Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 9 10 11 12 13 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 651 do 715 z 4,549 ]

651

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Krejzolka82 napisał/a:

I nie rozumiem tej całej animy tongue

Nigdy nie oglądałaś, czy oglądałaś, ale Ci się nie podoba? smile

Lucyfer666 napisał/a:

Ja pamiętam granie w Blood (I WANT JOJO, JOJO, JOJO) i wypatrywanie czy rodzice kolegi nie wracają tongue (jedyny komputer u kolegi na osiedlu i 20 osób w jednym pokoju) - chyba te chore klimaty zostały we mnie do końca ^^

Magi znam - bardzo sympatyczne
(aż mi się przypomniało teraz ,w czasach liceum to potrafiłem całe noce maratony robić anime i tak leciałem do jednej serii do drugiej ^^)
Tasiemce takie jak Dragon Ball były fajne, ale potem jakoś tak przeskoczyłem na bardziej fabularne smile - chyba pierwszym było Fullmetal Alchemist na bodaj Hyperze, które mnie pochłonęło wink (motyw Dante bardzo jeden z moich ulubionych)

A co do ubioru to co powiecie dziewczyny o mundurach ? ^^

Haha, u mnie też PEŁNO osób zawsze przesiadywało! Często graliśmy w jakieś przygodówki, bo tam na życia się grało i najgorsze jak ktoś miał ostatnie życie, taka presja big_smile Ale śmiesznie było, naprawdę dobrze to wspominam smile

No ja potrafiłam też przesiedzieć całą noc, najlepiej mi się oglądało, bo nikt mi nie przerywał. Fullmetal nadal planuję obejrzeć, w sumie od dawna się za to zabieram. Może wreszcie się zmotywuję big_smile

Zależy jaki mundur masz na myśli smile

Zobacz podobne tematy :

652 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-05 12:24:02)

Naprędce - nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aż mi przypomniałeś Czeskiego Batmana "Netoperka" ^^

EDIT : Fullmetal polecam - obie serie (Brotherhood w pełni ściśle z mangą idzie)
Mundur miałem na myśli wojskowy.
Moja była miała bzika na tym punkcie - w końcu dostała co chciała tongue

My to mieliśmy życie - fajne pokolenie, gdzie znajomości jakie się zawierało pozostały do dziś (nie wszystkie, ale zawsze).
Chyba dlatego częściowo nie mogę się odszukać w obecnych czasach przelotnych znajomości

653 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-05 12:23:17)

Lucyfer, hehe no co ja poradzę- że się na tym kawałku wzruszam, prawie jak na "Łza Dla Cieniów Minionych" Kata? Kawałek moim zdaniem dobry, zwłaszcza jak się rozkręci.

654 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-05 12:25:19)

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Fajna siostrzyczka ;D big_smile

Dzięki, Abdul :* big_smile
To były fajne czasy. Nie było jeszcze gier online, to zbierali się u nas znajomi i graliśmy czasem cały dzień razem smile
Nie jak teraz, że każdy siedzi zamknięty samotnie w swoim pokoju i ewentualnie gada z innymi przez mikrofon tongue

smile

W "moich czasach" było podobnie. Tylko że nie było gier online ale też i  w sumie komputerów. Wszyscy grali/siedzieli u kogoś  na Pegasusach big_smile big_smile.

Ja pamiętam jak się grało w Kapitan Hawk, gra z tymi japońskimi "hieroglifami" big_smile  No trzeba było najpierw te szlaczki rozkminić aby wiedzieć które to strzał a które to podanie xDDD

A najbardziej popularną mangą ze wszystkich był chyba "Tsubasa" hahaha big_smile

655 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-05 12:28:21)

Naprędce napisał/a:

Happi, a co powiesz na takie combo: japońskie (chyba) anime i śmieszni Czesi z gługimi włosami?
https://www.youtube.com/watch?v=D1VPGjmSu_g

Japońskie, japońskie smile
Piosenka tragiczna big_smile

Lucyfer666 napisał/a:

Naprędce - nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aż mi przypomniałeś Czeskiego Batmana "Nepoterka" ^^

EDIT : Fullmetal polecam - obie serie (Brotherhood w pełni ściśle z mangą idzie)
Mundur miałem na myśli wojskowy.

My to mieliśmy życie - fajne pokolenie, gdzie znajomości jakie się zawierało pozostały do dziś (nie wszystkie, ale zawsze).
Chyba dlatego częściowo nie mogę się odszukać w obecnych czasach przelotnych znajomości

A ja nie znam chyba tego Czeskiego Batmana, pokaż! big_smile

Właśnie Brotherhood chcę obejrzeć smile
Co do munduru - zależy jak na kimś wygląda, bo też nie każdemu pasuje, no i wiadomo, nie na co dzień smile

Plus fakt, że mieszkam w malutkim mieście, też wiele zmieniał, bo jednak nie było takiego wielkiego wyboru. Ludzie trzymali się razem, raz było lepiej, raz gorzej, ale w razie kłótni po dwóch dniach się godziło i znów było wszystko okej. Teraz jak coś jest nie tak, to znajomość idzie w zapomnienie, bo zawsze można poznać kogoś innego. Albo chociaż pogadać w necie z randomowymi ludźmi, którzy w jakiś sposób zapełnią pustkę. Sama lubię sobie tak pogadać w sieci, ale brakuje mi tych dawnych czasów. Nawet tych dziecinnych zajęć. Lepienia bałwana w zimę, budowania igloo, te wszystkie zabawy, misje, które sobie wymyślaliśmy, udając, że jesteśmy jakimś tajnym stowarzyszeniem. Kupa śmiechu była big_smile Cieszę się, że to właśnie moje wspomnienia, a nie siedzenie od małego z nosem w tablecie smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

smile

W "moich czasach" było podobnie. Tylko że nie było gier online ale też i  w sumie komputerów. Wszyscy grali/siedzieli u kogoś  na Pegasusach big_smile big_smile.

Ja pamiętam jak się grało w Kapitan Hawk, gra z tymi japońskimi "hieroglifami" big_smile  No trzeba było najpierw te szlaczki rozkminić aby wiedzieć które to strzał a które to podanie xDDD

A najbardziej popularną mangą ze wszystkich był chyba "Tsubasa" hahaha big_smile

O kurde, Pegasus! Kolejne wspomnienia <3
Z bratem kiedyś telewizor zjaraliśmy, hahahahaha big_smile Tyle godzin graliśmy, aż mama wchodzi do pokoju, patrzy, a z telewizora się dymi tongue

A tego akurat nie znam smile W sensie, Kapitana Tsubasy smile

656

Mrs.Happiness napisał/a:

O kurde, Pegasus! Kolejne wspomnienia <3
Z bratem kiedyś telewizor zjaraliśmy, hahahahaha big_smile Tyle godzin graliśmy, aż mama wchodzi do pokoju, patrzy, a z telewizora się dymi tongue

A tego akurat nie znam smile W sensie, Kapitana Tsubasy smile

Hahahahahaha big_smile niemożliwe! U mnie też telewizor uj strzelił jak graliśmy big_smile. Cała płyta główna się spaliła - wszystkie kondensatory wybuchły. Nagły strzał i kupa siwego dymu w pokoju. To były czasy xDDD

657 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-05 12:35:32)

Poszukam tego w domu (w pracy nie mam głośników) - Czeski dubbing zawsze zwala z nóg wink
Obie serie - zaufaj mi, że warto (moim zdaniem nawet pierwsze anime miało ciekawsze zakończenie niż manga/brotherhood)

hmmm dla mnie to nie są wspomnienia ^^
Dalej z towarzystwem wychodzimy lepić bałwana itd. Dalej czasami mamy odpały w stylu (10 lat później) - i tyle - mało poważnie, ale zabawa jest.
Ogólnie sztywni są ludzie - tak się boją tego co ktoś o nich powie/pomyśli. Nie wiem, ale mimo wszystko jak tak człowiek patrzy na to wszystko to śmiesznie to wygląda.
I najbardziej irytujące pisanie kredą K+P=<3 XD

PEGASUS i strzelanie do Kaczek XD
TSUBASA... kapitana Daimos pamiętacie ?

658

Tsubasa Ozora, Kapitan Jastrząb <3. Aż mi się łezka w oku zakręciła...

659

On-WuWuA-83 napisał/a:

Hahahahahaha big_smile niemożliwe! U mnie też telewizor uj strzelił jak graliśmy big_smile. Cała płyta główna się spaliła - wszystkie kondensatory wybuchły. Nagły strzał i kupa siwego dymu w pokoju. To były czasy xDDD

No to piąteczka, Mistrzu big_smile
I minuta ciszy ku pamięci tych biednych telewizorów... (*)
big_smile

Lucyfer666 napisał/a:

Poszukam tego w domu (w pracy nie mam głośników) - Czeski dubbing zawsze zwala z nóg wink
Obie serie - zaufaj mi, że warto (moim zdaniem nawet pierwsze anime miało ciekawsze zakończenie niż manga/brotherhood)

Dalej z towarzystwem wychodzimy lepić bałwana itd. Dalej czasami mamy odpały w stylu (10 lat później) - i tyle - mało poważnie, ale zabawa jest.
Ogólnie sztywni są ludzie - tak się boją tego co ktoś o nich powie/pomyśli. Nie wiem, ale mimo wszystko jak tak człowiek patrzy na to wszystko to śmiesznie to wygląda.

Okej, to będę cierpliwie czekać big_smile
Zaufam, obejrzę obie smile Od której polecasz zacząć? big_smile

Też bym chciała móc nadal tak odwalać, ale tutaj nie mam z kim sad
Koleżanki mają mężów, dzieci, albo chociaż chłopaka i wiele z nich już tu nie mieszka. Teraz kolejna się wyprowadza jakoś za miesiąc.
Uwielbiam takie mało poważne zabawy big_smile

Haha, Kaczki! <3
Nie znam tego, ale z dzieciństwa pamiętam jeszcze Great Teacher Onizuka, Yaibę, Fushigi Yuugi, Neon Genesis Evangelion, te klimaty smile

660

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

No to piąteczka, Mistrzu big_smile
I minuta ciszy ku pamięci tych biednych telewizorów... (*)
big_smile

Lucyfer666 napisał/a:

Okej, to będę cierpliwie czekać big_smile
Zaufam, obejrzę obie smile Od której polecasz zacząć? big_smile

Też bym chciała móc nadal tak odwalać, ale tutaj nie mam z kim sad
Koleżanki mają mężów, dzieci, albo chociaż chłopaka i wiele z nich już tu nie mieszka. Teraz kolejna się wyprowadza jakoś za miesiąc.
Uwielbiam takie mało poważne zabawy big_smile

Haha, Kaczki! <3
Nie znam tego, ale z dzieciństwa pamiętam jeszcze Great Teacher Onizuka, Yaibę, Fushigi Yuugi, Neon Genesis Evangelion, te klimaty smile

^^
U mnie podobnie - ale jeszcze ich aż tak partnerki pod kapcia nie wzięły tongue - choć i tak jak się uda nam spotkać raz na miesiąc to możemy poszaleć.
U mnie ogólnie to wiek chyba tylko na liczniku idzie w górę tongue

Świetny gust. Klasyczne tytuły, ale zarąbiste
http://33.media.tumblr.com/da0354047febdca841eb1bec9fe81959/tumblr_mj3t9rxrBd1s1vxoto1_500.gif

No i bicie w Mario rekordów
Ja jeszcze pamiętam automaty z Mortal Kombat oraz Tekkena - morze monet poleciało

661 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-05 12:53:59)

Za moich czasów nie było tej całej animy. Anima powstała, jak już byłam podlotkiem.

Ja jestem wychowana na bajkach typu:
- "Pszczółka Maja";
-"Muminki";
-"Smerfy";
- "Miś Uszatek";
- "Gumisie", itp.:
a nie jakieś japońskie animy.

Co do munduru, nie mam zdania. Jednym pasuje, innym nie.
Ja chyba nawet bym nie chciała mieć mundurowego za faceta, ciągły strach o niego, to nie dla mnie.

Lucyfer666, Tyś wojskowy?

Za moich czasów (jak to brzmi tongue), uwielbiałam pegasusa i jakieś takie pudełko czarne, ale za cholerę nie wiem, jak się nazywa, kojarzę, że miało czarne duże dżojstiki. big_smile

662 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-05 12:55:08)

Lucyfer666 napisał/a:

^^
U mnie podobnie - ale jeszcze ich aż tak partnerki pod kapcia nie wzięły tongue - choć i tak jak się uda nam spotkać raz na miesiąc to możemy poszaleć.
U mnie ogólnie to wiek chyba tylko na liczniku idzie w górę tongue

Świetny gust. Klasyczne tytuły, ale zarąbiste
http://33.media.tumblr.com/da0354047febdca841eb1bec9fe81959/tumblr_mj3t9rxrBd1s1vxoto1_500.gif

No i bicie w Mario rekordów
Ja jeszcze pamiętam automaty z Mortal Kombat oraz Tekkena - morze monet poleciało

Dlatego po cichu liczę, że chociaż chłopaka uda mi się wyłapać takiego fajnego, wyluzowanego, żeby się nie bał czasem poszaleć. I to nie w tym nowoczesnym języku, tylko tak, jak kiedyś się szalało big_smile

Dziękuję smile
Haha, Onizuka <3
Aż mam ochotę to obejrzeć po latach smile

Mario, Tom i Jerry, Chip i Dale, Spiderman, Tiny Toon big_smile
Jakiś czas temu miałam sobie pobrany ten program, dzięki któremu można grać w gry z Pegasusa na kompie, fajnie było powspominać, ale wiadomo, to już nie to samo.

Takich automatów u mnie nie było, zazdro sad

Krejzolka82 napisał/a:

Za moich czasów nie było tej całej animy. Anima powstała, jak już byłam podlotkiem.

- "Pszczółka Maja";
-"Muminki";
-"Smerfy";
- "Miś Uszatek";
- "Gumisie", itp.:

Ja chyba nawet bym nie chciała mieć mundurowego za faceta, ciągły strach o niego, to nie dla mnie.

Te bajki też mi są jak najbardziej znane, pod tym względem nic się nie zmieniło, leciały i lecą nadal na niektórych programach smile

Racja, też bym nie chciała wojskowego. Zbyt troskliwa jestem, ze stresu bym osiwiała tongue

663 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-05 12:54:38)

Nie nie Krejzi to nie chodzi o to, że nie było tej mangi bo ty jak widzę 82 tongue tylko po prostu u ciebie sie nie oglądało tego.

Koleżaneczka "Tsubasy była dobra" - taka straszna zazdrośnica wink big_smile

664

On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie nie Krejzi to nie chodzi o to, że nie było tej mangi bo ty jak widzę 82 tongue tylko po prostu u ciebie sie nie oglądało tego.

No, ale przecież programy mieliśmy takie same w telewizorze, to czemu ja kojarzę "Gumisie", a nie jakieś animy?

Wiem, że na Polsacie leciały animy, po południu, ale jak miałam kilkanaście lat.

665

On-WuWuA-83 napisał/a:

Koleżaneczka "Tsubasy była dobra" - taka straszna zazdrośnica wink big_smile

Prawda. Podobnie jak są osoby z mojego rocznika, które nie mają pojęcia co to jest anime, mimo że za dzieciaka ciągle coś leciało w TV wink
Szczególnie dziewczyny nie kojarzą, tak zauważyłam tongue Z chłopakami częściej się o tym rozmawia big_smile

666

Krejzolka82 napisał/a:

- "Pszczółka Maja";
-"Muminki";
-"Smerfy";
- "Miś Uszatek";
- "Gumisie", itp.:

Pszczółka Maja i Muminki to anime tongue

Wszystkie tytuły na plus + warto dodać animacje Disney'a (łącznie z postacią Frollo, która pewnie pisałaby tutaj na forum)

Ja wojskowy z fascynacji i charakteru - na przeszkolenie pójdę z racji obowiązku.
Byłą kręciło bardzo to raz zrobiłem jej numer i przyszedłem z wypożyczonym mundurem SSmana (najbardziej ją kręcił) z bukietem kwiatów i bombonierką. Choć nie ukrywam, że przebrałem się przed jej domem, bo na ulicy bym chyba nie przeżył XD

667

Nie wiem dlaczego nie oglądaliście. Te mangi leciały na Polonii 1 smile U nas to wszyscy oglądali, w moim wieku jak i trochę młodsi.

A co do gier na Pegasusa to kojarzycie taką? wink

PunBB bbcode test

Ostatnio ten sweter ktoś na fejsa wkleił, kuźwa jest MEGA! big_smile
Tak samo jak ten z Chłopaki nie płaczą z gruchą big_smile

668

Lucyfer666 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

- "Pszczółka Maja";
-"Muminki";
-"Smerfy";
- "Miś Uszatek";
- "Gumisie", itp.:

Pszczółka Maja i Muminki to anime tongue

Wszystkie tytuły na plus + warto dodać animacje Disney'a (łącznie z postacią Frollo, która pewnie pisałaby tutaj na forum)

Ja wojskowy z fascynacji i charakteru - na przeszkolenie pójdę z racji obowiązku.
Byłą kręciło bardzo to raz zrobiłem jej numer i przyszedłem z wypożyczonym mundurem SSmana (najbardziej ją kręcił) z bukietem kwiatów i bombonierką. Choć nie ukrywam, że przebrałem się przed jej domem, bo na ulicy bym chyba nie przeżył XD

Wiem, że to bajki japońskie, ale nie porównuj mi "Muminków" do tych całych dziwnych bajek, które tutaj nazywamy animy tongue

669

On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie wiem dlaczego nie oglądaliście. Te mangi leciały na Polonii 1 smile U nas to wszyscy oglądali, w moim wieku jak i trochę młodsi.

PunBB bbcode test

Pls amatorze - dalej to mam na dysku ^^
Te gry są wiecznie żywe

670

On-WuWuA-83 napisał/a:

PunBB bbcode test

O kurczę, Contra! Ale by się pograło <3
Kup mi ktoś Pegasusa z całym zestawem gier na Gwiazdkę big_smile
Chociaż w sumie Pegasusa nadal powinnam mieć na strychu, tylko nie wiem co się z grami stało...

671

Krejzolka82 napisał/a:

- "Pszczółka Maja";
-"Muminki";
-"Smerfy";
- "Miś Uszatek";
- "Gumisie", itp.:

Tak jest, porządne bajki a nie jakieś późniejsze fiu-bździu! Jestem z Tobą Krejzi w tym względzie, nie dajmy sobie wmówić, że anime jest normalne!!
;)
p.s. ja bym jeszcze dodał Załogę G, https://pl.wikipedia.org/wiki/Wojna_planet
no ale Ty za młoda jesteś, to pewnie nie znasz

672

Naprędce napisał/a:

Ja znam, ja znam !!! Ale to było fajne big_smile

673

On-WuWuA-83 napisał/a:

PunBB bbcode test

Uwielbiałam tą grę smile

A kojarzycie "Super Mario Bros"?
Głupie pytanie, nie? big_smile

Najlepsza moja gra to była "Hipek na plaży", nie mam pojęcia jak się nazywała, ponieważ u mnie w domu używaliśmy nazwy, którą już napisałam.
Pamiętam, że to był chłopek, który musiał przechodzić na kolejną wyspę, chyba było ich 9.
Musiał łapać jajka i z nich wykluwały się, jakieś pomocne mu dziwne zwierzęta.

674 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-05 13:09:02)

Krejzi wink

PunBB bbcode test

Hudson's adventur -Island smile

675 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-05 13:09:40)

Naprędce napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

- "Pszczółka Maja";
-"Muminki";
-"Smerfy";
- "Miś Uszatek";
- "Gumisie", itp.:

Tak jest, porządne bajki a nie jakieś późniejsze fiu-bździu! Jestem z Tobą Krejzi w tym względzie, nie dajmy sobie wmówić, że anime jest normalne!!
wink

A to ja bym mogła jeszcze więcej bajek wypisać smile
Załoga G, kojarzę smile

P.S. To ile Ty masz lat, jeżeli to nie tajemnica?

676 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-05 13:11:59)

Krejzolko jak napisałem - Oglądnij Grobowiec Świetlików - daje więcej do myślenia niż niejeden film.
A pamiętacie Kulfona i Monikę ... albo Akademię Pana Kleksa wink

Hmmm, a na komputery pamiętacie Księcia Persji - godzina pełna skupienia była, żeby uratować księżniczkę XD

Nie wiem jak wy, ale jak byłem mały to się bałem tego filmu http://media.giphy.com/media/HDighMrCU42vm/giphy.gif
Nie mam pojęcia dlaczego

677

On-WuWuA-83 napisał/a:

Krejzi wink

PunBB bbcode test

Zastanawiam się, czy w to też grałam. Obrazek jakby znajomy, ale pewności nie mam. Może u kogoś raz grałam big_smile
Pamiętam generalnie jak na rynek się u nas chodziło wymieniać grami big_smile Plus można było za parę groszy coś naprawdę świetnego wyłapać, gdy sprzedawali używane smile

678

On-WuWuA-83 napisał/a:

Krejzi wink

PunBB bbcode test

Dzięki!!!

Ubóstwiałam!!!
Pamiętam, że zaraz po szkole, to pierwsze tornister rzucony w przedpokoju, żeby tylko iść pograć, jak nie było nikogo w domu tongue
A ile kłótni było, kto ma grać tongue

679

santapietruszka napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Ja znam, ja znam !!! Ale to było fajne :D

Ja teraz luknąłem w necie- są całe odcinki, ale masakra jak się teraz to ogląda :D, no ale dla dzieciaka wtedy to było święto.
Krejzi 42, no widzisz -Załoga G to też anime (chyba)

Lucyfer, pamiętam, nie przeszłem tego i podejrzewam że fakt nieuratowania tej księżniczki bardzo zaważył na moim dojrzewaniu! ;)

680

Grałem, grałem

Mrs.Happiness - a już myślałem, że dziewczyny z takim charakterem na młodociane szaleństwa wyginęły. Trzeba będzie to iglo zbudować ^^
Oj Naprędce - nie ładnie, a bidulka czekała, a Ty ją z tym starym zbokiem zostawiłeś tongue

681

Lucyfer666 napisał/a:

Krejzolko jak napisałem - Oglądnij Grobowiec Świetlików - daje więcej do myślenia niż niejeden film.
A pamiętacie Kulfona i Monikę ... albo Akademię Pana Kleksa wink

Hmmm, a na komputery pamiętacie Księcia Persji - godzina pełna skupienia była, żeby uratować księżniczkę XD

Nie wiem jak wy, ale jak byłem mały to się bałem tego filmu http://media.giphy.com/media/HDighMrCU42vm/giphy.gif
Nie mam pojęcia dlaczego

O, to ja też obejrzę ten Grobowiec Świetlików, bo nie znam! smile
Przy czym bajki, o których napisałeś, oczywiście pamiętam big_smile

Ze starych gier na PC najbardziej pamiętam na przykład Might & Magic smile
I serio dzisiaj sobie "smaka" na wiele rzeczy narobię, haha big_smile

Ja się nie bałam smile
Ale ja byłam pokręconym dzieckiem, lubiłam z bratem i siostrą nocami horrory oglądać wink
Albo serial - Supernatural, jak już byłam w podstawówce. Uwielbiałam <3

682 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-05 13:19:58)

Hehehehe big_smile U mnie to wszyscy mieli Pegasusy i tych kartridży to latało po osiedlu od cholery tak więc nawet kupować nie trzeba było. Zresztą niedaleko w większym domu handlowym był dział z grami/komputerami i można było kupić. Ewentualnie pozostawała slawna giełda komputerowa przy grzybowskiej.

Z grami to od zawsze za pan brat i w tym w sumie jestem dobry xDDDD
Ostatni tytuł w który mocno grałem (nawet za mocno) to był World of Tanks. W sumie mógłbym nawet i kase z tego mieć - z grania. Grałem w najlepszych polskich klanach smile.
To moje "frag movie" smile

683 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-05 13:22:06)

Lucyfer666 napisał/a:

Mrs.Happiness - a już myślałem, że dziewczyny z takim charakterem na młodociane szaleństwa wyginęły. Trzeba będzie to iglo zbudować ^^

Parę lat temu jeszcze potrafiłam z koleżanką w zimę w centrum miasta na trawnikach aniołki na śniegu robić i inne takie big_smile Tak więc... ja zawsze chętnie! smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Hehehehe big_smile U mnie to wszyscy mieli Pegasusy i tych kartridży to latało po osiedlu od cholery tak więc nawet kupować nie trzeba było. Zresztą niedaleko w większym domu handlowym był dział z grami/komputerami i można było kupić. Ewentualnie pozostawała slawna giełda komputerowa przy grzybowskiej.

Ostatni tytuł w który mocno grałem (nawet za mocno) to był World of Tanks. W sumie mógłbym nawet i kase z tego mieć - z grania. Grałem w najlepszych polskich klanach smile.

A bo Ty z Warszawy, w małym mieście trzeba było sobie inaczej radzić big_smile

Gry są świetne <3
Oczywiście trzeba też pamiętać o realnym życiu, czego niektórzy niestety nie potrafią, ale nadal lubię sobie czasem pograć. Tylko wiadomo, samemu to się aż tak już nie chce, nie ma tych emocji smile

W to nigdy nie grałam, ale ja generalnie w gry online nie grywam big_smile

684

Pamiętam, jak mój Ex ściągnął mi na komputer "Super Mario Bros" i mojego "Hipka na plaży", żebym sobie pograła, ale to nie to samo było.
Inaczej jest trzymać dżojstik w dłoni, a inaczej stukać w klawiaturę.

685 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-05 13:23:24)

Lucyfer- Ja sobie to wytłumaczyłem, że szukali trzeciego do trójkąta, a ja ich przechytrzyłem.
Kurde, nie rozdrapuj starych ran :/
;)

edit.
ja spadam- weźcie coś w temacie zagadajcie, bo nas namierzą i zamkną

686

To jest najgorsze - Ja horrory od małego oglądam, ale tego filmu się bałem. (haha, a kto pamięta te grzeczniejsze jak "Gęsia Skórka" albo "Opowieści z krypty")
Hirołsi - pierwsze trzy części dalej na dysku ^^ - cudo

687

Krejzolka82 napisał/a:

Pamiętam, jak mój Ex ściągnął mi na komputer "Super Mario Bros" i mojego "Hipka na plaży", żebym sobie pograła, ale to nie to samo było.
Inaczej jest trzymać dżojstik w dłoni, a inaczej stukać w klawiaturę.

Prawda. Mi się bardzo szybko znudziło. To już wolałabym sobie konsolę odpalić smile

688

Mrs.Happiness napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Parę lat temu jeszcze potrafiłam z koleżanką w zimę w centrum miasta na trawnikach aniołki na śniegu robić i inne takie big_smile Tak więc... ja zawsze chętnie! smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Gry są świetne <3
Oczywiście trzeba też pamiętać o realnym życiu, czego niektórzy niestety nie potrafią, ale nadal lubię sobie czasem pograć. Tylko wiadomo, samemu to się aż tak już nie chce, nie ma tych emocji smile

Szkoda big_smile, Sporo dziewczyn w to też gra. Nawet grałem nie raz w plutonie z kobitkami ;p

689

Mrs.Happiness napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

On-WuWuA-83 napisał/a:

Gry są świetne <3

Z tymi aniołkami na śniegu to ja nawet teraz i zaszaleję tongue
A horrory to kiedyś kochałam oglądać.
Teraz za Chiny ludowe nie oglądnę.

Pamiętacie taki film o roślinie, która zżerała wszystko w tym ludzi i po tym rosła?
Ten film co roku na Sylwestra w latach 90-tych był puszczany, albo tak przynajmniej kojarzę.

690

Naprędce napisał/a:

edit.
ja spadam- weźcie coś w temacie zagadajcie, bo nas namierzą i zamkną

Ale ja już pisałam wcześniej, że to jest cały czas na temat big_smile
Uczymy autora, o czym i w jaki sposób można rozmawiać na portalach. Świetnie, nie? big_smile
A w razie czego - pozostaje wątek Elle smile
P.S. Miłego dzionka! wink

Lucyfer666 napisał/a:

To jest najgorsze - Ja horrory od małego oglądam, ale tego filmu się bałem. (haha, a kto pamięta te grzeczniejsze jak "Gęsia Skórka" albo "Opowieści z krypty")
Hirołsi - pierwsze trzy części dalej na dysku ^^ - cudo

Ja, ja! Chociaż musiałabym sobie odświeżyć, żeby móc o nich coś więcej powiedzieć big_smile
Chyba wyciągnę notes i zacznę zapisywać co powinnam i co chciałabym zobaczyć, bo niedługo tyle tego będzie, że nawet ja się pogubię, haha smile

Ostatnio z siostrą w III grałam smile
A w tę serię RPG z Might & Magic też grałeś? smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Szkoda big_smile, Sporo dziewczyn w to też gra. Nawet grałem nie raz w plutonie z kobitkami ;p

Może kiedyś z Tobą zagram, jak będziesz grzeczny :* big_smile

Krejzolka82 napisał/a:

Z tymi aniołkami na śniegu to ja nawet teraz i zaszaleję tongue
A horrory to kiedyś kochałam oglądać.
Teraz za Chiny ludowe nie oglądnę.

Pamiętacie taki film o roślinie, która zżerała wszystko w tym ludzi i po tym rosła?
Ten film co roku na Sylwestra w latach 90-tych był puszczany, albo tak przynajmniej kojarzę.

Ja też, tylko samej mi jakoś dziwnie big_smile
Żadnego nie oglądasz? Horrory są super, tylko mało który rzeczywiście straszny sad

A to ja na bank nie pamiętam, za mała byłam big_smile

691

Nie oglądam, bo się boję tongue

692

Mrs. Happiness - to pierniczę - przyjeżdżam do Ciebie na zimę i wioskę Eskimosów zrobimy ^^

Naprędce - hmm trójkąta ... jak znam życie to znajdą wersję z takim zakończeniem (po HDoom już mnie nic nie zdziwi) - nie kuś bratku XD

I za malucha (teraz też) grało się w Cywilizację

Z gier kojarzy ktoś może serię Legacy of Kain ?

-----

Grałem, grałem - ogólnie miłośnikiem RPGów jestem - i tych stołowych i komputerowych smile
I to było granie grupowe XD - te narady co tu zrobić, walka z barierami językowymi ^^ mmmm dobre wspomnienia

Krejzolko - polecam horrory studia Asylum - w zasadzie "horrory", bo więcej śmiechu przy oglądaniu

693 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-05 13:37:26)

Happi, o, na to nie wpadłem, szkoda że skasowałem się na adopcji. Przetestowałbym parę tekstów, np.
"Cześć chcę być Twoim Coralgolem a potem kawusia" itp.
Miłego nawzajem smile

edit.
Lucyfer, Na bank w pornolach ten lub podobny motyw też wykorzystali.

694

Krejzolka82 napisał/a:

A w towarzystwie obejrzysz, czy też nie? big_smile

Lucyfer666 napisał/a:

Mrs. Happiness - to pierniczę - przyjeżdżam do Ciebie na zimę i wioskę Eskimosów zrobimy ^^

Trzymam za słowo! big_smile

Lucyfer666 napisał/a:

Grałem, grałem - ogólnie miłośnikiem RPGów jestem - i tych stołowych i komputerowych smile
I to było granie grupowe XD - te narady co tu zrobić, walka z barierami językowymi ^^ mmmm dobre wspomnienia

RPG <3
W stołowego nigdy nie grałam, chociaż chciałabym kiedyś spróbować smile Jak już będzie z kim big_smile

695

Naprędce napisał/a:

Happi, o, na to nie wpadłem, szkoda że skasowałem się na adopcji. Przetestowałbym parę tekstów, np.
Miłego nawzajem smile

XD
Miłego dnia smile

696

Naprędce napisał/a:

Miłego nawzajem smile

Haha big_smile Spokojnie, może jeszcze tam wrócisz, wtedy będziesz już uzbrojony tekstami po zęby big_smile
Dziękuję smile

697

Naprędce miłego! smile

Ja też "spadam", ale zaraz wrócę tongue

Baj smile

698

Mrs.Happiness napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

A w towarzystwie obejrzysz, czy też nie? big_smile

Lucyfer666 napisał/a:

Trzymam za słowo! big_smile

Lucyfer666 napisał/a:

RPG <3
W stołowego nigdy nie grałam, chociaż chciałabym kiedyś spróbować smile Jak już będzie z kim big_smile

Trzymaj za słowo tongue - żebyś się jeszcze nie zdziwiła tongue

Stołowy dużo lepszy, bo jedynie co tworzy blokady to fantazja graczy, a tutaj już przez niejedno przechodziłem (zwykle jestem Mistrzem gry) ^^
Systemy do wyboru do koloru - Warhammer, Świat Mroku (Wampira polecam - tutaj już stawia się na aktorstwo pełne), Zew Cthulhu ... obecnie uczę się Neuroshimy (klimat post-apokalipsy)

Obecnie i tak na komputerze jak mogę Wiedźmina kończę smile
Kocham ten motyw

699

Lucyfer666 napisał/a:

Stołowy dużo lepszy, bo jedynie co tworzy blokady to fantazja graczy, a tutaj już przez niejedno przechodziłem (zwykle jestem Mistrzem gry) ^^
Systemy do wyboru do koloru - Warhammer, Świat Mroku (Wampira polecam - tutaj już stawia się na aktorstwo pełne), Zew Cthulhu ... obecnie uczę się Neuroshimy (klimat post-apokalipsy)

Kocham ten motyw

No właśnie chcę się zdziwić big_smile wink

Spróbuję tego kiedyś, na bank big_smile Uwielbiam takie zajęcia, które wymagają kreatywnego myślenia smile

A ja sobie potem może na konsoli pogram w coś, skoro i tak jestem w domu. Uncharted kusi ostatnio smile

700 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-05 14:05:37)

Mrs.Happiness napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Kocham ten motyw

No właśnie chcę się zdziwić big_smile wink

Spróbuję tego kiedyś, na bank big_smile Uwielbiam takie zajęcia, które wymagają kreatywnego myślenia smile

A ja sobie potem może na konsoli pogram w coś, skoro i tak jestem w domu. Uncharted kusi ostatnio smile

Wywołujesz Diabła z Iglo tongue
Polecam, polecam smile zwłaszcza jak wyobraźnia intensywnie działa
Hmmm Uncharted - fajna seria ? Jedynie co kojarzę z tym tytułem to osobę Amy Henning

EDIT : No to Elle będzie miała mały bałagan tutaj >D

701

Lucyfer666 napisał/a:

Hmmm Uncharted - fajna seria ? Jedynie co kojarzę z tym tytułem to osobę Amy Henning

Haha, ponoć nie taki diabeł straszny jak go malują... big_smile smile

Moja wyobraźnia często jest na pełnych obrotach, więc myślę, że jakieś podstawy mam smile

Mi się podoba, całkiem spoko jest big_smile Myślę, że warto się jej przyjrzeć smile

Elle da sobie radę... jakoś big_smile
Bardziej mnie zastanawia reakcja autora, haha tongue big_smile

702

Mrs.Happiness napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Haha, ponoć nie taki diabeł straszny jak go malują... big_smile smile

Moja wyobraźnia często jest na pełnych obrotach, więc myślę, że jakieś podstawy mam smile

Mi się podoba, całkiem spoko jest big_smile Myślę, że warto się jej przyjrzeć smile

Elle da sobie radę... jakoś big_smile
Bardziej mnie zastanawia reakcja autora, haha tongue big_smile

a zrobisz mi Corpse paint ? - jeszcze nikt mnie nie malował tongue
Wtedy może straszny będę tongue (jakby ta siekiera nie wystarczała)

oooo to spokojnie - ogrom zabawy czeka ^^ - naprawdę świetna sprawa, a sporo gier można poznać na konwentach

hmmm pomyślę ... ja w przypadku konsol na PS2 się zatrzymałem

Autor hmmm ... zapewniliśmy powrót do przeszłości ^^

703 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-05 14:26:20)

O kurde.. Wracam ze sklepu i co ja pacze yikes

3 strony Dziadki rozmawiają "jak kiedyś było" <strzela sobie w głowę>

No nic, może znajdzie się ktoś, kto woli teraźniejszość i odpowie mi na arcyważne pytanie. Mianowicie: Oglądał ktoś jakiś zajebisty serial ostatnio, w typie Breaking Bad powiedzmy czy Funny Games - chodzi mi o thriller ogólnie może mieć elem. komediowe?
W ogóle nie jestem 'serialowa', ale ostatnio mnie tknęło na dobry serial i szukam i szukam i dupa.. Wczoraj looknełam na "How to get away with a murder" na Netfixie, odcinek pilotowy , podobno taki szał pał miał być, a ja dla mnie - powiało nudą, do tego strasznie teatralna gra aktorska..takie to mało wiarygodne dla mnie, przez co się zniechęciłam po 20 min.
Poluję na "Good Wife", ale jeszcze na Netfixie nie ma sad albo źle pacze.

Coś ktoś?

PS. Happi, zakupy w pytkę udane big_smile

704

Jak widać forumowicze mają wiele wspólnych zainteresowań a nie tylko zakupy i zakupy wink

Dobrze że przypomniałaś o serialu. 4 sezon House of cards sobie oglądne  smile

705

Lucyfer666 napisał/a:

oooo to spokojnie - ogrom zabawy czeka ^^ - naprawdę świetna sprawa, a sporo gier można poznać na konwentach

Haha, nigdy dotąd się tym nie zajmowałam, ale spokojnie, lubię eksperymentować, więc mogę się tego podjąć. Najwyżej nie wyjdzie najlepiej - liczą się chęci big_smile

Muszę najpierw sie wkręcić w jakąś grupkę osób, które się tym zajmują smile
Ale no, życie się nie kończy, pewnie uda się to kiedyś zrealizować big_smile

No ja na PS3, bo w sumie sporo gier mamy z bratem, a po co miałyby leżeć i się kurzyć, podobnie jak konsola. Dlatego na razie PS4 nie kupowaliśmy smile

Haha, Wróbel by się tutaj przydał, może jakieś ciekawe zainteresowanie by podłapał big_smile

Elle88 napisał/a:

No nic, może znajdzie się ktoś, kto woli teraźniejszość i odpowie mi na arcyważne pytanie. Mianowicie: Oglądał ktoś jakiś zajebisty serial ostatnio, w typie Breaking Bad powiedzmy czy Funny Games - chodzi mi o thriller ogólnie może mieć elem. komediowe?
W ogóle nie jestem 'serialowa', ale ostatnio mnie tknęło na dobry serial i szukam i szukam i dupa.. Wczoraj looknełam na "How to get away with a murder" na Netfixie, odcinek pilotowy , podobno taki szał pał miał być, a ja dla mnie - powiało nudą, do tego strasznie teatralna gra aktorska..takie to mało wiarygodne dla mnie, przez co się zniechęciłam po 20 min.

Coś ktoś?

Hahaha, oj tam, zaraz Dziadki big_smile
Fajnie jest powspominać smile

Hm... Co do seriali, ostatnio jakoś nie oglądałam, ale niedawno miałam fazę na takie bardziej młodzieżowe, na przykład The Flash, jednak podejrzewam, że to nie Twoje klimaty, więc lepiej poczekać aż ktoś inny coś zaproponuje big_smile Przy okazji może i mnie weźmie na obejrzenie czegoś nowego smile

P.S. O, świetnie big_smile

706

WuWu, House of cards wszyscy się jarają dlatego z przekory- przeczekałam aż minęła ta pierwsza gorączka i może looknę  faktycznie.
Tak samo było z Breaking Bad, nie mogłam się zebrać do oglądania póki każdy mi ględził o tym serialu..objerzałam jakoś z 2 letnim poślizgiem tongue ale da mnie to serial nr 1 obecnie i pewnie długo nic go nie przebije.

707

Mrs.Happiness napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Haha, nigdy dotąd się tym nie zajmowałam, ale spokojnie, lubię eksperymentować, więc mogę się tego podjąć. Najwyżej nie wyjdzie najlepiej - liczą się chęci big_smile

Muszę najpierw sie wkręcić w jakąś grupkę osób, które się tym zajmują smile
Ale no, życie się nie kończy, pewnie uda się to kiedyś zrealizować big_smile

No ja na PS3, bo w sumie sporo gier mamy z bratem, a po co miałyby leżeć i się kurzyć, podobnie jak konsola. Dlatego na razie PS4 nie kupowaliśmy smile

Haha, Wróbel by się tutaj przydał, może jakieś ciekawe zainteresowanie by podłapał big_smile

Haha ... zrobisz to demoniczne oblicze w kwiatuszki tongue
I potem zrobimy imprezę

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f5/83/40/f58340723aed0b63855a0491f4c70e94.jpg

PS4 ma brat i nie ukrywam, że Dying Light naprawdę mi się podobał.

Elle - Breaking Bad to wysoka poprzeczka. Jestem co prawda nieserialowy. Hannibal zapowiadał się ciekawie (lubię twórczość Harrisa), ale jak dla mnie sknocili wszystko totalnie - dawno się tak nie zawiodłem

708

Elle88 napisał/a:

Coś ktoś?

Wszystkie seriale, które wymienie są moim zdaniem warte uwagi. Poczytaj o nich, może znajdziesz coś dla siebie. smile

Sherlock, Monk, Californication, Dexter, Fargo, Game of Thrones, Luther, Prison Break, Power, Suits, The O.C.

709

Luther jest dobry
GoT mnie odrzucił, ale chyba dlatego, że wcześniej już przeczytałem książki.

710 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-05 15:39:09)

Dzięki za propozycje smile

Californication jest nie dla mnie, bo fabuła mnie odrzuca i podejście gl. bohatera nieco.
Może gdyby grał go kto inny niż podstarzały obleśny już trochę i obwisły Duchovny, to byłoby bardziej emocjonujące i wiarygodne dla mnie wink

Dextera znam - kochałam się w tym aktorze big_smile big_smile Moją pierwszą love mi przypomina. Ale nie oglądałam..

Ale obczaje te propozycje. A póki co, na pewno "Better call Saul" na tapetę, bo wiem, że jest już 2 sezon <jeeej> big_smile

711

Elle88 napisał/a:

Dzięki za propozycje smile

Californication jest nie dla mnie, bo fabuła mnie odrzuca i podejście gl. bohatera nieco.
Może gdyby grał go kto inny niż podstarzały obleśny już trochę i obwisły Duchovny, to byłoby bardziej emocjonujące i wiarygodne dla mnie wink

Dextera znam - kochałam się w tym aktorze big_smile big_smile Moją pierwszą love mi przypomina. Ale nie oglądałam..

Ale obczaje te propozycje. A póki co, na pewno "Better call Saul" na tapetę, bo wiem, że jest już 2 sezon <jeeej> big_smile

A ja coś czuję, że spodobałby Ci się Sherlock.

712

Cichy, słyszałam o Sherlocku, mocno mnie pare osób namawiało. Muszę się z tym przespać wink

713

Już wróciłam big_smile

Elle88 "Moda na sukces" big_smile big_smile big_smile

714

Krejzolka82 napisał/a:

Już wróciłam big_smile

Elle88 "Moda na sukces" big_smile big_smile big_smile

Nie znam.

hahahahahha
ha

hhihihihihi

<żart> ŻART!!!!

tongue

715

Happi, kiedy to spotkanie z przyszłym mężem masz?

Ja gadam z doktorkiem z Niemiec. Zawsze wiedziałam, że jak wyjdę za mąż to tyko za lekarza z niemieckiej kliniki.

Posty [ 651 do 715 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 9 10 11 12 13 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024