Nie wiem co o nim myśleć. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 518 ]

326

Odp: Nie wiem co o nim myśleć.
Poniedzialkowa napisał/a:

Pliss, o ćwiczeniach jutro porozmawiamy, dobrze? XD
o JAK PÓŻNO, a muszę wstać o 6!

Jutro popiszemy wieczorem. Zdam relację ze spotkania i terapii.
Dobranoc! smile

I popiszemy i poćwiczymy!!!!!!

Powodzenia na spotkaniu i terapii!!!

Dobrej nocki!!! smile smile smile

Zobacz podobne tematy :

327 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-21 00:30:19)

Krejzolka82 napisał/a:

Nie wiem, czemu ludzie tak krytykują Jej wygląd.
Dla mnie wygląda normalnie, na jednych zdjęciach ładnie na innych niekoniecznie, ale nie ma tragedii.

Ona jest blondynką, ja jestem farbowaną brunetką smile

Santa od jutra ćwiczę z Poniedziałkową, hip hip, hura. Hip hip hura. Hura hura hura big_smile big_smile big_smile

Mnie się nie podoba, ale to nie znaczy, że jest brzydka przecież big_smile de gustibus non est disputandum big_smile czy jakoś tak to szło big_smile
Ja też jestem farbowaną brunetką tongue

Poniedzialkowa - kolorowych i jutro czekamy smile
Hip hip hura !!! big_smile

328 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-21 00:31:55)

santapietruszka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Nie wiem, czemu ludzie tak krytykują Jej wygląd.
Dla mnie wygląda normalnie, na jednych zdjęciach ładnie na innych niekoniecznie, ale nie ma tragedii.

Ona jest blondynką, ja jestem farbowaną brunetką smile

Santa od jutra ćwiczę z Poniedziałkową, hip hip, hura. Hip hip hura. Hura hura hura big_smile big_smile big_smile

Mnie się nie podoba, ale to nie znaczy, że jest brzydka przecież big_smile de gustibus non est disputandum big_smile czy jakoś tak to szło big_smile
Ja też jestem farbowaną brunetką tongue

Poniedzialkowa - kolorowych i jutro czekamy smile

Oooooo:)
A długość włosów?
I chyba mamy tyle samo wzrostu, tak mi się coś kojarzy tongue

329

Krejzolka82 napisał/a:

A długość włosów?

Tak do ramion mam, może coś poniżej. Czasem dłużej, jak nie ma pod ręką koleżanki, która zna się na nożyczkach tongue
A wzrostu to nie wiem, nie kojarzę, ja 167 mam. A przynajmniej tak mi w dowodzie wpisali... big_smile

330 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-21 00:43:31)

Krejzolka82 napisał/a:

A długość włosów?

Tak do ramion mam, może coś poniżej. Czasem dłużej, jak nie ma pod ręką koleżanki, która zna się na nożyczkach tongue
A wzrostu to nie wiem, nie kojarzę, ja 167 mam. A przynajmniej tak mi w dowodzie wpisali... big_smile

To ja mam dłuższe włosy od Twoich.
A wzrost identyczny.
Chociaż ostatnio okazało się, że mam 167,5 smile

Idę spać.
Dobrej nocki smile

331

Krejzolka82 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

A długość włosów?

To ja mam dłuższe włosy od Twoich.
A wzrost identyczny.
Chociaż ostatnio okazało się, że mam 167,5 smile

Ja mam straszne niedoróbki włosy i a - wcale ich nie mam więcej, jak są dłuższe, tylko jeszcze gorzej, jakieś piórka, b - jak mam za długie, to wypadają, więc staram się za długich nie mieć smile

I c - chyba śmiecimy Poniedzialkowej w wątku, cho na randki internetowe może, zanim nas okrzyczą big_smile

332

Faaajnie było...

Wchodzimy powoli z tematami głębiej, ale z wyczuciem i troską, bez zalewania czymkolwiek.
A na końcu przytulenie smile)))

333

Faaajnie było...

Wchodzimy powoli z tematami głębiej, ale z wyczuciem i troską, bez zalewania czymkolwiek.
A na końcu przytulenie smile)))

Może coś z tego będzie? smile
Fajnie by było! smile

A ćwiczenia?????????

334

Ej, ćwiczyć macie, a nie rozkminy prowadzić !!! Ja tu czuwam !!!

big_smile big_smile big_smile

335

Ej, ćwiczyć macie, a nie rozkminy prowadzić !!! Ja tu czuwam !!!

big_smile big_smile big_smile

Poniedziałkowa wyczuła, że mam zakwasy i dała pewnie spokój big_smile

336

Ej, jakie ćwiczenia.
Wiecie co ja dzis miałam???
Szórsta rano pobudka, autoban do stolicy, spotkanie z nim, godzinka z doktorkiem od glowy, godzina terapii indywidualnej i dwie terapii grupowej, pozniej jeszcze spotkanie z psiapsiola. Nosem sie opieram!

Ale to byl dobry dzien pod kazdym wzgledem big_smile
oBIECALAM DOKTORKOWI ZE W POZDZIERNIKu przyjade rozmiar mniejsza tongue

337

A czy coś będzie?
Nooo chciaaaałabym
Czuję że się tak zbliżam do niego emocjonalnie i on do mnie. A to przytulenie było bardzo, bardzo dobre. Krótkie bo się speszyłam. On wykazał inccjatywę pod tym względem, zobaczył że ja się zatrzymałam a nie po buziaku jak zwykle spłoszona odbiłam w przestrzeń

338

Ej, jakie ćwiczenia.
Wiecie co ja dzis miałam???
Szórsta rano pobudka, autoban do stolicy, spotkanie z nim, godzinka z doktorkiem od glowy, godzina terapii indywidualnej i dwie terapii grupowej, pozniej jeszcze spotkanie z psiapsiola. Nosem sie opieram!

Ale to byl dobry dzien pod kazdym wzgledem big_smile
oBIECALAM DOKTORKOWI ZE W POZDZIERNIKu przyjade rozmiar mniejsza tongue

Dobra, dzisiaj Ci daruję, ale jutro nie ma przebacz!!!

339

Wymówki, wymówki... tongue

340

Ej, ale ja jutro mam robote, a po robocie knajpa.
No ludzie! Litosci!!!

341

To między robotą a knajpą. Akurat wyluzowana do knajpy pójdziesz big_smile

342

Ej, ale ja jutro mam robote, a po robocie knajpa.
No ludzie! Litosci!!!

Kobieto, nie przesadzaj!!!!!!!
Jutro ćwiczymy!!!
Kalorie z same siebie nie wyjdą z Twojego ciała (tyle ile byś sobie życzyła).

343

No dobraaaa, to z piesełem po robocie do parku na biegi.
A tak w ogóle to miał być temat o moim nieszczęsnym wzdychaniu do kolegi a nie porady dietetyczne! tongue

344 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-21 23:52:03)

No dobraaaa, to z piesełem po robocie do parku na biegi.
A tak w ogóle to miał być temat o moim nieszczęsnym wzdychaniu do kolegi a nie porady dietetyczne! tongue

I z Krejzolką 11 minut ćwiczeń!!!!!!!!!!

Oczywiście, że te porady są istotne tongue

Ja ćwiczę teraz pośladki i uda, pasuje Ci to?

345 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-21 23:55:11)

Ale to nie są porady dietetyczne big_smile jeszcze big_smile

Macie ćwiczyć !!! Same chciałyście !!! big_smile big_smile big_smile
Nad dietą pomyślimy później, aczkolwiek tu się Wam wtryniać nie będę, jestem przeciwnikiem diet, odkąd zastosowałam dietę koleżanki "nie jeść kolacji". W pierwszy dzień byłam zajebiście głodna i tak sobie pomyślałam, że jak zjem jedną, jedyną, jedyniutką kromeczkę w pierwszy dzień, to mi się organizm przyzwyczai. Złamałam sobie zęba na tej kromeczce, organizm dał znaka... Przez następne 3 miesiące kolacji nie ruszyłam, efekt 10 kg w dół, polecam big_smile

PS. Kolacji nie jadłam, bo finanse były potrzebne na dentystę big_smile

346

Ale to nie są porady dietetyczne big_smile jeszcze big_smile

Macie ćwiczyć !!! Same chciałyście !!! big_smile big_smile big_smile
Nad dietą pomyślimy później, aczkolwiek tu się Wam wtryniać nie będę, jestem przeciwnikiem diet, odkąd zastosowałam dietę koleżanki "nie jeść kolacji". W pierwszy dzień byłam zajebiście głodna i tak sobie pomyślałam, że jak zjem jedną, jedyną, jedyniutką kromeczkę w pierwszy dzień, to mi się organizm przyzwyczai. Złamałam sobie zęba na tej kromeczce, organizm dał znaka... Przez następne 3 miesiące kolacji nie ruszyłam, efekt 10 kg w dół, polecam big_smile

PS. Kolacji nie jadłam, bo finanse były potrzebne na dentystę big_smile

Ja ćwiczę.
Zgodnie z instrukcją ćwiczeń co ćwiczę, powinnam ćwiczyć co dwa dni.

347

Krejzi, mam nadzieję, że nie traktujesz mnie jakoś szczególnie poważnie? Bo ja sobie tylko żartuję smile
Co nie oznacza, oczywiście, że nie kibicuję Wam w ćwiczeniach smile
Ale ten Twój ostatni post jakiś suchy mi się wydał smile

348

Krejzi, mam nadzieję, że nie traktujesz mnie jakoś szczególnie poważnie? Bo ja sobie tylko żartuję smile

Ale właśnie bardzo dobrze piszesz. Masz nas motywować! smile
A mi się nie chce, więc muszę się wybronić i wytłumaczyć big_smile
Tak już mam, że się zawsze tłumaczę big_smile

349

Krejzolka82 napisał/a:

No dobra, to znaczy, że to ja mam kompleksy i źle odbieram... to zapinkalaj ćwiczyć, ale już !!! Już jest jutro !!!

A Poniedzialkowa nadrobi po robocie. Bo po knajpie może nie dać rady big_smile

350 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-22 00:18:51)

Krejzolka82 napisał/a:

No dobra, to znaczy, że to ja mam kompleksy i źle odbieram... to zapinkalaj ćwiczyć, ale już !!! Już jest jutro !!!

A Poniedzialkowa nadrobi po robocie. Bo po knajpie może nie dać rady big_smile

Czyli mam kilkanaście godzin, żeby poćwiczyć tongue
Teraz to ja idę lulać a nie ćwiczyć, aż taka puszysta nie jestem, żeby po nockach ćwiczyć tongue

Dobranoc Dziewczyny.
Śpijcie słodko!!!

351

Dzieńdoberek!!!

Ależ mi miło i wesoło od rana. Myślę o naszym wczorajszym spotkaniu. Kurcze no...
fajnie jest. Fajnie, że tak powoli, delikatnie i z wyczuciem. Można w ten sposób kogoś dobrze poznać, nie zlać się z sobą i cieszyć się małymi gestami.

Czuję, że coś z tego będzie, choć nie mam pewności. I na pewno nie szybko.

352

Dzieńdoberek!!!

Ależ mi miło i wesoło od rana. Myślę o naszym wczorajszym spotkaniu. Kurcze no...
fajnie jest. Fajnie, że tak powoli, delikatnie i z wyczuciem. Można w ten sposób kogoś dobrze poznać, nie zlać się z sobą i cieszyć się małymi gestami.

Czuję, że coś z tego będzie, choć nie mam pewności. I na pewno nie szybko.

Hellooooołłłłłł:)

Fajnie, że masz taki super dzionek, tylko proszę, "nie nakręcaj" się za bardzo!!!

Santa moja Ty Motywacjo, ćwiczyłam dzisiaj!!! smile smile smile

A Ty, Poniedziałkowa żałuj!!!! tongue tongue tongue

353

Ej, ale ja od niedzieli zaczynam i nie ma to tamto! Już Doktorkowi obiecałam.

Już się nie nakręcam jak 13latka. Jednakże zaczęły mi wchodzić erotyczne fantazje na jego temat XD LOL, niedobrze. tongue

354

Ej, ale ja od niedzieli zaczynam i nie ma to tamto! Już Doktorkowi obiecałam.

Już się nie nakręcam jak 13latka. Jednakże zaczęły mi wchodzić erotyczne fantazje na jego temat XD LOL, niedobrze. tongue

Co tam Doktorek, ważniejsza Krejzi tongue

Oj niedobrze, a może i dobrze smile

Motywacjo moja, czy Ty wiesz, że codziennie ćwiczę i nawet na bieżni zwiększam sobie czas? big_smile
Teraz idę zrobić Tabatę smile
I kąpiel smile

355

A u nas nadal cisza.
Tak się do tego przyzwyczaiłam, że mi nawet z tym ok.
Mam tyle spraw na głowie, a po pracy jestem taka zmęczona, że nie mam ochoty na gruchanie.
I tak sobie czekam w spokoju na kolejne spotkanie. Może już u mnie. Zobaczymy.
Chyba poczekam aż odezwie się pierwszy. Minęło dopiero 5 dni. Może za kolejne 7 się odezwie :ppp

356

Dzieki za to forum bo juz zaczęłam myśleć ze tylko ja mam taki problem. Znamy się dwa miesiące przez aplikacje poznali.teraz przeszlo to na fb i czasem byly telefony.potem spotkanie jedno drugie trzecie...bylo chyba z pięć w sumie. Tez 100 km z hakiem nas dzieli. Pracujemy oboje . Brak dzieci. On jakby oklapl....owszem pisze codziennie ale to tylko znajomość pisana przez fb. Dla mnie to Malo. Spytałam go ostatnio jak to widzi i nie potrafił odpowiedzieć unikal odpowiedzi. Zrobiło mi sie przykro bo troche liczyłam że będzie chcial. Widac tylko ja liczyłam.

357

Dzieki za to forum bo juz zaczęłam myśleć ze tylko ja mam taki problem. Znamy się dwa miesiące przez aplikacje poznali.teraz przeszlo to na fb i czasem byly telefony.potem spotkanie jedno drugie trzecie...bylo chyba z pięć w sumie. Tez 100 km z hakiem nas dzieli. Pracujemy oboje . Brak dzieci. On jakby oklapl....owszem pisze codziennie ale to tylko znajomość pisana przez fb. Dla mnie to Malo. Spytałam go ostatnio jak to widzi i nie potrafił odpowiedzieć unikal odpowiedzi. Zrobili mi sie przykro bo troche liczyłam ze będzie chcial.

358

Jestem po wizycie z moją terapeutką.
Cieszy się, że wyluzowałam w tym temacie i że to naturalnie i spokojnie się toczy.
Jednak mam prawo zastanowić się czy taki układ mi odpowiada.
Brak jego obecności, brak kontaktu, tego że żyje pracą a w wolnych chwilach odsypia.

Coffemaniak, ten Twój coś kręci. Podejrzewam, że mogłaś mu nie przypasaować. Uprawialiście seks?

359

Jestem po wizycie z moją terapeutką.
Cieszy się, że wyluzowałam w tym temacie i że to naturalnie i spokojnie się toczy.
Jednak mam prawo zastanowić się czy taki układ mi odpowiada.
Brak jego obecności, brak kontaktu, tego że żyje pracą a w wolnych chwilach odsypia.

Coffemaniak, ten Twój coś kręci. Podejrzewam, że mogłaś mu nie przypasaować. Uprawialiście seks?

Też zgadzam się z Twoją Terapeutką.

Raz piszesz z entuzjazmem, że wolisz takie tempo tej znajomości a za chwilę, że przeszkadza Ci to (po to nawet założyłaś ten temat).

Zastanów się co jest dla Ciebie najlepsze, nie dla Niego, nie dla Was, ale dla Ciebie.

360

Wiesz, ja póki co powinnam zająć się sobą. I tak robię. Coraz lepiej mi to wychodzi i świetnie się z tym czuję.
Jeśli chodzi o niego, to gdy dochodzi do spotkania to bardzo się ekscytuję, co jest wydaje mi się normalne.

Po ostatnim spotkaniu poczułam przywiązanie, takie głębsze a jednocześnie się uspokoiłam. Terapeutka twierdzi, że to związane, że nic nie robię wbrew sobie.

361

Mija 9 dzień bez żadnego odzewu.
Zainstalowałam z ciekawości Tindera - tam się poznaliśmy.
No i cóż, znalazłam go tam. W dodatku odkryłam, że ma dwa konta na fb, cholera wie po co.

To już gwóźdź był do tej trumny.
Od dziś daje sobie z nim siana.

362

Napisałam mu, że męczy mnie to żółwie tempo, że tak rzadko się spotykamy. Że nie wiem czego spodziewać się po tej znajomości i myślę, że powinniśmy ją zakończyć.

363

Napisałam mu, że męczy mnie to żółwie tempo, że tak rzadko się spotykamy. Że nie wiem czego spodziewać się po tej znajomości i myślę, że powinniśmy ją zakończyć.

A On coś odpisał?

364

E, jeszcze nie.
Pewnie zrobi to jutro lub pojutrze.

365 Ostatnio edytowany przez Poniedzialkowa (2016-07-31 07:14:25)

denerwuje sie

366

denerwuje sie

Nie dziwię Ci się.
Poczekaj na Jego wiadomość, jak w ogóle dostaniesz.

P.S. A bieg z psem po parku odbyłaś? smile

367

Ciągle spie. Przespalam caly dzien.
I wciaz sni mi sie to samo. Jego wiadomosc, list. Juz nie daje rady. Przed chwila wstalam i rycze.
Za kazdym razem pisze w nim w sposob filozoficzny, ogolnikowy, podkresla ze nie mogl stac sie wybawicielem i puszcza mnie wolno. I jeszcze mi zyczyl na zapas wesolych swiat z okazjii wigilii, sylwestra i wielkanocy.

Masakra. Nie daje rady.
Czuje ze niepotrzebnie to zrobilam, bo nie chcialam z nim przestac sie spotykac, tylko chcialam wiedziec na czym stoje...

368 Ostatnio edytowany przez Aga30 (2016-07-31 17:49:13)

Poniedziałkowa, niestety stosuję takie same schematy. Nie potrafię sprawy zostawić, pozwolić, by się sama toczyła (bądź nie), jeśli ruch należy do drugiej strony. Często tak jak Ty prowokuję, by sprawdzić reakcję. Ale jest jeszcze jeden powód takiej prowokacji - pozornie to ja wtedy rozdaję karty, bo to przecież niby ja piszę, że to koniec... Całkiem niedawno mnie olśniło, fakt, że facet odzywa się rzadko jest już jakąś informacją i nie trzeba tu nic wyjaśniać.

I jeszcze tak bardzo nie chcę pokazać, że mi zależy, że odzywam się w taki właśnie atakujący sposób - już lepiej jest milczeć. Jeden z moich byłych nazywał mnie królewną. Twierdził, że nawet jak mi na kimś zależy, to zachowuję się dokładnie odwrotnie, by nie stracić przewagi.

369

Nie odzywa sie ale spotykamy sie regularnie.
Nie chce w to wchodzic glebiej - a tak juz sie stalo - by nie cierpiec. Mam uczucia. Mam prawo wiedziec o co w tym wszystkim chodzi.

370 Ostatnio edytowany przez Poniedzialkowa (2016-07-31 17:49:57)

Jesli mu nie zalezy przystanie na tym zeby sie nie spotykac. Jesli zalezy, nie zrazi sie i bedzie staral sie wyjasnic.

Dla mnie to jest ostatni moment zeby wycofac sie w miare bezbolesnie. Po ostatnim spotkaniu zaczelam sie bardziej angazowac. Chce wiedziec czy warto.

371

Jasne, że masz prawo wiedzieć o co chodzi, ale od faceta się tego nie dowiesz (generalnie). Natomiast z jego zachowania wszystko wyczytasz.

372

No tak, ale podczas spotkan jest swietnie, delikatnie, powoli ale gleboko. A pozniej cisza. To juz 10 dzien.

373

No tak, ale podczas spotkan jest swietnie, delikatnie, powoli ale gleboko. A pozniej cisza. To juz 10 dzien.

Ale zauważ, że jest świetnie, delikatnie, głęboko podczas spotkań, a na co dzień jest szara rzeczywistość, zero kontaktu.
To nie jest według mnie normalna relacja, szczerze ja bym na takie coś się nie zgodziła.
Nie chodzi mi, żeby być ze sobą w kontakcie 24/7, ale kurcze co jakiś czas sms z zapytaniem, albo napisaniem co tam u mnie się dzieję jest oznaką, że myślę o danej osobie z sympatią.

374

Poniedziałkowa uważam ze dobrze zrobiłaś. Teraz moze sie boisz ze straciłaś kogoś wartościowego, dla kogo byłas ważna i niepotrzebnie "wylalas dziecko z kąpielą."  To nie tak. Początek relacji powinien być intensywny, moze nie na wariata ale bez przesady 10dni ciszy?
Jesli temu facetowi zależy to po Twojej wiadomości sie ocknie i zacznie działać a jesli nie to znaczy ze nie był wart zachodu. Puść go wolno. Nikogo w życiu nie zatrzymuj na siłę, dbaj ale nie zatrzymuj. Masz prawo tez myślec o sobie i nie spychać swoich uczuć w kat byle kogoś nie urazić.

375

Dziękuję Wam za odzew.

Potrzebowałam potwierdzenia, że dobrze zrobiłam. Jeszcze nie odczytał. Dopisałam, że to są ludzkie uczucia i dobrze, że są.
Uważam, że po tylu miesiącach mam prawo wiedzieć co on myśli. I że nie wyszłam przez to na desperatkę.

Jak pisałam, na ostatnim spotkaniu odsłoniłam się nieco - delikatnie, z wyczuciem. A on to przyjął bardzo dobrze. Podobało mi się to. No i zaczęłam się mocniej angazować.
Póki co, cisza.

376 Ostatnio edytowany przez Poniedzialkowa (2016-07-31 19:45:11)

To po prostu boli, gdy jestesmy obok, sa komplementy, delikatosc, intymnosc. Nadzieja i eksytacja. A pozniej cisza. Jakby mnie i jego nie bylo.

Tylko coz on moglby mi odpisac? 6 spotkan?

377 Ostatnio edytowany przez Poniedzialkowa (2016-07-31 19:49:34)

POza tym barkuje mi jakos propozycji z jego strony zwiazanej z randka. Zwykle nasze spotkania sa "w miedzy czasie". On praca a terapia. Gdyby mu zalezalo zorganizowalby jakis wieczor dla nas.

Z drugiej strony - po cholere on sie wciaz ze mna spotyka. po cholere?!

378 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-31 19:52:48)

Dziękuję Wam za odzew.

Potrzebowałam potwierdzenia, że dobrze zrobiłam. Jeszcze nie odczytał. Dopisałam, że to są ludzkie uczucia i dobrze, że są.
Uważam, że po tylu miesiącach mam prawo wiedzieć co on myśli. I że nie wyszłam przez to na desperatkę.

Jak pisałam, na ostatnim spotkaniu odsłoniłam się nieco - delikatnie, z wyczuciem. A on to przyjął bardzo dobrze. Podobało mi się to. No i zaczęłam się mocniej angazować.
Póki co, cisza.

Desperatką byłabyś, gdybyś Go "męczyła" wiadomościami bez odzewu i po miesiącu zadała takie pytanie, jakie zadałaś teraz i na dodatek, gdyby On Cię poinformował, że nie chce teraz być w związku.

Wiadomość na czym Mu wysłałaś?

379

POza tym barkuje mi jakos propozycji z jego strony zwiazanej z randka. Zwykle nasze spotkania sa "w miedzy czasie". On praca a terapia. Gdyby mu zalezalo zorganizowalby jakis wieczor dla nas.

Z drugiej strony - po cholere on sie wciaz ze mna spotyka. po cholere?!

A dlaczego nie? Czemu miałby się nie spotykać,  boco?

380

Krejzolka wyslalam mu wiadomosc na fb a tam idac czy ktos odczytal. Jeszcze nie odczytal.

rossanka
Bo nie wiem, bo nie jestem idealna? bo nie wiem. Spotyka sie bo co? Kolejna kolezanke do kompletu chce?

Terapeutka zadala mi pytanie czy moglabym po prostu sie z nim przyjaznic. Odpowiedzialam ze tak. Ale wtedy nie czulam takiej zazylosci.
Czuje ze trace wartosciowego czlowieka, stawiajac mu jakby ultimatum. Inaczej nie umiem. Nie bede potrafila sie z nim tylko kolegowac.

381

Jeśli facet nie odzywa się 10 dni, to tak radykalne postawienie sprawy niczego nie zmieni. Być może w tym konkretnym przypadku będzie inaczej, czego Ci życzę.

382

Gdy sie spotykamy, mam wrazenie ze to jest czlowiek aniol. Ze takich ludzi malo. Moze moje ego chce go pochlonac. Nie chcialabym tego, na pewno nie chcialabym zrobic mu krzywdy. Ale zaczelo sie u mnie zaangazowanie i mysle ze powinnam to wyjasnic, powiedziec. Jeszcze nie dopowiedzial ale wiem ze zrobi to w tak delikatny sposob ze mnie nie zlamie, niezaleznie od tego co postanowi.

Moja terapeutka chyba tez wyczuwa ze to wartosciowy facet wiec namawia mnie na przyjazn, w razie.

383

A może onawet  się z tobą spotyka tylko jak z kolezanka? I tyle.
10 dni bez wiadomości,  to nie tak powinno być na tym etapie znajomości.

384 Ostatnio edytowany przez Poniedzialkowa (2016-07-31 20:13:22)

Ok, w takim razie nie moge tego ciagnac bo sie zakochalam.
Dlatego czekam az mi odpisze.

Nie umiem byc jego kolezanka

385

Krejzolka wyslalam mu wiadomosc na fb a tam idac czy ktos odczytal. Jeszcze nie odczytal.

rossanka
Bo nie wiem, bo nie jestem idealna? bo nie wiem. Spotyka sie bo co? Kolejna kolezanke do kompletu chce?

Terapeutka zadala mi pytanie czy moglabym po prostu sie z nim przyjaznic. Odpowiedzialam ze tak. Ale wtedy nie czulam takiej zazylosci.
Czuje ze trace wartosciowego czlowieka, stawiajac mu jakby ultimatum. Inaczej nie umiem. Nie bede potrafila sie z nim tylko kolegowac.

Tak myślałam, że na Facebook'u, ale wolałam zapytać.
Nie bronię Go, żeby nie było, ale sama pisałaś, że On nie lubi spędzać czasu na Internecie, więc po prostu nie przeczytał tej wiadomości, bo nie miał sposobności.
Szkoda, że nie wysłałaś Mu sms'em.

Ale w tym wypadku, to nie jest ultimatum. Po prostu po tylu miesiącach znajomości, chcesz wiedzieć na czym "stoisz".
I ja Ci się nie dziwię.

386

Nie czytałam wszystkiego, przyznaję,  ale nie możesz zadzwonić do niego?

387

Moge ale wole nie. Nie prowdzimy rozmow przez tel. Zreszta niewiele by to zmienilo. poczekam

388 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-31 20:23:59)

rossanka napisał/a:

Nie czytałam wszystkiego, przyznaję,  ale nie możesz zadzwonić do niego?

Tak w skrócie:
- poznali się na portalu randkowym;
- po spotkaniach On w ogóle nie kontaktuje się z Poniedziałkową;
- jak Ona Mu coś napisze, to odpisuje po paru dniach.

389

Moge ale wole nie. Nie prowdzimy rozmow przez tel. Zreszta niewiele by to zmienilo. poczekam

To tylko na żywo rozmawiacie albo piszecie?No tak, to poczekaj, może jak się spotkacie to sobie wyjaśnicie.

390 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-07-31 22:20:21)

Ciągle spie. Przespalam caly dzien.
I wciaz sni mi sie to samo. Jego wiadomosc, list. Juz nie daje rady. Przed chwila wstalam i rycze.
Za kazdym razem pisze w nim w sposob filozoficzny, ogolnikowy, podkresla ze nie mogl stac sie wybawicielem i puszcza mnie wolno. I jeszcze mi zyczyl na zapas wesolych swiat z okazjii wigilii, sylwestra i wielkanocy.

Masakra. Nie daje rady.
Czuje ze niepotrzebnie to zrobilam, bo nie chcialam z nim przestac sie spotykac, tylko chcialam wiedziec na czym stoje...

Poniedziałkowa rozumiem, że to sen w konwencji dramatycznej, ale i w nim znajdziesz odbicie swoich nadmiernie przerośniętych uczuć i oczekiwań wobec niego. Wybawiciel? Naprawdę? To jest to słowo, którym go chcesz określić?
Przed Tobą jeszcze długa terapia zanim zaczniesz poznawać mężczyzn, partnerów, a nie wybawicieli...

Edycja: "puszcza mnie wolno"... A Ty co? Orka?
Daleka jeszcze droga zanim dostrzeżesz, że sama decydujesz o sobie. Ani Cię ktoś nie "bierze", ani nie "puszcza". Decydujesz Ty i nie pozwalaj decydować innym.

Posty [ 326 do 390 z 518 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024