Nie wiem czy kupić jej kwiatka na 3 spotkanie i czy pasuję ją pocałowa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem czy kupić jej kwiatka na 3 spotkanie i czy pasuję ją pocałowa

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 66 z 66 ]

66

Odp: Nie wiem czy kupić jej kwiatka na 3 spotkanie i czy pasuję ją pocałowa
Skywalk napisał/a:

Gdzie ja napisałem że jak kobieta nie chce seksu to nara ? Stawiam piwo jak to znajdziesz. Chodzi o poznanie i akceptowanie siebie a seks jest integralnym elementem znajomości , zgodzisz się ze mną ? Nie upraszczaj , nie jestem jakiś maczo bez emocji tylko często jak wiesz że znajomość nie idzie w fajnym kierunku to po co sie ze sobą męczyć i wkręcać cokolwiek

Integralnym tak, ale dopiero od pewnego etapu. Przeciez przez pierwsze tygodnie trudno mówić o jakimkolwiek związku, jesli kobieta w okresie tego tzw spotykania sie nie chce iść do łóżka bo nie jest pewna w jakim to kierunku pojdzie (nie kazde takie "randkowanie" konczy sie na chęci bycia z kimś) to jest skreślona?
Troche tak rzucasz ogólnikami, a potem masz pretensje, ze ktos tak a nie inaczej zrozumiał to co napisałeś. Ja to zrozumiałam tak jak bizomi.
To inaczej, na który etapie znajomości kobieta według Ciebie powinna iść do łóżka?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 66 do 66 z 66 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem czy kupić jej kwiatka na 3 spotkanie i czy pasuję ją pocałowa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024