Już tyle czasu minęło kiedy napisałam ten post, a w życiu ten czas mi się zatrzymał. To życie daje mi popalić tak jak bym popełniła najcięższy grzech a te wszystkie cierpienia to jak pokuta.
MAM DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kika przeczytalam twoje wszystkie posty i jestem pelna podziwu,pelna podziwu ze tyle wytrzymalas z potworem ,nie bede pisac innych okreslen jakie mi sie cisna na klawiature................
wiesz dobrze ze doszlas do momentu jak sie z tego wyplatac ,powolutku ,znajdz sobie prace/od tego zacznij/moze jakis kurs ,zacznij sie wyzwalac spod jego wplywu.......
.facet jest bardzo pewny siebie /miedzy innymi dlatego ze jestes od niego zalezna finansowo,on nie boi sie ze ty odejdziesz
rani twoje uczucia..........
niestety moim zdaniem nie ma dla ciebie ani odrobiny milosci,a jak nie ma milosci nie ma na czym budowac zwiazku ,no gdyby chociaz byl tu szacunek ,wsparcie ,a tu nie ma nic............pusty zwiazek
dziewczyno ocknij sie bo zaczniesz myslec jego kategoriami ,plytkimi ,nedznymi i prymitywnymi ,zastanow sie a gdyby zdarzyla sie choroba to ten twoj PSEUDOESTETA co wtedy zrobi ,kopnie cie w cztery litery ,nie mrugnie nawet okiem............