Dziewczyna musi przemyslec zwiazek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziewczyna musi przemyslec zwiazek

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 72 ]

Temat: Dziewczyna musi przemyslec zwiazek

Czesc,

Jestem z dziewczyna prawie 8 lat, mieszkamy razem od 7. Ostatnio podczas klotni (ona mocno przeskrobala - klamstwa, flirt z facetem), powiedzialem jej zeby sie wyprowadzila. Na poczatku pytala mnie sie czy jestem pewien, czy potrzebuje wiecej czasu, czy moze cos jeszcze zrobic. Odpowiedzialem tylko ze musialbym byc chyba idiota i poszedlem pobiegac do przemyslec. Po powrocie, wiedzialem juz, ze za mocno zareagowalem. Ona sie niestety juz pakowala. Chcialem porozmawiac ale wtedy ona stwierdzila, ze musi przemyslec ten zwiazek. No i koniec koncow sie wyprowadzila. Caly czas twierdzi, ze mnie kocha i mysli o mnie ale mowi, ze nie wie czy przy mnie moglaby sie rozwijac tak jak chce - musi wyjechac teraz na rok za granice na pewien staz - ja ja do tej pory w 95% utrzymywalem. Mowi, ze potrzebuje czasu, zeby to przemyslec.
Co byscie doradzili tutaj? Czekac tylko? Czy cos robic dodatkowo? Czy moze po prostu nie chce ze mna juz byc i to tylko jakas wymowka?
Dzieki!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna musi przemyslec zwiazek

Andrzej86 2 kwestie

1. za to że kazałeś się kobiecie, którą utrzymywałeś, ot tak wyprowadzić  czyli wyrzuciłeś ją na pysk należy ci się mocny cios w ryj!!!! tak się nie robi nigdy!!!!!

2. myślę, że ona jest znudzona i to bardzo Tobą i ma kogoś na oku, nie zdziwię się jak tez staż roczny zagraniczny jest wspólnie z jakimś kolegą....

kiedy się wyprowadziła?

3

andrzej86 napisał/a:

mowi, ze nie wie czy przy mnie moglaby sie rozwijac tak jak chce

A niby w czym jej przeszkadzasz?

4

Moze w klamstwach i flirtach z facetami?

5

kowal1 napisał/a:

Andrzej86 2 kwestie

1. za to że kazałeś się kobiecie, którą utrzymywałeś, ot tak wyprowadzić  czyli wyrzuciłeś ją na pysk należy ci się mocny cios w ryj!!!! tak się nie robi nigdy!!!!!

2. myślę, że ona jest znudzona i to bardzo Tobą i ma kogoś na oku, nie zdziwię się jak tez staż roczny zagraniczny jest wspólnie z jakimś kolegą....

kiedy się wyprowadziła?

Wiem, ze popelnilem wielki blad. Nie do konca na pysk, bo jej powiedzialem, kiedy bedzie miala mozliwosc. Tak czy siak, nie ma dla mnie tutaj duzego usprawiedliwienia. Zreflektowalem sie dopiero po godzinie.
Wyprowadzila sie rowne 2 tygodnie temu, do jej mamy.

6

WaltonSimons napisał/a:
andrzej86 napisał/a:

mowi, ze nie wie czy przy mnie moglaby sie rozwijac tak jak chce

A niby w czym jej przeszkadzasz?

Ona twierdzi, ze jak jest ze mna wszystko ma - to prawda, miala zycie jakiego wiele osob nie ma - mieszkalismy w roznych krajach w europie, jezdzilismy czesto na wycieczki poza europe, uprawialismy ekstremalne sporty - oczywiscie wszystko na moj koszt. Uwaza, ze mna nie bedzie zmotywowana zeby sie samej rozwijac.

7

No to ja się wypowiem . Z perspektywy tej której kazano się wyprowadzić . Bez podania przyczyny. To najgorsze i najbardziej bolesne doświadczenie w moim życiu.  Wyprowadziłam się jak kazał . Odcielam się.  A teraz po miesiącu on chce żebym wróciła. I wiesz co? Ja już nie chce. Bo ciągle mam w głowie ten jeden jedyny moment. On przyslonil mi wszystkie dobre chwile w związku.  Teraz on zabiega a ja ?  Ja już nie chce wracac

8

Andrzej - powiem to wprost ja wiem że w prywatnych sprawach to nie biznes ale rozegrałeś to fatalnie........

strzeliłeś sobie w kolano........... teraz bardzo trudno będzie to odbudować.....

9

andrzej86 napisał/a:

Ona twierdzi, ze jak jest ze mna wszystko ma - to prawda, miala zycie jakiego wiele osob nie ma - mieszkalismy w roznych krajach w europie, jezdzilismy czesto na wycieczki poza europe, uprawialismy ekstremalne sporty - oczywiscie wszystko na moj koszt. Uwaza, ze mna nie bedzie zmotywowana zeby sie samej rozwijac.

Szkoda, że zrobiłeś to w taki chamski sposób, ale stanowczo trzeba było ją puścić wolno. Niech się zdemotywowana biedaczka rozwija pracując 14h na dobę w korpo - powodzenia smile

10

kowal1 napisał/a:

Andrzej86 2 kwestie

Chyba sobie jaja robisz wink

11

Walton dobrze gada.....

strategicznie samobój po całości - poczytaj co Rej napisała ja się czuła......

12

Historia Rej jest odbiciem lustrzanym Twojej sytuacji.
Jesli dziewczyna flirtowała, kłamała, to problem był gdzieś indziej, - czy ustaliłeś, dlaczego tak się stało, co ją do tego popchnęło? Czy w ciągu tych 8 lat były takie sytuacje?
Postanowiłeś sie z nią rozstać. To mocne słowa. Trzeba ich uzywac odpowiedzialnie. Zwłaszcza, jesli w grę wchodziło wspólne zamieszkanie. To niedojrzałe mówić coś o takim kalibrze znaczeniowym, emocjonalnym, a potem żałować. Nie ma tak. Nauczka na przyszłośc. Poczytaj wątek Rej79.

13

Sluchajcie - jestem swiadom, ze zawalilem po calosci. Moje pytanie - czy moge jeszcze cos teraz zrobic? Czy dac jej po prostu ten czas?

14

ile tego czasu potrzebuje powiedziała???

ile czasu minęło 2 tygodnie?

kontaktujecie się ze sobą? sms, mail, telefon?

wg mnie zawsze trzeba walczyć!!!  mnie zostawiła mailowo pisząc, żebyśmy zostali "przyjaciółmi", wybłagałem spotkanie, myślałem, że przemyślała, to było jakies 3 tygodnie po tym durnym mailu..... i wiesz co na tym spotkaniu ona na 99,999999% pogrzebała swoją szansę...była chyba dumna, że ma nade mna przewagę....

błąd - wiem że sie odezwie bo "porzucajacy" wracaja ale nie ma po co

walcz delikatnie ale  jajami

15 Ostatnio edytowany przez andrzej86 (2016-05-31 20:31:46)

Tak, minelo 2 tygodnie. Kiedy sie wyprowadzala, powtarzala, ze nadal mnie kocha, ja jej mowilem to samo. Obecnie jest troche ciszy, rozmawiamy wieczorami przewaznie. Wyslalem jej 2 razy bukiet kwiatow. Twierdzi, ze jednego dnia jest na tak, drugiego na nie.
Edit: tak powiedziala, ze do czasu jakiegos jej egzaminu, czyli prawie konca czerwca.

16

andrzej86 napisał/a:

Sluchajcie - jestem swiadom, ze zawalilem po calosci. Moje pytanie - czy moge jeszcze cos teraz zrobic? Czy dac jej po prostu ten czas?

Im dłużej czekasz tym gorzej dla Ciebie. Mój ex odezwał się po 5 tygodniach.  Chce to naprawić. Ale za późno jak dla mnie. Nie czekaj.

17 Ostatnio edytowany przez madoja (2016-05-31 20:35:10)

A co to znaczy flirtowała? Jak?
Tak naprawdę wiele zajętych osób flirtuje i nie ma to żadnego drugiego dna. A w pracy to już nagminnie są żarty czy jakieś zabawne aluzje.
Jeśli tak było, to przesadziłeś.
Jeśli natomiast miała np. internetowy romans to oczywiście miałeś rację, ale tak od razu, bez rozmowy, wyrzucać kogoś z domu?

Ja też zostałam kiedyś wyrzucona przez kogoś z kim mieszkałam. I też potem prosił żebym wróciła. Do dziś wspominam to jego wyrzucenie mnie jako koszmar.

Jeśli ją utrzymywałeś, miała z Tobą fajne życie (podróże itd)., a mimo to i tak się wyniosła od Ciebie w tri miga, to obstawiam jedną z dwóch wersji:
1. Miała Cię już naprawdę dość, byłeś złym partnerem.
2. Ma już obcykany plan z nowym kolegą i lada chwila będzie z nim w związku.

I tak szczerze przyznam - intuicja podpowiada mi, że chodzi o punkt 2.
Kobiety przeważnie nie puszczają jednej gałęzi dopóki mocno nie trzymają drugiej.

Tak czy siak, nic już raczej zrobić nie możesz.

18

Rej ma rację!!!!! odczekaj tydzień maks!!!

ja tez wysłałem kwiaty i dlatego wybłagałem spotkanie, ale to był gwóźdź do trumny......
od 19 dni ja milczę i nie odezwę się choćby się waliło i paliło

19

madoja napisał/a:

A co to znaczy flirtowała? Jak?
Tak naprawdę wiele zajętych osób flirtuje i nie ma to żadnego drugiego dna. A w pracy to już nagminnie są żarty czy jakieś zabawne aluzje.
Jeśli tak było, to przesadziłeś.
Jeśli natomiast miała np. internetowy romans to oczywiście miałeś rację, ale tak od razu, bez rozmowy, wyrzucać kogoś z domu?

Ja też zostałam kiedyś wyrzucona przez kogoś z kim mieszkałam. I też potem prosił żebym wróciła. Do dziś wspominam to jego wyrzucenie mnie jako koszmar.

Jeśli ją utrzymywałeś, miała z Tobą fajne życie (podróże itd)., a mimo to i tak się wyniosła od Ciebie w tri miga, to obstawiam jedną z dwóch wersji:
1. Miała Cię już naprawdę dość, byłeś złym partnerem.
2. Ma już obcykany plan z nowym kolegą i lada chwila będzie z nim w związku.

I tak szczerze przyznam - intuicja podpowiada mi, że chodzi o punkt 2.
Kobiety przeważnie nie puszczają jednej gałęzi dopóki mocno nie trzymają drugiej.

Tak czy siak, nic już raczej zrobić nie możesz.

W duzym skrocie - poznala jakiegos goscia przez gierke na facebooku, flirtowala, i wkoncu pojechala do niego a raczej poleciala bo mieszka w irlandi na weekend. Przy tym naklamala mnie niemilosiernie, bo na poczatku miala jechac do kolegi ze studiow z dziewczyna, pozniej dziewczyny mialo nie byc bo pojechala na wycieczke, pozniej przyznala sie, ze to nie byl kolega ze studiow a gosc z gierki no i na koniec przyznala sie ze z nim wczesniej flirtowala. Flirtowala na temat seksu np. jak lubi i w jakich pozycjach, gosc jej pisal, ze by ja zapial, itp. Ale twierdzi uparcie, ze na tym wyjezdzie nic sie nie stalo.

20

andrzej86 napisał/a:

Ale twierdzi uparcie, ze na tym wyjezdzie nic sie nie stalo.

Hahahahahaha. big_smile

21

Chlopie, weź ty przeczytaj, co sam napisałeś i zastanów się, co ty chcesz ratować:

andrzej86 napisał/a:

Flirtowala na temat seksu np. jak lubi i w jakich pozycjach, gosc jej pisal, ze by ja zapial, itp.
i wkoncu pojechala do niego a raczej poleciala bo mieszka w irlandi na weekend.

Przynajmniej wiadomo już w jakim "rozwoju" jej przeszkadzałeś.

Twoja panna poleciala do Irlandii rżnąc się z jakimś obcym gościem a ty masz jej kwiaty posyłać?
No przeproś jeszcze na kolanach i obiecaj, że następnym razem zaprosisz gościa do siebie, żeby się biedna nie musiała tułać.

Wypieprzajac to k*estwo z domu zrobiłeś dla siebie najlepsze, co mogłeś zrobić.
Nie masz absolutnie czego żałować.

22

Hehe, niezła desperacja. big_smile

W życiu bym nie pojechała do OBCEGO (!!) kolesia za granicę (wtf) żeby mnie "zapiął", łahahaha.
Albo musiało ją 'palić i o solidnie.. albo gość jest super przystojny.
W obydwu przypadkach - nie pojechałabym. Choć gdyby dobrze to rozegrała, gość przyjechałby do niej. Kwestia kto jest tutaj 'nagrodą' a kto Pragnieniem, ten zapier...la szmat drogi big_smile

23

Elle88 napisał/a:

Kwestia kto jest tutaj 'nagrodą' a kto Pragnieniem, ten zapier...la szmat drogi big_smile

Haha, super kwestia.

24

zbyt.zaradny napisał/a:

Chlopie, weź ty przeczytaj, co sam napisałeś i zastanów się, co ty chcesz ratować:

andrzej86 napisał/a:

Flirtowala na temat seksu np. jak lubi i w jakich pozycjach, gosc jej pisal, ze by ja zapial, itp.
i wkoncu pojechala do niego a raczej poleciala bo mieszka w irlandi na weekend.

Przynajmniej wiadomo już w jakim "rozwoju" jej przeszkadzałeś.

Twoja panna poleciala do Irlandii rżnąc się z jakimś obcym gościem a ty masz jej kwiaty posyłać?
No przeproś jeszcze na kolanach i obiecaj, że następnym razem zaprosisz gościa do siebie, żeby się biedna nie musiała tułać.

Wypieprzajac to k*estwo z domu zrobiłeś dla siebie najlepsze, co mogłeś zrobić.
Nie masz absolutnie czego żałować.

Wiem, czasami sam siebie sie pytam co ja robie. Ale z drugiej strony jak rozmawialem z nia czemu tak sie stalo to powiedziala mi, ze mieszkalismy w obcym dla niej kraju, nie pracowala, nie miala zadnych znajomych w "realu". I zapiera sie, ze ten flirt szybko uciela i miala byc z tym kolesiem tylko przyjeciolmi i ze na tym wyjezdzie nic sie nie stalo. Ale po tej ilosci klamstw co mi zaserwowala w tak krotkim okresie, czasami w to powatpiwam.

25 Ostatnio edytowany przez madoja (2016-05-31 21:24:01)

Mówię Ci to jako kobieta:
pojechała się z nim pieprzyć.

26

Właściwie to całkiem śmiesznie w obliczu nowych faktów brzmi niewinne "flirtowała z facetem".
Laska pokonała setki kilometrów by dosiadać kutasa.

Och Ty głupku. smile Kwiaty wysyłać... Daj sobie spokój. Niech się "rozwija".

27

madoja napisał/a:

Właściwie to całkiem śmiesznie w obliczu nowych faktów brzmi niewinne "flirtowała z facetem".

Gdyby sie przyznala to nie byloby tego tematu. Ale w zaparte idzie, ze tam sie nic nie stalo, nawet po tym jak jej powiedzialem zeby sie wyprowadzila - wtedy stwierdzila, ze nie ma juz nic do stracenia i by mi wszystko i tak powiedziala.

28 Ostatnio edytowany przez madoja (2016-05-31 21:54:12)

andrzej86 napisał/a:
madoja napisał/a:

Gdyby sie przyznala to nie byloby tego tematu. Ale w zaparte idzie, ze tam sie nic nie stalo, nawet po tym jak jej powiedzialem zeby sie wyprowadzila - wtedy stwierdzila, ze nie ma juz nic do stracenia i by mi wszystko i tak powiedziala.

Ponieważ jest na tyle perfidną osobą, że chce, abyś to Ty żałował i miał poczucie winy.

29

andrzej86 napisał/a:
madoja napisał/a:

Po co mialaby ci to mowic?
Co by jej to dalo?
Nic.
A jak nie przyzna sie to moze uchodzic dalej za te porzadna, a ty za tego zlego, co niewinne dziewcze z domu wyrzuca.
Sam prawie uwierzyles w swoja wine prawda?

30

Skąd w ogóle pomysł, że po zerwaniu nagle wyjawia się cała prawdę? Przecież dalej się idzie w zaparte.
To tylko w filmach na odchodne się mówi "a tak w ogóle... zawsze udawałam orgazmy". big_smile
W realu żadna do tego (i do innych rzeczy) się nie przyzna.

31

andrzej86 napisał/a:

Tak, minelo 2 tygodnie. Kiedy sie wyprowadzala, powtarzala, ze nadal mnie kocha, ja jej mowilem to samo. Obecnie jest troche ciszy, rozmawiamy wieczorami przewaznie. Wyslalem jej 2 razy bukiet kwiatow. Twierdzi, ze jednego dnia jest na tak, drugiego na nie.
Edit: tak powiedziala, ze do czasu jakiegos jej egzaminu, czyli prawie konca czerwca.

Wyszło, że laska flirtowała z innym, a Ty teraz wysyłasz jej kwiaty. LOL

32 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-05-31 23:13:20)

Jak jej wyślesz kwiaty, to możesz sobie jednocześnie odciąć jaja.

EDIT:

Ok, jednak wysłałeś.
Nagrody Darwina powinny być jednak rozdawane nie tylko po śmierci.

33

cichyfacet napisał/a:

Me he he. big_smile

34

Co za eunuch.. Laska jedzie setki km żeby wskoczyć na innego kut**a, a ten jej kwiaty wysyła. ahahahah
Katastrofa.

35

cichyfacet napisał/a:

EDIT:

Ok, jednak wysłałeś.

Cichy i tak byś z nim wygrał ;-)

36

Elle88 napisał/a:

Co za eunuch.. Laska jedzie setki km żeby wskoczyć na innego kut**a, a ten jej kwiaty wysyła. ahahahah
Katastrofa.

Powinien jemu wysłać, że go uwolnił od takiej zdziry.

37

Jacenty89 napisał/a:
cichyfacet napisał/a:

EDIT:

Ok, jednak wysłałeś.

Cichy i tak byś z nim wygrał ;-)

:*

38 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-06-01 01:27:37)

Jacenty89 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Katastrofa.

Powinien jemu wysłać, że go uwolnił od takiej zdziry.

To jest właśnie ten paradoks wyrzutu adrenaliny przy 'domniemaniu' zdrady lub  fantazjowaniu o takiej możliwości u kobiet.
Faceci dostają małpiego rozumu totalnie. Z jednej strony jest wściekłość i złość, ale z drugiej poczucie 'wymykania się' takiej kobiety i atawistyczna potrzeba gonienia króliczka.
Sama do niedawna wykorzystywałam ten drugi mechanizm, snując takie wizje dla 'funu'. A częściowo realizując (oczywiście nie będąc w regularnym związku)
Co się działo z facetami? Tego się nie da opisać.
A co się stało z moim "szacunkiem" do tychże mężczyzn też szkoda mówić wink

Panowie w większości kochają adrenalinę wynikającą z pogoni, wyobrażanie sobie partnerki z kim innym może pozornie ich wk..., ale gdzieś głęboko bardzo podnieca.
Jest to coś, czego chyba nigdy nie przeskoczę i nie będę w stanie szanować facetów w sensie nie traktowania ich odrobinę 'z góry', bo jednak ich konstrukcja psychiczna + penis, który sprawy nie ułatwia, powodują pewne ograniczenia w postrzeganiu , których nie jestem w stanie zdzierżyć wink

To chyba bardziej polega na tym, że jeśli ja wiem, że facet wybaczył by mi zdradę to mnie nie kocha tak naprawdę, bo nie kocha sam siebie.

39

Elle, wszystkie Twoje miśki takie były? ho ho. Może jesteś takim killerem seksapilu, że im kule mózg blokowały? smile

Albo podświadomie takich wybierasz? wink

40

Czemu wszyscy bezprzecznie zakladaja, ze tam zdradzila? Ja zyje nadzieja, ze tam sie nic nie stalo. Dobrze, ja znam i wydaje mi sie, ze do czegos takiego by sie nie posunela.

41

andrzej86 napisał/a:

Czemu wszyscy bezprzecznie zakladaja, ze tam zdradzila? Ja zyje nadzieja, ze tam sie nic nie stalo. Dobrze, ja znam i wydaje mi sie, ze do czegos takiego by sie nie posunela.

Niech zgadnę... bo większość ludzi tutaj przeszło zdrady, bo byli zapewniani że nic się nie dzieje podczas gdy zdradadzający posuwał kochankę/kochanka, bo są bardziej spostrzegawczy niż Ty? smile

Widzę, że specjalizujesz się w oszukiwaniu samego siebie.

42

andrzej86 napisał/a:

Dobrze, ja znam i wydaje mi sie, ze do czegos takiego by sie nie posunela.

Wez ty sobie odpowiedz tylko na jedno pytanie:
czy kilka tygodni temu byles w stanie pomyslec, ze twoja dobrze znana laska: flirtuje wlasnie z innym, pisze z nim jak lubi sex, pozwala mu pisac do siebie ze ten by ja zapial, leci do obcego typa, a ciebie oklamuje tak dlugo jak tylko sie da?
Pomyslalbys wtedy ze jest w stanie to zrobic?
Znales ja od tej strony?
Odpowiedz szczerze!

43

zbyt.zaradny napisał/a:
andrzej86 napisał/a:

Dobrze, ja znam i wydaje mi sie, ze do czegos takiego by sie nie posunela.

Wez ty sobie odpowiedz tylko na jedno pytanie:
czy kilka tygodni temu byles w stanie pomyslec, ze twoja dobrze znana laska: flirtuje wlasnie z innym, pisze z nim jak lubi sex, pozwala mu pisac do siebie ze ten by ja zapial, leci do obcego typa, a ciebie oklamuje tak dlugo jak tylko sie da?
Pomyslalbys wtedy ze jest w stanie to zrobic?
Znales ja od tej strony?
Odpowiedz szczerze!

Moze i jestem glupi ale nie potrafie w to uwierzyc, ze by mnie tam zdradzila. Pamietam, ze mocno sie kochalismy przed wyjazdem i zaraz po, miala tego wystarczajaco.

44

Andrzej86 - czy ty, kochając swoją kobietę, miał byś potrzebę nocować u innej? Druga sprawa - związek to nie sponsoring. 8 lat spłacałeś tą dziewczynę. Niech to będzie dla Ciebie nauka, że kobiety nie kupisz. Według mnie to miłość nie była. Czy doszło do zdrady, czy nie - ona nocowała u innego. Okazała Ci brak szacunku. Więc odpuść, bo nic z tego już nie ukręcisz. To koniec. Ona już nigdy nie będzie mieć do Ciebie szacunku. A jak będziesz walczyć, to tylko jeszcze bardziej się pogrążysz i w jej oczach i w swoim umyśle. A na koniec jeszcze gorzej będzie Ci się pozbierać. Na serio, odpuść. Kilka miesięcy i dojdziesz do siebie. I nigdy więcej nie sponsoruj w taki sposób kobiety. To są słabe fundamenty związku.

45

Ale o czym Wy piszecie, przecież dziewczyna w domu ma aż za dużo seksu. Poleciała do innego grać z nim w szachy...
Nigdy nie zrozumiem jak można być z kimś w związku i go nie szanować. A jak można wcale nie szanować siebie?

46 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2016-06-01 13:09:44)

ha ha ale naiwny jesteś
laska poleciała grac w szachy setki kilometrów na pewno, bo przecież  nie po seks:)
rzeczywiście gwiazda ci się trafila do życia, jest za kim płakać
kup jej bilet, spakuj i niech znowu poleci tam to ,,przemysli,, jak ma wygladac wasz związek

47

WaltonSimons napisał/a:

Elle, wszystkie Twoje miśki takie były? ho ho. Może jesteś takim killerem seksapilu, że im kule mózg blokowały? smile

Albo podświadomie takich wybierasz? wink

Facetowi kule blokują mózg na 2 sposoby (jest to dziecinnie proste): wizja seksu z kobietą, do której czują pożądanie + wizja, że nie są jej jedyną opcją.
Sprawdzone wielokrotnie.

Jeśli pytasz jak w moim mniemaniu powinien zachować się Mężczyzna w sytuacji gdy widzi, że kobieta nie traktuje go jako 'pierwszy wybór' to jest tylko 1 reakcja, którą bym uszanowała i tym samym inaczej traktowała takiego faceta: Gdyby był na tyle pewny siebie by nie gonić za taką osobą.
Facet niepewny siebie (lub szukający zabawy/kompensacji) zawsze będzie gonił. Ale taki jest dobry na kilka razy, na pewno nie do związku.
Jeśli jest atrakcyjny, to szybko sobie kogoś znajdzie po takim 'kopie', jeśli nie uważa się sam za atrakcyjnego (co zapewne ma potwierdzenie 'na rynku') to będzie błagał o szansę na kolanach, błagał o uwagę Księżnej i wysyłał naręcza kwiatów.
Niech jeszcze herbatę kochankowi w trakcie poda wink

48

Zgadzam się z Tobą, Elle. Ale nasuwa mi się pytanie - co Ty sobie rekompensujesz "testując" mężczyzn w ten sposób?

49

Kareena napisał/a:

Zgadzam się z Tobą, Elle. Ale nasuwa mi się pytanie - co Ty sobie rekompensujesz "testując" mężczyzn w ten sposób?

Ja rekompensowałam sobie brak pełnej akceptacji i Miłości u Rodziców.
Taka moja 'ciemna strona' wink z której jako dorosła (choć  nie do końca dojrzała do związku ciągle) kobieta zdaję sobie sprawę.
Dlatego mam to pod kontrolą i ilekroć zauważam u siebie takie objawy, powracania do starego schematu, ucinam to.

50

Słodki Jezusie Nazareński, ale mnie tu długo nie było. Pomyślałem, że wpadnę i trafiłem od razu na taką perełkę. Andrzej, walcz, walcz i jeszcze raz walcz! To ta jedyna! Nie pozwól jej odejść! To, co było (jest) między wami, jest takie piękne. Żadna jej zdrada nie może tego zniszczyć! Jesteście ponad to!

Dobra, teraz poważniej.

Andrzej, zrób coś dla mnie. Jak następnym razem będziesz brał prysznic lub kąpiel to zbadaj dokładnie własne krocze. Powinien być tam taki woreczek z jajami. Piszę "powinien" ponieważ obawiam się, że jajca są w fazie ostrego zaniku.

Czytając twoje posty utwierdzam się w przekonaniu, że nie przetrwamy. Deficyt męskości jest porażający

51 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2016-06-03 19:05:15)

Elle88 napisał/a:

Panowie w większości kochają adrenalinę wynikającą z pogoni, wyobrażanie sobie partnerki z kim innym może pozornie ich wk..., ale gdzieś głęboko bardzo podnieca.

To samo można napisać o kobietach. W sensie nic z tego nie wynika, że takich mośków spotkałaś wink

andrzej86 napisał/a:

Moze i jestem glupi ale nie potrafie w to uwierzyc, ze by mnie tam zdradzila. Pamietam, ze mocno sie kochalismy przed wyjazdem i zaraz po, miala tego wystarczajaco.

Andrzeju, Andrzeju w zbyt pięknej baśni żyjesz wink

Elle88 napisał/a:

Ale to nie miłość. To potrzeba rżnięcia wink Jakoś tam zależy, ale olać innego, ważne że czasami można zamoczyć big_smile Jak się trafi ta jedyna to w życiu. tongue

@Andrzej
Zaproś ją gdzieś i nie przychodź. Wyślij jej eskę, że poszedłeś grać w szachy big_smile Albo weź przejrzyj na oczy i napisz, że fajnie się grzmoci i możecie to robić dalej, ale poza tym już nic z tego nie będzie. Tylko uważaj żebyś się z innego chleba mąką nie ubrudził, bo taki wypiek może być na lata wink

52

Hahahaha,
Gdzie są tacy frajerzy?

53

Czy naprawde nie znajde tutaj zadnej osoby ktora by wierzyla, ze tam sie nic nie stalo? Niedawno do mnie napisala, ze nie chce rozmawiac. Wiec chce jej dac troche czasu, napisze, zeby sie odezwala jak bedzie gotowa do rozmowy - jak sadzicie?

54

Ale o czym Ty chcesz z nią rozmawiać?
Jesteś żałosny. Laska się puściła, odeszła od Ciebie, jasno Ci pisze że nie chce już z Tobą gadać, a Ty jak cipa miauczysz żeby odezwała się gdy będzie gotowa.

55

madoja napisał/a:

Ale o czym Ty chcesz z nią rozmawiać?
Jesteś żałosny. Laska się puściła, odeszła od Ciebie, jasno Ci pisze że nie chce już z Tobą gadać, a Ty jak cipa miauczysz żeby odezwała się gdy będzie gotowa.

Tak jak wczesniej mowilem, to ja jej powiedzialem zeby sie wyprowadzila. Chcialbym z nia na spokojnie porozmawiac, jak emocje opadna, co dalej z tym robimy, jak ona to widzi, itd. Bo ona caly czas twierdzi, ze potrzebuje czasu zeby to przemyslec.

56

Dziwi mnie tylko to ze masz tutaj pojechane za to ze wyrzuciles ja za drzwi. Miales powod to zrobiles to. Flirtowala na boku z kims czyli ciebie miala gdzies. Zebys tylko nie zalowal ze miala wszystko podstawione pod nos przez caly czas bycia z toba. Szczerze ci powiem ze najbardziej bawia mnie wypowiedzi ze ja zaniedbywales to poszukala wsparcia u innego zamiast pogadac z toba. Daj sobie spokoj i ochlon po tym wszystkim. Nie lataj teraz z podwinientym ogonem bo to ona bedzie wygrana.

57 Ostatnio edytowany przez zbyt.zaradny (2016-06-06 18:23:23)

andrzej86 napisał/a:

Czy naprawde nie znajde tutaj zadnej osoby ktora by wierzyla, ze tam sie nic nie stalo?

Dla wszystkich to jasne jak slonce: ona pojechala tam na sex.

Nawet jesli go nie uprawiali z jakiegos powodu (np. nie stanal mu) nie ma to dla Ciebie zadnego znaczenia, poniewaz Twoja dziewczyna jadac tam byla gotowa na pojscie na calosc!
I nikt tu nie uwierzy w nic innego.

Nikt, oprocz Ciebie oczywiscie, bo Ty nie chcesz w to uwierzyc.
Ale w Twoim stanie psychicznym to w sumie nic dziwnego, nawet gdybys to zobaczyl na wlasne oczy i tak bys twierdzil, ze to pomylka, to sie nazywa "wyparcie" czy jakos tak...

Co teraz robisz - po jej zdradzie TY chcesz dac JEJ szanse, ona Cie olewa... nie sadzisz, ze powinno byc odwrotnie? Ze to ona powinna sie starac??

I jeszcze jedno, zrozum - im bardziej TY zabiegasz o spotkanie, im bardziej TY ja prosisz o cokolwiek, im czesciej TY sie do niej odzywasz - tym bardziej ona Toba gardzi i tym bardziej ma Cie gdzies.

58

Dla tych "Pań" burzących się, że autor wywalił puszczalską damę z mieszkania - puknijcie się w łeb.
Co, jeszcze może miał jej kupić watę cukrową w nagrodę? big_smile

59

Andrzej teraz nie chce gadac , bo ja ten dupcyngier grzmoci , a ciebie trzyma w zanadrzu.Wie co innego przy tobie miala , a scenariusz bedzie taki, ze jak ja juz wygrzmoci i znudzi sie mu albo jej to wpadnie do ciebie na chwile sprzeda ci bajke jaka bedziesz chcial slyszec w tym momencie , posiedzi z toba troche ale w miedzy czasie bedzie skanowala jajnikami teren w poszukiwaniu innego .... itd.

60 Ostatnio edytowany przez Samolub (2016-06-06 18:27:44)

Andrzeju u większości kobiet pojecie miłość oznacza pewien rodzaj polityki, zaleznosci, słabości kobiety, potrzeb które chcą abyś zaspokoil

W rzeczywistości ona bardzo Cię kocha kiedy potrzebuje ostrego rzniecia, piemiedzy, ma problemy kiedy jest biedniutka. Gdyby miała miesnie oraz wieksza inteligencje to by na ulicach mordowala mezczyzn lub wiązała do kaloryfera zeby sobie dogodzić.

A Ty jej chcesz dawać kwiaty, ona się z Cb śmieje że jestes taki naiwny. To taka jej gra, sex to moment kulminacyjny jej gierek... zapewne sporo Cię ta ... partnerka kosztuje x D

Współczuję, spoko z Cb facet, ale.musisz wziasc się w garść

Ona teraz wie, że jest źle i myśli jak Cię okraść lub bada na ile jesteś podatny. Widzi że za nią biegasz, w miedzyczasie może wymyśleć kolezankom że ją zdradzales i sasiedztwo zacznie na Cb negatywnie patrzeć. Oczywiście Ty tego nie mozesz zrobic choc Cie zdradzala, gdyż ludzie powiedza że nie dbales o nią, albo ze byles slaby w łóżku.

Co nie zrobisz Twoja ukochana, postara się o dawke milosci dla Ciebie.
Możesz sprawe załatwić tylko przy pomocy zaufanego kumpla czy kogoś madrzejszego, Twoje ekscesy mogą się skończyć tym że napusci na Cb jeszcze jadkiniowca ktory za marny sex zrobi swoją robotę.

Kobiety w kregu kultury zachodniej są zachlanne, Ty byłeś tylko jej zabawką. Ona dziś cieszy się życiem, nowymi doswiadczeniami, jej zdrada tylko jeszcze sprawila ze się za nią uganiasz. Jej się to podoba, kolezankom wymysli inna bajeczke jaka zechce, mozliwe nawet pojawi się na forum i wykreuje swoj jakiś obrazek. A Cb Andrzeju kazdy tu nazwie hamem, prostakiem, niewyksztalconym, niskim z malym siurkiem pijaczyna ktory że zdradzal piękna dumna, niewinna, wspaniala partnerke

Lepiej idź do roboty, zarob sobie pieniarzki, wyjedz gdzies na wczasy, kupuj sobie kosmetyki, zacznij dbac o sb nie o ciało obce, wyjdź gdzies, zapisz się na coś.

A kiedys może i trafi Ci się normalna kobieta, o ile do tego czasu inne kobiety nie zamorduja ją lub wykoncza x D

Pozdrawiam hah

61

Samolub napisał/a:

Andrzeju u większości kobiet pojecie miłość oznacza pewien rodzaj polityki, zaleznosci, słabości kobiety, potrzeb które chcą abyś zaspokoil

W rzeczywistości ona bardzo Cię kocha kiedy potrzebuje ostrego rzniecia, piemiedzy, ma problemy kiedy jest biedniutka. Gdyby miała miesnie oraz wieksza inteligencje to by na ulicach mordowala mezczyzn lub wiązała do kaloryfera zeby sobie dogodzić.

A Ty jej chcesz dawać kwiaty, ona się z Cb śmieje że jestes taki naiwny. To taka jej gra, sex to moment kulminacyjny jej gierek... zapewne sporo Cię ta ... partnerka kosztuje x D

Współczuję, spoko z Cb facet, ale.musisz wziasc się w garść

Ona teraz wie, że jest źle i myśli jak Cię okraść lub bada na ile jesteś podatny. Widzi że za nią biegasz, w miedzyczasie może wymyśleć kolezankom że ją zdradzales i sasiedztwo zacznie na Cb negatywnie patrzeć. Oczywiście Ty tego nie mozesz zrobic choc Cie zdradzala, gdyż ludzie powiedza że nie dbales o nią, albo ze byles slaby w łóżku.

Co nie zrobisz Twoja ukochana, postara się o dawke milosci dla Ciebie.
Możesz sprawe załatwić tylko przy pomocy zaufanego kumpla czy kogoś madrzejszego, Twoje ekscesy mogą się skończyć tym że napusci na Cb jeszcze jadkiniowca ktory za marny sex zrobi swoją robotę.

Kobiety w kregu kultury zachodniej są zachlanne, Ty byłeś tylko jej zabawką. Ona dziś cieszy się życiem, nowymi doswiadczeniami, jej zdrada tylko jeszcze sprawila ze się za nią uganiasz. Jej się to podoba, kolezankom wymysli inna bajeczke jaka zechce, mozliwe nawet pojawi się na forum i wykreuje swoj jakiś obrazek. A Cb Andrzeju kazdy tu nazwie hamem, prostakiem, niewyksztalconym, niskim z malym siurkiem pijaczyna ktory że zdradzal piękna dumna, niewinna, wspaniala partnerke

Lepiej idź do roboty, zarob sobie pieniarzki, wyjedz gdzies na wczasy, kupuj sobie kosmetyki, zacznij dbac o sb nie o ciało obce, wyjdź gdzies, zapisz się na coś.

A kiedys może i trafi Ci się normalna kobieta, o ile do tego czasu inne kobiety nie zamorduja ją lub wykoncza x D

Pozdrawiam hah

Jeny Samolub,tych Twoich postów to czytać się nie da big_smile

Każdy wypowiedział się w tym samym tonie,ale Ty...musisz jeszcze swoje idiotyczne pierdolamento dorzucić.Już bawisz się pisanie scenariusza,co i jak ta "wredna baba" zrobi.

Kto Cię tak skrzywdził chłopaku?
Czy to tylko wyobraźnia?Jak tak,to nie ten level,bo tu akurat się nie sprawdza...skutek jest odwrotny big_smile

To,że Autor stracił nabiał,wiemy...to,że ona poleciała do kochasia na seks,też wiemy.
Ty już tworzysz bajkę o okradaniu,wymyślaniu koleżankom historyjek,napuszczaniem kogokolwiek na Autora,pojawieniem się na Forum ze swoją opowieścią.....majgudnes big_smile
Zluzuj majty,bo coś Ci jednak uciskają nadmiernie tongue

Na marginesie:

Cham,pieniążki,wziąć.Polski to trudny język,ale warto czasami poćwiczyć,jak chce się takie rzewne opowieści tworzyć.

62

Gościu, tak generalizujesz i wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora, że głowa mała.

Uwaga, są jeszcze normalne kobity big_smile

63

RavenKnight napisał/a:

Gościu, tak generalizujesz i wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora, że głowa mała.

Uwaga, są jeszcze normalne kobity big_smile

Tak są kolo 80-90 , to nasze babcie smile

64

Mnie ? Nikt

Ja po prostu już nie mogę patrzeć na tych mialkich facetow "macho" którzy umawiaja się z kozami

Z drugiej strony nie mogę patrzeć na tych co charuja na lafiryndy siedzące na czatach, choć oni sami przecież wchodzą w takie zwiazki

Z trzeciej strony zal tak naprawdę jedynie mi żal takich Andrzejow, inteligentnych miłych sympatycznych chlopakow którzy sobie poradza w życiu i w normalnym srodowisku

Urabiaja ich na miekkie serce, ściągają na niziny swoich lotów gdzies na jakiejś prowincjii uziemiaja razem z sobą w ich chorym światwariatkowie

Niestety tu też mamy lafirdyndy takie, tylko inna taktyka, że mniej mu śrubę przykreci. Bo trochę nabrały kobiety ogłady, milsza rodzina, lepsza praca, wieksze miasto na start, milsi ludzie to można powiedzieć syndrom takiego wyrownywania krzywd jak przy nawroceniu.

Ewentualnie wizja samotnosci czy mialkich facetow na horyzoncie przykrecila babski temperament, stad nowe formy bajery. No, ale wy macie facetow za idiotow... chyba tych co ich mozgu pozbawilyscie x D

Nie liczcie że coś z tego wyjdzie, wasze plany nawet z najwiekszym przytupem skoncza się zawsze dziadostwem. Powoli trzeba przymierzyc beret, są młode prężne wypychaja was z rynku, mozesz sobie edukować w sumie kazdy niby się zna na moralności.

A prawda jest taka że kazdy chce więcej, was tych przekretow nauczyli księża i politycy... są lepsi: Amerykanie w kilka dni  przez samą Tv zaprojektuja odpowiednie podstawy pod odpowiednie zachowanie.

Niby tacy jesteście wyzwoleni, liberalni i mądrzy ale to strasznie chwiejne. Ja widzę raczej wilczka z rogami przebranego w owcza skore.

No co ja bede mowil, kazdy z Nas wie jak jest naprawdę, noi zaraz nadgorliwa jakas wyskoczy zeby ograniczyc wolność slowa

Biedny Andrzej, z deszczu pod rynne wchodzi, manipulujecie tymi chlopkami jak faszyści. Ale to się już powoli kończy, hah, lepiej szukaj jakiegoś jaskiniowca albo kilku i uruchom swoje zapasy x D

Andrzeju nie sluchaj kobiet, one chcą Cie wykorzystywac materialnie, seksualnie oraz psychicznie. One mają pakt i wspolne interesy, innaczej by sobie oczy wydrapaly.

Ty naiwny chlopaczyna, one takich szukaja właśnie. Posłuchaj lepiej Samoluba, nie sluchaj ani ich, ani ich jaskiniowcow piesełkow co to biegaja z jezorkiem się im przypodobac. Staw dzielny opor zolniezyku, jak trzeba mozesz uzyc i bagnetu : D

65

Samolub napisał/a:

Gdyby miała miesnie oraz wieksza inteligencje to by na ulicach mordowala mezczyzn lub wiązała do kaloryfera zeby sobie dogodzić.

Ke?

Posty [ 1 do 65 z 72 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziewczyna musi przemyslec zwiazek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024