Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 66 67 68 69 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,356 do 4,420 z 4,549 ]

4,356

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Tylko dla mnie to jest błędne koło, nie potrafię z niego znaleźć wyjścia.
Podobam się fajnej dziewczynie, wiem że jest w porządku, porządna i w ogóle, ale nie jest dla mnie atrakcyjna.
Znowu dla tych atrakcyjnych dla mnie ja sam nie jestem atrakcyjny big_smile albo ukazują swoją "ynteligencję" - natural boner killer.

A może ja taki wybredny chociaż nie sądzę, to nie tak że szukam na pokaz, po prostu podoba mi się to co się podoba.

Zobacz podobne tematy :

4,357

No i tak bywa,nie ma w tym nic złego, że ktoś komu my się podobamy nie podoba się "w ten sposób" nam.
Najgorzej, jak ktoś wejdzie z taką osobą w relację i traktuje ja jak 'obywatela drugiej kategorii'. Zawsze mówię - po tym poznać czy się jest wyborem z rozsądku czy 'pierwszym wyborem'.

W sumie jak to teraz napisałeś to przypomniała mi się ta nieszczęsna trochę historia sprzed kilku dni, gdzie facet mi się podobał, a stwierdził, że najwyraźniej mi się nie podoba, bo nie było ze mną przez jakiś czas kontaktu.
A ja mam taki charakter, że nie lubię się "prosić" ani tłumaczyć jak ktoś coś postanowi i czuję, że się na to uparł, to odpuszczam.

Przykre w sumie, bo nie spodziewałam się, że tak go to dotknie. Niepotrzebnie włożył tą maskę twardziela, bo t o jak widać zmyla i utrudnia komunikację.

4,358

RavenKnight napisał/a:

Tylko dla mnie to jest błędne koło, nie potrafię z niego znaleźć wyjścia.
Podobam się fajnej dziewczynie, wiem że jest w porządku, porządna i w ogóle, ale nie jest dla mnie atrakcyjna.
Znowu dla tych atrakcyjnych dla mnie ja sam nie jestem atrakcyjny big_smile albo ukazują swoją "ynteligencję" - natural boner killer.

A może ja taki wybredny chociaż nie sądzę, to nie tak że szukam na pokaz, po prostu podoba mi się to co się podoba.

To jest właśnie życie możesz zakochać się w jakiejś dziewczynie, a ona w ogóle nic do ciebie nie czuje jeden z setek chłopaków jakich mija w tygodniu. Lub na odwrót laska czuje do ciebie coś, ale ty absolutnie nic. Dlatego mówi się o tej chemii nawet minimalnej która działa w dwie strony.

Wybredny chcesz dziewicy, która jeździ ferrari, ma ciało modelki, tytuł magistra inż itd? nie masz określone gusta i guściki i tego się trzymaj. Przecież być z byle kim, bo inni mają to i ja muszę mieć to takie samobójstwo moralne.

4,359

Nie mogę edytować, więc post pod postem będzie. Jakby, co połączyć z tym wyżej.

Zagadałem z jedną babeczką z którą nawijam w sklepie jak robię zakupy - pracuje razem z taką młodą w moim wieku, którą byłem zainteresowany. Na mieście się spotkaliśmy przypadkiem, a może było takie przeznaczenie - gadka szmatka delikatnie podszedłem temat i wyszło, że jest już zajęta, ma chłopaka. Super z jednej strony, kamień z serca, że nie wyszło to jakbym składał propozycje spotkania, a z drugiej taki żal lekki czuć w środku, że już ktoś ją ma fajna dziewczyna podoba mi się. No nic, trzeba teraz dać sobie spokój z tymi myślami, kolejna dziewczyna odpada. Dzięki temu mam bardziej przejrzysty wgląd w swoją okolicę...

4,360

A ze mną czasem flirtują na ostro i nie mówią nawet, że mają chłopaka, dopiero się dowiaduje jak sprawdzę na facebooku, czy jak gdzieś z nim tam idzie za rączkę.
W takich sytuacjach kompletnie przestaje ufać kobietom.

4,361

To co napisałeś dowodzi tego o czym kiedyś czytałem, że wiele dziewczyn na portalach randkowym, mam na myśli portale zakłada konto dla jaj popatrzeć na chłopaków i się dowartościować dużym popytem na siebie. Piszą jej durnie jesteś śliczna, błagam odezwij się, proszę daj znać i laska momentalnie dostaje głupoty. To co mnie zrażało u dziewczyn kiedy dawały Facebooka to to, że po wejściu na ich profil widziałem 1500 i więcej znajomych... w ogóle nie podoba mi się mechanika tej strony dosłownie wszystko widać, co kto robi każdy ruch. Poza tym 1500 znajomych no sorry jak utrzymać tyle znajomości...

4,362

Tylko spora część kobiet jest z facetami, którzy nie do końca spełniają jej wymagania i stąd potem takie ceregiele.
Inne znowu lubią nakręcać na siebie innych facetów, żeby sobie udowodnić, że ciągle mają ten seksapil.
A jeszcze inne lubią sobie podotykać facetów, tworząc przy tym bardzo dwuznaczne sytuacje.

4,363 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-09-10 13:17:42)

Z tym dowartościowywaniem się przez portale, "popyt na siebie" to działa w dwie strony, nie zapominajmy.
Mało to panów pozuje bez koszulki, prężąc mięśnie, a tak naprawdę nie szuka nikogo. No, może z wyjątkiem okazyjnego bzykania jak jakiejś lasce będzie bardzo zależało i będzie dzielnie znosiła ich prostactwo i kiepskie podejście.

Bywa, że tacy panowie piszą tylko po to żeby przekonać się czy ktoś im odpisze czy 'odbije' serduszko smile
Wcześniej też naiwnie myślałam, że na portalach tego typu ludzie chcą kogoś poznać. Ale w większości chodzi im o te "lajki" właśnie i sam fakt, że się spodobali, rozmowa nie jest ich celem.

Albo wymagania z kosmosu po kilku rozmowach, a sami oferują FwB.
Z taką propozycją faktycznie można wymagać i fochy walić big_smile

4,364

luz3rn napisał/a:

Nie mogę edytować, więc post pod postem będzie. Jakby, co połączyć z tym wyżej.

Zagadałem z jedną babeczką z którą nawijam w sklepie jak robię zakupy - pracuje razem z taką młodą w moim wieku, którą byłem zainteresowany. Na mieście się spotkaliśmy przypadkiem, a może było takie przeznaczenie - gadka szmatka delikatnie podszedłem temat i wyszło, że jest już zajęta, ma chłopaka. Super z jednej strony, kamień z serca, że nie wyszło to jakbym składał propozycje spotkania, a z drugiej taki żal lekki czuć w środku, że już ktoś ją ma fajna dziewczyna podoba mi się. No nic, trzeba teraz dać sobie spokój z tymi myślami, kolejna dziewczyna odpada. Dzięki temu mam bardziej przejrzysty wgląd w swoją okolicę...

Hahaha, kilka dni temu było takie spotkanie towarzyskie i podjechaliśmy pod taki spożywczak gdzie serwują żarcie na ciepło  i mówię do ekipy: popatrzcie jaka fajna blondyna <3 big_smile, jutro przyjeżdżam tutaj w wiadomym celu ^^ Nazajutrz dowiedziałem się nawet nie odwiedzając sklepu, że to mężatka z dwójką dzieci. Eszzz wszystkie te sklepowe już pozajmowane big_smile big_smile

4,365

Musicie mi doradzić koniecznie. Jesteście doświadczonymi ludźmi: masa nieudanych związków, porażki, budowanie więzi emocjonalnej, seksualnej itd. Więc telefon i wiadomości SMS to dla was chleb powszedni.

Ogólnie kontakt telefoniczny z dziewczyną na jakiej zasadzie powinien się odbywać ja piszę i rozmawiam z jedną, tylko trochę to zaniedbałem, bo miałem pisać z nią 3 - 4 wiadomości dziennie i np. na 3 dzień dzwonić i tak na okrągło, niestety zaniedbałem ten schemat i pisaliśmy długo przez prawie dwa tygodnie te 3 - 4 wiadomości. Ja mówiłem, że nie jestem zwolennikiem pisania 100 wiadomości dziennie i jej to też pasowało. Czy taki styl komunikacji jest ok? nie za mało?

4,366

Yyy, piszę się tyle na ile się ma ochotę.
Rozmowa leci i jest przyjemnie to można nawet i cały dzień jak ktoś lubi, nie ma sensu stawiać sobie jakichś ograniczeń.

4,367

Było ok, dziewczyna napisała ska jak mi minął dzień, więc idealna okazja na rozmowę telefoniczną. Trwała blisko 50 minut. Ogólnie ok, tylko jak rozmawiam mam scenariusz jakie tematy poruszać tylko kiedy zaczynam o czymś mówić, reszta mi ucieka stresuję się kurde mać, ale takie rozmowy powiem wam szczerze otwierają i zmniejszają taką nieśmiałość. A jakby pisać i pisać smski to raz, że nudnawo, dwa zapomina się ten głos i rozmowę. to jest dziewczyna z sympatii wypracowana taka naprawdę konkretna pisałem o niej wiele stron wcześniej. tylko jest jedno wielkie ale ZWIĄZEK NA Odległość się kłania, jeżeli powstaną w przyszłości już deklaracje. a z tym będzie problem bo to 200 km... na razie stabilnie ok, do przodu do spotkania taka jest kolej rzeczy.

4,368

200km to w życiu bym nie jechał POZNAWAĆ kobietę.
Żebym tyle do niej jeździł, to by musiała być spełnieniem mojego wyobrażenia kobiecości.

4,369

Pierniczę.. ale Ty drewniak jesteś luz3rn (swoją drogą twój nick to jakiś żart wink) Sztywniutki, zero kreatywności, zero spontaniczności.. masakra po prostu.
Seks z tobą zapewne też będzie w podobnym tonie. Już jej zazdroszczę wink tongue

Ale mam pytanie, pierwszy raz na serio do Ciebie: jakie miałeś dzieciństwo? Jakie są Twoje relacje z rodzicami?
Sprawiasz wrażenie jakby w ogóle nie poświęcali czasu na Twój rozwój emocjonalny.

Mnie też rodzice w zasadzie nie nauczyli żądnych zdolności socjologicznych, wszystkiego uczyłam się sama.
I czasem jeszcze pewne aspekty u mnie kuleją, ale to raczej inna bajka niż u Ciebie wink

4,370

RavenKnight napisał/a:

200km to w życiu bym nie jechał POZNAWAĆ kobietę.
Żebym tyle do niej jeździł, to by musiała być spełnieniem mojego wyobrażenia kobiecości.

To nie problem, niecałe 3 godziny drogi, gdzie za pracą robię ponad 2000 km, 30 godzin...
Dziewczyna jest bardzo wartościowa i chciałbym strasznie ją zobaczyć w realu, pogadać zamknąć to na zasadzie, portal randkowy, email, telefon i teraz najważniejsze w tym wszystkim spotkanie. Ono dużo pokaże, co dalej. Ostatecznie zostaniemy takimi kumplami. Ja nie mam teraz absolutnie nic do roboty, wszystko jest pozałatwiane od A do Z, zero problemów, kłopotów, zmartwień, kasa na kontach się zgadza. Mógłbym wskoczyć w autokar i znowu jechać, ale to dopiero w grudniu i później w 2017... Dlatego chciałbym przede wszystkim przejechać się do niej spotkać, to numer 1 najważniejsze, co mnie tam ciągnie, 2 po prostu zrobić sobie takie dwudniowe wakacje odpocząć, nowe miasto odkryć razem z nią zaprosić tu i tam dziewczyna na takie rzeczy zasługuje, a z tego co mi opowiadała nie bardzo mogła, nie było okazji.

A u mnie w mieście jest marnie, bo jest nieduże. Dziewczyny pozajmowane cały czas wychodzi, że zajęta więc unikam tej strasznej niezręcznej sytuacji, że zapraszam, a ona mam chłopaka.

Elle88 napisał/a:

Pierniczę.. ale Ty drewniak jesteś luz3rn (swoją drogą twój nick to jakiś żart wink) Sztywniutki, zero kreatywności, zero spontaniczności.. masakra po prostu.
Seks z tobą zapewne też będzie w podobnym tonie. Już jej zazdroszczę wink tongue

Ale mam pytanie, pierwszy raz na serio do Ciebie: jakie miałeś dzieciństwo? Jakie są Twoje relacje z rodzicami?
Sprawiasz wrażenie jakby w ogóle nie poświęcali czasu na Twój rozwój emocjonalny.

Mnie też rodzice w zasadzie nie nauczyli żądnych zdolności socjologicznych, wszystkiego uczyłam się sama.
I czasem jeszcze pewne aspekty u mnie kuleją, ale to raczej inna bajka niż u Ciebie wink

Co do końca twojego postu, czytałem to co pisałaś w komentarzach, zeszłaś niestety na złą ścieżkę sporo przykrych rzeczy Cię spotkało. Szkoda a teraz jesteś sama i lata lecą. Marnujesz się...

Jestem flegmatykiem pisałem wcześniej poczytaj o takich osobowościach. Ojca nie mam, nie żyje. Matka za granicą od wielu wielu lat. Wszystko na mojej głowie, musiałem jako dziecko dojrzeć dużo wcześniej. Szkoła jak szkoła nie byłem konfliktowy, ale jak ktoś mnie zawiódł to zawiódł i nie angażowałem się w znajomość. Po szkole wszyscy się rozeszli, nieraz pytałem a co u tego słychać i u tamtego a nie wiem nie mam kontaktu więc u innych też znajomości się pokończyły. Ogólnie jestem indywidualistą wolę sam coś robić pomału małymi kroczkami ale zrobię to dobrze. Hmmm co jeszcze>?? jestem strasznym sztywniakiem nudziarzem. Moje ulubione rzeczy to np. czytanie książek tutaj mam na myśli głównie języki obce, biegam uwielbiam biegać i praca ona daje poczucie wartości coś daje od siebie dla innych, zarabiam dobrą kasę uczciwie mam czyste konto i mam na masę rzeczy. coś więcej? nigdy nikogo nie błagałem, nie klękałem i prosiłem o coś. Ktoś mówi nie ok, temat zamknięty. Mówi się w realu zaproś dziewczynę na lody, na kawę robiłem tak to się śmieją kurde i nic z tego nie ma bez sensu. Nic na siłę

4,371

luz3rn napisał/a:

Co do końca twojego postu, czytałem to co pisałaś w komentarzach, zeszłaś niestety na złą ścieżkę sporo przykrych rzeczy Cię spotkało. Szkoda a teraz jesteś sama i lata lecą. Marnujesz się...

Często to słyszę. wink Ano marnuję trochę, ale co zrobić, jak podrywają mnie w taki sposób, że tylko się kopytami nakryć, nawet jak mi się facet podoba. Albo chcą tylko jednego.
Ja już na FwB jestem za stara wink nie bawi mnie to jak kiedyś, chcę czegoś prawdziwego. Widocznie przespałam swój czas, biorę to pod uwagę.
Albo zbyt późno dojrzałam do tego, żeby z kimś być. Whatever wink

Jestem flegmatykiem pisałem wcześniej poczytaj o takich osobowościach.

wiem co to za osobowość. Ale mnie chodziło bardziej o Twoje takie oderwanie od rzeczywistości.

Ojca nie mam, nie żyje. Matka za granicą od wielu wielu lat. Wszystko na mojej głowie, musiałem jako dziecko dojrzeć dużo wcześniej.

Ok. To wiele wyjaśnia. Przykro mi.

Szkoła jak szkoła nie byłem konfliktowy, ale jak ktoś mnie zawiódł to zawiódł i nie angażowałem się w znajomość. Po szkole wszyscy się rozeszli, nieraz pytałem a co u tego słychać i u tamtego a nie wiem nie mam kontaktu więc u innych też znajomości się pokończyły. Ogólnie jestem indywidualistą wolę sam coś robić pomału małymi kroczkami ale zrobię to dobrze. Hmmm co jeszcze>?? jestem strasznym sztywniakiem nudziarzem. Moje ulubione rzeczy to np. czytanie książek tutaj mam na myśli głównie języki obce, biegam uwielbiam biegać i praca ona daje poczucie wartości coś daje od siebie dla innych, zarabiam dobrą kasę uczciwie mam czyste konto i mam na masę rzeczy. coś więcej? nigdy nikogo nie błagałem, nie klękałem i prosiłem o coś. Ktoś mówi nie ok, temat zamknięty. Mówi się w realu zaproś dziewczynę na lody, na kawę robiłem tak to się śmieją kurde i nic z tego nie ma bez sensu. Nic na siłę

Ale jest sporo introwertyków i ich odmian wink Sama jestem introwertykiem zdecydowanie i nie tęsknie za towarzystwem ludzi zbytnio, chyba że takich, z którymi mam wspólne fale.
Ale też, pomimo tego, jestem dość hmm.. "żywa" i jako takie wyczucie socjologiczne mam. Tzn. nie planuję rozmów z kartką wink nie układam sobie tematów. totalny spontan z reguły. Ja wręcz nie znoszę jak ktoś coś próbuje ze mną zaplanować, odrazu mnie odrzuca.
Moje wszystkie co lepsze i ciekawsze znajomości , te dłuższe to był spontan właśnie.

Dlatego dla mnie to niepojęte, że Ty tak wszystko masz krok po kroku zaplanowane i potem to starasz się "odgrywać". Ale to nie działa jak widać, czyli taka taktyka jest bez sensu.

4,372

Po części go rozumiem, jak ma się dany charakter, to ciężko znaleźć osobę z którą dobrze się rozumiemy, dlatego jak już się kogoś takiego spotka, to nagle WOW, jak zastrzyk adrenaliny, bo to co w Tobie umarło znowu odżywa, odnawia się ta chora nadzieja, czujesz że można jednak coś fajnego z tego życia wyciągnąć.
Tylko zawsze coś się dzieje, że ta osoba albo znika, albo okazuje się inna niż początkowo siebie ukazywała, no i człowiek znowu zamyka się w sobie, otacza pewną barierą, wyłącza uczucia żeby znowu się nie zadurzyć, bo to zawsze źle się kończy, bo kończy się na gorszym polu startowym niż się to zaczynało.

Tylko sam już nie wiem, czy dzięki temu jestem bardziej dojrzały emocjonalnie, czy bardziej mam spieprzony charakter.

Łatwo się z kogoś naśmiewać, krytykować i oceniać, gdy nie wie się co dana osoba przeżyła, dlatego w Twoim wypadku staram się tego nie podejmować.
Życie jak życie, czasem mi się wydaje, że jakby nie wyobraźnia i nadzieja, to już całkiem by straciło sens, gdyby została czysta kalkulacja i otwarte karty.

4,373

Ludzie połowy tego nie mają, co ja i się cieszą z życia, a ja mam rozpaczać z powodu braku miłości? hehe trochę śmieszne szkoda, bo ciekawi mnie to uczucie i relacja, którą wszyscy wychwalają - zobaczymy.

Elka, stworzyłaś za dużo różnych kalek, które nakładasz na adoratorów przez to ich skreślasz i jesteś sama, ale to twoja sprawa. Your life, your choice. A powiedz mi wyobraź sobie spotykasz gościa, który jest mega pod względem fizycznym, intelektualnym, po prostu motyle w twoim brzuchu tak szaleją, że mało go nie rozerwą, ale okazuje się, że jest prawiczkiem co robisz? ^^hę?

4,374

Pewnie większość kobiet by kręciła nosem, jakiś procent odrzucił, bo nigdy nie ruchał.
Jakby ruchał dużo, to też źle, bo chce seksu, a nie dojrzałego związku.
I bądź tu mądry.

4,375

RavenKnight napisał/a:

Pewnie większość kobiet by kręciła nosem, jakiś procent odrzucił, bo nigdy nie ruchał.
Jakby ruchał dużo, to też źle, bo chce seksu, a nie dojrzałego związku.
I bądź tu mądry.

A ja tam im się nie dziwię. Bo jak dotychczas nie zamoczył to może mieć libido na poziomie mniej niż zero albo wręcz przeciwnie jak poczuje zew wacka to zacznie bzykać wszystko co na drzewo nie ucieka. Najlepiej jak ruchał dużo, ale w niezbyt wielu łóżkach ;-)

4,376

Zobaczymy co Elka napisze, bo to kobieta z ogromnym bagażem... tongue

Prawiczek i dziewica według mnie - najpiękniejszy scenariusz, pomału na spokojnie rozebrać się, dotykać, obejrzeć, ewentualnie jakieś pieszczoty, dwa - trzy razy, a np. później następny raz już delikatnie pod stosunek nie nakładać kalki, że mam dać z siebie wszystko, mamy dojść w tym samym momencie, bo to jakieś nieporozumienie i seks bezosobowy. Fajnie ja tracę z tobą, a ty ze mną cnotę z miłości, szacunku itd. Jedno, ani drugie nie robi wywodów 1:1 nikt nikogo nie przewyższa doświadczeniem, przeszłością itd.

Prawiczek i doświadczona. Tutaj robią się schody, bo większość facetów głupieje, że on cnotliwy, a partnerka już nie. Tutaj na forum takich tematów jest jak grzybów po deszczu. Są zazdrośni, nie mogą się pogodzić z tym faktem, tortura psychiczna po prostu. Najczęstszym rozwiązaniem jest po prostu zakończenie związku. Tylko nie rozumiem, jeśli gość wie, że laska była dmuchana dziesiątki, setki razy, to po co z nią idzie do tego wyra i później robi jej wywody? Od strony kobiet, najczęściej są wymagające, narzekają na pierwsze stosunki z prawiczkami, a mimo to nie zdała sobie sprawy, że to właśnie prawiczek i poszła z nim do łóżka. Opisują swoje żale w internecie i ktoś im pisze, że prawiczki nie są dla idiotek... Są również kobiety wyrozumiałe i wiedzą, że trzeba nad tym popracować.

Lepsza kombinacja facet doświadczony, a dziewczyna cnotliwa. Tutaj facet zna się na rzeczy, więc już pierwsze zbliżenie i stosunek. Jednak dziewczyny też prawią wywody, że nie czekał na mnie itd. Ale wtedy nie miał pojęcia o jej istnieniu. A skoro chciała stracić z nim cnotę, to powinna się z tym liczyć.

Facet kawaler nie był nigdy w związku mimo, że strasznie chciał. W końcu postanowił spróbować zobaczyć jak to jest uprawiać seks, więc chodził na Panny płacił, bzykał on zadowolony i one. Po jakimś czasie poznaje kobietę z przeszłością po nieudanych związkach gdzie też bzykała się dziesiątki, setki razy i ona robi mu wywody, bo sobie poszedł i uprawiał zwykły seks gdzie liczyła się tylko zabawa i przyjemność. Kobieta nie ma racji, facet mógł wtedy robić, co chciał tak naprawdę. A skoro wchodzą w związek powinien być jej wierny, a ona mu. Mimo to robią się dalej schody.

Ja myślę, że piękno cnotliwości ma się do jakiegoś czasu, a później to jest obciążenie psychiczne i fizyczne. Lata uciekają, młodość i człowiek traci to bezpowrotnie zamiast sobie pociupciać.

4,377

luz3rn napisał/a:

Elka, stworzyłaś za dużo różnych kalek, które nakładasz na adoratorów przez to ich skreślasz i jesteś sama, ale to twoja sprawa. Your life, your choice. A powiedz mi wyobraź sobie spotykasz gościa, który jest mega pod względem fizycznym, intelektualnym, po prostu motyle w twoim brzuchu tak szaleją, że mało go nie rozerwą, ale okazuje się, że jest prawiczkiem co robisz? ^^hę?

Nie widzę tego w ten sposób.
Powody odrzucania pewnych typów facetów wyjaśniłam. Na siłę nie będę nikogo faworyzować, bo jak coś mi nie odpowiada to i tak się rozpadnie.

Co do pytania o prawiczka.. Pomyślałabym, że skoro taki zajebisty to musi mieć a) albo jakieś zahamowania w seksie b) albo nie spotkał kobiety, która by jemu się podobała z wzajemnością
(RLY? wink)  g) albo jest jakiś głębszy problem.

Gdyby mi się NAPRAWDĘ podobał nie skreśliłabym od razu, ale byłabym."czujna".
Acha, też zależy w jakim wieku, bo 40-letni prawiczek to sorry, nawet bym nie wnikała czemu wink

4,378 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-09-11 13:30:12)

"Suka"&prawiczek?
Padnę ze śmiechu big_smile

4,379

Jaka suka? lol

4,380

Ja myślałam, że ten nick pochodzi od "luzer" czyli spolszczone loser = przegryw, więc by pasowało do Twojego opisu tongue (nie, żebym przypisywała te cechy Luz3rnowi, zgadzając się z opinią Elle, bez obrazy smile )

4,381

Chomikowa napisał/a:

Ja myślałam, że ten nick pochodzi od "luzer" czyli spolszczone loser = przegryw, więc by pasowało do Twojego opisu tongue

No pewnie, że pasuje. I do tego z Wawy też. Powinien rozważyć zmianę nicku.

4,382 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-09-11 23:24:19)

5+ za znajomość angielskiego.
To skoro zboczyliśmy na temat mojego nicku po prostu od nazwy miasta w Szwajcarii... zamiast e jest 3. Gdybym miał mądrą dziewczynę, to zabrałbym ją i pokazał to i owo. Do kawiarni, restauracji, wycałował - przepiękny kraj niestety wszystkie dziewczyny się boją przekroczyć granicę PL-GER, a co dopiero tam pojechać.

edytowałem bo aż wstyd...

4,383

wszędzie chłopie, wszędzie.

Masz ją sobą zainteresować, a nie robić z siebie pierdołę nie potrafiącą się nawet ubrać.
Wykazuj się kreatywnością.

No i z tymi nagrodami to pojechałeś, jeszcze mogłeś jej zaoferować wydzierganie skarpet na drutach.

4,384

Luz3rn, a właściwie to po co ty próbujesz poznać przez internet?
Masz 26l? i mieszkasz w największym mieście w Polsce to chyba prościej wyjść gdzieś na miasto na jakąś imprezkę  albo wyskoczyć do jakiegoś barku na piwko czy tam drina i tam spróbować szczęścia.
Ja wczoraj byłem ze znajomymi w "Temacie Rzeka" i kobit do wyboru, do koloru. Były takie co nieźle się odstawiły pod względem ubioru a to w sumie taki "plażowy" pierdzielniczek. Jeżeli gustujesz w małolatach 20-22l co w okolicznych krzakach potrafią  zdjąć majtki wink to też takie tam chodzą ^^

4,385 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-09-11 23:29:52)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Jeżeli gustujesz w małolatach 20-22l co w okolicznych krzakach potrafią  zdjąć majtki wink to też takie tam chodzą ^^

Jestem za tym żeby takie znaczyć, aby potem nikt normalny na taką nie trafił i broń boże się nie ożenił.

Kuźwa, gorzej niż psy.

Nawet nie chcę wiedzieć jakie to musi być uwłaczające zabiegać o kobietę, którą miał byle jełop po 5 minutach rozmowy.

4,386

Ja pojadę do tej dziewczyny 200 km dalej o której pisałem kilka stron wcześniej. Tylko zobaczymy, co z tego wyjdzie jesteśmy w kontakcie, a ona jest naprawdę przemiła i sympatyczna. Pisze smsy do mnie, jak mi minął dzień, co u mnie słychać po prostu łzy do oczu mi podchodzą. dziewczyna ze wsi porządna, a warszawskie speluny sobie daruję, ale dzięki za rady... taki charakter mi odpowiada spokojna zgodna.

laski wystrojone, wymalowane specjalnie do zdjęcia, z filtrami na zdjęciach z dziubkami burdelem w pokoju mnie odstraszają...

4,387

RavenKnight napisał/a:

Zawsze się zastanawiałem w jaki sposób ktoś ma być kreatywny,skoro taki nie jest?
Wystarczy sobie powiedzieć: "od dziś będę kreatywny" i już ? Gotowe ?
To tak niestety nie działa.

4,388

theonlyone napisał/a:
RavenKnight napisał/a:

Zawsze się zastanawiałem w jaki sposób ktoś ma być kreatywny,skoro taki nie jest?
Wystarczy sobie powiedzieć: "od dziś będę kreatywny" i już ? Gotowe ?
To tak niestety nie działa.

Zgadzam się z tobą. Mamy do czynienia z bardzo popularnym powiedzeniem. BĄDŹ SOBĄ. Jednak mordka wyżej dobrze mi radzi. Popracować trzeba i z czasem będę szybciej wynajdywał fajne teksty itd.

4,389

Luzik, mogę się na bezczelnego podpiąć pod Twój topic?:)
Zobaczta ludziska...To mój opis na jednym z sympatycznych portali. Czy straszny...?:)

"Babka trochę rozczarowana tym miejscem. Jednak w dalszym ciągu wierząca w istnienie perełek na tym portalu. Profile bez zdjęć : czy na ulicy też podchodzicie do dziewczyn mając worek na głowie? No raczej nie...Dlaczego więc z uporem maniaka chowacie swoje twarze hmm? Tych żonatych rozumiem. Wolą trzaskać żony po rogach anonimowo. Ale reszta? Że niby wygląd nie ma znaczenia. Nie oszukujmy się. Ja nie księcia szukam i nie modela. Z takimi to nawet nie wyskoczyłabym na kawę. Ale to COŚ być musi. Każdy z nas ma jakiś tam typ. Mam i ja."

Kuuurde...jak tak siebie czytam to sama nie wiem...Panowie, wypowiedzcie się proszę ja Was smile

4,390

@Krwawa, ja nie jestę panciem wink ale się wypowiem, oki?

No więc mnie się podoba mnie się!! Serio, dobre i z jajem.
Może "chwycić" kogoś z poczuciem humoru i o odpowiednim IQ,  zapewne w takich celujesz.
Tylko , nie wiem gdzie ten opis zamieszczasz, acz mogę się domyślać wink - nie bądź zaskoczona jak mało kto opis przeczyta i będziesz z uporem maniaka dostawać wiadomości typu: "hejka, popiszemy? " od panów z 'worem na głowie' właśnie tongue

Jednak 70% bywalców to debile. Tak, jak mawia Korwin-Mikke, w społeczeństwie - analogiczna proporcja wink

4,391

RavenKnight napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Jeżeli gustujesz w małolatach 20-22l co w okolicznych krzakach potrafią  zdjąć majtki wink to też takie tam chodzą ^^

Jestem za tym żeby takie znaczyć, aby potem nikt normalny na taką nie trafił i broń boże się nie ożenił.

Kuźwa, gorzej niż psy.

Nawet nie chcę wiedzieć jakie to musi być uwłaczające zabiegać o kobietę, którą miał byle jełop po 5 minutach rozmowy.

Eeee chłopaku, nie ma co dramatyzować ^^. Każdy jest/był młody i jakieś tam błędy popełniał. Dla mnie te dziewczyny/imprezowiczki-takiej której zdarzy sie wypić za dużo na jakiejś tam imprezie to nie jest jeszcze "najgorszy sort".

KrwawaEm napisał/a:

Zobaczta ludziska...To mój opis na jednym z sympatycznych portali. Czy straszny...?:)

"Babka trochę rozczarowana tym miejscem. Jednak w dalszym ciągu wierząca w istnienie perełek na tym portalu. Profile bez zdjęć : czy na ulicy też podchodzicie do dziewczyn mając worek na głowie? No raczej nie...Dlaczego więc z uporem maniaka chowacie swoje twarze hmm? Tych żonatych rozumiem. Wolą trzaskać żony po rogach anonimowo. Ale reszta? Że niby wygląd nie ma znaczenia. Nie oszukujmy się. Ja nie księcia szukam i nie modela. Z takimi to nawet nie wyskoczyłabym na kawę. Ale to COŚ być musi. Każdy z nas ma jakiś tam typ. Mam i ja."

Kuuurde...jak tak siebie czytam to sama nie wiem...Panowie, wypowiedzcie się proszę ja Was smile

Wg. mnie wyraziłaś się jasno oraz zrozumiale i to w kilku płaszczyznach.

4,392

Elżuniu, masz więcej jaj niż wielu facetów więc policzę sobie Twój wpis jako męski:) Wybaczysz mła?:)
Ja mam taką cichą nadzieję właśnie, że ten opis odsieje pipoloków...Zdaję sobie sprawę, że mężczyźni (wiem, nie wszyscy ) lubią takie milusie kobietki no ale ja mam pazury i idąc w świat nie chowam ich do szuflady tylko zakładam na się...Nigdy taka sweet nie byłam i nie zapowiada się:) Ale jak ktoś mi podejdzie to i buziaka dam, i do cyca przytulę:D Żeby nie było...

4,393 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-09-12 15:27:26)

KrwawaEm napisał/a:

Elżuniu, masz więcej jaj niż wielu facetów więc policzę sobie Twój wpis jako męski:) Wybaczysz mła?:)

Błogosławię Ci i wybaczam, bo prawdę powiadasz :* smile

Ja mam taką cichą nadzieję właśnie, że ten opis odsieje pipoloków...Zdaję sobie sprawę, że mężczyźni (wiem, nie wszyscy ) lubią takie milusie kobietki no ale ja mam pazury i idąc w świat nie chowam ich do szuflady tylko zakładam na się...Nigdy taka sweet nie byłam i nie zapowiada się:) Ale jak ktoś mi podejdzie to i buziaka dam, i do cyca przytulę:D Żeby nie było...

No 100% gwarancji nie masz, że opis gówniaków (jak ja to mówię) odsieje, ale zawsze jest szansa, że złapią haczyk ci co bardziej 'lotni' umysłowo. Mnie też czasem się takie rodzynki trafiają i wtedy można wesoło pogadać chociaż.
A z tą resztą (pazurami) to masz tak samo jak ja. Słodką pipulką raczej nie jestem, choć wiem, że wtedy już dawno męża bym miała. A tak..ze swoim niewyparzonym dziobem .. wink

4,394

Oooooch....czuję....czuję...jakoby łaska jaka spłynęła na mnie i poruszyło się...yhkm..ykhm...no coś tam się poruszyło no:P

Więc jest jeszcze dla mnie nadzieja...:)

4,395 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-09-12 15:46:53)

Wczoraj u jakiejś tam dziewczyny widziałem pewny krótki opisik, nie pamiętam dokładnie jak to leciało ale to było coś w ten deseń:

Potrzebuje "serca" ale przypominam (czy) uprzedzam - fiut to nie serce.

Spadłem ze stołka pod wpływem śmiechu big_smile big_smile big_smile

4,396

Elle88 napisał/a:
KrwawaEm napisał/a:

Błogosławię Ci i wybaczam, bo prawdę powiadasz :* smile

No 100% gwarancji nie masz, że opis gówniaków (jak ja to mówię) odsieje, ale zawsze jest szansa, że złapią haczyk ci co bardziej 'lotni' umysłowo. Mnie też czasem się takie rodzynki trafiają i wtedy można wesoło pogadać chociaż.
A z tą resztą (pazurami) to masz tak samo jak ja. Słodką pipulką raczej nie jestem, choć wiem, że wtedy już dawno męża bym miała. A tak..ze swoim niewyparzonym dziobem .. wink

No no moja Panno. Prosze mi tu za duzo punktow wspolnych z kolezanka Bloody M nie znajdowac  bo jeszcze wyjdzie na to ze to ona jest druga polowka NASZEGO jabłuszka yikes
I am watching you Wifey , always watching wink :*

4,397

A to opis mojego "ideału" :

"Taki, który ma jaja i nie zwiewa jak tylko pojawi się problem. Facet z dużym poczuciem humoru. Odpowiedzialny i inteligentny. W skrócie : idealny. Ale idealny dla mnie. Taki, który czytał &quot;Przebudzenie&quot; A. de Mello i zrozumiał smile lub zechce przeczytać;)"

Czy zbyt wiele wymagammmm....?:)

4,398 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-09-12 17:15:55)

KrwawaEm napisał/a:

Jak dasz mi buzi w policzek, to pozwolę hehuhe.

OPIS odstrasza, nikt do ciebie nie napisze. Jesteś w kwiecie wieku, więc pewnie dobijają się Janusze w wieku 40 lat. A taki Janusz to skarpety do kolan, sandały, z grubego materiału krótkie spodenki i polo. A zapomniałem o wąsie pod nosem.

A tam gdzie ja pracuję znowu 40 latkowie przyjeżdżają w porsche panamerze albo 911 lub ferrari z laskami po 20 lat. zastanawiam się opcja 1 dziewczyna, 2, córka 3 zapłacił jej. Wyglądem podobni do jasona stathama

https://img.alza.cz/Foto/LegendFoto/2165809_19.jpg

4,399

@Feniksie, maj Darling przecie wiesz, że u mnie flirt to jak oddychanie albo kawa - bez tego ani rusz wink tongue ale to nic nie znaczy! Wiesz, że jak jestem in LOVE to jestem wierna jak pies Pankracy !!!!!
Chyba to jest jasne???

Aż się dziwnie poczułam jak tak się wybebeszyłam, bo teraz masz mnie jak na tacy.. sad nie skrzywdź tylko swojej Elżuniiiiiiiiiiiiiii....

http://s2.quickmeme.com/img/d1/d15d6c36b5e2b87398df15de51258686d941cd320488218c92e5d4b2aefba5f6.jpg

@luz3rn, porshe? Przeeestań. Za moich czasów Jaguary były na topie. I nadal lepsze wrażenie robią niż pospolity porshak.

4,400

Elle88 napisał/a:

@Feniksie, maj Darling przecie wiesz, że u mnie flirt to jak oddychanie albo kawa - bez tego ani rusz wink tongue ale to nic nie znaczy! Wiesz, że jak jestem in LOVE to jestem wierna jak pies Pankracy !!!!!
Chyba to jest jasne???

Aż się dziwnie poczułam jak tak się wybebeszyłam, bo teraz masz mnie jak na tacy.. sad nie skrzywdź tylko swojej Elżuniiiiiiiiiiiiiii.....

Skrzywdzić moja Elzunie?  yikes Never ever!! Pokazałaś mi swe miękkie podbrzusze a ja jeszcze bardziej crazy for Youuu <3  :* <przełyka łzy wzruszenia>

4,401

Buehehehehe, ktoś chyba dawno po ulicach nie chodził ^^

Dwie marki - Lambo i Ferrari, reszta się nie liczy. W sobotę jadąc "Wał M" widzieliśmy przejeżdżające obok nas "458 Italia", cóż to za samochód <3

luz3rn napisał/a:

A tam gdzie ja pracuję znowu 40 latkowie przyjeżdżają w porsche panamerze albo 911 lub ferrari z laskami po 20 lat. zastanawiam się opcja 1 dziewczyna, 2, córka 3 zapłacił jej. Wyglądem podobni do jasona stathama

Nad czym się tutaj zastanawiać?
Lecą do "sałaty" jak muchy do g.
XD

4,402

Tyle, że oni do mnie piszą więc nie trafiłeś. W kwiecie wieku powiadasz...? Chciałbyś choć powąchać taki kwiat mądralo;)

4,403 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-09-12 21:41:48)

KrwawaEm napisał/a:

Tyle, że oni do mnie piszą więc nie trafiłeś. W kwiecie wieku powiadasz...? Chciałbyś choć powąchać taki kwiat mądralo;)

jasne. jeśli mieszkasz w mazowieckim chetnie przyjadę do ciebie, możemy wyskoczyć na kawcię i pogadać o życiu...

http://fotka.com/profil/ZaklinaDeptula

sympatyczna z buzi...

btw jeśli łaska, to miło jakbyś pokazywała przykładowe otwieracze od nich. jak do ciebie zagadują janusze jakie mają teksty na zachętę.

4,404

luz3rn napisał/a:
KrwawaEm napisał/a:

jasne. jeśli mieszkasz w mazowieckim chetnie przyjadę do ciebie, możemy wyskoczyć na kawcię i pogadać o życiu...

http://fotka.com/profil/ZaklinaDeptula

sympatyczna z buzi...

btw jeśli łaska, to miło jakbyś pokazywała przykładowe otwieracze od nich. jak do ciebie zagadują janusze jakie mają teksty na zachętę.

To co robisz jest słabe, nawet bardzo słabe.

4,405

Prawdziwi faceci nie chodzą na "kawcię'....o zgrozetto.....

4,406

4,407

No no no no no....Twoja kawa, moja kawa:D Boskie!:):)

4,408

KrwawaEm napisał/a:

No no no no no....Twoja kawa, moja kawa:D Boskie!:):)

Przecież ja się wygłupiam z tymi kawami. W ogóle jak słyszę to słowo, to takie sztywne i nudne chodź na kawę... jak jakaś rozmowa kwalifikacyjna o pracę. Miłego dnia wszystkim.

4,409

Cóż Luz, ja już jestem dzieciatą 34-letnią staruchą więc nie łapię takich żarcików.

4,410

KrwawaEm napisał/a:

Cóż Luz, ja już jestem dzieciatą 34-letnią staruchą więc nie łapię takich żarcików.

Myślałem, że jesteś pod 40... pisałaś kiedyś o wieku, ale zapomniałem. 34, to nie starucha. więc ta kawa nawet byłaby ok, pogadalibyśmy raz dwa zmieniłabyś zdanie i powiedziała, że jestem fajny chłopak...

W ramach przypomnienia, jeśli odwiedzasz swój profil na portalu/ach randkowych zapodaj od czasu do czasu jakie otwieracze stosują Janusze piszący do ciebie. JESTEM ciekaw jakich technik używają.

4,411 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-09-13 10:50:09)

KrwawaEm napisał/a:

Ohhhh to dobrze, że powiedział iż żartuje bo z tego co pisał wcześniej to się nie "łapiesz" w kręgu zainteresowań autora. Głupio było by najpierw proponować kawę a później ściemniać\odmawiać XD

Luz3rn, chciałbyś się "umówić na kawkę" z starszą kobietą z dzieckiem ? tongue

4,412

Technik używają na tyle "błyskotliwych", że kasuje z miejsca by na tę intelektualną biedotą nie patrzeć..
Z ostatnich smaczków padło pytanie czy chciałabym zostać "zerż....a w obesr.....y tyłek".

Fajnie nie?

4,413 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-09-13 10:59:47)

Idiotów nie brakuje, w sumie nie powinno Cię to dziwić ;p

Tyle macie lepiej, że faceci zazwyczaj od początku pokazują, że są idiotami.

Kobiety natomiast, żeby się przymilić udają poukładane, inteligentne i spokojne, a potem wychodzi z niej świruska.

4,414

On-WuWuA-83 napisał/a:
KrwawaEm napisał/a:

Ohhhh to dobrze, że powiedział iż żartuje bo z tego co pisał wcześniej to się nie "łapiesz" w kręgu zainteresowań autora. Głupio było by najpierw proponować kawę a później ściemniać\odmawiać XD

Ano nie łapię się...Ja i moje starcze, obwisłe cyce:D

4,415 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-09-13 20:32:04)

KrwawaEm napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:
KrwawaEm napisał/a:

Ano nie łapię się...Ja i moje starcze, obwisłe cyce:D

To już jeden z Panów poznanych przez Ciebie na portalu randkowym oceni, czy są obwisłe czy nie. Ja myślę, że jak na 34 lata jesteś spoko laska.
T
A weź mi powiedz ile dziennie Januszy odwiedza twój profil? ile tam masz wyświetleń? 500? dziennie?

4,416

Nie śledzę statystyk.
Zaczepki są zazwyczaj suche. Suche i sztywne.

4,417

KrwawaEm napisał/a:

Nie śledzę statystyk.

Jakaś ameba intelektualna z IQ mniejszym od twojego chlebaka kuchennego zapytała, czy może cię podupczyć kiedy masz brudną dupcię? hehe niezły fetysz...

4,418 Ostatnio edytowany przez Pirx (2016-09-15 11:45:48)

KrwawaEm napisał/a:

Nie śledzę statystyk.

Czasem jedno zdanie zdziała cuda... big_smile

4,419

Pirx napisał/a:
KrwawaEm napisał/a:

Nie śledzę statystyk.

Czasem jedno zdanie zdziała cuda... big_smile

Dawaj, daj mi cud big_smile

4,420

Pod Twój profil,czy to przez które mam teraz "kłopoty"? big_smile

Posty [ 4,356 do 4,420 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 66 67 68 69 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024