Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 2,813 ]

196

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

A zapracowana przed świetami jestem... wiecie domowe porzadki...
Jak wszystkie lubia karaoke to mozna kiedys wybrac sie i razem pofalszowac big_smile big_smile

Zobacz podobne tematy :

197

ja jestem za;D niestety na krakowskich klubach się nie znam prawie wcale,a co dopiero z karaoke. Trzeba gdzieś zasięgnąć porady;D Właśnie, miałam pytać jak tam Świąteczne przygotowania:)

198

Pierwszy raz kaczuche będę robiać..może jakies rady masz ? smile

199 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-21 13:41:50)

Mi nie chórek potrzebny, a jedynie skuteczne zagłuszenie big_smile

Witamy cię lilou22 smile Czeski to specjalność mojej mamy, ale nie mam pojęcia jak go robi sad
To tylko ja nie jestem zapracowana yikes Totalnie nie mam co w domu robić tongue Na okna za zimno, sprzątanie zostawiam na jutro, a pichcenie na niedzielę. Mąż w wigilię do pracy idzie normalnie, więc siedząc sama chwycę się za jakąś pracę, ale to będzie już szukanie na siłę big_smile

Oj, ja tez startuję do kaczki po raz pierwszy:D To znaczy taki miałam plan, ale skoro teściowie będą na obiadku w pierwszy dzień to tylko świnka może być brana pod uwagę, a w drugi będziemy zjadać zapasy ze swiąt big_smile

200

kaczuchę? oj nie,nie moje klimaty...:) nie Bubuś,nie. tyle co nad uszkami trochę czasu spędziłam. a tak to ogarnianie domu w zasadzie jak co tydzień, więc nie daję popaść w paranoję:) okna umyłam jak było trochę cieplej kilka dni temu, ale też nie jakoś świątecznie,tylko po prostu0brudne były;D

201

A jak z prezentami liczycie na coś?? tongue
Ja temu mojemu mikołajowi przez caly miesiąc trąbiłam co by mi mógł kupić, a to kapcie, a to książkę, a to to. a to tamto, a jak co do czego to on mi wczoraj mówi, że nie wie co bym chciała big_smile Jakbym przez miesiąc po rusku do niego mówiła big_smile

202

ja nie liczę:) swojego Mikołaja nie mam;D a w zasadzie własnie,u nas jak prezenty o teraz symboliczne i 6grudnia, w Święta raczej nie dajemy już prezentów. tym bardziej że bratanek 26.12, siostra z 31.12. bratowa Barbara. oj,za dużo by tego było;D

203

JustynaG napisał/a:

ja nie liczę:) swojego Mikołaja nie mam;D a w zasadzie właśnie,u nas jak prezenty o teraz symboliczne i 6grudnia, w Święta raczej nie dajemy już prezentów. tym bardziej że bratanek 26.12, siostra z 31.12. bratowa Barbara. oj,za dużo by tego było;D

My właśnie w druga stronę smile Nie obchodzimy mikołajek, a prezenty dajemy pod choinkę smile

W sumie dlatego, że ja jestem z końca listopada, imieniny mam dzień po urodzinach, moja mama urodziła sie 6 grudnia i żeby nie było, że dostajemy łączony prezent na wszystkie okazje, mikołaj poszedł w odstawkę smile Prezent dostaję imieninowo urodzinowy, a później gwiazdka smile Ale to też na zasadzie jakiś drobiażdżków - rzeczone kapcie, czy książka za kilka złotych smile

204

Ja tylko na chwilke smile Zycze wam wszystkim owocnych przygotowan swiatecznych tongue Sama zabieram sie do sprzatania, bardziej dla zasady niz z potrzeby big_smile Moze ktos potrzebuje pomocy, chetnie zajrze jak u siebie skoncze, uprzedzam jednak - prasowac nie cierpie:P

205

Teraz to juz kafejka całkiem podupada;D Ja prasować mogę!! Za to wkurzają mnie kurze we wszystkich kątach,z reszta.. ogolnie sprztanie nie jest fajne;D ciasta nie wybralam jeszcze,moze jutro sie urodzi cos. bez wiekszych emocjii oczekuje na Swieta:)

206

Bo emocje przed swietami sa tylko u dzieci i u tych nadgorliwych, co musza miec wszystko na  blysk, na stolach jedzenia z kopa i ciasta napieczone do nowego roku. Cala reszta do swiat podchodzi z umiarem i opanowaniem tongue

Z mojego planowanego urlopu az do trzech kroli, pozostaly tylko marzenia sad Zaraz po swietach trzeba do pracy zadylac sad tongue
Przepraszam was za brak polskich znakow, ale awaria raczej nie zostanie usunieta predko sad Justys Gomi sie na nas skarzu, ze z kafejki ucieklysmy tongue

207

Dziewczynki wszystkiego najlepszego swiatecznego smile
http://www.e-kartki.com.pl/files/2010/12/piekna_jest_radosc_w_swieta_01.jpg

Ja dzis zabieram sie za ciasta smile W planach sernik i ciasto czekoladowe z toffi i masa kokosowa tongue

208

Ja zaraz zabieram sie za w-z ke! trzymajcie kciuki zeby wyszla:) ze wzgledu na to,ze nia mam jakos napietego harmonogramu swiatecznego,pewnie bede tu zerkac,ale gdyby czasem cos to zycze zdrowych spokojnych itp itd...no i zeby poswiateczny powrot do pracy nie byl bardzo bolesny:( ;D

209

Ja juz mam jednego zakalca na koncie tongue sad ale i tak jestem dobrej mysli tongue

210

Cześć dziewczyny ja miałam ostatnio problemy z internetem ;/ i widzę że sporo mnie ominęło.
Wczorajszy dzień spędziłam na takim ogólnym sprzątaniu, dziś trochę odpoczynku a z ciast u mnie zagości makowiec jak zawsze i sernik taki przekładany galaretką, moja mama ma książkę przepisów siostry Anastazji i wymyśliła sobie takie. Resztę ciast pewnie dowiezie brat bo jest cukiernikiem i tego nam nie brakuje nigdy.

Też chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego na te Święta, abyście mogły trochę odpocząć, spędzić cudownie czas i cieszyć się nadchodzącym jutrem. A ode mnie będzie kula śnieżna do spełniania marzeń :-) mam nadzieję że się wstawi.

http://www.wspol.edu.pl/d/images/stories/wydarzenia/christmas__boze_narodzenie_1680x1050_075.jpg

211

Witajcie Krakowianki,
Dawno mnie tu nie było.

Życzę wszystkim spokojnych, rodzinnych świąt, pełnych ciepła i miłości.

212

Luc, lisa_beth  - wzajemnie,cudownych Świat:) no Bubus,moja wz odp[ukać, poki na plaszcze wygląda rewelacyjnie! ciekawe co będzie.jak ją rozkroje.. ale jestem dobrej myśli ;D

213

Paniom odwiedzającym ten wątek życzę prawdziwie ciepłych emocjonalnie i uczuciowo Świąt Bożego Narodzenia i prawdziwie krakowskiego klimatu.

Niech Wam dzwoneczki dzwonią nie tylko w uszach i niech będą tylko dobrze nastrojone.

214

Bubus dziekuje za zyczenia ,rowniez zlozylam ci je w Gomisiowej Kafejce wink

215

Czy wy widzicie co sie dzieje za oknem? yikes Czy to ma byc cholerka wigilia  sad ?
Dosc czlowiek ledwo jeszcze czuje magie swiat, to jeszcze u mnie strugi deszczu leja sie z nieba sad

Slucham swiatecznego kanalu z muzyczka zeby sie jakos wdrozyc w swiateczne klimaty, ale lipka poki co sad

216

Bubuś, nie patrz za okno, gwiazdek i tak dziś nie będzie na niebie.

Poszukaj odpowiedniej śnieżnej scenerii w necie i postaw monitor w oknie.

217

Animus napisał/a:

Bubuś, nie patrz za okno, gwiazdek i tak dziś nie będzie na niebie.

Poszukaj odpowiedniej śnieżnej scenerii w necie i postaw monitor w oknie.

W przypadku mojego mieszkania nawet dwie plazmy 50' postawione jedna nad druga nic by nie daly, okna na pol sciany od ziemi do sufitu big_smile

218

U mnie śniegu po pas big_smile... Wesołych świąt dziewczęta  :*

219

U mnie odwilż, ale i tak nie czuję tych świąt.
Jestem chora i fatalnie się czuje.

Spokojnych Świąt.

220

lilou22 napisał/a:

U mnie śniegu po pas big_smile... Wesołych świąt dziewczęta  :*

lilou22 to nie fer, daj polowe sniegu, wystarczy, ze wszedzie bedzie do kostek, po co ci az po kolana ??:D

smerfetkaaa zdrowiej smile Swieta bez sniegu to bol, swieta wlozku z temperatura to juz kompletne dno big_smile

221

Bubuś napisał/a:

smerfetkaaa zdrowiej smile Swieta bez sniegu to bol, swieta wlozku z temperatura to juz kompletne dno big_smile

Dziękuje smile, nie jest tak źle ale w nocy było ciężko.

222

napisz nam cos o sobie? Planujesz wziasc udzial w kolejnym spotkaniu krakkowaianek? Przepraszam za brak polskich znakow ale mam awarie komputera, alt nie chce wspolpracowac tongue

223

A kiedy macie kolejne spotkanie?
Co mogę napisać, w Krakowie mieszkam krótko ale dużo już tutaj przeżyłam smile.

224

Cos sie planuje na 29.12 smile Ale szczegolow nie znam smile

Pracujesz, uczysz sie ile masz lat, w ktorej czesci miasta cie szukac? smile

Jak sie nudze potwornie sad  Maz jeszcze godzine w pracy i pozniej na 18 do mojego domu rodzinnego na kolacje jedziemy smile
Dawno nie bylam w domu, dobrze ze siweta bo przynajmniej okazja sie znalazla big_smile a tak to zawsze za malo czasu  tongue

225

Ja właśnie na święta jestem w domu rodzinnym, i w Krakowie będę na sylwestra dopiero smile więc raczej ze spotkania nici, ale następnym razem bardzo chętnie.
Pracuję, nie studiuje. A mieszkam w centrum smile.

226

JustynaG ratuj, dwie koszule sa do wyprasowania, pomozesz??:P

Z pewnoscia bedzie jeszcze okazja na jakies piwko smile A ile masz lat?:)

227 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2012-12-24 15:20:51)

Niech ktokolwiek rzuci troszkę śniegu na Kraków i okolice!!:(
my o 17;00 do kolacji zasiadamy. Ciekawe,kto dotrwa do pasterki;p
Witaj serfetkaaa. A ile masz lat?

w-z ka rewelacja. Mogę komuś upiec,jak ktoś sobie życzy;D

edit, bo widzę że w tym samym czasie z Bubusiem dopytujemy o wiek,jakie my ciekawskie:D nie ma problemu,pomogę. Tylko nie licz, że wywiążę krawaty!

228

Ja jestem zrozpaczona brakiem sniegu sad

Nie, krawata nie trzeba. Maz nie lubi "obrozy", a w dodatku sam umie wiazac tongue
Smerfetka sie do 25+ zapisala, tak wiec jakis pogladaowy przedzial wiekowy mamy big_smile Wywiad dziala tongue

229

No kobiet o wiek się nie pyta tongue.
Mam 26 lat wink.

230

Coz rownouprawnienie mamy, jak facetow sie pyta to babeczki tez sie musza spowiadac tongue

231

Można, można smile.

A wy co robicie, studia, praca?:)

232

Ja wlasnie sie obronilam. Pracuje i mysle co by tu jeszcze robic, bo czasu az za duzo, a jak czlowiek sie nudzi to mu glupoty do glowy przychodza big_smile

233

Gratuluje smile.
Ja się w końcu na prawo jazdy zapisałam, żeby się nie nudzić tongue.

234

Ja prawko mam kupe czasu juz ale jezdzic nie lubie. Lezy wiec w portfelu i krzystam z niego  "od swieta", a ze dzis wlasnie jest swieto to po wigilii pewnie bede wracac ja, bo mezus zapewne jakiegos drineczka z tesciem zalyczy big_smile

235

No ja się akurat teraz zdecydowałam, i będę zdawała w Krakowie smile.

Jak po kolacji? Ja już, i zbytnio się nie najadłam - brak apetytu.

236 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2012-12-25 13:36:45)

a jaką szkołę wybrałaś? możesz napisać maila, żeby nie było że relama czy cos.. a sama zdawałam nie tak dawno, pod koniec października:) (tzn wtedy zdałam,bo na początku października się nie udało;D) ja pracuję, a że godziny pracy mam stałe, bo od pon-pt to też czegoś szukam. jestem przed obroną licencjatu. jestem przed, tzn planuje wymęczyć pracę jak najszybciej i od października iść na mgr jak finanse pozwolą i się wszystko poukłada:)
Wiglia smaczna była;D

237

Napisze, żeby nie było reklamy to fakt smile.

Dzisiaj stwierdziłam że muszę "zagrać" z moim Lubym. Czasami bycie dobrym nie popłaca wink.

A co macie dzisiaj w planach? Ja się kuruje bo w czwartek spotykam się z koleżanka i musze być zdrowa.

238

Ja tam nie lubie gierek tongue U mnie zawsze sa "otwarte karty" big_smile I to sprawia, ze to nasze pseudomalzenstwo chodzi jak w szwajcarskim zegarku big_smile

Wigilia... eh... nie ma we mnie ani krzty dziecka juz big_smile Bolesna prawda tongue Mimo wczesniejszych ustalen, bylam jednak na dwoch wigiliach.. ach ta tesciowa sad 

Dzis wstalam zaraz przed poludniem, szybki obiad  z tesciami (chociaz to sie odbylo zgodnie z ustaleniami ;/ ) i siadam wlasnie nad ksiazka. Reszta swiat to czas tylko moj i meza, z nikim nie bedze sie nim dzielic. No czasem jedynie zajrze tu do was tongue

A za okno mi sie wygladac nawet nie chce.... +5 na termometrze wywoluje u mnie migrene sad

239

ja na szczęścue, tudzież nieszczęście, e girki czy nie-gierki bawić i tak nie mam się z kim...:)
oj,ja leżę dziś cały dzień. wpadłam tylko coś zjeśc do kuchni, w domu cisza i spokój. ja książka i ewentualnie przerzucanie kanałów w tv:)

240

Ja też nie lubię gierek, a to co chcę zrobić to dla naszego dobra smile. Wcześniej tak powinno być a nie było.

Ja dzisiaj eksperymentowałam z makijażem big_smile, próbne makijaże na sylwestra, hehe tongue.

241 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-26 09:13:38)

JustynaG ja z kuchnin to prawie nie wychodze tongue Oj odbija sie te swieta na wadze tongue A to ciasto,a to salatka, jakas wedlinka itd. itp. big_smile My telewizora nie mamy wiec nie pozostaje mi nic innego jak ksiazka albo net. No jeszcze w scrable, wczoraj pogralismy przez chwile, ale mozg odurzony wzmozona iloscia cukru nie umial zadniego madrego slowa wyszukac wiec sie poddalam big_smile

smerfetkaaa
Swoj makijarz chcesz wzorowac na pani z awatara ? big_smile
Skad papuge wezmiesz? big_smile

Jakie plany na sylwka? My zostajemy w domku, albo do znajomych zajrzymy, ale to tak na chwile nie zadna domowka tongue
Oczywiscie wszystko przez brak kasy, bo sporo wydatkow sie nam w styczniu szykuje i trzeba troche przystopowac z szalenstwami tongue

242

Ja sylwester z dwójką! Ewentualnie  z dziewczynami spożyję szampana, ale nawet mi się w ty roku ruszać nie chce... o,ja mam dość jedzenia. Jeszcze dziś roczek bratanka, znów impreza i stół pełen,o mamo... a jutro do pracy, koniec dobrego. aż się boję,bo nie wiem jak wstanę!:(

243

Bubuś napisał/a:

smerfetkaaa
Swoj makijarz chcesz wzorowac na pani z awatara ? big_smile
Skad papuge wezmiesz? big_smile

Nie wpadłam na to, ale dzięki za podpowiedź big_smile.
Sylwester w tym roku u mojego Lubego, robimy mała domówke. Żeby nie było nudno smile.

Ja do pracy dopiero w nowy rok (tak chcę sobie załatwić) więc mam trochę dni do leniuchowania big_smile.

JustynaG, tylko uważaj żebyś się nie przejadła tongue.

244

Ja mialam leniuchowac do 6.01. ale nstapila zmiana planow i jutro na 8 mam sie stawic w pracy sad Jako jedyna z calej ekipy sad

Przejedzenie w swieta jest bardziej pewne niz snieg, wiec nie ma upros, zoladek musi swoje odcierpiec tongue

Ja poczatek dnia z filmami, same "swiateczne pozycje". I tak :
- listy do M
- swiateczny pocalunek
- swiateczne zareczyny big_smile

Po poludniu lodowisko na Bloniach w planach, jest ktos chetny ? smile

245 Ostatnio edytowany przez smerfetkaaa (2012-12-26 13:05:48)

Bubuś, a co oni takie dali Ci wyróżnienie w pracy?

Ja na lodowisko bym poszła ale za daleko teraz mam do Krakowa smile.

Dziewczyny, czy wasi panowie spotykają się z koleżankami? Ale bez was wink.

246 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2012-12-26 14:19:06)

no ja sie nie wypowiem odnosnie obecnej sytuacji.. ale moi byli sie nie spotykali,choc ja spotykalam sie, i to sam na sam. ale to byl bardzo dobry kumpel,nie zdarzalo sie to czesto,ale oni sie poznali kiedys i ówczesny wiedział, że jestem z panem xx na pizzy, czy plotkach. czasem dzwonił przy nim, więc nie było spiny. Aczkolwiek ja to ja, i pewnie gdyby mój się spotykał z innymi to by mnie rozniosło;D ale może schowałabym język za zębami i sie słowem nie odezwała.. myślę, że zależy od sytuacji. no,mam nadzieję że nie zamieszałam za bardzo,ale moje życie pogmatwane bywało;D(pomijam moją pierwszą wielką miłośc, która spotykała się ze mną i z inną, przy czym ja o niej nie wiedziałam a po pół roku obiecywania cudów na kiju dowiedziałam się, że jest zaręczony;p stare dzieje-na szczęście!)a jakieś problemy z partnerem?

Lodowisko dobra rzecz,no ale i tak jestem dziś uziemiona. z resztą też wkurzają mnie te dojazdy do krakowa! na ogól cieszę się z mojej małej wsi,ale nieraz chciałabym się teleportować do miasta tu i teraz, żeby móc sobie użyć "miastowych rozrywek" big_smile

247

Nie ma problemów, tylko się pytam jak jest u was smile.

248 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-26 15:24:57)

Ja napisalam taki wywod a serwer sie zawiesil i nie chcial dodac sad
Wiec pisze raz jeszcze, tym razem krotszy smile

Jak bylismy jeszcze para Piotr spotykal sie z bardzo dobra psiapsiolka i nie mialam nic przeciwko. Cieszylo mnie to nawet big_smile Mogl sobie ponarzekac do niej na mnie, a ona sprowadzala go na ziemie - kobieca solidarnosc:D Nie bylam o nia zazdrosna bo po raz ufam mezowi i zawsze ufalam a po drugie znam Edyte i wiem jak bardzo nam kibicowala kiedy zaczynalismy walke o nasz zwiazek  smile (scenariusz naszego zwiazku zakrawa na dobra komedie romantyczna z elemeentami dramatu big_smile )

Obecnie ich drogi sie nieco rozeszly, ona wyszla za maz i maz nie jest tak tolerancyjny jak ja, wiec i spotkania sa rzadkoscia.

249

Dzięki za odpowiedź smile.

Wróciłam z plotek od przyjaciółki, jutro jadę na kawę do koleżanki z poprzedniej pracy. Takie wolne to może być big_smile.

A Wam jak minął dzień?

250

Nudy jak diabli big_smile Ja nie lubie siedziec w domu bo szajby dostaje tongue Cos sie obejrzalo, cos sie poczytalo, gdzies sie bylo, ale to wszystko takie rozlazłe big_smile Jak jest praca, sa terminy i caly kalendarz zapchany to jest moj żywioł big_smile

251

Mój też, ale czasami trzeba odpocząć.
Zauważyłam że my Polacy nie umiemy tego robić tongue.

252

Odpoczywać owszem, ale nie kisić się przy lodówce, bo święta.

Dla mnie odpoczynek, to wycieczki, góry albo wypad na basen tudzież łyżwy,narty, kino.
Ale gdzie pojedziesz jak święta i z rodziną "czeba" siedzieć big_smile
Takiego odpoczynku nie lubię - a Polacy właśnie w ten sposób najczęściej odpoczywają w Święta  smile

253

Bubuś a byłaś na tych łyżwach?
ja jak pisałam wyżej chyba,świętowałam roczek bratanaka. Wiec posiedzieliśmy u nas w rodzinno - przyjacielskim gronie. Bardzo sympatczynie:) Tylko się tak ze spaniem do późna przestawiłam, że siedzę w pracy z zapuchniętymi oczami:(

254

Nie byliśmy, bo sie ludzie wykruszyli,  a we dwójkę to się auta nie opłacało odpalać big_smile
Ja taka niewyspana wstałam, że masakra sad przez to przeżarcie to mi się takie głupoty śniły, że budziłam się co chwilę ;/ big_smile Nigdy więcej big_smile

255

mnie obudził taki ból żołądka po 1szej, że myślałam że wyląduje na pogotowiu. I w zasadzie nie wiem czemu, bo fakt - jadłam ale bez przesady.. Chyba,że to alkohol z pewnej sieciówki mi zaszkodził?;D ale to i tak był tylko symboliczny kieliszek. Ważne,że już ok, bo się obawiałam grypy zołądkowej.Wśród znajomych epidemia.
Ale się położę do łóżeczka jak wrócę..
A mogę się pożalić,moge?? Powiedzcie, czy też tak macie że jak się wali to wszystko naraz? W pracy już wytrzymać nie mogę. Wogóle nie mogę jakoś się do porządku doprowadzić, w najdrobniejszych szczeółach popełniam błędy,jestem tak rozkojarzona.. Wszystko jakby zostawiam"na jutro". Stoję w miejscu i nic nie posuwa suę do przodu,takie zawieszenie z wszystkim. Mam nadzieję że uda się zmaknąć pewne sprawy w tym roku i nic się nie będzie ciągnąć jeszcze w styczniu. Fatalnie się z tym czuję. ;/

256 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-27 12:51:20)

Jasne, że możesz się pożalić smile
Ja bym nie powiedziała, że wszystko na raz. Czasem zdaję sobie sprawę, że czeka mnie katastrofa, ale nie mam motywacji do działania.
Taki kryzys miałam miesiąc temu... sad
W pracy zlecenie na finishu pasuje się dołożyć, obrona dyplomu lada dzień trzeba się uczyć, suchy prowiant na obiad zaczyna denerwować nawet mnie, a ja siedzę przed pc, albo śpię przez całe popołudnie sad I nic nie pomaga wziąć się w garść sad

Jak wyjść z takiego marazmu? Nie wiem, u mnie na ogół przechodzi samo, jak budzę się z przysłowiową "ręką w nocniku" sad
W pracy zawsze się jakoś wybronię, bo mimo swojego olewania i tak jestem bardziej do przodu niż reszta, ale z resztą bywa bardzo ciężko i płace za to mega bólem żołądka i stresem.

Na obronę szłam całkiem nienauczona z jednego działu, zero, null, stanęłam przed komisją i co pierwsze pytanie, z cholernej róży o której nie wiedziałam nic, a miałam kilka miesięcy żeby się nauczyć big_smile Dowód na to, że można być utytułowanym idiotą big_smile

W domu często mąż marudzi żebym przestała ciągle spać i wywala mnie a to na basen a to na siłownie bo ja bym zgniła w łóżku i to nie raz (bo ciepło cicho i sucho):D

Musisz sama znaleźć motywacje sad inaczej nie ruszy sad

257

Tzn mi akurat chodziło o kwestię pracy, bo to mnie drażni ostatnio. I tak mam tu taką niepewną sytuację jeszzce się wali wszystko na łeb na szyję.
a poza pracą.. pospać też lubię. i ciężko mnie gdziekolwiek wyciągnąć. a męża do motywacji nie mam,więc śpie.. no bo jak lubię??... też chciałam się jakoś "ogarnąć",zapisać na jakieś zajęcia,ale samemu to tak ciężko. a wiem, że jeśli nie zrobię nic dla siebie sama, to nikt za mnie tego tym bardziej nie zrobi:)

258 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-27 13:34:26)

Ja mam z reguły wszystko zaplanowane w pracy tzn. mam plan na każdy dzień co muszę zrobić.
Służy mi to nie tylko organizowaniu czasu ale i "rozliczaniu się" się z szefem i resztą. Jak ktoś przychodzi do mnie i o czymś mi mówi to zapisuje to na planie (x pytała o fakturę 5/12,  jak się zorientuje co z faktura to piszę obok zielonym kolorem faktura 5/12 poszła do księgowej itp.) Po całym miesiącu kartka na biurku jest cała zapisana, mnę ja i wywalam, a rzeczy niezałatwione albo które dopiero się urodziły przepisuje na kolejny miesiąc smile

Jeżeli coś zawalam przez lenistwo to biorę pracę do domu albo zostaje po godzinach, których sobie nie wpisuje (nawet jeżeli to nie jest bardzo pilne, ale np. już raz to odłożyłam na potem, to zostaje za karę). wink

259

Witam smile.
Ja dzisiaj nalatałam się za wszystkie czasy smile kupiłam co miałam kupić smile. Za chwilę wychodzę do lekarza.

Co do zajęć po pracy, to ja kiedyś miałam ich zero i też spałam po pracy no i czasami książkę czytałam (cóż za wysiłek tongue). Ale teraz się to zmieniło. Stwierdziłam że nie ma sensu siedzieć w domu i ziewać.
W rodzinnym mieście zazdroszczą mi tego że mieszkam w Krakowie, bo tam ładnie itd. Jak człowiek siedzi na miejscu to dostrzega piękno ale się już przyzwyczaił do widoków. Nie ja! często wychodzę sama na spacer, oglądać miasto, ludzi. Jak wracam do domu to czuję energię.
Justyna, jakbyś potrzebowała kompana do wycieczek to jestem na tak smile.

260

Gdzie byłaś? Co kupiłaś? Chwal się big_smile

Posty [ 196 do 260 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024