no to jest super pretekst do zagadania z ubraniami w sklepie i jest to dość naturalny myk . Zresztą kobiety lubią doradzać taka nasza natura
Ja dopiero będę stawiała pierwsze kroki na siłowni , więc przypuszczam że nie obejdzie się bez pomocy jakiegoś mężczyzny. Nie będę przecież wszystkiego od razu wiedziec co z czym się je. Może okaże się że bėdę tak przejęta tymi sprzętami że sama zapomnę o istnieniu tam facetów .
Dobrze że mi powiedziałeś to na pewno nie założę krótkich spodenek , myślałam raczej o legginsach capri takich do kolan. A to że faceci są spoceni na silce i nie pachną fiolkami to normalka , chyba dziwne by było
jakby było na odwrót
Pewnie na siłke chodzą różni mężczyzni , jedni są nastawieni tylko na wysiłek a inni są bardziej otwarci na kontakt międzyludzki ,spojżenie a może i rozmowę . Trzeba będzie wypróbować .
jak biorę Prosent 600 wydzielam tyle feromonów że kobiety jakoś to wyczuwają. A sam podryw to już tylko dopięcie sprawy
To prawda można sztucznie wykreować się na Bad Boya albo samca ALFA dzięki na przykład tym proszkom o których wspomniałeś. Czytałem w internecie i na YT historie facetów którzy w ten sposób zaciągnęli już dziesiątki kobiet do łóżka. Dla kobiet najbardziej seksowny facet to taki który kipi testosteronem i potrafi trzymać ramę - dla nie świadomych trzymanie ramy to bycie niedostępnym, olewającym kobietę. Za takimi właśnie najbardziej się uganiają. Gdy facet jest miękki ma dużo żeńskich hormonów może co najwyżej zostać Friend Zone a ona pójdzie na seks właśnie z tym Bad Boyem który ją przeleci i zostawi. Takie są zasady gry. Odnośnie tego prosent 600 przy dłuższym stosowaniu to sa bardzo dobre tabletki nie tylko zwiekszają testosteron ale i zmieniają postawę faceta. Warto się nimi wspomóc i pamiętać o ramie wtedy zobaczycie efekty.