Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 4,549 ]

131 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-06-30 22:35:55)

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Elle88 napisał/a:

Mnie z takim tekstem wyjechali ze 2 czy 3 razy panowie tuż po 30-ce, żeby było śmieszniej smile

Tuż po 30 czy nawet 20 parę też było. Ale żaden nie zareagował aż tak big_smile i nawet z niektórymi pogadałam sobie jeszcze potem big_smile Zauważ, że on nie chciał seksu w prostym tego słowa znaczeniu. Żony szukał smile

Mrs.Happpiness - to trzymamy kciuki, nie? big_smile

Zobacz podobne tematy :

132

santapietruszka napisał/a:

Tuż po 30 czy nawet 20 parę też było. Ale żaden nie zareagował aż tak big_smile i nawet z niektórymi pogadałam sobie jeszcze potem big_smile Zauważ, że on nie chciał seksu w prostym tego słowa znaczeniu. Żony szukał smile

Mrs.Happpiness - to trzymamy kciuki, nie? big_smile

Do mnie czasem też piszą, że niby żony szukają, ale nie jest to wśród mojego pokolenia na tyle powszechne. Prędzej cisną z pytaniami na temat seksu, czy jestem zboczona, czy jestem dziewicą, czy lubię ostrzejsze zabawy w łóżku, te sprawy tongue Sama nie wiem co jest gorsze... big_smile

P.S. Jasne smile
Oby tylko nie dali sobie drugiej bramki strzelić, bo wtedy ich chyba rozniosę big_smile

133

Santapietruszka, to ci co do mnie wyjechali też ŻONY szukali, ahahahha.

134 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-06-30 22:46:31)

Elle88 napisał/a:

Przecież tam wszyscy szukają żony i miłości na całe życie big_smile w czym masz problem? big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:

Oby tylko nie dali sobie drugiej bramki strzelić, bo wtedy ich chyba rozniosę big_smile

O, to to big_smile

135

Elle88 napisał/a:

Przecież tam wszyscy szukają żony i miłości na całe życie big_smile w czym masz problem? big_smile

No wiadomo tongue

Chociaż tym głupolom naprawdę w większości może się wydawać, że tak się żony szuka. przedstawiasz się, "Zarzucasz wędkę" i czekasz co się przyplącze to z tego wybierasz, nie wysilając się zbytnio. A jak się znudzi to następna i dawaj dalej wink

Ja ostatnio stwierdziłam, że mam jakąś awersję do facetów i w zasadzie znowu jestem na etapie, że się "drażnię" głównie, bo ich nakręcam (a w zasadzie sami się nakręcają i planują coś) a mnie się odechciewa.

136

Elle88 napisał/a:

Chociaż tym głupolom naprawdę w większości może się wydawać, że tak się żony szuka. przedstawiasz się, "Zarzucasz wędkę" i czekasz co się przyplącze to z tego wybierasz, nie wysilając się zbytnio. A jak się znudzi to następna i dawaj dalej wink

Czasem mam wrażenie, że naprawdę tak jest. Są to głównie faceci przekonani o swej wyjątkowej zajebistości. Z normalnymi, znającymi swoje wady i zalety - czyli swoją wartość - rozmawia się zupełnie normalnie, niezależnie od tego, czy coś iskrzy, czy nie smile

137

Elle88 napisał/a:

Ja ostatnio stwierdziłam, że mam jakąś awersję do facetów i w zasadzie znowu jestem na etapie, że się "drażnię" głównie, bo ich nakręcam (a w zasadzie sami się nakręcają i planują coś) a mnie się odechciewa.

Czyli bez zmian u Ciebie pod tym względem? smile

138

Mrs.Happiness napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Czyli bez zmian u Ciebie pod tym względem? smile

Na Zachodzie bez zmian tongue

A poważniej.. umówiłam się wstępnie znowu z kimś, ale już mi się odechchiało, bo on z tych 'nie rozmawiających przez portal' mhm. Czyli mam prawie w ciemno iść, thx but no thx.
A drugi mnie zamęczał z kolei wiadomościami, naprawdę do przesady i stwierdziłam, że musi mieć jakieś problemy z poczuciem wartości i chyba kobietami. Kilka wiadomości BEZ odpowiedzi to chyba jasny komunikat, żeby wyluzował, a ten dalej swoje.
Czyli tak od ściany do ściany trochę wink

139

Elle88 napisał/a:

A poważniej.. umówiłam się wstępnie znowu z kimś, ale już mi się odechchiało, bo on z tych 'nie rozmawiających przez portal' mhm. Czyli mam prawie w ciemno iść, thx but no thx.
A drugi mnie zamęczał z kolei wiadomościami, naprawdę do przesady i stwierdziłam, że musi mieć jakieś problemy z poczuciem wartości i chyba kobietami. Kilka wiadomości BEZ odpowiedzi to chyba jasny komunikat, żeby wyluzował, a ten dalej swoje.

Czyli norma na portalach, tak naprawdę smile

140

Elle88 napisał/a:

Na Zachodzie bez zmian tongue

Mnie to śmieszy, gdy ktoś mówi, że nie rozmawia przez portal, że od razu chce się spotkać, a jeśli nie, to sayonara. To na cholerę konto na portalu zakłada, bo nie rozumiem? Niech zaczepia kobiety face to face, jeśli nie chce pisać. Bezsens taki. Brak jaj, by zagadać w realu, ale żal czasu, aby zainteresować jakoś kobietę poznaną w sieci tongue

Ja póki co dalej nie szukam, bo znajomość z chłopakiem z badoo wciąż kwitnie, ale i tak jestem czujna. Zresztą nie byłabym sobą, gdybym opuściła gardę big_smile

141

Mrs.Happiness napisał/a:

Mnie to śmieszy, gdy ktoś mówi, że nie rozmawia przez portal, że od razu chce się spotkać, a jeśli nie, to sayonara. To na cholerę konto na portalu zakłada, bo nie rozumiem? Niech zaczepia kobiety face to face, jeśli nie chce pisać. Bezsens taki. Brak jaj, by zagadać w realu, ale żal czasu, aby zainteresować jakoś kobietę poznaną w sieci tongue

Wiesz, oni to tłumaczą, że niby "sieć to sieć, a real to real", ale jeśli nawet to nawet poznając kogoś w realu zanim się z nim umówisz powinien Cię sobą umieć jakoś zainteresować, inaczej skończy się na miłym uśmiechu.
A tu niektórym się wydaje, że można to obejść, obejść bycie interesującym.
Inna rzecz że z reguły ci, co chcą się spotkać praktycznie odrazu w realu to rzadko kiedy chcą ustalać jakieś terminy, tylko tak na "spontanie" i na szybko, co dla mnie - starej wygi - jest sygnałem, że interes się kręci i zdecydowanie małe szanse, że w tym wszystkim chodzi o rzeczywiste poznanie jednej kobiety. Raczej kilka lub kilkanaście płytkich relacji dla podniesienia ego.

Ja póki co dalej nie szukam, bo znajomość z chłopakiem z badoo wciąż kwitnie, ale i tak jestem czujna. Zresztą nie byłabym sobą, gdybym opuściła gardę big_smile

No to fajnie smile <fingers crossed>

142

Elle88 napisał/a:

Wiesz, oni to tłumaczą, że niby "sieć to sieć, a real to real", ale jeśli nawet to nawet poznając kogoś w realu zanim się z nim umówisz powinien Cię sobą umieć jakoś zainteresować, inaczej skończy się na miłym uśmiechu.
A tu niektórym się wydaje, że można to obejść, obejść bycie interesującym.
Inna rzecz że z reguły ci, co chcą się spotkać praktycznie odrazu w realu to rzadko kiedy chcą ustalać jakieś terminy, tylko tak na "spontanie" i na szybko, co dla mnie - starej wygi - jest sygnałem, że interes się kręci i zdecydowanie małe szanse, że w tym wszystkim chodzi o rzeczywiste poznanie jednej kobiety. Raczej kilka lub kilkanaście płytkich relacji dla podniesienia ego.

Bo oni myślą, że wystarczy zdjęcie, jakiś rzucony mimochodem komplement i już jesteś jego. Zresztą nie oszukujmy się, jak zdjęcie jest fajne, to wiele dziewczyn na to leci bez zawahania. Skoro więc mogą mieć to, czego szukają za najniższą cenę, to co się będą wysilać. Smutne, ale prawdziwe.

Elle88 napisał/a:

No to fajnie smile <fingers crossed>

Dzięki smile
Byle tylko się nie skończyło zanim na dobre się zacznie big_smile
I byle moja własna nieufność tego nie popsuła tongue

143

Mrs.Happiness napisał/a:

Bo oni myślą, że wystarczy zdjęcie, jakiś rzucony mimochodem komplement i już jesteś jego. Zresztą nie oszukujmy się, jak zdjęcie jest fajne, to wiele dziewczyn na to leci bez zawahania. Skoro więc mogą mieć to, czego szukają za najniższą cenę, to co się będą wysilać. Smutne, ale prawdziwe.

Dokładnie, Maleńka wink
Ale oni twierdzą, że szukają kogoś z kim można pogadać inteligentnego..tylko gadać nie chcą, hahahaha NOT so much:/

Inna sprawa, że do mnie naprawdę NAPRAWDĘ ciężko jest pasować.
Nie chodzi o wymagania, tylko specyfikę modelu wink

144

Elle88 napisał/a:

Inna sprawa, że do mnie naprawdę NAPRAWDĘ ciężko jest pasować.
Nie chodzi o wymagania, tylko specyfikę modelu wink

No to prawda, zdecydowanie masz wyjątkową osobowość. Ale gdzieś tam powinien być mężczyzna odpowiedni dla Ciebie wink
Tylko trzeba jeszcze rozgryźć gdzie go znaleźć big_smile

P.S. Santapietruszka sad sad

145

Mrs.Happiness napisał/a:

P.S. Santapietruszka sad sad

sad sad sad
Elle maczała w tym palce, założę się...

146

sad sad sad

Myślisz? yikes Moim zdaniem by nam tego nie zrobiła...

147

Mrs.Happiness napisał/a:

sad sad sad

Myślisz? yikes Moim zdaniem by nam tego nie zrobiła...

Nam nie... ale pieron wie, z kim akurat gadała na jakimś tam portalu i czym jej ten ktoś podpadł...

148

A co, przerżnęli ? https://t1.ftcdn.net/jpg/00/74/37/54/160_F_74375439_ToYSYKJptwZ5EadjfB217wYFNT6lUtsn.jpg

Ja nic nie maczałam, bo akurat była sytuacja (zastanawiałam się czy informować Was o tym), że PIERWSZY RAZ w życiu, uderzyłam się w dużego palca u nogi i prawie mi sie paznokieć złamał <ojejuśkuuuu> sad brrr..Mówię Wam. No aż nie mogę o tym mówić hmm

No, a tak to jadła 2 x kostkę rosołową, bo nie przemyślałam tego wieczoru.. no i marzę o czipsie, ale to jutro sad

To ile przerżnęli?

149

Elle88 napisał/a:

Ja nic nie maczałam, bo akurat była sytuacja (zastanawiałam się czy informować Was o tym), że PIERWSZY RAZ w życiu, uderzyłam się w dużego palca u nogi i prawie mi sie paznokieć złamał <ojejuśkuuuu> sad brrr..Mówię Wam. No aż nie mogę o tym mówić hmm

To uważaj, bo jak ja sobie tak pierwszy raz w życiu zrobiłam, to mi potem paznokieć się wykrzywił i musiałam wyrywać tongue

Nie przerżnęli, grali nieźle, szacun w tym roku wyjątkowo smile Ale z karnymi nigdy nic nie wiadomo big_smile

150

Było 1:1, ale w karnych z nami wygrali sad
A tak pięknie nam szło...

P.S. Współczuję, biedny palec <głaszcze>

151

A propos wątku wiodącego wink powiem Wam newsa z ost, chwili.. Mam wielbicielkę od kilku dni na pewnym portalu.
Sądziłam, że przyjęła info o mym braku mięty do igraszek, tymczasem widzę, że zagląda i zagląda.. Ładna skubana, tyle że..cholera nie wyobrażam se dotykać kobity i się tym podniecać jakoś szczególnie hmm Nie chciałabym jej przykrości zrobić.

No w sumie trochę szkoda, bo zawsze to jakaś nauka o życiu i doświadczenie wink, ale co zrobić.. sad

152

Elle88 napisał/a:

A propos wątku wiodącego wink powiem Wam newsa z ost, chwili.. Mam wielbicielkę od kilku dni na pewnym portalu.
Sądziłam, że przyjęła info o mym braku mięty do igraszek, tymczasem widzę, że zagląda i zagląda.. Ładna skubana, tyle że..cholera nie wyobrażam se dotykać kobity i się tym podniecać jakoś szczególnie hmm Nie chciałabym jej przykrości zrobić.

No w sumie trochę szkoda, bo zawsze to jakaś nauka o życiu i doświadczenie wink, ale co zrobić.. sad

Pracownik administracji portalu. Zastanawia się, czy zbanować, czy nie...

153

Elle88 napisał/a:

To też znam. Dość często byłam na portalach zaczepiana przez dziewczyny. Niektóre nawet pisały do mnie jakiś czas, mniej lub bardziej bezpośrednie teksty leciały spod ich palców. Ale też jakoś nie umiem sobie wyobrazić siebie z kobietą. Jednak facet to facet smile

154

Nie, że facet to facet nawet. Bo facet to jest goryl, wiesz co o nich myślę wink tongue

Po prostu szkoda kobitki, że nawet jak mi będzie przyjemnie to jej się raczej nie odwdzięczę bo mi "nie stanie" i będzie dziwnie.. jednak z kobitkami trzeba delikatniej, wiadomo.

155 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-01 14:42:06)

A ja lubię big_smile
Zresztą po niemiłych doświadczeniach z panami, którzy nie interesowali się piłką, oczekuję takiego, co się interesuje, może taki będzie normalny big_smile

Chyba się naprawiłem bo po meczyku na którym wypiłem nawet sporo big_smile poszedłem grzecznie do domu i chyba w końcu jestem normalny ^^ big_smile. Jak się przed chwilką dowiedziałem pozostali "urzędowali" do 6 rano (a to pijaki big_smile)

156

"Hit" sprzed chwili:

- Hej, kawka?"

Chyba jestem nie w sosie bo go spytałam czy oszalał tongue niedobra ja.

Ale nie mogę.
Skąd pomysł, że ktoś w ogóle jest zainteresowany 'z góry' nim.
Szoke wink

157

Elle88 napisał/a:

Nie, że facet to facet nawet. Bo facet to jest goryl, wiesz co o nich myślę wink tongue

Po prostu szkoda kobitki, że nawet jak mi będzie przyjemnie to jej się raczej nie odwdzięczę bo mi "nie stanie" i będzie dziwnie.. jednak z kobitkami trzeba delikatniej, wiadomo.

Innymi słowy, jesteś pewna, że się nie napalisz na kobietę, tak? smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Chyba się naprawiłem bo po meczyku na którym wypiłem nawet sporo big_smile poszedłem grzecznie do domu i chyba w końcu jestem normalny ^^ big_smile. Jak się przed chwilką dowiedziałem pozostali "urzędowali" do 6 rano (a to pijaki big_smile)

No jaki grzeczny chłopiec <głaszcze> big_smile big_smile

Elle88 napisał/a:

"Hit" sprzed chwili:

- Hej, kawka?"

Chyba jestem nie w sosie bo go spytałam czy oszalał tongue niedobra ja.

Ale nie mogę.
Skąd pomysł, że ktoś w ogóle jest zainteresowany 'z góry' nim.
Szoke wink

Haha, pewnie się poradników naczytał o tym, jak to trzeba być bezpośrednim i konkretnym w kontaktach z kobietami tongue big_smile

158

Mrs. Happiness, raczej na 95% nie. Ten 5% zawsze warto sobie zostawić wink
Miałam okazję kilkukrotnie, ale tylko 2 razy kobieta mi się wizualnie naprawdę podobała że przez chwilę rozważałam ich propozycje. Ale wizualizacje ew. aktu zawsze rozwiewały wątpliwości wink

Haha, pewnie się poradników naczytał o tym, jak to trzeba być bezpośrednim i konkretnym w kontaktach z kobietami tongue big_smile

No, taki typowy gówniak, któremu się wydaje, że więcej może niż może wink

159

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

No jaki grzeczny chłopiec <głaszcze> big_smile big_smile

Eee no ja dopiero mógłbym być grzeczny wink big_smile

Elle, jak się mecz podobał? wink big_smile big_smile

160

WuWuA83 napisał/a:

Elle, jak się mecz podobał?

Też myślę, że to spokojnie mógłbyś być Ty.
Z takim tekstem smile

161

Nie mam konta na żadnym portalu więc z tego powodu nie smile a nawet jak bym miał to raczej na 100% nie wyskoczył bym z tematem sportowym bo raczej kobiety piłką się nie interesują tak więc myślę że to nie miało by miejsca.

162

Miałoby miejsce.

163

Elle88 napisał/a:

Mrs. Happiness, raczej na 95% nie. Ten 5% zawsze warto sobie zostawić wink
Miałam okazję kilkukrotnie, ale tylko 2 razy kobieta mi się wizualnie naprawdę podobała że przez chwilę rozważałam ich propozycje. Ale wizualizacje ew. aktu zawsze rozwiewały wątpliwości wink

To ja podobnie w sumie. Czasem kobieta potrafi zachwycić urodą, ale jak sobie pomyślę, że miałaby mnie dotykać albo ja ją... wielkie NIE. Zresztą musiałabym się najpierw zakochać, więc tym bardziej słabo, bo jakoś nie wyobrażam sobie związku z kobietą. No ale jakaś tam ciekawość pozostaje big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

No, no, bo się jeszcze zakocham big_smile big_smile

164 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-01 19:46:52)

Prostak wersja max: "Kawa?"

<ładuje AK-47>

165

Elle88 napisał/a:

Prostak wersja max: "Kawa?"

<ładuje AK-47>

Wersja lvl wyżej: "Kawa? Mój numer..., zadzwoń" big_smile

Piątek wieczór - nudzą się big_smile

166

Nie no, jak level wyżej? Jak to 3 słowa co najmniej. To właśnie kulturka już.

Ale powiem, że czasem palce świerzbią żeby pokierować do lustra. chociaż..pewnie byłaby erekcja.

167

Elle88 napisał/a:

Nie no, jak level wyżej? Jak to 3 słowa co najmniej. To właśnie kulturka już.

Kulturka to by była, jakby przynajmniej o mój numer telefonu zapytał... też miałby 3 słowa mniej więcej...

168 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-01 20:04:16)

Oj Twój numer.. Chciałabyś. On Sprite, Ty - Pragnienie, nie wiesz?
big_smile

169

Pewnie, że chciałabym. Bardzo. Bardzo chciałabym wtedy odpowiedzieć nie dam big_smile

170

To by Ci powiedział kilka słów ..Taki gość tongue Znamy to.

Aleee fajnie, że jest opcja Ignoruj i się w ogóle nie trzeba produkować.

171

A ja coś dzisiaj gorszy humor mam i mniejszą tolerancję chyba, bo zaczynam się wkurzać jak mi ktoś dłuższą chwilę nie odpisuje big_smile
Albo może już jestem na tyle uprzedzona po tych wszystkich akcjach, które mi panowanie serwowali wcześniej... Wcale by mnie to nie zdziwiło tongue

Tak czy inaczej, postanowiłam, że wpadnę do Was, by wyluzować big_smile
Widzę, że na portalach nadal wesoło smile
Ja badoo usunęłam ostatnio, zresztą tam mniej takich perełek jest niż na np. fotce big_smile

172

Mrs.Happiness napisał/a:

A ja coś dzisiaj gorszy humor mam i mniejszą tolerancję chyba, bo zaczynam się wkurzać jak mi ktoś dłuższą chwilę nie odpisuje big_smile

No, to uważaj, bo idziesz w kierunku przeinwestowania w zaangażowaniu, a ledwie znasz gościa :> risky stuff wink

Na fotce nigdy nie byłam i pewnie nie będę, bo tam to trzeba walnąć tych fotek trochę i ogólnie chyba nic z tego nie wynika ?

173

Elle88 napisał/a:

No, to uważaj, bo idziesz w kierunku przeinwestowania w zaangażowaniu, a ledwie znasz gościa :> risky stuff wink

Na fotce nigdy nie byłam i pewnie nie będę, bo tam to trzeba walnąć tych fotek trochę i ogólnie chyba nic z tego nie wynika ?

No dlatego przyszłam się ostudzić troszkę big_smile
To znaczy, on potrafi kilka razy dziennie do mnie dzwonić nawet jak dopiero co pisaliśmy i nie mogę powiedzieć, że się nie stara, ale ostatnie dni takie zabiegane ma i wiesz, bywa, że naprawdę chaotycznie wyglądają nasze rozmowy. A że ja naprawdę mam już alergię na odpisywanie z opóźnieniem, to muszę się pilnować, żeby mnie to nie zniechęciło tak z marszu. Tym bardziej, że nie znam dnia ani godziny, gdy mi się włączy moja chęć odwrotu wink

Ja mam kilka zdjęć, to wystarcza w sumie. Generalnie wielkich oczekiwań nie mam nigdy po tym portalu, ale trzeba przyznać, że jest wyjątkowo zabawnie, szczególnie gdy faceci zaczną lecieć z dziwnymi propozycjami. Takich jak tam, to nigdzie nie dostawałam big_smile

174

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

No, no, bo się jeszcze zakocham big_smile big_smile

Wiesz, z jednej strony bym chciał taką spokojną dziołchę smile a z drugiej strony mogło by mi być jej szkoda że trafiła jednak bądź co bądź na wariata. No  chyba, że rzeczywiście stracił bym głowę dla niej to może i bym się czół lepiej i też ona.  Na razie siedzę z chyba wybitym barkiem (prawdopodobnie) i w sumie płaczę smile ( to nie żart)   heh

175

Wuwu-83 napisał/a:

Na razie siedzę z chyba wybitym barkiem (prawdopodobnie) i w sumie płaczę smile ( to nie żart)   heh

To idź się połóż, a nie klikolisz.
Połóż się cichutko jak myszka i tak leż.

JA Ci powiem kiedy przestać.
big_smile

176

On-WuWuA-83 napisał/a:

Wiesz, z jednej strony bym chciał taką spokojną dziołchę smile a z drugiej strony mogło by mi być jej szkoda że trafiła jednak bądź co bądź na wariata. No  chyba, że rzeczywiście stracił bym głowę dla niej to może i bym się czół lepiej i też ona.  Na razie siedzę z chyba wybitym barkiem (prawdopodobnie) i w sumie płaczę smile ( to nie żart)   heh

Sprecyzuj "spokojna dziołcha" big_smile

A jak to się stało, że masz wybity bark? Biłeś się z kimś? Miałeś grzeczniejszy być ponoć! tongue

177

Elle do szpitala dopiero jutro najwcześniej pojadę a klikolę" ponieważ nie jestem taki żebyh zamykać się w sobie jak coś sie stanie chociaż też nie jestem taki że tak jak inni oznaczam na fb że trafiłem do szpitala hehehe. Hahahaha to jest porypane ale stało się to w sumie przez dziewczynę - mojego kumpla big_smile big_smile. Cóż głowa nie funkcjonuje dobrze gdy facet jest zakochany w idiotce - totalnym toksyku z której śmieją się publicznie inne pany a mi jako koledze jest okrutnie wstyd za sytuację w której on się znalazł i w sumie też ja big_smile

178

E tam, nie wstydź się. Pamiętaj - wszystko dla ludzi smile wink

Nie zgadniecie co oglądam !!!

"Bridget Jones" cz.2
I nie mogę się doczekać na 3-cią, zaraz będzie w kinach!!!!

Z tego rozumiem, że przyszedł czas na poszukiwania męża, skoro w ten nurt  kinematografii uderzam.

179

Mrs.Happiness napisał/a:

Sprecyzuj "spokojna dziołcha" big_smile

Z zapamiętanej fotki wyglądałaś mi na taką może nie spokojną ale grzeczną ;p To tylko takie przeświadczenie smile.

Ps. Płaczę to zbyt dużo powiedziane - boli ale żyję xDDDDDD

180 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-01 21:44:05)

Elle88 napisał/a:

Nie zgadniecie co oglądam !!!

"Bridget Jones" cz.2
I nie mogę się doczekać na 3-cią, zaraz będzie w kinach!!!!

Z tego rozumiem, że przyszedł czas na poszukiwania męża, skoro w ten nurt  kinematografii uderzam.

Haha, to ja życzę powodzenia w szukaniu męża! big_smile
Może akurat zdążysz przed premierą big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Z zapamiętanej fotki wyglądałaś mi na taką może nie spokojną ale grzeczną ;p To tylko takie przeświadczenie smile.

Ps. Płaczę to zbyt dużo powiedziane - boli ale żyję xDDDDDD

Mi bardziej chodziło o to, co rozumiesz przez spokojną dziołchę.
Jednak zgodzę się z tym, że jestem grzeczna.
Ale to też zależy o jaką grzeczność chodzi smile

P.S. Prawdziwy mężczyzna nie wstydzi się łez big_smile tongue

181

Haha, to ja życzę powodzenia w szukaniu męża! big_smile

http://s2.quickmeme.com/img/86/866b2fc11304c3092648d4e6eb40eb1d6b28d64a87a98df517b51d5f76c0fe62.jpg
Taaa..  wink

Ludzie, piątek a my zamulamy na Forum.
Chyba musimy się ożenić wszyscy!!

Ps. https://www.youtube.com/watch?v=23GtNKYQj7c  omajgaaad, jakie to ładne.. no nie Happiness? <3

182

Elle88 napisał/a:

http://s2.quickmeme.com/img/86/866b2fc11304c3092648d4e6eb40eb1d6b28d64a87a98df517b51d5f76c0fe62.jpg
Taaa..  wink

Ludzie, piątek a my zamulamy na Forum.
Chyba musimy się ożenić wszyscy!!

Ps. https://www.youtube.com/watch?v=23GtNKYQj7c  omajgaaad, jakie to ładne.. no nie Happiness? <3

Haha, akurat zjarana Bella bez dwóch zdań oddaje Twój entuzjazm big_smile

No właśnie to jest smutne, ale ja niestety umieram z powodu dni kobiecych, haha, więc na więcej mnie nie stać. Trochę klikam z "moim" chłopakiem z badoo, ale nadal zawiechy łapie, także tak. Pozostaje mi forum i muzyka, cały wieczór coś leci i sobie podśpiewuję, bo why not big_smile Przynajmniej humor jakoś trzymam w ryzach smile

P.S. Taaaaak <3

183

Mrs.Happiness napisał/a:

Tobie może i mógłbym się wypłakać ale w sumie i po co? Trochę mi to zakrawa na żałość big_smile Wydaje mi się, że facet nie potrzebuje płakać do kobiet a jeżeli już musi płakać to weźmie 0,5l wink i pójdzie do najlepszego kumpla i tam sobie popłacze. Nie raz byłem świadkiem jak chłopaki płakali pod wpływem ale mówili sporo prawdy i nie i uważam tego za obciachową akcję tongue

Elle, w czym rzecz? Przecież jestś ponoć hiper i super tak wiec mąż powinien się znaleźć się prawie automatycznie. ^^

184 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-01 22:00:54)

On-WuWuA-83 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

Tobie może i mógłbym się wypłakać ale w sumie i po co? Trochę mi to zakrawa na żałość big_smile Wydaje mi się, że facet nie potrzebuje płakać do kobiet a jeżeli już musi płakać to weźmie 0,5l wink i pójdzie do najlepszego kumpla i tam sobie popłacze. Nie raz byłem świadkiem jak chłopaki płakali pod wpływem ale mówili sporo prawdy i nie i uważam tego za obciachową akcję tongue

Moim zdaniem to bez różnicy, czy facet płacze przy innym facecie, czy przy kobiecie. Czasem za bardzo się cykamy zachowywać jak... ludzie, tak zauważyłam. Skoro może się ktoś przy mnie pośmiać, to i wypłakać się może. Nie mam nic przeciwko i inni też nie powinni mieć. Chociaż rozumiem, że męska duma zawsze robi swoje big_smile tongue

Btw. Nadal nie wiem co miałeś na myśli przez tą spokojną, a serio jestem ciekawa dlaczego sprawiam takie wrażenie i co się za tym dokładnie kryje big_smile

185

WuWu, niepotrzebnie boli Cię mój brak użalania się nad sobą wink Jestem zupełnie normalną kobietą, z wadami i zaletami.
A znaleźć byle kogo nietrudno, masz racje. Chyba nie zrozumiałeś mojego przesłania, nie szkodzi, nie pierwszy raz wink

186

Wiecie, tak z innej beczki, dotarło do mnie ostatnio jak bardzo smutne jest, że w sumie coraz więcej osób ma takie podejście jak to zostało ukazane w tej piosence :

I weź tu znajdź kogoś normalnego, niezatrutego przez ten wszechobecny syf tongue

187 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-01 22:09:47)

Happiness, cóż.. jak kilka razy spotykasz takich ludzi na swojej drodze to nie wiesz kiedy sama taka jesteś wink Tak to działa.
Można potem próbować się kontrolować i wrócić do "dawnej siebie", ale biorąc pod uwagę, że nie można przeżyć pierwszego razu 2 razy wink , czytaj: nie da się wrócić do bycia 'niezapisaną kartką' pełną naiwnej wiary w to że ludzie są dobrzy, to naprawdę ciężka praca.. jeśli w ogóle jest możliwe potem zakochać się tak zupełnie ufnie i naiwnie w kimś i zainwestować w niego całego siebie.
Ja na tą chwilę na pewno nie potrafię, a raczej uczciwie mówiąc - nie chcę.
Przyjaźń, Rodzina - tak, ale poświęcać się dla faceta? Abstrakcja.

188

Elle88 napisał/a:

Happiness, cóż.. jak kilka razy spotykasz takich ludzi na swojej drodze to nie wiesz kiedy sama taka jesteś wink Tak to działa.
Można potem próbować się kontrolować i wrócić do "dawnej siebie", ale biorąc pod uwagę, że nie można przeżyć pierwszego razu 2 razy wink , czytaj: nie da się wrócić do bycia 'niezapisaną kartką' pełną naiwnej wiary w to że ludzie są dobrzy, to naprawdę ciężka praca.. jeśli w ogóle jest możliwe potem zakochać się tak zupełnie ufnie i naiwnie w kimś i zainwestować w niego całego siebie.
Ja na tą chwilę na pewno nie potrafię, a raczej uczciwie mówiąc - nie chcę.
Przyjaźń, Rodzina - tak, ale poświęcać się dla faceta? Abstrakcja.

Prawda, ciężko jest potem wymazać takie doświadczenia. W ogóle ciężko jest wymazać cokolwiek. Zresztą podejrzewam, że jak raz się zasmakuje takiego lekkiego podejścia do ludzi, związków i w ogóle, to potem są chwile, gdy korci, by do tego wrócić. Na przykład gdy pojawią się większe problemy.

No ja właśnie też mam takie rozkminy, czy potrafiłabym się komuś w pełni oddać. Niby chciałabym związku i w sumie sama jestem już trochę czasu, co powoli jest mi nie w smak, ale zaczynają się schody, gdy dochodzę w myślach do etapu, w którym mam komuś na tyle zaufać. Nie wiem tylko czy u mnie to kwestia "nie potrafię", czy tak jak Ty napisałaś "nie chcę".

189 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-01 22:28:59)

Mrs.Happiness napisał/a:

Prawda, ciężko jest potem wymazać takie doświadczenia. W ogóle ciężko jest wymazać cokolwiek. Zresztą podejrzewam, że jak raz się zasmakuje takiego lekkiego podejścia do ludzi, związków i w ogóle, to potem są chwile, gdy korci, by do tego wrócić. Na przykład gdy pojawią się większe problemy.

No ja właśnie też mam takie rozkminy, czy potrafiłabym się komuś w pełni oddać. Niby chciałabym związku i w sumie sama jestem już trochę czasu, co powoli jest mi nie w smak, ale zaczynają się schody, gdy dochodzę w myślach do etapu, w którym mam komuś na tyle zaufać. Nie wiem tylko czy u mnie to kwestia "nie potrafię", czy tak jak Ty napisałaś "nie chcę".

To nawet nie jest kwestia 'problemów' u takich ludzi, bo oni do tego etapu zazwyczaj nie dochodzą, umówmy się smile
Trudno mówić o prawdziwych "problemach" w 2-3 miesięcznych znajomościach, bo związkiem trudno to nazwać.

Ja jestem niezależna i dość 'narowista' z natury, ale jeśli trafiam na mądrego faceta to potrafię być fajna wink Tylko tych mądrych (rozumiejących kobiety, a nie tylko potrzeby fiuta) jest mało, jeszcze podziel to przez brak chemii to zostaje ile..? Promile procenta.
A potem facet, nawet jak jest mądry, to może być poblokowany przez wcześniejsze doświadczenia, tak jak ja - i jest kaplica wink Bo każda ze stron czeka i oczekuje, że to ta druga PIERWSZA się "poświęci" i opuści gardę. W szachach mówi się o takiej sytuacji -patowa wink

190 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-01 22:32:07)

Mrs.Happiness napisał/a:

Btw. Nadal nie wiem co miałeś na myśli przez tą spokojną, a serio jestem ciekawa dlaczego sprawiam takie wrażenie i co się za tym dokładnie kryje big_smile

Jakbyś byłą platyną opaloną na mahoń wink z dodatkami jakiegoś różu to bym sobie pomyślał że jesteś  raczej "agentką" która może lubić to i tamto wink, jak to chłopaki mówi taki gałgan big_smile. A tak to sprawiasz wrażenie takiej grzecznej dziołchy przynajmniej tak zapamiętałem - no która lubi sobie strzelać selfie z "pozami" ale takich jest milion pińcet na fb smile

Ell też bym z chęciaodpowiedział ;p ale kurka o obecnych warunkach przyrody to męczarnia by była bo sporo dłużej. Kurwa już sobie nie poćwicze pewnie przez następne 3-4 miechy hehehehe.

191 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-01 22:39:03)

Elle88 napisał/a:

To nawet nie jest kwestia 'problemów' u takich ludzi, bo oni do tego etapu zazwyczaj nie dochodzą, umówmy się smile
Trudno mówić o prawdziwych "problemach" w 2-3 miesięcznych znajomościach, bo związkiem trudno to nazwać.

Ja jestem niezależna i dość 'narowista' z natury, ale jeśli trafiam na mądrego faceta to potrafię być fajna wink Tylko tych mądrych (rozumiejących kobiety, a nie tylko potrzeby fiuta) jest mało, jeszcze podziel to przez brak chemii to zostaje ile..? Promile procenta.
A potem facet, nawet jak jest mądry, to może być poblokowany przez wcześniejsze doświadczenia, tak jak ja - i jest kaplica wink Bo każda ze stron czeka i oczekuje, że to ta druga PIERWSZA się "poświęci" i opuści gardę. W szachach mówi się o takiej sytuacji -patowa wink

No takich niby związków to nawet nie ma co brać na celownik, bo to śmiech na pustej sali dla mnie. Jednak są ludzie, którzy postanawiają, że się niby wielce zakochali i teraz będzie inaczej, czego doświadczyliśmy już nawet tu na forum. Jednak natura prędzej czy poźniej wygrywała i ktoś poleciał w tango.

Dlatego ja czasem gardę opuszczam, co prawda, bardzo rzadko, ale zdarza mi się choć odrobinkę pokazać, że mi zależy, żeby zobaczyć jaka będzie reakcja. Teraz na przykład chyba tak robię, ale bardziej podświadomie, bo z nim to jakoś inaczej jest. Gorzej tylko jak mi się nagle włączą wszystkie blokady, współczuję mu wtedy smile

Btw. Serio nieźle pokręcone jesteśmy, tak zauważyłam big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Jakbyś byłą platyną opaloną na mahoń wink z dodatkami jakiegoś różu to bym sobie pomyślał że jesteś  raczej "agentką" która może lubić to i tamto wink, jak to chłopaki mówi taki gałgan big_smile. A tak to sprawiasz wrażenie takiej grzecznej dziołchy przynajmniej tak zapamiętałem - no która lubi sobie strzelać selfie z "pozami" ale takich jest milion pińcet na fb smile

Haha, wiesz, w takim razie Ci dziękuję, bo uznaję oficjalnie za OGROMNY komplement, że jestem spokojną dziołchą big_smile big_smile

192

Spoko WuWu, wiemy, że zmóżdżanie nie jest Twoją najmocniejsza stroną wink

To jeszcze a propos kawałek, niestety Dżordż nie zrobił do niego teledysku: https://www.youtube.com/watch?v=_LiSLyWAvek

193 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-01 23:09:03)

Elle88 napisał/a:

Spoko WuWu, wiemy, że zmóżdżanie nie jest Twoją najmocniejsza stroną wink

Wydaje mi się że jakbym się przyłożył to mogła byś sie nie zawieść hahaha. Jak rozmawiam z kobietami to też np. staram sie ograniczać rzucanie k i ch tak aby nie robić sobie lipy:D big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:

Haha, wiesz, w takim razie Ci dziękuję, bo uznaję oficjalnie za OGROMNY komplement, że jestem spokojną dziołchą big_smile big_smile

Nie dziękuj ;p, to taka tylko internetowa opinia. Zwykle nie przedstawiam takowych jak przynajmniej nie popieszę z kimś trochę, no ale trzeba powiedzieć że trochę wymuszasz "streszczenie" wink big_smile Zonk by był jakbyś tak na prawdę była diabliczką ;p big_smile

194

WuWu-83 napisał/a:

Wydaje mi się że jakbym się przyłożył to mogła byś sie nie zawieść hahaha.

Tego nie wiemy, dopóki tylko Ci się "wydaje". wink

Ps. Wygląda, że przejęliśmy kolejny temat, może wrzucajmy jakieś fajne kawałki żeby trochę energii weszło.
U mnie aktualnie https://www.youtube.com/watch?v=SBjQ9tuuTJQ  zajebisty kawałek, nigdy się nie starzeje wink

195

On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie dziękuj ;p, to taka tylko internetowa opinia. Zwykle nie przedstawiam takowych jak przynajmniej nie popieszę z kimś trochę, no ale trzeba powiedzieć że trochę wymuszasz "streszczenie" wink big_smile Zonk by był jakbyś tak na prawdę była diabliczką ;p big_smile

No na bank nie jestem żadnym blond skwarkiem, jeśli o tym mowa, haha big_smile
Ani fizycznie, ani mentalnie smile
Ale też nie nazwałabym siebie jakąś bardzo spokojną. Potrafię zaszaleć. Tylko różnica jest taka, że ja nie szaleję byle gdzie i z byle kim wink

Elle88 napisał/a:

Ps. Wygląda, że przejęliśmy kolejny temat, może wrzucajmy jakieś fajne kawałki żeby trochę energii weszło.
U mnie aktualnie https://www.youtube.com/watch?v=SBjQ9tuuTJQ  zajebisty kawałek, nigdy się nie starzeje wink

Haha, o tym samym myślałam. Ale przynajmniej coś się dzieje na forum big_smile
O, fajny kawałek podrzuciłaś <3

Mi się ostatnio wkręcił na przykład ten:

Posty [ 131 do 195 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024