Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 2,813 ]

261

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)
Bubuś napisał/a:

Gdzie byłaś? Co kupiłaś? Chwal się big_smile

W sklepie, kupiłam bluzkę na sylwestra big_smile.

Zobacz podobne tematy :

262

ładną??:P Świecącą ? za 60 zł?? big_smile

263

Bubuś napisał/a:

ładną??:P Świecącą ? za 60 zł?? big_smile

Ładna, czerwona smile nie świecąca a z koronką na plecach smile.
Może znajdę to dodam zdjęcie, można dodawać?

264

można ale bez firmy smile

265

Bubuś napisał/a:

można ale bez firmy smile

Nie ma, ale jest ładna tongue ważne że jest wygodna smile.

266

smerfetkaaa napisał/a:

Justyna, jakbyś potrzebowała kompana do wycieczek to jestem na tak smile.

no,szkoda ze z dwóch krańców krk jesteśmy! ale na spacer po krakowskich plantach możemy się umówić;D we 2 zawsze raźniej;D

a to ja na sylwestra chyba świcącą pidżamę muszę zakupic..tylko boję się, że w 60 PLN się nie zmieszczę:( ;D

267 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-27 15:13:16)

W ubiegłym roku przed sylwestrem chciałam sobie kupić właśnie taką "ładniejszą" bluzkę i każda, która miała choć jednego cekina na sobie, albo jakieś świecidełko kosztowała najmniej 60 zł big_smile

Ja piżamę od męża na gwiazdkę dostałam tongue w krowie łatki, więc też niewyjściowa big_smile Ale jaka wygodna:D Czuję się w niej jakbym nago spała, nic się nie zwija, nie przeszkadza big_smile

268

Dziewczyny, nigdzie nie idziecie na sylwestra??

269

Planowo mielismy siedziec w domu. Jednak odezwala sie rano kolezanka z technikum i mamy zajrzec do niej na winko smile Ale to taka posiadowka raczej bedzie tongue

270

Bubuś napisał/a:

Planowo mielismy siedziec w domu. Jednak odezwala sie rano kolezanka z technikum i mamy zajrzec do niej na winko smile Ale to taka posiadowka raczej bedzie tongue

Uwierz, na jednym winie się nie skończy tongue.
No ale u nas też nie będzie jako takiej imprezy, ważne żeby posiedzieć - porozmawiać smile.

271

Oj jasne ze na jednym sie nie skonczy big_smile

A swoja droga, co za roznica czy sylwester czy  nie sylwester. Dzien jak co dzien. Dla mnie nowy rok nie jest poczatkiem  nowego, nie mam noworocznych postanowien, nie licze, ze bedzei lepiej, co jedynie to chce wierzyc, ze nie bedzie gorzej big_smile

272

No tak, ale samej siedzieć nie warto tongue smile.
Ja mam nadzieje że nie będzie gorzej smile.

273

Ja juz mam wiecznego towarzysza tongue Przynajmniej tak deklarowal jeszcze rano big_smile

274

He, no to dobrze big_smile.
Pewnie lubisz jak się powtarza tongue.

275

Niekoniecznie tongue
Wiem, ze jest takim czlowiekiem, ze jak powiedzial raz to zdania nie zmieni big_smile Mowi malo, a z sensem big_smile

276

Mało który facet lubi się powtarzać tongue.

Śpiąca się robię, chyba zaraz pójdę spać big_smile.

277

Juz spac? Leniuch tongue

278

Zasnęłam po 2:00 wstałam po 8:00 więc proszę mi tutaj nie pisać że jestem śpioch tongue big_smile.

279

6 godzin, czyli wystarczajaco tongue

280

Oczywiście i tego się trzymajmy tongue.

281

ja się zdrzemnęłam. patrze na zegarek i ze zdumieniem stwierdzam, że jest przed 20:00 ;o ale też miałam ciężką noc. Ja sylwestrowych planów w tym roku nie mam, po raz pierwszy. towarzystwo się posypało,kaŻdy gdzieś swoją drogą. Wszystko się u mnie pozmieniało, także raczej zostanę w domu. napiję się winka z bratem i bratową i do spania. też nie jest to dla mnie żadna specjalna noc. Pewnie,że gdyby było towarzystwo i super impreza w zapasie,to bym na nią czekała,ale tak.. oj, mi pozostaje ejdnak wierzyć , że 13sty będzie lepszy.

282

A noworoczne postanowienia sa?? wink

283 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2012-12-27 21:22:50)

tak,tak. takie na miarę możliwości- mam nadzieję;D bo zawsze były tylko od sylwestra do nowego roku,a już 2 stycznia znikały gdzieś daleko...;D

284

Postanowienia noworoczne? Żeby trwać w tym co jest teraz smile i żeby cieszyć się tym co jest teraz.
I muszę w końcu swoje zdrowotne sprawy załatwić, bo to nie może już zwlekać.

285

oo,po lekarzach też pasuje pochodzić. już zaczełam umwianie,

Czy toś z kafejki (moze odezwą się i te "nieożywione":) wybiera sie na sobotnie spotkanie?
Bo już się gubię skacząc z wątku w wątek i wolę "zebrać informacje w kupę":D

286

Ja moze zajrze, ale jeszcze nic pewnego smile

287

Zdrowie najważniejsze.

No ja jutro nie będę, bo mnie tam nie ma, ale następne spotkanie jest moje big_smile.
A byłyście już na takim spotkaniu?:)

288

Tak , na jednym smile Na nim wlasnie poznalam Justynke tongue

289

Aha, takie buty smile.

290 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-27 22:12:28)

I jeszcze kilka innych, wesolych dziewczyn, ale one akurat milcza tongue

Justyna podpowiadaj jakich lekarzy chcesz odwiedzic, moze i mi sie przypomni kogo pasuje odwiedzic big_smile
Z dentysta jestem jedynie w stalym kontakcie, reszty nie widzialam chyba z rok, moze nawet dwa sad big_smile

291

Aha to spotkania w większym gronie?

Wymieniam listę lekarzy:
dentysta, neurolog, neurochirurg, dermatolog, okulista.
Wydaję mi się że 12 miesięcy mi wystarczy tongue.

292

a ukochany ginekolog ?? big_smile

293

Bubuś napisał/a:

a ukochany ginekolog ?? big_smile

No tak tongue ale ja chodzę do Pani - bardzo fajna kobieta smile.

294

no nie wiem:P Ja tam nie lubie ani pan ani panow big_smile

295

Ja też nie, ale jak mam wybierać tongue.

296

no,widze ze chyba podobne problemy;p dermatolog-tego mam juz na styczen umowionego:) dentysta i okulista. a jak ten nie pomoze,to neurolog. zoabcze jak sie to porozkłada w czasie i czy kogos upchne jeszcze;D bo i ginekolog by sie sprzydal,fakt;D

297

Mój największy ból to wieczne problemy z żołądkiem, zgagą itp. Więc porządny przegląd układu pokarmowego by się przydał, no i oczywiście jakieś badania krwi czy cuś sad ale nie garnę się do tego tongue

298

ja też! szczerze mówiąc to cały ten rok się zbierałam,ale odwiedziłam tylko początkiem roku dentystę. wiem, że jak pójdę to na pewno mi coś znajdą! i wtedy już faszerowanie lekai i wizyty regularne,ble. lepiej żyć w niewiedzy;D jak robilam badania do pracy,to okulista mi wyhaczył coś tam coś na tęczówce. ja już przerażona, bo to jaieś rzadkie podobno,ale on dał mi skierowanie do jakiejś kliniki na badania i mówi"zadzwoni Pani,tam Pani poczeka na badanie pewnie około roku,to prosze się nie zdziwić.. ale jak to?! nic mi nie będzie? -nie,gdyby to coś poważnego to bym inaczej reagowała. a tak to sie będziemy badać co jakiś czas(czyt.co parę lat;D) i na badanie żadne tym sposobem nie poszłam! ale coś mnie głowa pobolewa ostatnio,zawroty jakby. myślę, że to może być od ciągłego siedzenia przed kompem,więc wolę sprawdzić oczka dla swojego spokoju:)

299 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-28 09:56:16)

Bo człowiek jest głupi bez względu na wiek tongue Zamiast iść przejrzeć zbadać leczyć, to woli się męczyć a później płacz i zgrzytanie zębów bo z błahostki zrobił się juz problem tongue

Mnie zniechęca bardzo podejście lekarzy sad Idziesz, prosisz o skierowanie, czy o badania a oni patrzą jak na idiotkę bo młoda, nic jej nie dolega, pewnie jakaś symulantka robi jej się nie chce... A płacić za wszystko tez mi się nie uśmiecha, przecież za coś mi te składki od wypłaty odbijają sad Wystarczy, że dentystę robię prywatnie i do ginekologa też swojego chodzę (po przeprowadzce muszę znaleźć innego bo do mojego daleko sad i każda wizyta jak nie 50 to 150 i tak w kółko... hmm a nfz się buja po Karaibach za moje pieniadze ;/

300

Witam smile

Co do służby zdrowia to ja się nie będę wypowiadała bo nie chcę się denerwować.
W sumie dzisiaj już mnie coś wkurzyło, nie ogarniam.

301

Dopiero 10 a Ty już na nerwie, co się stało ? tongue
Owsianka była za słona? tongue

302

Bubuś napisał/a:

Dopiero 10 a Ty już na nerwie, co się stało ? tongue
Owsianka była za słona? tongue

Właśnie owsianki nie jadłam, może to błąd tongue.
Za szybko się denerwuje, chyba muszę melisy zaparzyć wink.

303

ja tez sie denerwuje za szybko,moja siostra zawsze mowi,zebym sobie zbadała tarczyce;pjak sie ten czas wlecze dzis...

304

Tak serio traktując problem nerwów, jak mi się dużo spraw nawarstwia i wiem, że mogę to bardzo źle znieść sięgam po ziołowe tabletki - "ExtraSpasmina" mi pomagają się uspokoić, a nie otumaniają jakoś bardzo smile No chyba, że działają tylko na zasadzie placebo tongue

305

Nawet jak działają na zasadzie placebo to pomagają tongue, hehe.

Spotykacie się dzisiaj?:)

306

Jutro?:P
Właśnie się zastanawiam tongue Nie mam innych planów, ale nie chce mi sie jechać big_smile Świąteczny leń jeszcze długo bedzie we mnie siedział tongue

307

A no jutro, już mi się dni mylą tongue.

Ja to tak się nudzę (ok chora jestem) ale nie chce mi się nic. Posprzątam trochę a potem nie wiem, chcę zrobić prezent dla swojego połówka smile.

308

Mieszkacie razem ? smile

309

Nie mieszkamy hmm.

310

ja brałam estraspazmine jak miałam jazdy,taki stres!! ale nieestety-nie działało na mnie w żaden sposób:( ja właśnie też nie wiem czy się wybiorę na spotkanie. zależy czy nie pójdziemy ze znajomymi na imprezę sylwestrową rpzed sylwestrem,skoro na 31ego się nie mogliśmy zgrać.;D

311

smerfetkaaa napisał/a:

Nie mieszkamy hmm.

Nie masz się czym smutać big_smile Jak nie mieszkaliśmy razem to częściej mi się zdarzało coś przyświrować niż teraz big_smile

JustynaG napisał/a:

ja właśnie też nie wiem czy się wybiorę na spotkanie

Ja chyba pójdę, tym bardziej, że zapowiada się całkiem inne grono niż poprzednio. Koleżanki z poprzedniego spotkania milczą, więc nie wiem czy któraś jeszcze zaglada na forum:P

312 Ostatnio edytowany przez smerfetkaaa (2012-12-28 11:54:23)

Bubuś napisał/a:
smerfetkaaa napisał/a:

Nie mieszkamy hmm.

Nie masz się czym smutać big_smile Jak nie mieszkaliśmy razem to częściej mi się zdarzało coś przyświrować niż teraz big_smile

Hehe no to widzisz, rozumiesz mnie tongue

Haha jestem tajemnicza lady big_smile.

313 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-28 11:57:26)

A no i mąż miał więcej możliwości wykazania się big_smile Teraz lipka tongue Czasem jakiegoś kwiatka przemyci ale o przygotowaniu kolacji -  niespodzianki mogę pomarzyć tongue

O, fakt tongue Ja nie zwracam na to uwagi tongue Są tu takie co mają po 1500 wiadomości, ale wszystko w kafejkach wyklepane, a na forum ich nie widzę, więc te nasze tytuły to takie pic na wodę big_smile

314 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2012-12-28 12:08:12)

W sumie chyba mówiły,że gdzieś w rozjazdach i wracają po Nowym Roku.. Bo łyżwy nasze trzeba było przesunąć z 29ego:)
błagam, nie schodźcie na "związkowe tematy"bo ja białej gorączki dostaję. Już nawet nie wierzę, że kiedyś mi się uda trafić! Nawet nie wiem,czy bym chciała się wiązać,chyba za dużo nerwów mnie to kosztowało do tej pory.. Z jednej strony tak,z drugiej inaczej. a tu te Święta, Nowy Rok - samotności to nie sprzyja:(

315

Mój to ma takie na mnie nerwy, najgorsze to nie wiem o co.
Justyna, więc może tak być że też będę sama...więc wiesz.

316

Każda potwora znajdzie swojego amatora, a że ty całkiem łada jesteś z buźki to już niedługo big_smile

Bo my baby to do wszystkiego tak na serio podchodzimy sad Nie umiemy korzystać z luźnych związków tylko wszystko tak na poważnie sad A faceci w tym czasie bawią się wybornie, co rusz to z inną koleżanką wink

317

Dokładnie, ja swojemu powiedziałam że traktuje to poważnie a on chyba się przestraszył tongue.
Mi chodziło że nie chcę się nim bawić, a on może zrozumiał to - "o kurde ona chce ślubu!" tongue.

318

Bo podobno każda baba chce ślubu:P

Justynka jak tam dziś w pracy, trzymasz się jakoś czy jesteś tak rozlazła jak ja ?? smile
A tu dopiero południe sad

319

No tak, ale wiesz nie trzeba tak głośno o tym mówić.

Wy w pracy a ja w łóżku. W pracy dopiero będę 2 stycznia 2013 roku tongue i czy to wszystko ogarnę to prawdziwi górale nie wiedzą tongue.

320

A na cholerę nam ten ślub? Bo ja nie rozumiem tongue My się hajtaliśmy  "dla świętego spokoju ", wcale nie nalegałam, nie rozpływałam się w salonach sukien ślubnych, nie chodziłam na przymiarki próbne fryzury itp. Szybka decyzja szybki ślub, dla świętego spokoju, żeby nie gadali tongue Liczą sie ludzie, a nie ceremonie smile

Ja normalnie dzień w dzień do pracy, nowy rok wolny jedynie smile Od stycznia wracam na siłkę, już się doczekać nie mogę big_smile Brakuje mi tego ruchu, a jeszcze przez święta tak porządziłam, że jest co spalać tongue

Wiecie może coś o jakiś darmowych kursach w krk?
Szukałam ostatnio czegoś ciekawego, ale za wszystko trzeba płacić sad W gdańsku Bydgoszczy to i język można za free podszkolić i nauczyć się czegoś, a w tym naszym Krakowie za wszystko trzeba bulić sad

321

Co do ślubu: małe przyjęcie - najbliższa rodzina, a kasa która by miała być przeznaczona na WIELKIE POLSKIE tongue wesele poszłaby na wycieczkę do Meksyku smile.

Ja od stycznia muszę iść na basen, aqua aerobik - któraś chętna?:)

Darmowe kursy, no są: wpisz inwestycja w kadry  i wyjdzie smile, są darmowe ale czasami zapłacisz mało za dobre szkolenie smile.

322

Patrzyłam na tą stronę wczoraj, nic nie znalazłam ciekawego wink

323

Dzięki Bubuś big_smile
no zawsze się ktoś kręcił, ale ja właśnie,albo na poważnie albo nic. I mnie to drażnilo,więc wolałam nie utrzymywac kontaktów. A teraz jestem taka anty-faceci, że chyba cieżko będzie coś znaleźć;D
O,ja bym też z chęcią czymś czas wypełniła.. Dziś pracuję,teraz się ruszyło, bo oczywiście wszystko na ostatnią chwilę w tym roku. A walczymy o wolny poniedziałek...

324

Ja się chyba na razie zapisze na pilates, jak się nie połamie tongue.

Na tej stronie fajne są szkolenia ale trzeba szukać.
A czego konkretnie szukasz?

Justyna, bo na tego jedynego przyjdzie czas. Czasami po prostu trzeba czekać.

325

Dziewuszki,ja wracam do pracy. Będę już po,czyli pewnie ok 17:00. smile

Posty [ 261 do 325 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024