czy wyznac mu milosc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy wyznac mu milosc

Strony Poprzednia 1 2 3 4 8 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 512 ]

66 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-05-05 20:14:14)

Odp: czy wyznac mu milosc
natalie89* napisał/a:
Gary napisał/a:
ivy71 napisał/a:

No Gary, dobrze gadasz. Tylko co jak się okaże że pan jest już zajęty. FSTYT!!!

To zależy od Pana. Właśnie na tym polega łapanie miłości -- trzeba grać VA BANK. Nieważne czy on ma kogoś, czy nie ma. Nie ważne, czy sobie coś pomyśli. Nie ważne, że mam miesiączkę i nabrałam wody. Nie ważne, że mi nic nie dolega, ale pójdę na wizytę. Liczy się cel...

Jakie widzę scenariusze?

1. Pan mówi -- "nie spotykam się z pacjentkami"/"jestem żonaty"/"jestem po rozwodzie co dopiero, nie szukam miłości" -- no i po temacie... wystarczy odpowiedzieć "Zauroczyłam się w Panu/Tobie, i dlatego napisałam. Dziękuję/Dzięki za odpowiedź."

2. ignorancja -- najgorszy scenariusz... bo nie wiadomo czy pisać dalej, czy zignorował, czy mail trafił do spamu...

3. Pan mówi -- "o bardzo mi miło... a skąd się znamy dokładniej?"... -- może wpuszczać kobietę w maliny, ale wracamy do punktu "VA BANK"

PS.
南海大道厅abc-FSTYT的微博_微博  <--- tylko takie coś znalazłem na skrót który podałeś.

Gary z nieba mi spadles smile smile

Wlasnie tego potrzebowalam na tym  forum- wsparcia- ( szczerze, czekalam na taki tekst wlasnie od faceta wink") )

Jestem rozsadna kobitka, rozpoznam czy on mialby ewentualne checi na dalsza znajomosx, jesli nie- dam sobie spokoj  pare przeplakanych nocy i tyle.

Jestem atrakcJna kobieta,  nie seplenie, nie mam zeza, 176 wzrostu, 60kg (90D)
Moge sobie jedynie zarzucic, ze jestem za szczera.

Super, że jesteś atrakcyjną Kobietą, że nie seplenisz i nie masz zeza, że masz 176 cm wzrostu i ważysz 60 kilogramów i masz rozmiar biustu 90 D.
No po prostu chodzący ideał, jeżeli chodzi o fizyczność! big_smile
A tak z ciekawości to jakieś inne zalety masz oprócz atrakcyjności?
Czy masz coś do zaoferowania oprócz swojej atrakcyjnej fizyczności?

Załamana jestem bo uświadomiłaś mi, że przez moją wadę wymowy nie znajdę faceta, oj ja biedna big_smile big_smile big_smile

Zobacz podobne tematy :

67

Krejzolka82 napisał/a:
natalie89* napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

A tak z ciekawości alibi masz na co?
Nie wiem, planujesz zbrodnie, kradzież czy co, że Ci potrzebne alibi?

P.S. A może jednak słowo "alibi" pomyliłaś ze słowem "pretekst"?

Chodzilo  o Alibi w razie W nie sledze lekarza ani mu sie nie narzucam,przychodze jedynie na masaze smile

Ok smile

Alibi (z łac. gdzie indziej) – dowód w postępowaniu karnym na okoliczność, że podejrzany albo oskarżony znajdował się w miejscu innym niż miejsce popełnienia zarzucanego mu przestępstwa. W szerszym znaczeniu mianem alibi określany jest każdy dowód przesądzający, że podejrzany lub oskarżony nie mógł popełnić zarzuconego mu przestępstwa. Rodzajem alibi jest tzw. żelazne alibi, czyli alibi, którego nie sposób podważyć. *
*źródło: Wikipedia (Internet).

pretekst «zmyślony powód podany w celu ukrycia właściwej przyczyny»*
*źródło: SJP PWN (Internet).

Autorko, proszę przeczytaj dokładnie definicje "alibi" i "pretekstu".

68

Oj ty pocieszna babo big_smile Z ta wróżką mnie rozłożyłaś na łopatki... a z tymi podchodami jeszcze bardziej big_smile

Jak juz budujesz takie scenariusze, to Ci trochę pomogę.

Podejdź do niego i zagruchaj słodko:
Ty: Mój magiczny zegarek twierdzi, że nie masz na sobie majtek.
On: To nieprawda.
Ty: Bo wiesz, on spieszy się o godzinę.

Albo zaimponuj mu wiedzą medyczną:
http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/11/a0dd860a4d775bd03a764c94044b1903_original.png

No kutwa, coś musi zadziałać big_smile

69

natalie89* napisał/a:

No widzisz... smile smile Chciałem powiedzieć, abyś nie była ciapą, tylko ostro dążyła do celu, czyli uwiodła lekarza. Liczy się cel. Oczywiście może się to skończyć na dwóch zdaniach, na kuble zimnej wody na głowę... ale cóż -- za 10 lat nie będziesz żałować swojej powściągliwości. No i będziesz bogatsza o to doświadczenie.

Jeśli osoba A powie (lub da do zrozumienia) osobie B, że osoba B się jej podoba/zauroczyłasię/pożąda/fascynuje/blablabla, to jest ekstremalnie mało prawdopodobne, że osoba B odbierze to jako agresję, czyli źle zareaguje. Bo takie coś po prostu podnosi poczucie własnej wartości osoby B. Osoba A powinna być przygotowana na odrzucenie, trzeba być silnym.

"Podrywacze" atakują dziewczynę łamiąc jej wolną wolę i ona się musi bronić, dlatego podryw ma złą opinię jako forma zachowania. Twój lekarz mógłby wywijać oczami gdybyś była nachalna, gdybyś łamała jego wolną wolę, np. przychodzisz po raz 10-ty na wizytę i nie wiadomo o co Ci chodzi. Trzeba po prostu dbać o uczucia innych.

Jestem rozsadna kobitka, rozpoznam czy on mialby ewentualne checi na dalsza znajomosx, jesli nie- dam sobie spokoj  pare przeplakanych nocy i tyle.

Jak nie ten to inny... Jak jesteśmy młodzi to nam się wydaje, że musimy spotkać tego jedynego/tę jedyną. To nieprawda -- jest wiele osób z którymi można żyć, kochać się, tylko obie osoby muszą tego chcieć.

Jeśli prawda może kogoś skrzywdzić, to należy kłamać. Nie możesz być zbyt szczera. Nie mówi się jeśli nie ma takiej potrzeby.

70

Krejzolka82 napisał/a:
natalie89* napisał/a:
Gary napisał/a:

To zależy od Pana. Właśnie na tym polega łapanie miłości -- trzeba grać VA BANK. Nieważne czy on ma kogoś, czy nie ma. Nie ważne, czy sobie coś pomyśli. Nie ważne, że mam miesiączkę i nabrałam wody. Nie ważne, że mi nic nie dolega, ale pójdę na wizytę. Liczy się cel...

Jakie widzę scenariusze?

1. Pan mówi -- "nie spotykam się z pacjentkami"/"jestem żonaty"/"jestem po rozwodzie co dopiero, nie szukam miłości" -- no i po temacie... wystarczy odpowiedzieć "Zauroczyłam się w Panu/Tobie, i dlatego napisałam. Dziękuję/Dzięki za odpowiedź."

2. ignorancja -- najgorszy scenariusz... bo nie wiadomo czy pisać dalej, czy zignorował, czy mail trafił do spamu...

3. Pan mówi -- "o bardzo mi miło... a skąd się znamy dokładniej?"... -- może wpuszczać kobietę w maliny, ale wracamy do punktu "VA BANK"

PS.
南海大道厅abc-FSTYT的微博_微博  <--- tylko takie coś znalazłem na skrót który podałeś.

Wlasnie tego potrzebowalam na tym  forum- wsparcia- ( szczerze, czekalam na taki tekst wlasnie od faceta wink") )

Super, że jesteś atrakcyjną Kobietą, że nie seplenisz i nie masz zeza, że masz 176 cm wzrostu i ważysz 60 kilogramów i masz rozmiar biustu 90 D.

Załamana jestem bo uświadomiłaś mi, że przez moją wadę wymowy nie znajdę faceta, oj ja biedna big_smile big_smile big_smile

Moj zmarly maz zawsze twierdzil, ze jestem bardzo inteligentna, ze potrafie wspolczuc, ze jestem aniolem....
Nie mam najwyzszego wyksztaöcenia, potrafie sluchac i wspolczuc ludziom, ktorzy na wspolczucie zasluguja..

71

Czyli powiedzenie prostu z mostu o co mi chodzi( tak jak to zamierzalam na samym wstepie uczynic) wydaje sie jak najbardziej do zrealizowania, oczywiscie trzeba liczyc sie, ze odejde z "lisciem po twarzy"

Dzieki Gary, ze mnie zmotywowales, bede dzialac smile:)

72

natalie89* napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
natalie89* napisał/a:

Moj zmarly maz zawsze twierdzil, ze jestem bardzo inteligentna, ze potrafie wspolczuc, ze jestem aniolem....
Nie mam najwyzszego wyksztaöcenia, potrafie sluchac i wspolczuc ludziom, ktorzy na wspolczucie zasluguja..

Nie moją intencją jest obrażanie Ciebie, więc nie odbierz proszę tego tak.
Czy nie boisz się, że nie będziecie "nadawali na tych samych falach"?

73 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-05-05 21:54:12)

Teraz dopiero zajarzyłam, że autorka ma 27 lat.

Jeśli doktorek ma (minimum) 10 lat więcej, co jest MOCNO prawdopodobne, to odmówienie szansy na "wieczorny relaks" w postaci młodego ciągle jeszcze ciała autorki jest znikomy big_smile Czyli jesteś w domu.
Który facet odmówi gdy 'seks' pcha mu się sam w ręce?  Come ooon. smile

Zupełnie zapomniałam o różnicy wieku mięzy wami!!
Będzie dobrze.

74

Jezeli nie bedziemy nadawac na tych samych falach to  bede dumna z siebie, ze chociaz sprobowalam byc z obiektem moi h "westchnien" smile

75 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-05-05 22:15:12)

natalie89* napisał/a:

Jezeli nie bedziemy nadawac na tych samych falach to  bede dumna z siebie, ze chociaz sprobowalam byc z obiektem moi h "westchnien" smile

Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Ci powodzenia!!! smile  smile smile

76

Zobaczymy smile ale dziekuje:)

77

Elle88 napisał/a:

Teraz dopiero zajarzyłam, że autorka ma 27 lat.

Jeśli doktorek ma (minimum) 10 lat więcej, co jest MOCNO prawdopodobne, to odmówienie szansy na "wieczorny relaks" w postaci młodego ciągle jeszcze ciała autorki jest znikomy big_smile Czyli jesteś w domu.
Który facet odmówi gdy 'seks' pcha mu się sam w ręce?  Come ooon. smile

Zupełnie zapomniałam o różnicy wieku mięzy wami!!
Będzie dobrze.

Nie sądzę. Może nie mieć możliwości, nie mówiąc już o tym, że takich kandydatek może mieć na pęczki.

78

Jacenty89 napisał/a:

Nie sądzę. Może nie mieć możliwości, nie mówiąc już o tym, że takich kandydatek może mieć na pęczki.

Czeemu "nie ma możliwości"? Jeszcze co innego jego osobista pacjentka, wiadomo.
Ale jak obca kobita pcha mu się na widelec, na srebrnej tacy? No to kto by się zasadami zasłaniał.. No, chyba że nie w typie gościa jest, ale to też się wkrótce dowiemy.

79

Jest starszy o 20 lat i nigdy sie z tym nie krylam, ze pociagaja mnie starsi faceci,zreszta moj maz byl  starszy od niego

80

natalie89* napisał/a:

Jest starszy o 20 lat i nigdy sie z tym nie krylam, ze pociagaja mnie starsi faceci,zreszta moj maz byl  starszy od niego

O czym Ty z Nim będziesz rozmawiać?

81

O wszystkim co sie da smile o to nie mam sie co martwic smile

82

natalie89* napisał/a:

E to spoko.
Mnie ostatnio też starsi, a do tego - szok - przy kości lekko yikes

83

Juz  myslalam,  ze i za wiek mi sie oberwie smile

84

Elle88 napisał/a:
natalie89* napisał/a:

E to spoko.

Kurcze dla mnie facet po 40-tce jest za stary, a sama wielkimi krokami zbliżam się do 40-tki! tongue

85

Elle88 napisał/a:
natalie89* napisał/a:

E to spoko.

Heh masz szczescie, ze nie lekarze; )

86

Lekarze, fryzjerzy...co chcesz wink

87

Im starsze wino, tym lepiej smakuje smile

88

Elle88 napisał/a:

Lekarze, fryzjerzy...co chcesz wink

wink

89

natalie89* napisał/a:

Im starsze wino, tym lepiej smakuje smile

Ja na szczęście nie piję wina... .

90

Bo i nie wszystkim sluzy  wink

91

natalie89* napisał/a:

Bo i nie wszystkim sluzy  wink

A ja tam nie wiem czy służy, czy nie służy tongue

92

Kwestia gustu i smaku, ja juz sprobowalam i nie mam zamiaru zamieniac na mlodsze roczniki; )

93 Ostatnio edytowany przez Jacenty89 (2016-05-06 01:58:41)

Elle88 napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Czeemu "nie ma możliwości"? Jeszcze co innego jego osobista pacjentka, wiadomo.
Ale jak obca kobita pcha mu się na widelec, na srebrnej tacy? No to kto by się zasadami zasłaniał.. No, chyba że nie w typie gościa jest, ale to też się wkrótce dowiemy.

Elciu może jest wiernym i kochającym mężem albo mieć zazdrosną kochankę, również może być impotentem, gejem, pedofilem, autorka może mu się nie podobać.
Nie mówiąc już o tym, że najzwyczajniej w świecie na jego miejscu mi by coś "śmierdziało" w tej całej akcji.

94 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-05-06 08:49:44)

natalie89* napisał/a:

Czyli powiedzenie prostu z mostu o co mi chodzi( tak jak to zamierzalam na samym wstepie uczynic) wydaje sie jak najbardziej do zrealizowania, oczywiscie trzeba liczyc sie, ze odejde z "lisciem po twarzy"

Nie jest to takie proste... jak będziesz pisać, to co innego możesz, a jak będziesz twarzą w twarz to co innego. Najważniejsze, abyś dbała o drugą stronę, nie stawiała go w niezręcznej sytuacji.

Przykładowo... jeśli zapytasz "Czy umówiłby się Pan ze mną poza pracą?" jest dramatyczne, bo jeśli nie chce, to stawiasz go w sytuacji, kiedy musi Ci drastycznie powiedzieć "NIE", sama sobie nie dajesz drogi odwrotu. Pytanie-kamikadze...

Lepiej nie pytać, tylko proponować "Pewnie już do Pana nie przyjdę, ale gdyby Pan chciał lub miał ochotę się ze mną spotkać, to zostawię numer do siebie...".   On powie "dobrze, dziękuję", Ty się uśmiechniesz i koniec zalotów. Piłeczka po jego stronie. Zadzwoni do dobrze... nie zadzwoni to trudno.

On jako lekarz absolutnie nie może Ci spotkania zaproponować. Możecie poflirtować, ale od niego NIC nie wyjdzie. To byłby dopiero nieprofesjonalizm...

"powiedzenie prosto z mostu" --> "czy wyznać mu miłość"   <---- wg mnie jeśli będziesz pisać anonimowy list są okej, ale twarzą w twarz mogą być dla niego krępujące; odmawiając kontaktu bedzie miał poczucie, że Cię krzywdzi, czyli postawisz go w sytuacji niekomfortowej, ale z osobami które tak robią lepiej nie mieć wiele wspólnego; co innego dowartościowanie kogoś komplementami, a co innego obciążenie własnymi uczuciami; w mailu można wszystko wylać z siebie, w rozmowie nei bardzo...

Jacenty89 napisał/a:

Brak możliwości i kandydatek na pęczki -- te rzeczy nie mają znaczenia.

Krejzolka82 napisał/a:

O czym Ty z Nim będziesz rozmawiać?

Najwyżej po 3 miesiącach romans będzie wspomnieniem... Co za różnica... W końcu ona nie jest dziewicą, że szybko dzieci musi rodzić, ma duuuuuużo czasu teraz. Spotka się raz, drugi, trzeci, a potem zobaczą.

Jacenty89 napisał/a:

Elciu może jest wiernym i kochającym mężem albo mieć zazdrosną kochankę, również może być impotentem, gejem, pedofilem, autorka może mu się nie podobać.
Nie mówiąc już o tym, że najzwyczajniej w świecie na jego miejscu mi by coś "śmierdziało" w tej całej akcji.

I przez takie dywagacje ludzie potem żałują, że nie zawalczyli o ... o miłość/romans/seks/blablabla... o drugą osobę po prostu. Aaaaa czy on ma żonę? .... a może nie ma czasu bo czyta książki? ... a jeśli nie będzie o czym rozmawiać? ... a jesli się nam znudzi po 3 sptokaniach...  a jeśli pomyśli że jestem taka/siaka....   a jeśli ma milion takich kandydatek jak ja?... smile smile

95 Ostatnio edytowany przez natalie89* (2016-05-06 12:51:35)

Pewnie mi sie oberwie za ten wpis ale trudno melduje na bierzaco mojej postepki

Dzisiaj z rana wybralam sie do wrozki - tak wiem....

Powiedziala mi,ze widzi juz niebawem spotkanie - mozliwe,ze sie sprawdzi bo otrzymalam dzisiaj termin na moje masaze wlasnie w tym szpitalu gdzie pracuje, dokladnie na srode smile

Radzila zwyczajnie z nim pogadac i na sile go nie osaczac! On jest chetny na taka znajomosc smile Powtorzyla, ze widzi kobiete u jego boku ale widzi takze ich rozstanie, jak twierdzi, ze ich uczucie sie wypalilo i on nie jest z nia szczesliwy.

Radzila smialo dzialac! I tak wlasnie zrobie.:)

96

Nie mam nic przeciwko wróżce, ale jedna dziewczyna twierdziła, że więcej do wróżki nie pójdzie, bo potem miała dziwne zdarzenia w życiu -- jakby ją ktoś przez taki pół-sen za włosy szarpał i mówiła, że to diabeł. Ale może bez wizyty u wróżki też miałaby takie przypadki.

Jak się umówisz z lekarzem to daj znać... a jak wszystko szlag trafi to też daj znać.

smile smile smile

97

Panie Oldman dam znac, na pewno wink

98

No w sumie facet starszy od ciebie o 20 lat cie nie zapłodni.
Jasne dzieją się rożne rzeczy ale na cuda nie bym nie liczył.
Wiec w perspektywie masz romans.
Na wino tez nie pójdzie bo ludzie powiedzą ze ma fajną córkę i to jeszcze będzie łagodna wersja wink

99

kwadrad napisał/a:

Na wino tez nie pójdzie bo ludzie powiedzą ze ma fajną córkę i to jeszcze będzie łagodna wersja wink

A niby dlaczego? Niejeden 50 latek (a i wielu sporo starszych) cieszy się z nowo narodzonego smile

100

Jacenty89 napisał/a:
kwadrad napisał/a:

A niby dlaczego? Niejeden 50 latek (a i wielu sporo starszych) cieszy się z nowo narodzonego smile

Tak  nowo narodzonego dziecka sąsiada - to sie nazywa empatia smile

101

A kto sie teraz wiekiem przejmuje?? smile

Mieszkam zza granica, a tu takie zwiazki nikogo juz nie dziwia wink

102

kwadrad napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:
kwadrad napisał/a:

Nie wiem na jakim świecie kolega żyje...

103

Jak wczesniej pisalam, moj maz byl rowniez starszy i jak razem wychodzilismy to caly promienial, bo kazdy mu zazdroscil. Na poczatku czulam sie jak jakas rzecz wystawiona na pulce w sklepie, vo ciagle chcial mnie tylko pokazywac i pokazywac. Wkoncu mialam dosc i mu to wygarnelam, aon mnie przepraszajac przyznal mi racje. Pozniej zrozumialam, ze to normalna reakcja, bylam jego skarbem, ktory kazdy facet chcial miec (tal twierdzil maz) a ja bylam jego, wylavznie jego. smile

Od jego smierci stracilam troche ta pewnosci siebie, mimo, ze faceci okazuja mi wzgledy, to ja ich ignoruje, ja jestem wpatrzona w lekarza jak sroka w gnat, ciagle o nim mysle...

104

Jacenty89 napisał/a:
kwadrad napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

No w takim ze w młoda dziewczyna wygląda z dziadkiem śmiesznie.
Nie oburza mnie to ale nie robiłbym z tego normy.

105

kwadrad napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:
kwadrad napisał/a:

No w takim ze w młoda dziewczyna wygląda z dziadkiem śmiesznie.
Nie oburza mnie to ale nie robiłbym z tego normy.

Związek gdzie facet jest w okolicach 50, a kobieta w okolicach 30 nie jest jakimś megakuriozum, więc dla mnie mieści się w normie.
50 latek to raczej jeszcze nie dziadek, a 30 latka taka bardzo młoda to nie jest.

106 Ostatnio edytowany przez kwadrad (2016-05-10 10:49:24)

Widziałem wiele takich obrazków on starszy w garniturze ona młoda,piękna w ładnej sukni.
Jak postacie z bajki w tłumie.
Powiedzmy ze nie mam nic do ich fantazji ale jako do człowieka konkretnego ze względów praktycznych nie za bardzo ona do mnie  przemawia.
I tez nie będzie trwała wiecznie taka piękna, chociaż rożnie to bywa.

107

To bardzo praktyczny związek. Facet w tym wieku ma największe możliwości i zasoby, a kobieta największe libido.

108

Oj, mężczyźni wink
Pan doktor jeszcze nawet nie miał okazji zrobić wstępnych oględzin, a Wy zaraz będziecie imiona dla ich dzieci wymyślać big_smile Dajcie im troszkę przestrzeni big_smile

109

Mrs.Happiness napisał/a:

Oj, mężczyźni wink
Pan doktor jeszcze nawet nie miał okazji zrobić wstępnych oględzin, a Wy zaraz będziecie imiona dla ich dzieci wymyślać big_smile Dajcie im troszkę przestrzeni big_smile

Od tego zacząłem kobieto wink Tylko Brajan i Dżesika <3

110

Po co oględziny jak ona już jest gotowa do operacji.

111

15 po pierwszej bylam umowiona na masaze, pojechalam oczywiscie wczesniej smile  zajrzalam jeszcze do sklepu po kanapke bo zglodnialam i pojechalam prosto do szpitala. Szukajac miejsca do zaparkowania akutat szedl doktorek do swego auta, nie bylam w stanie zabarykadowac mu drogi i zaczepic z auta bo to juz by bylo nachalne.... gdyby nie moja kanapka do bysmy sie spotkali na parkinku sad

Ale nic straconego, jutro mam tez masaze moze uda mi sie jutro, jesli nie, to bede miec jescze 8 prøb. No masakra jakas jak mi serce telepało, wariuje......

112 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-05-11 15:21:31)

Jacenty89 napisał/a:

Od tego zacząłem kobieto wink Tylko Brajan i Dżesika <3

Jak się świetnie składa. Mam siostrę Dżesikę. Problematyczna osóbka, ostatnio przez nią zwariować można, ale skoro lubisz to imię, to mogę podesłać kurierem big_smile Nawet opłacę przesyłkę big_smile

Swoją drogą, Brajan też mi się podoba, jestem za <3

kwadrad napisał/a:

Dlatego autorka powinna zwolnić tempo, a nie podkręcać je. Jeszcze pan doktor gotów pomyśleć, że zdesperowana jest, a wtedy to ani Brajanka, ani Dżesiki nie będzie i co? Wszystkim będzie smutno sad

natalie89* napisał/a:

15 po pierwszej bylam umowiona na masaze, pojechalam oczywiscie wczesniej smile  zajrzalam jeszcze do sklepu po kanapke bo zglodnialam i pojechalam prosto do szpitala. Szukajac miejsca do zaparkowania akutat szedl doktorek do swego auta, nie bylam w stanie zabarykadowac mu drogi i zaczepic z auta bo to juz by bylo nachalne.... gdyby nie moja kanapka do bysmy sie spotkali na parkinku sad

Ale nic straconego, jutro mam tez masaze moze uda mi sie jutro, jesli nie, to bede miec jescze 8 prøb. No masakra jakas jak mi serce telepało, wariuje......

Trzymamy kciuki! :*

113 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-05-11 15:39:33)

natalie89* napisał/a:

Kanapka a raczej Twój głód jest znakiem, że nie jest Ci dane z Nim pogadać, a tym samym związać się, no chyba, że nie będziecie w ogóle rozmawiać... tongue

114 Ostatnio edytowany przez natalie89* (2016-05-11 15:58:41)

Nie odbieralabym  tak tego, zdawalam sobie sprawe z tego, ze nie bedzie ĺatwo jesli sie podejme tego zadania i tak sie dzieje. Nie poddaje sie.....

Ps: Krejzole jestescie, jeszcze nie zamienilam slowa z facetem a wy juz mi rodzine zakladacie ajajaj wink

115

natalie89* napisał/a:

Nie odbieralabym  tak tego, zdawalam sobie sprawe z tego, ze nie bedzie ĺatwo jesli sie podejme tego zadania i tak sie dzieje. Nie poddaje sie.....

Ps: Krejzole jestescie, jeszcze nie zamienilam slowa z facetem a wy juz mi rodzine zakladacie ajajaj wink

Wiesz mój nick do czegoś zobowiązuje big_smile

P.S. Związek to jeszcze nie rodzina.

116

kwadrad napisał/a:

I to na otwartym sercu, tudzież na otwartej...

117

Krejzolka82 napisał/a:
natalie89* napisał/a:

Kochana jesteś w tyle ostro. My z Mrs Happiness już ustaliliśmy, że to będzie 2+2 z Brajankiem i Dżesiką.

118

Kurde..Ja naprawdę jestem z  KOSMOSU. sad

Żeby za facetem latać i jakieś intrygi snuć żeby 'wsad' był.. Niepojęte yikes

Teraz latać żeby 'zanęcić', potem żeby się - też samej - "nabić na hak", a potem żeby go do powtórki zachęcić. Olaboooga
JA to jednak starej daty jestem hmm

119

Gdybym wam opisala jak ja za swoim mezem latalam to by wam dopiero czapki z glow pospadaly smile

120

natalie89* napisał/a:

Gdybym wam opisala jak ja za swoim mezem latalam to by wam dopiero czapki z glow pospadaly smile

Czyli jesteś typem łowcy? tongue

121

Mrs.Happiness napisał/a:
natalie89* napisał/a:

Czyli jesteś typem łowcy? tongue

Zdecydowanie tak smile Upolowac niedostepna zwierzyne wzmacnia twoje libido wink

122

natalie89* napisał/a:

Zdecydowanie tak smile Upolowac niedostepna zwierzyne wzmacnia twoje libido wink

To gratuluję determinacji, ja zawsze czuję się głupio gdzieś tam w środku na samą myśl, że miałabym od początku do końca zdobywać faceta. No ale ci wszyscy ulegli i bardziej bierni też muszą mieć możliwość wejścia w związek, więc kobiety takie jak Ty idealnie do nich pasują. Oby tylko doktorek okazał się być jednym z nich smile

123

Mam tez, taka nadzieje, moja sytuacja wyglada inaczej niz 2 lata temu, on wie, ze wczesniej bylam zajeta teraz o ile do tego dojdzie to sie dowie, ze jestem wolna, z niektorymi facetami mozna swietnie poflirtowac, on wiadomo lekarz moze byc trudno bo on z racji zawodu jest bardziej w centrum uwagi, a ja za wszelka cene nie chce mu zaszkodzic.

124

No to póki co proponuję przestać zbyt wiele o tym rozmyślać, zająć się sobą, życiem, a jeśli uda się na niego trafić, gdy będziesz bywała w tym szpitalu, to będziesz miała swoją szansę, by to sprawdzić. Błędem jednak byłoby zbytnie fiksowanie się na jego punkcie, bo od tego już krótka droga do obsesji, a to byłoby słabe smile

125

Jacenty89 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
natalie89* napisał/a:

Kochana jesteś w tyle ostro. My z Mrs Happiness już ustaliliśmy, że to będzie 2+2 z Brajankiem i Dżesiką.

Cholera jasna, czegoś mi chyba już brakuję, bo źle odczytałam Twojego posta big_smile big_smile big_smile

126

Krejzolka82 napisał/a:

Cholera jasna, czegoś mi chyba już brakuję, bo źle odczytałam Twojego posta big_smile big_smile big_smile

Chcemy wiedzieć jak go odczytałaś? big_smile

127

Mrs.Happiness napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Chcemy wiedzieć jak go odczytałaś? big_smile

Nie mogę, bo forum ma wysoki poziom i ja swoim postem nie mogę zaniżyć tegoż wysokiego poziomu big_smile

128

Krejzolka82 napisał/a:

Nie mogę, bo forum ma wysoki poziom i ja swoim postem nie mogę zaniżyć tegoż wysokiego poziomu big_smile

Ty i niski poziom? To nigdy nie idzie ze sobą w parze wink
Także strzelaj, najwyżej się trochę pośmiejemy big_smile

129

F...uck znowu nic, wiem,ze byl w szpitalu ale nie spotkalam go sad  ale jestem cierpliwa, wkoncu mam jeszcze 8 szans smile

130

Krejzolka82 napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

I teraz wpadłaś jak śliwka w kompot. Nie odpuścimy Ci dopóki nie powiesz :-D Jak się wstydzisz to zawsze możesz mi powiedzież na ucho (maila) :-D

Posty [ 66 do 130 z 512 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 8 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy wyznac mu milosc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024