nowych tematow i slowa dotrzymam ,ale...
Ja mam poważny problem natury psychicznej. Chodzi o pisanie na forum. Wiem,że obiecałam nie spamowac nowymi tematami i słowa chce dotrzymać,ale z trudnością mi to wychodzi ,bo ja mam ludzie ogromna i niekontrolowana potrzebe pisania o roznych sprawach w moim życiu. Jak nie napisze czegos o sobie to jestem chora w przenosni i doslownie.
Teraz to mam takie wrażenie,że wedlug wielu tutaj osób to mam tutaj tylko pokornie odpowiadac innym na pytania i dawac innym rady na ich problemy i zyciowe rozsterki,a o swoich problemach i zyciowych przygodach to nawet nic pisać juz nie moge,bo zaraz bede mieć spam.... moje pytanie wiec brzmi jak mam sie pozbyć tej potrzeby pisania o sobie innym i zdawania relacji ze swojego życia?
Co mam robic jeżeli znowu dostane kiedyś diagnoze jakies choroby albo znajde fajnego chlopaka albo no chociazby zaloze ten ogrod kwiatowy czy pojade na wycieczke czy co innego zrobie w zyciu ciekawego? Mam o tym wszystkim nie pisać tutaj,tylko zachowac w milczeniu dla siebie?
Zastanawiam się czy to nie jest jakieś psychiczne zaburzenie ta potrzeba zdawania relacji ze swojego życia... Jak myślicie? Ludzie, ratunku proszę o pomoc ja ledwie wytrzymuje nie pisać o sobie . A niestety nie mogę pisać,bo zaraz bede miec spam
I chciałam raz jeszcze przeprosić za swoje glupie zachowanie kilka dni temu