Elle - uważaj -trzy cmoki = "karny" ;))
Dobranoc
2,601 2016-07-19 02:22:20 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-19 02:24:54)
2,602 2016-07-19 02:38:09
Dobranoc, Dziewczęta! :* <3
Elle, miłej randki!!!! Będę trzymać kciuki cały czas!
P.S. Hejka, Paweło Widzę rodzinka nam się powiększa, najs
2,603 2016-07-19 08:55:10
Witam z rana
Doczytalam wczorajsze Wasze posty i tak:
@ Napredce nie wiem o jakiej premii Ty piszesz za zabawianie mojej Kobiety. Toc samo dopuszczenie do obcowania (w rozmowie zeby nie bylo watpliwosci) z moja Elzunia jest juz najwyzsza forma nagrody <3
@ Dziewan ja tez jestem w sioku ze Ty taki mlody. Jakos mi sie wydawalo ze Ty wiekowo raczej w granicach 45-50 lat ^^ Widocznie tak dojrzale piszesz
@ Happi, Krejzolka, Maja milego dnia :*
@ Żono baw sie dobrze na randce i pamietaj ...badz niegrzeczna
2,604 2016-07-19 09:30:40 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-19 09:44:27)
Witam z rana!!!:))))))
Naprędce ja Ci dam śnięta, a no przecież literki Ci się pomyliły, nie szkodzi, nie gniewam się. Wiem, że jest Ci strasznie głupio, bo chciałeś napisać"święta"
Dziewan, ja miałam to samo na początku, jak zaczęła się moja przygoda z horoskopami, przez lata sądziłam, że jestem wodnikiem
Następnie było czytanie dwóch horoskopów, aż w horoskopach zaczęto pisać moją datę urodzin w rybach.
Ryby są dobre i fajne nawet zajefajne
Też lubię makrele
Elle powodzenia w randkowaniu, żeby się okazało, że to TEN JEDYNY w każdym calu!!!!!!!
Feniks Tobie też życzę miłego i udanego dnia, zresztą, jak Wam Wszystkim!!!!!!!!
P.S. Feniks, kto to jest Maja?
Hahah, ale ja jestem porąbana
Kuźwa, przecież wiem, kto to jest Maja, ale to jest Jej wina, bo jak Ją "wołałam" w tym wątku, to nie raczyła nawet się tutaj "zjawić"!!!
2,605 2016-07-19 09:43:52
Naprędce ja Ci dam śnięta, a no przecież literki Ci się pomyliły, nie szkodzi, nie gniewam się. Wiem, że jest Ci strasznie głupio, bo chciałeś napisać"święta"
![]()
![]()
Dziewan, ja miałam to samo na początku, jak zaczęła się moja przygoda z horoskopami, przez lata sądziłam, że jestem wodnikiem![]()
![]()
Następnie było czytanie dwóch horoskopów, aż w horoskopach zaczęto pisać moją datę urodzin w rybach.
Ryby są dobre i fajne nawet zajefajne![]()
![]()
Też lubię makreleElle powodzenia w randkowaniu, żeby się okazało, że to TEN JEDYNY w każdym calu!!!!!!!
![]()
![]()
Feniks Tobie też życzę miłego i udanego dnia, zresztą, jak Wam Wszystkim!!!!!!!!
Taka pszczolka co kreci z Guciem
A tak serio to mialam na mysli majkeszpilke
2,606 2016-07-19 09:45:32
Krejzolka82 napisał/a:Witam z rana!!!:))))))
![]()
![]()
Dziewan, ja miałam to samo na początku, jak zaczęła się moja przygoda z horoskopami, przez lata sądziłam, że jestem wodnikiem![]()
![]()
![]()
Też lubię makreleElle powodzenia w randkowaniu, żeby się okazało, że to TEN JEDYNY w każdym calu!!!!!!!
![]()
![]()
A tak serio to mialam na mysli majkeszpilke
Popatrz wyżej na mój post, bo zdążyłam dostać oświecenia i edytowałam
2,607 2016-07-19 09:51:12
feniks35 napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:Witam z rana!!!:))))))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tak serio to mialam na mysli majkeszpilkePopatrz wyżej na mój post, bo zdążyłam dostać oświecenia i edytowałam
![]()
![]()
Haha no faktycznie. Ale spoko ja tez jestem od rana"swieta"
2,608 2016-07-19 10:38:42
Cześć wszystkim. Potrzebuję pomocy. Jak większość zapewne wie rozmawiałem z wieloma dziewczynami i dalej to robię tylko chciałbym dostać numer... Jak zapytać pewnym siebie być i powiedzieć daj mi swój numer czy jakoś inaczej trzeba przejść na kolejny etap znajomości. Widzę, że piękna liczba stron 69. Pozdrawiam.
2,609 2016-07-19 10:51:11 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-19 11:02:28)
Witam z rana :)
@ Napredce nie wiem o jakiej premii Ty piszesz za zabawianie mojej Kobiety. Toc samo dopuszczenie do obcowania (w rozmowie zeby nie bylo watpliwosci) z moja Elzunia jest juz najwyzsza forma nagrody <3
Cholera, ale wtopa :> wysypałem się - ta premia miała być z kasiory, która będzie ze sprzedaży Waszej bryki, Twój mąż chciał przekierować jej uwagę od Ciiebie, na mnie i Jacentego. |Ale plan się posypał i Jacenty który miał mi pomóc zaspał, więc sam musiałem nią zajać- a tak mnie wczoraj przycisnęła, że o mało sie nie zaangażowałem!! Dopiero jak wymysliłem na chybcika jakąś niemoralną fantazję, która ją wyklucza a wiadomo- ona ma zasady -to zbastowała. ;))
Naprędce ja Ci dam...
tez jestem od rana"swieta" :D
Wiem ;) Napisałem "snięta" bo wiem, że nie lubisz jak jest zbyt miło ;))
Zresztą, sama widzisz- Feniks też to potwierdza, a ona ma dwie żony to nie może sie mylić.
2,610 2016-07-19 10:53:31
luz3rn !!
Ja Ci pomogę, sprawdź wieczorem, bo teraz mam parę randek i nie mam czasu.
2,611 2016-07-19 10:56:29
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuźwa, przecież wiem, kto to jest Maja, ale to jest Jej wina, bo jak Ją "wołałam" w tym wątku, to nie raczyła nawet się tutaj "zjawić"!!!![]()
![]()
hahaha....Krejzi,Ty jesteś krejzi, wiesz ? Melduję się na zawołanie
Cześć dziewczyny
Feniks...bez takich mi tu!Maja nie kreci z Guciem,bo to truteń i utracjusz,znalazła se lepszego,a jak
I chyba tylnymi drzwiami,Autor wątku się wśliznął.
Autorze...zwyczajnie.Wiesz,fajnie nam się rozmawiało,może zechciałabyś dać mi swój numer,powtórzylibyśmy miłą pogawędkę,albo umówili się na jakis spacer.
Czizas...ja już nie pamiętam jak to jest,jak się miało naście lat...czy eścia
No przecież Cię nie pożre bez zagrychy.Najwyżej Ci nie da i już.
2,612 2016-07-19 11:00:48
feniks35 napisał/a:Witam z rana
@ Napredce nie wiem o jakiej premii Ty piszesz za zabawianie mojej Kobiety. Toc samo dopuszczenie do obcowania (w rozmowie zeby nie bylo watpliwosci) z moja Elzunia jest juz najwyzsza forma nagrody <3Cholera, ale wtopa :> wysypałem się - ta premia miała być z kasiory, która będzie ze sprzedaży Waszej bryki, Twój mąż chciał przekierować jej uwagę od Ciiebie, na mnie i Jacentego. |Ale plan się posypał i Jacenty który miał mi pomóc zaspał, więc sam musiałem nią zajać- a tak mnie wczoraj przycisnęła, że o mało sie nie zaangażowałem!! Dopiero jak wymysliłem na chybcika jakąś niemoralną fantazję, która ją wyklucza a wiadomo- ona ma zasady -to zbastowała.
)
fKrejzolka82 napisał/a:Naprędce ja Ci dam...
Wiem
Napisałem "snięta" to bo wiem, że nie lubisz jak jest zbyt miło
)
Sorry men to wszystko przez Happi, bo zapomniała mnie odwiązać od łóżka ;-) Co Ty seks gejowski jej wcisnąłeś :-D ? Tym bardziej very sorry, że się tak musiałeś poświęcać. No ale cel uświęca środki ;-)
PS I wcale nie byłem śnięty.
2,613 2016-07-19 11:05:56
Nie podejrzewałam kolegów
No ale,jak to mówią,żeby życie miało smaczek
2,614 2016-07-19 11:06:34 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-19 11:09:48)
@ Napredce nie wiem o jakiej premii Ty piszesz za zabawianie mojej Kobiety. Toc samo dopuszczenie do obcowania (w rozmowie zeby nie bylo watpliwosci) z moja Elzunia jest juz najwyzsza forma nagrody <3Cholera, ale wtopa :> wysypałem się - ta premia miała być z kasiory, która będzie ze sprzedaży Waszej bryki, Twój mąż chciał przekierować jej uwagę od Ciiebie, na mnie i Jacentego. |Ale plan się posypał i Jacenty który miał mi pomóc zaspał, więc sam musiałem nią zajać- a tak mnie wczoraj przycisnęła, że o mało sie nie zaangażowałem!! Dopiero jak wymysliłem na chybcika jakąś niemoralną fantazję, która ją wyklucza a wiadomo- ona ma zasady -to zbastowała.
)
Osz to Ty takiNo coz pokrzyzowalam Ci szyki. Kasy nie bedzie, Elzuni tez nie oddam. Mozesz sobie dalej wymyslac fantazje na chybcika, chociaz ja mysle ze raczej "naprędce"
Osz to Ty taki No coz pokrzyzowalam Ci szyki. Kasy nie bedzie, Elzuni tez nie oddam. Mozesz sobie dalej wymyslac fantazje na chybcika, chociaz ja mysle ze raczej "naprędce"
2,615 2016-07-19 11:06:36 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-19 11:07:09)
No zdziwiłbym się jakbyś z Happi był snięty, no chyba że czytała Ci swoją pierwszą powieść :D (żart, Happi żart- też jestem ciekawy tego co piszesz i zachęcam do kontynuacji!)
Nie, spoko- cos bardziej wyrafinowanego, w geja by i tak nie uwierzyła.
2,616 2016-07-19 11:09:08 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-19 11:10:11)
Elzuni tez nie oddam.
A jesteś Samicą Alfa? Bo jak mnie wnerwisz to mogę troche tą fantazję nagiąć...
;)
edit
Dobra, muszę lecieć. Miłego dnia wszystkim (oprócz Krejzolki oczywiście bo ona nie lubi ;))
2,617 2016-07-19 11:09:26
Nie podejrzewałam kolegów
No ale,jak to mówią,żeby życie miało smaczek
Ciebie też miło widzieć Majeczko :-D
2,618 2016-07-19 11:10:46 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-19 11:20:08)
feniks35 napisał/a:Elzuni tez nie oddam.
A jesteś Samicą Alfa? Bo jak mnie wnerwisz to mogę troche tą fantazję nagiąć...
edit
Dobra, muszę lecieć. Miłego dnia wszystkim (oprócz Krejzolki oczywiście bo ona nie lubi
)
Nie no ja sie z zadnym Alfem nie bujam. Wole nizszych i mniej wlochatych menow
Edit : wyzszych ...zdecydowanie wyzszych
2,619 2016-07-19 11:11:12
No zdziwiłbym się jakbyś z Happi był snięty, no chyba że czytała Ci swoją pierwszą powieść
(żart, Happi żart- też jestem ciekawy tego co piszesz i zachęcam do kontynuacji!)
Nie, spoko- cos bardziej wyrafinowanego, w geja by i tak nie uwierzyła.
Z Happi nie da się być sniętym, nawet jak się jest taką rybą jak ja :-D. No nie bądź taki skromny, pochwal się co wymyśliłeś.
2,620 2016-07-19 11:13:50
Krejzolka82 napisał/a:Witam z rana!!!:))))))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuźwa, przecież wiem, kto to jest Maja, ale to jest Jej wina, bo jak Ją "wołałam" w tym wątku, to nie raczyła nawet się tutaj "zjawić"!!!![]()
![]()
hahaha....Krejzi,Ty jesteś krejzi, wiesz ? Melduję się na zawołanie
Cześć dziewczyny
Feniks...bez takich mi tu!Maja nie kreci z Guciem,bo to truteń i utracjusz,znalazła se lepszego,a jak
I chyba tylnymi drzwiami,Autor wątku się wśliznął.
Autorze...zwyczajnie.Wiesz,fajnie nam się rozmawiało,może zechciałabyś dać mi swój numer,powtórzylibyśmy miłą pogawędkę,albo umówili się na jakis spacer.
Czizas...ja już nie pamiętam jak to jest,jak się miało naście lat...czy eściaNo przecież Cię nie pożre bez zagrychy.Najwyżej Ci nie da i już.
Pspeplasam Majka ...czasem zdarzy mi sie puscic w obieg niesprawdzone informacje Teraz juz bede wiedziala ze z Guciem to tylko fatalne zauroczenie bylo
2,621 2016-07-19 11:41:04 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-19 11:53:06)
)
fKrejzolka82 napisał/a:Naprędce ja Ci dam...
feniks35 napisał/a:tez jestem od rana"swieta"
WiemNapisałem "snięta" bo wiem, że nie lubisz jak jest zbyt miło
)
Zresztą, sama widzisz- Feniks też to potwierdza, a ona ma dwie żony to nie może sie mylić.
Zapamiętaj to sobie, że Krejzolka to najbardziej miłościwa i miłosierna na forum jest i uwielbia, jak jest słodziutko, mioduchno!!!
A Feniks potwierdza, żem jest święta a nie śnięta, nieprawdaż?
Oj, ja smutna, oj ja nieszczęśliwa Naprędce nie życzy mi miłego dnia.
Jako, że żem przewrotna istotka, to ja Ci życzę bardzo miłego i udanego dnia, Naprędce.
"Widzicie, widzicie", Krejzi zawsze ma racje, pisałam Wam, że horoskopy to bzdura i że Raki to niewypały
MajkoSzpilko fochuję się, ja Cię wołałam wczoraj w 2529 poście, a nie dzisiaj!!!
Oj Dziewczyno, Dziewczyno wiadomo, żem krejzi
2,622 2016-07-19 11:52:21
A Feniks potwierdza, żem jest święta a nie śnięta, nieprawdaż?
![]()
![]()
Prawda.
Sorry za tak lakoniczne potwierdzenie ale nie moge sie za mocno rozplywac nad Twymi przymiotami Krejzi....rozumiesz nie? Moj Kwiatuszek moglby to przeczytac i byc zazdrosny a nie chce jej psuc humoru przed randka Tak sie lofcia ooo !
2,623 2016-07-19 11:56:55
Krejzolka82 napisał/a:A Feniks potwierdza, żem jest święta a nie śnięta, nieprawdaż?
![]()
![]()
Prawda.
Sorry za tak lakoniczne potwierdzenie ale nie moge sie za mocno rozplywac nad Twymi przymiotami Krejzi....rozumiesz nie? Moj Kwiatuszek moglby to przeczytac i byc zazdrosny a nie chce jej psuc humoru przed randkaTak sie lofcia ooo !
Oj tam, oj tam.
Twój Kwiatuszek musi Ci, jakoś udowodnić tą big love i pokazać, jak jest zazdrosna, tak, jak Ty wczoraj.
Jakie myśmy są porąbane.
Stare, a głupie.
2,624 2016-07-19 12:08:03
feniks35 napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:A Feniks potwierdza, żem jest święta a nie śnięta, nieprawdaż?
![]()
![]()
Prawda.
Sorry za tak lakoniczne potwierdzenie ale nie moge sie za mocno rozplywac nad Twymi przymiotami Krejzi....rozumiesz nie? Moj Kwiatuszek moglby to przeczytac i byc zazdrosny a nie chce jej psuc humoru przed randkaTak sie lofcia ooo !
Oj tam, oj tam.
Twój Kwiatuszek musi Ci, jakoś udowodnić tą big love i pokazać, jak jest zazdrosna, tak, jak Ty wczoraj.Jakie myśmy są porąbane.
![]()
Stare, a głupie.
I obysmy zawsze pozostale takowe znaczy sie glupie
2,625 2016-07-19 12:22:30
Krejzolka82 napisał/a:feniks35 napisał/a:Prawda.
Oj tam, oj tam.
Twój Kwiatuszek musi Ci, jakoś udowodnić tą big love i pokazać, jak jest zazdrosna, tak, jak Ty wczoraj.Jakie myśmy są porąbane.
![]()
Stare, a głupie.I obysmy zawsze pozostale takowe
znaczy sie glupie
Amen!!!!!!!
2,626 2016-07-19 16:03:08 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-19 16:04:04)
No nie bądź taki skromny, pochwal się co wymyśliłeś.
A znajdź se, przecież nie będę siebie cytował, boszz co za leniwa generacja, nie dość że zawalił wczoraj to jeszcze mu podstawiać wszystko pod nos, nie dziwię się, że Happi Cię olała dla Kłamcy ;)
Krejzolka to najbardziej miłościwa i miłosierna na forum jest i uwielbia, jak jest słodziutko, mioduchno!!
Ileż słodyczy i miłości w tym zdaniu... Podesłać jednorożca? (tylko podaj jakie lubisz- kolor, kształty, wymiary rogu, znak zodiaku etc. ;)
2,627 2016-07-19 16:13:03
Dzień dobry! :*
Happi wpadła na moment, by wnieść troszkę szczęścia
Aha to z Klamca sobie ogladacie filmy ;-) Fajnie :-) "Zmierzch" tez ogladalam, tzn pierwsza i ktoras z kolei czesc. Jak piszesz, ze ogladalas dla smiechu, rozumiem. Dla mnie pierwsza czesc moze byc, lekka, niewymagajaca, ale w miare dobrze mi sie ogladalo, ale za to kolejna juz slaba dla mnie i tez wtedy jak Ty posmialam sie ;-) Za to dobra jest ksiazka autorki "Zmierzchu" - "Intruz", bo niby science fiction to nie moje klimaty, ale tutaj jest to ciekawie przedstawione, bardziej skomplikowane, bo juz nie jest tu wszystko takie proste, choc nadal do zrozumienia. Dobra ksiazka. Musze tez obejrzec film "Intruz", bo tez zrobili. Niektore takie ksiazki czy filmy sa dobre.
Intruza nie czytałam, ale mam w planach. Jak skończę kilka innych pozycji, to się za niego zabiorę. Dzięki za przypomnienie Film też chętnie obejrzę, może tym razem Meyer bardziej się postarała, bo Zmierzch to totalne nieporozumienie
@ Happi, Krejzolka, Maja milego dnia :*
Dziękuję i wzajemnie :*
Cześć wszystkim. Potrzebuję pomocy. Jak większość zapewne wie rozmawiałem z wieloma dziewczynami i dalej to robię tylko chciałbym dostać numer... Jak zapytać pewnym siebie być i powiedzieć daj mi swój numer czy jakoś inaczej trzeba przejść na kolejny etap znajomości. Widzę, że piękna liczba stron 69. Pozdrawiam.
Instrukcja zdobycia numeru. Uwaga, czytaj uważnie, bo drugiej nie będzie
1. Zagadać do dziewczyny, która Ci się spodobała.
2. Zainteresować ją rozmową.
3. Pogawędzić przez jakiś czas, by zdążyła choć troszkę Cię polubić, bo to Ci pomoże w dalszych działaniach.
4. Jeśli nadal chętnie odpowiada na wiadomości, zaproponować wymianę numerami.
Przy czym możesz to zrobić na wiele sposobów.
Możesz zaproponować najpierw spotkanie, a potem siłą rzeczy jakiś kontakt będzie potrzebny.
Możesz powiedzieć, że dobrze Ci się z nią rozmawia i chętnie wymieniłbyś się z nią numerami, żebyś miał z nią kontakt także poza portalem.
Możesz powiedzieć, że jesteś ciekaw jak brzmi jej głos, zobaczyć jaka będzie odpowiedź i jeśli pozytywna, zaproponować, że do niej zadzwonisz.
Tylko nie jakieś dziwne, oschłe: DAJ MI SWÓJ NUMER, bo to nawet brzmi słabo.
Mam nadzieję, że jakoś pomogłam i moja misja niesienia szczęścia nie została zniweczona
Sorry men to wszystko przez Happi, bo zapomniała mnie odwiązać od łóżka ;-)
Chyba mnie z kimś pomyliłeś, bo cały wieczór spędziłam z Kłamczuszkiem...
ŻĄDAM wyjaśnień! Kim jest ta druga???
I dlaczego przywiązała Cię do łóżka?
No zdziwiłbym się jakbyś z Happi był snięty, no chyba że czytała Ci swoją pierwszą powieść
(żart, Happi żart- też jestem ciekawy tego co piszesz i zachęcam do kontynuacji!)
Hahaha Spokojnie, mam sporo dystansu
A tak poza tym, to oczywiście życzę wszystkim miłego i słonecznego dnia!!! :*
Nie może też oczywiście zabraknąć dobrej muzyki, tak więc...
2,628 2016-07-19 16:38:37 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-19 16:39:01)
Nawzajem Happi, dla mnie dzień juz się skończył, bo zakręcony poszedłem do pracy w górnej pidżamie i w efekcie stwierdziłem, że chyba lepiej się wcześniej ewakuować bo nie wiadomo jakby się to skończyło w pełnym wymiarze :D
Twoje rady dla autora na pierwszy rzut oka wyglądają nieźle, ale problem chyba w tym, że on właśnie nie wie o czym z nimi rozmawiać ;)) więc pkt.2 mu chyba nie pomoże. Ale ja mam hiciora dla niego w tym temacie i może tą "lukę" nim wypełni. Idę nad tym popracować...
2,629 2016-07-19 16:54:31
Dziękuję
Haha, widzę, że na wesoło dzisiaj
No on nie wie o czym z nimi rozmawiać, ale W TYM mu nie pomożemy. Przecież nie będziemy mu na bieżąco tłumaczyć o czym rozmawiać. Albo ją zainteresuje tym, co rzeczywiście ma do powiedzenia, albo nie i trudno. Ale napisałam to w takiej kolejności, by wiedział, że bez punktu drugiego nie będzie następnych punktów. Kobieta nie umówi się na spotkanie z facetem, którego uzna za nudnego, takie są realia.
Moim zdaniem autor, zanim zacznie szukać kobiety, powinien nad sobą porządnie popracować. Bo teraz to taka wędrówka dziecka we mgle.
No ale pracuj, pracuj, może nastąpi jakiś przełom dzięki Tobie
2,630 2016-07-19 17:00:12
Jacenty89 napisał/a:Sorry men to wszystko przez Happi, bo zapomniała mnie odwiązać od łóżka ;-)
ŻĄDAM wyjaśnień! Kim jest ta druga???![]()
I dlaczego przywiązała Cię do łóżka?
No patrzcie Państwo, te dzisiejsze kobiety. Mało, że zdradza i bez chwili wahania się do tego publicznie przyznaje, to jeszcze żąda wyjaśnień . Co za czasy! Idę założyć temat o tym, bo jestem w rozpaczy, o!
2,631 2016-07-19 17:41:54 Ostatnio edytowany przez Kłamca (2016-07-19 17:58:20)
Mrs.Happiness napisał/a:Jacenty89 napisał/a:Sorry men to wszystko przez Happi, bo zapomniała mnie odwiązać od łóżka ;-)
I dlaczego przywiązała Cię do łóżka?No patrzcie Państwo, te dzisiejsze kobiety. Mało, że zdradza i bez chwili wahania się do tego publicznie przyznaje, to jeszcze żąda wyjaśnień . Co za czasy! Idę założyć temat o tym, bo jestem w rozpaczy, o!
No przecież właśnie napisała, że to nie ona, więc mnie nie zdradzała.
Grzeczna Happi
Nie wiem jak wy, ale ja czekam na odpowiedź Elle.
2,632 2016-07-19 18:08:40
Jacenty89 napisał/a:Mrs.Happiness napisał/a:Chyba mnie z kimś pomyliłeś, bo cały wieczór spędziłam z Kłamczuszkiem...
I dlaczego przywiązała Cię do łóżka?No patrzcie Państwo, te dzisiejsze kobiety. Mało, że zdradza i bez chwili wahania się do tego publicznie przyznaje, to jeszcze żąda wyjaśnień . Co za czasy! Idę założyć temat o tym, bo jestem w rozpaczy, o!
No przecież właśnie napisała, że to nie ona, więc mnie nie zdradzała.
Grzeczna Happiluz3rn napisał/a:Cześć wszystkim. Potrzebuję pomocy. Jak większość zapewne wie rozmawiałem z wieloma dziewczynami i dalej to robię tylko chciałbym dostać numer... Jak zapytać pewnym siebie być i powiedzieć daj mi swój numer czy jakoś inaczej trzeba przejść na kolejny etap znajomości. Widzę, że piękna liczba stron 69. Pozdrawiam.
Nie wiem jak wy, ale ja czekam na odpowiedź Elle.
Zapytaj o kilka poprzednich nocy ;-) Wolę dialogi z WuWu, ale też może być ciekawie :-D
2,633 2016-07-19 18:14:53
Część wszystkim
Feniks
Ja zawsze byłem dojrzały ponad rówieśnikow, choć głupiałem czasem nie gorzej niż przedszkolak A teraz oni będą się babrać w tym bagnie związków, a ja będę szalał jak nastolatek
Nie mniej może trochę dziad ze mnie, bo ostatnio pewna osiemnastka chciała się umówić, a ja spasowalem
Kurczę ale fajnym milfem to bym nie pogardził, jestem dziwny
Krejzi
W horoskopy nie wierzę, ale typ Myers/Briggs był dla mnie objawieniem. Bardzo mi to pomogło po rozwodzie, lepiej poznać i zrozumieć siebie, zmienić się, zrozumieć dokonywane przez siebie wybory, uwypuklić swoje dobre cechy. Aż byłem zdziwiony że tak łatwo można kogoś rozgryźć, choć wiadomo pewne indywidualne smaczki zostają
Ok a jaki dzisiaj temat przewodni wogule?
Ps. Zrobią z tego netkafejke, młodych, przebojowych i pikantnych ?
2,634 2016-07-19 18:27:25
I po "randce".
Nawet nie chce mi się n/t rozwlekać bo nie ma o czym.
Deja vu historii sprzed 3 lat.
Gość 'odstrzelił się' na spotkanie ze mną jak na wycieczkę w góry, albo na lekcję w-fu..
Zrobiłam w tył zwrot i tyle mnie widział.
Nie przywykłam do tak 'luźnego' (żeby nie powiedzieć dosadniej) podejścia na 1 spotkanie ze mną, czy pierwsze w ogóle z Kobietą.
Jeszcze się coś buldoczył na koniec, ale to nawet nie warte komentarza.
Miałam przeczucie po gadce że nie ogarnia kobiet..i miałam rację.
Znowu.
Well..
2,635 2016-07-19 18:30:27
Kurde, współczuję
2,636 2016-07-19 18:34:10
I po "randce".
Nawet nie chce mi się n/t rozwlekać bo nie ma o czym.
Deja vu historii sprzed 3 lat.Gość 'odstrzelił się' na spotkanie ze mną jak na wycieczkę w góry, albo na lekcję w-fu..
Zrobiłam w tył zwrot i tyle mnie widział.Nie przywykłam do tak 'luźnego' (żeby nie powiedzieć dosadniej) podejścia na 1 spotkanie ze mną, czy pierwsze w ogóle z Kobietą.
Jeszcze się coś buldoczył na koniec, ale to nawet nie warte komentarza.
Miałam przeczucie po gadce że nie ogarnia kobiet..i miałam rację.
Znowu.Well..
Oh shit
Z samego opisu juz wyczuwam Twoje zazenowanie tym spotkaniem. Moze faktycznie nie piszmy o tym bo az sie wstydze na sama mysl. Tak mam czasem ze jak ktos np w TV robi z siebie idiote to ja przelączam bo sie wstydze za niego i nie moge patrzec jak kontynuuje ta zenade. W tym momencie mam podobnie.
No coz szukamy dalej
2,637 2016-07-19 18:36:47
Spoko
Ja nie mam do siebie żadnych pretensji ani wyrzutów sumienia, że gość dostał wilczy bilet.
Po prostu jestem lekko zaskoczona, że facet z takim potencjałem nie ma zupełnie świadomości ciała i wyglądu, bo potencjał ma, ale to co zaprezentował.. no po prostu NIE.
Nie byłam w stanie wyobrazić mnie sobie obok niego w tym stroju, zwłaszcza że jak idę na randkę to raczej nie 'ginę w tłumie' .
2,638 2016-07-19 18:37:33
A ja dzisiaj po raz pierwszy od chyba zawsze pożałowałam, że nie jestem kilka lat młodsza, bo jak zobaczyłam mojego sąsiada, który jest w wieku młodszej siostry, to mnie zatkało
Masakra, jaki on się zrobił przystojny, szok!!!!
I wiecie, czasem sobie myślę, że gdybyśmy z Elle oraz paroma innymi kobietkami z tego forum były mężczyznami, to byłybyśmy zajebistymi mężczyznami
2,639 2016-07-19 18:39:51
Spoko
Ja nie mam do siebie żadnych pretensji ani wyrzutów sumienia, że gość dostał wilczy bilet.
Po prostu jestem lekko zaskoczona, że facet z takim potencjałem nie ma zupełnie świadomości ciała i wyglądu, bo potencjał ma, ale to co zaprezentował.. no po prostu NIE.
Nie byłam w stanie wyobrazić mnie sobie obok niego w tym stroju, zwłaszcza że jak idę na randkę to raczej nie 'ginę w tłumie'.
A moze on ma tak wielkie mniemanie nt. swojego potencjalu ze nonszalancko podchodzi do stroju. Uznal ze niezaleznie czy w garniaku czy w drelichu spojrzysz na niego i bedzie *.* take me now and here. No coz ...cwok.
2,640 2016-07-19 18:41:55
Nie interesuje mnie to zbytnio ale w czym on w końcu przylazł że taki szok wywołał? W worku po ziemniakach?
2,641 2016-07-19 18:42:38
Elle88 napisał/a:Spoko
Nie byłam w stanie wyobrazić mnie sobie obok niego w tym stroju, zwłaszcza że jak idę na randkę to raczej nie 'ginę w tłumie'.
A moze on ma tak wielkie mniemanie nt. swojego potencjalu ze nonszalancko podchodzi do stroju. Uznal ze niezaleznie czy w garniaku czy w drelichu spojrzysz na niego i bedzie *.* take me now and here. No coz ...cwok.
JA obstawiam jednak, że gość był po prostu 'sobą' i ok.
Taki ma styl bycia, podejście do relacji damsko - męskich. Taka energią wybrał na spotkaniu emanować.
JA szukam czego innego. Tego co miewałam do tej pory + coś ekstra czyli większą dojrzałość.
Tu przez chwilę, przez poruszane tematy i kulturę wypowiedzi, miałam wrażenie, że ta dojrzałość jest, a seksualność przy mojej małej pomocy wydobędziemy.
Jednak za dużo by to w tym wypadku wymagało pracy zdecydowanie. Nie mam na to ochoty ani czasu.
2,642 2016-07-19 18:43:09
Nie interesuje mnie to zbytnio ale w czym on w końcu przylazł że taki szok wywołał? W worku po ziemniakach?
W skarpetach do sandalow Wuwu
2,643 2016-07-19 18:44:12
Skoro Cię interesuje, bo zadałeś jednak pytanie, to wystarczyło zapytać - bez tej 1 części
2,644 2016-07-19 18:44:46
feniks35 napisał/a:Elle88 napisał/a:Spoko
JA obstawiam jednak, że gość był po prostu 'sobą' i ok.
Taki ma styl bycia, podejście do relacji damsko - męskich. Taka energią wybrał na spotkaniu emanować.JA szukam czego innego. Tego co miewałam do tej pory + coś ekstra
czyli większą dojrzałość.
Tu przez chwilę, przez poruszane tematy i kulturę wypowiedzi, miałam wrażenie, że ta dojrzałość jest, a seksualność przy mojej małej pomocy wydobędziemy.Jednak za dużo by to w tym wypadku wymagało pracy zdecydowanie. Nie mam na to ochoty ani czasu.
I slusznie. Poki co masz mnie. Ja sie dla Ciebie zawsze odpiernicze na lux torepede :*
2,645 2016-07-19 18:50:05
@Feniks, wiem Hany :* <3
Tak sobie myślę tylko, a raczej utwierdzam się w przekonaniu, że facet jak w wieku 30-lat nie rozumie na czym polega polaryzacja damsko- męska i jak przyciągnąć, a nie odepchnąć kobietę czymś tak podstawowym jak wygląd , to jest to osobnik niereformowalny.
Zdarzało mi się umawiać z tzw. 'dupkami', którzy mieli wielkie mniemanie o sobie ale nawet oni - tym bardziej oni - dbali o prezencję. Rozumieli pewne podstawy.
Cóż, będę musiała przed spotkaniami nalegać na opis stroju lub zdjęcia kilku wersji ubioru 'za dnia', bo on akurat miał takie luźne, gdzieś na wyjeździe itp. Tu mnie zmylił, bo przeliczyłam się, że dostrzeże różnice w okolicznościach
2,646 2016-07-19 19:09:05
@Feniks, wiem Hany :* <3
Tak sobie myślę tylko, a raczej utwierdzam się w przekonaniu, że facet jak w wieku 30-lat nie rozumie na czym polega polaryzacja damsko- męska i jak przyciągnąć, a nie odepchnąć kobietę czymś tak podstawowym jak wygląd , to jest to osobnik niereformowalny.
Zdarzało mi się umawiać z tzw. 'dupkami', którzy mieli wielkie mniemanie o sobie ale nawet oni - tym bardziej oni - dbali o prezencję. Rozumieli pewne podstawy.
Cóż, będę musiała przed spotkaniami nalegać na opis stroju lub zdjęcia kilku wersji ubioru 'za dnia', bo on akurat miał takie luźne, gdzieś na wyjeździe itp. Tu mnie zmylił, bo przeliczyłam się, że dostrzeże różnice w okolicznościach
To tez prawda. Jesli facet w tym wieku nie wie jak sie zachowac, ubrac itp to szkoda pradu. 20 latkowi mozna wiele wybaczyc ale 30latek powinien byc ogarniety. Nauka takiego mena oczywistych oczywistosci jest zmudna, sukces niepewny a satysfakcja ze sie musialo sobie go wychowac watpliwa jesli jakakolwiek.
2,647 2016-07-19 19:12:11
@Feniks, ano. A jeszcze na koniec się zapluł w smsie, że 'zmarnowałam mu kilka h czasu', bo czekał. Ja JEMU
2,648 2016-07-19 19:30:25
@Feniks, ano. A jeszcze na koniec się zapluł w smsie, że 'zmarnowałam mu kilka h czasu', bo czekał. Ja JEMU
Dres tyle czasu prasował czy sandały czyścił?
2,649 2016-07-19 19:38:36 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-19 19:46:23)
Ileż słodyczy i miłości w tym zdaniu... Podesłać jednorożca? (tylko podaj jakie lubisz- kolor, kształty, wymiary rogu, znak zodiaku etc.
A, ileż w tym moim zdaniu jest prawdy, sama prawda
Nie chcę jednorożca, chcę 100% faceta, takiego normalnego faceta!
Krejzi
W horoskopy nie wierzę, ale typ Myers/Briggs był dla mnie objawieniem. Bardzo mi to pomogło po rozwodzie, lepiej poznać i zrozumieć siebie, zmienić się, zrozumieć dokonywane przez siebie wybory, uwypuklić swoje dobre cechy. Aż byłem zdziwiony że tak łatwo można kogoś rozgryźć, choć wiadomo pewne indywidualne smaczki zostają
Kiedyś przeczytałam jakim typem jestem i tyle. Nie przywiązuję wagi do takich rzeczy, nie analizuję.
Elle, szkoda, że nie wyszła randka.
Doprecyzowując, Ty uciekłaś jak Go zobaczyłaś?
I jak On był ubrany, bo mnie to bardzo ciekawi.
Moze faktycznie nie piszmy o tym bo az sie wstydze na sama mysl. Tak mam czasem ze jak ktos np w TV robi z siebie idiote to ja przelączam bo sie wstydze za niego i nie moge patrzec jak kontynuuje ta zenade. W tym momencie mam podobnie.
Mam to samo. Czuję zażenowanie, wstyd gdy takich ludzi oglądam w TV.
2,650 2016-07-19 19:43:25 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-19 19:49:11)
Powiem szczerze, że po takich akcjach trudno mi nie wspominać R. , który pomimo różnych problemów natury emocjonalnej pewnie i seksualnej fiksacji prezentował się jak 100% mężczyzna i ogarniał kobiety.
Może błąd popełniłam kurva..
Newet piwo mi nie wchodzi ;/
@Krejzi, tak można tak powiedzieć.
Minęłam go, odwróciłam się jeszcze by się upewnić. On miał wzrok wbity w ziemię jak mnie mijał - to też sporo mówi o jego pewności siebie..
Nie chcę pisać w szczegółach jak był ubrany - niewiadomo kto to czyta w końcu.
Powiem tylko że ja "łapałam spojrzenia" w drodze na miejsce, więc sądzę, że zasłużyłam na odpowiednią oprawę
On wyglądał jak chłopiec , który wybiera się na wycieczkę z grupa skautów powiedzmy..
2,651 2016-07-19 19:55:15 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-19 19:55:36)
Buehehehehe, mega pewna siebie kobieta która nie miała odwagi powiedzieć kolesiowi jak wygląda (wg. niej) ... i uciekła
^^
2,652 2016-07-19 20:00:54 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-19 20:03:24)
Walduś, mylisz synek pewność siebie z brakiem taktu. Pewnych rzeczy się nie mówi wprost na wstępnym etapie.
Tu jest szansa 50/50 - podobasz się albo definitywnie nie.
To tak jakbyś spotkał się (jakimś cudem ) z Happi i dziewczyna miała biedna ci w twarz powiedzieć, że wstydzi się przechadzać z tobą jak masz spodnie drelichowe na sobie.
Inteligentny i obyty człowiek takie rzeczy po prostu wie. Ale co ja będę tłumaczyć kolesiowi, który nie potrafi umówić się z 21- latką, tylko zagaja jak gimnazjalista naokolo od 40 stron.
2,653 2016-07-19 20:15:35
O kufa...znowu coś nie tak.
Chyba nie wszyscy hołdują zasadzie "jak cię widzą..."
Wcale Ci się nie dziwię,przychodzi taki w bojówkach,albo w hawajce...albo co gorsza w czapce wpierdolce.No masakra.I jak tu nie uciekać?
2,654 2016-07-19 20:28:37
Powiem szczerze, że po takich akcjach trudno mi nie wspominać R. , który pomimo różnych problemów natury emocjonalnej pewnie i seksualnej fiksacji
prezentował się jak 100% mężczyzna i ogarniał kobiety.
Może błąd popełniłam kurva..
Newet piwo mi nie wchodzi ;/
@Krejzi, tak można tak powiedzieć.
Minęłam go, odwróciłam się jeszcze by się upewnić. On miał wzrok wbity w ziemię jak mnie mijał - to też sporo mówi o jego pewności siebie..Nie chcę pisać w szczegółach jak był ubrany - niewiadomo kto to czyta w końcu.
Powiem tylko że ja "łapałam spojrzenia" w drodze na miejsce, więc sądzę, że zasłużyłam na odpowiednią oprawęOn wyglądał jak chłopiec , który wybiera się na wycieczkę z grupa skautów powiedzmy..
Domyslam sie ze w tym momencie dopada jeszcze wieksza tesknota za facetem z ktorym wszystko "grało i hulało" instynktownie (no moze prawie wszystko) a o tym jegomosciu nawet myslec sie nie chce. Ale jak to mowia Elle ..czasem trzeba pocalowac wiele zab zeby znalezc ksiecia Takze dont give up a dzisiejsze doswiadczenie postaraj sie potraktowac w kategoriach zartu ktory z perspektywy lat na pewno wyda Ci sie zabawny
2,655 2016-07-19 20:30:19 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-19 20:33:57)
@Majka, jakby przyszedł już pal licho, w jakimś stroju nawet bojówkowym ale widać by było, że to jest jakieś dopracowane ma jakiś styl - tak jak hiszpanie często chodzą -mają krótsze spodnie, mokasyny na gołe stopy, broda, kucyk i super wyglądają
Ale tu był taki a la typowy Niemiec co przyjechał na wycieczkę seniora do polski.
@Feniks, thx Kochana :* Nie no ja wiesz, mam dystansu sporo to tak zdaję Wam relację na gorąco tylko, nie zalewam się łzami Ale prawdą jest, że nachodzą mnie przez to wątpliwości czy nie popełniłam kilku błędów z R. Tzn. na pewno popełniłam, to normalne w bliskich interakcjach, ale błędu w sensie , że go odsuwałam za szybko, za mocno i bez slowa wyjaśnienia. Mogło go to zaboleć i mógł się wkurzyć. A ja byłam zbyt skupiona na sobie żeby dostrzec że go tym ranię.
Mogłam się chociaż po ludzku pożegnać.. fuck.
2,656 2016-07-19 20:33:08
@Majka, jakby przyszedł już pal licho, w jakimś stroju nawet bojówkowym
ale widać by było, że to jest jakieś dopracowane ma jakiś styl - tak jak hiszpanie często chodzą -mają krótsze spodnie, mokasyny na gołe stopy, broda, kucyk i super wyglądają
Ale tu był taki a la typowy Niemiec co przyjechał na wycieczkę seniora do polski.
Kuźwa...oczami wyobraźni to widzę...brakuje tylko kamery na szyi
2,657 2016-07-19 20:38:14
@Majka, jakby przyszedł już pal licho, w jakimś stroju nawet bojówkowym
ale widać by było, że to jest jakieś dopracowane ma jakiś styl - tak jak hiszpanie często chodzą -mają krótsze spodnie, mokasyny na gołe stopy, broda, kucyk i super wyglądają
@Feniks, thx Kochana :* Nie no ja wiesz, mam dystansu sporo to tak zdaję Wam relację na gorąco tylko, nie zalewam się łzami
Ale prawdą jest, że nachodzą mnie przez to wątpliwości czy nie popełniłam kilku błędów z R. Tzn. na pewno popełniłam, to normalne w bliskich interakcjach, ale błędu w sensie , że go odsuwałam za szybko, za mocno i bez slowa wyjaśnienia. Mogło go to zaboleć i mógł się wkurzyć. A ja byłam zbyt skupiona na sobie żeby dostrzec że go tym ranię.
Mogłam się chociaż po ludzku pożegnać.. fuck.
Wiem wiem i rozumiem :*
2,658 2016-07-19 20:45:09 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-19 20:45:31)
Poza tym, za wyjątkiem tej 1 sytuacji, był takim ciepłym, kochanym, czułym facetem.
A tu same "maczo" albo prostaki <beczy>
Jeszcze kilka tyg. temu szukałam go i był na portalu..tzn. widziałam konto, choć nieaktywny.
A wczoraj już nie było
Kurva czemu ja mam spóźniony zapłon zawsze?
2,659 2016-07-19 20:51:56
Poza tym, za wyjątkiem tej 1 sytuacji, był takim ciepłym, kochanym, czułym facetem.
A tu same "maczo" albo prostaki <beczy>Jeszcze kilka tyg. temu szukałam go i był na portalu..tzn. widziałam konto, choć nieaktywny.
A wczoraj już nie byłoKurva czemu ja mam spóźniony zapłon zawsze?
Rozumiem, że chciałabyś mieć na przykład drugą szansę z nim?
2,660 2016-07-19 20:53:12 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-19 20:59:37)
A tu same "maczo" albo prostaki <beczy>Jeszcze kilka tyg. temu szukałam go i był na portalu..tzn. widziałam konto, choć nieaktywny.
A wczoraj już nie byłoKurva czemu ja mam spóźniony zapłon zawsze?
Smutne fakt. Ja kiedyś miałam podobna sytuacje tylko byłam z tej drugiej strony barykady. Ktos dla kogo niby byłam ważna i znajomosc fajnie sie rozwijała zniknął nagle bez słowa. Długo myślałam dlaczego? Czy ja coś zawaliłam, jakaś gra to była czy moze inne powody zawazyly. Także nie wiadomo na ile Twoj zniknal z portalu ale zadaje sobie to samo pytanie co ja kiedyś. Dlatego tez jestem zwolenniczka wyjaśniania takich spraw nawet nie po to by je ratować ale uwolnić sie od pewnego ciężaru psychicznego.
2,661 2016-07-19 21:02:20 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-19 21:03:25)
Smutne fakt.
Ja kiedyś miałam podobna sytuacje tylko byłam z tej drugiej strony barykady. Ktos dla kogo niby byłam ważna i znajomosc fajnie sie rozwijała zniknął nagle bez słowa. Długo myślałam dlaczego? Czy ja coś zawaliłam, jakaś gra to była czy moze inne powody zawazyly. Także nie wiadomo na ile Twoj zniknal z portalu ale zadaje sobie to samo pytanie co ja kiedyś. Dlatego tez jestem zwolenniczka wyjaśniania takich spraw nawet nie po to by je ratować ale uwolnić sie od pewnego ciężaru psychicznego.
Dokładnie.
Mogłam mu po prostu odpisać. Z drugiej strony wtedy naprawdę dłuuugo nie miałam na to ochoty. Nie czułam potrzeby. Wkurvił i zniesmaczył mnie tym, że nie zaczął od wyjaśnień tylko zagaił jakby nigdy nic
Potem wywaliłam numer, jak zawsze to robię gdy kogoś 'wykreślam'.
On był taki jak ja - sk.. na zewnątrz, ale ogólnie dobry facet - wiem to. Tylko pokazywał to przy odpowiednich osobach. Nie każdy mógł go z tej strony poznać, ja też nie dopuszczam każdego kto tylko ma ochotę.
No właśnie.. Możliwe , że sam był/jest skonsternowany.
Ale jednak się poddał.
@Happi, czasem się zastanawiam co bym zrobiła gdyby pojawiła się taka możliwość. I nie wiem.
Na pewno tym razem powiedziałabym wprost że pewne rzeczy nie przejdą. A wtedy traktowałam to jak romans więc nie czułam potrzeby tego tematu zgłębiać bo nie wiedziałam ile to potrwa.
2,662 2016-07-19 21:07:09
feniks35 napisał/a:Smutne fakt.
Ja kiedyś miałam podobna sytuacje tylko byłam z tej drugiej strony barykady. Ktos dla kogo niby byłam ważna i znajomosc fajnie sie rozwijała zniknął nagle bez słowa. Długo myślałam dlaczego? Czy ja coś zawaliłam, jakaś gra to była czy moze inne powody zawazyly. Także nie wiadomo na ile Twoj zniknal z portalu ale zadaje sobie to samo pytanie co ja kiedyś. Dlatego tez jestem zwolenniczka wyjaśniania takich spraw nawet nie po to by je ratować ale uwolnić sie od pewnego ciężaru psychicznego.
Dokładnie.
Mogłam mu po prostu odpisać. Z drugiej strony wtedy naprawdę dłuuugo nie miałam na to ochoty. Nie czułam potrzeby. Wkurvił i zniesmaczył mnie tym, że nie zaczął od wyjaśnień tylko zagaił jakby nigdy nic
Rozumiem. Mam dokładnie tak samo. Strasznie mnie wkurza gdy ktos nawali a potem zagaja rozmowę jakby nigdy nic. Czuje sie wtedy jakby ze mnie debila robiono Nie w tym rzecz zeby sie płaszczyć i czołgać z przeprosinami bo takie coś tez by mnie raczej odrzucało szczególnie w wykonaniu mężczyzny ale okazać że sie widzi swój błąd i chce wyjaśnić sprawę.
2,663 2016-07-19 21:11:27 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-19 21:12:33)
Rozumiem. Mam dokładnie tak samo. Strasznie mnie wkurza gdy ktos nawali a potem zagaja rozmowę jakby nigdy nic. Czuje sie wtedy jakby ze mnie debila robiono
Nie w tym rzecz zeby sie płaszczyć i czołgać z przeprosinami bo takie coś tez by mnie raczej odrzucało szczególnie w wykonaniu mężczyzny ale okazać że sie widzi swój błąd i chce wyjaśnić sprawę.
Sposób w jaki zagadał, a raczej określenie którego użył - a nazywał mnie inaczej podczas zabawowego nastroju i wygłupiania się, a inaczej jak robił te swoje 'wyznania' , dał mi przeczucie, że czuje się winny jakoś tam.. też zapytał jak ja się czuję.
I to mnie wkurviło właśnie
Bo można to odebrać dwojako: 1. jako pełne troski pytanie kogoś kto nawalił, a 2. jako pytanie - wyraz triumfu na zasadzie "Wiem jak się czujesz. I co, fajnie?" :>
2,664 2016-07-19 21:20:17
Hej :-)
Napredce, co do tego co wczoraj pisales, to pewnie przypadek i nie znamy sie :-P No, ale gdyby bylo inaczej, to byloby niezle ;-)
Elle, to faktycznie kiepsko. Kto by sie spodziewal, ze fajny jak chodzi o sam wyglad facet, konkretny niby tak sie ubierze. Domyslam sie jak moglo to wygladac, jak na jakas wycieczke :-P Nie trzeba byc bogatym, by ubrac odpowiednio do okazji. Wedlug mnie dla faceta zwykle jest najbezpieczniejsza koszula, jeansy itp i w ogole uwielbiam swojego w koszuli.
2,665 2016-07-19 21:21:58
feniks35 napisał/a:Rozumiem. Mam dokładnie tak samo. Strasznie mnie wkurza gdy ktos nawali a potem zagaja rozmowę jakby nigdy nic. Czuje sie wtedy jakby ze mnie debila robiono
Nie w tym rzecz zeby sie płaszczyć i czołgać z przeprosinami bo takie coś tez by mnie raczej odrzucało szczególnie w wykonaniu mężczyzny ale okazać że sie widzi swój błąd i chce wyjaśnić sprawę.
Sposób w jaki zagadał, a raczej określenie którego użył - a nazywał mnie inaczej podczas zabawowego nastroju i wygłupiania się, a inaczej jak robił te swoje 'wyznania'
, dał mi przeczucie, że czuje się winny jakoś tam.. też zapytał jak ja się czuję.
I to mnie wkurviło właśnie![]()
Bo można to odebrać dwojako: 1. jako pełne troski pytanie kogoś kto nawalił, a 2. jako pytanie - wyraz triumfu na zasadzie "Wiem jak się czujesz. I co, fajnie?" :>
No wiem...i zapewne teraz gdy już troche ochłonęłas zaczynasz widzieć możliwość ze mogło chodzić jednak o opcje nr 1
Mam podobnie, złość i zraniona duma każe mi w pierwszym momencie widzieć czyjaś zła wole i odciąć sie w geście obrony. Po czasie ciśnienie opada i zaczynam myślec bardziej obiektywnie Aczkolwiek nie zawsze...czasem pierwsze wrażenie jest tym właściwym a to co sie pózniej mysli jest już tylko racjonalizowaniem i dorabianiem na sile pozytywnej ideologii. Także wiem, ze nic nie wiem