Krótka piłka - jak to nazwać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Krótka piłka - jak to nazwać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez bobik84 (Wczoraj 12:33:59)

Temat: Krótka piłka - jak to nazwać?

Nie chodzi mi o żadna historię, mam proste pytanie.

Jak można nazwać kobiete która zdradza zdradziła męża chlopaka?

- dziwka
- prostytutka
- kurwa
- puszczalska

Czy raczej żona która zdradziła męża i nie jest kurwą, tylko po prostu zdradziła 
wedlug mnie jednak epitet powinien byc na takie zachowanie, najlepsze to prostytutka wg mnie, a wg was?

Co jest adekwatne a co jest przesadą?
Pytam tak językowo bez żadnych historii jak wy uważacie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Krótka piłka - jak to nazwać?

Tak właśnie można nazwać każdego zdrajcę i zdrajczynie

Mam obrzydzenie do zdrady i ludzi,którzy się jej dopuszczają

3

Cudzołożnica

4 Ostatnio edytowany przez Perwersyjny za to szczupł (Wczoraj 16:45:04)

bobik84 napisał/a:

która zdradza zdradziła męża chlopaka?

Kogo zdradziła? męża chłopaka czyli geja?

Jeśli zdradzila to znaczy że jej facet nie potrafi dać jej tego czego ona potrzebuje

5

GloriaSoul napisał/a:

Cudzołożnica

to jest za łagodne

6 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (Wczoraj 14:58:37)

Ogolnie to nie jest temat dla mnie,ale ostatnimi czasy ludzie sie bardzo pilnuja,by slowami nie urazic kogos moralnie zepsutego... trzeba nazwac rzeczy po imieniu kobieta,ktora zdradza to dziwka,a facet który zdradza to dziwkarz proste. Nie ma co tego ubierać w piekne słowa typu"pan/pani lekkich obyczajów " żeby przypadkiem takich nie urazic

Tak samo jak dziewczynka zabiła inna dziewczynkę to się oburzyli,ze wiele osob ja nazwało bachorem... no tak ,bo to przeciez dzieciatko jest big_smile. Do takiej sie trzeba zwracać  dziecko,dziewczynko i kochanie xD

Nazywajcie rzeczy po imieniu i przestancie sie bac,ze urazicie kogos kto jest moralnym dnem

No nic opuszczam ten temat  xD

7

Julia life in UK napisał/a:

Ogolnie to nie jest temat dla mnie,ale ostatnimi czasy ludzie sie bardzo pilnuja,by slowami nie urazic kogos moralnie zepsutego... trzeba nazwac rzeczy po imieniu kobieta,ktora zdradza to dziwka,a facet który zdradza to dziwkarz proste. Nie ma co tego ubierać w piekne słowa typu"pan/pani lekkich obyczajów " żeby przypadkiem takich nie urazic

Tak samo jak dziewczynka zabiła inna dziewczynkę to się oburzyli,ze wiele osob ja nazwało bachorem... no tak ,bo to przeciez dzieciatko jest big_smile. Do takiej sie trzeba zwracać  dziecko,dziewczynko i kochanie xD

Nazywajcie rzeczy po imieniu i przestancie sie bac,ze urazicie kogos kto jest moralnym dnem

No nic opuszczam ten temat  xD

Tyle że dziwka, Pani lekkich obyczajów, czy też prostytutka to opis zajęcia zarobkowego, więc co to ma wspólnego ze zdradą? No chyba, że dziewczyna zdradzała chłopaka prostytuując się. Jednak pewnie w 99% przypadku zdrad nie chodzi o zarobek.

Tak językowo to jest tylko jedno określenie chyba na zdradę: cudzołożnica, jak już powiedziała Gloria.
W teorii może jeszcze pasować puszczalska, kurwa - mocne ale to jest tak szerokie określenie że pasuje do wszystkiego (i oczywiście faceta też tak można nazwać).

8

bobik84 napisał/a:

Nie chodzi mi o żadna historię, mam proste pytanie.

Jak można nazwać kobiete która zdradza zdradziła męża chlopaka?

- dziwka
- prostytutka
- kurwa
- puszczalska

Czy raczej żona która zdradziła męża i nie jest kurwą, tylko po prostu zdradziła 
wedlug mnie jednak epitet powinien byc na takie zachowanie, najlepsze to prostytutka wg mnie, a wg was?

Co jest adekwatne a co jest przesadą?
Pytam tak językowo bez żadnych historii jak wy uważacie

To nawiązanie do Twojej historii związanej ze zdradą żony? Co się stało takiego po drodze, że postanowiłeś znów to otworzyć i analizować?

9 Ostatnio edytowany przez Bert44 (Wczoraj 17:04:37)

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:
bobik84 napisał/a:

która zdradza zdradziła męża chlopaka?

Kogo zdradziła? męża chłopaka czyli geja?

Jeśli zdradzila to znaczy że jej facet nie potrafi dać jej tego czego ona potrzebuje

To nie takie proste

A mam dawać w związku WSZYSTKO czego potrzebuje?

10

bobik84 napisał/a:
GloriaSoul napisał/a:

Cudzołożnica

to jest za łagodne

Łagodne ale precyzyjne. Prostytutka to za €. Poza tym prostytutka może nie mieć faceta i nie zdradzać a dalej będzie prostytutką więc nazwa nierprecyzyjna. A cudzołożnica już tak

11

Julia life in UK napisał/a:

... trzeba nazwac rzeczy po imieniu kobieta,ktora zdradza to dziwka,a facet który zdradza to dziwkarz proste.

Alento nie jest nazywanie po imieniu. Dziwka to oddająca sie za kasę a dziwkarz to korzytąjacy z uslug dziwki. Jak sypia z sąsiadk! to już nie dziwkarz

12

bobik84 napisał/a:
GloriaSoul napisał/a:

Cudzołożnica

to jest za łagodne

Zamierzasz werbalnie znokautować swoją żonę?

13

GloriaSoul napisał/a:

Cudzołożnica

nieśmiało wtrącę, że niekoniecznie seks odbył się w cudzym łóżku. akcja mogła dziać się przykładowo na stole w kuchni lub na stojąco w korytarzu, lub w łóżku własnym.

14

Noble napisał/a:
GloriaSoul napisał/a:

Cudzołożnica

nieśmiało wtrącę, że niekoniecznie seks odbył się w cudzym łóżku. akcja mogła dziać się przykładowo na stole w kuchni lub na stojąco w korytarzu, lub w łóżku własnym.

Wtrącenie było nieśmiałe, za to śmiałe były propozycje wink big_smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Krótka piłka - jak to nazwać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024