Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 63 64 65 66 67 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,161 do 4,225 z 4,549 ]

4,161

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
luz3rn napisał/a:
Elle88 napisał/a:

zero obycia i zdolności społecznych.

Elle88 napisał/a:

Post poniżej poziomu forum.

HAHA. Jesteś słodka.

Słuchaj jak masz pisać takie hasełka urwałeś się z choinki, robocik, wychowany w beczce, to daruj sobie szkoda mojego tematu na takie coś...
Nic nie wnosisz, poza kolejnym nabitym postem do twojego licznika pod avatarem.

Wiele kobiet z tego tematu ma przeszłość, pisałyście setki smsów, rozmów jak faceci do was pisali, jakie częstotliwości, jakie tematy były poruszane takie mnie rzeczy interesują dzięki temu sobie przeanalizuję zastanowię się i bede miec jakieś konkrety.

Idź do tematu, który dodałam w okolicach godziny temu, tam jest jeden filmik z YouTube,  dziewczyna dobrze w nim mówi.

Zobacz podobne tematy :

4,162 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-21 13:35:08)

rossanka napisał/a:
luz3rn napisał/a:
Elle88 napisał/a:

zero obycia i zdolności społecznych.

Elle88 napisał/a:

HAHA. Jesteś słodka.

Słuchaj jak masz pisać takie hasełka urwałeś się z choinki, robocik, wychowany w beczce, to daruj sobie szkoda mojego tematu na takie coś...

Wiele kobiet z tego tematu ma przeszłość, pisałyście setki smsów, rozmów jak faceci do was pisali, jakie częstotliwości, jakie tematy były poruszane takie mnie rzeczy interesują dzięki temu sobie przeanalizuję zastanowię się i bede miec jakieś konkrety.

Idź do tematu, który dodałam w okolicach godziny temu, tam jest jeden filmik z YouTube,  dziewczyna dobrze w nim mówi.

To tylko jedna dziewczyna i przedstawia swój własny punkt widzenia. Nigdy nie błagałem kogoś o coś jedynie jakaś propozycja lub sugestia co do drugiego jeśli dziewczyna załapała o co chodzi to dalej to rozkręcałem. Jak dziewczyna jest bierna w wymianie wiadomości na portalach randkowych czy później e-mail lub telefon, to kończę pisanie i całe budowanie relacji, szkoda mojego czasu. Zrobiłem tak już z wieloma i to była świetna decyzja. Oglądałem wiele filmików i podobał mi się jeden gość od podrywu jak on to przedstawia. Lepiej być zimnym samcem alfa niż mięczakiem podlizującym się laskom one moment to wyłapią już tak testowałem na kilku. Prawdą jest, że dziewczyny lubią konkrety i stanowczość niestety wiele się płoszy, boi kiedy piszę o daniu numeru telefonu, a skoro to robi również kończę relację.

Kilka razy zapraszałem dziewczyny, jednak odmawiały po prostu głupiały, śmiały się, albo pukały w głowę. Z informacji jakie uzyskałem dowiedziałem się, że One się po prostu mnie wstydzą...

Ja nigdy takich bzdur dziewczynom nie mówię, podobasz mi się, kocham cię itd. Zawsze wychodzę z założenia prosta relacja, czas pokaże co dalej. Niestety laski też się płoszą jak takie coś powiem tylko w innej formie.

W OGÓLE PRZEZ  te 3 miesiące pobytu poza granicami kiedy bawiłem się portalami spotkałem niesamowitą patologię, poznałem masę historii ludzkich. po niewyobrażalny śmietnik w głowie, imprezowiczki po 25 roku życia i więcej lat, samotne mamusie szukające portfela piszące o dojrzałości życiowej, laleczki z syndromem księżniczki z roszczeniowym stosunkiem do życia, laski po przejściach pokaleczone psychicznie i fizycznie swoimi byłymi ex po proste dziewczyny i taką jedną mam,  piszę smsy i dzwoniłem raz. Zobaczymy co dalej, dzisiaj niedziela to możne nie bardzo dzwonić, ale jutro normalny dzień, są wakacje to jutro postanowię zadzwonić wieczorkiem jak będzie w domu i znowu pogadać.

myślę, żeby ją odwiedzić na razie może jeszcze za szybko chociaż chętnie się wypowiadała na ten temat, że chętnie, na pewno to facet pierwszy ma pojechać do dziewczyny z tego zdaje sobie sprawę, tylko może jeszcze troche pogadać, popisać podzwonić rozładować delikatne napięcie i nieśmiałość. a dopiero wtedy ugadać terminy spotkania.

Najbardziej rozbawiła mnie dziewczyna pisałem o tym wcześniej, kiedy zadzwoniłem odebrała nie dała mi dojść do głosu i powiedziała, że jest u niej koleżanka, no to ja ok nie ma problemu, to kiedy mogę zadzwonić, ona nic zero konkretów, to mówię jutro 21. a nie będę spać i rozłączyła się. Napisałem jest ska ona odpisała ja na to było miło powodzenia. Dlatego mówię szkoda mojego czasu na dziewczyny ze śmietnikiem w głowie.

tak czy owak dzieki za filmik

Elle88 napisał/a:

Ty też jesteś słodki i trochę żałosny tym skarżeniem na co drugi post.
Nie umiesz znieść krytyki, co innego wyzwiska czy bluzgi jak u wuwu, których ja nie użyłam.

No nic, radź sobie sam, he he big_smile

Ps. Jakbyś miał trochę sprytu to z morza naszych postów pół żartem, pół serio, a czasem całkiem serio, wyciągnąłbyś kwintesencję.
Ale ty musisz mieć chlaśniętę czarno-na białym: teraz 2 razy popaczeć na nią - raz z pod byka jakby, raz zalotnie i powiedzieć: "Hejo, Piękna.. Jak się bawić?" ona ci na to "..blblaba" , a Ty jej na to "bleblablo".. tylko, żę to tak nie wygląda. Ale boty tak mają rozumiem to.

MORZA SPAMU. Uściślijmy pewną nieścisłość. Twoja koleżanka wyżej podała jakiś konkret którym się interesuje.
Nie skarżę się tylko informuję, że twoje wypowiedzi nie mają wartości nie wnoszą nic do tematu. NIE POMAGAJĄ MI...

4,163

luz3rn napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Wiadomo... Pozgłaszać jej wszystkie obraźliwe wpisy i zebrałby się ban.

Post edytowany ze względu na niedozwolone wycieczki osobiste.

4,164

Z 3 paski rozmawiam tak:

:*

4,165

luz3rn napisał/a:
rossanka napisał/a:
luz3rn napisał/a:

HAHA. Jesteś słodka.

To tylko jedna dziewczyna i przedstawia swój własny punkt widzenia. Nigdy nie błagałem kogoś o coś jedynie jakaś propozycja lub sugestia co do drugiego jeśli dziewczyna załapała o co chodzi to dalej to rozkręcałem. Jak dziewczyna jest bierna w wymianie wiadomości na portalach randkowych czy później e-mail lub telefon, to kończę pisanie i całe budowanie relacji, szkoda mojego czasu. Zrobiłem tak już z wieloma i to była świetna decyzja. Oglądałem wiele filmików i podobał mi się jeden gość od podrywu jak on to przedstawia. Lepiej być zimnym samcem alfa niż mięczakiem podlizującym się laskom one moment to wyłapią już tak testowałem na kilku. Prawdą jest, że dziewczyny lubią konkrety i stanowczość niestety wiele się płoszy, boi kiedy piszę o daniu numeru telefonu, a skoro to robi również kończę relację.

Kilka razy zapraszałem dziewczyny, jednak odmawiały po prostu głupiały, śmiały się, albo pukały w głowę. Z informacji jakie uzyskałem dowiedziałem się, że One się po prostu mnie wstydzą...

Ja nigdy takich bzdur dziewczynom nie mówię, podobasz mi się, kocham cię itd. Zawsze wychodzę z założenia prosta relacja, czas pokaże co dalej. Niestety laski też się płoszą jak takie coś powiem tylko w innej formie.

W OGÓLE PRZEZ  te 3 miesiące pobytu poza granicami kiedy bawiłem się portalami spotkałem niesamowitą patologię, poznałem masę historii ludzkich. po niewyobrażalny śmietnik w głowie, imprezowiczki po 25 roku życia i więcej lat, samotne mamusie szukające portfela piszące o dojrzałości życiowej, laleczki z syndromem księżniczki z roszczeniowym stosunkiem do życia, laski po przejściach pokaleczone psychicznie i fizycznie swoimi byłymi ex po proste dziewczyny i taką jedną mam,  piszę smsy i dzwoniłem raz. Zobaczymy co dalej, dzisiaj niedziela to możne nie bardzo dzwonić, ale jutro normalny dzień, są wakacje to jutro postanowię zadzwonić wieczorkiem jak będzie w domu i znowu pogadać.

myślę, żeby ją odwiedzić na razie może jeszcze za szybko chociaż chętnie się wypowiadała na ten temat, że chętnie, na pewno to facet pierwszy ma pojechać do dziewczyny z tego zdaje sobie sprawę, tylko może jeszcze troche pogadać, popisać podzwonić rozładować delikatne napięcie i nieśmiałość. a dopiero wtedy ugadać terminy spotkania.

Najbardziej rozbawiła mnie dziewczyna pisałem o tym wcześniej, kiedy zadzwoniłem odebrała nie dała mi dojść do głosu i powiedziała, że jest u niej koleżanka, no to ja ok nie ma problemu, to kiedy mogę zadzwonić, ona nic zero konkretów, to mówię jutro 21. a nie będę spać i rozłączyła się. Napisałem jest ska ona odpisała ja na to było miło powodzenia. Dlatego mówię szkoda mojego czasu na dziewczyny ze śmietnikiem w głowie.

Ja się zgadzam z tym co ona powiedziała.  Wiec jest już nas dwie. A może jeszcze jakaś się zgodzi że mną.

4,166 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-21 15:40:25)

rossanka napisał/a:
luz3rn napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ja się zgadzam z tym co ona powiedziała.  Wiec jest już nas dwie. A może jeszcze jakaś się zgodzi że mną.

Powiedz mi proszę, czy taki ubiór będzie ok na spotkanie z dziewczyną, młodszą ode mnie.

Jak reklama czy coś niech moderator skasuje te wpisy

http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0348846001.html

http://www.cropp.com/pl/pl/chlopak/kole … r-trousers

i do tego jeszcze jakiś tshirt czy lekka koszula?

http://www.cropp.com/pl/pl/chlopak/kole … -fit-shirt

spodnie mam w dwóch kolorach jak wyżej i ciemny granat. buty ewentualnie jeszcze takie:
https://wojas.pl/produkt/20192/polbuty-meskie-5078-76

bedzie ok czy w ogóle klapa?

dostałem maila od dziewczyny że ma luzy w tygodniu i kiedy mi pasuje więc już na 100% chce się umówić niezbyt urodziwa, ale zapraszałem ją na lody pogadać to pójdę sobie pojeść lodów i czegoś dowiem się o drugim człowieku.

4,167

Może niech się ktoś młodszy wypowie.
Dla mnie skreślony jest dres, albo ubranie z przed 15 czy 20 lat, albo zbytnie wymuskanie, włos na żel,  spodnie w kancik,
No i oczywiście brak higieny.

4,168

luz3rn napisał/a:

dostałem maila od dziewczyny że ma luzy w tygodniu i kiedy mi pasuje więc już na 100% chce się umówić niezbyt urodziwa, ale zapraszałem ją na lody pogadać to pójdę sobie pojeść lodów i czegoś dowiem się o drugim człowieku.

Co to znaczy dla Ciebie "niezbyt urodziwa"?

4,169 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-21 17:01:54)

Krejzolka82 napisał/a:
luz3rn napisał/a:

Nie pociąga mnie fizycznie, ale to nieważne wygląda na sympatyczną dziewczynę i trzeba iść jak pyta o konkrety pojemy sobie lodów.

Kolejną mam, ale widać nieśmiała.

koniecznie facebooka chce pisałem jej poemat że lepiej w realu ona że koniecznie chce zobaczyć profilek, to ja jej napisałem że jak chce uzyskać informacje na mój temat ot jest tylko jedna możliwość zobaczymy czy umie myśleć i o co chodzi...

4,170

luz3rn napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
luz3rn napisał/a:

Nie pociąga mnie fizycznie, ale to nieważne wygląda na sympatyczną dziewczynę i trzeba iść jak pyta o konkrety pojemy sobie lodów.

koniecznie facebooka chce pisałem jej poemat że lepiej w realu ona że koniecznie chce zobaczyć profilek, to ja jej napisałem że jak chce uzyskać informacje na mój temat ot jest tylko jedna możliwość zobaczymy czy umie myśleć i o co chodzi...

Nieważne by było, jakbyście się poznali w realnym życiu i polubili bez podtekstów.

Po co Ty się chcesz spotkać z Dziewczyna, która Cię nie pociąga fizycznie, desperat jesteś czy co?

Czy mógłbyś ten fragment zdania pogrubiony przeze mnie napisać dokładnie?

4,171 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-21 17:46:00)

Krejzolka82 napisał/a:
luz3rn napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Nieważne by było, jakbyście się poznali w realnym życiu i polubili bez podtekstów.

Po co Ty się chcesz spotkać z Dziewczyna, która Cię nie pociąga fizycznie, desperat jesteś czy co?

O rety ile TY MASZ LAT? Umawiając się z dziewczyną która nie pociąga mnie fizycznie jestem desperatem? Chcę pogadać i pojeść lodów bo je lubię i przy okazji może będzie jakaś znajomość. Nie mogę mieć KOLEŻANEK??!! JESZCZE RAZ KOLEŻANEK?? Brzydka nie jest, ale to nie moje preferencje fizyczne.

Nie szukam kolegów, bo statystyczny Polski chłopaczek to dresik, piwko i w ogóle ból dupy astronomiczny bo jestem lepszy pod wieloma względami nie chcę takich ludzi wolę płeć przeciwną nie ma zazdrości bólu dupy tylko bardziej może się jej spodobać.

JUŻ TŁUMACZĘ skoro nie rozumiesz

Pisałem z nią kilka wiadomości  ja do niej, ona do mnie takie odbijanie piłeczki pingpongowej na stole do pingla no i ona taka nie wiadomo co, ja jej delikatnie podsuwam o co mi chodzi, ale ona koniecznie chce zaliczyć kolejną bazę dla mnie to dziecinada czyli facebooka, a ja jej podsuwam coraz jaśniej że wolę spotkanie. Spotkanie i rozmowa 1000000000 razy lepsza niż 100000000 super wiadomości na szambie społecznościowym. Poza tym nie rozumiem wielu lasek piszą ze mną to ja chce się spotkać stać mnie, nie jestem desperatem nie zbiednieje jak postawie po lodach czy kawie, a one wymiękają. W pisaniu wiadomości są mocne och i ach SAMICE wielkie, ale jak trzeba przejść w real na tym to działa to wymiękają moment. PO PROSTU SIĘ WSTYDZĄ!!! haha odczytały dwie laski zobaczymy co odpiszą. pewnie nic bo już jasno dałem do zrozumienia lub ewentualnie muszą się z tym przespać i jutro dadzą znać.

4,172 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-08-21 18:07:02)

luz3rn napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
luz3rn napisał/a:

O rety ile TY MASZ LAT? Umawiając się z dziewczyną która nie pociąga mnie fizycznie jestem desperatem? Chcę pogadać i pojeść lodów bo je lubię i przy okazji może będzie jakaś znajomość. Nie mogę mieć KOLEŻANEK??!! JESZCZE RAZ KOLEŻANEK?? Brzydka nie jest, ale to nie moje preferencje fizyczne.

Nie szukam kolegów, bo statystyczny Polski chłopaczek to dresik, piwko i w ogóle ból dupy astronomiczny bo jestem lepszy pod wieloma względami nie chcę takich ludzi wolę płeć przeciwną nie ma zazdrości bólu dupy tylko bardziej może się jej spodobać.

JUŻ TŁUMACZĘ skoro nie rozumiesz

Pisałem z nią kilka wiadomości  ja do niej, ona do mnie takie odbijanie piłeczki pingpongowej na stole do pingla no i ona taka nie wiadomo co, ja jej delikatnie podsuwam o co mi chodzi, ale ona koniecznie chce zaliczyć kolejną bazę dla mnie to dziecinada czyli facebooka, a ja jej podsuwam coraz jaśniej że wolę spotkanie. Spotkanie i rozmowa 1000000000 razy lepsza niż 100000000 super wiadomości na szambie społecznościowym. Poza tym nie rozumiem wielu lasek piszą ze mną to ja chce się spotkać stać mnie, nie jestem desperatem nie zbiednieje jak postawie po lodach czy kawie, a one wymiękają. W pisaniu wiadomości są mocne och i ach SAMICE wielkie, ale jak trzeba przejść w real na tym to działa to wymiękają moment. PO PROSTU SIĘ WSTYDZĄ!!! haha odczytały dwie laski zobaczymy co odpiszą. pewnie nic bo już jasno dałem do zrozumienia lub ewentualnie muszą się z tym przespać i jutro dadzą znać.

Jesteś na portalu randkowym, więc chyba chodzi Ci o znalezienie dziewczyny, czyż nie?
A czy ta Dziewczyna wie, że Ona Ci się nie podoba i spotkasz się z Nią, bo chcesz mieć koleżankę i najeść się lodów?
A jak Ona myśli o Tobie, że jesteś potencjalnym facetem dla Niej, to co wtedy, pomyślałeś o tym cwaniaczku?

Nie cwaniakuj, tylko naucz się pisać po polsku.
Jak piszesz podobne zdania do Dziewczyn, jak: "koniecznie facebooka chce pisałem jej poemat że lepiej w realu ona że koniecznie chce zobaczyć profilek, to ja jej napisałem że jak chce uzyskać informacje na mój temat ot jest tylko jedna możliwość zobaczymy czy umie myśleć i o co chodzi...", to wcale się nie dziwię, że nie chcą się z Tobą umawiać normalne dziewczyny.

Ciekawa jestem, czy w ogóle zrozumiałeś mój post, bo szczerze, mam co do tego wątpliwości.

4,173

Nie myśli, bo jej tłumaczyłem na portalu randkowym zanim przeszliśmy na email. Że chętnie poznam i się spotkam. Potencjalnym kandydatem? dziewczyno takie rzeczy wychodzą po czasie, tzw chemia tworzy się po kilku spotkaniach minimum. Nie powiesz mi, że zakochiwałaś się w gościach na zdjęciach i opisach?

HAHA lubię lody I TYLE jest sporo lodziarni w moim mieście, więc to nie problem.

Nie mam pojęcia co ona myśli, napisałem jej, że po prostu poznam nową osobę i chętnie się spotkam. Jeśli nakłada już na mnie kalkę chłopaka itd. To sorry, ale pewnie się zawiedzie.

Nie chcą się umawiać, bo nie umieją myśleć. Akurat ta wyżej raz dwa łapie, ta z którą piszę SMSy też. Zaś z pozostałymi jest ciężko.
Po prostu wytłumaczyłem, że nie chcę zaliczać kolejnej bazy jaką jest facebook i być skatalogowany wśród jej nie wiem ile ona może mieć 500 znajomych 1000, 5000 mnie takie bzdety nie interesują, tylko spotkanie twarzą w twarz. Już koniec podsuwania im spotkania na pewno się domyśliły. jeśli nie odpowiedzą, to po prostu się wstydzą. BO GDYBY nie była zainteresowana to by nie wymieniała wiadomości ze mną proste? proste.

Nic na siłę. Dziewczyna jest bierna koniec, kasuję PW. Owija w bawełnę szkoda mojego czasu koniec cześć i powodzenia.

Krejzolka82 lepiej ogarnij mój post wyżej z ubiorem czy będzie ok czy jest zły na takie spotkanie.

4,174

luz3rn napisał/a:

(...)
Chcę pogadać i pojeść lodów bo je lubię i przy okazji może będzie jakaś znajomość. Nie mogę mieć KOLEŻANEK??!! JESZCZE RAZ KOLEŻANEK?? Brzydka nie jest, ale to nie moje preferencje fizyczne.

Hehehe, karma is a bitch. Tylko czekać aż autora ktoś potraktuje tak samo, jak on będzie liczył na seksy i związek big_smile
Zobaczymy co wtedy powie, czy to tez będzie takie OK. smile

4,175 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-08-21 18:27:20)

Uważam, że Krejzolka dobrze myśli smile
Umawiasz się kolego z dziewczyną z portalu randkowego aby najeść się lodów? Rotfl big_smile
Ty nie masz jakichś swoich kumpli których znasz od dawna aby na takie akcje sobie wyskoczyć? Koniecznie trzeba zapoznawać dziołchę na portalu i w sumie zawracać jej głowę?. No bo przecież ona ci się nie podoba i szukasz nie wiadomo czego - ooo koleżaneczki ale pewnie druga strona szuka czegoś innego.

A co do następnej opcji to ja nie widzę nic złego, że chciała by może kilka dni popisać przez tego fejsa z tobą i dopiero podjąć decyzję czy chce się z tobą spotkać. A nie to, że jest nieśmiała xD

4,176

luz3rn napisał/a:

Nie myśli, bo jej tłumaczyłem na portalu randkowym zanim przeszliśmy na email. Że chętnie poznam i się spotkam. Potencjalnym kandydatem? dziewczyno takie rzeczy wychodzą po czasie, tzw chemia tworzy się po kilku spotkaniach minimum. Nie powiesz mi, że zakochiwałaś się w gościach na zdjęciach i opisach?

HAHA lubię lody I TYLE jest sporo lodziarni w moim mieście, więc to nie problem.

Nie mam pojęcia co ona myśli, napisałem jej, że po prostu poznam nową osobę i chętnie się spotkam. Jeśli nakłada już na mnie kalkę chłopaka itd. To sorry, ale pewnie się zawiedzie.

Nie chcą się umawiać, bo nie umieją myśleć. Akurat ta wyżej raz dwa łapie, ta z którą piszę SMSy też. Zaś z pozostałymi jest ciężko.
Po prostu wytłumaczyłem, że nie chcę zaliczać kolejnej bazy jaką jest facebook i być skatalogowany wśród jej nie wiem ile ona może mieć 500 znajomych 1000, 5000 mnie takie bzdety nie interesują, tylko spotkanie twarzą w twarz. Już koniec podsuwania im spotkania na pewno się domyśliły. jeśli nie odpowiedzą, to po prostu się wstydzą. BO GDYBY nie była zainteresowana to by nie wymieniała wiadomości ze mną proste? proste.

Nic na siłę. Dziewczyna jest bierna koniec, kasuję PW. Owija w bawełnę szkoda mojego czasu koniec cześć i powodzenia.

Krejzolka82 lepiej ogarnij mój post wyżej z ubiorem czy będzie ok czy jest zły na takie spotkanie.

A Ty, za to myślisz, dobre. big_smile

O ile mi wiadomo to nie byłeś w żadnym związku, to proszę nie pisz mi, kiedy wytwarza się tzw. chemia.
Możesz wierzyć lubi nie, ale już podczas pisania czasami występuję zalążek chemii, ja to nazywam "chemia pisana" i to właśnie z takimi facetami, zazwyczaj spotykałam się, jak nie było tego "czegoś" w pisaniu to dawałam sobie spokój.
Tak, jak spotykałam się z Kimś z portalu randkowym to przeważnie byli to Faceci, z którymi fajnie się pisało, zadziałała tzw. "chemia pisana".
To, że potem tej chemii nie było, to już jest inna bajka.

Jezu, po co Ty jesteś na portalu randkowym?

Uwierz, niektóre z kobiet piszą sobie z nudów i możliwe, że na takie trafiasz.

Ty, mi tutaj nie rozkazuj co mam ogarnąć, ok.?
Trochę kultury.
Już to pisałam, ale powtórzę jeszcze raz, jak Ty piszesz tak samo, jak tutaj, to nie dziwię się, że żadna nie chce się spotkać.

4,177

Jak mam ochotę na lody, kino czy wycieczkę, to jadę sam, a nie szukam łatwej zwierzyny żeby tylko się połechtać, że jakaś dziewczyna ma na mnie parcie.

Do kibla też musisz mieć eskortę?

4,178

Krejzolka82 napisał/a:
luz3rn napisał/a:

O ile mi wiadomo to nie byłeś w żadnym związku, to proszę nie pisz mi, kiedy wytwarza się tzw. chemia.
Możesz wierzyć lubi nie, ale już podczas pisania czasami występuję zalążek chemii, ja to nazywam "chemia pisana" i to właśnie z takimi facetami, zazwyczaj spotykałam się, jak nie było tego "czegoś" w pisaniu to dawałam sobie spokój.
Tak, jak spotykałam się z Kimś z portalu randkowym to przeważnie byli to Faceci, z którymi fajnie się pisało, zadziałała tzw. "chemia pisana".

Trochę kultury.
Już to pisałam, ale powtórzę jeszcze raz, jak Ty piszesz tak samo, jak tutaj, to nie dziwię się, że żadna nie chce się spotkać.

Pisałem wcześniej, ale widzę, że nie czytasz moich wpisów jako autora tematu. Być może trafiam na takie dziwadła które piszą sobie z nudów jednak najczęściej trafiałem na samotne mamy w moim wieku po rozwodach itd. Czyli to co mnie absolutnie nie ciekawi, a wręcz odstrasza. Jeszcze cały zalew lasek z syndromem księżniczki wszystko ma mieć chłopak takie podłoże stabilne, a ona nic. też dziękuję.
Co do pisania to bzdura. Pisałem z jedną kobietką powiedziała że spotkała się z Panami ale mieli brzuszki i nie ten wiek. W SIECI mogę być TONYM STARKIEM kim chcę tak naprawdę, więc o jakiej ty chemii mówisz patrząc na kilka linijek tekstu? Jeszcze jak trafisz na kogoś produktywnego kto napisze kilka zdań można coś poczytać, a jak większość dziewczyn ma umiejętność napisania góra jednego zdania sklejonego byle jak... Według mnie nie ma czegoś takiego jak chemia w sieci. Zainteresowanie mam plan się spotkać usiąść do stołu i tam większość rzeczy zweryfikować. ale nie zlepek tekstu proszę CIĘ.

On-WuWuA-83 napisał/a:

Uważam, że Krejzolka dobrze myśli smile
Umawiasz się kolego z dziewczyną z portalu randkowego aby najeść się lodów? Rotfl big_smile
Ty nie masz jakichś swoich kumpli których znasz od dawna aby na takie akcje sobie wyskoczyć? Koniecznie trzeba zapoznawać dziołchę na portalu i w sumie zawracać jej głowę?. No bo przecież ona ci się nie podoba i szukasz nie wiadomo czego - ooo koleżaneczki ale pewnie druga strona szuka czegoś innego.

A co do następnej opcji to ja nie widzę nic złego, że chciała by może kilka dni popisać przez tego fejsa z tobą i dopiero podjąć decyzję czy chce się z tobą spotkać. A nie to, że jest nieśmiała xD

Na portalach randkowych są opcje, szukam seksu, miłości, przyjaźni, przygody, mężczyzn, kobiet itd.

Zabrzmiało to tak jakby ona miała stawiać, a jest na odwrót ja postawię z OGROMNĄ PRZYJEMNOŚCIĄ!!!

Dużo znajomości pokończone. Może inaczej, nie jestem towarzyski wielce, miałem kolegów koleżanki, ale z czasem to uległo zmianie, jedni poszli w świat za nauką na studia, inni za pracą i jeszcze inni mają pozakładane rodziny, mężów żony dzieci. Szukam nowych świeżych ludzi.
Priorytetową rzeczą jest absolutne nie patrzenie na to co robię, gdzie pracuję itd. Tego bólu dupska żeby nie było, że mi się lepiej wiedzie niż innym.

Nie lubię pisać na szambach społecznościowych, to do niczego nie prowadzi nawet w poradnikach o podrywie chodzi o to, żeby wyjść jak najszybciej z tego w real. Słuchaj ona żadnych decyzji nie będzie podejmować, pisała ze mną przez kilka dni po 2 - 3 wiadomości miała czas na zastanowienie. Nie będę robił z siebie samca beta i błagał jej o spotkania itd. Nie i koniec ucinamy raz dwa szkoda mojego czasu. Tak jak mówił jeden coacher o podrywaniu.

RavenKnight napisał/a:

Jak mam ochotę na lody, kino czy wycieczkę, to jadę sam, a nie szukam łatwej zwierzyny żeby tylko się połechtać, że jakaś dziewczyna ma na mnie parcie.

Do kibla też musisz mieć eskortę?

O w mordę misia kim jesteś? Co mnie to obchodzi, że wszędzie sam chodzisz, robisz? Ona nie jest żadną zwierzyną chcę zapoznać się z dziewczyną, tak jak kiedyś miałem dużo kolegów, a mało koleżanek teraz chcę na odwrót. Niczego łechtać nie będę, bardziej popracuję nad sobą, nieśmiałością, pewnością siebie i relacjami męsko damskimi.
Ona nie ma żadnego parcia. Po prostu jest zainteresowana spotkaniem, same konkrety takie dziewczyny mi się podobają, a nie pisanie głupot i unikanie tematu.

kibel zastąpiłbym WC lub toaleta nie bądź taki opryskliwy.

POPROSIŁem ją o numer telefonu w razie jakichś komplikacji jutro zobaczymy co z tego wyjdzie zadzwonie na kilka minut zagadam podziekuje za telefon zapytam co słychać i do zobaczenia.

4,179 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-22 21:14:54)

luz3rn napisał/a:

bardziej popracuję nad sobą, nieśmiałością, pewnością siebie i relacjami męsko damskimi.

W życiu bym się z Tobą nie umówiła na miejscu tych dziewczyn. Ja nie jestem jakimś obiektem, żebyś Ty sobie testował swoją pewność siebie i relacje na mnie. I mam nadzieję, że każda normalna kobieta też nie.
I nie ma znaczenia, kto stawia, ale pewnie o tym nie wiesz.

4,180

koleś, nie czaruj, po prostu napisz że specjalnie umawiasz się z mniej atrakcyjnymi, bo boisz się odmowy i prędzej się taka z tobą umówi.

to nie chodzi o wychodzenie samemu czy z kimś, tylko o to że dowartościowujesz się kosztem jakiejś dziewuchy

4,181 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-08-22 22:26:59)

luz3rn napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
luz3rn napisał/a:

Trochę kultury.

Pisałem wcześniej, ale widzę, że nie czytasz moich wpisów jako autora tematu. Być może trafiam na takie dziwadła które piszą sobie z nudów jednak najczęściej trafiałem na samotne mamy w moim wieku po rozwodach itd. Czyli to co mnie absolutnie nie ciekawi, a wręcz odstrasza. Jeszcze cały zalew lasek z syndromem księżniczki wszystko ma mieć chłopak takie podłoże stabilne, a ona nic. też dziękuję.
Co do pisania to bzdura. Pisałem z jedną kobietką powiedziała że spotkała się z Panami ale mieli brzuszki i nie ten wiek. W SIECI mogę być TONYM STARKIEM kim chcę tak naprawdę, więc o jakiej ty chemii mówisz patrząc na kilka linijek tekstu? Jeszcze jak trafisz na kogoś produktywnego kto napisze kilka zdań można coś poczytać, a jak większość dziewczyn ma umiejętność napisania góra jednego zdania sklejonego byle jak... Według mnie nie ma czegoś takiego jak chemia w sieci. Zainteresowanie mam plan się spotkać usiąść do stołu i tam większość rzeczy zweryfikować. ale nie zlepek tekstu proszę CIĘ.

Dobra, daję tutaj pierwszą bodajże radę, weź Ty chłopie, wykup sobie premium i każdej! dziewczynie bez wyjątku podaj swój numer telefonu, datę i miejsce spotkania i tyle.
Nie rozumiem Cię w ogóle, na jakiej podstawie Ty chcesz się umawiać tymi Dziewczynami?
Wygląd nie jest dla Ciebie ważny ( w co oczywiście nie wierzę).
W "chemię pisaną" nie wierzysz.
To, w co wierzysz?

Napiszę to jeszcze raz, może teraz za kumasz. Warto się spotkać tylko i wyłącznie z osobą, z którą fajnie się pisze, gdzie występuję "chemia pisana".
Oczywiście nie można pisać ze sobą długo, ponieważ:
- kreujemy własny obraz danej osoby, co może być zgubne;
- nie zawsze w realnym życiu wystąpi "chemia" między ludźmi poznanymi w sieci, pomimo zalążka tzw. chemii pisanej.

Oczywiście osoba na zdjęciu musi nam się spodobać w jakimś stopniu.

Jesteś tak zadufany w sobie i w ogóle nie rozumiesz co się do Ciebie pisze.
Masakra.

4,182

Luz3rn, ależ ty jesteś pocieszny. Kreujesz się na konkretnego faceta, który nie cacka się z kobietami i jak któraś nie działa tak jak on chce, to ten nie robi z siebie bety tylko od razu wskazuje drzwi takiej delikwentce, a jednocześnie zadajesz tego typu pytania:

luz3rn napisał/a:

Pytanie za 100% punktów jak jutro nic nie napisze to usunąć ją z listy kontaktów i dać sobie spokój?

Naprawdę zabawnie wypadasz gdy się to zestawi.

I do tego [treść obraźliwa - usunięte przez moderację]. Ach, gdybym tylko nie był hetero...

4,183 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-08-23 17:07:53)

Rany, ile mnie tu nie było yikes

Witam wszystkich po przerwie! :*

Widzę, że wiele się nie zmieniło. Autor nadal zagubiony jak dziecko we mgle, roszczeniowy i opryskliwy. Może mój post też zostanie zgłoszony, bo tak to już jest, jak ktoś sobie nie radzi z krytyką, ale kto by się tym przejmował. Moim zdaniem jak sobie kogoś znajdzie, to będzie cud, bo skoro nawet ja już wymiękam, to naprawdę jest źle.

Rafał, ja mam dla Ciebie inną radę. Przeczytaj wszystkie SWOJE posty i odpowiedz mi na pytanie, jakiego mężczyznę w nich widzisz.
Bo ja nie widzę w Tobie za grosz tego, czego kobiety szukają u mężczyzn. Te normalne kobiety oczywiście.
Mężczyzna powinien być konkretny, oczywiście, ale przy tym pogodny, błyskotliwy, z fajnym poczuciem humoru. Nie chamski i wiecznie wydający polecenia, bo wszystko musi być tak, jak on chce. Jak ktoś miałby się zauroczyć w takiej osobie, a co dopiero zakochać? Narzekasz na te wszystkie dziewczyny, że piszą tak zdawkowo, że nie chcą rozmawiać przez telefon, spotkać się, ale jaki dajesz im powód, by tego CHCIAŁY?
Spójrz jak wiele osób tu na forum, od ilu stron, pisze Tobie, że coś jest nie tak.
To nie jest przypadek. Przemyśl to, jeśli potrafisz.

A tak wracając do przyjemniejszych kwestii... wink
Co tam u Was? :*

4,184

Siemka Młoda smile

Mrs.Happiness napisał/a:

Spójrz jak wiele osób tu na forum, od ilu stron, pisze Tobie, że coś jest nie tak.

Po ostatnim wpisie określił bym autora wątku jako takiego małego samoluba.
Druga rzecz, że nie może docenić tego iż ktoś chce z nim pogadać przez neta kilka dni aby się chodź trochę "poznać", zobaczyć czy są wspólne tematy do rozmów, tylko wywiera presję i od razu ciśnie o spotkanie.

4,185

Dajcie spokój, ten koleś jest tu wyłącznie dla hajsu, który dostaje za lokowane "przy okazji" reklamy. Dlatego tak mu zależy żeby podtrzymywać temat, a jak ten gaśnie to go znowu rozkręca- im większa jego popularność tym ma więcej kasy (albo dostaje od jakiegoś ustalonego przez zleceniodawcę punktu itp.).
Te jego refleksje i w kółko zadawane pytania są wymyślone i mają na celu wyłącznie przyciągnięcie jak największej ilości ludzi, którzy niestety przy tym nadaremnie się dla tego PASOŻYTA produkują i czasem nerwy tracą.
Prowokuje, irytuje, ignoruje to co mu nie pasuje, sensowne uwagi neguje z automatu, udaje imbecyla a jak ktoś sie z niego śmieje to nagle tryska erudycją itp. itd.
Ten sam typ co Hapi i paru innych. Tamci też ni z gruszki ni z pietruszki od pewnego momentu wrzucali jakieś gacie i niby pytali o zdanie które lepsze; czerwone czy zielone. Dodać parę "znaków szczególnych" takich troli (których lepiej nie zdradzać bo sie "ulepszą") i to powinno wystarczyć...
Ten koleś jest trochę takim żywym odpowiednikiem nietypowej -absurdalnej reklamy, która przyciąga dlatego właśnie że jest absurdalna i ludzie, którzy z reguły ignorują normalne reklamy, to nad taką się zatrzymają dłużej żeby znależć rozwiązanie. A rozwiązania NIE MA- chodzi tylko o to żeby logo marki miało czas wryć się oglądającemu w mózg. W PL mało znany myk. Kolejny szczebel rozwojowy marketingu i manipulacji.

4,186

Fajnie tu........
Jedni się kłócą i wyzywają, drudzy udają święte oburzenie i się kreują, a jeszcze inni zarzucają sobie nawzajem trollowanie a nawet podejrzewają o to połowę forum, sodoma i gomoria, Panie smile smile smile
Na mózg Wam wszystkim padło ? Ja rozumiem że ciśnienie w atmosferze spada, ale żeby aż tak powodowało kociokwik w mozgach? Tu nie miało być miło i przyjaźnie,  życzliwie, nie po to jest to forum ? Co Wy dzieci w piaskownicy jesteście ?

A ktoś tu pytał (mądrze) czy ktoś kogoś poznał? Więc owszem ja poznałem, jakieś nudne dziewczyny na badoo, interesujące jak spaghetti sad
Oraz dziewczynę, która jest prostytutką. Całkiem ciekawą. ......

4,187

dziewan napisał/a:

Fajnie tu........
Jedni się kłócą i wyzywają, drudzy udają święte oburzenie i się kreują, a jeszcze inni zarzucają sobie nawzajem trollowanie a nawet podejrzewają o to połowę forum, sodoma i gomoria, Panie smile smile smile
Na mózg Wam wszystkim padło ? Ja rozumiem że ciśnienie w atmosferze spada, ale żeby aż tak powodowało kociokwik w mozgach? Tu nie miało być miło i przyjaźnie,  życzliwie, nie po to jest to forum ? Co Wy dzieci w piaskownicy jesteście ?

A ktoś tu pytał (mądrze) czy ktoś kogoś poznał? Więc owszem ja poznałem, jakieś nudne dziewczyny na badoo, interesujące jak spaghetti sad
Oraz dziewczynę, która jest prostytutką. Całkiem ciekawą. ......

Ja z badoo skończyłem z tego względu, że przejrzałem wszystkie interesujące mnie dziewczyny w okolicy i na tym koniec. Jedne odpisały inne nie. Trzeba na bieżąco płacić, żeby mieć komfort przeglądania. To nie dla mnie.

Mam świetny lek na rozwiązanie całego problemu w MOIM TEMACIE.

TYM POSTEM ZAZNACZAM GRANICĘ/BRAMĘ PRZEZ którą nie mogą przejść użytkownicy ELLE88, KŁAMCA i Naprędce

JEŻELI MACIE CHOCIAŻ ODROBINĘ HONORU, KLASY, OBYCIA PODKREŚLAM OBYCIA to po prostu zostawcie mój temat w spokoju, nic do niego nie wnieśliście poza spamem i obrazą w moją stronę. Nie piszcie tutaj idźcie sobie do innych tematów, a mój zostawcie w spokoju.

Mrs.Happiness przeczytałem większość i widać postęp WIESZ JAKI? że nie jestem milutkim grzeczniutkim chłopczykiem który będzie prosił, a wręcz błagał jakąś panienkę o spotkanie itd. Dziewczyna jest bierna, mało pisze, mało lub zero konkretów dziękuję klikam przycisk usuń konwersacją i tyle. Proponuje spotkanie, a ona nic się nie odnosi, koniec kontaktu. TO jest i dla mojego DOBRA nie marnuje czasu i dla niej nie traci czasu na jakieś gierki. Nigdy nikogo nie obraziłem na portalu randkowym ty taka nie taka, czy jakieś groźby. Po prostu nie mam szczęścia i trafiam na kompletne zaprzeczenie swojej osoby. szkoda trzeba być dobrej nadziei.

4,188 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-24 13:04:18)

Nie męcz, dziecko.. Gdyby nie MY to twój temat dawno pokryłby kurz i zapomnienie, bo nikt by nie zawracał sobie głowy odpowiadaniem na pytania 25 prawie faceta, który mówi i myśli o damsko- męskich relacjach jak 9-letnie dziecko. Dodajmy do tego jeszcze karykaturalnie zawyżone postrzeganie swojej atrakcyjności dla kobiet pod kątem osobowości i charakteru przede wszystkim, bo wizualnie to nie wiem, chociaż sądząc po pytaniach n/t którą koszulę i jakie skarpety do niej ubrać, jest podobna katastrofa.

Także holuj bajerę, czytaj i staraj się nie przeszkadzać swoją obecnością jak inni ludzie piszą ze sobą.
miłego

EDIT: Acha, żeby nie było, że nic pozytywnego.. wink  To otworzyłeś ten wątek i całkiem fajnie się nam rozwinął (oczywiście nie za twoją zasługą, ale mniejsza) - MISJA WYKONANA.
Nie musisz wykonywać drugiej misji pt. "bycie z jakąś kobietą", naprawdę żadna na tym nie ucierpi jak zrezygnujesz smile Przeciwnie.
Zachęcam cię gorąco do przejścia na emeryturę w temacie kobiet. wink Z tego i tak nic nie będzie, a nie wszyscy muszą żyć w parach.

4,189

luz3rn napisał/a:

TYM POSTEM ZAZNACZAM GRANICĘ/BRAMĘ PRZEZ którą nie mogą przejść użytkownicy ELLE88, KŁAMCA i Naprędce

To chyba oczywiste, że nie będę ci więcej kabzy nabijal po tym co napisałem.
I dlaczego mnie wymieniasz na ostatnim miejscu? Ja mam o Tobie znacznie gorsze zdanie niż oni big_smile

A żeby nie było OT, to właśnie sie dowiedziałem, że od września w TVN nowy program randkowy- "Ślub od pierwszego wejrzenia". Uczestnicy nie będą sami siebie wybierać, ale będą parowani przez specjalną ekipę i będą poznawać sie dopiero w urzędzie Stanu Cywilnego. Orwell nadciąga...

4,190

Naprędce napisał/a:

A żeby nie było OT, to właśnie sie dowiedziałem, że od września w TVN nowy program randkowy- "Ślub od pierwszego wejrzenia". Uczestnicy nie będą sami siebie wybierać, ale będą parowani przez specjalną ekipę i będą poznawać sie dopiero w urzędzie Stanu Cywilnego. Orwell nadciąga...

Zdecydujesz się? big_smile tongue big_smile

4,191 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-08-28 00:36:08)

Elle88 napisał/a:

Tu nie chodzi o wiek. Widać nie bardzo wiesz o co w tym wszystkim chodzi wink
To, że alfa ma być i z reguły jest przystojny to oczywista oczywistość.
Ambitny, zmotywowany, osiągający sukcesy, charyzmatyczny - to musi iść w parze, inaczej jest tylko przystojny. Mylisz pojęcia..

A co z tymi ludźmi, którzy mają ambicję, motywacje, osiągają sukcesy, ale nie są charyzmatyczni, bo są np. zamknięci dość mocno w sobie - patrz introwertyk.
Piszę to dlatego, bo uważam, że zdecydowanie jest coś pomiędzy samcem nazwijmy to "beta", a samcem "alfa", a spłaszczanie tego do dwóch przeciwległych biegunów jest bardzo dużym uproszeczniem. smile

4,192

Na nic sukcesy, ambicje i motywacja, gdy facet nie umie podtrzymać rozmowy z kobietą. Nuda.
To są cechy przydatne w pracy, a w kontaktach międzyludzkich, zwłaszcza damsko - męskich liczy się przede wszystkim EQ, czyli m.in. zdolności komunikacyjne (charyzma jest tego pochodną).

4,193

Elle88 napisał/a:

Na nic sukcesy, ambicje i motywacja, gdy facet nie umie podtrzymać rozmowy z kobietą. Nuda.
To są cechy przydatne w pracy, a w kontaktach międzyludzkich, zwłaszcza damsko - męskich liczy się przede wszystkim EQ, czyli m.in. zdolności komunikacyjne (charyzma jest tego pochodną).

No właśnie coś w tym jest. Ogólnie jak rozmawiam z dziewczyną przez telefon to najczęściej góra 10 minut to trwa niby konkrety krótko, co u ciebie słychać co porabiasz niestety odpowiadają a nic ciekawego, dostaję nudnawe odpowiedzi mało satysfakcjonujące mnie. A wiem że jak jedni dzwonią do drugich 1 rozmowa to godzina, dwie i więcej masakra jakaś. A i mam pytanie do Was jak dziewczyna w sprawie spotkania mówi, że nie ma czasu w tygodniu mówi, że dopiero w przyszłym to ok czy nie ok, bo różnie z tym bywa w sumie podała jakieś info, że może spotkać się w przyszłym ma wolny czas mi tak naprawdę też to pasuje, czyli odebrać to jako, że jest zainteresowana jednak spotkaniem??

Co do tamtej dziewczyny odwołałem spotkanie 2 dni przed, na pewno nie chciałem jej wystawić do wiatru czy coś po prostu napisałem, że nie mogę i nie mogłem do tego marną godzinę wybrałem 14.00 gorąco było strasznie. NAPISAŁA ok nie ma sprawy. no i tyle.

Ogólnie w rozmowach nie podobają mi się mało satysfakcjonujące odpowiedzi ze strony dziewczyn i ja się czuję, jakbym musiał naciskać ciągle. A jak to jest z opowiadaniem co u mnie? bo ja się boję tego schematu, że facet gada tylko o sobie nawija i nawija i ja dlatego malutko mówię o sobie i staram się zagadać dziewczynę co u niej. Jednak jeśli można byłoby więcej ponawijać o sobie to mi to graj, jak to jest wy macie ogromne doświadczenie dziesiątki nieudanych randek, związków itd.

Elle88 napisał/a:

Nie męcz, dziecko.. Gdyby nie MY to twój temat dawno pokryłby kurz i zapomnienie, bo nikt by nie zawracał sobie głowy odpowiadaniem na pytania 25 prawie faceta, który mówi i myśli o damsko- męskich relacjach jak 9-letnie dziecko. Dodajmy do tego jeszcze karykaturalnie zawyżone postrzeganie swojej atrakcyjności dla kobiet pod kątem osobowości i charakteru przede wszystkim, bo wizualnie to nie wiem, chociaż sądząc po pytaniach n/t którą koszulę i jakie skarpety do niej ubrać, jest podobna katastrofa.

Także holuj bajerę, czytaj i staraj się nie przeszkadzać swoją obecnością jak inni ludzie piszą ze sobą.
miłego

EDIT: Acha, żeby nie było, że nic pozytywnego.. wink  To otworzyłeś ten wątek i całkiem fajnie się nam rozwinął (oczywiście nie za twoją zasługą, ale mniejsza) - MISJA WYKONANA.
Nie musisz wykonywać drugiej misji pt. "bycie z jakąś kobietą", naprawdę żadna na tym nie ucierpi jak zrezygnujesz smile Przeciwnie.
Zachęcam cię gorąco do przejścia na emeryturę w temacie kobiet. wink Z tego i tak nic nie będzie, a nie wszyscy muszą żyć w parach.

Lepiej późno niż wcale, myślę że jest coraz lepiej w relacjach męsko damskich dużo pracy mnie jeszcze czeka, ale to co jest dziś a rok temu to łuuuu przepaść. Kiedyś to ja bałem się wstydziłem powiedzieć cześć dziewczynie. ja pierdziele ale zaległości...

4,194

Heheh, ty to jesteś dobry małpiarz.

"Nie satysfakcjonują go odpowiedzi" big_smile big_smile

To scenariusz im pisz, wysyłaj pocztą, a potem się ustawcie na telefon i będą przygotowane.
Ale jaja. smile

Ale Ty masz dupsko spięte, to jest coś nieprawdopodobnego. Wszystko musi być zaplanowane, nawet głupia rozmowa na luzie via tel.

Znam takich gości, wtedy specjalnie udaje głupsza niż jestem i czekam aż się zniecierpliwią i ich foch poniesie. Cudo big_smile

Na przyszłość rada: jak się kogoś nie zna dobrze, to trudno nawijać przez tel godzinami - no, chyba że faktycznie bratnia dusza się trafi, ale to nie często.
W takim wypadku lepiej sie umówić krótko na spotkanie i tyle.

JA też nie lubię jak mi obcy facet męczy kichę przez tel., a ja nie wiem nawet jak przebiegnie spotkanie, po co to?
Pogadamy jak się zobaczymy i tyle.

Jak Ci laska odmówiła terminu spotkania i nie podała innego, to ma Cię w zadku.

4,195

No dobra. Koniec tej wiecznej przyczajki zza kompa, piszę!:) Długo już Was czytam, oooj długo ale postanowłam wkroczyć do akcji i przywitać się grzecznie smile A zatem witajcie smile

Od jakiegoś miesiąca jestem na pewnym portalu i co nieco już przeżyłam. Jak tylko znajdę chwilkę to zapodam parę smaczków.

P.S. Elle, aifilitinmajfingers, że jesteś moim prawie klonem:)

4,196

KrwawaEm napisał/a:

No dobra. Koniec tej wiecznej przyczajki zza kompa, piszę!:) Długo już Was czytam, oooj długo ale postanowłam wkroczyć do akcji i przywitać się grzecznie smile A zatem witajcie smile

Od jakiegoś miesiąca jestem na pewnym portalu i co nieco już przeżyłam. Jak tylko znajdę chwilkę to zapodam parę smaczków.

Hajo, Nowa Osobo big_smile

Koniecznie napisz o tych 'smaczkach' - pośmiejmy się i my.

Ps. Jesteś klonem w jakim sensie?

4,197 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-30 17:41:07)

KrwawaEm napisał/a:

Miesiąc, to niedużo, przygotuj się na minimum rok szukania i nie zrażaj się po tym czasie. Ciekaw jestem jakie masz wymagania do przyszłego partnera i w jakim wieku...

No muszę się wyżalić do tego to forum przecież jest... Co z wami jest? Pisałem z dziewczyną na fotce kilka wiadomości, zapraszałem na spotkanie, zamilkła, pisała w tych wiadomościach, że widziała mnie na mieście mijaliśmy się, to ja szkoda że tylko mijaliśmy trzeba było zaczepić i byśmy pogadali no nic, później zobaczyła mnie w MAKU i odezwała się tego dnia na fotce, że mnie widziała. No to ja odpisałem widzisz już dwie sytuacje zmarnowałaś na poznanie się bliżej, ona pisała, że chciałaby aby wróciły, no to pogadaliśmy kilka PW i wstępnie ugadaliśmy spotkanie, za 2 - 3 dni poprosiłem o numer dała. Zadzwoniłem tzn. czwartek dała wtorek dzwonię. nie odbiera, napisała kto ty. ja odpisałem jak odbierzesz to się dowiesz. zadzwoniłem drugi raz za kilkanaście minut brak odpowiedzi, napisałem dłuższego ska żartobliwie skąd jestem itd, że mi dała swój numer etc i na koniec że jutro wieczorem ostatni raz zadzwonię, jutro w środę dzwonię ostatni raz. Jak nie odbierze to jak to interpretować? mogłaby napisać nie jestem zainteresowana czy coś w ten deseń, a nie jakieś gierki... ma 18 lat więc może jest niedojrzała?

4,198

luz3rn napisał/a:

Miesiąc, to niedużo, przygotuj się na minimum rok szukania i nie zrażaj się po tym czasie. Ciekaw jestem jakie masz wymagania do przyszłego partnera i w jakim wieku...

No, w jakim wieku i wymagania, bo może luz3rn spełnia. wink To Ci się poszczęści dziewczyno!
To jest chłopak jak malowany.
A może będziesz pierwsza, która odbierze telefon od niego??? Kto wie..kto wie.

Jak nie odbierze to jak to interpretować? mogłaby napisać nie jestem zainteresowana czy coś w ten deseń, a nie jakieś gierki... ma 18 lat więc może jest niedojrzała?

Ja jak ktoś nie odbiera to interpretuje zawsze, że mnie w głębi serduszka kocha tylko się wstydzi.
18 lat to bardzo dojrzała osoba. W sumie gdyby nie to, że potem się jeszcze żyje trochę to powiedziałabym, że na maxa (!!) dojrzała.

Będziecie piękną parą.

4,199

To straszne ale jestem deczko upośledzona w kwestii cytowania innych sad

Nie mam zapisanych żadnych "tekstów otwierających" ale często gęsto Panowie (??) nie stosują żadnej interpunkcji. Zdarzało mi się dostawać oferty sponsoringu, propozycję wysyłania moich noszonych gatek ( mniam...nie ma co.... ), a raz nawet ofertę na własnego Tołdiego podnóżka:D Cóż, nie skorzystałam:)

Elle, czy nazywaja Cię czasem suką?:) to apropos klonowania:)

4,200

KrwawaEm napisał/a:

Klikasz w dolnym prawym rogu czyjegoś posta 'Cytuj' i masz całość odrazu z podpisem. Albo "manualnie" kopiujesz fragment, który chcesz zacytować i wstawiasz  "quote" w nawiasie kwadratowym, w środek wrzucasz tekst i zamykasz "quote" również w kwadratowym tylko ze znaczkiem "/" przed "quote".

Często, ale to w grupie frustratów głównie wink
Why?

4,201

KrwawaEm napisał/a:

Nie mam zapisanych żadnych "tekstów otwierających" ale często gęsto Panowie (??) nie stosują żadnej interpunkcji. Zdarzało mi się dostawać oferty sponsoringu, propozycję wysyłania moich noszonych gatek ( mniam...nie ma co.... ), a raz nawet ofertę na własnego Tołdiego podnóżka:D Cóż, nie skorzystałam:)

To ja też przywitam nową twarz, heeeej wink
I innym też hejka! big_smile

Em, przypomniałaś mi o gościu, który pisał do mnie swego czasu kilka razy, że jak mam jakieś znoszone buty, to on chętnie się nimi zaopiekuje big_smile big_smile

4,202

KrwawaEm napisał/a:

Mrs.Happiness napisał/a:

Em, przypomniałaś mi o gościu, który pisał do mnie swego czasu kilka razy, że jak mam jakieś znoszone buty, to on chętnie się nimi zaopiekuje big_smile big_smile

Czytam i nie wierzę big_smile przy okazji poprawiam sobie humor, dzięki big_smile

4,203

KrwawaEm napisał/a:

Ja zawsze stosowałem interpunkcję w konwersacji z drugą osobą, czy to portal randkowy, czy SMS-y. Staram się dobrze budować zdania, tak żeby odbiorca mógł sobie po nich płynąć od jednego do drugiego. Więc tutaj nie mam tej wady. Plus dla mnie.
O sponsoringach również nigdy nie pisałem, zboczeń, wulgaryzmów, czy bezpośredniej obrazy drugiej osoby też nie mam tych wad. Kolejny plus dla mnie.

ZAPAMIĘTAJCIE TO DO KOŃCA ŻYCIA!

Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę?

Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań.

Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości. Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie.

Brida - Paulo Coelho

Przerobiłem dziesiątki samotnych mam, z przeszłością i syndromem księżniczki, masę dziewczyn po przejściach pokaleczone psychicznie i fizycznie, laleczki z syndromem księżniczki jednak się nie poddaję. WIERZĘ JAK w wiele innych rzeczy które udało mi się osiągnąć, że i to marzenie się spełni znajdę bratnią duszę, człowieka porządnego i wartościowego.

4,204

Pewnie, że tak <przytula Małpiszona> :*

4,205 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-30 21:29:50)

Elle88 napisał/a:

Pewnie, że tak <przytula Małpiszona> :*

Wolałbym <przytula Misia>

Czytałem różne tematy na tym forum, twoje posty z dawnych miesięcy, lat ciekawe i przykre rzeczy Cię spotkały - kiedyś może przysiądę na dłużej.

Nie mam wielkich wymagań w stosunku do przyszłej dziewczyny. Jakie wykształcenie, praca, zarobki itd. To nie gra większej roli.

Pisałaś o kolejnych miłościach, czyli dziewczyna/chłopak szuka substytutu poprzedniego partnera. Właśnie tego się obawiam, nie chciałbym być tak traktowany. Dziewczynie nie udał się pierwszy związek na PEWNO GO PRZEŻYŁA w jakiś sposób emocjonalnie i szuka nowego partnera, który będzie jej przypominał pierwszego. Było tutaj w moim temacie poruszane, jedna z nielicznych WASZYCH dyskusji która wniosła coś ciekawego do mojego życia i będę mógł to wykorzystać w przyszłości, jeśli zwiążę się z dziewczyną z przeszłością, czyli taką która ma nieudane związki za sobą. O czym mowa??? o tym, że pierwszego partnera traktowała dobrze, akceptowała jego wyskoki, błędy tolerowała naprawdę wiele rzeczy jednak jakimś trafem ten związek nie przetrwał. No i poznaje kolejnego chłopaka tego już traktuje inaczej, jest surowa, krytyczna, wypomina najdrobniejsze błędy, potknięcia. Taka toksyczna osoba tak naprawdę i ja jeśli będę w przyszłości wiązał się z dziewczyną po nieudanych związkach to będę mógł spojrzeć na ten związek i pod tym kątem, czy tak zachowuje się do mnie. Tak czy owak 1. przypadek szukanie substytutu to dla mnie coś bardzo nieetycznego tym bardziej 2. przypadek po prostu nie fair takie zagrania, wyciągnąć rękę dziękuję było miło. Ja wciąż czekam na miłość od serca tę najpiękniejszą.

Jutro wieczorem zadzwonię raz ostatni do tej dziewczyny, nie odezwie się to znaczy, że naprawdę jakaś nieogarnięta, rozmawia, daje numery i nagle milczy helloł?

4,206

Sama nie wiem...czy wolałabym nosić cudze buty czy gaciory...Zaiste, słodki to dylemat...
Autorze wątku...Elutka ciśnie niemiłosiernie i mną też trochę telepie aleee...zrobie Ci tę grzeczność i  napiszę jak ja to widzę.

Brak Ci luzu. Brak lekkości. Traktujesz te dziołchy jak łowną zwierzynę. No nic tylko spier...ć przed Tobą:/ Tak to widzą moje stare oczy 34letniej SAMOTNEJ MATKI ( fuuuuj! ). I mam złą wiadomość : tego już raczej nie nabędziesz. Z tym się trza urodzić. Moje oczekiwania? Proste! Nie księcia z bajki mi trzeba. Ale na Boga...facet musi byc jajeczny, męski i pewny siebie. Ja takich wyczuwam! I o dziwo ( niektorzy nie mogą tego przeżyć ) wybrzydzam i przebieram. Bo mnie na to stać. Psychicznie. Nie uzależniam swojej dobrej samooceny od faktu posiadania penisa w chacie. Wiem jacy faceci mnie kręcą. I mie są nimi te meduzy które proponują te do wyrzygania nudne kawki srawki. Szukam pomiędzy 34-43 jeśli koniecznie musisz wiedzieć. Wiem czego się spodziewać. Nie spodziewam się wiele.

P.S. w sumie to te gacie mogłam wysłać...szit!

4,207

"Ja zawsze stosowałem interpunkcję w konwersacji z drugą osobą, czy to portal randkowy, czy SMS-y. Staram się dobrze budować zdania, tak żeby odbiorca mógł sobie po nich płynąć od jednego do drugiego. Więc tutaj nie mam tej wady. Plus dla mnie.
O sponsoringach również nigdy nie pisałem, zboczeń, wulgaryzmów, czy bezpośredniej obrazy drugiej osoby też nie mam tych wad. Kolejny plus dla mnie."

Sorry Grogory ale to co sobie bierzesz za plus winno być standardem!

4,208 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-30 23:56:44)

O właśnie pojawił się kolejny taki sam post. FACET MA BYĆ pewny siebie,. Same konkrety podawać i ja tak robię i CO?

dzieje się to co pisałaś dziewczyny  .... ają gdzie pieprz rośnie O CO KAMAN? dobra wiem jestem sztywny, nudny, bo lubię pracę albo bieganie. napisałbym impreza i alkohol rwałbym laski jak wsioki marchew na polu.

No właśnie wyznaje te standardy i jakoś mało zamierzonych efektów.

Szkoda, że samotna matka, a nie wdowa  Mam nadzieję że ma mimo wszystko jajka i płaci alimenty na dziecko. szkoda mi ciebie współczuję. 34 lata to jeszcze fajne ciałko na pewno masz branie. Rozwodnika wolałbyś czy starego kawalera?

nutka na pożegnanie i prawdziwy bad boy alfa joker

https://www.youtube.com/watch?v=VsfAgOC-b08

4,209

luz3rn napisał/a:

O właśnie pojawił się kolejny taki sam post. FACET MA BYĆ pewny siebie,. Same konkrety podawać i ja tak robię i CO?

dzieje się to co pisałaś dziewczyny  .... ają gdzie pieprz rośnie O CO KAMAN? dobra wiem jestem sztywny, nudny, bo lubię pracę albo bieganie. napisałbym impreza i alkohol rwałbym laski jak wsioki marchew na polu.

I znowu.. to TOBIE się wydaje, że robisz wszystko ok, ale rezultaty temu przeczą. Nadal nie daje Ci to do myślenia? Tak na logikę..

Gdyby chodziło  o to, że posiadanie zdrowych wartości w życiu i wysokiego morale jest be, to nie byłoby prawie żadnych długoterminowych relacji na świcie, więc nie odpływaj w wyparcie i fantazje wink
Nie o to chodzi i podświadomie dobrze wiesz, że upieprzasz to gdzie indziej
A gdzie to pisało Ci wiele osób w tym ja.

Jak mi facet "wali konkretami" tak jak Ty, zanim zdąży mnie sobą w ogóle zainteresować to też nie klaskam uszami z radości, tylko spierniczam w te pola marchwi właśnie. Bo nikt normalny nie wali focha gdy druga osoba nie jest zainteresowana po 2 min. rozmowy -chyba, że jakich totalny Narcyz.
No, nawet ja za to focha nie robię tongue wink

4,210 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-31 00:07:18)

No  i nie mogę edytować tongue

Ad. post wyżej: Pamiętaj, że pierwsze rozmowy, pierwsze spotkanie powinny być przede wszystkim pełne lekkości, przekomarzanek, flirtu, swobody.. na poważniejsze (i nudne) tematy przyjdzie czas.
A Ty walisz schematem: Czym się zajmujesz? A jesteś sama? A ile jesteś już sama? (założę się, że o to pytasz :>)  To jest Biblia pytań desperata.. Weźże bądź trochę kreatywny, nie zanudzaj w rozmowie, żeby ktoś chciał ją z Tobą kontynuować, aż zakończy się to spotkaniem.

EDIT:

Szkoda, że samotna matka, a nie wdowa

WTF! 
Toś zaorał teraz.. Chłopie, serio wolałabyś zrozpaczona kobietę po śmierci ukochanego partnera niż Mamę z dzieckiem ??? RLY. Dramat.

4,211 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-08-31 00:33:44)

luz3rn napisał/a:

Ahahaha, rwałbym  jak wsioki marchew na polu (padnę ->) big_smile big_smile big_smile

Muszę to sprzedać w towarzystwie, niezłe berety będą XDDDDDD
Kolego powiedz skąd się wywodzisz. NYC, Paryż, Londyn? Bo ja jedynie z Warszawy no i może wsiok ;D (No chyba że jesteś z "Lądka Zdroju" wink wink big_smile )

Dla mnie czy to kobieta z dzieckiem czy też wdowa to jedno - nie kwalifikowała by się smile

4,212

Dżizas co ca żenua...Prawie mi się przykro zrobiło jak napisaliście, że samotna matka i wdowa to kobiety drugiej kategorii. Prawie, gdyż szczęśliwie jestem na takim etapie samoświadomości, że nikt nie jest w stanie zrobić mi przykrości. A już na pewno nie taki Wu czy ten drugi ( sorry ale nick'a nie mogę zapamiętać ). Powiedz Wu, gdybyś miała siostrę, a siostra miałaby dziecko, i zostawiłby ją mąż, bądź ona od niego odeszła...to mówiłbyś jej, że już nie ma szans na miłość bo jakaś trędowata jest...?

Autorze...kiedyś ktoś na portalu napisał do mnie w ten właśnie deseń co Ty : "hej, widzę, że masz na zdjęciu kółko do ćwiczenia brzucha. Powiedz ile robisz powtórzeń?" No wypisz, wymaluj Ty!

Mówiąc o konkretnym facecie mam na myśli oczywiście to, by nie nawijał mi makaronu na uszy i od razu pisał o co kaman. Ale z tymi konkretami powinno iść w parze gros innych cech. I ja też wiem, że istnieje " chemia pisana ". I niektórzy potrafią tak zagadać. Jest to rzadkość ale zdarza się. I tu kolejne ALE : niekoniecznie w parze z z tą chemią pójdzie chemia w realu. Ja kiedyś takiego poznałam...Nasza pierwsza rozmowa trwała ponad 3 godziny! Nasze spotkanie pierwsze od 20 do 5 rano. Najwyraźniej nie masz tego "czegoś.

4,213

Elle88 napisał/a:

Ad. post wyżej: Pamiętaj, że pierwsze rozmowy, pierwsze spotkanie powinny być przede wszystkim pełne lekkości, przekomarzanek, flirtu, swobody.. na poważniejsze (i nudne) tematy przyjdzie czas.
A Ty walisz schematem: Czym się zajmujesz? A jesteś sama? A ile jesteś już sama? (założę się, że o to pytasz :>)  To jest Biblia pytań desperata.. Weźże bądź trochę kreatywny, nie zanudzaj w rozmowie, żeby ktoś chciał ją z Tobą kontynuować, aż zakończy się to spotkaniem.

EDIT:

Szkoda, że samotna matka, a nie wdowa

WTF! 
Toś zaorał teraz.. Chłopie, serio wolałabyś zrozpaczona kobietę po śmierci ukochanego partnera niż Mamę z dzieckiem ??? RLY. Dramat.

W zasadzie to nie wiem, o co mi chodziło z tym wdowa a samotna mama. muszę pomyśleć...

Nigdy nie pytałem o takie rzeczy jak jesteś sama, jakie masz związki itd. Takie rzeczy wychodzą po czasie, ja ROBIĘ taki trick jeśli chodzi o wyciągnięcie informacji o związkach czy była czy nie. Jakoś delikatnie wchodziłem na temat miłości, szukania drugiej połowy. i to z czasem, a nie od razu. najczęściej laski po przejściach niestety.:( za flirt laski uznawały mnie za zboczeńca i że myślę tylko o seksie jak były podteksty lub dwuznaczności. zależy na kogo trafisz, a ja nie mam za wiele szczęścia jak na razie trafić na takie. przekomarzanki znowu za dupka i chama nie zgadzasz się to cześć. w sumie to też jest nie tak coś z taką laską zwykłe pisanie przez neta i już się obraża focha strzela.

pytam tylko czym się zajmuję i od tego staram się projektować rozmowę, czy się uczy czy pracuje. zależy jaka odp.

Trzeba dalej próbować rok temu nie miałem jednego numeru telefonu na dzień dzisiejszy miałem kilka są postępy.

Miłego dnia wszystkim.

4,214

Elle88 napisał/a:

Elle88,czy Ty na prawdę sądzisz,że jeśli ktoś myśli schematycznie,to nagle zacznie być kreatywny ?
Szczerze w to wątpię,poza tym tutaj dochodzi też komunikacja niewerbalna,a jeśli ona nie współgra,to i tak dupa blada wink
Po prostu to powinno dziać się naturalnie,a nie ,że się ktoś będzie ciągle zastanawiał,co by tu powiedzieć,aby nie być nudnym.

4,215

KrwawaEm napisał/a:

Dżizas co ca żenua...Prawie mi się przykro zrobiło jak napisaliście, że samotna matka i wdowa to kobiety drugiej kategorii. Prawie, gdyż szczęśliwie jestem na takim etapie samoświadomości, że nikt nie jest w stanie zrobić mi przykrości. A już na pewno nie taki Wu czy ten drugi ( sorry ale nick'a nie mogę zapamiętać ). Powiedz Wu, gdybyś miała siostrę, a siostra miałaby dziecko, i zostawiłby ją mąż, bądź ona od niego odeszła...to mówiłbyś jej, że już nie ma szans na miłość bo jakaś trędowata jest...?

A czy ja mówię, że taka osoba to osoba drugiej kategorii?
Jeżeli bym szukał kogoś na stałe to jednak na pewno nie była by to wyżej wymieniona kobieta.
Jakiś czas temu pisze do mnie jakaś dziołcha z miasta i pyta się czy popiszemy itp. Zdjęcie takie zamazane heh ale widać, że kobieta z dzieckiem na rękach- looknąłem, uśmiechnąłem się do siebie i odmówiłem smile
Mam, siostrę która ma dziecko i na szczęście jest ze swoim partnerem . Jak by z nim nie była to nie wiem czy by znalazła jakiegoś chętnego (raczej większość nie chcę samotnych matek)+ to, że obecnie wygląda jak "szafa trzydrzwiowa".

4,216

On-WuWuA-83 napisał/a:
KrwawaEm napisał/a:

Jeżeli bym szukał kogoś na stałe to jednak na pewno nie była by to wyżej wymieniona kobieta.
Jakiś czas temu pisze do mnie jakaś dziołcha z miasta i pyta się czy popiszemy itp. Zdjęcie takie zamazane heh ale widać, że kobieta z dzieckiem na rękach- looknąłem, uśmiechnąłem się do siebie i odmówiłem smile
Mam, siostrę która ma dziecko i na szczęście jest ze swoim partnerem . Jak by z nim nie była to nie wiem czy by znalazła jakiegoś chętnego (raczej większość nie chcę samotnych matek)+ to, że obecnie wygląda jak "szafa trzydrzwiowa".

Wuwu ale z Ciebie prymityw. Na szczęście ta "większość" o ktorej piszesz to kolesie Twojego pokroju czyli dresiarze z ośki którzy potrzebują panny na suto zakrapiany tanim piwem melanż a dojrzałe decyzje i odpowiedzialność sa im obce.  Tobie sie tylko wydaje ze jestes taki "fresz i młodzieńczy" a w rzeczywistości jestes juz starym pierdzielem ktory błaznuje latając po ośce z chłoptasiami około 16 roku życia i jedynie im moze chyba zaimponować swoim wyluzowanym "stajlem".
@Autorko ciesz sie ze dla facetów pokroju Wuwu i Autor wątku jestes nieatrakcyjna bo nie chciałabyś takich "tatusiów" dla swego dziecka. Zero oparcia w takim człowieku a jedyne czego mogłoby sie nauczyć Twoje dziecko to chyba wybekiwanie alfabetu po paru browcach. Znalezenienie odpowiedniego partnera zapewne proste nie jest ale dziecko nie stanowi przeszkody szczególnie jesli mężczyzna sam ma dzieci.

4,217 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-08-31 17:31:51)

feniks35 napisał/a:

Wuwu ale z Ciebie prymityw. Na szczęście ta "większość" o ktorej piszesz to kolesie Twojego pokroju czyli dresiarze z ośki którzy potrzebują panny na suto zakrapiany tanim piwem melanż a dojrzałe decyzje i odpowiedzialność sa im obce.  Tobie sie tylko wydaje ze jestes taki "fresz i młodzieńczy" a w rzeczywistości jestes juz starym pierdzielem ktory błaznuje latając po ośce z chłoptasiami około 16 roku życia i jedynie im moze chyba zaimponować swoim wyluzowanym "stajlem"

Prymityw, dresiarz?
Nie jestem  dresiarzem a w porównaniu do opisywanych przypadków na forum to jestem raczej normalnym (może tak w 95%)"chłopakiem" wink
Co do alkoholu to wiem, że ty lubisz te perfumowane procenty i na prawdę nie musisz mi dogryzać tym, że lubię zwyczajne piwo. Ale to nie oznacza, że nie stać mnie na to aby zabrać dziewczynę do restauracji gdzie będą podawać droższe trunki i jadło - i to nie chodzi też w czysto dosłownym znaczeniu smile
Mi się nie wydaje ale wiem to na pewno, że jestem "mega fresh" jak to nazwałaś - takim właśnie wyluzowanym kolesiem który znajdzie język i ze starszymi a także z młodszymi. Nie muszę tego udowadniać wcale na forum bo życie o tym decyduje a nie ktoś z tego gremium smile

4,218

On-WuWuA-83 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Wuwu ale z Ciebie prymityw. Na szczęście ta "większość" o ktorej piszesz to kolesie Twojego pokroju czyli dresiarze z ośki którzy potrzebują panny na suto zakrapiany tanim piwem melanż a dojrzałe decyzje i odpowiedzialność sa im obce.  Tobie sie tylko wydaje ze jestes taki "fresz i młodzieńczy" a w rzeczywistości jestes juz starym pierdzielem ktory błaznuje latając po ośce z chłoptasiami około 16 roku życia i jedynie im moze chyba zaimponować swoim wyluzowanym "stajlem"

Prymityw, dresiarz?
Nie jestem  dresiarzem a w porównaniu do opisywanych przypadków na forum to jestem raczej normalnym (może tak w 95%)"chłopakiem" wink
Co do alkoholu to wiem, że ty lubisz te perfumowane procenty i na prawdę nie musisz mi dogryzać tym, że lubię zwyczajne piwo. Ale to nie oznacza, że nie stać mnie na to aby zabrać dziewczynę do restauracji gdzie będą podawać droższe trunki i jadło - i to nie chodzi też w czysto dosłownym znaczeniu smile
Mi się nie wydaje ale wiem to na pewno, że jestem "mega fresh" jak to nazwałaś - takim właśnie wyluzowanym kolesiem który znajdzie język i ze starszymi a także z młodszymi. Nie muszę tego udowadniać wcale na forum bo życie o tym decyduje a nie ktoś z tego gremium smile

Wuwu mi naprawde nie chodzi o to czy pijesz tanie czy drogie trunki a o to ze Twoje życie sprowadza sie w większości do ich spożywania i "robienia sobie beki".
A Twoje wyobrażenie co do bycia fresh. Wiesz kojarzysz mi sie z takimi paniami grubo po 60tce co to zakładają leginsy w panterkę, robią kreskę w miejscu gdzie kiedyś miały brwi, tapiruja "na lwa" reszkę włosów, zakładają krzykliwą neonowa biżuterie i tez im sie wydaje ze sa młode gniewne szalone. Nie widza tylko ze znad legginsów wylewa sie obwisły juz brzuch a twarz poorana zmarszczki wyglada komicznie w zestawieniu z tym młodzieżowym lookiem.

4,219 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-08-31 18:26:45)

@feniks35 - Myśl sobie jak tam chcesz...
smile

4,220

feniks35 napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:
KrwawaEm napisał/a:

Wuwu ale z Ciebie prymityw. Na szczęście ta "większość" o ktorej piszesz to kolesie Twojego pokroju czyli dresiarze z ośki którzy potrzebują panny na suto zakrapiany tanim piwem melanż a dojrzałe decyzje i odpowiedzialność sa im obce.  Tobie sie tylko wydaje ze jestes taki "fresz i młodzieńczy" a w rzeczywistości jestes juz starym pierdzielem ktory błaznuje latając po ośce z chłoptasiami około 16 roku życia i jedynie im moze chyba zaimponować swoim wyluzowanym "stajlem".
@Autorko ciesz sie ze dla facetów pokroju Wuwu i Autor wątku jestes nieatrakcyjna bo nie chciałabyś takich "tatusiów" dla swego dziecka. Zero oparcia w takim człowieku a jedyne czego mogłoby sie nauczyć Twoje dziecko to chyba wybekiwanie alfabetu po paru browcach. Znalezenienie odpowiedniego partnera zapewne proste nie jest ale dziecko nie stanowi przeszkody szczególnie jesli mężczyzna sam ma dzieci.

STOP.

Jestem młodym porządnym chłopakiem. Chciałbym pannę i mieć z nią dziecko, a nie samotną mamę po przejściach z cudzym dzieciaczkiem. Dzieciaczek dorośnie i będzie szukał tatusia, albo tatuś wróci powie mamusi sorry nawracam się i ona daje z nim i dzieckiem nogę... Takie samotne mamy są dobre dla desperatów 1000%, starych kawalerów, rozwodników lub wdowców z własnym bagażem.

Jeszcze raz podsumuję. JA CHCIAŁBYM WŁASNE DZIECKO Z PANNĄ, a nie zaczynać od samotnej mamy po przejściach z bagażem szkoda lat, szkoda młodości. SAMOTNA MAMA JEST DOBRA DLA starego kawalera, rozwodnika lub jak wyżej pisane ze swoimi dziećmi.

Nie piszcie głupot o dojrzałościach, samotna mama wymaga dojrzałego partnera, a sama co wyprawiała, że w wieku np 18 - 20 lat została samotną mamą. Hipokryzja aż się kłania. JAK rapował LIROY dragi i sex to bardzo śliska sprawa, to w żadnym wypadku nie jest k zabawa. Ja w wieku 20 lat odbierałem świadectwo dojrzałości i dyplom technika, a nie dzieciaka z porodówki. Tak to jest jak dzieci mają dzieci.

NAJGORSZA z możliwych opcji to samotna mama, po przejściach z syndromem księżniczki potrójne kombo. Widziałem taką laskę na sympati masakra że głowa mała.  w wymaganiach miała mniej więcej tak:Dojrzały chłopak, po szkole, z pracą i coś tam widzę jak przez mgłę i ten wiek mnie rozwalił 23 - 25 lat. haha powodzenia takiej.

4,221

Wuwu i vice versa ale nie uogólniaj proszę swojego "niszowego" sposobu myślenia na wszystkich bo to jest krzywdzące. To ze dla Ciebie laska musi byc gibka, wiotka i bez żadnych zobowiązań w postaci "bachorow na karku"  inaczej to jakiś towar conajwyzej na jeden numerek a nie "nic na stałe " nie oznacza ze w oczach innych mężczyzn samotna matka lub tez otyła kobieta nie ma szans na związek. Zdziwiłbym sie jak w pewnym wieku niektórzy ludzie potrafią dojrzeć psychicznie i dostrzegać w innych osobach rożne wartości. Dla Ciebie to kosmos i przy Twoim podejściu kosmosem pozostanie jeszcze dlugo albo i zawsze ale dla niejednego faceta w Twoim wieku to juz fakt.

4,222

luz3rn napisał/a:
feniks35 napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

STOP.

Jestem młodym porządnym chłopakiem. Chciałbym pannę i mieć z nią dziecko, a nie samotną mamę po przejściach z cudzym dzieciaczkiem. Dzieciaczek dorośnie i będzie szukał tatusia, albo tatuś wróci powie mamusi sorry nawracam się i ona daje z nim i dzieckiem nogę... Takie samotne mamy są dobre dla desperatów 1000%, starych kawalerów, rozwodników lub wdowców z własnym bagażem.

Jeszcze raz podsumuję. JA CHCIAŁBYM WŁASNE DZIECKO Z PANNĄ, a nie zaczynać od samotnej mamy po przejściach z bagażem szkoda lat, szkoda młodości. SAMOTNA MAMA JEST DOBRA DLA starego kawalera, rozwodnika lub jak wyżej pisane ze swoimi dziećmi.

Nie piszcie głupot o dojrzałościach, samotna mama wymaga dojrzałego partnera, a sama co wyprawiała, że w wieku np 18 - 20 lat została samotną mamą. Hipokryzja aż się kłania. JAK rapował LIROY dragi i sex to bardzo śliska sprawa, to w żadnym wypadku nie jest k zabawa. Ja w wieku 20 lat odbierałem świadectwo dojrzałości i dyplom technika, a nie dzieciaka z porodówki. Tak to jest jak dzieci mają dzieci.

NAJGORSZA z możliwych opcji to samotna mama, po przejściach z syndromem księżniczki potrójne kombo. Widziałem taką laskę na sympati masakra że głowa mała.  w wymaganiach miała mniej więcej tak:Dojrzały chłopak, po szkole, z pracą i coś tam widzę jak przez mgłę i ten wiek mnie rozwalił 23 - 25 lat. haha powodzenia takiej.

Wiesz  co chłopaczku moze i w wieku 20 lat odbierałes świadectwo dojrzałości ale w Twoim wypadku to był tylko papier a nie cos co faktycznie świadczyło o tym ze jestes dojrzały. Jestes tak infantylny ze aż mi Ciebie szkoda. I w Twoim wypadku powtórzę ...bardzo dobrze ze nie chcesz kobiety z dzieckiem, tylko głupot bys mu nakładł do głowy. I nie oceniaj dziewczyn ktore zostały młodo matkami. To ze Ty tatusiem nie zostałeś nie oznacza ze taki rozsądny byłeś, moze poprostu żadna Cie nie chciała. Uppps zapomniałam ze nadal żadna Cie nie chce tongue

4,223

Odebrałem owoce swojej ciężkiej pracy na które pracowałem 4 lata. smile

Niczego bym mu nie nakładł. Po prostu takie coś nie dla mnie. Za dużo obowiązków, problemów.

Co do niechcenia musimy coś wyjaśnić, ja dopiero za szukanie dziewczyny, potencjalnej kandydatki wziąłem się od tego roku. Więc spokojnie z tym ŻADNA CIĘ NIE CHCE.

Samotne mamy niech sobie żyją, przecież ja nie napisałem, że należy je zutylizować wraz z tymi dziećmi. Owszem zasługują na miłość jakiegoś faceta, opiekuna, ale to ciężki temat. młody Singiel bardzo mało prawdopodobne, że poleci na taką. Dlatego napisałem, Rozwodnik, stary kawaler, rozwodnik lub wdowiec z własnym bagażem. i w sumie tacy lepiej się dogadają, bo mają doświadczenie w wychowaniu dzieciaka.

Piona ziom peace and love idę biegać... a wy siedźcie dalej tutaj, a Wczoraj pisałem o tej dziewczynie daje sobie spokój nie jest zainteresowana, ale to dziwne zjawisko daje numer ja dzwonię i nie odbiera, jakieś braki w komunikacji musi mieć.

4,224

Braki i to solidne masz niestety Ty Luz...Aż przykro czytać. Wyobraź sobie, że zostałam matką w wieku 27 lat. Drugie dziecko urodziłam w wieku 29. I w tej małej główce wyobraź sobie na dodatek, że tydzień przed porodem byłam jeszcze na wykładzie. Tak, na studiach mgr. Masz jeszcze małe doświadczenie i goooofno wiesz o życiu dorosłych. Taką kobietę weźmie desperat? To co powiesz o facecie, który wziął za żonę moją mamę  mającą 5 dzieci hm? Nie znajdziesz fajnej babki. Teraz już to wiem.

4,225 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-31 21:52:53)

KrwawaEm lubię Cię, nawet bardzo dużo ciekawych rzeczy piszesz i po prostu jesteś nowa i czuj się naprawdę swobodnie na tym forum i w MOIM TEMACIE. czy, chata bogata czuj się jak u siebie w domu tutaj. wszystkie moje posty traktuj z dystansem serio...

27 lat, to co innego już jak najbardziej dobry czas na założenie rodziny. Chciałaś dobrze wyszło jak wyszło nie mój biznes. Miałem na myśli gówniary, które rozkładały nogi przed byle kim, on się spaskudził i uciekł. Taka 20 letnia mamusia później prawi morały i ma syndromy plus zaburzenia różnej maści.

No widzisz to ty jesteś baba z jajami dwójka dzieci, studia taka to jest dziewczyna, a nie te pi pi pi  zzz z roszczeniowym stosunkiem do życia chcę, chcę tak ma być ja chcę nic od siebie. zero poświęcenia które przerabiałem na portalach randkowych.

Nie znajdę babki skąd wiesz? tutaj mogę prać swoje żale, myśli, pomysły itd. w realu jestem inny. co to znaczy fajna?

nuta do tematu.

Posty [ 4,161 do 4,225 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 63 64 65 66 67 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024