Zepsuty fajny flirt.Jestem księżniczka czy to on jest burak? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zepsuty fajny flirt.Jestem księżniczka czy to on jest burak?

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 137 z 137 ]

131

Odp: Zepsuty fajny flirt.Jestem księżniczka czy to on jest burak?
Nigdy napisał/a:

A Ty jak oceniasz jego zachowanie w stosunku do Ciebie?

Mowil mi,ze jestem super, ,ze super sie usmiecham, ze taka fajna laska dawno tu nie pracowała, podczas życzen okolicznosciowych pocałował mnie w usta (ale tak zeby nikt nie widzial), dotykał, to byly fajne rzeczy,reszta to te wg was seksistowskie, ktore opisalam w moich pierwszych postach.
Uwazam,ze moglby sie ze mna przespac,ale bez chemii i namietnosci.

Zobacz podobne tematy :

132

anetas123 napisał/a:
Nigdy napisał/a:

Mowil mi,ze jestem super, ,ze super sie usmiecham, ze taka fajna laska dawno tu nie pracowała, podczas życzen okolicznosciowych pocałował mnie w usta (ale tak zeby nikt nie widzial), dotykał, to byly fajne rzeczy,reszta to te wg was seksistowskie, ktore opisalam w moich pierwszych postach.

Zauroczyłaś się i nie wiesz co z tym fantem, teraz zrobić?

133

Elle88 napisał/a:

Zgadza się. Ja też nigdzie nie widze tu chama. To, że zażartował o jej piersiach.. no litości, to cham odrazu i prostak? smile No średnich lotów to było, ok. Ale nie tak się żartowało, poza tym nie wszyscy maja arystokratyczne poczucie humoru - ten najwidoczniej nie ma go,  a trafił na kompleks autorki , ale musiał go zauważyć dużo wcześniej, inaczej nie palnął by tego.

Ja tu widzę zmęczonego i niezainteresowanego faceta, który próbuje na różne sposoby dac autorce do zrozumienia, że nic z tego, a ona dzieli włos na 4-ro i nic nie dociera do niej.

Cze,u piszesz,ze nic z tego, i jest zmęczony, skoro sam dążyl do kontaktu fizycznego a nie ja.

134

Nigdy napisał/a:
anetas123 napisał/a:
Nigdy napisał/a:

Zauroczyłaś się i nie wiesz co z tym fantem, teraz zrobić?

NO troche....i on mi to niestety zarzucił. Spytał wprost, czy cos do niego czuje. Powiedzialam,ze nie, ale nie uwierzył. wysłał mi życzenia imieninowe ,potem ja cos napisalam, mial zadzwonic,obiecal. ale nie zadzwonil.

135 Ostatnio edytowany przez Nigdy (2015-07-25 22:17:10)

Przykro mi ale on nie chce Twoich uczuć, ani żadnego związku, zaczął więc Cię obrażać i lekceważyć. Odsuń się od niego, olej go, z tego nic nie będzie.

136

Nigdy napisał/a:

Przykro mi ale on nie chce Twoich uczuć, ani żadnego związku, zaczął więc Cię obrażać i lekceważyć. Odsuń się od niego, olej go, z tego nic nie będzie.

Powiedzialam mu,ze nie jestem w nim zakochana. Wiem, skłamałam,ale wiedzac,ze on we mnie nie jest to lepiej dobrze,ze sklamalam.
Mial zadzwonic pare dni temu, przed urlopem, odpisal wtedy "Ok n ie ma sprawy,pozdrawiam"
Nie zadzwonil. Napisalam wiec smsa o zwyklej tresci "hey" a;le nie odpisal. Nic.zero.
Spokojnie nic wiecej nie napisalam ani do tej pory.,nawet nr wykasowalam.

137

Przepraszam wszystkich za to co tu pisałam, wszystko byla prawda.
Byc moze on chcial sie ze mna przespac. Zobaczyl,ze nie umiem bez angażu i sie wycofał. a wczesniej sypał mi erotycznymi tekstami pomieszanymi z chamskimi, po to bym sie ODKOCHALA?

mOZE POWINNAM odebrac to jako lekcje?

Posty [ 131 do 137 z 137 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zepsuty fajny flirt.Jestem księżniczka czy to on jest burak?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024