Facet79 napisał/a:Tak się zastanawiam apropo gwałtów... jeśli gwałt nie ma absolutnie nic wspólnego z pożądaniem seksualnym to jak to się jakoś dziwnie dzieje, że gwałcone są najczęściej młode piękne dziewczyny a nie np. staruszki 80-letni na których dużo łatwiej wyładować złośc, agresję, nienawiść... ciekawe.... no ale to pewnie czysty przypadek. Zaburzeni agresją zboczeńcy po prostu przypadkowo gwałcą akurat piękne dziewczyny a mogliby kogokolowiek...
Tak właściwie, skoro liczy sie agresja i nienawiśc to wrecz dziwne, że w ogóle płeć odgrywa tu rolę... i dziwi mnie wobec tego, że mężczyzni gwałcą kobiety a nie także np;. innych mężczyzn... przeciez na pewno wielu facetow chcialoby wyladowac na innym facecie swoją agresje...hm... musze poszukać czy jest gdzies info np. o pracownikach którzy zgwałcili swojego szefa itd.
Sagi napisał/a:Facet79 napisał/a:Po pierwsze to Ty jesteś chory psychicznie bo KAZDA masturbacje jak sam pisales uwazasz za cos niemormalnego i chorego.
Cóż, widzę że prócz problemów psychicznych masz też problemy z inteligencją. Powtórzę specjalnie trzeci raz dla pana opóźnionego: ten post to był czysty sarkazm, mający pokazać głupotę w myśleniu Easy'ego na temat 'czystości', której sam nie zachowuje.
Ty, to skąd wiesz, czy każdy mój to też nie jest czysty sarkazm ?
Jeżeli to jest czysty sarkazm,to muszę Ci powiedzieć,że jest wyjątkowo prymitywny.
Jak bowiem,normalny,zdrowy psychicznie człowiek,może tak bardzo simplikować problem gwałtów,czy robić wręcz kabaret z ofiar,które tego doświadczają??
Skoro nie znasz tematu,to najlepiej się nie wypowiadaj,bo zwyczajnie się kompromitujesz.
Masz tak niski poziom kultury osobistej i empatii,że zastanawiam się,czy sam nie przejawiasz skłonności patologicznych.
To wszystko co napisałeś,jest płytkie,infantylne,i obrzydliwe.
Poczytaj może statystyki policyjne,pokuś się o zgłębienie tematu w dziedzinie psychologii,seksuologii i kryminologii.Może wtedy jakimś cudem pojmiesz, na czym polega przestępczość seksualna.
Może porozmawiaj z osobą,która gwałtu doświadczyła?Poznaj jej ból i traumę,z którą boryka się do końca życia.
Może nie wiesz,to Ci podpowiem,choć obawiam się,że nie załapiesz dlaczego,niektóre ofiary,nie mogąc żyć z taką przeszłością,wspomnieniami,bólem...popełniają samobójstwo.
Na wstępie,napisałam,że prymitywne są Twoje posty.
Jednak zmieniłam zdanie...TY jesteś wyjątkowym prymitywem.
Może zanim kolejnym razem otworzysz "otwór gębowy",przemyśl pięć razy co masz do powiedzenia/napisania.
Bo to co tworzysz dotychczas banalizuje problem,o którym pojęcia nie masz nawet tyle...co brudu za małym paznokciem.
Nie pozdrawiam