Witam. Poszukuję dziewczyn do stałego związku i do założenia rodziny, które są siatkarkami i grają w siatkówkę.
2 Wczoraj 19:25:55 Ostatnio edytowany przez Priscilla (Wczoraj 19:29:29)
Witam. Poszukuję dziewczyn do stałego związku i do założenia rodziny, które są siatkarkami i grają w siatkówkę.
Pomyślmy - ma dać się zapłodnić, być naturystką i siatkarką. Obawiam się, że będzie trudno ![]()
Edycja:
Doczytałam przed chwilą, że chcesz stworzyć związek poliamoryczny i założyć wielodzietną rodzinę, a siatkarka i naturystka w jednej osobie powinna być też samotną matką z córką. Teraz to już widzę w tym mission impossible! ![]()
3 Wczoraj 20:37:55 Ostatnio edytowany przez Bert44 (Wczoraj 20:38:35)
kosynus1994 napisał/a:Witam. Poszukuję dziewczyn do stałego związku i do założenia rodziny, które są siatkarkami i grają w siatkówkę.
Pomyślmy - ma dać się zapłodnić, być naturystką i siatkarką. Obawiam się, że będzie trudno
Edycja:
Doczytałam przed chwilą, że chcesz stworzyć związek poliamoryczny i założyć wielodzietną rodzinę, a siatkarka i naturystka w jednej osobie powinna być też samotną matką z córką. Teraz to już widzę w tym mission impossible!
Ja bym dorzucil siatkarka z upodobaniami artystycznymi. Specjzlizacja rzeźba w drewnie. I jeszcze, jeszcze....zeby poziomki lubila i miala chomika.
A teraz podstawowe pytanie na ktore czeka Autor - dlaczego siatkarka?
I dlaczego stały?
Ja bym dorzucil siatkarka z upodobaniami artystycznymi. Specjzlizacja rzeźba w drewnie. I jeszcze, jeszcze....zeby poziomki lubila i miala chomika.
A teraz podstawowe pytanie na ktore czeka Autor - dlaczego siatkarka?
I dlaczego stały?
Czekaj, czekaj... Jest też coś o nimfomankach i sponsorkach, ale tu już nie wiem, czy to też odnosi się do siatkarki? <facepalm> Za to na pewno mowa jest o stałym związku
Mnie nasunęło się inne pytanie: jak stały związek może stworzyć ktoś, kto sam jest tak rozchwiany w swoich oczekiwaniach? ![]()