Gary napisał/a:ivy71 napisał/a:No Gary, dobrze gadasz. Tylko co jak się okaże że pan jest już zajęty. FSTYT!!!
To zależy od Pana. Właśnie na tym polega łapanie miłości -- trzeba grać VA BANK. Nieważne czy on ma kogoś, czy nie ma. Nie ważne, czy sobie coś pomyśli. Nie ważne, że mam miesiączkę i nabrałam wody. Nie ważne, że mi nic nie dolega, ale pójdę na wizytę. Liczy się cel...
Jakie widzę scenariusze?
1. Pan mówi -- "nie spotykam się z pacjentkami"/"jestem żonaty"/"jestem po rozwodzie co dopiero, nie szukam miłości" -- no i po temacie... wystarczy odpowiedzieć "Zauroczyłam się w Panu/Tobie, i dlatego napisałam. Dziękuję/Dzięki za odpowiedź."
2. ignorancja -- najgorszy scenariusz... bo nie wiadomo czy pisać dalej, czy zignorował, czy mail trafił do spamu...
3. Pan mówi -- "o bardzo mi miło... a skąd się znamy dokładniej?"... -- może wpuszczać kobietę w maliny, ale wracamy do punktu "VA BANK"
PS.
南海大道厅abc-FSTYT的微博_微博 <--- tylko takie coś znalazłem na skrót który podałeś.Gary z nieba mi spadles
![]()
Wlasnie tego potrzebowalam na tym forum- wsparcia- ( szczerze, czekalam na taki tekst wlasnie od faceta
") )
Jestem rozsadna kobitka, rozpoznam czy on mialby ewentualne checi na dalsza znajomosx, jesli nie- dam sobie spokoj pare przeplakanych nocy i tyle.
Jestem atrakcJna kobieta, nie seplenie, nie mam zeza, 176 wzrostu, 60kg (90D)
Moge sobie jedynie zarzucic, ze jestem za szczera.
Super, że jesteś atrakcyjną Kobietą, że nie seplenisz i nie masz zeza, że masz 176 cm wzrostu i ważysz 60 kilogramów i masz rozmiar biustu 90 D.
No po prostu chodzący ideał, jeżeli chodzi o fizyczność!
A tak z ciekawości to jakieś inne zalety masz oprócz atrakcyjności?
Czy masz coś do zaoferowania oprócz swojej atrakcyjnej fizyczności?
Załamana jestem bo uświadomiłaś mi, że przez moją wadę wymowy nie znajdę faceta, oj ja biedna