Bajka się skończyła. JAK DALEJ żyć ? Jak się na nowo odnaleźć ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Bajka się skończyła. JAK DALEJ żyć ? Jak się na nowo odnaleźć ?

Strony Poprzednia 1 13 14 15

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 911 do 913 z 913 ]

911 Ostatnio edytowany przez Przyszłość (2016-06-06 17:48:06)

Odp: Bajka się skończyła. JAK DALEJ żyć ? Jak się na nowo odnaleźć ?

Cześć GIA,

PO twoim poście, to nie do końca wiem, czy już widzisz trzeżwo rzeczywistość, czy nadal jesteś w swoim bajkowym świecie.

Ale à propos ram i zniekształcania rzeczywistości, to przypomniała mi się pewna opowieść, którą wyczytałam kiedyś u Yaloma. Pisał on o tym, jak jeden z jego znajomych poznał dziewczynę, szybko sięz nią ożenił, przeżyli WSPANIAŁĄ PODRÓŻ POŚLUBNĄ, a potem zaczęło się psuć i po roku od ślubu rozwiedli się, bo się okazało, że dziewczyna przez cały czas była zakochana w kimś innym. Nawet podczas tej wspaniałej podróży poślubnej. Wtenczas znajomy zorientował się, że tę samą rzeczywistość, związek, wspólny czas dwoje ludzi moźe odbierać zupełnie inaczej. Między dwojgiem ludzi nigdy nie będzie pełnego połączenia i widzenia świata. Sami sobie budujemy obraz rzeczywistości.

Napisz GIA coś więcej, jak u Ciebie.

Zobacz podobne tematy :

912

Wielokropek napisał/a:

Pamiętam. smile I proszę: nie wstawiaj swego (ani czyjegokolwiek innego) życia w jakiekolwiek ramki. Ramki mają to do siebie, że są sztywne, nie ulegają rozciągnięciu i co rusz jakiś fragment z niego wystaje. A jak wystaje, to gwałty! rety!, twórca ramki usiłuje wtłoczyć owe fragmenty w sztywną ramkę. A życie, jak to zycie, ma w odwłoku jakiekolwiek ramki. tongue

Trzymam kciuki. smile

Zatem ramki zostawiamy przeszłości wink
Dzięki Wielokropek - miło Cię widzieć smile

913

Przyszłość napisał/a:

Cześć GIA,

PO twoim poście, to nie do końca wiem, czy już widzisz trzeżwo rzeczywistość, czy nadal jesteś w swoim bajkowym świecie.

Ale à propos ram i zniekształcania rzeczywistości, to przypomniała mi się pewna opowieść, którą wyczytałam kiedyś u Yaloma. Pisał on o tym, jak jeden z jego znajomych poznał dziewczynę, szybko sięz nią ożenił, przeżyli WSPANIAŁĄ PODRÓŻ POŚLUBNĄ, a potem zaczęło się psuć i po roku od ślubu rozwiedli się, bo się okazało, że dziewczyna przez cały czas była zakochana w kimś innym. Nawet podczas tej wspaniałej podróży poślubnej. Wtenczas znajomy zorientował się, że tę samą rzeczywistość, związek, wspólny czas dwoje ludzi moźe odbierać zupełnie inaczej. Między dwojgiem ludzi nigdy nie będzie pełnego połączenia i widzenia świata. Sami sobie budujemy obraz rzeczywistości.

Napisz GIA coś więcej, jak u Ciebie.

Przyszłość ja Cię jednak mogłabym "jeść" garściami :*
Napiszę, jak nieco mózgownica przestanie mi parować, na razie przeładowana coś ostatnio jest.

Posty [ 911 do 913 z 913 ]

Strony Poprzednia 1 13 14 15

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Bajka się skończyła. JAK DALEJ żyć ? Jak się na nowo odnaleźć ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024