moje cudowne życie po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Strony Poprzednia 1 10 11 12 13 14 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 716 do 780 z 15,029 ]

716 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-08-07 22:30:09)

Odp: moje cudowne życie po rozwodzie

Witajcie w ten piękny, rześki, niedzielny poranek! smile

Tak się ... duchowo zrobiło na naszym wątku!

Przypomnę, jaką mam filozofię życiową. Cztery elementy:

1. ciało,
2. psychika,
3. duchowość,
4. energia

muszą ze sobą współgrać, aby Człowiek wiódł dobre, szczęśliwe życie.

Siostro Marianno, widzę tu podsumowanie Twojej pracy na oddziale Złamanych Serc i Zdrad. wink
Trudno się nie zgodzić ... hi hi

Dobrze, że mamy tu naszych net-braci dla równowagi. smile

Chris_wieczorową_porą, welcome back! smile

Wybrałeś piękny tekst.

No i coś od siebie. Dla mnie nie istnieje coś takiego jak "indeks ksiąg zakazanych". Czytam dużo, a wachlarz pozycji książkowych, czasopism i stron w internecie jest szeroki. Nie mogę, niestety, na tą jedną z moich ulubionych czynności poświęcić tyle czasu ile bym chciała.

Ale od wczoraj czytam, z przerwami, Słowa najważniejsze Jana Twardowskiego.
Dla mnie jego poezja ... jest powalająca na kolana. A ten w/w zbiór refleksji nad życiem też mogę polecić wszystkim. Wierzącym, poszukującym i wojującym ateistom w zasadzie też wink. Zwięzły, napisany bardzo łagodnym językiem przekaz wycisza, daje siłę.

A w "Słowach najważniejszych" znalazłam wczoraj m.in. to:

"To chyba dla mnie najważniejsze w życiu: świadomość Boga, gotowość do powstania z upadku, wiara, że jeśli powstaję, to zaczynam zupełnie nowe życie."

PS Uważam, iż "kazania najkrótsze" są najlepsze. wink Choć ich się teraz nie wygłasza. Zastąpiły je homilie. A Siostra Marianna ma tę umiejętność zwięzłego przekazu w swoich katechezach.

Zazdraszczam! big_smile Ja ... sami wiecie, jak kocham słowo pisane. smile

Zobacz podobne tematy :

717 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-07 09:55:12)

U Twardowskiego znajdziemy też wiersz, w którym wielu z nas może odnaleźć siebie:

"Bliscy i oddaleni"

Bo widzisz tu są tacy którzy się kochają
i muszą się spotkać aby się ominąć
bliscy i oddaleni jakby stali w lustrze
piszą do siebie listy gorące i zimne
rozchodzą się jak w śmiechu porzucone kwiaty
by nie wiedzieć do końca czemu tak się stało

są inni co się nawet po ciemku odnajdą
lecz przejdą obok siebie bo nie śmią się spotkać
tak czyści i spokojni jakby śnieg się zaczął
byliby doskonali lecz wad im zabrakło

bliscy boją się być blisko żeby nie być dalej
niektórzy umierają-to znaczy już wiedzą
miłości się nie szuka jest albo jej nie ma
nikt z nas nie jest samotny tylko przez przypadek
są i tacy co się na zawsze kochają
i dopiero dlatego nie mogą być razem
jak bażanty co nigdy nie chodzą parami

można nawet zabłądzić lecz po drugiej stronie
nasze drogi pocięte schodzą się z powrotem.

718

Witajcie.

Mary, dla mnie, miękkie serce to wspaniała rzecz jeśli idzie w parze z twardymi zasadami.

"chujopląt bezjajeczny"-  muszę zapamiętać smile

Mag, ja bardziej z tych poszukujących, nie w pozłacanych katedrach, bardziej w polnym kamieniu i uśmiechu dziecka.

Dzięki za te słowa na niedzielę

719 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-07 12:56:20)

Chris im bardziej się odsłaniasz, tym bardziej mi się podobasz smile Jako brat oczywiście smile

Moi piękni towarzysze oto i moja propozycja na spędzanie cudownych chwil w ogrodzie

"W malinowym chróśniaku, przed ciekawych wzrokiem
Zapodziani po głowy, przez długie godziny
Zrywaliśmy przybyłe tej nocy maliny.
Palce miałaś naoślep skrwawione ich sokiem.

Bąk złośnik huczał basem, jakby straszył kwiaty,
Rdzawe guzy na słońcu wygrzewał liść chory,
Złachmaniałych pajęczyn skrzyły się wisiory,
I szedł tyłem na grzbiecie jakiś żuk kosmaty.

Duszno było od malin, któreś, szepcząc, rwała,
A szept nasz tylko wówczas nacichał w ich woni,
Gdym wargami wygarniał z podanej mi dłoni
Owoce, przepojone wonią twego ciała.

I stały się maliny narzędziem pieszczoty
Tej pierwszej, tej zdziwionej, która w całem niebie
Nie zna innych upojeń, oprócz samej siebie,
I chce się wciąż powtarzać dla własnej dziwoty.

I nie wiem, jak się stało, w którem okamgnieniu,
Żeś dotknęła mi wargą spoconego czoła,
Porwałem twoje dłonie — oddałaś w skupieniu,
A chróśniak malinowy trwał wciąż dookoła.

http://2.bp.blogspot.com/-Wqu_yQ6qhzM/VgYtFqTw8-I/AAAAAAAAoL4/mNh76xGmiFs/s1600/9fbef5021232ae90f83fc1e9364bdae6.jpg

720 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-08-07 13:22:14)

Moje spotkania online z Wami są bardzo wzbogacające. Pod każdym względem.

To już wiecie, że uwielbiam Was i ten wątek.

Facet_z_wąsem napisał/a:

Mag, ja bardziej z tych poszukujących, nie w pozłacanych katedrach, bardziej w polnym kamieniu i uśmiechu dziecka.

To tak jak ja przez dłuższy czas. I wiesz co? Mam dobrą nowinę.

Ja szukałam, a ... zostałam odnaleziona.
Tak to często działa.

I jeśli teoria o drugiej połowie jest prawdziwa, również ... pozwolę się odnaleźć. Niech On znajdzie mnie. wink Tym bardziej, że wszyscy wiecie, iż ja nikogo nie szukam.

Lily-Mari, Leśmianem zaczytywałam się kiedyś. smile Od razu poznałam!

Lubiłam jeszcze Poświatowską. To ja też coś wrzucę:

bez ciebie
jak bez uśmiechu
niebo pochmurnieje
słońce
wstaje tak wolno
przeciera oczy
zaspanymi dłońmi
dzień -

w trawie
przebudzony motyl
prostuje skrzydła
za chwilę
rozbłysną
zawirują najczystszą abstrakcją
kolory kolory kolory

szeptem
modlę się do uśpionego nieba
o zwykły chleb miłości

PS Lilka, mówiłam Ci, że ja znam się na ludziach. wink Chris jest w porządku. smile
Wszyscy piszący tu net-faceci, to tell you the truth.

721

Lilka787 napisał/a:

Chris im bardziej się odsłaniasz, tym bardziej mi się podobasz smile Jako brat oczywiście smile

Lilka, ja myślę, że od czasu do czasu musimy jasno określać nasze relacje na tym wątku.
                                                         big_smile big_smile big_smile

Ja już spotkałam się z pewną nadinterpretacją naszych poczynań tutaj na innym wątku. Ale uczciwie dodam, że zdanie zostało zakończone znakiem zapytania i emotikonem: smile.

Hmmm... wink Ciekawe, jakby to mój małżonek powołał na świadków moich domniemanych wirtualnych kochanków i ... kochanki.

Sędzia miałby niezły orzech do zgryzienia. wink

http://z1.demoty.pl/cd773f3e132ffa10caf61ba3b918278799bd5b05/milosc

722 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-07 17:07:27)

I_see_beyond napisał/a:

Lilka, mówiłam Ci, że ja znam się na ludziach. wink Chris jest w porządku. smile
Wszyscy piszący tu net-faceci, to tell you the truth.

Nie mam co do tego najmniejszej wątpliwości, dlatego nieco już oswojona, przełamię wrodzoną nieśmiałość big_smile i wstawię moją świeżo ukończoną, ręcznie malowaną "nagą fotę"

http://www.renatadomagalska.pl/gallery_img/nude/nude_30-06_s.jpg

PS
Mag, Moja Mądra Siostro Ty wiesz, że i miłość sama Ciebie znajdzie smile

Ach, jakby tak Ktoś jeszcze opowiedział poezją o nas...i unieśmiertelnił.

723

Lilka787 napisał/a:

Nie mam co do tego najmniejszej wątpliwości, dlatego nieco już oswojona, przełamię wrodzoną nieśmiałość big_smile i wstawię moją świeżo ukończoną, ręcznie malowaną "nagą fotę" (...)

A widzisz, widzisz. wink My zawsze dotrzymujemy słowa! Miały być foty ... i są! Już dwie! I ... to nagie!!!! big_smile

Ja jakiś czas temu wstawiłam swoją - kiedy jestem w łóżku (tym monogamicznym wink ), uchylająca biały ręcznik...

Wspominałaś na wątku, że Twój mąż ma korzenie artystyczne. Ale tu ... dał z siebie wszystko!!!

Lilka787 napisał/a:

Ach, jakby tak Ktoś jeszcze opowiedział poezją o nas...i unieśmiertelnił.

No ja bym podjęła wyzwanie. big_smile

724

I_see_beyond napisał/a:

Wspominałaś na wątku, że Twój mąż ma korzenie artystyczne. Ale tu ... dał z siebie wszystko!!!

Dziękuję Mag i tak, teraz daje z siebie wszystko wink

725

Lilko, i tak ma być! big_smile

726

Ciała te niewieście
tak nieskromnie objawione
warte są talentu pióra
mistrza najznakomitszego.
Ja człek prosty,
w piśmie nieuczony,
choć zachwyt mój wielki
talentów nie posiadam onych.

... I dlatego poezji żadnej nie będzie, i proszę tu mi się nie roznegliżowywać bo potem zasnąć spokojnie nie można.

727

Bracie, smile

zaprawdę, łączy nas wyjątkowe siostrzano-braterskie przymierze!

My kind of Man!

Jest wyzwanie, zawsze je odważnie podejmujemy. Tak mamy!

Ja wyzwanie z "fotą", Ty z poezją.

I czuję przez Ciebie unieśmiertelniona! big_smile

Jak mi się muzycznie kojarzy odwaga i ... waleczne serce ?

Nie inaczej, musi być Braveheart !

Przed Państwem ... A gift of a thistle , mój ulubiony utwór z filmowej ścieżki dźwiękowej.

PS Prywatnie, uwielbiam Szkocję. Jej piękno miało ogromny wpływ na leczenie mojego złamanego serca, które miewa się ... coraz lepiej.

728 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-08 12:13:48)

Chris czarodziejskim swym dotykiem rozchyliłeś w niewinnym uśmiechu karminowe usta smile

Mag, William Wallace to jeden z tych prawdziwych mężczyzn wart prawdziwej kobiety, a już na pewno walecznej big_smile
SIŁA - oto co cenię u mężczyzn. Choć nie tylko wink

729

Lilka787 napisał/a:

SIŁA - oto co cenię u mężczyzn. Choć nie tylko wink

He, he, a kobitki ciągle coś mówią, że cenią u faceta wrażliwość, delikatność itp. Mnie też niedawno żonka powiedziała - mój ty jaskiniowcu lol
Tak poza tym, to się chyba zmywam, bo "nie wypada" i w ogóle. Udaję się na banicję...

730

Cześć, Snake . smile

Widzisz, wszyscy szukają ideału. wink Ma być i silny, i wrażliwy, i delikatny i ... Lista jest długa!

I w drugą stronę to działa tak samo.

Miło, że zajrzałeś do nas. Muzycznie bardzo utrafiłeś w moje klimaty. A kiedy słyszę Hess Is More: "Yes, boss"*** ... to od razu widzę Twój rewelacyjny awatar. big_smile

Jakbyś się nudził kiedyś, pamiętaj o nas. Jesteś zawsze mile widziany. Lubię otaczać się ludźmi z dystansem do siebie i poczuciem humoru.

PS *** I ain't nobody's secretary and I ain't gonna be. wink

731

Cześć Snake
Mówiłam, że ja się węży nie boję smile Zresztą jak widać strachliwa nie jestem, więc jak najbardziej będziesz tu do nas pasował.
Czekamy na Twoje propozycje muzyczne i nie tylko...

732

Nie mogłam się powstrzymać, Snake . Jestem ... wzrokowcem. Stąd m.in. moja nazwa użytkownika.

Jaskiniowiec, powiadasz? Widzę Ciebie i żonę tak:

http://szafunia.pl/img/2012/12/8167.jpg

733

A nie tak wink

http://pojaja.pl/wp-content/uploads/2014/10/za_wlosy.jpeg

734

Snake, Ty to masz podejście do kobiet, żadna Ci się nie oprze.

735

Snake czuję, że będzie nam tu z Tobą wesoło big_smile 
Możecie na zmianę z Krychem prowadzić Poniedziałkowy Humor big_smile

736 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-08-08 16:28:42)

Snake lol

Jesteś bardzo niegrzecznym jaskiniowcem! big_smile

EDIT

Nie mogę znaleźć grafiki, którą kiedyś widziałam, na której to kobieta zaciąga mężczyznę do jaskini. wink

W zamian proponuję poniższą grafikę, tak dla ... ocieplenia wizerunku Snake'a : lol

http://previews.123rf.com/images/artistan/artistan1211/artistan121100198/16552728-A-caveman-is-drawing-heart-to-her-lover-in-a-cave-Stock-Photo.jpg

See you later!

737 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-08 16:49:56)

Moi Kochani skoro sobie już tak sobie rozprawimy o związkach damkso-męskich, to przedstawię Wam klip który krótko można nazwać perypetie miłosne.
Niektóre scenki z filmu nie są mi obce big_smile

See You!

738

I_see_beyond napisał/a:

tak dla ... ocieplenia wizerunku Snake'a : lol

He, he ale wiesz ja od zawsze wiedziałem, że urodziłem się o jakieś 1000 lat za późno. No trochę to daleko od jaskiniowców ale zakuty łeb był zawsze moim marzeniem:
http://4.bp.blogspot.com/_of_R0llqVcU/TB6mMoZNv0I/AAAAAAAADpc/Z1jGg8Dd1j4/s1600/knight.jpg

Oczywiście zakładałem, że gdybym się wtedy narodził wyglądałbym tak jak najbardziej przystojny facet na świecie:
http://image.toutlecine.com/photos/l/a/d/ladyhawke-1985-02-g.jpg

Niestety smutna rzeczywistość jest trochę inna... i na dodatek łysa lol
http://vignette3.wikia.nocookie.net/lotr/images/d/d7/Faramir_in_Two_Towers.png/revision/latest?cb=20121006112209

No ale ja tu gadu, gadu i znów.... he, he jak można wątpić w kapitana Navarre'a?

739

Lilko, ja widzę więcej, jestem w końcu I_see_beyond, wink i podobnie jak Robin Schultz i Richard Judge widzę Ciebie i męża. Koniec końców - stworzeni dla siebie! big_smile

Snake , no ja nie mam wątpliwości, że drzemie w Tobie prawdziwy rycerz. smile I uaktywnia się, kiedy tego wymaga sytuacja.

Mnie egzaminował mężczyzna o wyglądzie Rutgera Hauera, kiedy zdawałam prawko. Taka jego ... surowa wersja. Oblał przede mną 10 osób. big_smile
Ja zdałam u niego, nawet mnie pochwalił, że jeżdżę "dynamicznie".

Teraz "dynamicznie" zmieniło się na "szybko". I nie powiem Wam, co dziś zrobiłam, jako niby "kierowca z doświadczeniem". wink
Ale to przez ... forum. Myślałam o Was wszystkich!

"Zaklęta w sokoła" to jeden z filmów, które widziałam kilka razy. A Michelle Pfeiffer zawsze lubiłam za ... piękne, błękitne oczy i za skromność wobec swojej niewątpliwej naturalnej urody.

Dzięki, Snake , za foty. Mam coraz lepszy obraz Ciebie. smile

W net-facetów zgromadzonych na wątku nigdy nie zwątpiłam. smile
A pytanie o kapitana Navarre'a jest czysto retoryczne! smile

740 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-08-08 23:17:16)

Mam jeszcze taki off-topowy PS. Nie mogę się pozbyć uczucia, nie po raz pierwszy, że … ktoś jeszcze zagląda na ten POROZWODOWY wątek.
I ten ktoś mnie chyba nie lubi. tongue big_smile          I CUDOWNE jest to, że nie musi. wink

Natomiast ja mam neutralne uczucia. Przykro mi. wink

Tak mnie coś naszło, to dziwne wink. Ach! My się tu bawimy słowami, net-faceci fajnie tworzą, a ja … nagle* zapragnęłam odnieść się do … przypadkowych słów:

Skromny . Jakie do niedzisiejsze słowo! W ogóle może budzić agresję! big_smile
Prosty . Wybieram je ze względów osobistych. Zmęczyły mnie komplikacje w moim życiu. wink
                         A maleńka garsteczka prostych zasad życiowych bardzo ułatwia życie.
Wrażliwy . Może znów wzbudzić czyjąś niechęć.
Poezja . Lubię tę naszą, wątkową. Bo za umieszczaniem jej tutaj, stoją … dobre emocje . Czasem myślę, że to ewenement na tym forum.
A jeśli mam wybór w realu, wybiorę prozę.

Natomiast ... popłynęłam w lekturze postów na netkobiety.pl big_smile

Pozdrawiam! tongue big_smile

Jestem na forum stosunkowo od niedawna. I zaglądam tu w wolnym czasie.
Jest to jednak internet i … netkobiety.pl muszą wpisać się w poniższy trend hmm

http://awesomegifs.com/wp-content/uploads/snow-white-haters-gonna-hate.gif

Dobrej nocy, wszystkim.

Na szczęście poranki są życzliwsze niż wieczory. I ... ruszamy wkrótce z fajnymi postami! big_smile

•    Am I going crazy? lol

741

Dzień dobry wszystkim! smile

Proponuję zrobić sobie dziś dzień bez forum. Jest lato, wakacje, tak, słońce, które lubię. big_smile

And I know it's gonna be
A lovely day

W razie czego, wiecie jak mnie znaleźć. big_smile

A więc miłego dnia!

742

I_see_beyond napisał/a:

A Michelle Pfeiffer zawsze lubiłam za ... piękne, błękitne oczy

Stąd tak do siebie pasowali z Rutgerem, bo jego pokochałem właśnie za oczy i ten kpiarski uśmieszek. Nie wiem czy widziałem jakiś film, gdzie się po prostu śmiał. Pierwszy raz zobaczyłem łebkiem będąc w Autostopowiczu i Rutger jest po prostu stworzony do deszczu. Pierwsze i ostatnie spotkanie z Johnem Ryderem, w deszczu, zmierzwiona mokra fryzura, krople spadające z nosa i to spojrzenie z ukosa brrr..... Potem nie wiem czy Zaklęta czy film "odlotkompletny" znaczy Blade Runner. Tą scenę mógłbym oglądać godzinami...ciary:

Szkoda, że potem kino nie bardzo potrafiło go wykorzystać no ale jeszcze w Sin City zagrał alter ego Zaklętej w Sokoła smile

743 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-09 09:06:56)

Snejku - Net-facecie o wielu twarzach, będę miała problem w co Cię ubrać na imprezę u Astrala smile

Co do Twojego PS Mag, to powiem krótko - tylko głupiec nie rozpozna prawdziwego piękna.

Ja na przykład olewam moich osobistych Ujadaczy, bo ich słowa uznaję za gówno warte (wybacz, że dziś nie zabawię się w dyplomatkę).

Pytam się: gdzie byli Ci Tchórze gdy człowiek potrzebował pomocy?

Tylko nieliczni Forumowicze mieli odwagę pomóc i za to Ich cenię.

Dla Nich dzisiaj moje przesłanie:

744

Lilka787 napisał/a:

Snejku - Net-facecie o wielu twarzach, będę miała problem w co Cię ubrać na imprezę u Astrala smile

Modnie...?

http://api.ning.com/files/TLnDz2fw5vxEAO5PGzWaHf3v1O5SV8gbRqN77yLTCq5YDIY*zndZp9o9rDMzX18w/IMGP6794.JPG

Ewentualnie coś z novigradzkiej mody:

...nieznajomy nosi miecz na plecach, na pasie skośnie przerzuconym przez pierś. (...) Czarna, skórzana, sięgająca bioder kurtka z długimi mankietami skrzącymi się od srebrnych ćwieków mogłaby wskazywać, że nieznajomy pochodzi z Novigradu lub okolic, ale moda na takie odzienie szeroko się ostatnio rozprzestrzeniła, zwłaszcza wśród młodziaków. Młodziakiem jednak nieznajomy nie był.

745 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-09 10:23:35)

Sanke,

Ty masz miecz, ja mam miecz - czuję, że między nami zaiskrzy big_smile

Mag, właśnie obejrzałam sobie Twój Lovely Day i powiem Ci na uszko, że mignął tam również obrazek z mojego dzisiejszego poranka wink

Do jutra Cudowna Drużyno smile

746

Snake napisał/a:

(...) ten kpiarski uśmieszek (...) i to spojrzenie z ukosa brrr.....

Właśnie tak wyglądał ten mój egzaminator z WORD'a, gdzie zdawałam egzamin na prawo jazdy!

A deszcz ... To była prawdziwa powódź łez tych, których oblał tego dnia na placu manewrowym. Całą dziesiątkę!

Myślę, że w większości jesteście zorientowani, jaka historia zaprowadziła mnie na to forum. wink

Z osobistych informacji powiem Wam jeszcze tylko, że po tej rozprawie, której oczekuję, planuję kolejną Wielką Wyprowadzkę. Nowy etap w życiu, nowy lokal! big_smile

Najchętniej zamieszkałabym ... w kinie. smile Mówię poważnie. Od zawsze je uwielbiałam, choć miałam dłuższą przerwę w oglądaniu filmów. Czas to raz, wygodna "wymówka", dwa ... no niestety, przez chwilę nie widziałam dla siebie nic odpowiedniego. sad hmm

Teraz nadrabiam zaległości. Na szczęście jest też internet i jeśli mam nastrój, mogę wrócić do klasyki , jaką proponuje tu m.in. Snake . smile

Słuchajcie, Lilka nam tu wcześniej zaproponowała kreacje na imprezę. Ja swoją jestem zachwycona, Snake postanowił ubrać się sam i ... bardzo mi się ten wybór podoba! big_smile

Będzie impreza roku!

Mojego awatara zmieniać nie zamierzam. Ta filozofia KAI ZEN , w skrócie, zmiana jest dobra PLUS małymi kroczkami, jest mi bardzo bliska.

Prezentowałam już wiele "zdjęć" i "filmów" z moim wizerunkiem. W każdym z nich uchwycony jest jakiś prawdziwy element mojej osobowości lub tzw. wyglądu zewnętrznego. wink

Brakowało mi jeszcze jednego zdjęcia. Odzwierciedlającego, w mojej ocenie, najseksowniejszą część kobiecego ciała. Jest nią oczywiście ... CO?

Zapraszam do podawania propozycji! wink

http://i.pinger.pl/pgr178/3f27f561001be38c4ad0e9cb/50374.1.jpg

PS Z dotychczasowych wizerunków blondynek, z nią się najbardziej utożsamiam. Z kilku względów. smile

747

Moja odpowiedź: mały paluszek u lewej nogi, ten najbliżej punktu G.
Zaraz, bo chyba znowu coś pokręciłem. smile

748

Chris , na forum pojawiło się kilka wątków, gdzie rozpracowywano fetysz kobiecych stóp. wink

Jesteś moim bratem bliźniakiem, ja myślę, że wiesz, jaką odpowiedź mam na myśli.

Podkręćmy trochę wątek Astrala - niech nam ZAZDRASZCZAJĄ  dalej wink

W tym konkursie na odpowiedź... również przewiduję nagrodę.

Ostatnio był to ... wirtualny całus.

Mam nadzieję, że pamiętamy, kto wygrał konkurs. smile

Czy ktoś jeszcze podejmie wyzwanie? wink

[BTW] Ten wpis robię dla siebie. Wizualizacja części mojej stopki: Life is like a song .

http://b1.pinger.pl/e6496f4c8391ee7f1fdc4c7878409dba/wez_sluchawki_i_wyluzuj_2015-01-0.gif

Ponownie proszę o "ekspercką" diagnozę na forum, co mi dolega!

Ale proszę o wiadomość skierowaną bezpośrednio do mnie. Wyniki pacjentom przekazuje się osobiście. Nie na innych wątkach. big_smile

749

Mózg smile

750 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-10 09:56:49)

Słodka Mag smile Jako Twoja Wirtualna Kochanka czuję się upoważniona do wzięcia udziału w konkursie.

My answer is: Your red lips smile

Co za wspaniałe miejsce (usta/wątek), bo i języki można sobie poćwiczyć przy okazji tongue

PS

Niech no tylko Twój Koteczek zaprosi mnie do sądu, to dopiero sobie w kolano strzeli big_smile
Zaczaruję go mym zielonookim spojrzeniem tak, że zaniemówi, a tej Jego kocicy futerko z zazdrości wylinieje big_smile

Co do forumowych diagnoz to ja doczekałam się już wielu. Kim ja już nie byłam: kartą do bankomatu, nieszczerym pochlebcą, borderką, włóczęgą grzejącym się przy cudzym ognisku, wiedźmą, szaloną fantastką, szarą myszką...  Niech próbują dalej. Powodzenia.
Zaczynam wierzyć, że naprawdę jestem ciekawym przypadkiem big_smile

751

Moi Drodzy,

serdecznie Wam dziękuję za zainteresowanie konkursem. smile

Lily Mari , niewątpliwie Twoja odpowiedź "red lips" ... poruszy niejedną wyobraźnię. wink

Jednakże konkurs to konkurs, w pytaniu o najseksowniejszą część kobiecego*** ciała zawarłam "W mojej ocenie."

Tak więc laureatem tego konkursu online jest ... Snake!

Snake , my tu gramy wirtualnie różne role. Nasz wątek czasem przypomina "Dynastię", "Klan", "Modę na sukces", "Spadkobierców"... wink

Ciebie w ten wtorkowy poranek obsadzę w roli kuzyna lub szwagra. Na wypadek gdyby jednak żona zajrzała Ci przez ramię na ekran. wink

I ... nagroda dla Ciebie. Wirtualny ... uścisk. Bear hug . A że oprócz kotów najbardziej lubię wilki, to ...

http://1funny.com/wp-content/uploads/2009/03/polar-bear-hugging-dog.jpg

*** Dla mnie najseksowniejsza u Mężczyzn jest również inteligencja. smile Wiadomo, każdy ma swoje typy, mężczyźni i kobiety, ale lotność umysłu najbardziej mnie pociąga. "Dizajn" można zawsze podretuszować. Natomiast rodzimy się z "sexy brain." Potem to też trzeba ćwiczyć, ale to osobna bajka.

Lilko , ja miałabym receptę dla tych, którzy nas diagnozują: Lekarzu, ulecz samego siebie! big_smile

752

A ja mam extra nazwę dla naszej ekipy, co powiecie na Bractwo Astrala?

753

I_see_beyond napisał/a:

Tak więc laureatem tego konkursu online jest ... Snake!

Eeech z wiekiem nawet najbardziej oporny facet uczy się mówić rzeczy, które kobieta chce usłyszeć wink

I_see_beyond napisał/a:

Snake , my tu gramy wirtualnie różne role. Nasz wątek czasem przypomina "Dynastię", "Klan", "Modę na sukces", "Spadkobierców"... wink

Dobrze, że nie Grę o tron albo Żywe trupy smile Śpieszcie się kochać swoich bohaterów tak szybko odchodzą lol

754 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-08-10 11:19:36)

Snake, myślę, że zatrzymam się pod Twoim powyższym postem! lol

Ten wątek jest zdecydowanie o relacjach damsko-męskich. Jak ktoś czyta ze zrozumieniem, skorzysta z nauki płynącej z naszego wątku! big_smile

Bez względu na to, czy jest aktualnie w jakimś związku czy bierze pod uwagę wejście w następny. Tu znajduje się skarbnica mądrych refleksji. smile
Popartych doświadczeniem .

Natomiast jedną Twoją refleksję, Snake , to nawet chciałam sobie kiedyś tatuować na lewym przedramieniu!

EDIT

Lilka, pewnie, że może być. big_smile

Znacie moją słabość do wilków wszelkiej maści. wink

"Bractwo Astrala" brzmi bardziej neutralnie niż Brotherhood of the Wolf .

[BTW] Chyba sobie dziś wieczorem obejrzę.

755 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-10 11:42:31)

Mag, dzięki za propozycję filmową. Mój mąż będzie zachwycony, a ja no cóż, duszę mam iście indiańską big_smile 

Co do nazewnictwa, to jest ono na naszym wątku niezwykle bogate i nadal nie będziemy się ograniczać w tym względzie.
Moje wariacje na temat nazwy: Wilcze Bractwo, Astralne Bractwo Wilków, Wilki Astrala ...:D

Snake - Ty łobuzie, ja Ci tu zaraz znajdę odpowiedni strój big_smile

756

I_see_beyond napisał/a:

Natomiast jedną Twoją refleksję, Snake , to nawet chciałam sobie kiedyś tatuować na lewym przedramieniu!

O żesz ty orzeszku! smile Mam nadzieję, że nie jakaś szpetna.

757

No i mam coś odpowiedniego dla Snejkiego big_smile big_smile big_smile

http://i1.memy.pl/obrazki/7106320924_skinhead_lukasz.jpg

a żebyś nie czuł się odosobniony proponuję po północy ujednolicić nasze stroje wink
ciekawe kto się pierwszy wymiksuje z imprezy big_smile

758 Ostatnio edytowany przez AiR7 (2016-08-10 12:31:04)

Witajcie smile

Ja tu do Was niebawem dołączę ze wszystkimi moimi propozycjami muzycznymi i filmowymi smile Tymczasem urwanie głowy i dobrze! Rodzina w domu szaleje, dzieci pełno, brat pomaga w remoncie - szlifuje stare schody, będą piękne i szukam pomysłu jak je pomalować smile
W wolnej chwili czytam jak dobra powieść "Kobiety na zakręcie", czasem popłakuję, ale już coraz mniej smile Marzę o tym, żeby już o nim po prostu nie myśleć. Kiedyś to nastąpi?

Miłego smile))

759 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-10 12:33:12)

Siemka AiR7, Bractwo czeka i tęskni smile

"Kobiety na zakręcie" przeczytałam od deski do deski. Znajdziesz i mnie tam, ale to już nie ta sama Lilka co dziś smile

Miłego każdego dzionka smile

760

Lilka787 napisał/a:

Siemka AiR7, Bractwo czeka i tęskni smile

"Kobiety na zakręcie" przeczytałam od deski do deski. Znajdziesz i mnie tam, ale to już nie ta sama Lilka co dziś smile

Miłego każdego dzionka smile

Lilka ja już Cie znalazłam smile) i dziękuję Wam wszystkim, że tam jesteście smile Wasze przemiany zobaczę, za jakiś czas smile Tymczasem to balsam na moją duszę, bo wiem, że nie jestem sama, ktoś kiedyś był tam gdzie ja jestem teraz z całym tym bólem w sercu. Pocieszające jest ,że to KIEDYŚ minie smile
Nie gniewajcie się więc na mój brak aktywności... póki co oczywiście smile

https://www.youtube.com/watch?v=qyE9vFGKogs

761

Lilka787 napisał/a:

No i mam coś odpowiedniego dla Snejkiego big_smile big_smile big_smile

Dużo pracy, gdzie ja znajdę perukę, wąsa i dywan na klacie? smile

762 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-08-10 23:14:46)

Snake napisał/a:

O żesz ty orzeszku! smile Mam nadzieję, że nie jakaś szpetna.

Spokojna Twoja rozczochrana! Ja to tylko prawdy objawione tatuuję sobie. big_smile Ty nawet nie pamiętasz, a ja tak. To była bardzo zdroworozsądkowa recepta na udany, długoletni związek. smile

Lilka787, ja myślę, że my nie ograniczymy naszej wyobraźni na tym wątku!

AiR7, film Sugar Man widziałam w kinie. Fantastyczny dokument, pokazujący tak naprawdę historię zwykłego / niezwykłego człowieka.

[BTW], my tu samych takich mamy. smile

A schody? Może na żółto i na niebiesko?

763 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-10 14:01:53)

A teraz muza dla Miłośników Bałkańskich Klimatów smile

Nie chciałabym bowiem, żeby któryś z naszych Net-Facetów poczuł się przeze mnie zaniedbany smile

I love it smile

764

Oglaszam ze moja nieobecnosc spowodowana jest awaria komputera. Jak tylko naprawie sprzet wracam do gry. Tera pisze z telefonu . Wszytkim zycze usmiecu na codzien

765

Spoko luz Astralny Wilku smile Ja i Mag tymczasem zabawimy Twoich gości.

766 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-08-10 20:43:29)

Lily , jeśli chodzi o Piersi & Kukiza, to ja lubię Całuj mnie . smile

"O Hela" też lubię. Official video w zasadzie zaczyna się ... od 1 minuty.

https://www.youtube.com/watch?v=TJJr68F … Bzg_fqQi6N
_______________________________________________________________________________________

Cześć Astral! smile Zaczynałam się, jak to starsza siostra, trochę martwić o Ciebie!

Pisałeś wprawdzie, że masz remont, ale jakoś tak dziwnie się czuliśmy bez Ojca Założyciela Wątku.

Nawet mi przez myśl przeszło: Zaginiony w akcji, w pyle, wiórach i co tam przy remoncie jeszcze .;)

Fajnie, że dajesz nam znać, że wracasz do gry. smile

Ja z tych co to "przez proste słowa i gesty przywiązują się do ludzi", bom proste, skromne i wrażliwe dziewczę, o złotych włosach i błękitnych oczętach. W dodatku w bieli i z wiankiem na głowie.*

I nie znoszę, jak ktoś znika bez pożegnania. hmm

*No niektóre to razi! big_smile Trudno. wink

Awaria neta straszna

767

Pomyślałam sobie jeszcze, że warto przypomnieć, iż nasza netcafé "Moje cudowne życie" jest otwarta całą dobę, to takie 24 /7.

Wstęp wolny w zasadzie dla wszystkich, którzy mają dystans do siebie, świata i poczucie humoru. smile

I którzy dostrzegają jasne strony życia *, co wcale nie jest łatwym zadaniem.

Można do nas wpaść w każdej chwili.

Nie trzeba czytać całego wątku. Zawsze znajdzie się tu ktoś, kto zrobi aktualizację tematu. Tak jak z odcinkami seriali. wink

* Wszyscy wiemy, że życie to taka ... słodko-gorzka symfonia. Ale jak mówią mądrzy ludzie, szklanka jest do połowy pełna lub do połowy pusta.

I koniecznie muszę wrzucić jeszcze utwór z mojej 10 ten listy - U2 With or without you. Uwielbiam jej słuchać na FULL VOLUME, a tytuł ...to  manifest, że miewam się dobrze na co dzień. With or without you. smile

768 Ostatnio edytowany przez krych23 (2016-08-10 20:43:10)

Oj! ekipa smile Wracam z urlopu naładowany pozytywną energią, żądny ogarniania życia, tematów itp wink Suuuuuuper było smile Będę wpadał rzadziej teraz. Podwijam rękawy w realu, sprawy czekają na mnie. Any way ja tu będę wdeptywał time to time. Z poniedziałkowego suchara rezygnuję. Moja niekompetencja wychodzi tongue Jak tylko obejrzę coś ciekawego to wrzucę recenzję wink 
Pozdro Wam

769

Cześć, Krych23. smile

Super, że urlop się udał. smile

Jasne, spoko, działaj!

Tu z postów net-facetów wyłania się taki IDEAŁ MĘŻCZYZNY .

Ja to już trzeci raz piszę, że lubię mężczyzn przy pracy. big_smile

Jak widzisz, interes netkafejkowy się kręci. Wpadaj na net-coffee w wolnej chwili.

Take your time!.

770

I_see_beyond napisał/a:

Pomyślałam sobie jeszcze, że warto przypomnieć, iż nasza netcafé "Moje cudowne życie" jest otwarta całą dobę, to takie 24 /7.

Wstęp wolny w zasadzie dla wszystkich, którzy mają dystans do siebie, świata i poczucie humoru. smile

I którzy dostrzegają jasne strony życia *, co wcale nie jest łatwym zadaniem.

Można do nas wpaść w każdej chwili.

Nie trzeba czytać całego wątku. Zawsze znajdzie się tu ktoś, kto zrobi aktualizację tematu. Tak jak z odcinkami seriali. wink

* Wszyscy wiemy, że życie to taka ... słodko-gorzka symfonia. Ale jak mówią mądrzy ludzie, szklanka jest do połowy pełna lub do połowy pusta.

Dzień dobry się z Wami

Moja muzyczna koleżanka (I_see_beyond---mogę tak Cię określić? Teraz mi szumi w głowie 4 non Blondes)  podała mi ten adres i kartę wstępu wink

Pozwolicie,że będę czasem zaglądać, może się wtrącać.

Wątku jeszcze nie ogarnęłam (liczę na aktualizację wink  ) , jeśli zamiar jest w tytule, to pasuję- po rozwodzie....momentami cudowne życie ...:0

A propos tej szklanki z wodą...:

http://www.primocappuccino.pl/wp-content/uploads/2015/06/szklanka.jpg

771 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2016-08-11 09:40:14)

Mystique71 napisał/a:

Moja muzyczna koleżanka (I_see_beyond---mogę tak Cię określić? Teraz mi szumi w głowie 4 non Blondes)  podała mi ten adres i kartę wstępu wink

Witaj, Mystique71. smile Pewnie, że tak, muzyczna koleżanka bardzo mi odpowiada! To również jedna z ról, jaką pełnię w tym wirtualnym świecie!

Wpadaj tak często jak masz ochotę. Ze wszystkich działów na netkobiety.pl na chwilę obecną najprzyjemniejsze są oczywiście ... netkafejki.

Jeśli chodzi o aktualizację z mojej strony - wpadasz do nas na pogaduszki o wszystkim i o niczym. smile Zgromadzili się tu wyjątkowi ludzie, każdy z jakimś bagażem doświadczeń, ale ... z bezcennymi cechami charakteru, które Cię tu przywiodły. big_smile

Przerobiliśmy tu m.in. party u założyciela wątku, Astrala. Był ... sex, drugs & rock'n'droll. I dużo dobrej muzyki!

Zagrali nawet kawałek ...I kissed a girl and I liked that. wink lol

Obecnie ... luźno sobie dyskutujemy na temat relacji damsko-męskich i życia w ogóle. Tworzy się tu taka skarbnica wiedzy na ten temat. Takie ... forum w pigułce. wink

"Moje cudowne życie ..." to też Czasopismo, radio online i telewizja w jednym. Pojawiamy się tu w różnych rolach. I wszystkie ... otrzymują owacje na stojąco! smile

Na dobry początek dnia dla Wszystkich, zapożyczony z sąsiedniej kafejki, Central Perk , utwór:

But, I'll be there for you, when the rain starts to pour.
I'll be there for you, like I've been there before.
I'll be there for you, cause you're there for me too.

I powyższe, jak i cały tekst i serial "Przyjaciele" stanowi najlepszą aktualizację tematu na chwilę obecną.

I dla Wszystkich, zamiast porannej kawy ... serdeczny wirtualny uścisk! Na dobry początek dnia!

https://67.media.tumblr.com/aeb280a6748276e331a67ebd5298fa6e/tumblr_mw5vkizVyT1t162xlo1_500.gif

772

Super, "Przyjaciele" to mój ulubiony serial, czyli....zostaję wink

Na poranny rozruch:

773 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-11 11:13:44)

Witaj Mystique71 smile Tu szalona Mary. Ja wybieram stroje dla uczestników imprezy i przydzielam funkcje, a także reżyseruję Spadkobiercy online.
Jestem szczęśliwą mężatką, ale jakby co to jestem już zasobna w stosowną wiedzę wink
Wspaniale, że dołączyłaś do naszego Bractwa smile

Dziś krótko choć tyle myśli kłębi mi się w głowie roll

Jedziem w góry big_smile Jupi!

PS
Trzy razy źle napisałam Twój nik, musimy czym prędzej znaleźć ksywkę dla Ciebie smile

Dziewczyny dzięki za poranny uścisk i szklankę rześkiej wody.

774 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2016-08-11 10:04:58)

Lilka787 napisał/a:

Witaj Mystique71 smile Tu szalona Mary. Ja wybieram stroje dla uczestników imprezy i przydzielam funkcje, a także reżyseruję Spadkobiercy online.

PS
Trzy razy źle napisałam Twój nik, musimy czym prędzej znaleźć ksywkę dla Ciebie smile

Czołem Mary-Lilko wink

Funkcjonuję tu i ówdzie jako Mysti, Myska ....Chyba,że coś całkiem nowego chcecie wymyślić, to będę musiała się przyzwyczaić.

775 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-11 10:49:01)

Mysti mi się podoba, ale jak wiesz, w tym miejscu nie ograniczamy swojej wyobraźni więc na jednej ksywce na pewno się nie skończy smile

Krych czekamy na Twoje filmowe propozycje i nie tylko...wpadaj od czasu do czasu na kawę do naszej Uroczej Kawiarenki, chętnie podam Ci ją w samym li tylko fartuszku big_smile

A co do Strasburgera, to zobaczysz jakiego ja zapodam w poniedziałek big_smile Zresztą Snaky też jest niezły w żartach. Tak więc liczymy na Was chłopaki.

776

Scena z prawdziwymi facetami. Można oglądać do upadłego smile

Scena z rodzaju "weź się w garść gdy odchodzi ten prawdziwy facet" smile

777

Mystique71 napisał/a:

Super, "Przyjaciele" to mój ulubiony serial, czyli....zostaję wink

Słuszna decyzja!

Moja reakcja na Iko iko -  A BIG SMILE! big_smile

778

Naszła mnie myśl po porannym, energicznym spacerze, że Krychowi23 należy się cieplejsze powitanie po powrocie z wakacji i ... do pracy.

Od ... koleżanek. big_smile

http://vignette1.wikia.nocookie.net/degrassi/images/c/c1/Couple-hug.gif/revision/latest?cb=20141212161419

No i ja myślę, że może to również przybrać taką formę:

http://i.pinger.pl/pgr337/6bd102d5001baa7c4fe872e7

No. I to by było na tyle. wink Teraz proszę skupić się na realizacji postawionego sobie celu.

Krych23 skupia się teraz na realu, ja jeszcze mogę na kolejnym wirtualnym businessie - Pop Up Coffee.
http://img2.timeinc.net/people/i/2014/greatideas/blog/140908/central-perk-2-600x450.jpg

PS Rezerwuję sobie również wizerunek Rachel. wink

Lilka, zakładaj ten fartuszek! Zaproponowałaś kawę tu i ówdzie. wink

779 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-08-11 12:06:41)

Ludzie ja się dzisiaj nie spakuję! A Pan Mąż mnie za to srodze ukarze tongue

Kawa to taki mój test na odwagę u mężczyzn wink no i na poczucie humoru smile Cechy jakże mile pożądane.

Snaky moim ulubionym aktorem jest Anthony Hopkins. Uwielbiam wyraz Jego twarzy. Jest prawdziwy.

http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/Sir-Anthony-Hopkins-1.jpg

780 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-08-11 13:27:35)

Snake,

Tak, tego właśnie szukam w prawdziwym mężczyźnie – to głębokie spojrzenie, ogorzała od słońca twarz, płynny, niemalże taneczny krok w kowbojkach, sposób, w jaki rzuca tę swoją skórzaną kurtkę na ziemię… Zdecydowanie na drugim miejscu, zaraz po sexy brain , są u mnie … oczy!

I to znaczące milczenie … Całe 8 minut! Gdyby to był pojedynek kobiet, lektor nie nadążyłby z czytaniem. wink

No i te pojedynki , czasem o kobietę, są TAAAKIE ROMANTYCZNE! wink

Snake, no nie będę ukrywać, że „weź się w garść, kiedy odchodzi ten prawdziwy facet” oglądałam z tzw. rogalikiem na ustach. lol Dzięki!
Tak, tak właśnie zrobiłam. Było długie spojrzenie za …, a potem …, cóż,  zakasałam rękawy i wróciłam do codziennych obowiązków! lol Ha ha ha!

A Ennio Morricone - ponadczasowe piękno.

PS Lilko , jeśli podoba Ci się Anthony Hopkins, mogłabyś … zakochać się w moim Tacie. smile

Posty [ 716 do 780 z 15,029 ]

Strony Poprzednia 1 10 11 12 13 14 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024