Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 8 9 10 11 12 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 586 do 650 z 4,549 ]

586 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-04 11:49:33)

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Elle88 napisał/a:

Hej Truskaweczka :*

Zawsze jak czytam Twoje posty to się jakoś uspokajam..nie wiem co to jest big_smile

A wracając do wątku.. kolejny tekst otwierający, taktyka - ściema: "Hej, wyświetliła mi się wiadomość od Ciebie.. (i dalej już normane pierdu pierdu)."
Mhm, "wyświetliła Ci się", in your dreams wink

Ale motyw tak bezdennie głupi, że aż śmieszny - udawać debila i wciskać komuś, że pierwszy napisał, heheheh. Kurde, że ja na to nie wpadłam.

Mam tak samo! Truskaweczka wprowadza taki spokój, gdziekolwiek się pojawi smile

Haha big_smile
Mnie na fotce czasem myliło dawniej, bo niekiedy wysyłało takie zaczepki z różnymi głupimi tekstami. Teraz troszkę to zmienili smile

cichyfacet napisał/a:

Hehehe, na pewno mnie znalazłeś, szczególnie, że nie mam konta na żadnym portalu randkowym. big_smile

PS. Ja juz dawno wiem kim jestes Elizabeth, więc bój się, bo zaraz zacznę pukać do Twojego serca, może zacznę od "Twoje ciało składa się z 75% z wody, a ja jestem spragniony... wink " big_smile

Cichy, flirciarzu big_smile
Robiłbyś furorę na portalach, przemyśl to :*

A'propos pukania do czyjegoś serca:

big_smile

Zobacz podobne tematy :

587 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-04 12:00:18)

cichyfacet napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Btw wydawało mi się, że Cichego znalazłem, bo kojarzę chyba gdzie mieszka i się zgadza :>
Ile tam w ogóle jest mniej więcej userów, ktoś wie? Na setki, tysiące?

Hehehe, na pewno mnie znalazłeś, szczególnie, że nie mam konta na żadnym portalu randkowym. big_smile

PS. Ja juz dawno wiem kim jestes Elizabeth, więc bój się, bo zaraz zacznę pukać do Twojego serca, może zacznę od "Twoje ciało składa się z 75% z wody, a ja jestem spragniony... wink " big_smile

Czyli tak jak podejrzewałam, Naprędce kierował się silą wyobraźni w obydwu przypadkach wink hihi, spoko.

A dobry suchar nie jest zły to wie sam WuWu, który jest w tym specjalistą ostatnio tutaj big_smile

Edit: dobra, czas na mały trening i coś dla Was https://www.youtube.com/watch?v=AUEdtwct0ac

588

Elle88 napisał/a:

A dobry suchar nie jest zły to wie sam WuWu, który jest w tym specjalistą ostatnio tutaj big_smile

Bejb ^^ ja we wszystkim jestem szpecjalistom big_smile

589

Hahahah, Happi nie mogę z tego Twojego crush`a na Japończyków smile

a titi big_smile

Ja już rześka, wykąpana & pachnąca, gotowa na kolejną porcję "tekstów otwierających" od kosmitów.

To jak tak romantycznie lecimy od południa, to nie może zabraknąć przecież:
https://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

590

Elle88 napisał/a:

Edit: dobra, czas na mały trening i coś dla Was https://www.youtube.com/watch?v=AUEdtwct0ac

O, spoko nutka smile
To i ode mnie będzie coś, tym razem nawet nie azjatyckiego big_smile

Uwielbiam Skruxa <3

On-WuWuA-83 napisał/a:

Bejb ^^ ja we wszystkim jestem szpecjalistom big_smile

Panie Specjalisto, dla Ciebie też mam piosenkę big_smile
Jakoś mi się po ostatniej rozmowie skojarzyła, hahaha tongue big_smile

Elle88 napisał/a:

Hahahah, Happi nie mogę z tego Twojego crush`a na Japończyków smile

a titi big_smile

Ja już rześka, wykąpana & pachnąca, gotowa na kolejną porcję "tekstów otwierających" od kosmitów.

To jak tak romantycznie lecimy od południa, to nie może zabraknąć przecież:
https://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

Haha big_smile A mnie zawsze bawi, że w sumie dla ludzi Azjata to zazwyczaj Chińczyk albo Japończyk big_smile
A w moim sercu najbardziej Koreańczycy <3
Chociaż Japończycy też, bo dobre anime robią, tylko muzykę najlepszą robią głównie do anime, a tak to mało kiedy mi się coś spodoba smile

Bejbe, bejbe, bejbe, ołłłł big_smile big_smile

591

Mrs.Happiness napisał/a:

Panie Specjalisto, dla Ciebie też mam piosenkę big_smile
Jakoś mi się po ostatniej rozmowie skojarzyła, hahaha tongue big_smile

Czyżby urocze kocię zaczęło pokazywać nieśmiało pazurki? tongue big_smile big_smile
Hmmmm, ma dobrą nauczycielkę wink to w sumie wszystko jest możliwe. Nawet przemiana z aniołka w djabliczkę hahaha big_smile

592

On-WuWuA-83 napisał/a:

Czyżby urocze kocię zaczęło pokazywać nieśmiało pazurki? tongue big_smile big_smile
Hmmmm, ma dobrą nauczycielkę wink to w sumie wszystko jest możliwe. Nawet przemiana z aniołka w djabliczkę hahaha big_smile

Hahaha, być może big_smile wink
Od teraz bądź ostrożny, bo jeszcze Ci się to spodoba :* big_smile

593

Sporo kawałków wychodzących z Suicidal Sheep jest fajnych smile

To teraz secik Liquid d`n`b na wieczorny chill out: https://www.youtube.com/watch?v=R8MWKsheHxk   

Ja już odkorkowałam Chardonnay i się chilloutuje, po lodach smile  kto jest ze mną??? eloooo

594 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-04 17:45:18)

big_smile big_smile

595 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-04 17:47:20)

Elle88 napisał/a:

Sporo kawałków wychodzących z Suicidal Sheep jest fajnych smile

To teraz secik Liquid d`n`b na wieczorny chill out: https://www.youtube.com/watch?v=R8MWKsheHxk   

Ja już odkorkowałam Chardonnay i się chilloutuje, po lodach smile  kto jest ze mną??? eloooo

Ja jestem! I zgadzam się smile

No to trzeba będzie odsłuchać, bo tego nie znam big_smile

O, lody, też sobie potem pójdę nałożyć smile
A jakie miałaś? smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

big_smile big_smile

Haha, akurat moja siostra dopiero co słuchała tego całego Popka tongue

596 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-04 17:52:02)

No Popek to kocur, dobry świr big_smile
Jeszcze zarobił sporo szmalu na robieniu sobie beki big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:

Dlaczego uprzedzona? smile

Byłam w związku z kimś, kto miał bogatą w znajomości internetowe przeszłość.
Może też jest takim typem, ale uderzała mnie taka schematyczność, "masowość" tego co robił, może też płytkość.
Łatwość w zapoznawaniu nowych osób i graniu na kilka frontów. Typowe ale kilkanaście lat temu nie było to dla mnie tak oczywiste.
Poza tym uważam że źle to wpływa na późniejsze relacje w związku, ludzie są bardziej powierzchowni, nie potrafią się głębiej zaangażować.

Odnoszę też wrażenie, że fakt poznania się na portalu randkowym wywołuje nacisk na dążenie do związku, bycie ze sobą w przeciwieństwie do poznania sie w neutralnych okolicznościach. Gdyby część osób poznała się poza portalem nie dążyłaby do zacieśniania relacji, a tak wybierają z dostępnej puli żeby z kimś być.

Ogólnie ludziom brakuje refleksji nad sobą i chęci wewnętrznego rozwoju wink

598 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-04 18:16:50)

cichyfacet napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Btw wydawało mi się, że Cichego znalazłem, bo kojarzę chyba gdzie mieszka i się zgadza :>

Haha, usunął! big_smile
No bo ilu może być "Cichych" z okolic Świerklańca?
wink

Truskaweczka, na mnie też te Twoje ściany tekstu mają jakiś kojący wpływ, na pewno jest to jedna z kilku rzeczy które zapamiętam z tego forum, a póki co na własny użytek będę Ciebie nazywał "Dobrotliwa' Ok? wink
Zgadzam się z Tobą co do zapoznawania się w necie (w części ogólnej dot. obu płci), mamy nawet podobne doświadczenia, bo ja poznałem swoją Ex na Sympatii, która coprawda jest randkowa, ale trafiłem tam  żeby pogadać (wtedy było tam "Cafe" -coś w rodzaju forum), byłem wtedy zagranicą, mój angielski był na tyle słaby że nie pozwalał na jakieś ciekawsze relacji (nie tylko z kobietami), a Polaków znałem tylko kilku w tamtym momencie i niespecjalnie mi pasowały te znajomości.
Wszystko zależy od ludzi, ich nastawienia, tego co i jak prezentują, czego oczekują, co moga dać itp. jak pisałaś- jedna z wielu opcji poznawania ludzi, niekoniecznie przyszłych partnerów czy partnerek.

599 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-04 18:19:21)

Ja tam nigdy nie miałem. Jednak konta na portalach to są dobre dla tych co szukają niezobowiązująco - faceci. Lub lasek które lubują się w sponsoringach wink

Elle niech płaci w walucie, w której zarabia.

---------

Dobrusia też ładnie smile

---------

Popek pewnie dałby radę pani w szortach.

601 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-04 18:31:08)

On-WuWuA-83 napisał/a:

No Popek to kocur, dobry świr big_smile
Jeszcze zarobił sporo szmalu na robieniu sobie beki big_smile

I się wspaniale oszpecił big_smile
Czego ludzie nie zrobią dla kasy tongue

Jej Wysokość Zwiewność napisał/a:

Może też jest takim typem, ale uderzała mnie taka schematyczność, "masowość" tego co robił, może też płytkość.
Łatwość w zapoznawaniu nowych osób i graniu na kilka frontów. Typowe ale kilkanaście lat temu nie było to dla mnie tak oczywiste.
Poza tym uważam że źle to wpływa na późniejsze relacje w związku, ludzie są bardziej powierzchowni, nie potrafią się głębiej zaangażować.

Odnoszę też wrażenie, że fakt poznania się na portalu randkowym wywołuje nacisk na dążenie do związku, bycie ze sobą w przeciwieństwie do poznania sie w neutralnych okolicznościach. Gdyby część osób poznała się poza portalem nie dążyłaby do zacieśniania relacji, a tak wybierają z dostępnej puli żeby z kimś być.

Rozumiem Twoje poglądy i oczywiście masz do nich pełne prawo, a w dodatku sporo racji, ale też nie można oceniać wszystkich tak samo. Generalnie wiele zależy od podejścia. Znałam już tam osoby, które od razu dążyły do związku, znałam takie, które chciały tylko poznać kogoś nowego, pogadać, bez najmniejszego nacisku. Byli mężczyźni, którzy grali na kilka frontów, byli tacy, co się skupiali na jednej, wybranej osobie. Od lat poznaję ludzi w internecie, nie tylko na portalach randkowych, więc co nieco już wiem w tej materii. Różnorodność jest taka sama, jak w rzeczywistości wink

Prawda, ale trzeba pamiętać, że wciąż są tacy, którym tego nie brakuje. Najlepiej właśnie nimi się otaczać smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Ja tam nigdy nie miałem. Jednak konta na portalach to są dobre dla tych co szukają niezobowiązująco - faceci. Lub lasek które lubują się w sponsoringach wink

A w rzeczywistości myślisz, że nie ma ludzi, którzy szukają dla seksu, czy kasy? big_smile

602 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-04 18:34:29)

Mrs.Happiness napisał/a:

I się wspaniale oszpecił big_smile
Czego ludzie nie zrobią dla kasy tongue

Zarabiać zaczął niedawno.
A co powiesz na to, że on ma kobietę i zdaje się, że też kilkuletnią córkę. Jak to ma się do tych wszystkich płaczków forumowych-facetów którzy są niby och i ach ale nie potrafią znaleźć, nikt ich nie chce?

Mrs.Happiness napisał/a:

A w rzeczywistości myślisz, że nie ma ludzi, którzy szukają dla seksu, czy kasy? big_smile

A czy w realu miałaś takie akcje że podbija do ciebie kolo i odrazu "wykłada kawę na ladę" - mówi o co mu chodzi?

603

Dzięki wink W takim razie jak będziecie na coś wkurzeni to tym bardziej mnie czytajcie tongue
Dobrotliwa, czemu? Tak od dobra, ale aż taka bardzo dobra, że aż dobrotliwa? wink

604

On-WuWuA-83 napisał/a:

Zarabiać zaczął niedawno.
A co powiesz na to, że on ma kobietę i zdaje się, że też kilkuletnią córkę. Jak to ma się do tych wszystkich płaczków forumowych-facetów którzy są niby och i ach ale nie potrafią znaleźć, nikt ich nie chce?

Wiele osób robi z siebie dziwadło właśnie po to, żeby mieć ZYSK z tego. A jak wiadomo, zysku nie ma się od razu, z dnia na dzień. Moim zdaniem akurat jest to nienormalne, żeby sobie coś takiego z twarzą robić. Ale co kto lubi.

Wiesz, jak ktoś siedzi w domu przed kompem i tylko narzeka, że nikt go nie chce, ale NIC z tym nie robi, to się nie ma co dziwić, że brak efektów. On musiał coś robić, żeby tę kobietę zdobyć, chociażby wychodzić, poznawać ludzi, umawiać się. Musiał mieć wystarczająco odwagi, żeby ją zaprosić, inicjować cokolwiek. Zazwyczaj tu na forum się pojawiają osoby pokroju Wróbla, a trzeba by być bardzo zdesperowaną kobietą, żeby się zainteresować kimś takim. Chociaż osobiście na Popka też bym nie spojrzała.

Mrs.Happiness napisał/a:

A czy w realu miałaś takie akcje że podbija do ciebie kolo i odrazu "wykłada kawę na ladę" - mówi o co mu chodzi?

W necie są odważniejsi, to prawda. Jednak to nie znaczy, że na co dzień też tak nie myślą. Różnica jest taka, że w twarz Ci tego nie powiedzą. Nie od razu w każdym razie. To znaczy, tu mam bardziej na myśli ten sponsoring, bo co do niezobowiązującego seksu, ludzie nie mają problemu z umawianiem się na takie układy.

605

Mrs.Happiness napisał/a:

Chociaż osobiście na Popka też bym nie spojrzała.

To jakby zestawić szarą małą myszkę lub małego sweet kociaka z wielkim brutalnym tygrysem big_smile

606 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-04 18:54:05)

truskaweczka19 napisał/a:

Dzięki wink W takim razie jak będziecie na coś wkurzeni to tym bardziej mnie czytajcie tongue
Dobrotliwa, czemu? Tak od dobra, ale aż taka bardzo dobra, że aż dobrotliwa? wink

Mnie tylko rodzina potrafi wkurzyć, raczej poza forum, na tyle rzadko że chyba nie będzie to potrzebne, ale ciekawa propozycja, tak zamiast policzyć do 10-ciu - przeczytaj post Truskaweczki smile
No dobrotliwa- cierpliwa, wyważona w sądach, spokojna, zakładająca że osoba do której się zwraca pisze coś w dobrej wierze, itp.

Jest cała masa amatorek na takich Popków, nie ma w tym nic zaskakującego.

Ja miałam propozycje wyjazdów na żagle, swego czasu były popularne.
Jak słyszę o męskim wypadzie bez połówek na Mazury, to myślę tylko o psach zerwanych z łańcuchów.
Góry też były.
Wszyscy żonaci, lekko przed albo po 40ce, zero poczucia obciachu, panowie życia big_smile

608

On-WuWuA-83 napisał/a:

To jakby zestawić szarą małą myszkę lub małego sweet kociaka z wielkim brutalnym tygrysem big_smile

Oczywiście rozumiem, że to Popek jest małą myszką w tym zestawieniu big_smile big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Oczywiście rozumiem, że to Popek jest małą myszką w tym zestawieniu big_smile big_smile

To jakaś mutacja mysia  musi byc wink

Porównania ma od czapy Legionista.

610

To jakaś mutacja mysia  musi byc wink

Popek wygląda trochę jak mutant, więc pasuje idealnie big_smile

A teraz, moi miłośnicy muzyki, podrzucam Wam kawałek, który mi się dopiero co przypomniał wink
Tym razem wyjątkowo coś naprawdę japońskiego big_smile

Kanon <3

611 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-04 19:33:24)

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Hahaha, słodkie to jest jak próbujesz "troszkę" naginać tą prawdę no rzeczywistość  big_smile
Ja mam już obraz zakodowany w głowie i musiała byś wcielić się chyba w jakąś cyberpankówę ;p aby go zmienić hihihi

"Coś" z tego kawałka wink big_smile

612 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-04 19:35:38)

O rany ale się obżarłam.. Dziś na tapecie zdrowo, ale hojnie (bo z dokładkami): ryż na mleku kokosowym - POLECAM, i dodatki wiadomo.

Co tam dzieciaczki, flirtują a titi big_smile

WuWu to tak jak trafnie diagnozę postawiłam, tym faceta, którego trzeba sobie poderwać, bo sam nie ma tyle śmiałości smile także Happi, taki 'handicap' ode mnie wink tongue

No to wypada też coś zapodać, tylko nie wiem czy na wesoło czy na smutno.. a nic: https://www.youtube.com/watch?v=mnOVp0mp3iA

Ps. Happiness i Koksik wink, jak wstawiacie te linki tutaj w całości z obrazem z youtube? Mnie tylko link się wstawia.. No pomóżcie starej Ciotce. tongue

613

Wyrocznia nie wie? och och. Tz. że może też sie mylić? wink big_smile

link w [youtube] [/youtube]

614 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-04 19:43:02)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Hahaha, słodkie to jest jak próbujesz "troszkę" naginać tą prawdę no rzeczywistość  big_smile
Ja mam już obraz zakodowany w głowie i musiała byś wcielić się chyba w jakąś cyberpankówę ;p aby go zmienić hihihi

"Coś" z tego kawałka wink big_smile

Haha big_smile
Nie no, tak w pełni poważnie, to dobrze mi z tym, jaka jestem smile
Lubię być sweet kociakiem big_smile

Elle88 napisał/a:

O rany ale się obżarłam.. Dziś na tapecie zdrowo, ale hojnie (bo z dokładkami): ryż na mleku kokosowym - POLECAM, i dodatki wiadomo.

Co tam dzieciaczki, flirtują a titi big_smile

WuWu to tak jak trafnie diagnozę postawiłam, tym faceta, którego trzeba sobie poderwać, bo sam nie ma tyle śmiałości smile także Happi, taki 'handicap' ode mnie wink tongue

No to wypada też coś zapodać, tylko nie wiem czy na wesoło czy na smutno.. a nic: https://www.youtube.com/watch?v=mnOVp0mp3iA

Ps. Happiness i Koksik wink, jak wstawiacie te linki tutaj w całości z obrazem z youtube? Mnie tylko link się wstawia.. No pomóżcie starej Ciotce. tongue

Ale co zjadłaś, to Twoje i tak trzymać! smile
Ja dzisiaj dużo nie zjadłam, bo jeszcze nie jestem w pełni sił, ale i tak było lepiej niż wczoraj, a jeszcze na kolację muszę sobie coś wymyślić smile

Kto flirtuje? yikes big_smile

Haha, wiesz, ja czasem lubię się z kimś podroczyć, czy coś, ale jednak wolałabym zostać poderwana niż podrywać big_smile wink

A nutka fajna smile

I widzę, że mnie WuWuś ubiegł już z tłumaczeniem, więc... smile

615

Dzięki Koksie :* wink

Happi, no pojedlim. Teraz dumam nad kolejnym lodzikiem albo winem.. ale pewnie stanie na tym drugim, bo jutro nie ma treningu, to nie ma co szaleć.

Oj wiem, ja też zdecydowanie wole jak facet to facet i podrywa smile tak mówię tylko, obserwacja + mój niezawodny zmysł big_smile

616

Elle88 napisał/a:

Happi, no pojedlim. Teraz dumam nad kolejnym lodzikiem albo winem.. ale pewnie stanie na tym drugim, bo jutro nie ma treningu, to nie ma co szaleć.

Oj wiem, ja też zdecydowanie wole jak facet to facet i podrywa smile tak mówię tylko, obserwacja + mój niezawodny zmysł big_smile

A lody i wino nie idą w parze? smile

Mnie tylko czasem kręci, jak kogoś mam troszkę zachęcić, ale jak jest ciapą i nie załapie, to szybko się zniechęcam. Dlatego trzeba nie spać, działać! big_smile

I oo, ale mi się wkręciło <3

617 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-04 19:56:58)

A może jest odwrotnie? Tzn. ci schematyczni, powierzchowni, nie potrafiący głębiej zaangażować się ludzie nie tyle "nauczyli się" tego w necie, a potem "przenieśli" to na Real, tylko byli już tacy i mając taką internetową opcję- wybierają ją ponieważ lepiej czują się w niej?
Uważasz, że gdyby nie było netu, to u większości spowodowałoby to zwiększoną chęć do refleksji i rozwoju?
Bo ja myslę, że nie.

Tak, też masz rację.
Napisałam wyżej "może taki typ".
I zapewne jest im łatwiej zagaić rozmowę, co widać po cytowanych tutaj tekstach.

Łatwy dostęp, pozornie duża możliwość wyboru, w pewnym stopniu też anonimowość stwarzają świetne warunki do randkowania, można się tym zachłysnąć.

O refleksji nad sobą samym napisałam ogólnie, nie w odniesieniu do internetu.

619

No nie mam nic do dodania właściwie.
Rzeczywiście, niepotrzebnie połączyłem ten szczegółowy i bardziej ogólny wątek. Widocznie każdy ma trochę w sobie takiego "partactwa", w moim wypadku nieuwagi ;)

P.S. Posłałem na fejsie kumpeli "Rich bitch" na urodziny (bo podobna z twarzy i gestów jest trochę).
Z życzeniami "Full kasiory, bo reszte pewnie masz ;)"
Jak mnie jutro nie będzie to znaczy, że mi ręce połamała ;)

620

Mrs.Happiness napisał/a:

Cichy, flirciarzu big_smile
Robiłbyś furorę na portalach, przemyśl to :*

Hm, może i bym robił, zdaje się na Twoje zdanie. wink
ale nie mam specjalnie na to czasu i ochoty, bo tak, jak już gdzieś pisałem wcześniej, wciągnięty jestem w to:

http://images75.fotosik.pl/726/4b148d602baf6256med.jpg

621

A fakt, pisałeś o Małym Księciu. W sumie dawno już tego nie czytałam smile

622 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-04 23:14:43)

Naprędce napisał/a:

Mnie tylko rodzina potrafi wkurzyć, raczej poza forum, na tyle rzadko że chyba nie będzie to potrzebne, ale ciekawa propozycja, tak zamiast policzyć do 10-ciu - przeczytaj post Truskaweczki smile
No dobrotliwa- cierpliwa, wyważona w sądach, spokojna, zakładająca że osoba do której się zwraca pisze coś w dobrej wierze, itp.

Rozumiem. Mnie też głównie bardziej bliscy mogą wkurzyć, ale to tak jest chyba dlatego, że jesteśmy z nimi emocjonalnie związani i czasem w sytuacji jakiejś mocniejszej wymiany zdań te emocje są i je się mocniej odczuwa. Dzięki smile

Mrs Happiness, słucham teraz "Sing to sleep" Alana Walera, też bardzo fajne smile Tamta "Faded" jest świetna, bo taka hiponotyzująca, ze świetną melodią moim zdaniem. Ta jest spokojniejsza, ale też bardzo fajna.

623 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-04 23:13:51)

WuWuś, to Twoje zdjęcie?

624

Ten CryWolf wygląda jak Tomasz Organek <3 , tzn. ta grafika na podglądzie smile

i odrazu mi się skojarzyło:

625 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-05 00:05:08)

Dobrotliwa;) napisał/a:

Rozumiem. Mnie też głównie bardziej bliscy mogą wkurzyć, ale to tak jest chyba dlatego, że jesteśmy z nimi emocjonalnie związani i czasem w sytuacji jakiejś mocniejszej wymiany zdań te emocje są i je się mocniej odczuwa.

Nu zgadza się, dodałbym jeszcze fakt że "związani" do śmierci, a nawet i po. Mniejsza z tym...
Swoją drogą zachowanie się w trudnych sytuacjach kandydata na partnera względem jego rodziny może być dobrym testem, jak będzie się zachowywał w podobnych sytuacjach względem nas samych. Naginając to trochę do tego o czym pisała JWZ, to w necie taki "test" raczej nie ma racji bytu i mogą później wyjść nieciekawe kwiatki. Dobra, chyba bredzę bardziej niż zwykle.

Ode mnie trochę depresyjnie, bo za długo na forum siedziałem i przesiąkłem klimatem, ale wszyscy po lodach albo browarach to Wam pewnie nie zaszkodzi.
https://www.youtube.com/watch?v=jzzq7RMh7b0

626

Ooo tu mi nick zmieniłeś wink Fajnie wink

Racja. To prawda. Zawsze też na to patrzyłam. Nie ma co się łudzić, że jeśli nie ma szacunku do rodziny, to że będzie miał go do nas. No a jak relacje by były toksyczne, to też nie ma co się łudzić np mamisynek, ciężki do zmiany hehe.

No piosenka spokojna, delikatna, ale bardzo ładna smile

627

Krejzolka82 napisał/a:

WuWuś, to Twoje zdjęcie?

Taaaa, to ten synuś mamusi itp. ^^ Mam nadzieję że łomotu za samo twarzowe nie będzie xDD
W sumie mogło być gorzej:

http://static.prsa.pl/images/4792e916-3 … 8f8e59.jpg

big_smile big_smile

628

Mrs.Happiness napisał/a:

A fakt, pisałeś o Małym Księciu. W sumie dawno już tego nie czytałam smile

A to szkoda. Książka niesie ze sobą "uniwersalne", bardzo istotne wartości, które dla dziecka są oczywiste, a dla doroslego, który jest skuty kajdankami ról społecznych już niekoniecznie.
Jedna z najważniejszych ksiązek w moim życiu, na równi z inną równie piękną - Oskar i Pani róża.

A jak już tak tutaj muzyka wpada, to i ja dorzuce swoje trzy grosze, bo na portalach randkowych się nie znam.

Poznałem ją dzięki pewnej bardzo inteligentnej kobiecie, więc się dziele wink
(zresztą na forum i tak juz pewnie ta piosenka krąży)

Zamykać oczy i wczuwać się w przestrzeń! smile

629

Cichy nie wiem skąd to masz, ale genialne!  tongue wink

Wszyscy chyba się wczoraj zasłuchali bo odpłynęli.. Zresztą ja też wcześnie padłam.

A zaraz wspaniałe zakupki ciuchowe.. <3
Co u Was, moi mili?

630 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-05 10:07:57)

On-WuWuA-83 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

WuWuś, to Twoje zdjęcie?

Taaaa, to ten synuś mamusi itp. ^^ Mam nadzieję że łomotu za samo twarzowe nie będzie xDD

big_smile big_smile

Moja wyobraźnia robi sobie ze mnie "jaja", jeżeli chodzi o wygląd Użytkowników forum big_smile big_smile big_smile

Tak nawiasem, mem z Ronaldem jest niepotrzebny.

631

A mnie naszła taka refleksja, że wielu ludzi nie ma kompletnie świadomości swojego ciała, tego jaki komunikat wysyła tym jak wygląda.

I nie mówię tego w tym momencie już konkretnie o facetach z portali, chociaż za ich sprawą ta refleksja głównie wink

To jest dziwne, że można mieć 25 albo więcej lat, chodzić na studia, czyli spotykać się z ludźmi, widzieć jak się ubierają, czeszą, jak o siebie dbają itp., ba - przy dostępie do internetu! a mimo to wyglądać jak z epoki lat 90-tych i nie rozumieć, dlaczego ludzie nie garną się do bliższej znajomości z kimś takim.
Czy to jest płytkie? Nie sądzę.
Wbrew pozorom, to jak dbamy o siebie mówi o naszym stosunku do siebie i wysyła komunikat w świat - "tak mnie traktujcie, bo ja siebie traktuję o tak".

Trudno mi zrozumieć jak można w wieku 30 lat wyglądać jak 50-letni hippis.
I bynajmniej nie mam tu na myśli stylowego świadomego w 100% tego co na siebie włożył i co chciał osiągnąć Hipstera.

Ja też pamiętam swój 'moment poszukiwań' tongue , gdzie jako 15, 16 o jeszcze 17 latka chyba <wstydniś> potrafiłam chodzić CAŁA (za wyjątkiem skarpet) na pomarańczowo, do tego takie buty a la ortopedyczne, żeby było mnie lepiej widać z kilometrów chyba big_smile tongue i tak przemierzałam nadmorskie kurorty, dumna i blada.

Ale to było WTEDY. Dziwne jest to, że ludzie w dobie dostępu do sieci, mediów  i ULICY smile ogólnie, nie mają takich refleksji.

Well..  taka refleksja do kawy wink

632

Mrs Happiness, słucham teraz "Sing to sleep" Alana Walera, też bardzo fajne smile Tamta "Faded" jest świetna, bo taka hiponotyzująca, ze świetną melodią moim zdaniem. Ta jest spokojniejsza, ale też bardzo fajna.

Mi się obie bardzo podobają, aż ciężko czasem uwierzyć, że Alan ma tylko niespełna 19 lat smile

Elle88 napisał/a:

Ten CryWolf wygląda jak Tomasz Organek <3 , tzn. ta grafika na podglądzie smile

i odrazu mi się skojarzyło:

Faktycznie włosami i zarostem podobnie bardzo big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

big_smile big_smile

Nadal za mało widać big_smile tongue

cichyfacet napisał/a:

A to szkoda. Książka niesie ze sobą "uniwersalne", bardzo istotne wartości, które dla dziecka są oczywiste, a dla doroslego, który jest skuty kajdankami ról społecznych już niekoniecznie.
Jedna z najważniejszych ksiązek w moim życiu, na równi z inną równie piękną - Oskar i Pani róża.

Właśnie przez Ciebie mam ochotę znów do tego wrócić wink
Ale to jak skończę pozostałe książki, za dużo mam tego rozpoczęte, haha big_smile

Elle88 napisał/a:

A zaraz wspaniałe zakupki ciuchowe.. <3
Co u Was, moi mili?

O, pochwal się jak Ci wpadnie coś fajnego! smile
U mnie okej, tak jak pisałam, czuję się dzisiaj już lepiej, a do jutra mam nadzieję będzie już w pełni dobrze ze mną, bo wiadomo, spotkanie. Nie chciałabym go przekładać ani nic z tych rzeczy. Dlatego cały czas się kuruję. Szczęście, że ten tydzień mam jeszcze wolny od pracy big_smile

633

Mrs.Happiness napisał/a:

Nadal za mało widać big_smile tongue

Spokojnie dziołcha, fotek "na waleta" tak od razu nie rozdaje ;D big_smile

634

On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie taką miałam na myśli big_smile

Elle88 napisał/a:

A mnie naszła taka refleksja, że wielu ludzi nie ma kompletnie świadomości swojego ciała, tego jaki komunikat wysyła tym jak wygląda.

I nie mówię tego w tym momencie już konkretnie o facetach z portali, chociaż za ich sprawą ta refleksja głównie wink

To jest dziwne, że można mieć 25 albo więcej lat, chodzić na studia, czyli spotykać się z ludźmi, widzieć jak się ubierają, czeszą, jak o siebie dbają itp., ba - przy dostępie do internetu! a mimo to wyglądać jak z epoki lat 90-tych i nie rozumieć, dlaczego ludzie nie garną się do bliższej znajomości z kimś takim.
Czy to jest płytkie? Nie sądzę.
Wbrew pozorom, to jak dbamy o siebie mówi o naszym stosunku do siebie i wysyła komunikat w świat - "tak mnie traktujcie, bo ja siebie traktuję o tak".

Trudno mi zrozumieć jak można w wieku 30 lat wyglądać jak 50-letni hippis.
I bynajmniej nie mam tu na myśli stylowego świadomego w 100% tego co na siebie włożył i co chciał osiągnąć Hipstera.

Ja też pamiętam swój 'moment poszukiwań' tongue , gdzie jako 15, 16 o jeszcze 17 latka chyba <wstydniś> potrafiłam chodzić CAŁA (za wyjątkiem skarpet) na pomarańczowo, do tego takie buty a la ortopedyczne, żeby było mnie lepiej widać z kilometrów chyba big_smile tongue i tak przemierzałam nadmorskie kurorty, dumna i blada.

Ale to było WTEDY. Dziwne jest to, że ludzie w dobie dostępu do sieci, mediów  i ULICY smile ogólnie, nie mają takich refleksji.

Well..  taka refleksja do kawy wink

Prawda, niektórych ludzi nie sposób ogarnąć. Też nie rozumiem jak można się tak kiepsko ubierać, nie dbać o siebie, o swoją prezencję. Nie mówię, że ja jestem jak z okładek gazet, ale jednak wyczucie stylu jakieś mam. Zresztą u mnie to się wzięło z mojej mamy i starszej siostry, bo obie zawsze ładnie się ubierały. Tylko mój tata miał zawsze gdzieś to, jak wygląda i mama dba o jego garderobę odkąd pamiętam. Niektórzy zauważyłam tłumaczą się kasą, ale ich tym bardziej nie rozumiem, skoro fajne ciuchy można kupić nawet w sieciówkach, gdzie często jest sporo promocji i ogólnie ubrania nie są drogie. Ewentualnie można też poszukać jakiś fajny lumpeks w swojej okolicy, szczególnie jak się mieszka w dużym mieście.

Tylko... niektórym się nie chce. To jest moim zdaniem główny powód.
Pomijając, że na pewno część tego wynoszą z własnego domu, podobnie jak mój ojciec.

635

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie taką miałam na myśli big_smile

Jesteś ponoć młodszą siostrą niejakiej Elle88 wink wink a w tym przypadku wszystko jest możliwe hahahaha big_smile

Niesłucham takiej muzy ale wczorajszy wrzut z Matrixa przypomniał mi o pewnej grze i soundtraku z niej który tworzył zajebisty klimat smile

636 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-05 11:13:00)

A może niektórym po prostu to nie przeszkadza, że wyglądają, jak wyglądają?
A może nie potrafią się dobrze ubrać, nie znają się na tym?

Niech każdy ubiera się, jak mu pasuje, no chyba, że poprosi o pomoc to wtedy warto pomóc.

O gustach się nie rozmawia, to indywidualna sprawa każdego.
A po za tym, ja twierdzę, że na przykład mam dobry gust, ale dla kogoś innego będzie on beznadziejny.

637 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-05 11:17:52)

Mrs.Happiness napisał/a:

Prawda, niektórych ludzi nie sposób ogarnąć. Też nie rozumiem jak można się tak kiepsko ubierać, nie dbać o siebie, o swoją prezencję. Nie mówię, że ja jestem jak z okładek gazet, ale jednak wyczucie stylu jakieś mam. Zresztą u mnie to się wzięło z mojej mamy i starszej siostry, bo obie zawsze ładnie się ubierały. Tylko mój tata miał zawsze gdzieś to, jak wygląda i mama dba o jego garderobę odkąd pamiętam. Niektórzy zauważyłam tłumaczą się kasą, ale ich tym bardziej nie rozumiem, skoro fajne ciuchy można kupić nawet w sieciówkach, gdzie często jest sporo promocji i ogólnie ubrania nie są drogie. Ewentualnie można też poszukać jakiś fajny lumpeks w swojej okolicy, szczególnie jak się mieszka w dużym mieście.

Pomijając, że na pewno część tego wynoszą z własnego domu, podobnie jak mój ojciec.

Dokładnie.
Ale już pomijając nawet ubiór, to długie włosy i wąs (w wieku 30 lat <wtf?>) to połączenie combo. Albo długie, obleśne dready i wiecznie flanelowa koszula bleeeeeee.
Albo dres - chociaż nie jest się nawet lokalnym zawodnikiem sportów sylwetkowych, a nosi się go tylko i wyłącznie dlatego, że nie ma sie kompletnie wyczucia stylu więc się idzie na łatwiznę, a niewprawne oko osiedlowych samic i tak nie odróżnia kto jest kto, jak same są po zawodówce, wiadomo.

Za to przyjemnie patrzy się na młode dziewczyny: zadbane, fajnie ubrane, makijaż, itp. Miło.

Fajnie, że są też faceci, którzy naprawdę dbają o siebie i rozumiem zawiść tych, którzy sobie z kobietami nie radzą, ale - tak powinno być smile
Coś za coś.

Ps. Krejzi O gustach się nie dyskutuje, ale ci co mają pojęcie są zgodni co do pewnych rzeczy. Popatrz na branżę modową, albo modowe blogerki - jak coś/ktoś jest dobry/zdolny to JEST, nie chodzi o "gusta", tylko pewną zdolność do łączenia rzeczy, to się nazywa zmysł estetyczny - to nie kwestia gustu wink

Analogicznie z muzyką: jak ktoś słucha miernoty i twierdzi, że "taki ma gust i o tym się nie dyskutuje", to ma racje o tyle że nie ma z nim o czym w kwestii muzyki podyskutować wink
Bo wyczucie muzyki, pięknych, 'dobrych', innowacyjnych połączeń dźwięków się albo ma albo nie.

To dlatego jedni potrafią docenić kunszt Mozarta i innowacyjność np. Aphex Twin, mimo, że na codzień to nie jest muzyka , której słuchaja, ale WIEDZĄ, że to jest dobre. Po prostu.
A dla innych dobry jest np. Peja. itd.

638

On-Wuwua-83 - szacun ze Quake'a wink Grało się za malucha

Ja ogólnie się mam farta do jakiś nietypowych dziewczyn na takich portalach, ale nie narzekam
z muzyki u mnie leci

639 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-05 11:24:55)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Jesteś ponoć młodszą siostrą niejakiej Elle88 wink wink a w tym przypadku wszystko jest możliwe hahahaha big_smile

Niesłucham takiej muzy ale wczorajszy wrzut z Matrixa przypomniał mi o pewnej grze i soundtraku z niej który tworzył zajebisty klimat smile

Jak na razie, to Tobie przyszło na myśl TAKIE zdjęcie, a nie mi big_smile
Zboczuszku big_smile :*

Też lubię niektóre soundtracki z gier przesłuchiwać smile
Albo z anime... <3
Swoją drogą, zastanawiam się co mi mówi ta nazwa, możliwe, że grałam kiedyś w tę grę, ale ona jakaś stara musi być w takim razie, nie? smile

Krejzolka82 napisał/a:

A może niektórym po prostu to nie przeszkadza, że wyglądają, jak wyglądają?
A może nie potrafią się dobrze ubrać, nie znają się na tym?

Niech każdy ubiera się, jak mu pasuje, no chyba, że poprosi o pomoc to wtedy warto pomóc.

O gustach się nie rozmawia, to indywidualna sprawa każdego.
A po za tym, ja twierdzę, że na przykład mam dobry gust, ale dla kogoś innego będzie on beznadziejny.

Wiesz, Krejzi, jeśli im to nie przeszkadza, to wszystko okej. Mają prawo czuć się dobrze nawet w worku po ziemniakach.
Ale są osoby, które narzekają, że nie mają powodzenia i tak dalej, mimo to NIC nie robią, aby to powodzenie mieć. Wtedy jest wielki wysyp dresików, którzy nazywają zadbanych chłopaków pedałami i ogólnie przyczepiają się do wszystkich, co mają powodzenie, którego im brak.

Elle88 napisał/a:

Dokładnie.
Ale już pomijając nawet ubiór, to długie włosy i wąs (w wieku 30 lat <wtf?>) to połączenie combo. Albo długie, obleśne dready i wiecznie flanelowa koszula bleeeeeee.
Albo dres - chociaż nie jest się nawet lokalnym zawodnikiem sportów sylwetkowych, a nosi się go tylko i wyłącznie dlatego, że nie ma sie kompletnie wyczucia stylu więc się idzie na łatwiznę, a niewprawne oko osiedlowych samic i tak nie odróżnia kto jest kto, jak same są po zawodówce, wiadomo.

Za to przyjemnie patrzy się na młode dziewczyny: zadbane, fajnie ubrane, makijaż, itp. Miło.

Fajnie, że są też faceci, którzy naprawdę dbają o siebie i rozumiem zawiść tych, którzy sobie z kobietami nie radzą, ale - tak powinno być smile
Coś za coś.

Mi się na przykład nie podobają te dziwne fryzury, gdzie facet ma wygolone boki, a resztę dłuższą i robi sobie kitkę u góry tongue
A długie włosy u niektórych lubię, bo wyglądają czasem przecudnie, ale bez wąsów zdecydowanie. Dredy też mi się nie podobają. Tragiczne są smile

No fakt, dziewczyny coraz ładniej się ubierają, mało kiedy trafia się taka, która jest naprawdę koszmarnie ubrana. Fajne to.
A z facetami też na szczęście sytuacja z roku na rok staje się coraz lepsza. Szczególnie wśród młodzieży smile

640 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-05 11:33:46)

Bardzo stara smile z 1997 roku

Ścieżki z Anime uwielbiam

Na zawsze w moim czarnym sercu

Zależy kto co uważa za dobre - miłośnikiem ortalionu nie jestem, ale bardziej sportowy styl mam ubioru. W sporej mierze z konieczności (praca w sklepie sportowym), ale i również z wygody (zwykle jak wychodzę rano z domu to wracam koło północy-drugiej).
Z drugiej strony w dzień wolny lubię założyć polówkę/koszulę, a czasem nawet i marynarkę.

PS. Swoją drogą potwierdzam - Dziewczyny coraz lepiej się ubierają - a letnie sukienki i spódnice są naprawdę super (naprawdę dodają do atrakcyjności w moich oczach)

641 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-05 11:36:53)

Lucyfer666 napisał/a:

Bardzo stara smile z 1997 roku

Ścieżki z Anime uwielbiam

Na zawsze w moim czarnym sercu

No to bardzo możliwe, że grałam i stąd mi się kojarzy smile

Nowsze anime też oglądasz? wink

EDIT: Strój sportowy może być naprawdę super! Tylko trzeba wiedzieć jak to nosić, no i nie zasuwać cały rok w jednych dresach, bo to słabe smile

A tak poza tym, muszę Ci powiedzieć, że śmiesznie przy Twojej nazwie wygląda Netbabeczka big_smile big_smile

642

Mrs.Happiness napisał/a:

Też lubię niektóre soundtracki z gier przesłuchiwać smile
Albo z anime... <3
Swoją drogą, zastanawiam się co mi mówi ta nazwa, możliwe, że grałam kiedyś w tę grę, ale ona jakaś stara musi być w takim razie, nie? smile

Tak mi się wydawało, że chyba lubisz anime bo na avku coś w ten deseń masz. Ja zresztą też lubię anime/manga a to za sprawą polonii1 i mang które na początku lat 90 leciały w tej tv. Wszystkie dzieci to oglądały smile powstawały ksywy od tych bajek oraz nazwy dla domowych zwierzaków tongue

Ta gra to można powiedzieć kultowy FPS, została wydana kiedy miałaś z 2 latka tongue smile

643 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-05 11:43:25)

Jak mam czas to owszem smile
Choć z racji mobilnego trybu życia obecnie wpadłem w sidła mang (zawsze tomik do plecaka można schować) smile
W maju zrobiłem sobie miesiąc z twórczością Studia Ghibli

Ogólnie po paroletniej przerwie wracam do tego tematu ... cóż Otaku to stan umysłu ^^

Edit : Nie no strój sportowy to dla mnie normalna ładna koszulka z krótkim rękawem (i obecnie z wakacyjnym nadrukiem i logiem firmowym) oraz krótkie spodnie. smile
Gdyby nie kwestia mundurów w prawie to już dawno w mundurze bym chodził smile

644 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-05 12:08:31)

Elle88 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

Dokładnie.

Coś za coś.

Ps. Krejzi O gustach się nie dyskutuje, ale ci co mają pojęcie są zgodni co do pewnych rzeczy. Popatrz na branżę modową, albo modowe blogerki - jak coś/ktoś jest dobry/zdolny to JEST, nie chodzi o "gusta", tylko pewną zdolność do łączenia rzeczy, to się nazywa zmysł estetyczny - to nie kwestia gustu wink

Analogicznie z muzyką: jak ktoś słucha miernoty i twierdzi, że "taki ma gust i o tym się nie dyskutuje", to ma racje o tyle że nie ma z nim o czym w kwestii muzyki podyskutować wink
Bo wyczucie muzyki, pięknych, 'dobrych', innowacyjnych połączeń dźwięków się albo ma albo nie.

To dlatego jedni potrafią docenić kunszt Mozarta i innowacyjność np. Aphex Twin, mimo, że na codzień to nie jest muzyka , której słuchaja, ale WIEDZĄ, że to jest dobre. Po prostu.
A dla innych dobry jest np. Peja. itd.

Nie interesują mnie blogerki i ich blogi.
Znam je tylko z Pudelka.
I szczerze, jak widzę zdjęcia co one mają na sobie czasem ubrane to zastanawiam się, czy lustro mają. I dla mnie w ogóle nie mają wtedy zmysłu estetycznego.

Każdy jest inny, w ogóle nie rozumiem fenomenu blogerek modowych, dla mnie nie są one żadną "wyrocznią" ani żadnym autorytetem.

Na każdy gust znajdzie się jakiś zwolennik.
Jedni lubią dresy i dla nich taki styl będzie ok.
Inni lubią elegancję i też znajdą się zwolennicy.

Osobiście nie podoba mi się jak ktoś nosi dresy, a także rurki (faceci) i doskonale wiem, że całokształt takiego faceta nie będzie mi odpowiadał, bo nie oszukujmy się ubranie dużo mówi o człowieku. Aczkolwiek nie oceniam ludzi tylko i wyłącznie przez pryzmat ubioru, żeby nie było. Interesuje mnie ogół takiego człowieka, a nie poszczególne jego cechy.
Wiadomo, że w niektórych przypadkach strój/ ubranie/ image odzwierciedla charakter, zainteresowania osobnika.

O muzyce już pisałyśmy, więc nie wracajmy do tego.

645

On-WuWuA-83 napisał/a:

Tak mi się wydawało, że chyba lubisz anime bo na avku coś w ten deseń masz. Ja zresztą też lubię anime/manga a to za sprawą polonii1 i mang które na początku lat 90 leciały w tej tv. Wszystkie dzieci to oglądały smile powstawały ksywy od tych bajek oraz nazwy dla domowych zwierzaków tongue

Ta gra to można powiedzieć kultowy FPS, została wydana kiedy miałaś z 2 latka tongue smile

No tak, mam na avatarze postać z anime. Dokładnie z tego:

Polecam jak ktoś lubi oglądać, świetne smile
Co prawda, pierwsze odcinki są takie spokojniejsze i lekkie, ale potem się naprawdę rozkręca.

Prawda, ja sama jestem wychowana na animcach typu Dragon Ball i tym podobnych big_smile Świetne czasy smile

No i mam wrażenie, że grałam w nią z bratem, jak byłam w podstawówce, bo sporo takich starych gierek mieliśmy swego czasu smile

Lucyfer666 napisał/a:

Jak mam czas to owszem smile
Choć z racji mobilnego trybu życia obecnie wpadłem w sidła mang (zawsze tomik do plecaka można schować) smile
W maju zrobiłem sobie miesiąc z twórczością Studia Ghibli

Ogólnie po paroletniej przerwie wracam do tego tematu ... cóż Otaku to stan umysłu ^^

Racja, ja się od tego też już nie potrafię uwolnić. Miłość pozostanie już chyba na zawsze smile
A mangi są równie świetne, też lubię poczytać smile

646

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

No tak, mam na avatarze postać z anime. Dokładnie z tego:

Polecam jak ktoś lubi oglądać, świetne smile
Co prawda, pierwsze odcinki są takie spokojniejsze i lekkie, ale potem się naprawdę rozkręca.

Prawda, ja sama jestem wychowana na animcach typu Dragon Ball i tym podobnych big_smile Świetne czasy smile

No i mam wrażenie, że grałam w nią z bratem, jak byłam w podstawówce, bo sporo takich starych gierek mieliśmy swego czasu smile

Fajna siostrzyczka ;D big_smile

647

I nie rozumiem tej całej animy tongue

648

On-WuWuA-83 napisał/a:

Fajna siostrzyczka ;D big_smile

Dzięki, Abdul :* big_smile
To były fajne czasy. Nie było jeszcze gier online, to zbierali się u nas znajomi i graliśmy czasem cały dzień razem smile
Nie jak teraz, że każdy siedzi zamknięty samotnie w swoim pokoju i ewentualnie gada z innymi przez mikrofon tongue

649 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-05 12:14:58)

Ja pamiętam granie w Blood (I WANT JOJO, JOJO, JOJO) i wypatrywanie czy rodzice kolegi nie wracają tongue (jedyny komputer u kolegi na osiedlu i 20 osób w jednym pokoju) - chyba te chore klimaty zostały we mnie do końca ^^

Magi znam - bardzo sympatyczne
(aż mi się przypomniało teraz ,w czasach liceum to potrafiłem całe noce maratony robić anime i tak leciałem do jednej serii do drugiej ^^)
Tasiemce takie jak Dragon Ball były fajne, ale potem jakoś tak przeskoczyłem na bardziej fabularne smile - chyba pierwszym było Fullmetal Alchemist na bodaj Hyperze, które mnie pochłonęło wink (motyw Dante bardzo jeden z moich ulubionych)

A co do ubioru to co powiecie dziewczyny o mundurach ? ^^

Krejzolko - Kamehameha i do przodu - Polecam obejrzećć Grobowiec Świetlików

650 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-05 12:19:15)

Happi, a co powiesz na takie combo: japońskie (chyba) anime i śmieszni Czesi z gługimi włosami?
https://www.youtube.com/watch?v=D1VPGjmSu_g

Mrs.Happiness napisał/a:

To były fajne czasy. Nie było jeszcze gier online, to zbierali się u nas znajomi i graliśmy czasem cały dzień razem :)
Nie jak teraz, że każdy siedzi zamknięty samotnie w swoim pokoju i ewentualnie gada z innymi przez mikrofon :P

Ee przesadzasz, mój bratanek regularnie spotyka się ze znajomymi w kawiarni, ciupią razem na konsoli i dobrze się bawią.

Elle, wiesz, czasem taka "zwichrowana" prezencja może byc spowodowana względami sentymentalnymi, przywiązaniem do jakiegos elementu stroju. Ja na przykład mam taką, chyba z 40-letnią "skórę" (kto wie czy nie jest starsza ode mnie), przehandlował ją bratu jakis angielski punkol wieki temu, a jak brat sie wyszalał to dał ja mi. Wiem, że niezbyt dobrze na mnie leży, wręcz jest w niektórych sytuacjach niewygodna ale raczej z niej nie zrezygnuję i dość często ją zakładam. Chodzę w pamiątce rodzinnej, dodatkowo oryginalnej, niepowtarzalnej- co dla mnie ma znaczenie. Tzn. nie twierdzę, że jestem jakiś zajebiście oryginalny, ale uważam że trochę do mnie pasuje i dobrze się w niej czuję. To jak ktos może mnie odbierać jest dla mnie w obliczu tego drugorzędne.
p.s. spotkałaś jakiegoś Holendra podczas tych wojaży na pomarańczowo ? ;)

Posty [ 586 do 650 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 8 9 10 11 12 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024