Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 5 6 7 8 9 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 455 z 4,549 ]

391 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-07-03 13:27:48)

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Mrs.Happiness napisał/a:

Klio, hejka! big_smile
Nie wiem dlaczego, ale ta dziewczynka mi przypomina Britney Spears, tylko z deka opuchniętą big_smile

Hej!
I lekko niezdrową nie wiedzieć czemu...

Zobacz podobne tematy :

392 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-03 13:30:08)

Hapi, O to to, to dobry kierunek dla mnie chyba teraz, jakiś kojący kobiecy głos.
Zapuszczam Golfrapp i odmeldowuję się.
https://www.youtube.com/watch?v=QUB7e3BtnvU

On-WuWuA-83 napisał/a:

"Jak się spotyka (niechodzi o spotkanie twarzą w twarz ofc) z takim "Słońcem" to wszystko może upaść - nawet Ikar ze swoimi skrzydłami a co dopiero moja pewność siebie"

:D

Wuwu, jakbym był laskę to bym powiedział że skoro się spaliłeś na samym wejściu to żebyś mnie w takim razie z tatusiem (Dedalem) zapoznał ;)

393

Klio napisał/a:

Hej!
I lekko niezdrowa nie wiedzieć czemu...

Pewnie zjadła o jednego batonika za dużo big_smile

A tak poważnie, to moim zdaniem taki tekst na bank jest tysiąc razy lepszy, niż jęczenie wprost, że jest się ciepłą kluchą, której poczucie własnej wartości znajduje się gdzieś poniżej poziomu mułu na dnie morza big_smile Dlatego szansę by dostał, pozostaje pytanie, co by z nią zrobił tongue

394 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-03 13:30:09)

Mrs.Happiness napisał/a:

Cześć, WuWuś! smile
Pewnie trochę by mi się to skojarzyło z takim tanim podrywem, ale odpisałabym tak czy siak, bo dość zabawny tekst i istnieje możliwość, że rozmówca ma dystans do siebie big_smile

Hahaha, autor textu wiedział ze to taki kawałek typu - "Jak spadałaś z nieba" ale sam go wymyslił na poczekaniu i chciał przypajacować aby zobaczyć reakcję big_smile dziewczyny z któą tam pisał od czasu do czasu smile

Boshe Klio, czy ty tylko umiesz odpowiadać mi gifami? rotfl big_smile big_smile

395 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-07-03 13:31:39)

Mrs.Happiness napisał/a:

A tak poważnie, to moim zdaniem taki tekst na bank jest tysiąc razy lepszy, niż jęczenie wprost, że jest się ciepłą kluchą, której poczucie własnej wartości znajduje się gdzieś poniżej poziomu mułu na dnie morza big_smile Dlatego szansę by dostał, pozostaje pytanie, co by z nią zrobił tongue

Jak dla mnie ciepła klucha i taki łomantyk są na równi. Odruch wymiotny i tu i tu tongue

On-WuWuA-83 napisał/a:

Boshe Klio, czy ty tylko umiesz odpowiadać mi gifami? rotfl big_smile big_smile

Dopasowuję się do poziomu. Masz wszystko rozrysowane... tongue

396

Przepraszam za moją nieobecność, Kochani, byłam w Biedronce po czipsa smile m.in.

Naprędce, o czym Ty toking, jak Ci się zauroczenia "dodają"? W sensie jak ktoś odwzajemnia to możesz do niej napisać czyś sobie profil kobiecy założył i zbierasz zauroczenia? :>
Bo za cholerę nie mogłam tego pytania zrozumieć.

Jedliście zupkę marchwiowo- dyniową z Biedronki? MEGA!

Krejzi, maska z drożdży podobno niezła - znaczy z drożdzy i piwa chyba.
Ale lepsza podobno z żółtka, jogurtu i parafiny.

Ja nie stosuję naturalnych maseczek do włosów bo wkurvia mnie jak ma się jedzenie na głowie.
Wolę drogeryjne, nie jestem aż tako proeko, wiecie wink

397 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-03 13:37:00)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Hahaha, autor textu wiedział ze to taki kawałek typu - "Jak spadałaś z nieba" ale sam go wymyslił na poczekaniu i chciał przypajacować aby zobaczyć reakcję big_smile dziewczyny z któą tam pisał od czasu do czasu smile

Plusik dla autora za przynajmniej podstawową znajomość mitologii big_smile big_smile
Ale nie martw się, ja wiem, że jestem dla Ciebie Słońcem :* big_smile

Klio napisał/a:

Jak dla mnie ciepła klucha i taki łomantyk są na równi. Odruch wymiotny i tu i tu tongue

Wiesz, zależy też chyba w jakim tonie jest to napisane czy powiedziane. Bo jeśli ktoś wali z takimi tekstami na poważnie, to kiepsko. Jednak jeśli jest to w formie żartu, to nie widzę przeszkód, by chociaż pogadać. Znałam kilku takich, co zaczęli w podobny sposób, a potem okazywali się normalnymi chłopakami z całkiem fajnym poczuciem humoru smile Chociaż oczywiście byli i tacy, co hardo pozostali na tym poziomie do samego końca big_smile

Elle88 napisał/a:

Przepraszam za moją nieobecność, Kochani, byłam w Biedronce po czipsa smile m.in.

Nic się nie stało się big_smile Smacznego! smile

Elle88 napisał/a:

Nie jadłam, nawet nie wiedziałam, że taka tam jest yikes

Naprędce napisał/a:

Hapi, O to to, to dobry kierunek dla mnie chyba teraz, jakiś kojący kobiecy głos.
Zapuszczam Golfrapp i odmeldowuję się.
https://www.youtube.com/watch?v=QUB7e3BtnvU

Już nas opuszczasz? sad

398

Mrs.Happiness napisał/a:

Wiesz, zależy też chyba w jakim tonie jest to napisane czy powiedziane. Bo jeśli ktoś wali z takimi tekstami na poważnie, to kiepsko. Jednak jeśli jest to w formie żartu, to nie widzę przeszkód, by chociaż pogadać. Znałam kilku takich, co zaczęli w podobny sposób, a potem okazywali się normalnymi chłopakami z całkiem fajnym poczuciem humoru smile Chociaż oczywiście byli i tacy, co hardo pozostali na tym poziomie do samego końca big_smile

Łatwo jest rozróżnić kogoś z poczuciem humoru od wyznawcy suchara. Tych drugich niestety aż nadto.

399

Elle88 napisał/a:

Ahahahaha, no tak bo na rosół u tej pani to nie można liczyć bo pewnie nie potrafi ugotować. Poza tym że lubi i sie pewnie zna na kilku sprawach wink wink to jeżeli mówiąc o wszystkim innym to w grę wchodzi tylko zupa z Biedry  wink big_smile big_smile

400 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-03 13:44:41)

Ogólnie jest tendencja do bezjajeczności na tych portalach.
Jak już coś facet napisze, odważy się yikes  to na komplementach się kończy - jak jest fajny o dziwo albo właśnie jakiś niewydarzony z aspiracjami i planami z kosmosu.

Dlatego wolę nawet takiego bardzo bezpośredniego gościa, który powie, że chce seksu, niż rozmemłana mameję albo flegmatyka który ma w sobie spontaniczność i bystrość muchy w smole.

WuWu,  pooow, ale mi doebaeś.. szoke yikes 
not -so -much wink

401

Klio napisał/a:

Łatwo jest rozróżnić kogoś z poczuciem humoru od wyznawcy suchara. Tych drugich niestety aż nadto.

Z tym się zgodzę. Aczkolwiek dobry suchar czasem potrafi nieźle rozluźnić atmosferę.
Generalnie w moim roczniku to dość częste, może po prostu przywykłam smile

Elle88 napisał/a:

Ogólnie jest tendencja do bezjajeczności na tych portalach.
Jak już coś facet napisze, odważy się yikes  to na komplementach się kończy - jak jest fajny o dziwo albo właśnie jakiś niewydarzony z aspiracjami i planami z kosmosu.

Dlatego wolę nawet takiego bardzo bezpośredniego gościa, który powie, że chce seksu, niż rozmemłana mameję albo flegmatyka który ma w sobie spontaniczność i bystrość muchy w smole.

No to prawda, sporo jest takich nierozgarniętych facetów.
Dlatego doceniam wszystkich tych, którzy wyróżniają się w tym tłumie smile
Na szczęście kilku się zdążyło takich trafić, dzięki czemu nie tracę nadziei tongue

402

No to Elle88 czarno widzę Twoją przyszłość związkową. Ulubionego rosołku, takiego jak mamusia robi, zrobić nie potrafisz! Zupę w Biedrze kupujesz. Pewnie testu białej rękawiczki też byś nie przeszła... Nawet nie wspominaj, że gary myjesz w zmywarce!
Wychodzi, że nie masz  pasji i zainteresowań...

403

Klio, no nie umiem. sad
Tzn. inaczej - rosół ugotować to w dobie dostępu do internetu umiałaby chyba sama kura.
Tyle, że.. nie chce mnie się.

A faceci, z którymi się spotykałam gotowali mnie z reguły albo się jadło na mieście.

A WuWu nie wiem nad czym się spuszcza, skoro on wsuwa tylko ryż z piersią z kuraka (jak na nowicjusza siłki przystało wink), więc ma nagotowane tego na tygodnie do rpzodu pewnie a jakby chciało się rosołku to tak jak mówisz, do Mamuni. smile

404

Elle88 napisał/a:

Naprędce, o czym Ty toking, jak Ci się zauroczenia "dodają"? W sensie jak ktoś odwzajemnia to możesz do niej napisać czyś sobie profil kobiecy założył i zbierasz zauroczenia? :>

Krejzi, maska z drożdży podobno niezła - znaczy z drożdzy i piwa chyba.
Ale lepsza podobno z żółtka, jogurtu i parafiny.

Ja nie stosuję naturalnych maseczek do włosów bo wkurvia mnie jak ma się jedzenie na głowie.
Wolę drogeryjne, nie jestem aż tako proeko, wiecie wink

A chipsy to jaki smak?

Brzmi smacznie ta zupka, daj znać, jak smakuje, plisssss.

Ja też nie stosuję, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz.
Z żółtka chce spróbować za parę dni.
Dzisiaj zrobię sobie z drożdży, jogurtu i miodu.

Ciekawe na ile mi starczy tego samozaparcia, żeby ulepszyć włosy, boję się, że to chwilowa zmiana.

Od parunastu dni, piję codziennie rano wodę z cytryną, oczywiście, jak sobie przypomnę.

405

Elle88 napisał/a:

A WuWu nie wiem nad czym się spuszcza, skoro on wsuwa tylko ryż z piersią z kuraka (jak na nowicjusza siłki przystało wink), więc ma nagotowane tego na tygodnie do rpzodu pewnie a jakby chciało się rosołku to tak jak mówisz, do Mamuni. smile

WuWuś pewnie chciał po prostu zaproponować, że coś Ci ugotuje, tylko nieśmiały jest big_smile wink

Btw. Jakoś mi się z tym skojarzyło:

https://www.youtube.com/watch?v=ShlW5plD_40

Haha big_smile

406

Elle88 napisał/a:

Klio, no nie umiem. sad
Tzn. inaczej - rosół ugotować to w dobie dostępu do internetu umiałaby chyba sama kura.
Tyle, że.. nie chce mnie się.

No widzisz! I tu jest pies pogrzebany. Zamiast w kuchni z uśmiechem się krzątać to Ty pozwalasz, żeby Ci gotowali, albo na miasto idziesz. Doprawdy! Co za kobieta z Ciebie. Następnym razem jak się mężczyzna za gotowanie weźmie to wyrwij chochlę z ręki i wyproś ze swojego królestwa smile I broń Boże nie idź na miasto! Kto to widział, żeby tak nie pilnować domowego ogniska.
Gdybyś miała jakieś pytania co do prawidłowego prowadzenia się kobiety to wal prosto do mnie. Już ja Cię nauczę! big_smile

407

Oooo adwokat Diabła big_smile W końcu bo już myślałem, że są "modele" wink bez języka w buzi big_smile
Pomyślałem sobie własnie o mami. ten facet będzie musiał się ewakuować do niej hahaha bo co mu po tych wszystkich figlach wink oraz pasjach i zainteresowaniach jak i tak zdechnie z głodu hhahaha. Nawet jeżeli jest ewenementem i wystarczą mu jedynie liście z drzew aby się posilić big_smile big_smile to w naszej szerokości geograficznej w zimie one nie rosną xDDDDDDD

408 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-03 14:15:45)

Krejzi, zupa smakuje genialnie - spróbuj, tylko 6 zeta smile

Wiadomo, że to nie to samo co rosół, przy  którym spędziłabyś 6h przy garach i miała z tego ogromną satysfakcję na pewno wink, ale nie będziesz zawiedziona.

Klio, dzięki. NA pewno będę miała mnóstwo pytań, bo tak jak powiedzial Dziadziuś WuWu, nadaje się tylko do jednego sad big_smile

Edit: Ależ Dziadziusiu, chodzi o to, że moi faceci trafiają sami łyżką do buzi. Potrafią nawet zorganizować sobie jedzenie po "figlach" - nawet MNIE i sobie yikes

409

Elle88 napisał/a:

Krejzi, zupa smakuje genialnie - spróbuj, tylko 6 zeta smile

Wiadomo, że to nie to samo co rosół, przy  którym spędziłabyś 6h przy garach i miała z tego ogromną satysfakcję na pewno wink, ale nie będziesz zawiedziona.

Klio, dzięki. NA pewno będę miała mnóstwo pytań, bo tak jak powiedzial Dziadziuś WuWu, nadaje się tylko do jednego sad big_smile

Edit: Ależ Dziadziusiu, chodzi o to, że moi faceci trafiają sami łyżką do buzi. Potrafią nawet zorganizować sobie jedzenie po "figlach" - nawet MNIE i sobie yikes

To ja też będę musiała sobie spróbować, skoro taka dobra smile

Hahaha, jak Wy się z WuWu lubicie big_smile <szok>

Swoją drogą, ja chyba też muszę iść na nauki do Cioci Klio, bo w takim upale to mi się nawet kanapki nie chce sobie zrobić, a co dopiero pół dnia w kuchni spędzić tongue big_smile

410 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-07-03 14:20:49)

Elle88 napisał/a:

moi faceci trafiają sami łyżką do buzi. Potrafią nawet zorganizować sobie jedzenie po "figlach" - nawet MNIE i sobie yikes

https://mustbethistalltoride.files.wordpress.com/2014/01/inconceivable.jpg

Zagramaniczni jacyś! big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:

Swoją drogą, ja chyba też muszę iść na nauki do Cioci Klio, bo w takim upale to mi się nawet kanapki nie chce sobie zrobić, a co dopiero pół dnia w kuchni spędzić tongue big_smile

Cholera. Obydwie nie wstrzelicie się zatem w najpopularniejszy polski target... kuchenne urządzenie wielofunkcyjne tongue

411

Swoją drogą, naprawdę nie poznałam jeszcze faceta, który CHCIAŁBY, tzn. wymagał czy oczekiwał żebym dla niego gotowała.

Zresztą, w domu też Tata lubił gotowac i całkiem nieźle gotował, Mama oczywiście też, ale on to lubił po prostu, więc dla mnie to normalne.
W ogóle Tata wszystko umiał i umie zrobić koło siebie, może stąd ten brak wstydu u mnie że nie jestem mistrzem garów? who knows..

412 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-03 14:35:30)

W sumie ja też nie poznałam jeszcze takiego, a mój były z zawodu był kucharzem, więc... big_smile

Co do rodziców, u mnie kiedyś głównie mama gotowała, bo tata ciągle w pracy, ale teraz on przejął pałeczkę i często gotuje. Żeby też nie było, ja potrafię gotować, u mnie wszyscy umieją. Po prostu wolę zjeść coś chłodnego, czy lżejszego, gdy są takie pogody. Dlatego jakoś nie czuję potrzeby, by coś teraz gotować. Jeśli komuś miałoby to przeszkadzać, to trudno, wszystkich nie zadowolisz tongue

P.S. Chociaż moja mama, przynajmniej kiedyś, to książkowy przykład takiego urządzenia wielofunkcyjnego big_smile

413

Wy to w jakiejś innej Polsce żyjecie. Chociaż przyznam, że sama nigdy w bliższą relację z takimi egzemplarzami nie wchodziłam, to nie starczy mi palców u rąk i nóg, żeby wyliczyć znanych mi mężczyzn z szeroko pojętego otoczenia, którzy takie mają pojęcie o kobietach i o ich roli.

414

No ja też jakoś trafiałam na facetów, którzy kuchnię/gotowanie chyba uznawali za kolejny sposób by zaimponować, a nawet jeśli nie byli mistrzami (jak ostatni wink) to restauracje po coś są na mieście.
Podobnie zresztą ze sprzątaniem. Nie jestem wielką fanką i nie mam serca do tego. No, chyba, że już mam bałagan to wiadomo, zbiorę się.
Ale bywało, że wpadał kumpel czy znajomi i pierwsze co robili to brali się za sprzątanie. Kumpel nawet mi w szafkach sprzątał kiedyś po nocy, hahahaha.

415 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-03 14:44:59)

Wymagacie od facetów aby byli zaradni a same takowe nie jesteście big_smile
Co będzie jak facet zachoruje - 39,5c gorączki. Ma gotować dla ciebie Elle lub wybrać się na michę  na miasto z tobą zamiast leżeć w łóżku? hahaha
No tak, pozostaje jeszcze opcja - zamówić jakąś pizzę. Jednak po talerz, widelec i nóz jednak bedzie ten chłop musiał pójść sam tz. wyskoczyć z wyra bo ty masz cięższe nogi od niego w ten czas big_smile
Ja osobiście na miejscu tego faceta wybrał bym ten mamusiny rosołek a nie ciebie smile

416

On-WuWuA-83 napisał/a:

Synek, a co Ty o mnie wiesz, że myślisz, że coś wiesz...

417

Klio napisał/a:

Wy to w jakiejś innej Polsce żyjecie. Chociaż przyznam, że sama nigdy w bliższą relację z takimi egzemplarzami nie wchodziłam, to nie starczy mi palców u rąk i nóg, żeby wyliczyć znanych mi mężczyzn z szeroko pojętego otoczenia, którzy takie mają pojęcie o kobietach i o ich roli.

To znaczy, ja oczywiście ZNAM takich, nawet w rodzinie mam takie ciężkie przypadki. Po prostu się z takimi nie umawiałam nigdy. Co prawda, niektórzy nie potrafili gotować, albo jedynie jakieś podstawowe potrawy, ale dawali sobie radę. A to najważniejsze.

Elle88 napisał/a:

No ja też jakoś trafiałam na facetów, którzy kuchnię/gotowanie chyba uznawali za kolejny sposób by zaimponować, a nawet jeśli nie byli mistrzami (jak ostatni wink) to restauracje po coś są na mieście.
Podobnie zresztą ze sprzątaniem. Nie jestem wielką fanką i nie mam serca do tego. No, chyba, że już mam bałagan to wiadomo, zbiorę się.
Ale bywało, że wpadał kumpel czy znajomi i pierwsze co robili to brali się za sprzątanie. Kumpel nawet mi w szafkach sprzątał kiedyś po nocy, hahahaha.

Haha big_smile Ja nie lubię jak mi ktoś sprząta, bo z tego większy bałagan jest niż przed sprzątaniem. Muszę zawsze wiedzieć gdzie co u mnie leży. Chociaż nie jestem jakąś Perfekcyjną Panią Domu i bywa, że się troszkę czasu zbieram, ale to bardziej dlatego, że nie mieszkam sama, nie brudzę sama, a słabo mnie motywuje myśl, że rodzeństwo ma wszystko w czterech literach, bo liczą, że ja zrobię wszystko pod ich nieobecność tongue Czasem zazdroszczę jedynakom, serio sad Gdybym mieszkała sama, to miałabym taki olśniewający porządek, a tak to przyjdzie taka gromada i... <załamuje ręce>

Mi ogólnie pomaga muzyka, jak nie chce mi się czegoś robić, a wiem, że muszę. Włączam sobie jakąś moją playlistę, maksymalnie pogłaśniam i lecę z tematem. Śmiesznie to musi wyglądać z boku, jak się tak krzątam, śpiewając i kręcąc tyłkiem przy ścieraniu kurzy, ale... każdy sposób jest dobry ponoć big_smile

418

WuWu, ale właśnie o to chodzi - ja z takim facetem jak Ty to mogę na Forum pogadać albo pogiercać - to jest spoko.
Ale na potencjalnego partnera z Twoimi poglądami to się kom pletnie nie nadajesz, więc jakie to ma znaczenie co się tobie podoba, a co nie? Serio smile

Była sytuacja, że facet był chory, to nie robił afery i faktycznie zamówiło się wtedy jedzenie, ZERO problemów.
Jakby chciał to bym mu zrobiła kanapkę, ale nie chciał.

Ps. Sądzisz, że blondi z poczekalni temu gościowi od Merca gotuje? big_smile
No widzisz. wink

419 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-03 14:52:19)

Klio napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Mamusiu ;p potraktuj to jako chęć zwrócenia uwagi na ogół a nie na jednostkę smile

420 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-07-03 14:59:09)

On-WuWuA-83 napisał/a:
Klio napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Mamusiu ;p potraktuj to jako chęć zwrócenia uwagi na ogół a nie na jednostkę smile

Dyskutowaliśmy w takim gronie, a nie innym, więc taka uwaga ogólna synku odnosi się do dyskutujących jednostek. Dalej nic nie wiesz, a piszesz jakbyś coś wiedział. I jak tu Cię brać na poważnie synuś?

On-WuWuA-83 napisał/a:

Ja osobiście na miejscu tego faceta wybrał bym ten mamusiny rosołek a nie ciebie smile

A nie mówiłam, że brak zainteresowań i pasji związanych z chochlą i ścierką zaprowadzi was na manowce dziewczyny. Teraz to sobie szczeliłyście w stopy! Wuwu was nie zechce!

421

Kurczę, zaraz wszyscy przejdziemy szybki kurs gotowania, bo będzie trzeba kisiel do walk przygotować big_smile

Tak na rozluźnienie podrzucam Wam jedną z moich nutek, co mi się właśnie przypomniała big_smile
Dawno jej nie słyszałam smile

422

Hehe, Klio, no WuWu sam przyznał, że on raczej mało skomplikowany chłopak i do szczęścia wystarczy mu blondi, która rosół umi ugotować.  Żeby chłopaki zazdrościli, a w domu żeby była zupa i drugie, może nawet deser? yikes
Seks też pewnie taki na miarę tych wymagań 'szalony' wink Nawet nie chcę wiedzieć.

Ale przynajmniej chłopak lubi kobiety, w taki sposób jak syn kocha Mamusię. To nawet słodkie smile

423

Elle88 napisał/a:

Była sytuacja, że facet był chory, to nie robił afery i faktycznie zamówiło się wtedy jedzenie, ZERO problemów.
Jakby chciał to bym mu zrobiła kanapkę, ale nie chciał.

Jakbyś nie wspomniałą o kanapce to bym na początku nie wybuchł śmiechem a tak to big_smile
Ja nie twierdzę że musisz umieć ale być może fajnie by było jakbyś potrafiła smile Fajnie dla innego faceta który może by potrafił docenić w jakiś sposób bo jak mi się wydaje to z tamtym nie jesteś

Elle88 napisał/a:

Ps. Sądzisz, że blondi z poczekalni temu gościowi od Merca gotuje? big_smile
No widzisz. wink

Inspektorze Pierzchało wink big_smile jeżeli miał bym dedukować to bym mógł pomyśleć z jednej strony, że owa pani raczej jest od uciech ^^ no ma leżeć i pachnieć jedynie big_smile a z drugiej strony to przecież osoby które robią dobre formy też potrafią coś ugotować i nawet robią to często. Masa jest przecież nawet na fb osób które zdając relację z dnia wrzucają fotki tego co ugotowali sobie do jedzonka smile

424

On-WuWuA-83 napisał/a:

Jakbyś nie wspomniałą o kanapce to bym na początku nie wybuchł śmiechem a tak to big_smile
Ja nie twierdzę że musisz umieć ale być może fajnie by było jakbyś potrafiła smile Fajnie dla innego faceta który może by potrafił docenić w jakiś sposób bo jak mi się wydaje to z tamtym nie jesteś

Kanapka to był przykład.. Równie dobrze mogłabym zrobić jajecznicę albo usmażyć kotleta. Gdyby była potrzeba. Proste.
Ale nie było.
To co miałam na siłę proponować, że narobię pierogów na tydzień? Weź..

A nie jestem z nim, nie uwierzysz, z innych powodów niż to, że nie ugotowałam rosołu.
Zresztą, co faceci nie szukają kucharki ani służącej, dla Ciebie to nie do wyobrażenia.

Inspektorze Pierzchało wink big_smile jeżeli miał bym dedukować to bym mógł pomyśleć z jednej strony, że owa pani raczej jest od uciech ^^ no ma leżeć i pachnieć jedynie big_smile a z drugiej strony to przecież osoby które robią dobre formy też potrafią coś ugotować i nawet robią to często. Masa jest przecież nawet na fb osób które zdając relację z dnia wrzucają fotki tego co ugotowali sobie do jedzonka smile

Tak, i właśnie niektórzy z nich chcieli mi gotować, dla własnej przyjemności.
Takie trudne?

425

Dobra ok, facet jest duży i sobie poradzi. A co jeżeli chodzi o dzieci? No chyba, że nie chcesz i nie zamierzasz mieć. Czy będą jechać u ciebie też all time na placku pepperoni i mcd? big_smile  Czy to moze tak będzie że ty w domku sobie zostaniesz, popilnować dzieci jak niańka a facet przyjdzie z roboty i zabierze sie za te gary i pichcenie? tongue

426 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-03 15:28:36)

Nie chce dzieci, teraz ani w ogóle raczej.

Nie dałam się namówić póki co i pewnie nie dam, a młodsza raczej nie będę.

Ale faceci, którzy mi to proponowali, sami chcieli je z siebie, znają mnie, więc na pewno wiedzą z czym by to się wiązało.
Bynajmniej nie z mc donalsem i plackiem pizzy, można zdrowo gotować tyle, że mnie to po prostu nie interesuje - dzieci.

427 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-03 15:42:49)

Elle88 napisał/a:

No właśnie się pytam czy się dodają :p W sensie czy portal oprócz tych 10-ciu, które dostaje się za free na starcie, na przykład nagradza usera za wypełnienie profilu, czy za dodanie zdjęcia dodatkowymi "zauroczeniami"?
Bo założyłem konto (więc miałem 10 ZAU), posłałem jedno (tzn. tak mi się wydawało) do jednej laski, a rano widzę, że dalej mam 10. Więc się zastanawiam czy;
a) jednak zapomniałem, lub nie potwierdziłem jakoś wysłania itp
b) poslałem a póżniej dostałem 1 ekstra od portalu
c) odrzuciła lub nie przyjęła zauroczenia (to możliwe technicznie?)
albo jeszcze coś innego...
A w ogóle, to ja jestem tam na drugim levelu, ale Ty na tak wysokim że powinnaś załapać w lot! <szoke>
;)

428 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-03 15:47:39)

Dalej nie wiem co Ty bredzisz, Naprędce..jakie "darmowe zauroczenia"? Normalnie dostajesz, jak Ci ktoś DA, ja nic nie dostałam "na wejściui", więc nie kumam o czym toking do mnie.

Nie mam konta męskiego, ale podejrzewam, że jak laska 'dodaje do koszyka' gościa, to wtedy mu sie nalicza to.

Wiesz, ja się tymi technicznymi sprawami tak mocno nie podniecam, mogę nie wiedzieć wink
ORaz: Nie załapałam tego o 'levelach' też. Znowu nie uważałam .. sad

429

Dostaje się 10 zauroczeń codziennie.

430

Pierwsze słyszę, żeby jakiś sztywna ilość była???
JA tego nie liczę sama, ale bywały dni, że było mniej na pewno

431

Kochana konto męskie to całkiem inna bajka. Facet dostaje każdego dnia o północy 10 zauroczeń, które może (ale nie musi) rozdać. Jeśli do północy nie rozda wszystkich to mu przepadają nierozdane i dostaje znowu 10.

432 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-03 16:01:04)

Achaaaaaaaaaa

Teraz kumam.
I wiem dlaczego nie jarzyłam o co mu chodzi.
I rozumiem już dlaczego po kilka razy od tych samych osób dostawałam.

Bez sensu to. Po co masz rozdać (jako facet) zauroczenia jak nie  chcesz? tylko dlatego że masz. Bezsens.

433

No i o to mi chodziło, dzięki Jacenty. Nie wziąłem pod uwagę, że konta babek i facetów się tak różnią.
Elle, wydawało mi się, że Cię tam znalazłem, chciałem zasygnalizować i kliknąłem, ale jak widzę nie trafiłem big_smile

434

Jak to mnie znalazłeś?
Jakim cudem :>

Chyba, że jakieś fejkowe konto, wtedy nie reaguje.

435

Elle88 napisał/a:

Achaaaaaaaaaa

Teraz kumam.
I wiem dlaczego nie jarzyłam o co mu chodzi.
I rozumiem już dlaczego po kilka razy od tych samych osób dostawałam.

Bez sensu to. Po co masz rozdać (jako facet) zauroczenia jak nie  chcesz? tylko dlatego że masz. Bezsens.

Nie chcesz to nie musisz wykorzystać. Ja czasem całe tygodnie nie wchodzę, czasem wejdę i wykorzystam tylko kilka.

436

Elle- No przeglądałem profile i trochę mi jeden podpasował pod Ciebie. To wzięłem i kliknęłem tongue
Swoją drogą opisy dość ubogie, u facetów zresztą też. Potem się kobity dziwią, że lecą teksty "cześć kawusia?
Ciężko tak znaleźć punkt zaczepienia jak w opisie są tylko podstawowe informacje typu zdjęcie +"kolor oczu", "wady" itp.
Zadne fejkowe konto, nawet selfie se strzeliłem specjalnie.

437

Naprędce, naprawdę nie kojarzę nikogo w Twoim wieku (37 lat, tak?)

Może Ci się zdawało, że to ja wink

438

Elle, dodaj 4-6 lat

No najwidoczniej mi się zdawało, a to tylko "echo w ciu.a grało" (Lao Che) haha

Btw wydawało mi się, że Cichego znalazłem, bo kojarzę chyba gdzie mieszka i się zgadza :>
Ile tam w ogóle jest mniej więcej userów, ktoś wie? Na setki, tysiące?

439

Łap trochę liczb o ZF: http://www.poranny.pl/strefa-biznesu/fi … ,10147472/

440 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-03 16:45:03)

Hehehe, co za ludzie.
Jakieś 2 tyg. temu rozmawiałam z takim fajnym Hiszpanem na badoo (on w Krakowie teraz) i grzecznościowo powiedziałam, że jakby się wybierał w moje strony to niech da znac i zapomniałam o sprawie.
Właśnie napisał, że się wybiera hahaha.

2 tyg. nie rozmawialiśmy, a gość myśli, że go będę "oprowadzać" za free i cholera wie co jeszcze.
Ale ubawił mnie. Przynajmniej bezpośredni i spontaniczny. Tylko zapomniał, że ze mną trzeba wcześniej trochę porozmawiać, a nie wyskakiwac jak Filip z konopii.
Ni, chyba, że się ma pieniążki tongue wink

441

Elle88 napisał/a:

Hehehe, co za ludzie.
Jakieś 2 tyg. temu rozmawiałam z takim fajnym Hiszpanem na badoo (on w Krakowie teraz) i grzecznościowo powiedziałam, że jakby się wybierał w moje strony to niech da znac i zapomniałam o sprawie.
Właśnie napisał, że się wybiera hahaha.

2 tyg. nie rozmawialiśmy, a gość myśli, że go będę "oprowadzać" za free i cholera wie co jeszcze.
Ale ubawił mnie. Przynajmniej bezpośredni i spontaniczny. Tylko zapomniał, że ze mną trzeba wcześniej trochę porozmawiać, a nie wyskakiwac jak Filip z konopii.
Ni, chyba, że się ma pieniążki tongue wink

Oprowadzisz mnie też? big_smile

442 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-03 16:59:43)

Hiszpan pewnie rzucił pracę, sprzedał hawirę a Tu zonk.

200 tysięcy, czyli babek 100 tysięcy. Hmm, tylu nie przerobię :/ ;)
Ale dam sobie rękę uciąć, że to trzeba podzielić przez jakieś xx. Jak byłem na Sympie to obliczałem ile tam moze być rzeczywiście userów, bo nie chciało mi się wierzyć w te 6 czy 7 milionów, którymi się chwalą.
I wyszło mi, kurczę nie pamiętam dokładnie, ale między 100 a 300 tysięcy. Tak, że na adopcji pewnie podobnie XX razy mniej.

443

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Popisałem z dziewczynami na Sympatii i nic. Wymieniłem kilka większych wiadomości po czym w końcu wyszedłem z inicjatywą spotkania. Podoba mi się kim jest, co robi i chętnie spotkałbym się przy stole. Cisza jak makiem zasiał... Pytanie za 100 punktów nie pisałem do nich po tym czasie mam coś napisać ponownie? Ja wychodzę z założenia, że nie będę jej prosić o owe spotkanie i już jej strata. Ponadto wychodzę z założenia, że ludzie tworzą pewną linię mety na tym portalu tzn. Pogadać, pośmiać się i na tym koniec boją się, wstydzą czy nie wiem co... W tym temacie pisaliście o badoo ten portal to porażka kumpel z pracy go polecił. Trzeba płacić kupę pieniędzy za popularność. Poza tym w moim przypadku jest mało Polaków z okolicy. Rozmawiałem z trzema Polkami strasznie zazdrosne i ograniczają się do jednego zdania. Jedna opowiadała jak chłopak zrobił z niej worek treningowy, druga pracuje, ale nie odpisywała więc ją skasowałem i trzecia uczy się... One mnie znalazły, bo ja nie robię żadnych nakładów na ten portal. Co do Facebooka te dziewczyny są strasznie bierne mało piszą i tyle, mam je zasypywać wiadomościami? Bez sensu piszę jedną dłuższą i już. Ktoś napisał, że duża różnica wieku i inny etap życia w sumie racja przemyśle to jeszcze. Skoro te rozmowy się nie kleją, nic się o mnie nie pytają tylko ja piszę to jaki sens do nich jechać i się spotykać??? Dziwi mnie tylko skoro te rozmowy się nie kleją to czemu mnie nie usuną ze znajomych? Do zobaczenia za kilka dni zobaczymy co przyniesie nowy tydzień.   Poza tym szok 12 stron nie spodziewałem się, że ten temat tak eksploduje, zachęcam do dzielenia się doświadczeniem w dziedzinie portali randkowych.

444 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-03 17:08:08)

O, proszę.. Czytają nas inni 'z cichacza'. :> big_smile

Naprędce, hehe, gdyby sprzedał dom to jeszcze bym się zastanowiła, wiesz że umiem liczyć tongue wink

A tak zupełnie poważnie, to miło z jego strony, ale dla mnie naprawdę wygląd to nie wszystko. Coś by wypadało mieć o czym pogadać jeszcze 'przed', 'po'.. no ale co ja tam wiem.

luz3rn napisał/a:

Ja wychodzę z założenia, że nie będę jej prosić o owe spotkanie i już jej strata.

Oczywiście.
Ona na pewno tez tak myśli.. o tej 'stracie'. Grunt żeby lepiej nam się żyło big_smile
Tak trzymaj!

Ponadto wychodzę z założenia, że ludzie tworzą pewną linię mety na tym portalu tzn. Pogadać, pośmiać się i na tym koniec boją się, wstydzą czy nie wiem co...

Ja obstawiam w tym przyp. opcję "czy nie wiem co" wink

Na badoo nie płaci się za popularność, tylko za "pokazywanie" innym Twojego profilu, żeby nie być wiecznie na 2902894775076  stronie ich wyszukiwarki.
Za polubienia stricto nie da się zapłacić, bo ich nie wymusisz.

Co do Facebooka te dziewczyny są strasznie bierne mało piszą i tyle, mam je zasypywać wiadomościami?

Koniecznie wink

Skoro te rozmowy się nie kleją, nic się o mnie nie pytają tylko ja piszę to jaki sens do nich jechać i się spotykać???

O!
Wreszcie jakieś mądre wnioski.

Temat eksplodował jak.... <zawstydzony> nie powiem co.
A to wszystko dzięki Tobie bo go założyłeś!!!!!
I to było dobre, piątka smile

445 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-03 17:16:21)

luz3rn, no sam sobie odpowiedziałeś- skoro rozmowy się nie kleją to po co to ciągnąć? a w ogóle wisisz mi dwa browary bo gdyby nie ja, to by tu sama muza leciała ;)
ewentualnie dziewczynom po kawusi :D

Elle, no to po coś wyjeżdżała z tym tekstem na koniec ? Ty i te Twoje konwenanse... ;)

edit
no właśnie, muza- https://www.youtube.com/watch?v=TMETa77dUrg

446 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-03 17:31:07)

Naprędce, bo tak się mówi: "Nara, miło było poznać. Do zobaczenia kiedyś tam." Zwłaszcza jak wiem, że facet jest z innego miasta. Zapraszał mnie do siebie to odmówiłam. "

Nie przewidziałam, że przyjedzie, zwłaszcza że mówił, że zapracowany i ubolewał, że nie jesteśmy z tego samego więc uznałam , że temat zamknięty.

Nie zawsze jest tak że przyjeżdżają przecież.

Dobra to jak oldschool to ja też: https://www.youtube.com/watch?v=sRYNYb30nxU

447

Elle88 napisał/a:

Naprędce, bo tak się mówi: "Nara, miło było poznać. Do zobaczenia kiedyś tam." Zwłaszcza jak wiem, że facet jest z innego miasta. Zapraszał mnie do siebie to odmówiłam. "

Nie przewidziałam, że przyjedzie, zwłaszcza że mówił, że zapracowany i ubolewał, że nie jesteśmy z tego samego więc uznałam , że temat zamknięty.

Nie zawsze jest tak że przyjeżdżają przecież.

Zamiast wstawiać rosół i schabowe to Ty jeszcze jakieś rozkminy masz, ach wy kobiety :-D

448

E no, "do zobaczenia kiedyś tam" a "odezwij się, kiedy będziesz w pobliżu" to moim zdaniem jednak nie to samo. Nie wiem jak wyglądało z Twojej strony podsumowanie tej znajomości, ale nawet jeśli jasno na przykład mu dałaś mu do zrozumienia, że jakaś poważniejsza relacja nie wchodzi w grę, to mógł takie słowa potraktować jak zaproszenie do jakiegos ewentualnego, że tak powiem bara-bara.
Tak że bardzo jesteś niefrasobliwa, bardzo ;)

449

Oj, Naprędce, bo ja lubię podpuszczać.. dla funu czasem wink

To jest na zasadzie flirtu, chyba jasne, że to nic nie znaczy.
Jak facet bierze na poważnie takie luźne zdanie i 2 tyg. rozkminia, a w międzyczasie NIE ODZYWA SIĘ, to dla mnie niepoważne.

Co innego gdybyśmy mieli kontakt na bieżąco.
A on z tym wyjechał jak Filip z konopii, jak mówię. JA zdążyłam już zapomnieć o nim w międzyczasie.

https://www.youtube.com/watch?v=GisG7HRk-3k

450 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-03 17:45:48)

Witajcie! Wracam po krótkiej przerwie. Wybaczcie zniknięcie, ale przegrałam z własnym organizmem i musiałam iść choć na trochę spać, bo czułam się już zbyt fatalnie. No ale jestem! Przeczytałam wszystko i szok, tak dzisiaj myślałam o autorze, bo mimo wszystko mu przejęliśmy temat, haha, ale widzę, że wciąż żyje i nawet nas czyta czasem big_smile

Co do muzyki, u mnie teraz to leci:

https://www.youtube.com/watch?v=7b_VdPFha6o

EDIT: A co do Hiszpana, to się nie dziwię wcale. Też bym się nie spotkała smile

451

Happi smile JA też już zaczynałam się martwić, bo zaliczyłam mały zjazd i nie wiedziałam czy to cisnienie czy moja tarczyca hmm ale teraz tak podejrzewam czipsa.. sól w sensie, że za dużo sad

To teraz jem sobie papaję i mango dla orzeźwienia, i kaweczka  wiadomo. hihi

452

No ja nie mam nawet zbytnio sił jeść, ale się zmuszam chociaż co jakiś czas coś skubnąć, plus piję wodę, żeby przeżyć do jutra. Liczę po cichu, że wtedy będzie już dobrze, bo już mam dość sad

Oj sad Czyli musisz się pilnować z tym? Często tak masz, jak zjesz dużo słonego?

Smacznego! :*

453

Mrs.Happiness napisał/a:

No ja nie mam nawet zbytnio sił jeść, ale się zmuszam chociaż co jakiś czas coś skubnąć, plus piję wodę, żeby przeżyć do jutra. Liczę po cichu, że wtedy będzie już dobrze, bo już mam dość sad

Oj sad Czyli musisz się pilnować z tym? Często tak masz, jak zjesz dużo słonego?

Smacznego! :*

A co Ci jest, pewnie okres? <głaszcze>

No ja tak mam już z 6 lat z tarczycą. Przewalone. Był okres, że libido na poziomie zera było. Zanim doszłam powodów to niektórzy tracili cierpliwość wink
Ale spoko teraz jest ok znów tylko musze pilnować żeby sie dobrze odżywiać itp., witaminki, te sprawy.

Soli nie żre dużo, ale pizza i czips to moje słabości ciągle sad

454

Elle88 napisał/a:

Oj, Naprędce, bo ja lubię podpuszczać..

Czyli jesteś podpuszczalska. Aż sprawdzę czy jest taki słowo.

Happi, podoba mi się tytuł, Fine Ass Mess = FAM, czyli taka sytuacja jaka przydarzyła się chyba WuWuA ostatnio :D
To z kolei sprawdzę na urbandictionary :D

455

A ja właśnie z okładem lodowym na barku. tongue No nic trzeba żyć dalej ^^

Posty [ 391 do 455 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7 8 9 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024