja nie wiem, czy powinnyśmy ciągnąć to dalej. To CUD, że nikt nie wylał na nas jeszcze kubła zimnej wody.
A przeciez to jedna z forumowych specjalnosci.
Ale dobrze, niech bedzie. Moja propozycja:
Little Big Town - Girl Crush
https://www.youtube.com/watch?v=JYZMT8otKdI
I got a girl crush, hate to admit it but
I got a heart rush, ain’t slowin’ down
I got it real bad, want everything she has
That smile and the midnight laugh she’s givin’ you now
I wanna taste her lips, yeah, ‘cause they taste like you
I wanna drown myself in a bottle of her perfume
I want her long blonde hair, I want her magic touch
Daje oprocz Youtuba link, bo mi juz wszystko wysiadlo dzis - lacznie z polskimi znakami na KLAWIATURZE w laptopie.
Tu ... koniecznie FULL VOLUME!!! To kawalek z gatunku - CIARKI NA CALYM CIELE! I dzwiek, i tekst, i ... w ogole!
Melduję problemy z Youtubami w laptopie (chciałam pokazać mężowi propozycję filmową Mag).
Jako Wszechwiedzącapodaję od razu ich źródło - our haters!
To nie jest teoria spiskowa. To sa fakty! Najpierw Youtuby, teraz klawiatura... Co jeszcze, co jeszcze?
Eeech, ciche dni :-) plus małe kłopoty zdrowotne ale co nie zabije, to wzmocni...
Oh Mag!
Ty naprawdę jesteś I_see_beyond!
To ja śpiewam dla Ciebie, ale jak udało Ci się mnie znaleźć.
I...jakby to powiedzieć My Man ma słabość do blondynek.
Cudowna piosenka. Dzięki.
Eeech, ciche dni :-) plus małe kłopoty zdrowotne ale co nie zabije, to wzmocni...
Zaproponowałabym "Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny"*, ale z ... cichymi dniami w tle to może być nieodpowiednie zalecenie ...
Ale to prawda z Twoim "ale" i wzmacnianiem. Bolesna czasami, ale prawda. Przerabiam od czasu do czasu na własnej skórze.
Lilko, to miła preferencja. Rozumiem, że blondynki zaraz na drugim miejscu po ognistowłosych i zielonookich.
Mnie się też Little Big Town podoba. I ja też jestem takie połączenie small town girl i big city girl . Ciekawa jestem, gdzie mnie los rzuci.
* W dalszym ciągu nie widzę YouTube'ów.
Więc na razie nie będę ich tutaj wstawiać.
EDIT
Zajrzę do Was rano.
Zaproponowałabym "Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny"*, ale z ... cichymi dniami w tle to może być nieodpowiednie zalecenie ... .
Od czego jest muzyka?
Ale to prawda z Twoim "ale" i wzmacnianiem. Bolesna czasami, ale prawda. Przerabiam od czasu do czasu na własnej skórze.
To akurat pisałem pod kątem fizycznym Dopadło mnie jakieś zatrucie albo coś, musiałem się urwać z pracy i dojść do siebie ale jak doszedłem, nie ma zmiłuj się i siłownia wzywa... Kłopoty psychocośtam załatwiam szybciej
Nie dołuję się, ewentualnie trwa to dzień, dwa i dostaję w efekcie większego speeda ale miałem dziś taką myśl leżąc pod sztangą - jejku, to na szczęście tylko sztanga, wystarczy ją podnieść...
I choć dziś wciąż piątek, to...
chyba, że...
... ale ponieważ są wakacje i trzeba się cieszyć z uroków życia, to...
Zapozyczam zatem zwrot "kłopoty psychocostam"
I jak my tu tak o życiu forumowo dyskutujemy to w różnych relacjach może się pojawiać etap "perfect strangers"
W kwestii leczniczych właściwości sztangi nie mogę się niestety wypowiedzieć-deklaruje publicznie brak doświadczenia w tej kwestii
Po urlopie biorę pod uwagę zumbe.
Ps Znów pisze na androidzie, co widać w niektórych wyrazach.
Jak Wy, faceci potraficie czasami pisać posty na telefonach, gdzie przekątna ekranu bywa mniejsza niż 7 cali?
[BTW] Proszę mi tu zadeklarować, kto czego nie widzi z rzeczy, które wstawiam. Misti YouTube, Brat Bliźniak Chris obrazków, a pozostali?
Chcę w przyszłości wstawić self-made YouTube
Kłopoty "psychocośtam" załatwiamy od ręki Po męsku i tak tego nikt nie widzi chyba, że zabija nas na koniec zawał czy cuś...
Sztanga jest wybitnie prosta, nie dyskutuje, nie trzeba jej zrozumieć, nie ma pretensji...
Choroba, anroid nie android ale tyle wypiłem, że co chwilę muszę poprawiać tekst
Na dobranoc:
Choroba, anroid nie android ale tyle wypiłem, że co chwilę muszę poprawiać tekst
No i tak sam? Podzieliłbyś się.
Muzyka zacna.
To może coś ode mnie dla forumowych kolegów na weekend a właściwie to dopiero na niedzielę .(jeden z moich ulubionych muzyków) A mnie jutro czeka pracowity dzień.
Dzień dobry się z Wami, młodzieży ...
Ja wciąż jutubów nie widzę, więc na razie nic nie zapodaję poza kolejną kawą .
Do potem
Misti, to ja do tej porannej kawy dorzucam croissant , który pojawił się na moich ustach po wejściu na nasz wątek!
Snake , w zasadzie zaczyna się weekend!
No i od dawna znane są lecznicze właściwości spirytusu na wszelkie dolegliwości.
Chris , moje Chromolę , to Weekendowy Dzień Piżamiaka & No Make Up Day.
A odnośnie zawałów, tych męskich "romantycznych" kłopotów z sercem. , to ja mam tu takiego osobistego Anthony'ego Hopkinsa i Bravehearta w jednym. Prawdziwy polski bohater romantyczny . Daje opatrzyć sobie rany dopiero jak padnie na polu bitwy.
Właśnie trafił do Leśnej Góry na badania. Ale pogody ducha nie traci. Oprócz stałego, podstawowego zestawu pacjenta, który mu pakujemy zawsze, Tato zawsze zabiera ze sobą radio i ... słuchawki.
Wiecie już, dlaczego mam w stopce: Laugter Therapist i Life is like a song.
Wyznam Wam coś... Jestem ... Córeczką Tatusia. Osobowościowo i duchowo - wierna kopia.
Miłego weekendu!
PS Ja niestety dalej jutubów nie widzę na laptopie. Żadnego. Od przedwczoraj. Dobrze, że mam tablet na awaryjne sytuacje.
Misti, a Ty nie widzisz tylko moich jutubów czy w ogóle, tak jak ja, nic?
Misti, a Ty nie widzisz tylko moich jutubów czy w ogóle, tak jak ja, nic?
Nic...nothing...nichts...
Witam czadowa ekipo
Melduję że widzę jutuby na laptopie oraz że wczoraj duchowo i drinkowo łączyłam się w bólu ze Snejkiem
Snake ale czy tych kilka cichych dni nie jest warte finalnego pogodzenia się Może to o to chodzi
Zajefajny żart Mysti
Jak to życie potrafi nas zaskakiwać
To ja już nie wiem...co z tymi jutubami i obrazkami... Napisałam do adminow w tej sprawie, ale nie dostałam odpowiedzi. By the way, wczulam się trochę w POTENCJALNĄ sytuację NO RESPONSES, jakbym tam kiedyś się zechciała zarejestrować na portalu randkowym. O puszczaniu oczek już pisalam.
Nie jestem informatykiem, nie wiem, czy to kwestia systemu czy wtyczek czy czego tam jeszcze... Problemy się zaczęły, jak zsynchronizowalam konto na nowym tablecie i laptopie.
Teraz jestem przy laptopie. Mysti , jako podkład muzyczny zapodaję: Kings of Leon - Sex on fire .
https://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0
Lay where you're laying
Don't make a sound
I know they're watching
Watching
Witam, szczególnie gorąca naszą nową koleżankę Misti.
Poprawiłaś mi humor...
Z tym seksem to u mnie podobnie.... Może tak w ramach "naszego" wątku stworzymy jakieś podgrupy wzajemnej pomocy ?
Widziałem już tutaj nawet propozycje trójkątów...
Trójkąty i kwadraty, Bracie Chris?
Zaiste, masz smykałkę do matematyki!
Ale zaznaczam, ja mojego Brata nie oddam w byle jakie ręce. Potencjalne kandydatki będą musiały przejść surową selekcję wstępną.
[BTW] Jak byłam młodsza chciałam mieć brata, najlepiej starszego i to takiego, co ma fajnych kolegów.
Czymcie kciuki....mam zaraz randez vous
Może jeszcze ten horoskop ma moc....
Czołem Facecie z wąsem Nasuwa się odzew - "Baba z brodą"- na szczęście to nie ja
Czymcie kciuki....mam zaraz randez vous
Może jeszcze ten horoskop ma moc....
![]()
Madame Mystique, no to czymamy.
A więc Bonne chance na Twoim randez vouz!
Partnerski wychodzi ... hmmm... pomyślnie!
PS Mam nadzieję, że grafikę widać, Mysti .
Mysti pamiętaj o seksownym spojrzeniu 3mam i ja
Mysti pamiętaj o seksownym spojrzeniu
3mam i ja
Na przykład takim:
Rudy Kociaku , zielone oczy w połączeniu z ognistym kolorem włosów ... Mraauu!
Oh yeah! Właśnie tak, nie ma mocnych na takie oczy
Czołem ekipo!
Dzięki za dobre rady, kciuków czymanie itp itd....
Za seksownie chyba spoglądałam, bo facet się ewidentnie zauroczył, a ja ..... sama nie wiem....mieszane mam uczucia....
Aha....w sprawie spelniena horoskopu podtrzymuję wcześniejszą wersję o schodach....
Może tak w ramach "naszego" wątku stworzymy jakieś podgrupy wzajemnej pomocy ?
![]()
Widziałem już tutaj nawet propozycje trójkątów...
To na czym stanęło...?
Facet_z_wąsem napisał/a:Może tak w ramach "naszego" wątku stworzymy jakieś podgrupy wzajemnej pomocy ?
![]()
Widziałem już tutaj nawet propozycje trójkątów...To na czym stanęło...?
A' propos stawania, poczekajmy przynajmniej do 22-ej bo nam wątek zamkną. Potem coś się wymyśli...
Dziewczyno z Procą i Facecie z Wąsem czuję, że jak jeszcze trochę podkręcimy nasz wątek to skończymy jako Swingujące Bractwo
To na czym stanęło...?
Byle nie opadło...
...napięcie...
Mystique71 napisał/a:To na czym stanęło...?
Byle nie opadło...
...napięcie...
Napięcie , podobnie jak u mistrza Hitchcocka nieprzerwanie rośnie.....
Mystique71 napisał/a:To na czym stanęło...?
Byle nie opadło...
...napięcie...
Podkręci się atmosferę, będzie i na-pięcie i na palcach i inne pozycje też.
Za seksownie chyba spoglądałam, bo facet się ewidentnie zauroczył, a ja ..... sama nie wiem....mieszane mam uczucia....
Mystique , proszę Cię, daj mu szansę!
Ja oczyma wyobraźni widzę Twoje tajemnicze pociągające spojrzenie!
Nie mógł zareagować inaczej!
Łamiesz męskie serca, Mysti? Tak jak w piosence Dionne Warwick "Why do you have to be a HEARTBREAKER?"
https://www.youtube.com/watch?v=Wc5vPwD1OL0
Może tak w ramach "naszego" wątku stworzymy jakieś podgrupy wzajemnej pomocy ?
To na czym stanęło...?
Braciszku, jakby co, to ja OFIARNIE stanę na czatach! Musimy tylko ustalić HASŁO, jak ktoś będzie się zbliżał!
A od Cioteczki Mag, Dobrej Matki Chrzestnej tego wątku, dla wszystkich Sexual Healing Marvina Gay.
https://www.youtube.com/watch?v=rjlSiASsUIs
Have fun
EDIT
Proponuję stworzyć specjalną PLAYLISTĘ na wieczór tego typu. Jakby ktoś potrzebował, mogę wyszukać jakieś stosowne utwory. Nie krępujcie się!
Czasem bywa tak nieprzysiadalnie
i z drugiej zupełnie mańki hit nad hity Dwa wydarzenia, Mazury 10 lat temu i pewna noc dawno, dawno temu, męskie picie spirytusu i tylko ta pieśń na muzycznej pocztówce do dyspozycji. Do dziś nie wiem co było gorsze, spirytus czy kormorany...
i tak mi się skojarzyły te Mazury, męskie picie z męskim graniem zaangażowanym
Lilka787 napisał/a:No i mam coś odpowiedniego dla Snejkiego
![]()
![]()
Dużo pracy, gdzie ja znajdę perukę, wąsa i dywan na klacie?
Sztanga jest wybitnie prosta, nie dyskutuje, nie trzeba jej zrozumieć, nie ma pretensji...
Po weryfikacji powyższych danych źródłowych znalazłam idealne odzienie dla Snake
Dobrej nocy ekipo
Ha! Mój ci on jest ulubiony! Ewentualnie może być element poniżej, choć już raczej małe szanse, że nadgonię ale koszulka jest, okular jest, a kajdanki pożyczę od koleżanki...
A więc bingo! O takich właśnie marzą niegrzeczne dziewczynki
, a kajdanki załatw koniecznie i daj znać jakie przyniosły efekty
Nie no, kajdanki rozumiem jako element teatralny ale o co chodzi z nimi tak poza tym, to nie wiem Ja się krępować tak na ogół nie daje, a jak mi czyjeś ręce przeszkadzają, to radzę sobie bez kajdanek
Czasem bywa tak nieprzysiadalnie
Może są panie, które lubią przycupnąć sobie jednak przy takich "nieprzysiadalnych" klimatach. Jakieś BDSM na przykład. Czarna kotka lub czarna kocica...
Hunger strike, mnie po takich kawałkach to zaostrza się apetyt na życie.
A tak w ogóle Wy coś jecie, kiedy macie swoje męskie picie z męskim zaangażowaniem? Pytam poważnie!
Może kiedyś wyślę jakiegoś Towarzysza Życia na taki wypad. Nie wiem, czy coś do bagażnika spakować, co by wygłodniały od razu na mnie się nie rzucił.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Lilko, dobrej nocy, Maleńka. Dla Ciebie i Janicka specjalnie: Touch and go - Let's go straight to number one .
Tak w ramach powtórki z języka angielskiego liczebników i części ciała. Ja tu od samego początku promuję języki obce.
https://www.youtube.com/watch?v=x6ltjmtLCL4
EDIT
Niestety, swojej prawdziwej foty nie wstawię. Już wcześniej podawałam powody.
A poza tym ... no chyba po kolejnym video, tym razem, Touch & Go - Straight to Number One -Chillout remix : # ❀ #SENSUAL#MUSIC❀ to już wiecie chyba, że użyczam swojego wizerunku ... do tworzenia tych wszystkich jutubów.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 232 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024