Postanowienia:
1.nie piję alkoholu w samotności,bo zrobię sobie krzywdę i jak już się przekonałam będę do niego dzwoniła i traciła szacunek u samej siebie.
2.Dbam o siebie by poczuć się znów piękną- muszę podleczyć swoją samoocenę.
3.Będę uśmiechnięta i będę żartowała by nie widział już we mnie bólu.
4.Przemyślę głęboko zanim mu odpiszę (POD warunkiem że on napisze:-)))
5.Koniec spotkań z nim,są proste odpowiedzi np."oj,przepraszam dziś nie dam rady się spotkać...umówimy się jeszcze na inny termin"i mogę tak odpowiadać kilka razy...aż przestanie mi proponować bądź będzie chciał porozmawiać,a wtedy będę już silna i powiem że nie bawi mnie już taki układ...:-)będę się izolowała tak jak on...
6.ZNAJDĘ NOWĄ MIŁOŚĆ:-))))
Ja równiez przeczytałam
i odpowiadam.. co do Twoich postanowień:
1) Bardzo mądre postanowienie, sama sobie robisz krzywdę i przy okazji obciach dzwoniąc pijana ![]()
2) To dobry sposób, aby odzyskac wiare w siebię... po pierwsze spójrz w lustro i powiedz sobie, że to przeciez Ty!! ta sama co pół roku temu, co rok temu- wtedy wierzyłas w siebie więc co Ci odbiło?!! Przecież wierzysz w siebie tylko o tym zapomniałaś
polecam tez fryzjera albo kosmetyczke ![]()
3) Dokładnie moja droga!! Usmiechaj, się, śmiej i żyj pełnią życia o to w tym wszystkim chodzi
pamietaj życie jest krótkie więc trzeba brac z niego jak najwięcej ![]()
4) (pod warunkiem, że on napisze) -> o to chodzi, szybko łapiesz
pamietaj nie ma co sie narzucać, nie to nie jego strata, a Ty jestes taka fajna, że sobie poradzisz nawet bez jego smsów i przede wszystkim bez niego ![]()
5) zamiast: "oj,przepraszam dziś nie dam rady się spotkać...umówimy się jeszcze na inny termin" proponuje tylko pierwszą część: "oj,przepraszam dziś nie dam rady się spotkać..." uwierz mi , ze w 100% lepsze ![]()
6) nie szukaj, sama przyjdzie..... z nienacka, po cichu... ![]()