Co byście zrobili jakby Wasza kobieta powiedziała do Was takie slowa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co byście zrobili jakby Wasza kobieta powiedziała do Was takie slowa

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 79 z 79 ]

66

Odp: Co byście zrobili jakby Wasza kobieta powiedziała do Was takie slowa
ErniErni napisał/a:

Nie wiem czym miałaby mi zagrażać moja własna kobieta. Każdy z nas ma zajęcia czy to kończenia studiów czy prace, każdy z nas ma swoje pasje i wiele wspólnych cech. Ja zawsze uważałem się za faceta pewnego siebie. Nie mam żadnych kompleksów. Po prostu taki szybki numer kończy mi się z wykorzystaniem. Ja mam ogromny szacunek do mojej kobiety a ona staje się czasem bardzo wyrachowana. To nie jest ta sama osoba w której się zakochalem

Powtórzę za poprzednikami - bez względu na to co usiłujesz nam wmówić, masz ogromny problem z poczuciem własnej wartości, to dlatego jej wzrastająca pewność siebie u Ciebie budzi poczucie zagrożenia.

Nie słyszałam dotąd z ust jakiegokolwiek mężczyzny, że szybki numerek kojarzy mu się w wykorzystaniem. Dziewczynom, kobietom owszem, ale nie mężczyznom.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez michael82 (2016-05-24 02:01:47)

Ja tez kiedys powiedzialem mojej zonie podczas klotni ze mam taki temperament ze wszystkie sasiadki z osiedla na raz mógł bym przyjecie a ona niechce wykorzystac tego co ma tylko dla siebie. Tylko jakos od 8 lat nie splalem z zadna kobieta poza moja zona. Gdyby spala z innymi naprawde nie poweiedziala by tego.

68

od razu widac, ze to kobiece forum. dziewczyna zostala momentalnie usprawiedliwiona, bo ona chciala sexu tu i teraz i on ja oddtracil... bo on musi chciec tu i teraz i najlepiej wtedy kiedy ona...

ciekawa jestem jakby to wygladalo gdyby watek zalozyla dziewczyna, bo uslyszala wlasnie  takiego slowa... byloby pewnie tak: zostaw go, to egoista , jestes traktowana przedmiotowo itp.

przecież dziewczyna autora chciała manipulowac i moim zdaniem slusznie jemu zapalila sie czerwona lampka. a jak autor sie odsunal, zabolalo go to , to nagla zmiana frontu...nigdy by tego nie zrobila i nawet tak nie pomyslala... a jaednak powiedziala i pomyslala.

wlasnie cenie na tym forum wypowiedzi panów, bo czasami potrafia spojrzec z boku a nie jak kobieta to ona moze wszystko a jak to samo zrobi facet to nic.

69 Ostatnio edytowany przez Martainn (2016-05-24 10:46:03)

Faceci też się wypowiedzieli. I w podobnym tonie jak kobiety. Szczególnie po "wyjaśnieniach" autora. Problemem nie jest to, że kobieta chciała tu i teraz. Co nie było dziwne, w końcu byłą okazja. A jak się ludzie kochają to często mają ochotę. Nie nie o to chodziło. Chodziło o to, że ona chciała szybki numerek, a dla niego to brak szacunku i wykorzystywanie. To był powód odmowy. Dziwny dość. Jego kobieta ma całkiem inny temperament i nie będą do siebie pasować. Trudno. Można twierdzić inaczej ale to łóżko jest jednym z częstszych powodów rozpadu związku. Jeśli nie najczęstszym.

70

Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Juz powoli dochodzimy do porozumienia ale zastanawiam się czy ten związek ma dalej sens. Ja jestem wrażliwym facetem a Ona mi czasem tak potrafi dowalić, że żyć się odechciewa. W tamtym dniu kiedy padły te słowa była szczęśliwa, patrzyła na mnie z taką radością, chciała bliskości. Odmówiłem i wiedziała dlaczego. Była uśmiechnięta, poszliśmy do kuchni coś zjeść i dopiero później w rozmowie mi przywalila. Czasem jest bardzo złośliwa, msciwa. Czy tak się zachowuje prawdziwa kobieta?

71

Nie. Prawdziwa kobieta unosi się nad ziemią, jest delikatna jak mgiełka, cały czas radosna i uśmiechnięta, z jej ust płynie sama słodycz (niezależnie od okoliczności), przeżywa jedynie wzniosłe uczucia (ze stałą wdzięcznością do swego lubego, niezależnie od jego zachowania). Innymi słowy: kryształ nierżnięty, bo przecież fizjologia jest jej obca.

A teraz poważnie. Albo zmień swe myślenie na temat relacji miedzy kobietą a mężczyzną, albo rozstań się z dziewczyną, umożliwiając jej spotkanie człowieka, który pokocha ją, nie swe wyobrażenia.

72

"Co byście zrobili jakby Wasza kobieta powiedziała do Was takie słowa"
Absurdalność tego pytania zasługuje na równie absurdalną odpowiedź:

Na jej oczach przeleciałbym jej najlepszą przyjaciółkę w tyłek!!!

73 Ostatnio edytowany przez niki12345678 (2016-05-24 17:22:49)

ErniErni napisał/a:

Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Juz powoli dochodzimy do porozumienia ale zastanawiam się czy ten związek ma dalej sens. Ja jestem wrażliwym facetem a Ona mi czasem tak potrafi dowalić, że żyć się odechciewa. W tamtym dniu kiedy padły te słowa była szczęśliwa, patrzyła na mnie z taką radością, chciała bliskości. Odmówiłem i wiedziała dlaczego. Była uśmiechnięta, poszliśmy do kuchni coś zjeść i dopiero później w rozmowie mi przywalila. Czasem jest bardzo złośliwa, msciwa. Czy tak się zachowuje prawdziwa kobieta?

A czy tak się zachowuje prawdziwy mężczyzna? wyluzuj..
Nie chce nikogo obrażać, ale jak się facet tak zachowuje to dla mnie to jest ciapowate. Popracuj nad sobą i nad swoją osobowością i co najważniejsze nie uzależniaj swojego życia od drugiej osoby bo po czasie razem sfiksujecie.

A co do tematu to nie powinieneś tak wszystkiego brać do siebie. Ja czasem podobnie mówiłam i jakoś do tej pory nie zdradziłam. Facet czasem mi bardziej dowalał niby "żartując". Ciekawe co byś zrobił gdyby Ci laska w żartach powiedziała, że zrobiła szefowi loda lub uwiodłaby wszystkich sąsiadów? załamałbyś się pewnie.

74

ErniErni napisał/a:

Jeżeli nie jesteś z Nią szczęśliwy, nie potrafisz zaakceptować Jej z wadami i zaletami, to po prostu się rozstań z Nią.

Pamiętaj, że na początku staramy się pokazać z jak najlepszej strony, wady ukrywamy, ale do czasu... .

75

Il Condottiero napisał/a:

Nie daj boże z Iwana pana a sorry lidera. Jeśli ty masz takie podejście to już współczuję twojej żonie.

76

Paweło napisał/a:
Il Condottiero napisał/a:

Nie daj boże z Iwana pana a sorry lidera. Jeśli ty masz takie podejście to już współczuję twojej żonie.

Paweło, detektor sarkazmu ci się zepsuł.

77

Rozstań się z nią tak aby ją zabolało. O ile potrafisz.

78

Jeżeli Twoja odmowa zdarzyła się po raz pierwszy, a dziewczę przeprosiło, to powiedz jej dosadnie, ze nigdy więcej nie życzysz sobie takich tekstów, a jeśli ma jakieś "ale" do Waszego pożycia, niech formułuje je w sposób logiczny i nieatakujący. Zagalopowała się w nerwach, ot, musisz jej pokazać, że z Tobą pogrywać nie będzie. Babę trzeba trzymać krótko.

Jeżeli Twoja odmowa zdarzyła się NIE po raz pierwszy, a dziewczę wcześniej sygnalizowało, że jej nie zaspokajasz, to wcale się jej nie dziwię. Może forma nie była zbyt fortunna, ale przekaz miał Cię wbić w ziemię i uświadomić, że ona tak już dłużej nie wytrzyma i potrzebuje MĘŻCZYZNY, a nie misia-przytulisia.

Tak, jeśli ja bym odmawiała facetowi, a on mi rzucił w twarz, że w innym wypadku znajdzie sobie kochankę, to w pełni bym go zrozumiała. Serio. Bo ja już mu raz takim tekstem rzuciłam. O dziwo pożycie poprawiło się o dobre 200%

79

odlotowy napisał/a:

Rozstań się z nią tak aby ją zabolało. O ile potrafisz.

Bardzo niedojrzała to rada. Nie polecam próbować. Dorośli ludzie, jeśli nie chcą lub nie potrafią związku naprawić, to rozstawać zawsze powinni rozstawać się z klasą.

Lwica_ napisał/a:

O dziwo pożycie poprawiło się o dobre 200%

Ludzie są różni, jednych krytyka mobilizuje, innym podcina skrzydła, ale wyraźnie Autor problemy lubi po prostu rozdmuchiwać. Osobiście nie rozumiem tego nakręcania się.

Posty [ 66 do 79 z 79 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co byście zrobili jakby Wasza kobieta powiedziała do Was takie slowa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024