byłam kochanką.. odeszłam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » byłam kochanką.. odeszłam

Strony Poprzednia 1 14 15 16

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 976 do 985 z 985 ]

976

Odp: byłam kochanką.. odeszłam

Wątek jak widzę troszkę został zapomniany, ale postanowiłam go odwiedzić i pochwalić się tym, że mi się też udało odejść big_smile Co prawda po 6 latach co uważam za moją porażkę, ale lepiej późno niż wcale. Jestem osobą która potrzebowała "klina" na to żeby się wyleczyć. Poznałam cudownego faceta - jestem szczęśliwa - boję się tylko, że czas może zweryfikować moje błędy z przeszłości, ale co ma być to będzie! Teraz jedyne co czuję do "mojego byłego" to żal. Gdy napisałam mu sms, że to koniec, to odpisał mi "widzisz, a ja tyle lat się poświęcałem" ... po tym stwierdziłam, że kończąc to podjęłam najlepszą decyzję w życiu!

Zobacz podobne tematy :

977

afmin napisał/a:

...........Gdy napisałam mu sms, że to koniec, to odpisał mi "widzisz, a ja tyle lat się poświęcałem" ... po tym stwierdziłam, że kończąc to podjęłam najlepszą decyzję w życiu!

zakończyłaś smsowo wasz związek?

978

Też byłam kochanką, (ja byłam mężatką). Rozstaliśmy się niby w zgodzie, minął już rok a on w ogóle się nie odzywa, między nami było naprawdę coś wyjątkowego (właśnie było)  żal mi że zerwał całkowicie kontakt, nawet nie odpisze co u niego słychać, tak jakby mnie nie znał. Myśle o nim często, śni mi się... I to  nie tak że to była zwykła zabawa... może trochę sam się pogubił w tym wszystkim. Otóż poznaliśmy się gdy rozstał się z matką ich dzieci po jej zdradach, ona wiedziała o nas, znałyśmy się.... czekała i czekała.... wkońcu sytuacja z dziećmi zmusiła ich do wyjazdu za granicę i tam już zostali, nic nie mogłam zrobić, nie mogłam kazać mu wybierać między mną a swoimi dziećmi, więc zostały mi tylko wspomnienia i  zdjęcia. Mój mąż też mi wybaczył ale nie potrafie z nim być, nie kocham go, on o tym wie ale mimo wszystko chce mnie.

979

Daj szczęście mężowi i odejdź od niego . Przeciez o teraz tez cierpi.
Kochanek nie odzywa sie układa swoje małżeństwo i masz tu dowód jak ważna byłaś dla niego .

980

z tamtym nie mam kontaktu od ponad roku, jak odejde, bardziej będą cierpieć dzieci, mąż myśli że zapomniałam o tamtym, ja staram zachowywać się normalnie mimo wszystko, doceniam jego starania i próbuje sama się zmienić.....

981 Ostatnio edytowany przez ulisses-1984 (2014-05-28 19:28:46)

Jak kochanek układa swoje małżeństwo to czemu ona nie może ułożyć swojego małżeństwa ?
W końcu zdrada była tu i tu. Jeśli to ona ma odejść od męża to niech wpierw poinformuje o tym żonę kochanka by ta taż miała możliwość podjęcia decyzji.

982

ulisses-1984 napisał/a:

Jak kochanek układa swoje małżeństwo to czemu ona nie może ułożyć swojego małżeństwa ?
W końcu zdrada była tu i tu. Jeśli to ona ma odejść od męża to niech wpierw poinformuje o tym żonę kochanka by ta taż miała możliwość podjęcia decyzji.

Bo :

KochanymByć napisał/a:

Mój mąż też mi wybaczył ale nie potrafie z nim być, nie kocham go, on o tym wie ale mimo wszystko chce mnie.

983

assassin napisał/a:
ulisses-1984 napisał/a:

Bo :

KochanymByć napisał/a:

Mój mąż też mi wybaczył ale nie potrafie z nim być, nie kocham go, on o tym wie ale mimo wszystko chce mnie.

Nic dodać nic ująć smile

984

Rozumiem wcześniej nie wszystko przeczytałem dzięki za odpowiedź.

Posty [ 976 do 985 z 985 ]

Strony Poprzednia 1 14 15 16

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » byłam kochanką.. odeszłam

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024