Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 4,549 ]

326

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Cześć, ja z poślizgiem bo mam odmienne stany świadomości po Lao Che i słabo kontaktuję.
Przemyciłem wino i śpiewałem "urodziła mnie ciotkaaaa!"
Potem zaczęło lać i wracałem w jakichś kłębach dymu bo asfalt parował.
Poza tym boli mnie ząb, pierwszy raz od dziesięciu lat chyba, to musi coś znaczyć...

Zobacz podobne tematy :

327

Naprędce napisał/a:

.
Poza tym boli mnie ząb, pierwszy raz od dziesięciu lat chyba, to musi coś znaczyć...

Że pora odwiedzić dentystę big_smile

328 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-03 00:33:50)

WuWu, już Ci mówiłam kto na żonę dla Ciebie smile Laska w typie tej co się śliniłeś z kolegami, odrazu byś chodził jak w zegarku <yes>

Na pewno nie "grzeczna dziewczynka", bo Ty jesteś za grzeczny - Tobie inne sie podobają, na zasadzie kontrastu, choć możesz tego nie przyznać.
Nie zrozum mnie źle, jesteś po prostu spokojny i wyważony, jak mój ukochany braciszek <3<3 <lofciam> a titi (to do mojego Młodego, jakby co big_smile), dlatego musisz mieć taką Kobitę, która ma "jajo" i jest taka mniej..flegmatyczna wink w sensie inicjatywy i ogólnie, bo Ty troszkę taki jesteś. Powoli wszystko i musisz 100 razy przemyśleć.
Dlatego mówię - na męża OK, tylko musiałbyś sie ogarnąć, bo narazie nie masz zbyt wysokiego zdania osobie - znowu - wbrew temu co twierdzisz. Ta sytuacja z laską w poczekalni mówi mi więcej niż 1000 słów.

Wtedy reklamacji nie będzie trzeba, bo ona jak Cie weźmie za jaja to już Cię poprowadzi wink

Acha, tylko musi być "wyszalana" albo musisz jej wpaść mocno w oko, żeby jej się chciało tak inwestować , bo takie laski, jak wiesz z reguły nie muszą za chłopami ganiać.

329 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-03 00:32:50)

Krejzi- Jutro po mszy, obiecuję. Dzisiaj  już nie mam sił wink

330 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-03 00:37:09)

Elle88 napisał/a:

Jacuś, bo ja bym mogła o Was (facetach) książkę napisać wink big_smile

Happiness, założę się, że podczytuje. smile
JA nie mam nic przeciwko w sumie gdyby wrócił, ale musiałby respektować pewne zasady. Pod tym względem nic się nie zmienia.

Haha, Krejzi, nie sądzę żeby był taki potencjał, ale chłopak kochał to Forum - i to jest pewne. big_smile

Wiem, napiszmy petycję, żeby do nas wrócił! tongue
Ładnie podpiszemy, Moderatorki nasze Kochane, prześlą Mu petycję i odbanują big_smile big_smile big_smile

331

Naprędce napisał/a:

Krejzi- Jutro po mszy, obiecuję. Dzisiaj  już nie mam sił wink

No przecież dzisiaj już jest msza, więc nie ściemniaj, tylko biegusiem do dentysty!!!!!!

332

Krejzi, aż tak to mi go nie brakuje wink

333

Krejzolka82 napisał/a:

Ja naprawdę nie piszę złośliwie, bo już chyba mnie trochę poznałaś, więc pozwolisz, że będę kontynuowała smile
Więc napiszę, jak ja odbieram, to co piszesz:
Pomimo, że podobają Ci się całkiem inne "rzeczy" u tych, dwóch Facetów to takie same emocje u Ciebie były/są.
Była euforia, za moment obiecywałaś sobie, że się dystansujesz lub zdystansujesz, jak coś niepokojącego zobaczysz, potem zapewnianie, że już się nie odezwiesz i tak w kółko Macieja.

Nikt nie każe Ci być nadmiernie rozsądną i chłodną, po prostu chciałabym, żebyś sobie uświadomiła, że ciągle przerabiasz ten sam schemat i to w ciągu ostatnich dwóch tygodni (jakoś tak).

Dziwne jest to, że potrafisz tak szybko "przerzucić" swoje zainteresowanie.
Niedawno zależało Ci na innym Facecie, a po dwóch tygodniach już Innego masz na "tapecie".
Pomimo swoich zapewnień do samej siebie i do nas, że nie odezwiesz się do tamtego to jednak zrobiłaś to, na forum piszesz racjonalnie, żeby zaraz tą racjonalność "szlag trafił". Piszesz, że nie żałujesz, iż się odezwałaś, ale tak na prawdę co Ci dało to, że się odezwałaś, ale tak szczerze?

Co do tego, że Facet obecny nie chce się wiązać, bo niedawno się rozstał, tym bardziej nie powinnaś się "wkręcać" na tą znajomość, ponieważ może (oczywiście nie życzę Ci tego!!!) się źle dla Ciebie skończyć.
Piszesz, że jest między Wami chemia i super, że jest tylko, żeby nie skończyło się, tak, jak w tym wątku:  http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=94083

Chyba nie chcesz być "plasterkiem", albo co najgorsze w układzie FwB?

Po prostu trochę dystansu.

P.S. Dzięki za miłe słowa smile

Wiem, że nie piszesz złośliwie. Dlatego postarałam się jak najdokładniej ustosunkować do Twojej wypowiedzi.
No i przy okazji zastanowić nad tym, co tak naprawdę czuję.

To znaczy, są rzeczy, które ich dzielą i które łączą. Fizycznie są dość podobni do siebie. Oboje inteligentni i z poczuciem humoru. Przy czym ten pierwszy był zdystansowany i raczej mało aktywny, a drugi jest otwarty, szczery, dużo mi o sobie opowiada, plus dąży do spotkań, inicjuje kontakt kiedy tylko może.
Jeśli chodzi o dystans, to się zdystansowałam. Co prawda, później niż chciałam, ale to zrobiłam. Potem już do niego nie pisałam, on też się nie odezwał i tak to się skończyło. Nie mamy kontaktu już od miesiąca. A w międzyczasie poznałam drugiego. Nie celowo, bo konto na badoo było po to, by sprawdzić jak ta strona funkcjonuje. Ale wyszło jak wyszło. 
Chociaż masz rację, że schemat był podobny. Wezmę na to sporą poprawkę.
Ale to nie dwa tygodnie, bo zaraz będzie miesiąc jak znam tego drugiego. Troszkę więcej czasu. Chociaż też mało, przyznaję. Nieco mnie zgubiło to, że mamy aż taki kontakt. Dosłownie w każdej wolnej chwili. Może zbyt intensywnie to poprowadziliśmy. Sama nie wiem.

Nie żałuję, że się odezwałam, bo chciałam zobaczyć, czy jeśli się znowu odezwę, to on zaskoczy i będzie dalej pisał. Odpisywał, mówił, że postara się odezwać w tygodniu, ale tego nie zrobił, więc dałam sobie spokój. Moim zdaniem wyszłam na plus, bo zrobiłam wszystko, co na tamtą chwilę mogłam zrobić, plus dowiedziałam się, że jemu nie zależy na tej znajomości w ogóle.

Zaraz sobie ten wątek przeczytam, bo sama nie wiem czy go już widziałam. Dziękuję.
I oczywiście nie chcę być niczyim plastrem, od początku to zaznaczałam. W układ żaden bym nie weszła, to akurat mogę od razu wykluczyć. Muszę tylko nabrać dystansu, żeby znowu się nie przejechać na tym wszystkim. W sumie cały czas mam w głowie słowa Elle o tym, że on WIE czego chce, tylko mi tego nie mówi. Nic bardziej nie ochładza niż podobna myśl.

P.S. Nie ma sprawy i to ja dziękuję, naprawdę smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Powiedzmy, że tu masz rację smile. Tak mi ona się kojarzy z taka spokojną dziewczyną dobrą na żonkę ;p. W sumie na każdą niegrzeczną Elle ^^ powinien przypadać taki co najmniej jedensweet kociak jak Happi big_smile big_smile

Więc jestem sweet kociakiem? Ojejejejej, mów mi tak dalej <3 big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Uważasz, że dała byś rade przemienić sie z takiej uroczej "maskotki" big_smile big_smile w "rządnego męskiej krwi oprawcę"? Hahaha  ;p

Haha big_smile Zależy co rozumiesz przez tego oprawcę tongue big_smile

Jacenty89 napisał/a:

Tylko trochę? Co tak oszczędnie cukiereczku :-D :-* ?

Oj, bo jeszcze inni forumowicze poczują się zgorszeni i co? big_smile :*

334

Elle88 napisał/a:

Krejzi, aż tak to mi go nie brakuje wink

Kolejna ściemniara tongue

335 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-03 00:43:55)

Krejzi, wikary i dentystka też byli na koncercie, więc myślę że uważam że nie idę nigdzie. :)

EDIT.
Gdzie muza?? Aaa tu:
https://www.youtube.com/watch?v=vByRXJjpWuE

336

Krejzolka82 napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Ryba na pokładzie to dopiero jakieś perwersy skarbie :-D :-*

Czyli co?
Ja też muszę być perwersyjna na tym "pokładzie", czy tylko Ty masz taką rolę tutaj? big_smile

Kochana musisz zapytać Happi :-D

337

Mrs.Happiness napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Ja naprawdę nie piszę złośliwie, bo już chyba mnie trochę poznałaś, więc pozwolisz, że będę kontynuowała smile
Więc napiszę, jak ja odbieram, to co piszesz:
Pomimo, że podobają Ci się całkiem inne "rzeczy" u tych, dwóch Facetów to takie same emocje u Ciebie były/są.
Była euforia, za moment obiecywałaś sobie, że się dystansujesz lub zdystansujesz, jak coś niepokojącego zobaczysz, potem zapewnianie, że już się nie odezwiesz i tak w kółko Macieja.

Nikt nie każe Ci być nadmiernie rozsądną i chłodną, po prostu chciałabym, żebyś sobie uświadomiła, że ciągle przerabiasz ten sam schemat i to w ciągu ostatnich dwóch tygodni (jakoś tak).

Dziwne jest to, że potrafisz tak szybko "przerzucić" swoje zainteresowanie.
Niedawno zależało Ci na innym Facecie, a po dwóch tygodniach już Innego masz na "tapecie".
Pomimo swoich zapewnień do samej siebie i do nas, że nie odezwiesz się do tamtego to jednak zrobiłaś to, na forum piszesz racjonalnie, żeby zaraz tą racjonalność "szlag trafił". Piszesz, że nie żałujesz, iż się odezwałaś, ale tak na prawdę co Ci dało to, że się odezwałaś, ale tak szczerze?

Co do tego, że Facet obecny nie chce się wiązać, bo niedawno się rozstał, tym bardziej nie powinnaś się "wkręcać" na tą znajomość, ponieważ może (oczywiście nie życzę Ci tego!!!) się źle dla Ciebie skończyć.
Piszesz, że jest między Wami chemia i super, że jest tylko, żeby nie skończyło się, tak, jak w tym wątku:  http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=94083

Chyba nie chcesz być "plasterkiem", albo co najgorsze w układzie FwB?

Po prostu trochę dystansu.

P.S. Dzięki za miłe słowa smile

Wiem, że nie piszesz złośliwie. Dlatego postarałam się jak najdokładniej ustosunkować do Twojej wypowiedzi.
No i przy okazji zastanowić nad tym, co tak naprawdę czuję.

To znaczy, są rzeczy, które ich dzielą i które łączą. Fizycznie są dość podobni do siebie. Oboje inteligentni i z poczuciem humoru. Przy czym ten pierwszy był zdystansowany i raczej mało aktywny, a drugi jest otwarty, szczery, dużo mi o sobie opowiada, plus dąży do spotkań, inicjuje kontakt kiedy tylko może.
Jeśli chodzi o dystans, to się zdystansowałam. Co prawda, później niż chciałam, ale to zrobiłam. Potem już do niego nie pisałam, on też się nie odezwał i tak to się skończyło. Nie mamy kontaktu już od miesiąca. A w międzyczasie poznałam drugiego. Nie celowo, bo konto na badoo było po to, by sprawdzić jak ta strona funkcjonuje. Ale wyszło jak wyszło. 
Chociaż masz rację, że schemat był podobny. Wezmę na to sporą poprawkę.
Ale to nie dwa tygodnie, bo zaraz będzie miesiąc jak znam tego drugiego. Troszkę więcej czasu. Chociaż też mało, przyznaję. Nieco mnie zgubiło to, że mamy aż taki kontakt. Dosłownie w każdej wolnej chwili. Może zbyt intensywnie to poprowadziliśmy. Sama nie wiem.

Nie żałuję, że się odezwałam, bo chciałam zobaczyć, czy jeśli się znowu odezwę, to on zaskoczy i będzie dalej pisał. Odpisywał, mówił, że postara się odezwać w tygodniu, ale tego nie zrobił, więc dałam sobie spokój. Moim zdaniem wyszłam na plus, bo zrobiłam wszystko, co na tamtą chwilę mogłam zrobić, plus dowiedziałam się, że jemu nie zależy na tej znajomości w ogóle.

Zaraz sobie ten wątek przeczytam, bo sama nie wiem czy go już widziałam. Dziękuję.
I oczywiście nie chcę być niczyim plastrem, od początku to zaznaczałam. W układ żaden bym nie weszła, to akurat mogę od razu wykluczyć. Muszę tylko nabrać dystansu, żeby znowu się nie przejechać na tym wszystkim. W sumie cały czas mam w głowie słowa Elle o tym, że on WIE czego chce, tylko mi tego nie mówi. Nic bardziej nie ochładza niż podobna myśl.

P.S. Nie ma sprawy i to ja dziękuję, naprawdę smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Powiedzmy, że tu masz rację smile. Tak mi ona się kojarzy z taka spokojną dziewczyną dobrą na żonkę ;p. W sumie na każdą niegrzeczną Elle ^^ powinien przypadać taki co najmniej jedensweet kociak jak Happi big_smile big_smile

Więc jestem sweet kociakiem? Ojejejejej, mów mi tak dalej <3 big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Uważasz, że dała byś rade przemienić sie z takiej uroczej "maskotki" big_smile big_smile w "rządnego męskiej krwi oprawcę"? Hahaha  ;p

Haha big_smile Zależy co rozumiesz przez tego oprawcę tongue big_smile

Jacenty89 napisał/a:

Tylko trochę? Co tak oszczędnie cukiereczku :-D :-* ?

Oj, bo jeszcze inni forumowicze poczują się zgorszeni i co? big_smile :*

I wtedy poproszą o więcej :-D :-*

338

Jacenty89 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Ryba na pokładzie to dopiero jakieś perwersy skarbie :-D :-*

Czyli co?
Ja też muszę być perwersyjna na tym "pokładzie", czy tylko Ty masz taką rolę tutaj? big_smile

Ale to Ty napisałeś, że jak Ryba jest na "pokładzie" to musi być perwersyjnie, więc pytam Ciebie, czy i ta druga ryba też ma być perwersyjna? big_smile

339 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-03 00:50:54)

Jacuś, wal na priva do Happi. Co się czaisz, serio smile

JAk na moje szanse są  :>

To i coś ode mnie : https://www.youtube.com/watch?v=7MBaEEODzU0 można pominąć intro i zacząć od 04:03  smile

340

Elle88 napisał/a:

To samo pomyślałam i też jestem za, żebyście spróbowali powymieniać się swoimi spostrzeżeniami na temat tego przepięknego świata na prywatnym "gruncie". smile

341 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-03 00:55:03)

Naprędce napisał/a:

EDIT.
Gdzie muza?? Aaa tu:
https://www.youtube.com/watch?v=vByRXJjpWuE

To ode mnie łapcie to:
https://www.youtube.com/watch?v=JsfaCZp1OuQ

W sumie trochę mi się z tematem Piotrusia skojarzyło, hahaha big_smile
Tylko on już ma hajs... big_smile

Jacenty89 napisał/a:

Typowy facet, na mnie odpowiedzialność zrzuca sad

Jacenty89 napisał/a:

I wtedy poproszą o więcej :-D :-*

Albo każą nam znaleźć sobie pokój big_smile :*

EDIT: I widzisz, co narobiłeś? big_smile Teraz wszystko się wyda! big_smile

342

Happi, to ostatnie za słodkie dla mnie wink

Z hiciorów takich mniej alternatywnych to lubię wersję na żywo tego: https://www.youtube.com/watch?v=8-QodXttq2M

343

Elle88 napisał/a:

To i coś ode mnie : https://www.youtube.com/watch?v=7MBaEEODzU0 można pominąć intro i zacząć od 04:03  smile

I już Nas wyrzucacie :-D. 
A tak serio: Nie doceniasz mnie :-)

344

Aphex kultowy, aż za bardzo nawet, swego czasu te mordy mi sie po nocy śniły. Potem wyszłem na zewnątrz i sie przyzwyczaiłem.

345

Nie wyrzucam, tylko zachęcam do działania, żeby nie było jak z moim panem z fotki wink

To nie ja mam Cię docenić tylko Happi :>
Ale tu jest jak najbardziej ok, więc luz big_smile

346 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-03 01:16:58)

Tak żeby nie było za dużo OT -Posłałem im moje pozostałe zauroczenia, jedno zostawiłem dla admina jakby mnie chcial zbanować na adopcji.

edit
Elle -Eeej to nie fair, co za edytowanie! teraz wyjdzie, że jestem bardziej nawalony niż naprawdę jestem big_smile

347

Dobra to na wyciszenie coś romantycznego ode mnie tongue

W klimacie bdsm lekkim jednakowoż, żeby nie było za słodko..  ale to jak ktoś się w słowa wsłucha to wyłapie wink
https://www.youtube.com/watch?v=zmIqJA2JncE

348

Elle88 napisał/a:

Z hiciorów takich mniej alternatywnych to lubię wersję na żywo tego: https://www.youtube.com/watch?v=8-QodXttq2M

Mi się Black Widow spodobało dopiero w formie takiego remiksu w stylu Alvina i Wiewiórek big_smile

Elle88 napisał/a:

Nie wyrzucam, tylko zachęcam do działania, żeby nie było jak z moim panem z fotki wink

Pewnie ujawnię teraz tajemnicę narodową, ale Ryba już od dawna działa big_smile
Nawet mnie adoptował! big_smile

A co do muzyki, ja mogę jeszcze to podrzucić big_smile

https://www.youtube.com/watch?v=qJyfUsEMMvw

A ta "romantyczna" od Ciebie mi się spodobała, Elle smile

349

No to brawo, Ja..cku! chciałoby się rzec.
Super dzieciaczki big_smile

To jak idziemy w kojące klimaty z przekazem, to moje ulubione wykonanie Kryśki: https://www.youtube.com/watch?v=nrhiDvBfoik

350

Elle88 napisał/a:

To jak idziemy w kojące klimaty z przekazem, to moje ulubione wykonanie Kryśki: https://www.youtube.com/watch?v=nrhiDvBfoik

Dzięki, Siostra :* Haha big_smile

O, widzę, że Ty dzisiaj koncertowo lecisz smile
Ale trzeba przyznać, że głos skubana ma wink

351

No, kiedys Kryśki nie lubiłam szczególnie, ale po tym wykonie -pełen szacun.

JEszcze ma jeden kawałek który lubię ..z Puffym, którego nie lubię tongue
https://www.youtube.com/watch?v=aOKXzt1DgDY  ale fajną energię ma

352

Wykończyły mnie te ostatnie. Muszę się z tym przespać, o ile zdołam, bo jutro ciężko będzie się podnieść.
Dobranoc smile

353 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-03 01:36:22)

Elle88 napisał/a:

No, kiedys Kryśki nie lubiłam szczególnie, ale po tym wykonie -pełen szacun.

JEszcze ma jeden kawałek który lubię ..z Puffym, którego nie lubię :P
https://www.youtube.com/watch?v=aOKXzt1DgDY  ale fajną energię ma

O kurczę, jak dawno tego nie słyszałam! :D <3
Swoją drogą, ona chyba trochę w typie WuWu tutaj :D

Ze starszych kawałków, to wielbię między innymi ten:
Dla mnie zawsze hicior <3

https://www.youtube.com/watch?v=_HKH7Emy1SY

Naprędce napisał/a:

Wykończyły mnie te ostatnie. Muszę się z tym przespać, o ile zdołam, bo jutro ciężko będzie się podnieść.
Dobranoc :)

Haha :D Podnieś się jutro i wpadnij do nas po więcej :D
Dobranoc :)

354

YES ! Chociaż zawsze wolałam jej to: https://www.youtube.com/watch?v=Lp6W4aK1sbs wink

355

Elle88 napisał/a:

A rzeknij, rzeknij ;-) Dziękuje :-)
Tak przy okazji nie mam na imię Jacek, ale to imię nawet mi się podoba ;-)
A Krysia pięknie łapiąca za serce <3

356

Mrs.Happiness napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Mi się Black Widow spodobało dopiero w formie takiego remiksu w stylu Alvina i Wiewiórek big_smile

Elle88 napisał/a:

Pewnie ujawnię teraz tajemnicę narodową, ale Ryba już od dawna działa big_smile
Nawet mnie adoptował! big_smile

A co do muzyki, ja mogę jeszcze to podrzucić big_smile

https://www.youtube.com/watch?v=qJyfUsEMMvw

A ta "romantyczna" od Ciebie mi się spodobała, Elle smile

No i teraz czuje się taki, taki....ujawniony prawie jak ryba bez wody :-D

357

To się tak nie podniecaj wink

358 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-03 01:50:22)

Elle88 napisał/a:

YES ! Chociaż zawsze wolałam jej to: https://www.youtube.com/watch?v=Lp6W4aK1sbs wink

Zawsze mnie bawiło jak na swój sposób była tak chłopięca big_smile
Ale za to zachwyciła mnie w jednej z nowszych piosenek, bo wyglądała pięknie <3

https://www.youtube.com/watch?v=Fw_crqWYBCM

Trochę mnie razi ta wszechobecna nagość, ale ujęcia w tej sukni... cudne <3

Jacenty89 napisał/a:

No i teraz czuje się taki, taki....ujawniony prawie jak ryba bez wody :-D

Oddychaj! big_smile

359

Yo, Ciara jest piękną kobietą, thats for siur.

to jak lecimy z romanticoco klimatami wink to dajemy dalej: https://www.youtube.com/watch?v=Z0atZQSUE80   - taniec Emily tragedia (jak i ci chłopcy tongue), ale miło się na nia patrzy, no i tekst fajny.

360 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-03 01:59:06)

Mrs.Happiness napisał/a:

Swoją drogą, ona chyba trochę w typie WuWu tutaj big_smile

No Kryśka fajna fajna smile

[url] [/url]

Nie wie dlaczego ale podobała mi sie nawet wtedy kiedy sporo przytyła ;p

361

Elle88 napisał/a:

Yo, Ciara jest piękną kobietą, thats for siur.

to jak lecimy z romanticoco klimatami wink to dajemy dalej: https://www.youtube.com/watch?v=Z0atZQSUE80   - taniec Emily tragedia (jak i ci chłopcy tongue), ale miło się na nia patrzy, no i tekst fajny.

O! Akurat znowu coś, co znam big_smile Parę miesięcy temu ciągle chodziłam po domu i to podśpiewywałam, haha smile

Z ich piosenek kilka lubię poza tą, np. King albo Ties smile

Ja z takich romantico, to od razu o tym pomyślałam :

https://www.youtube.com/watch?v=2P7Tg7Qn3GM

On-WuWuA-83 napisał/a:

No Kryśka fajna fajna smile

Nie wie dlaczego ale podobała mi sie nawet wtedy kiedy sporo przytyła ;p

Widzisz jak ja Cię znam? big_smile :*

Bo ona ładna zawsze będzie, to znaczy, dopóki nie przekroczy wagowo zbyt wysokiej granicy big_smile
A tak z innej beczki, śpiewałam to kiedyś na karaoke, haha big_smile tongue

362

No no ciekawy jestem wykonania tongue

363

On-WuWuA-83 napisał/a:

No no ciekawy jestem wykonania tongue

Nikt mnie nie pozwał big_smile Więc chyba nie było tak źle tongue wink

364

Ufff, odetchnąłem z ulgą wink
Chyba pora spać ^^ Papatki smile

365

On-WuWuA-83 napisał/a:

Ufff, odetchnąłem z ulgą wink
Chyba pora spać ^^ Papatki smile

smile Dobranoc smile

366 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-03 02:41:11)

Uwaga! Znowu będzie o mnie, więc jeśli ktoś ma już dość moich wynurzeń, to oczywiście niech nie czyta! big_smile To głównie kierowane do Krejzolki, w odpowiedzi na link do tamtego wątku wink

A więc, czytam go sobie teraz i mogę powiedzieć na bank jedno: on mi nie powiedział, że nie ma motylków, ani nic z tych rzeczy. Wręcz przeciwnie. Mówił, że nigdy wcześniej go tak do żadnej dziewczyny nie ciągnęło i ja mu wierzę, bo to serio po nim widać. Wiadomo, kobieta wyczuwa to, czy się mężczyźnie podoba, no i czy on coś czuje. Tak więc to nie ten rodzaj problemu. Mi się wydaje, że on tak po ludzku się boi. Zresztą sam to przyznał. Został zdradzony po raz drugi w życiu, a był z tą osobą kilka lat. Nie spodziewał się, że krótko potem pozna kogoś, kto mu się naprawdę spodoba. Tak bywa. Normalnie człowiek potrzebuje czasu, aby odsapnąć między jednym związkiem a drugim. Szczególnie, gdy skończy się w taki sposób. Tutaj nie wyszło, bo pojawiłam się ja. Wiadomo, że są jakieś schematy działań ludzi i może go usprawiedliwiam, ale troszkę go już zdążyłam poznać i czuję, że nie chciałby mi zrobić nic złego. Sama nie wiem czy w tej sytuacji powinnam przyjąć myślenie, że on tak sobie tylko gada, a nie chce związku z konkretną osobą - ze mną. Czy rzeczywiście potrzebuje czasu. Od razu może zaznaczę, że codziennie pisze, dzwoni. Sam z siebie. Mówi, że tęskni jak dłuższy czas nie rozmawiamy. Dwa ostatnie spotkania wyglądały na tej zasadzie, że widzieliśmy się cały dzień. Dosłownie. I zdecydowanie nie traktował mnie na nich jak koleżankę. Po spotkaniu, nawet tym niemal dziesięciogodzinnym, znowu gadaliśmy przez telefon, a potem jeszcze pisaliśmy do nocy. Mamy mnóstwo tematów, pełno cech wspólnych. Mogę mu napisać najgłupsze z moich przemyśleń, a on i tak zrozumie co mam na myśli i się do tego ustosunkuje. Poza tym wie też, bo o tym rozmawialiśmy, że mnie żadne układy czy otwarte "związki" nie interesują. Ma takie samo podejście jak ja w tej kwestii.

Jak widać, teraz trafił mi się taki chłopak, który się zdecydowanie stara, tylko...
Tylko nie do końca sobie wszystko jeszcze poukładał w głowie. Być może jestem wciąż zbyt niedoświadczona i zbyt naiwna, ale jakoś nie umiem go przekreślić wyłącznie z tego powodu.

A tak jeszcze nawiązując do przerzucania emocji. To nie tak.
Jak z kimś jestem, to po rozstaniu reaguję inaczej. Nie umiem się zaangażować w nic nowego, ostatnio się parę miesięcy zbierałam, w takiej byłam rozsypce. Bo zdążyłam POKOCHAĆ. Wtedy u mnie się sprawy mają inaczej. Miłość nie przemija na pstryknięcie palcami.
Ale jak się z kimś tylko poznaję i zauroczę na przykład, to dlaczego miałabym po nim rozpaczać? Sam zaznaczał, że to tylko znajomość. Trochę mnie to ubodło, co mogliście zaobserwować na forum, przyznaję, ale jak już sobie daję z kimś spokój, to w pełnym słowa znaczeniu. Nie wzdycham do jego zdjęć, nie zastanawiam się co robi, co myśli, czy żałuje, że stracił taką sztukę, haha big_smile Po prostu akceptuję rzeczywistość i idę dalej. Może jest w tym coś niewłaściwego. Nie wiem. Tak mnie życie ukształtowało, a skoro mnie ani innych ludzi to w żaden sposób nie krzywdzi, to nie chcę tego zmieniać.

367 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-03 11:26:14)

Mrs.Happiness napisał/a:

Uwaga! Znowu będzie o mnie, więc jeśli ktoś ma już dość moich wynurzeń, to oczywiście niech nie czyta! big_smile To głównie kierowane do Krejzolki, w odpowiedzi na link do tamtego wątku wink

A więc, czytam go sobie teraz i mogę powiedzieć na bank jedno: on mi nie powiedział, że nie ma motylków, ani nic z tych rzeczy. Wręcz przeciwnie. Mówił, że nigdy wcześniej go tak do żadnej dziewczyny nie ciągnęło i ja mu wierzę, bo to serio po nim widać. Wiadomo, kobieta wyczuwa to, czy się mężczyźnie podoba, no i czy on coś czuje. Tak więc to nie ten rodzaj problemu. Mi się wydaje, że on tak po ludzku się boi. Zresztą sam to przyznał. Został zdradzony po raz drugi w życiu, a był z tą osobą kilka lat. Nie spodziewał się, że krótko potem pozna kogoś, kto mu się naprawdę spodoba. Tak bywa. Normalnie człowiek potrzebuje czasu, aby odsapnąć między jednym związkiem a drugim. Szczególnie, gdy skończy się w taki sposób. Tutaj nie wyszło, bo pojawiłam się ja. Wiadomo, że są jakieś schematy działań ludzi i może go usprawiedliwiam, ale troszkę go już zdążyłam poznać i czuję, że nie chciałby mi zrobić nic złego. Sama nie wiem czy w tej sytuacji powinnam przyjąć myślenie, że on tak sobie tylko gada, a nie chce związku z konkretną osobą - ze mną. Czy rzeczywiście potrzebuje czasu. Od razu może zaznaczę, że codziennie pisze, dzwoni. Sam z siebie. Mówi, że tęskni jak dłuższy czas nie rozmawiamy. Dwa ostatnie spotkania wyglądały na tej zasadzie, że widzieliśmy się cały dzień. Dosłownie. I zdecydowanie nie traktował mnie na nich jak koleżankę. Po spotkaniu, nawet tym niemal dziesięciogodzinnym, znowu gadaliśmy przez telefon, a potem jeszcze pisaliśmy do nocy. Mamy mnóstwo tematów, pełno cech wspólnych. Mogę mu napisać najgłupsze z moich przemyśleń, a on i tak zrozumie co mam na myśli i się do tego ustosunkuje. Poza tym wie też, bo o tym rozmawialiśmy, że mnie żadne układy czy otwarte "związki" nie interesują. Ma takie samo podejście jak ja w tej kwestii.

Jak widać, teraz trafił mi się taki chłopak, który się zdecydowanie stara, tylko...
Tylko nie do końca sobie wszystko jeszcze poukładał w głowie. Być może jestem wciąż zbyt niedoświadczona i zbyt naiwna, ale jakoś nie umiem go przekreślić wyłącznie z tego powodu.

A tak jeszcze nawiązując do przerzucania emocji. To nie tak.
Jak z kimś jestem, to po rozstaniu reaguję inaczej. Nie umiem się zaangażować w nic nowego, ostatnio się parę miesięcy zbierałam, w takiej byłam rozsypce. Bo zdążyłam POKOCHAĆ. Wtedy u mnie się sprawy mają inaczej. Miłość nie przemija na pstryknięcie palcami.
Ale jak się z kimś tylko poznaję i zauroczę na przykład, to dlaczego miałabym po nim rozpaczać? Sam zaznaczał, że to tylko znajomość. Trochę mnie to ubodło, co mogliście zaobserwować na forum, przyznaję, ale jak już sobie daję z kimś spokój, to w pełnym słowa znaczeniu. Nie wzdycham do jego zdjęć, nie zastanawiam się co robi, co myśli, czy żałuje, że stracił taką sztukę, haha big_smile Po prostu akceptuję rzeczywistość i idę dalej. Może jest w tym coś niewłaściwego. Nie wiem. Tak mnie życie ukształtowało, a skoro mnie ani innych ludzi to w żaden sposób nie krzywdzi, to nie chcę tego zmieniać.

Ja nie wiem, co On Ci mówił, bo mnie przy tym nie było tongue
Nie twierdzę, że Ciebie też to spotka, po prostu chciałam, żebyś to przeczytała.

Jeżeli się boi, to po co zaraz po rozstaniu założył konto na portalu randkowym?
Nie twierdzę, że po rozstaniu trzeba kilka lat być samemu, ale chyba fair byłoby gdyby on chociaż trochę uporał się z rozstaniem, a potem zakładał konto. Przede wszystkim powinien pomyśleć o potencjalnej kandydatce, boi się, nie chce się wiązać ,to nie zawraca nikomu głowy i tyle.

Jak dla mnie to On nie przeżył "żałoby" po tym związku, a to źle.

Jesteś gotowy na związek to wtedy zaczynaj "polowanie".

No dobra, a jak On Ci napisze za jakiś czas, "Przepraszam, jesteś wspaniałą Kobietą, masz to "coś" w sobie, ale ja po prostu się boję, boję się związku, zaangażowania.", to co wtedy zrobisz?

Oczywiście, nie życzę Ci tego!!!
Po prostu obserwuj, a zarazem nie "wkręcaj" się za bardzo, wiem, wiem bardzo trudne, ale przynajmniej spróbuj.

Nie chodziło mi, że masz rozpaczać. Po prostu jest dziwne dla mnie, że tutaj mocno "wkręciłaś" się w znajomość, żeby zaraz "wkręcić" się w drugą.
Ja tego nie krytykuję, po prostu jest to dla mnie dziwne i tyle, ponieważ doskonale pamiętam co o tamtym Chłopaku pisałaś.
I to samo piszesz już o tym Facecie.
Powtórzę, identyczny schemat.

368 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-03 11:56:55)

Krejzolka82 napisał/a:

Ja nie wiem, co On Ci mówił, bo mnie przy tym nie było tongue
Nie twierdzę, że Ciebie też to spotka, po prostu chciałam, żebyś to przeczytała.

Jeżeli się boi, to po co zaraz po rozstaniu założył konto na portalu randkowym?
Nie twierdzę, że po rozstaniu trzeba kilka lat być samemu, ale chyba fair byłoby gdyby on chociaż trochę uporał się z rozstaniem, a potem zakładał konto. Przede wszystkim powinien pomyśleć o potencjalnej kandydatce, boi się, nie chce się wiązać ,to nie zawraca nikomu głowy i tyle.

Jak dla mnie to On nie przeżył "żałoby" po tym związku, a to źle.

Jesteś gotowy na związek to wtedy zaczynaj "polowanie".

No dobra, a jak On Ci napisze za jakiś czas, "Przepraszam, jesteś wspaniałą Kobietą, masz to "coś" w sobie, ale ja po prostu się boję, boję się związku, zaangażowania.", to co wtedy zrobisz?

Oczywiście, nie życzę Ci tego!!!
Po prostu obserwuj, a zarazem nie "wkręcaj" się za bardzo, wiem, wiem bardzo trudne, ale przynajmniej spróbuj.

Nie chodziło mi, że masz rozpaczać. Po prostu jest dziwne dla mnie, że tutaj mocno "wkręciłaś" się w znajomość, żeby zaraz "wkręcić" się w drugą.
Ja tego nie krytykuję, po prostu jest to dla mnie dziwne i tyle, ponieważ doskonale pamiętam co o tamtym Chłopaku pisałaś.
I to samo piszesz już o tym Facecie.
Powtórzę, identyczny schemat.

No to dla mnie jasne, że nie wiesz co on powiedział, dlatego oczywiście o tym piszę.
I dziękuję smile Wiem, że mówisz to wszystko z troski o mnie. Postaram się być naprawdę ostrożna i wszystko sobie na spokojnie przemyśleć zanim cokolwiek zrobię.

Z tego, co mi wiadomo, konto założył, bo namówił go przyjaciel. Myślę, że nim samym kierowała chęć pogadania sobie niezobowiązująco, pooglądania innych dziewczyn i to tyle. Ze swoją byłą nie chciałby już być, w to mu wierzę, ale na bank wciąż boli go fakt, że znów został zdradzony. Chociaż jest dużo racji w tym, co mówisz, to jednak sama kiedyś też poznawałam ludzi na portalach niedługo po rozstaniu, więc nie mam prawa go oceniać. Oczywiście nie robiłam nikomu wtedy nadziei, mimo to nieświadomie traktowałam te znajomości jak lekarstwo. To też nie było w porządku.

Gdyby mi to powiedział po paru tygodniach, to bym mu podziękowała za szczerość, a potem dodała, żeby dał sobie czas, aż nie będzie się bał, a wtedy poszukał jakąś kobietę. Inną niż ja. Zresztą on to wie. Rozmawialiśmy o tym i zaznaczyłam, że nie jestem z tych, co naciskają, ale nie jestem też z tych, które czekają w nieskończoność. I tak go szanuję za to, że mi to wszystko mówi. Są osoby, które miałyby gdzieś moje uczucia, wykorzystałyby moją słabość, a potem porzuciły.

W sumie, jakby się nad tym zastanowić, to zawsze tak mam, jak mi się już ktoś bardzo spodoba. To prawda.
Odkąd jestem singielką, zdarzyło mi się to parę razy i  za każdym razem miałam tak, że dość szybko się wkręcałam. Myślę, że to wynika z faktu, że jak się z kimś postanawiam lepiej poznać, to dla mnie inni nie istnieją, nie umiem się dzielić na dwoje, czy więcej. Taką mam naturę. Dlatego nawet jakby do mnie dwudziestu innych pisało, to mnie interesował on i kropka. Póki z nim coś wyjdzie lub nie wyjdzie, moja uwaga będzie skupiona na jednej osobie. Inaczej nie umiem, próbowałam. Na szczęście do samego końca zostaje mi też trzeźwość umysłu, dlatego mnie to jakoś mocno nie martwi. Nie jestem z tych dziewczyn, co pójdą za kimś w ogień, bo od czasu do czasu rzuci komplementem czy coś.

Spróbuję i sądzę, że dam radę smile
A jakby mi się nie udawało, to pewnie przybiegnę tu do Was, by dostać kubeł zimnej wody, haha big_smile

369

Sorry, Dziewczyny, że się wcinam w poważne rozkminy, ale chcę wrzucić klasyka 'tekstów otwierających', takiego typowego Janusza, lat 38, kawalera ofkorse i jego ostry i bezkompromisowy, wzbudzający kaskady emocji styl podrywu. A więc, oto on:

" Cześć. Nie dasz się namówić na znajomość?"

Ha! Mocne?
Pewnie, że tak.

Jeszcze się trzęsę z wrażenia.

To jest kategoria 'Nudziarski Nudziarz' Level Advanced. I okażcie mu trochę szacunku za to!!

Ja okazałam już.

370

Spoczko, wcinaj się do woli :*

Haha, ja się zastanawiam skąd oni takie NIESAMOWITE teksty biorą big_smile
Ale rispekt jest, bez dwóch zdań big_smile

Btw. Do mnie się znów mój wielbiciel odezwał, hehe :3

Pierwsza wiadomość:
- Uprzejmie informuje iż twoja twarz jest słodka :*

Za stary, nie w moim typie, to pomyślałam, że nie będę odpisywać, bo się znów jakiś nakręci.
To dostałam w nocy jeszcze:
- Hej postanowiłem zaryzykować i napisać chociaż wiem że taka dziewczyna jak ty to dla mnie za wysokie progi ale chciałem spytać czy dała byś się lepiej poznać?

big_smile big_smile

371

Chłopina tak zaczął, jakby mu się w rzeczywistości w ogóle nie chciało....Albo jakby od razu zakładał, że będzie kosz.

372

Słodziak z niego wink

JA wczoraj jeszcze miałam "kwiatka", który kazał mi krótkiej odpowiedz udzielić - krótka piłka rozumiecie: Czy chcę się statkować, zakładać rodzinę, bo on chce i to nie ma na co czekać. A on mieszka za oceanem, bilet dla mnie to nie problem. Tylko mam się szybko decydować, bo mu nie zostało wiele czasu by rodzinę założyć.

Dodam, że gość 1 czarno białe zdjęcie miał w profilu i zero info o sobie.
Ale "jest dobrym chłopakiem i mam mu wierzyć na słowo". big_smile

373

Manzanita napisał/a:

Chłopina tak zaczął, jakby mu się w rzeczywistości w ogóle nie chciało....Albo jakby od razu zakładał, że będzie kosz.

Nie wiem jak można myśleć, że któraś normalna dziewczyna poleci na taką miętką faję, co w pierwszej wiadomości już określa swoje miejsce w relacji i oczywiście nie jest ono na równi z tą drugą osobą. Od razu widać, że ma kompleksy, stąd stawia siebie w roli podnóżka dla swej pani, którą trzeba całować po stopach, bo zechciała na niego spojrzeć tongue

Elle88 napisał/a:

Słodziak z niego wink

JA wczoraj jeszcze miałam "kwiatka", który kazał mi krótkiej odpowiedz udzielić - krótka piłka rozumiecie: Czy chcę się statkować, zakładać rodzinę, bo on chce i to nie ma na co czekać. A on mieszka za oceanem, bilet dla mnie to nie problem. Tylko mam się szybko decydować, bo mu nie zostało wiele czasu by rodzinę założyć.

Dodam, że gość 1 czarno białe zdjęcie miał w profilu i zero info o sobie.
Ale "jest dobrym chłopakiem i mam mu wierzyć na słowo". big_smile

Hahaha, i Ty na to nie poszłaś? yikes
No wiesz, przecież każda kobieta marzy o takiej crazy love z... podejrzanym typem z sieci, który praktycznie oświadcza się w pierwszej wiadomości i namawia na wyjazd do innego kraju big_smile

374

Dziewczyny, a co sądzicie o maseczce na włosy z drożdży?

Aha i jest to pytanie związane z tematem, ponieważ trzeba ładnie wyglądać na zdjęciu, żeby zaciekawić faceta na portalu randkowym tongue

375

Krejzolka82 napisał/a:

Aha i jest to pytanie związane z tematem, ponieważ trzeba ładnie wyglądać na zdjęciu, żeby zaciekawić faceta na portalu randkowym tongue

Ale to chcesz wstawić fotę, jak jesteś w tej maseczce?

376 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-03 12:39:05)

Krejzolka82 napisał/a:

Przecież my tutaj cały czas piszemy o rzeczach związanych z tematem big_smile
Jak wieczorem wysyłamy sobie piosenki, to po to, aby poszerzyć muzyczne horyzonty i móc oczarować potencjalnego kandydata big_smile
A gdy rozmawiamy o byle czym, to po prostu robimy próbę generalną przed prawdziwą rozmową z jakimś facetem/kobietą big_smile

Co do maseczki, to nigdy takiej nie robiłam, więc niestety nie pomogę sad

377

santapietruszka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Ale to chcesz wstawić fotę, jak jesteś w tej maseczce?

Haha.
Po prostu zastanawiam się czy warto zrobić sobie taką maseczkę.
A co powinnam dać taką fotkę? tongue

P.S. Zarąbisty masz nick. Jak czytam Twój nick, to  zawsze przypomina mi się bajka o Baltazarze Gąbce smile

378

Krejzolka82 napisał/a:

Nie, uważam, że znacznie lepsza byłaby fotka z maseczką na twarz big_smile bo wiesz, faceci są mało spostrzegawczy, jeśli chodzi o takie sprawy, mogą nawet nie zauważyć, że coś masz na włosach big_smile

A nick - haha, faktycznie może się kojarzyć big_smile ale akurat nie miałam na myśli nic związanego z Baltazarem Gąbką big_smile

379

Dobry
Widzę, że w tej budzie ruch prawie 24/7 :D
Ja dochodzę do siebie z głową wypełniającą pół pokoju i zastanawiam się czy wysłałem jedno zauroczenie wczoraj czy nie, bo wydawało mi się że tak, a dzisiaj znów mam 10 :/
Elle, bądź tak dobra i mi wytłumacz bo nie mam sił czytać FAQ, one są dodawane za free? znaczy zauroczenia

A z romatico to ja chyba to daję, Hapi leci tekst możesz sobie zrobić karaoke ;)
https://www.youtube.com/watch?v=XIjSnA3O9AE

380

santapietruszka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Nie, uważam, że znacznie lepsza byłaby fotka z maseczką na twarz big_smile bo wiesz, faceci są mało spostrzegawczy, jeśli chodzi o takie sprawy, mogą nawet nie zauważyć, że coś masz na włosach big_smile

A nick - haha, faktycznie może się kojarzyć big_smile ale akurat nie miałam na myśli nic związanego z Baltazarem Gąbką big_smile

Oj tam, aż takiej strasznej buźki nie mam, żeby ją zakrywać big_smile big_smile big_smile

A zdradzisz skąd taki nick?

381

Krejzolka82 napisał/a:

W necie niektórzy piszą, że działa, więc spróbuj big_smile

382

Krejzolka82 napisał/a:

A zdradzisz skąd taki nick?

Wymyślony dawno temu, kiedy zakładałam konto na jednym z portali randkowych, pochodzi od nazwy jednej miejscowości za granicą, gdzie przebywał ktoś, kogo poznałam na innym portalu, ale się nie dogadaliśmy - generalnie nie ma nic wspólnego z pietruszką tak naprawdę, tylko ja mam bujną wyobraźnię big_smile konto dawno zlikwidowałam (potem zresztą założyłam ze 3 następne big_smile ), ale nick mi się przypomniał akurat przy rejestrowaniu się tutaj big_smile

383

Mrs.Happiness napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

W necie niektórzy piszą, że działa, więc spróbuj big_smile

Właśnie czytam opinie i są fajne.
Myślałam, że może któraś z Was próbowała to bym miała naoczny dowód i większą motywację zrobienia sobie tej maseczki tongue

384

Ja kiedyś na sympie miałem jedno ze zdjęć z nasuniętą reklamówką z dziurami na oczy :)
ale nie pamiętam czy to akurat wywołało jakiś oddźwięk, ale co do maseczki to chyba odradzam jasnozielony bo to mi przynajmniej kojarzy się z jakimiś radioaktywnymi odpadami ;)
czerwona jakaś albo o! biało-czerwona to jakiś kibic się trafi może ;)

385 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-03 13:00:30)

Naprędce napisał/a:

Dobry
Widzę, że w tej budzie ruch prawie 24/7 big_smile
Ja dochodzę do siebie z głową wypełniającą pół pokoju i zastanawiam się czy wysłałem jedno zauroczenie wczoraj czy nie, bo wydawało mi się że tak, a dzisiaj znów mam 10 hmm
Elle, bądź tak dobra i mi wytłumacz bo nie mam sił czytać FAQ, one są dodawane za free? znaczy zauroczenia

A z romatico to ja chyba to daję, Hapi leci tekst możesz sobie zrobić karaoke wink
https://www.youtube.com/watch?v=XIjSnA3O9AE

Hej! Ale widzisz, jednak udało Ci się podnieść big_smile
Pewnie za bardzo Cię ciągnęło, by z nami pogadać smile big_smile

Kurczę, jakbym to już kiedyś słyszała, a przynajmniej niektóre fragmenty. Melodia jakaś taka znajoma smile

A tu masz coś ode mnie, na dobry początek dnia smile
https://www.youtube.com/watch?v=xftFxCYQTdk

Krejzolka82 napisał/a:

Właśnie czytam opinie i są fajne.
Myślałam, że może któraś z Was próbowała to bym miała naoczny dowód i większą motywację zrobienia sobie tej maseczki tongue

A próbowałaś tu u nas w dziale o modzie i urodzie podpytać? smile

386

Dzięki Hapi, że coś spokojnego dajesz bo tego mi trzeba dzisiaj.
No jak Ty inną yakuzowo-samurajską strefę kulturową preferujesz to się nie dziwię, że się z innych stref rzeczy zlewają się w jedno. To trochę chyba tak jak dużej części ludzi wszyscy Murzyni wydają się jednakowi.

387 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-03 13:10:31)

Heya smile

Mrs.Happiness napisał/a:

Happi a co byś powiedziała na taki text nieznanego bliżej faceta w sumie propsujący twoją osobę??

"Jak się spotyka (niechodzi o spotkanie twarzą w twarz ofc) z takim "Słońcem" to wszystko może upaść - nawet Ikar ze swoimi skrzydłami a co dopiero moja pewność siebie"

big_smile

388

Naprędce napisał/a:

Dzięki Hapi, że coś spokojnego dajesz bo tego mi trzeba dzisiaj.
No jak Ty inną yakuzowo-samurajską strefę kulturową preferujesz to się nie dziwię, że się z innych stref rzeczy zlewają się w jedno. To trochę chyba tak jak dużej części ludzi wszyscy Murzyni wydają się jednakowi.

A proszę, trzeba dbać o naszych chłopców troszkę big_smile smile

Haha, hiszpańskich też sporo znam po prostu smile
W gimnazjum miałam sporą fazę, chciałabym się w przyszłości nauczyć tego języka smile

To już nieco mniej spokojne, więc nie wiem czy nie za dużo dla Ciebie na dzisiaj, ale...
https://www.youtube.com/watch?v=RwVoDh1FvDw
Ja uwielbiam smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Heya smile

Mrs.Happiness napisał/a:

Happi a co byś powiedziała na taki text nieznanego bliżej faceta w sumie propsujący twoją osobę??

"Jak się spotyka (niechodzi o spotkanie twarzą w twarz ofc) z takim "Słońcem" to wszystko może upaść - nawet Ikar ze swoimi skrzydłami a co dopiero moja pewność siebie"

big_smile

Cześć, WuWuś! smile
Pewnie trochę by mi się to skojarzyło z takim tanim podrywem, ale odpisałabym tak czy siak, bo dość zabawny tekst i istnieje możliwość, że rozmówca ma dystans do siebie big_smile

389

On-WuWuA-83 napisał/a:

big_smile

https://media.giphy.com/media/QV5vp1BYenfCE/giphy.gif

390 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-03 13:23:59)

Klio napisał/a:

https://media.giphy.com/media/QV5vp1BYenfCE/giphy.gif

Klio, hejka! big_smile
Nie wiem dlaczego, ale ta dziewczynka mi przypomina Britney Spears, tylko z deka opuchniętą big_smile

Posty [ 326 do 390 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024