Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 4,549 ]

261 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-07-02 16:39:15)

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Mrs.Happiness napisał/a:
lilly25 napisał/a:

Z czystej ciekawości mam ochotę zarejestrować się na jakimś portalu randkowym, żeby sprawdzić jakiej treści wiadomości do mnie przychodzą, ale mam obawy o to że ktoś ze znajomych/rodziny zobaczyłby przypadkiem moje zdjęcie, a tak bez fotki nie miałabym pewnie zbyt wielu wiadomości. Nigdy nie byłam w takim miejscu i zastanawia mnie co oni tam wypisują.

No i co z tego, że ktoś by zobaczył? wink Kolejna sprawa, że aby zobaczyć, sam musiałby tam bywać, więc nie widzę powodu, by miało wyniknąć z tego coś dziwnego. Chyba, że kogoś masz. A tak to hulaj duszo! big_smile Jeśli o mnie chodzi, to już widziałam nie raz znajomych na różnych portalach i się nie przejmowałam absolutnie wink

Nie ma w tym nic złego, czy wstydliwego smile

Na poziomie umysłu nie widzę w tym absolutnie nic złego, czy wstydliwego, ale na poziomie uczuć już tak (w sensie - czułabym coś w rodzaju wstydu), dlatego przechodzilabym po tym pewnie 'wielką schizmę wschodnią' wink

Inna sprawa - mam chłopaka, którego bardzo kocham (chociaż to bardzo luźny związek), i nie zamierzam z nikim romansować, a mój jedyny cel to ciekawość treści jakie by do mnie przychodziły.

Zobacz podobne tematy :

262

lilly25 napisał/a:

Na poziomie umysłu nie widzę w tym absolutnie nic złego, czy wstydliwego, ale na poziomie uczuć już tak (w sensie - czułabym coś w rodzaju wstydu), dlatego przechodzilabym po tym pewnie 'wielką schizmę wschodnią' wink

Inna sprawa - mam chłopaka, którego bardzo kocham (chociaż to bardzo luźny związek), i nie zamierzam z nikim romansować, a mój jedyny cel to ciekawość treści jakie by do mnie przychodziły.

Ten wstyd to z powodu chłopaka? Czy czegoś innego? smile
Bo w sumie mnie zaciekawiło dlaczego ktoś miałby odczuwać wstyd z tego powodu.

Wiesz, moim zdaniem nic się naprawdę nie stanie, jak założysz konto na parę dni i zobaczysz jak to będzie wyglądało. Ale to musisz sama chcieć, wiadomo, nie ma sensu robić niczego wbrew sobie smile

263 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 16:55:32)

Haha, WuWu, przeciez Ty nie lubisz fit-lasek :>

Chyba, że ona była "fit" jaka Kejti Tusk, czyli skóra na kościach big_smile

A tak poważnie, mówiłam - tzn. nie mówiłam, ale zawsze wiem to, że każdy facet jak mówi, że nie lubi danego typu pięknych ewidentnie kobiet, to tylko dlatego, że nie czuje się warty albo pewnie, nie czuje, że miałby szanse.
Co może się nie podobać w wyrzeźbionym ładnym brzuchu, pupie i kształtnych piersiach?
Let`s be real :>

Piękna historia, bro.
To macie z chłopakami tematy na najbliższy tydzień co? big_smile

Lilly25, jesteś fajna baba. Czytałam gdzieniegdzie Twoje wypowiedzi - często podoba mi się Twoja perspektywa <piątka> smile
Z tym strachem co powiedzą znajomi to się nie wyglupiaj nawet. Nie bądź typem "co ludzie powiedzą" wink

264 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-07-02 16:57:30)

Mrs.Happiness napisał/a:
lilly25 napisał/a:

Ten wstyd to z powodu chłopaka? Czy czegoś innego? smile
Bo w sumie mnie zaciekawiło dlaczego ktoś miałby odczuwać wstyd z tego powodu.

Wiesz, moim zdaniem nic się naprawdę nie stanie, jak założysz konto na parę dni i zobaczysz jak to będzie wyglądało. Ale to musisz sama chcieć, wiadomo, nie ma sensu robić niczego wbrew sobie smile

Co do wstydu - nie, nie z powodu chłopaka. Mam coś takiego (zakładając że nie byłabym w związku, i faktycznie szukała kogoś) że odczuwam wstyd na samą myśl istnienia u mnie potrzeby (a raczej pokozania innym, że ona istnieje) relacji z mężczyzną. Być może to będzie dla Ciebie śmieszne, czy dziwne ale wszelkie relacje z osobnikami płci męskiej (także z moim obecnym chłopakiem, ale i tak niektórzy się dowiedzieli) staram się raczej ukrywać przed rodziną (oprócz Mamy, Jej się troszeczkę zwierzam).

265

lilly25 napisał/a:

Co do wstydu - nie, nie z powodu chłopaka. Mam coś takiego (zakładając że nie byłabym w związku, i faktycznie szukała kogoś) że odczuwam wstyd na samą myśl istnienia u mnie potrzeby (a raczej pokozania innym, że ona istnieje) relacji z mężczyzną. Być może to będzie dla Ciebie śmieszne, czy dziwne ale wszelkie relacje z osobnikami płci męskiej (także z moim obecnym chłopakiem, ale i tak niektórzy się dowiedzieli) staram się raczej ukrywać przed rodziną (oprócz Mamy, Jej się troszeczkę zwierzam).

Czy jest dla mnie dziwne? Może troszkę, ale nie w tym negatywnym znaczeniu.
Czy śmieszne? Ani odrobinę.

Najbardziej mnie zastanawia skąd się u Ciebie ten wstyd bierze. Bo wątpię, by istniał tak bez powodu. Potrafisz powiedzieć dlaczego tak masz? Czy sama nie do końca to rozumiesz? Swoją drogą, wybacz, to mogą być zbyt osobiste pytania i oczywiście nie musisz odpowiadać, jeśli nie chcesz, ale ja zawsze taka ciekawska jestem jak mnie coś zainteresuje smile

266

LOL

JEdnak sprawdziłam z ciekawości, kto chciał się spotkać i to gość, co ma zdjęcie pitbulla w profilu, buahahahah

Dobre bo wczoraj pół wieczoru słuchałam tego kawałka PiTbull - Die aNTWOORD. Może to sam Ninja do mnie pisze big_smile

267 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-07-02 17:22:05)

Mrs.Happiness napisał/a:
lilly25 napisał/a:

Czy jest dla mnie dziwne? Może troszkę, ale nie w tym negatywnym znaczeniu.
Czy śmieszne? Ani odrobinę.

Najbardziej mnie zastanawia skąd się u Ciebie ten wstyd bierze. Bo wątpię, by istniał tak bez powodu. Potrafisz powiedzieć dlaczego tak masz? Czy sama nie do końca to rozumiesz? Swoją drogą, wybacz, to mogą być zbyt osobiste pytania i oczywiście nie musisz odpowiadać, jeśli nie chcesz, ale ja zawsze taka ciekawska jestem jak mnie coś zainteresuje smile

Jest kilka powodów, niektóre sięgają dość głęboko, i są skomplikowane, ale z tych prostszych które przychodzą mi na myśl :
1. Jest to coś w rodzaju tego co zapewne naturalne jest do pewnego wieku u dzieci/młodszych nastolatków (ja jestem jednak dorosła, a nie zanikło) czyli jakieś zawstydzenie przed innymi faktem że mogłabym mieć/doświadczać pewnych uczuć/emocji (np. zakochanie, albo pożądnie, czy mieć pewne doświadczenia (np. erotyczne) normalne/ normalnych dla większości dorosłych ludzi.
2. Obawa przed głupimi komentarzami/uśmieszkami pewnych osób z mojej rodziny (gdyby się dowiedzieli że jednak mam te relacje lub ich chce)
3. To, że jako nastolatka zarzekałam się że chłopaka mieć nigdy nie będę.
4. To że niczym się jednak nie różnię od większości w tym względzie (co ciekawe, nie we wszytkim mi to przeszkadza; śmiało, i bez zażenowania przyznam się że lubię tak jak większość muzykę, pływać itd.)

Tych bardziej złożonych, i bardziej pod powierzchnią nie będę tutaj opisywać.

268

Elle88 napisał/a:

LOL

JEdnak sprawdziłam z ciekawości, kto chciał się spotkać i to gość, co ma zdjęcie pitbulla w profilu, buahahahah

Dobre bo wczoraj pół wieczoru słuchałam tego kawałka PiTbull - Die aNTWOORD. Może to sam Ninja do mnie pisze big_smile

Widzisz, mówiłaś, że chciałabyś takiego i masz! big_smile A mówią, że życie to nie koncert życzeń big_smile

lilly25 napisał/a:

Jest kilka powodów, niektóre sięgają dość głęboko, i są skomplikowane, ale z tych prostszych które przychodzą mi na myśl :
1. Jest to coś w rodzaju tego co zapewne naturalne jest do pewnego wieku u dzieci/młodszych nastolatków (ja jestem jednak dorosła, a nie zanikło) czyli jakieś zawstydzenie przed innymi faktem że mogłabym mieć/doświadczać pewnych uczuć/emocji (np. zakochanie, albo pożądnie, czy mieć pewne doświadczenia (np. erotyczne) normalne/ normalnych dla większości dorosłych ludzi.
2. Obawa przed głupimi komentarzami/uśmieszkami pewnych osób z mojej rodziny (gdyby się dowiedzieli że jednak mam te relacje lub ich chce)
3. To, że jako nastolatka zarzekałam się że chłopaka mieć nigdy nie będę.
4. To że niczym się jednak nie różnię od większości w tym względzie (co ciekawe, nie we wszytkim mi to przeszkadza; śmiało, i bez zażenowania przyznam się że lubię tak jak większość muzykę, pływać itd.)

Tych bardziej złożonych, i bardziej pod powierzchnią nie będę tutaj opisywać.

Skoro masz ich świadomość, to masz też możliwość to jakoś przepracować. W sensie, musisz po prostu pozwolić samej sobie chcieć tego wszystkiego, bo póki co jest tak, jakbyś walczyła z własną naturą. Dlatego reagujesz wstydem i chcesz to ukryć, tak, żeby nikt poza Tobą nie wiedział. Chociaż podejrzewam, że to już wiesz.

W każdym razie trzymam kciuki, żebyś to ogarnęła, bo wierz mi, że będzie Ci się żyło o wiele lepiej bez tego dziwnego wstydu smile

269

Haha, true! Życie to koncert życzeń big_smile

PS. właśnie oglądam https://www.youtube.com/watch?v=2EQduTQz6Yk - hypnotajzing jakby powiedziała Dżołena

Pd 5:04 polecam big_smile
Ooo..i burza idzie!!

270 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-02 17:36:53)

Elle88 napisał/a:

Haha, WuWu, przeciez Ty nie lubisz fit-lasek :>
Chyba, że ona była "fit" jaka Kejti Tusk, czyli skóra na kościach big_smile

Nie nie, typowo zrobiona na siłowni - uda,kooper ;D big_smile, ręce. No cycków to tam raczej nie miała - w takiej koszulce na ramiączka była ale małe piersi to raczej dla mnie nie problem.

Elle88 napisał/a:

A tak poważnie, mówiłam - tzn. nie mówiłam, ale zawsze wiem to, że każdy facet jak mówi, że nie lubi danego typu pięknych ewidentnie kobiet, to tylko dlatego, że nie czuje się warty albo pewnie, nie czuje, że miałby szanse.

Czy ja mówiłem że mi się takie nie podobają? Mi nie podobają się takie sportsmenki z dużymi tyłkami a ona miała taki normalny (naprawdę big_smile) w sumie nieduży tylko na pewno mocno ujędrniony big_smile big_smile. Wszystko proporcjonalne.
No massz trochę racji dalej. Nawet jakby nie miała taka faceta to bym pewnie nie podbijał ^^. Dopiero po osiągnięciu podobnej jakościowo formy mógłbym coś do takowej ewentualnie przyszpącić ;p No nie ma co się wygłupiać big_smile A mercem też nie jeżdżę bo wolę BMW, zresztą ostatnio zostało moje rozbite i tu też lipa by była big_smile No nie czym się pochwalić xDDDDDDDDD

Elle88 napisał/a:

Piękna historia, bro.
To macie z chłopakami tematy na najbliższy tydzień co? big_smile

Widzisz, my mamy temat do rozmów:p a ty okazję do pośmiania się wydawało by sie, że z jakichś półgłówków big_smile. Wszyscy zadowoleni big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:

Oj, WuWuś, jakże łatwo Cię zachwycić big_smile

Oj tam od razu tekst z małym fochem wink, że łatwy ten kolo jest big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:

A takie laski to moim zdaniem tragedia. W sensie, jeśli ładna, to okej, na bank też stwierdziłabym, że fajna figura, może też twarz niczego sobie. Ale jakbym była facetem, to bym nie chciała być z kimś takim. Jest wystarczająco dużo ładnych i mentalnie ogarniętych kobiet.

Wiem wiem widziałem nawet takowe tu na forumie ;p

Mrs.Happiness napisał/a:

Ale żeby nie było, że jestem nieczuła - cieszę się, że żyjesz smile

Dzięki ci o Pani big_smile

271

WuWu, tak myślałam, że masz kompleksów trochę ;/ Nie żebym ja nie miała, każdy ma, ale widze, że bardzo mocno siedzi Ci w głowie opinia innych, nawet jeśli zaprzeczysz.
Bo co komu do tego z jaką laską sie wozisz?

A skoro tamten facet miał brzuszek i łysinkę to widąć można. Po prostu gośc bez kompleksów.

Tak samo jak ten od Dubaju, co wklejałam jego super ofertę dla mnie wink, też żadna rewelacja facet
Liczy się co innego.

Popatrz na tego gościa z teledysków co zapodawałam i powiedz co on ma w sobie big_smile

272

Elle88 napisał/a:

WuWu, tak myślałam, że masz kompleksów trochę ;/ Nie żebym ja nie miała, każdy ma, ale widze, że bardzo mocno siedzi Ci w głowie opinia innych, nawet jeśli zaprzeczysz.
Bo co komu do tego z jaką laską sie wozisz?

Nieee Elle, nie rozbrajaj mnie. Kompleksy? Jakie kompleksy.Ja generalnie jestem "koksem" - tak sobie powtarzam do lustra czasami big_smile i g. mnie obchodzi opinia innych ludzi. Jestem taki że raczej prawie 100% ludzi których znam szanuje mnie i się mną interesuje i to mi wystarczy. Ale z drugiej strony jestem takim chyba realistą. Po prostu jeżeli "aspirujesz" to bądź prawie że porównywalny. Tak by wysiłek nie poszedł na marne, bo po co robić coś jak wiadomo że nie będzie efektu - strata czasu jedynie.

Elle88 napisał/a:

A skoro tamten facet miał brzuszek i łysinkę to widąć można. Po prostu gośc bez kompleksów.

Albo tak jak z kumplem ocenialiśmy odrazu po wyjściu, że pewnie jeździ tym fajnym Mesiem który stoi najbliżej drzwi od ostrego:D

273 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 17:55:36)

Ok, powrót do tematu.. Hit #6

(sprzed chwili)

"Hi ....

You have super style. Really nice personality.

I am a intelligent man - who knows what I want. I would like to be a generous sponsor - and challenge you...
I am a privileged man - so we can probably agree on conditions. I am 100% serious.

BR Tomas, Poznan "

Trochę go pociągnę za język, ciekawości jakie to warunki tongue
Ech..walczę trochę ze sobą bo miałam juz się w to nie bawić.

Ps. u mnie cały czas to https://www.youtube.com/watch?v=uLyhb5iG-5g , nie mogę przestać ich słuchać dziś, wtf

274

Kurde, teraz tak mnie tknęło.. że przecież pan z mojego wątku, z zagramanicy, miał się przeprowadzac w tym m-cu. Kontaktu wprawdzie nie mamy, ale wiem że miał to organizowac ze swoim wspólnikiem, który jest już w Polsce. Ja gościa nie znam, nigdy nie widziałam.. Mam nadzieje, że to nie jakaś gruba intryga żebyśmy sie spotkali we trójeczkę tongue

To tak a propos tego "challenge" mi się skojarzyło.. brrrr

275 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 18:30:11)

Elle88 napisał/a:

Haha, true! Życie to koncert życzeń big_smile

PS. właśnie oglądam https://www.youtube.com/watch?v=2EQduTQz6Yk - hypnotajzing jakby powiedziała Dżołena

Pd 5:04 polecam big_smile
Ooo..i burza idzie!!

Wiesz, nie mogę z tego zespołu, oni są tak pokręceni, że brak mi słów big_smile Haha big_smile

No u mnie lało dopiero co, ale można się było tego spodziewać, cały dzień strasznie duszno było smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Oj tam od razu tekst z małym fochem wink, że łatwy ten kolo jest big_smile

Widzisz, bo zamiast się mną zachwycać, to się oglądasz za innymi big_smile tongue

On=WuWuA-83 napisał/a:

Dzięki ci o Pani big_smile

Znaj me dobre serce big_smile

Elle88 napisał/a:

Ok, powrót do tematu.. Hit #6

(sprzed chwili)

"Hi ....

You have super style. Really nice personality.

I am a intelligent man - who knows what I want. I would like to be a generous sponsor - and challenge you...
I am a privileged man - so we can probably agree on conditions. I am 100% serious.

BR Tomas, Poznan "

Trochę go pociągnę za język, ciekawości jakie to warunki tongue
Ech..walczę trochę ze sobą bo miałam juz się w to nie bawić.

Ps. u mnie cały czas to https://www.youtube.com/watch?v=uLyhb5iG-5g , nie mogę przestać ich słuchać dziś, wtf

O, niezły jest big_smile
Jak już się dowiesz co mu chodzi po głowie, to podziel się big_smile

U mnie teraz lecą jakieś słodkie piosenki, dzisiaj właśnie tego mi potrzeba smile

Elle88 napisał/a:

Kurde, teraz tak mnie tknęło.. że przecież pan z mojego wątku, z zagramanicy, miał się przeprowadzac w tym m-cu. Kontaktu wprawdzie nie mamy, ale wiem że miał to organizowac ze swoim wspólnikiem, który jest już w Polsce. Ja gościa nie znam, nigdy nie widziałam.. Mam nadzieje, że to nie jakaś gruba intryga żebyśmy sie spotkali we trójeczkę tongue

To tak a propos tego "challenge" mi się skojarzyło.. brrrr

Skoro nie macie kontaktu, to raczej i tak się nie zobaczycie? wink

276

Happiness, mówisz - masz wink Oto fantazja tego pana:

" I want her to be silent - do what I ask her to do... I undress her... I put her on a massage table - and blindfold her. I massage her in gentle oil, and I do tantra touch on her... I will tell her not to move... I will move her legs, play with her with my tongue... "

Czyli tak jak podejrzewałam elementy bdsm.. A to, że nie mam kontaktu z tamtym, to nic nie znaczy. Już miałam dziwne historie, a on piszę BARDZO podobnie do tamtego i widze, że podobne rzeczy lubią.. I jeszcze te elem. tantry, mówiłam o tym tylko JEMU (znaczy poprzednikowi).
Ale może popadam w paranoje wink Oby, bo tamten był odjechany, nawet jak na mnie za mocno i zaczełam się pod koniec niepokoić trochę.

277

Nie no, kur.. , im dalej w las, tym aż mnie ciary przechodzą - oni IDENTYCZNIE gadają <wtf> yikes Jakby tamten mu mówił co ma pisać..
Teraz jeszcze teksty o tym, że "ma wiele stron" blablabla.. albo wszyscy Skandynawowie i Niemcy tak piszą albo naprawde mam paranoję tongue

278

Elle88 napisał/a:

Happiness, mówisz - masz wink Oto fantazja tego pana:

" I want her to be silent - do what I ask her to do... I undress her... I put her on a massage table - and blindfold her. I massage her in gentle oil, and I do tantra touch on her... I will tell her not to move... I will move her legs, play with her with my tongue... "

Czyli tak jak podejrzewałam elementy bdsm.. A to, że nie mam kontaktu z tamtym, to nic nie znaczy. Już miałam dziwne historie, a on piszę BARDZO podobnie do tamtego i widze, że podobne rzeczy lubią.. I jeszcze te elem. tantry, mówiłam o tym tylko JEMU (znaczy poprzednikowi).
Ale może popadam w paranoje wink Oby, bo tamten był odjechany, nawet jak na mnie za mocno i zaczełam się pod koniec niepokoić trochę.

Facet z wyobraźnią big_smile

W sensie, myślisz, że mogą mieć ze sobą coś wspólnego? O to chodzi? wink
Odjechany w jakim sensie? smile

Elle88 napisał/a:

Nie no, kur.. , im dalej w las, tym aż mnie ciary przechodzą - oni IDENTYCZNIE gadają <wtf> yikes Jakby tamten mu mówił co ma pisać..
Teraz jeszcze teksty o tym, że "ma wiele stron" blablabla.. albo wszyscy Skandynawowie i Niemcy tak piszą albo naprawde mam paranoję tongue

W sumie sama bym się pewnie zaniepokoiła, skoro aż tak podobni są. Ale to równie dobrze może być przypadek big_smile
Swoją drogą, ten gość z fotki jest?

279

Nie, z sympatii wink

Teraz pytam ile płaci hajsu.
big_smile

Za te masaże..

280 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 18:53:09)

Nigdy nie umiałam zostać na sympatii na dłużej smile
Ale też młodszych chłopaków tam BARDZO mało, szczególnie tych w moim typie.

Swoją drogą, szok troszku. Mnie zawsze zastanawiało jak to możliwe, że niektórzy ludzie się nie boją umawiać w ten sposób przez internet. Nawet gdyby nie moje zasady, to nie wiem czy poszłabym tak do obcego człowieka na jakieś seksy, czy inne yikes

281

1500.

Ale gość pędzi..dziś chce przyjechać. Przetrzymam go na pewno.
Jakby było miło, to klka razy w m-cu takie spotkanie i troszku bym odłożyła wink

Ps. Wiesz co, ja tak znajdowałam sponsorów kiedyś. 4 z 6 przez neta. Nie było tego dużo.
W sumie najlepiej jak sami piszą. Ale ogolnie to nie dla każdego zabawa na pewno.

282

Ale fizycznie w Twoim typie jest, tak? smile

I nigdy się nie bałaś, że trafi się jakiś psychol, który Cię czymś odurzy, a potem poćwiartuje, albo gdzieś wywiezie, czy coś?
Tyle się w końcu mówi o zmuszaniu do prostytucji...

283 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 19:18:19)

Mrs.Happiness napisał/a:

Ale fizycznie w Twoim typie jest, tak? smile

I nigdy się nie bałaś, że trafi się jakiś psychol, który Cię czymś odurzy, a potem poćwiartuje, albo gdzieś wywiezie, czy coś?
Tyle się w końcu mówi o zmuszaniu do prostytucji...

Hehe.. wiesz nie. Wiem, mam nie pokolei w głowie wink
Ale jakoś..nigdy przez myśl mi nie przeszło. No, może teraz bardziej ostrożna jestem, ale wtedy.. była totalna beztroska.
Mam chyba niski próg 'strachu' ogólnie, i empatii. To pewnie się łączy jakoś, kij wie.

Gość jest ok. Taki typowy biznesmen pod 40-kę. Zadbany, szczupły.

Ale piszę z takim cukiereczkiem z fotki..niestety nic poza "mmmm..uuu..." itp. komunikaty hmm nie da się wyciągnąć , ma super pieska za to. Moglibyśmy się fajnie pobawić nawet, bo mi się podoba - typ śródziemnomorski, modny, fajne ciało.. ale zamiast fapowac, mógłby spotkanie kołować, ale coś nie kwapi się jak pan sponsor wink

284

Elle88 napisał/a:

1500.

Ale gość pędzi..dziś chce przyjechać. Przetrzymam go na pewno.
Jakby było miło, to klka razy w m-cu takie spotkanie i troszku bym odłożyła wink

Ps. Wiesz co, ja tak znajdowałam sponsorów kiedyś. 4 z 6 przez neta. Nie było tego dużo.
W sumie najlepiej jak sami piszą. Ale ogolnie to nie dla każdego zabawa na pewno.

Izabela, czy to ty?

Z pozdrowieniami,
Stanisław

285 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 20:07:58)

Elle88 napisał/a:

Hehe.. wiesz nie. Wiem, mam nie pokolei w głowie wink
Ale jakoś..nigdy przez myśl mi nie przeszło. No, może teraz bardziej ostrożna jestem, ale wtedy.. była totalna beztroska.
Mam chyba niski próg 'strachu' ogólnie, i empatii. To pewnie się łączy jakoś, kij wie.

Gość jest ok. Taki typowy biznesmen pod 40-kę. Zadbany, szczupły.

Ale piszę z takim cukiereczkiem z fotki..niestety nic poza "mmmm..uuu..." itp. komunikaty hmm nie da się wyciągnąć , ma super pieska za to. Moglibyśmy się fajnie pobawić nawet, bo mi się podoba - typ śródziemnomorski, modny, fajne ciało.. ale zamiast fapowac, mógłby spotkanie kołować, ale coś nie kwapi się jak pan sponsor wink

W sumie to ciekawe jest, dlaczego jedni ludzie się boją i potrafią wyobrazić sobie różne tego typu scenariusze, co ich zniechęca, a inni idą jak w ogień. Może na tyle pewna siebie jesteś po prostu?

Aa, no to spoczko. Dobrze, że chociaż nie straszy wyglądem smile

Więc wolałabyś, żeby tak od razu coś zaproponował ten cukiereczek? wink

286 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 20:17:22)

Cukiereczkowi powiedziałam wprost że preferuję real od wstawiania kolejnych zdjęć dla niego, żeby se 'popaczau'. Znudził mnie tym. No i chyba sie obruszył trochę wink

Co do strachu.. to ja po prostu autentycznie nie myślałam wtedy o tym. Jak się spotykaliśmy to oczywiście najpierw była jakaś kolacja i się sprawdzało czy dalej ma się ochotę, czy jest jakaś chemia.
Niektórzy faceci, ci pewniejsi siebie, potrafili fajne scenariusze już podczas kolacji tworzyć i było gorąco smile z ciekawością i chęcią się szło do apartamentu w wiadomym celu.
A tam.. to już zapominałam o okolicznościach i po prostu skupiałam się  na przyjemności. We wszystkich przypadkach było tak, że faceci skupiali się na mnie.
Paradoks, bo w 'związku' tak dobrze nie miałam pod tym względem już.. Tzn. chciał robić wiele dla mojej przyjemności, ale kompletnie mu to nie wychodziło a ja niepotrzebnie byłam taka wyrozumiała i cierpliwa, bo i tak mnie potem zostawił big_smile

Tzn. formalnie - ja jego, ale głupia nie jestem, więc patrzę na stan faktyczny, a nie oficjalne kwestie wink

287 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 20:25:38)

Czyli on pewnie z tych, co lubią jak się ich podziwia w necie? big_smile

Może u mnie jest inaczej, bo od dziecka byłam karmiona różnymi dziwnymi historyjkami, rodzice ostrzegali przed obcymi, te sprawy. Pod tym względem odwalili kawał dobrej roboty, bo ta ostrożność została mi do teraz. Oczywiście czasem też trochę naginałam tę zasadę, ale bez skrajności.

Swoją drogą, w związku zawsze jesteś taka wyrozumiała, cierpliwa i ogólnie cieplejsza? Bo zauważyłam, że zawsze jak piszesz już o byciu z kimś, to jakby inna atmosfera totalnie się pojawiała smile

No ja miałam tak samo. Też ja zostawałam porzucana, mimo że oficjalnie coś kończyłam big_smile
Może nasz typ już tak ma, że się z czasem nudzimy, czy coś i ludzie tracą zapał? Czasem się nad tym na serio zastanawiam.

A tak z innej beczki, o co chodzi Kłamczuszkowi z tą Izabelą? yikes yikes

288

Tzn. mi swoich fot nie wysyłał oprócz tego co ma, chciał moje tylko. Ale ja uważam, że wystarczy i jak nic z tego oprócz tego nie wynika to bez sensu, nie mam 15 lat.

Nie, w związku nie byłam 'ciepła i wyrozumiała' tak ogólnie, tylko chciałam być lojalna. Wyszło tak, że on mnie zdradzał - bo ja z nim nie chciałam uprawiać seksu, bo mnie nie zaspokajał, a jemu się chyba nie chciało potem nic z tym robić, bo skoro nie mamy seksu to po co? W sumie racja tongue tylko niepotrzebnie tyle się to ciągnęło.
W związku jestem lojalna. To tyle ze 'stałych' moich cech. wink

Nie wiem jaka będę w związku z kimś kogo będę kochać, bo to inna bajka wiadomo - tego jeszcze nie miałam okazji sprawdzić. Byłego na pewno nie kochałam. Taki związek z rozsądku, bo stwierdziłam, ze może pora 'znormalnieć', a dziś wiem, że nie o to chodzi.

289

Kur.. Dziwne to wszystko. Mam jego pelne dane: łacznie z miejscem zamieszkania, pracą itp. Ale to co on ma napisane i to jak pisze ze mną, to naprawdę.. jak tamten drugi.
Serio w paranoje popadam.

Stanęlo na klasycznej stawce tongue 1000, za wieczór, ale ok. Wiedziałam, że przesadziłam. Bo "to ma być przede wszystkim zabawa". Jasne, ale dla mnie elem. tej zabawy są pieniądze też big_smile

No nic, obadam go jeszcze, boś mi Happiness dała do myślenia!!!
choć pewnie nie na długo tongue wink

290

Hahaha jpdl

291 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 21:06:24)

http://c.wrzuta.pl/wi3529/06b8e9c0002564674a90334e

292

Elle88 napisał/a:

Tzn. mi swoich fot nie wysyłał oprócz tego co ma, chciał moje tylko. Ale ja uważam, że wystarczy i jak nic z tego oprócz tego nie wynika to bez sensu, nie mam 15 lat.

No to prawda, jak chce zobaczyć więcej i więcej, to niech się umówi na tę kawę, czy cokolwiek, a nie męczy bułę jak dzieciak.

Elle88 napisał/a:

Nie, w związku nie byłam 'ciepła i wyrozumiała' tak ogólnie, tylko chciałam być lojalna. Wyszło tak, że on mnie zdradzał - bo ja z nim nie chciałam uprawiać seksu, bo mnie nie zaspokajał, a jemu się chyba nie chciało potem nic z tym robić, bo skoro nie mamy seksu to po co? W sumie racja tongue tylko niepotrzebnie tyle się to ciągnęło.
W związku jestem lojalna. To tyle ze 'stałych' moich cech. wink

Nie wiem jaka będę w związku z kimś kogo będę kochać, bo to inna bajka wiadomo - tego jeszcze nie miałam okazji sprawdzić. Byłego na pewno nie kochałam. Taki związek z rozsądku, bo stwierdziłam, ze może pora 'znormalnieć', a dziś wiem, że nie o to chodzi.

Może w końcu i Ciebie trafi ten piorun. Tylko żeby Ci wtedy nie odbiło kompletnie, hehe big_smile A w sumie... może to właśnie byłoby fajne smile

Elle88 napisał/a:

Kur.. Dziwne to wszystko. Mam jego pelne dane: łacznie z miejscem zamieszkania, pracą itp. Ale to co on ma napisane i to jak pisze ze mną, to naprawdę.. jak tamten drugi.
Serio w paranoje popadam.

Stanęlo na klasycznej stawce tongue 1000, za wieczór, ale ok. Wiedziałam, że przesadziłam. Bo "to ma być przede wszystkim zabawa". Jasne, ale dla mnie elem. tej zabawy są pieniądze też big_smile

No nic, obadam go jeszcze, boś mi Happiness dała do myślenia!!!
choć pewnie nie na długo tongue wink

Oddychaj, Elle! Wdech, wydech! smile
Trochę go jeszcze obadaj (you're welcome!) i wtedy zobaczysz, czy chcesz ryzykować big_smile
A z czasem się okaże, czy to była tylko paranoja, czy rzeczywiście ma jakiś związek z tamtym wink

293

Cześć weekendowe cukiereczki! Czytam Was i widzę, że macie dobry sobotni odlot.

294

Jacuś, mamy i witamy big_smile

Chociaż największy odlot to ma WuWu tongue

Happiness, siostrzyczko :*  Fajnie, że nie oceniasz i nie próbujesz mnie nawracać. Nic by to nie dało, to jedno wink ale bardziej chodzi o mentalność - Twoja podoba mnie sie <I like it> !

Gość, żeby było śmieszniej jeszcze przypomina mi ex szefa (pilota) jak jeszcze pracowałam na etacie. Fajny no co tu dużo gadać.. tyle że, on chce to zrobić typowo w nurcie bdsm, co średnio mnie kręci, nie będę ukrywała.
W takim sesnie, że to uzależnia dośc, nie ma sie co oszukiwać.
Potem się myśli tylko  o seksie..i po co mi to hmm

295

Elle88 napisał/a:

Nie musisz komplementować big_smile

296 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 21:30:33)

Jacenty89 napisał/a:

Cześć weekendowe cukiereczki! Czytam Was i widzę, że macie dobry sobotni odlot.

Cześć! smile No ja mam dzisiaj odlot cały dzień, bo umieram od tej duchoty i nie tylko, ale generalnie przyjemnie jest tu na forum big_smile
Więc rozsiądź się wygodnie i przyłącz do nas big_smile

Elle88 napisał/a:

Happiness, siostrzyczko :*  Fajnie, że nie oceniasz i nie próbujesz mnie nawracać. Nic by to nie dało, to jedno wink ale bardziej chodzi o mentalność - Twoja podoba mnie sie <I like it> !

Gość, żeby było śmieszniej jeszcze przypomina mi ex szefa (pilota) jak jeszcze pracowałam na etacie. Fajny no co tu dużo gadać.. tyle że, on chce to zrobić typowo w nurcie bdsm, co średnio mnie kręci, nie będę ukrywała.
W takim sesnie, że to uzależnia dośc, nie ma sie co oszukiwać.
Potem się myśli tylko  o seksie..i po co mi to hmm

Hehe :*
Wiesz, kiedyś bym może i próbowała nawracać, ale troszkę już dorosłam, dzięki czemu zrozumiałam, że nawet jeśli ktoś ma inne zasady i podejście do życia, czy samego seksu chociażby, ode mnie, wcale nie czyni go to gorszym. Póki Tobie pasuje i nie czujesz się z tym nieszczęśliwa, to po co miałabym Tobie na siłę wciskać MOJE przekonania? Bezsens. Co innego gdybyś na przykład zdradzała, wykorzystywała, oszukiwała. Wtedy to wiadomo, że nie chciałabym z Tobą rozmawiać. Ale wiem, że Ty nie jesteś z tych osób smile

Zażartowałabym, że jak jemu się spodoba, to on też będzie myślał tylko o seksie, a co za tym idzie, będzie chciał więcej i częściej = więcej hajsu, ale... big_smile
Wyjdzie wtedy, że Cię namawiam, nie? big_smile

297 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 21:38:14)

On-WuWuA-83 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Nie musisz komplementować big_smile

Chciałam Cię trochę rozruszać, boś taki borsuk jest.

Mrs.Happiness napisał/a:

Zażartowałabym, że jak jemu się spodoba, to on też będzie myślał tylko o seksie, a co za tym idzie, będzie chciał więcej i częściej = więcej hajsu, ale... big_smile
Wyjdzie wtedy, że Cię namawiam, nie? big_smile

Oszty... :> Dobrze gadasz!
Więcej hajsu zawsze na plus, nie ma to tamto.

A tak poważnie, to jedyne co mnie trochę od tego pomysłu odwodzi to wspomnienia poprzednika, gdzie najpierw też było bardzo przyjemnie i zakochanie było, a jakże big_smile , ale potem dochodziły różne co "ciekawsze" pomysły z jego strony, z włączeniem osób trzecich, a to już mi się mniej podobało, mówiąc oględnie ,więc...
Z jednej strony nic nie tracę, bo moge sobie hajs przyjąć na swoje przyjemności babskie, z drugiej nie wiem co on będzie mi robił, haha
A tabletek nie biorę narazie i nie zamierzam.

298

Elle88 napisał/a:

Oszty... :> Dobrze gadasz!
Więcej hajsu zawsze na plus, nie ma to tamto.

A tak poważnie, to jedyne co mnie trochę od tego pomysłu odwodzi to wspomnienia poprzednika, gdzie najpierw też było bardzo przyjemnie i zakochanie było, a jakże big_smile , ale potem dochodziły różne co "ciekawsze" pomysły z jego strony, z włączeniem osób trzecich, a to już mi się mniej podobało, mówiąc oględnie ,więc...
Z jednej strony nic nie tracę, bo moge sobie hajs przyjąć na swoje przyjemności babskie, z drugiej nie wiem co on będzie mi robił, haha
A tabletek nie biorę narazie i nie zamierzam.

Haha big_smile
Teraz się wyda, że Happi nie aż tak grzeczna, jak wszyscy myśleli, skoro takie kalkulacje stosuje sad
Kurde, moja forumowa reputacja legnie w gruzach, co teraz? sad
big_smile big_smile

No niektórzy mi też proponowali takie rzeczy, że sama wielkie oczy robiłam yikes
I to było w pierwszych wiadomościach, więc strach pomyśleć, czego chcieliby później tongue

W sumie masz czas, by sobie to przemyśleć. Decyzję możesz podjąć w każdej chwili, nie ma pośpiechu smile

299 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 21:50:02)

Mam czas mam smile

Tylko gość chyba nie ma, mu sie jajca gotują przy tej pogodzie, wiadomo wink

Nie no, mówiąc tak naturalistycznie, to 'wsadu' nie przewiduję, nie za ten hajs na pewno. Zresztą umawialiśmy się na masaże.
Tamtego nie kasowałam, hahahha. Cwany był, bo ciuchy wolał kupować itp., więc nie było tematu wink

Ten bardziej taki hmm.. konkretny chyba jest tamten był romantyk <3

Ale ciekawa sprawa, bo nawet tym samym się zajmują obaj małpiarze yikes
hmm

Ps. Gdyby faceci, z którymi się spotykam , wiedzieli  co i jak ja myślę to też by się lekko zdziwili wink Wiedzą , że jestem lekko 'wykolejona' , ale mają mnie za rozsądną, normalną dziewczynę.
A gdybym się nie cenzurowała czasem to...ojjj big_smile

300

Ps. Gdzieś nam się Naprędce zagubił.
Naobiecywał wczoraj tyle i zniknął yikes

Faceci...
;P wink

301

Elle88 napisał/a:

Mam czas mam smile

Tylko gość chyba nie ma, mu sie jajca gotują przy tej pogodzie, wiadomo wink

Nie no, mówiąc tak naturalistycznie, to 'wsadu' nie przewiduję, nie za ten hajs na pewno. Zresztą umawialiśmy się na masaże.
Tamtego nie kasowałam, hahahha. Cwany był, bo ciuchy wolał kupować itp., więc nie było tematu wink

Ten bardziej taki hmm.. konkretny chyba jest tamten był romantyk <3

Co prawda, ja się nie znam na TAKICH umowach, ale... deal is a deal big_smile
Jak będzie kombinował, to podziękować za dalszą współpracę i sayonara tongue

Elle88 napisał/a:

Ale ciekawa sprawa, bo nawet tym samym się zajmują obaj małpiarze yikes
hmm

Ale tamten widać nieźle w pamięć Ci zapadł big_smile

Elle88 napisał/a:

Ps. Gdyby faceci, z którymi się spotykam , wiedzieli  co i jak ja myślę to też by się lekko zdziwili wink Wiedzą , że jestem lekko 'wykolejona' , ale mają mnie za rozsądną, normalną dziewczynę.
A gdybym się nie cenzurowała czasem to...ojjj big_smile

No widzisz, mnie tu WuWuś ocenił jakbym była niemalże szarą myszką i często ludzie mnie biorą za taką. Porządna, poukładana, miła, do rany przyłóż. Nie twierdzę, że tych cech nie posiadam, po prostu poza nimi są też inne, których oni chyba kompletnie nie biorą pod uwagę big_smile

Elle88 napisał/a:

Ps. Gdzieś nam się Naprędce zagubił.
Naobiecywał wczoraj tyle i zniknął yikes

Faceci...
;P wink

W sumie Jacenty też wpadł tylko na sekundę i uciekł tongue
Jak widać, we dwie kompletnie zdominowałyśmy dzisiaj wątek, haha ^^

Btw. Kurde, nie spodziewałam się tego, ale serio się wkręcam w "chłopaka z badoo".
Plus widzę, że mój umysł zaczyna troszkę panikować, ale to pewnie przez to, że ostatnio miałam zbyt dużo czasu na myślenie tongue
Dziwna ja... big_smile

302

Mrs.Happiness napisał/a:

Ale tamten widać nieźle w pamięć Ci zapadł big_smile

Bo z nim był najlepszy seks smile
I dziwny gość ogólnie. Wykręcony mocno wink
Oboje tak o sobie myśleliśmy, ale on miał w związku z tym jakieś poczucie winy i to było czasem widać. Trudne dzieciństwo miał, pewnie to mu zryło psychę, nie mam co do tego wątpliwości.

Ale było minęło smile

No widzisz, mnie tu WuWuś ocenił jakbym była niemalże szarą myszką i często ludzie mnie biorą za taką. Porządna, poukładana, miła, do rany przyłóż. Nie twierdzę, że tych cech nie posiadam, po prostu poza nimi są też inne, których oni chyba kompletnie nie biorą pod uwagę big_smile

Ja myślę, że on chciał powiedzieć, że  jesteś takim wzorcowym materiałem na żonę smile I to komplement był.
Tylko jemu się wydaje, że jest szalony, hihi smile ale siłka i mecze to w skali szaleństwa bym tak ze 3 na 10 dała wink a z gadki też coś koło tego, więc nie przejmuj się.
Niektórzy faceci tak o sobie myślą, wystarczy, że "są przeciwko systemowi" i są singlami.

Btw. Kurde, nie spodziewałam się tego, ale serio się wkręcam w "chłopaka z badoo".
Plus widzę, że mój umysł zaczyna troszkę panikować, ale to pewnie przez to, że ostatnio miałam zbyt dużo czasu na myślenie tongue
Dziwna ja... big_smile

Nie dziwna, to normalne jak nie ma dywersyfikacji uwagi.
Skasowałaś profil na portalach więc gość ma w tej chwili 100% Twojej uwagi.
Na tym etapie to sporo, sama przyznasz wink Czy zasłużenie? Sama ocenisz niebawem.

303

Elle88 napisał/a:

Ja myślę, że on chciał powiedzieć, że  jesteś takim wzorcowym materiałem na żonę smile I to komplement był.
Tylko jemu się wydaje, że jest szalony, hihi smile ale siłka i mecze to w skali szaleństwa bym tak ze 3 na 10 dała wink a z gadki też coś koło tego, więc nie przejmuj się.
Niektórzy faceci tak o sobie myślą, wystarczy, że "są przeciwko systemowi" i są singlami.

Nie no, ja wiem, że on nie miał nic złego na myśli. Po prostu wiele osób jest zaskoczonych lub byłoby zdecydowanie, gdyby wiedziało na co mnie czasem stać. Bo od początku dostaję łatkę grzecznej dziewczynki smile

Elle88 napisał/a:

Nie dziwna, to normalne jak nie ma dywersyfikacji uwagi.
Skasowałaś profil na portalach więc gość ma w tej chwili 100% Twojej uwagi.
Na tym etapie to sporo, sama przyznasz wink Czy zasłużenie? Sama ocenisz niebawem.

To znaczy, na fotce nadal mam, ale i tak nie miałam już ochoty zbytnio nikogo poznawać i od miesięcy rzadko tam zaglądam. Nawet na badoo żadnego większego entuzjazmu nie odczuwałam, gdy sobie przeglądałam te wszystkie profile. Po prostu chciałam sprawdzić, czy czymś mnie zaskoczy. No i się trafił on. Tylko chyba mnie trochę nadal martwi to, że on jest krótko po rozstaniu, plus, jak sam powiedział uczciwie, nie wie czy byłby gotów się w pełni zaangażować w coś nowego. A że mnie do niego definitywnie ciągnie, chyba jak do nikogo przedtem, to już na tym etapie znajomości trochę się cykam, bo wiem do czego to prowadzi, a grunt niezbyt stabilny póki co wink

304

Ciągnie Cię ,bo działa efekt 'niedostępności', a na pewno podbija Twoje emocje tym. JEst, ale nie do końca. Chce, ale nie wie czy chce się zaangażować..bleble

Faceci konkretni i prości są, pamiętaj.
Jak facet chce seksu to chce seksu i Ci powie. Patrz: wcześniejsza dyskusja wink
JAk facet "nie wie", to WIE, tylko nie chce odrazu powiedzieć.

305 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-02 22:44:33)

Mrs. Happiness , ale Ty to samo pisałaś o tamtym Chłopaku.
To nie jest tak, że Ty po prostu chcesz na siłę z kimś być?

Strasznie szybko się angażujesz.
Szkoda, że nie wyniosłaś żadnych wniosków z tamtej przygody.

306

Elle88 napisał/a:

Czy to w praktyce oznacza, że "wie, nie chce", ale nie odkrywa się z tym od samego początku?

307

Manzanita napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Czy to w praktyce oznacza, że "wie, nie chce", ale nie odkrywa się z tym od samego początku?

W 90% przyp. tak.
Zwłaszcza tekst "nie wiem czy jestem gotowy na związek". To takie srajdu pierdu.
Facet takie rzeczy wie odrazu, nawet goście, z którymi się bzykałam niezobowiązująco to wiedzieli czy chcą żeby było coś więcej i kombinowali od początku w te stronę, albo był tylko seks.

308

Elle88 napisał/a:

Ciągnie Cię ,bo działa efekt 'niedostępności', a na pewno podbija Twoje emocje tym. JEst, ale nie do końca. Chce, ale nie wie czy chce się zaangażować..bleble

Jak facet chce seksu to chce seksu i Ci powie. Patrz: wcześniejsza dyskusja wink

Czyli myślisz, że on po prostu gra na zwłokę?

Krejzolka82 napisał/a:

Nie, nie! Tak podejrzewałam, że ktoś może sobie coś takiego pomyśleć, skoro znał poprzednią historię.
Oboje mieli coś w sobie. Tamten coś innego i on ma coś innego.
Oboje mi się podobali. Jeden się nie starał, drugi się stara, przez co to idzie jeszcze szybciej.
Przy czym z tamtym dodatkowo nie było tego ognia, o którym się tyle mówi. Z tym jest.

Teraz nawiązuję do tego, że mogę znów się mocno wkręcić, ponieważ znam siebie wystarczająco mocno, a sytuacja jest podobna do poprzedniej, przy czym ciągnie mnie MOCNO fizycznie. Ale gdybym miała być z kimś na siłę, to byłabym już dawno, bo po drodze poznałam o wiele więcej facetów. Przystojnych też, nawet przystojniejszych od tej dwójki. Ale tamci mnie nie zainteresowali. Tak po prostu. W sumie on jest trzecim czy czwartym chłopakiem w całym tym roku, który mnie jakoś zaintrygował. Nie sądzę, by to było dużo przy takiej liczbie poznawanych facetów. Tak wyszło akurat, że ostatnia dwójka pojawiła się w krótkim odstępie czasu.

Chociaż możesz mieć rację, że szybko się angażuję. W sensie, jak kogoś poznam, pogadamy, spędzimy trochę czasu i mi się spodoba, i jest spore porozumienie, co zdarza się u mnie RZADKO, to puszczają mi troszkę hamulce. Nie chcę być całe życie nadmiernie rozsądna i chłodna, może dlatego. Ale nie jestem zaczadzona, żeby nie było. Uważnie obserwuję siebie, jego, i jak tylko zobaczę, że coś mi nie gra, to się pożegnam.

Zresztą dlatego coś tu piszę o tym, że mi siedzi z tyłu głowy ten jego poprzedni związek.
Mogłabym udać, że nic nie widzę i się w to wepchnąć na chama, a nawet namówić go na związek dałabym radę. Wiem, bo widzę po jego reakcjach, że on się też wkręcił. Sęk w tym, że nie chcę w ten sposób. Odpuściłabym w ogóle, ale dawno się tak z nikim nie dogadywałam, nie mówiąc już o prawdziwej chemii, bo takową ostatnio odczuwałam jakieś 3 lata temu, gdy poznałam mojego pierwszego chłopaka smile

309

Mrs.Happiness napisał/a:

Czyli on pewnie z tych, co lubią jak się ich podziwia w necie? big_smile

Może u mnie jest inaczej, bo od dziecka byłam karmiona różnymi dziwnymi historyjkami, rodzice ostrzegali przed obcymi, te sprawy. Pod tym względem odwalili kawał dobrej roboty, bo ta ostrożność została mi do teraz. Oczywiście czasem też trochę naginałam tę zasadę, ale bez skrajności.

Swoją drogą, w związku zawsze jesteś taka wyrozumiała, cierpliwa i ogólnie cieplejsza? Bo zauważyłam, że zawsze jak piszesz już o byciu z kimś, to jakby inna atmosfera totalnie się pojawiała smile

No ja miałam tak samo. Też ja zostawałam porzucana, mimo że oficjalnie coś kończyłam big_smile
Może nasz typ już tak ma, że się z czasem nudzimy, czy coś i ludzie tracą zapał? Czasem się nad tym na serio zastanawiam.

A tak z innej beczki, o co chodzi Kłamczuszkowi z tą Izabelą? yikes yikes

Nawiązałem do "Lalki" Prusa smile
Elle wybacz, nie mogłem się powstrzymać.

310

Kłamca, hahahh. Dobre big_smile

311

Dobra, w sumie trochę się wygadałam.
Trochę za dużo nawet, może chciałam przekonać samą siebie, że mam rację i postępuję słusznie? Nie wiem.
W każdym razie zauważyłam, że jak przebywam na tym forum nieco dłużej i z Wami rozmawiam, to mam jakby chłodniejszy umysł, trzeźwiej patrzę na wszystko. Teraz też tak spojrzałam. No i mi się automatycznie dystans włącza. Myślę, że trochę czasu jeszcze temu dam i zobaczę, czy coś się zmieni. Jeśli nadal nie będzie wiedział czego tak naprawdę chce, to po prostu podziękuję za dalszą współpracę.
Bo bezsensu byłoby tak cały czas, że w sumie traktuje mnie jakbyśmy byli kimś więcej, mimo to w poważnej rozmowie wyciąga takie rzeczy. Wiem, że chce być szczery i chwała mu za to, ale jednak to nie wywołuje zbyt optymistycznych odczuć.

Dzięki, że mogę Wam to powiedzieć, dostać trochę cegłą w łeb i ochłonąć big_smile
Wiem, że czasem za dużo paplam i się przejmuję. Muszę chyba nad tym też jeszcze popracować smile
W każdym razie Elle, Krejzi, jesteście niezastąpione :*

312

:* Spoko. My , Kobitki, musimy trzymać się razem, proste!

smile

313

Ach jak się słodko zrobiło. Happy kochana ja nie z tych co zwiewają ;-)  To, że nie pisze, wcale nie oznacza, że nie czytam ;-)

314

Elle88 napisał/a:

smile

Ze mnie w sumie czasem jeszcze taka niedoświadczona dziewczynka wychodzi, a wtedy Wasze rady są bardzo pomocne, bo szybko przywołują mnie do porządku. Tym bardziej, że są tutaj osoby, z których zdaniem bardzo się liczę.
Generalnie czuję się wśród Was trochę jak w rodzinie big_smile smile

Jacenty89 napisał/a:

Ach jak się słodko zrobiło. Happy kochana ja nie z tych co zwiewają ;-)  To, że nie pisze, wcale nie oznacza, że nie czytam ;-)

O, to miło wiedzieć, że wciąż jesteś na pokładzie, Rybo big_smile :*

315

Mrs.Happiness napisał/a:

Ze mnie w sumie czasem jeszcze taka niedoświadczona dziewczynka wychodzi, a wtedy Wasze rady są bardzo pomocne, bo szybko przywołują mnie do porządku. Tym bardziej, że są tutaj osoby, z których zdaniem bardzo się liczę.

Haha, Zwykły by się w grobie przewrócił wink big_smile
Ale tak, to Forum trochę jak Rodzina powoli.. Niewiadomo co o tym myśleć tongue

316

Mrs.Happiness napisał/a:
Elle88 napisał/a:

smile

Jacenty89 napisał/a:

O, to miło wiedzieć, że wciąż jesteś na pokładzie, Rybo big_smile :*

Ryba na pokładzie to dopiero jakieś perwersy skarbie :-D :-*

317

Elle88 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

Były momenty, że miałem wrażenie że znasz mnie lepiej niż własna matka, więc coś w tym jest :-D

318 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-03 00:12:38)

Elle88 napisał/a:

Hahaha, pewnie nas czyta czasem i tęskni big_smile
A teraz, gdy widzi, że wciąż o nim pamiętamy, to już na bank wystosowuje prośbę do administracji o cofnięcie bana big_smile

Mam fajną, starszą siostrę i nie tylko. Mnie to tam cieszy smile :*

Jacenty89 napisał/a:

Oj tam, trochę pikanterii jest wskazane big_smile :*

319 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-03 00:14:19)

Mrs.Happiness napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Czyli myślisz, że on po prostu gra na zwłokę?

Krejzolka82 napisał/a:

Nie, nie! Tak podejrzewałam, że ktoś może sobie coś takiego pomyśleć, skoro znał poprzednią historię.
Oboje mieli coś w sobie. Tamten coś innego i on ma coś innego.
Oboje mi się podobali. Jeden się nie starał, drugi się stara, przez co to idzie jeszcze szybciej.
Przy czym z tamtym dodatkowo nie było tego ognia, o którym się tyle mówi. Z tym jest.

Teraz nawiązuję do tego, że mogę znów się mocno wkręcić, ponieważ znam siebie wystarczająco mocno, a sytuacja jest podobna do poprzedniej, przy czym ciągnie mnie MOCNO fizycznie. Ale gdybym miała być z kimś na siłę, to byłabym już dawno, bo po drodze poznałam o wiele więcej facetów. Przystojnych też, nawet przystojniejszych od tej dwójki. Ale tamci mnie nie zainteresowali. Tak po prostu. W sumie on jest trzecim czy czwartym chłopakiem w całym tym roku, który mnie jakoś zaintrygował. Nie sądzę, by to było dużo przy takiej liczbie poznawanych facetów. Tak wyszło akurat, że ostatnia dwójka pojawiła się w krótkim odstępie czasu.

Chociaż możesz mieć rację, że szybko się angażuję. W sensie, jak kogoś poznam, pogadamy, spędzimy trochę czasu i mi się spodoba, i jest spore porozumienie, co zdarza się u mnie RZADKO, to puszczają mi troszkę hamulce. Nie chcę być całe życie nadmiernie rozsądna i chłodna, może dlatego. Ale nie jestem zaczadzona, żeby nie było. Uważnie obserwuję siebie, jego, i jak tylko zobaczę, że coś mi nie gra, to się pożegnam.

Zresztą dlatego coś tu piszę o tym, że mi siedzi z tyłu głowy ten jego poprzedni związek.
Mogłabym udać, że nic nie widzę i się w to wepchnąć na chama, a nawet namówić go na związek dałabym radę. Wiem, bo widzę po jego reakcjach, że on się też wkręcił. Sęk w tym, że nie chcę w ten sposób. Odpuściłabym w ogóle, ale dawno się tak z nikim nie dogadywałam, nie mówiąc już o prawdziwej chemii, bo takową ostatnio odczuwałam jakieś 3 lata temu, gdy poznałam mojego pierwszego chłopaka smile

Ja naprawdę nie piszę złośliwie, bo już chyba mnie trochę poznałaś, więc pozwolisz, że będę kontynuowała smile
Więc napiszę, jak ja odbieram, to co piszesz:
Pomimo, że podobają Ci się całkiem inne "rzeczy" u tych, dwóch Facetów to takie same emocje u Ciebie były/są.
Była euforia, za moment obiecywałaś sobie, że się dystansujesz lub zdystansujesz, jak coś niepokojącego zobaczysz, potem zapewnianie, że już się nie odezwiesz i tak w kółko Macieja.

Nikt nie każe Ci być nadmiernie rozsądną i chłodną, po prostu chciałabym, żebyś sobie uświadomiła, że ciągle przerabiasz ten sam schemat i to w ciągu ostatnich dwóch tygodni (jakoś tak).

Dziwne jest to, że potrafisz tak szybko "przerzucić" swoje zainteresowanie.
Niedawno zależało Ci na innym Facecie, a po dwóch tygodniach już Innego masz na "tapecie".
Pomimo swoich zapewnień do samej siebie i do nas, że nie odezwiesz się do tamtego to jednak zrobiłaś to, na forum piszesz racjonalnie, żeby zaraz tą racjonalność "szlag trafił". Piszesz, że nie żałujesz, iż się odezwałaś, ale tak na prawdę co Ci dało to, że się odezwałaś, ale tak szczerze?

Co do tego, że Facet obecny nie chce się wiązać, bo niedawno się rozstał, tym bardziej nie powinnaś się "wkręcać" na tą znajomość, ponieważ może (oczywiście nie życzę Ci tego!!!) się źle dla Ciebie skończyć.
Piszesz, że jest między Wami chemia i super, że jest tylko, żeby nie skończyło się, tak, jak w tym wątku:  http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=94083

Chyba nie chcesz być "plasterkiem", albo co najgorsze w układzie FwB?

Po prostu trochę dystansu.

P.S. Dzięki za miłe słowa smile

320 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-03 00:23:10)

Elle88 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

Powiedzmy, że tu masz rację smile. Tak mi ona się kojarzy z taka spokojną dziewczyną dobrą na żonkę ;p. W sumie na każdą niegrzeczną Elle ^^ powinien przypadać taki co najmniej jedensweet kociak jak Happi big_smile big_smile

Elle88 napisał/a:

Yes yes yes, czyli wychodzi na to, że też jestem tym ideałem na męża rotfl > Może więc polecisz mnie jakiejś fajnej idealnej na żonkę wink  Dziewczyna mogła by się nieco zdziwić >.< Ale to skargi do cioci Elle będą kogo podsunęła big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:

Nie no, ja wiem, że on nie miał nic złego na myśli. Po prostu wiele osób jest zaskoczonych lub byłoby zdecydowanie, gdyby wiedziało na co mnie czasem stać. Bo od początku dostaję łatkę grzecznej dziewczynki smile

Uważasz, że dała byś rade przemienić sie z takiej uroczej "maskotki" big_smile big_smile w "rządnego męskiej krwi oprawcę"? Hahaha  ;p

321

Elle88 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

Dziewczyno, coś Ty się tak "czepiła" tego Zwykłego? tongue

Zakochałaś się, czy co? big_smile

322 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-03 00:21:01)

Jacuś, bo ja bym mogła o Was (facetach) książkę napisać wink big_smile

Happiness, założę się, że podczytuje. smile
JA nie mam nic przeciwko w sumie gdyby wrócił, ale musiałby respektować pewne zasady. Pod tym względem nic się nie zmienia.

Haha, Krejzi, nie sądzę żeby był taki potencjał, ale chłopak kochał to Forum - i to jest pewne. big_smile

323

Mrs.Happiness napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Hahaha, pewnie nas czyta czasem i tęskni big_smile
A teraz, gdy widzi, że wciąż o nim pamiętamy, to już na bank wystosowuje prośbę do administracji o cofnięcie bana big_smile

Mam fajną, starszą siostrę i nie tylko. Mnie to tam cieszy smile :*

Jacenty89 napisał/a:

Oj tam, trochę pikanterii jest wskazane big_smile :*

Tylko trochę? Co tak oszczędnie cukiereczku :-D :-* ?

324

Elle88 napisał/a:

Jacuś, bo ja bym mogła o Was (facetach) książkę napisać wink big_smile

Happiness, założę się, że podczytuje. smile
JA nie mam nic przeciwko w sumie gdyby wrócił, ale musiałby respektować pewne zasady. Pod tym względem nic się nie zmienia.

Haha, Krejzi, nie sądzę żeby był taki potencjał, ale chłopak kochał to Forum - i to jest pewne. big_smile

Eluś no to dajesz, chętnie bym przeczytał. Mogę nawet pomóc z wydaniem ;-)

325

Jacenty89 napisał/a:

Czyli co?
Ja też muszę być perwersyjna na tym "pokładzie", czy tylko Ty masz taką rolę tutaj? big_smile

Posty [ 261 do 325 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024