Po pierwszych stronach chcialam napisac, ze jestes nie powazny ale kiedy doszlam do Twoich metod rozbudzania, tej konkretnej kobiety to jedyne co cisnelo sie na klawiature.
Zawsze mozesz isc do moderacji.
Wg mnie czujesz nad nia duza przewage dlatego tak sobie pozwalasz.
Sam doskonale widzisz, ze nie potrafi powiedziec Ci nie.
Dlatego siedziala w tej lazience przebrana wedle Twojego zyczenia dopoki nie zasnales.
Ona sie wstydzi, jest zamknieta a Ty chcesz zeby chodzila nago w samych szpilkach.
Zastanowiles sie nad tym co robisz?
Czego od niej oczekujesz na dana chwile?
Dlaczego ona milczy?
I ten wibrator na dokladke.
Jak juz go jej dales to co potem zrobiles?
Wypytywales ja jak sobie radzi?
Czy juz sie odkryla?
Stosujesz kalke ktora jak widac nie dziala.
Napisales ze masz doswiaczenie z kobietami, co to dokladnie oznacza?
Bo wiesz jak bedziesz caly czas gotowal pomidorowa i bedzie ona wysmienita, to mimo wszysko nie bedziesz raczej doswiadczonym kucharzem.
Ilosc partnerek tez absolutnie nie oznacza, ze mezczyzna umie sie obchodzic z kobieta ( to nie tylko do Ciebie, zeby bylo jasne).
Kobieta nie musi miec zadnych traum, zachowanie mezczyzny moze ja zwyczajnie blokowac.
Czego Ci konkretnie brakuje w seksie?
Seksu oralnego?
Trafiles na podatny grunt i sobie odbijasz za poprzednie zwiazki. Teraz Ty jestes gora.
Piszesz duzo o szacunku.
Ja tu go nie widze.
Tak sie tu chcesz przedstawiac od najlepszej strony.
Brunett, jestes dla mnie bardzo wazny, szanuje Cie, jestem z Toba szczesliwa ale... no nie ma chemii nie moge Ci tez powiedziec, ze Cie kocham. Masz cos miekiego w sobie, Twoj dotyk. Chcialabym czuc ze jestem w nocy z mezczyzna a czuje jakby mnie trzymal chlopiec. Znowu milczysz? Dlaczego nic nie mowisz? Rozmawialismy juz na ten temat. Nawet za wlosy mnie nie potrafisz porzadnie zlapac, tylko mnie ciagniesz. Ja naprawde sie staram zeby bylo Tobie dobrze, ale sama mam swoje potrzeby. Mam doswiadczenie i potrafie miec duza przyjemnosc z seksu no ale miedzy nami nie gra. Moglbys byc bardziej meski w swoich ruchach i dotyku?
Moze lale Ci kupie zebys sie odkryl jak kochanek?
Za duzo ksiazek czytasz i fachowej literatury.
Uwazam ze sprawa jest jasna.
Nie chcesz z nia byc (no ewentualnie chcialbys kochanke) a tutaj przyszedles sie wybielic przede wszystkim sam przed soba i potrzebujesz potwierdzenia i wskazowek, ktore doprowadza Cie do stanu kiedy zostawisz B. No ale chcesz jej bardzo pomoc.
Sciagnales do siebie kobiete z dzieckiem, seks lezal, nie bylo chemii, nie bylo milosci, dodatkowo wiedziales ze nie bedzie miala pracy przynajmniej na poczatku.
Czy Ty jestes powazny?
Dla mnie seks jest najwazniejszy w zwiazku (niestety) ale jakbys zaczal mnie przerabic na swoja modle, to uwierz mi ze niewiele bys ode mnie dostal w zamian. Poszlabym dalej.