Widzę że wszyscy na diecie , ja od 2 tygodni jestem na diecie białkowej schudłam na wadze 3,5kg
Jestem naprawdę z tego zadowolona,ale czy może są jeszcze jakieś bardziej skuteczniejsze diety?
A czy ktoś może stosował moją dietę i chciałabym się dowiedzieć coś o rezultatach?
132 2009-11-20 11:03:20 Ostatnio edytowany przez Gammus (2009-11-20 11:03:46)
Witam :*
Dzisiaj zaczynam 5ty dzień .. już miałam lekkie zwątpienie co do tej diety. Jednak monotonność posiłków przemawiała do mnie, żeby zakończyć. Musiałam dzisiaj stanąć na wadze, żeby się utwierdzić.. (choć obiecywałam sobie, że dopiero po całych 10ciu dniach się zważę) Waga pokazuje 2,5 kg w dół .. tak więc dietę będę kontynuować :DD
Dziewczyny nie łamcie się jestem z Wami :*
Napiszcie jak wam idzie
PozdRawiam
Cześć dziewczyny
Właśnie zastanawiam się czy zacząć tą dietę, bo przydało by mi się:P Ale właśnie nie wiem czy można jeść np. chleb z ziarnami, albo coś takiego. Proszę powiedzcie co Wy jadłyście ( jakieś przykładowe posiłki)
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi;)
Hej Klaudia112
ja chleba nie jadłam w ogóle na tej diecie ani innego pieczywa ale myślę że jakbyś chleb zastąpiła suchym pieczywem to nie byłoby źle.
A ja na drugiej turze poszłam 2kg w dół. Teraz znowu mała przerwa i jeszcze jedną turę zrobie przed świętami, tak żeby na święta móc skosztować smakołyków
Ooo coś ruszył ten temat w końcu...
Witam Was. Ja dotrwałam do końca 1 tury i ok 3 kg poszło w dół. Już jej nie stosuję, bo jaja, makrela i tuńczyk wychodzą mi bokiem ponad tydzień jestem na własnej diecie, którą sobie ustalam. Wykluczyłam ziemniaki, SŁODYCZE, pieczywo (każde). Jem bardzo dużo warzyw pod różnymi postaciami.. to zapiekane.. to surówka. Wlewam w siebie hektolitry wody niegazowanej. Dziennie potrafię wypić do 3 litrów dziennie + z 4 herbaty zielone
Ostatnio wzbogaciłam swoją dietę o śliwki suszone. Muszę Wam powiedzieć, że działają masakrycznie przeczyszczająco hehe Polecam! Ogólnie przez 3,5 tyg schudłam 4 kg.
-> Klaudia. Ja nie przyrządzałam specjalnych posiłków. Jadłam np makrele+serek wiejski, pomidor+rzodkiewka+czosnek, sałatkę z jajek, tuńczyka itd..
Pozdrawiam :*
Witam cieplutko
Z tego co wyczytalam na forum to ta dieta, ktora opisujecie to wkoncu prawdziwa DIETA CUD Jemy aby nie byc glodnym, menu dosc smaczne, szybkie i trwale efekty, nawet w przerwie diety nie zaobserwowalyscie/liscie efektu jo-jo.
Bardzo Was podziwiam za ta wytrzymalosc. Ja juz zaczynalam kilka diet, kazda trwala gora 2 dni ;( Moj poziom determinacji i dazenia do celu jezeli chodzi o diety wynosi 3/10.. A najgorsze u mnie jest to, ze nawet gdy nie jestem glodna (bo tak naprawde nie musze zjesc duzo aby byc najedzona) a cos mi smakuje musze to zjesc. Czasami tak ze z lozka ciezko wstac No ale wsumie to nie jest smieszne, tylko zalosne.
Slodyczy na szczescie nie musze jesc duzo. Przypominam sobie o nich moze raz na tydzien, wtedy ugryze kawalek batonika, no moze 2 i to wystarcza:) Tylko to moje obzarstwo, mimo uczucia sytosci:( To mnie przeraza, ze nie potrafie sobie poradzic..
No ale dosc tego nazekania, jutro zasiadam przed laptopem i probuje sciagnac sobie jadlospis do tej dietki. Skoro uwazacie, ze jest naprawde obeicujaca to Wam zaufam i wkoncu postaram sie wytrzymac dluzej niz 2 dni, bardzo bym tego chciala.
Wsparcie najwazniejsze;) Pozdrawiam
Halo, to znowu ja
Wiec tak jak mowilam dietke sciagnelam, ale niestety jako "troszke" antytechniczny czlowiek nie potrafie jej otworzyc i musze czekac na mojego brata, az to zrobi ;p Ale chyba nadal mam za slabe nastawienie do diety Wiec pomyslalam ze wypruboje ja za tydzien, a od dzis przez 7 dni stosuje 3 MINUTOWE ODCHUDZANIE
To tez sobie sciagnelam razem ONZ, napewno slyszeliscie o tym.. Chyba jednak wole troche potrenowac, niz dieta.. Ale ją tez postaram sie wyprobowac.
Jezeli chodzi o 3MO to wlasnie jestem po pierwszej ciezkiej probie, ale udanej. Rece do tej pory mi sie trzesa hehe. Ciezko jest nie powiem, nawet przez tak krotki czas. Mniej bylam zmeczona po godzinnym aerobiku.
Jezeli pozwolicie, to do Was z dieta dolacze za tydz, a teraz bede relacjonowac moj tydz z 3 minutowym cwiczeniem?
Bylam bym bardzo wdzieczna, gdybym otrzymala wsparcie od Was kochani
Dziewczyny... Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad tą dietą TURBO. Kiedyś zawsze się odchudzałam, ale praktycznie nie robie tego od trzech miesięcy. Jakby nie było wpierdzielam wszystko co widzę w ogromnych wręcz ilościach. Przyznam że nawet raz mi się zdarzyo najesć się tak, że samoistnie zwymiotowałam. TRAGEDIA !
Mam 168cm wzrostu, ważę 66kg. Ogolnie najbardziej przeszkadza mi moje sadełko. jednak, boje sie bardzo stracić kształtu moich piersi. Wiem, że po takich dietach moga one sie zmniejszyć a co gorsza obwisnąć. Nie chce ani tego ani tego... więc cóż mam zrobić ? Wystarczy mi 6 kg w dół i bedę szczesliwa...
Doradzcie co mam robic =*
Też słyszałam o tym 3MO, ale nie umiałam tego nigdzie w sieci znaleźć. Elewina mogłabyś mi to przesłać na maila? Bardzo bym prosiła
Mcrka-> hmm albo spróbuj diety TURBO (na prawdę nie jest ciężka) albo jedz połowę tego co teraz jadasz.. oczywiście wykluczając słodycze, chleb i ziemniaki
Gammus czyli sugerujesz, ze jesli bede jadła normalnie rozna ilosc posilkow dziennie w roznych godzinach ale połowe mniej to schudne ?:)
Myślę, że jak będziesz jadła z głową to efekt będzie. Tylko żebyś słodycze nie zastąpiła fastfoodami Duuużo wody, zielonej herbaty a myślę, że będzie dobrze
Najlepiej jakbyś do każdego posiłku włączyła warzywa
Ja do tego łykam tabletki z drożdży piwnych. O efektach jeszcze nie mogę nic powiedzieć bo zażywam je od tygodnia.
Powodzenia!!
Super Dziewczyny że się wypowiadacie, ja oprócz wody piłam czerwoną herbatę. Wy piszecie o zielonej, która jest lepsza? (jeśli chodzi o odchudzanie)
Szczerze mówiąc nie mam porównania, bo piję tylko zieloną. Obydwie jednak maja działanie odchudzające, więc myślę że bez różnicy
-> elewina, dzięki za wiadomość :*
I jak tam z Waszym odchudzaniem?;)
A leci leci... ( z wagi oczywiście ) Jestem 2gi dzień na diecie kapuścianej Na makrele i tuńczyka już nie mogę patrzeć, jak narazie
A Wam dziewczyny jak idzie?
hej jestem tu nowa, chciałam zapytać, czy "odchudzanie na zawołanie" naprawde działa? A jeśli tak, to czy ktoś byłby tak miły i przesłał mi plik do tej cudownej diety na mail? Proszę, śliczne dzięki, pozdrowionka
147 2010-03-10 16:14:21 Ostatnio edytowany przez Desire1987 (2010-03-10 16:15:35)
kochane dzis mój pierwszy dzien na diecie.... właśnie zjadłam 4 posiłek i chyba zaraz sie ociele....jeszcze dzis 2 przede mną nie wiem jak wytrzymam jeszcze 9 dni:) no ale próbuje:)
a chciałam zapytać bo ja znalazłam ta dietę gdzie indziej i tam jest rozpisane 10 dni po 6 posiłków z 4 grup produktów czy to ta sama dieta czy mi sie cos pomieszało?:>
Dziewczyny , kochane . ; ) mogłaby mi któraś tą diete , lub tą odchudzanie na zawołanie przesłać na emaila . ? proosze . ; > ; ** . !!
Halo, halo ? czy któs tu jeszcze stosuję tą dietkę? też bym się przyjączyła
Chciałabym sie do Was przyłączyc ale nie mogę znaleźć tej diety tych tabeli i zasad jesli któraś z was może to niech mi przesle proszę sloneczko8417@wp.pl
zgnilamandarynka ----wyslalam ci na maila diete turbo, moze zaczniemy razem ja stosowac ? bylo by razniej
dziekuje kochana jestes musze ja ogarnąć bo nie wiem jak to jest z ta ilościa niby mozna ile sie chce ale to trochę nieracjonalne .
trudno na takiej diecie wytrzymać, a ile konkretnie chcesz zrzucic kilogramów?
Ogólnie chciałabym schudnąć 5kg ale jeśli schudnę 3 to też będzie sukces oczywiście jeśli nie będzie efektu jojo. Ogólnie jestem zawzięta jak coś sobie postanowię tylko najgorzej u mnie ze słodyczami ale tu jest 6 posiłków dla mnie duzo poza tym lubię owoce i warzywa.Ja zaczynam od poniedziałku ponieważ jutro jadę do rodziców i mam zamiar odwiedzić koleżanke ktorej nie widziałam dawno więc pewnie gdzies wyskoczymy ale od poniedziałku się biorę.A Ty juz jestes na dietce? jesli tak to jak Ci idzie ?
5kg to nie duzo, ja bym chciała 10 . Ja tez mam taki sam problem jak ty, slodycze uwielbiam je, codzinnie pozeram niezla dawke kcal. Ja ejszcze nie jestem na tej diecie, czytalam duzo dobrych opini na jej temat. Byc moze i ja wezme się za nia od poniedzialku
Kochane dzis mój ostatni dzien męczarni:D rzygam już kurczakiem ryba i kalafiorem.... La eten ostatni dzien jeszcze dam rade:D efekty? Są...nie tak dobre jak sie spodziewałam ale są:) Waga pokazuje 2-3 kilo minej ale po brzuchu widze zmianę....jest bardziej płaski:) Moim zdaniem ta dieta to bardziej oczyszcza organizm niz odchudza:) Jutro trzasne sobie wreszcie normalne śniadanie i obiad bo to chyba nie jest normalne ze na widok np zupy pomidorowej ( której jesc nie mogłam) dostaje ślinotoku:D
Powodzenia i wytrwałości zycze kobietki:)
Ja to juz chwilami wątpiłam miałam ochotę to wszystko zostawić w cholerę ale trwam ostatni dzien:) a może ta niska skuteczność u mnie wzieła sie z tego ze czesto jadłam to samo np jak miałam 3 razy dziennie grupę 2 to jadłam 2 razy kurczaka i raz rybe zagryzając orzechami? albo zamiast 3 produktów z danej grupy jadłam 2? nie wiem nie wnikam - mam dosc:)
Desire fajnie,ze Ci sie udało ja nie wiem czy bede mogła ja zastosowac tak w 100% bo raczej do pracy ryby,kurczaka czy kalafiora nie wezme ale spróbuje, tylko boje sie efektu jojo i braku silnej woli.
Na początku gratulacje Desire , brawo
. Ja narazie nie mogę się zebrać kurcze, ale niedlugo zaczne dietke
, wiem, że ciezko, ale calkiem niedawno stosowalam masakryczna diete, ktora trwala 10dni ale dałam rade, i spadlo mi na niej 5kg!
Po diecie turbo biorę się, za tamtą 10dniową dietkę!
159 2010-03-21 13:43:13 Ostatnio edytowany przez Grazkana (2010-03-22 22:22:23)
Witam wszystkich!ja zaczęłam turbo dietkę ze względu na większy wybór jedzenia.dzisiaj jest Mój trzeci dzień z 1 cyklu ,jak narazie nie narzekam na głód ,jednym słowem zawsze jestem najedzona i jak dla mnie to nie mam problemu ze muszę jeść co 2,5h.tylko mam pytanie czy można pic kawę 1-2dziennie z mała ilością mleka?boje się ze nie wytrzymam do końca bo w piątek jadę na wycieczkę na 2 tygodnie także będę musiała bardzo się pilnować ale mam nadzieje że pomoże mi w tym mąż.pozdrowienia dla wszystkich i wytrwałości.
Grazkana niby mozna niskokaloryczna kawe pić ale jak wypijesz z mlekiem to wydaje mi sie,że nic sie nie stanie poza tym nie mozna zyc na samej wodzie ,a kiedy jest zimno trzeba ogrzewac organizm kawa lub herbata.Trzeba odchudzać sie z głowa żeby efektu jojo nie bylo pozdrawiam.
hej kobietki/dziewczynki
ja juz od dluzszego czasu szukam sposobu na zrzucenie brzuszka po ciazy, chcialambym sprobowac,czy ktoras moglaby przeslac mi ta dietke na e-maila, bylabym bardzo wdzieczna. z gory dziekuje i pozdr
hej kobitki
od dluzszego czasu zabieram sie za jakas dietke ale lubie jesc i jestem leniwa a mam z 20 kg do zrzucenia, dlatego szukam czegos prostego, moze ktoras podesle mi ta dietke na e-maila bylabym wdzieczna bardzo, pozdr i czekam na opd
hejka przeszukalam troche inne fora i znalezienie tej dietki nie bylo wcale takie trudne. wiec od jutro biore sie do roboty, zobaczymy co z tego bedzie. pozdro
Witam ponownie Netkobietki
Od dziś jestem ponownie z Wami, zaczynam cylk Odchudzanie na Zawolanie. Waga 110. Zobaczymy czy tym razem dam rade.
Zdrawiam i wytrwalosci zycze!
Saddaś jak masz czas to napisz swój jadłospis ja zaczynam od jutra moze wymienimy sie jakimś ciekawym menu.
Hej czy ktoś jeszcze stosuje dietę turbo????????
Witam
Dziś jest mój 1 dzień TURBO Znalazłam ten wątek przypadkowo, ale b.mnie zainteresował ^^
Jak Wam idzie? efekty?
Mój jadłospis powstaje spontanicznie, widze, co mogę zjeść w danym dniu i... tworze w kuchni
Pozdrawiam ;*
Ja dzis przebrnęlam przez drugi dzień tylko spędzam caly dzien w pracy i moj jadłospis jest strasznie ubogi i dzis urozmaicilam go platkami na mleku:( bo na jajka juz nie mogę patrzeć,bo ogolnie nie lubię jajek ale się nie poddaje pozdrawiam.
Witam ponownie.moja dietka?wytrzymalam pierwszy cykl diety turbo ale ostatnie 3 dni troszkę mi się oszukiwalo a to pilam browarka jadlam lody ale tylko stosowałam Dania z dietki no i efekt?troszkę mniej w bioderkach troszkę jakby pomogło ale spodziewalam się czegoś lepszego.pózniej miałam 2 tygodnie laby nie stosowalam diety w ogole a jadlam i pilam co tylko chciałam i raczej efektu jojo nie ma.od jutra następna tura zamierzam zrobić 2cykle pod rząd.zobaczymy czy dam radę.mam nadzieje ze bedą lepsze efekty.
Dzisiaj jest moj 4dzien i Potrzebuje pomocy !!!dlaczego tym razem nie moge sie powstrzymac od slodyczy ledwo co otworze oczy mysle aby zjesc jakies slodkosci do wieczora walcze ze soba ale jednak moja psychika jest za slaba Bo przegrywam czy w takiej sytuacji ta dieta ma jakikolwiek sens.zaznacze ze nie pochlaniam tych slodkosci wiele pare ciasteczek.co mam zrobic aby to minelo POMOCY!
Witam dziewczyny
To mój 4 dzień diety Turbo
Efekty obecny 1kg w dół
Tura 1 , mam w planach 2 tury i mysle ze 5kg to min. które chce osiągnać.
Marzy mi się dużo więcej ,ale bez pracy nie ma kołaczy - tyle czasu nadbierałam te kg że trochę czasu minie zanim je zrzucę [Do wagi sprzed urodzenia pierwszego dziecka musze zejść 14 kg]
Grazkana-> Trzymaj się , spróbuj słodsze owoce , migdaly,orzechy
Każdej z was i sobie również życze wytrwałości i upragnionych efektów.
Hej ja dzis mam 10 dzień tylko zmodyfikowałam swoja dietę tzn dodałam jogurty naturalne z musli i płatki na sniadanie aha no i raz zjadłam na kolację spaghetti i wypiłam piwko:) ale mam 2 kg mniej
Jestem po 10 Dniu diety Turbo
Efekt 2,5 kg.
Oczywiście chciałam więcej ,ale ten rezultat tez jest zadowalający.
Niestety od piątku jestem na wyjeździe i drugiej tury nie zacznę od dziś,ale po nastepnym weekendzie i komunii syna(02.05) znów będę walczyć z kilogramami.
Czesc dziewczyny!!!
Jestem tu nowa i wlasnie znalazlam ta diete turbo w necie...
chcialabym ja zaczac... jestem w miare szczupla bo przy wzroscie 175 waze 60 kg ale te 2-3 mozna by zrzucic dla ladnego wygladu w kostiumie kapielowym w lecie.
Ogolnie to zaczelam sie odchudzac w styczniu ale tylko przez ograniczenie slodyczy i zaprzestaniu fast-foodow jakos wytrzymalam i sylwetka mi sie bardzo poprawila
To taki wstep
Pisze to bo chyba jak kazda kobietka potrzebuje wsparcia...
Bede relacjonowac na zywo moje postepy opinie i zadowolenie badz nie hehe
To do dziela !!!
czy do tej dietki stosujecie jakies cwiczenia bo ja osobiscie jestem fanka wszelkiego rodzaju sportow i prawie codziennie dojezdzam do mojego narzyczonego(ok 10km) rowerkiem, chyba to raczej pomoze niz zaszkodzi co nie??:>
Ps. czytalam ten watek od poczatku i jestem zachwycona sympatycznoscia forumniczek tutaj normalnie cudownie
175 2010-04-24 10:19:33 Ostatnio edytowany przez Grazkana (2010-04-24 10:23:21)
Hey dziewczyny! Skonczylam 10 dni efekt 2kg mniej, nawet przy spozywaniu malej ilosci slodyczy ta dieta naprawde dziala i do tego nie jest straszna. Zaczelam druga ture i dzisiaj jest moj 4 dzien i 1 kg mniej czyli juz w sumie 5kg jestem happy tylko mam problem jutro jade do domu rodzicow i tesciow na 6 dni no i nie wyobrazam sobie siebie na diecie u rodzicow takze czy jesli ja zakoncze jutro czy bede musiala zaczynac od nowa nowy cykl czy po prostu kontynowac 5 dzien czy jesli to przerwe to wystapi efekt jojo ktorego bym chciala bardzo uniknac pewno jak kazda z nas. prosze o rade. Wytrwalosci dla wszystkich
Witam. Wprawdzie nie jestem kobietą, ale postanowiłem się do Was zapisać. Przypadkiem trafiłem na ten wątek szukając informacji odnośnie diety Turbo. Postanowiłem ją wypróbować od 12 lub 13 maja. W związku z tym mam kilka pytań.
Dieta oparta jest w dużej mierze na owocach; brak takich podstawowych środków życia jak ziemniaki, chleb. Czy stosowanie tej diety nie powoduje osłabień? Czy da się tak wytrzymać na niemalże samych owocach i warzywach? Chyba kilo za każdym razem trzeba zjeść, żeby choć trochę zabić głód
Czy jecie same plasterki szynki, boczku etc. - przecież bez chleba to jest mało smaczne.
W jaki sposób przygotowujecie te potrawy? Czy są jakieś ciepłe posiłki (np. gotujecie warzywa)?
Pytania może i głupawe dla niektórych, ale w życiu nie byłem na diecie, a moje posiłki w 100% opierają się na chlebie i ziemniakach, więc odłożenie ich na bok powoduje niemalże strach i przypuszczenie o śmierci głodowej
Pozdrawiam serdecznie.
Kilogram bez chleba da się żyć:) po dietce szczerze mówiąc chleb mi nie smakuje i wcale mnie nie ciągnie ani do chleba ani do ziemniaków.Jedzenie co 2 godziny to na prawdę bardzi często i dla mnie wręcz za często .Nie czułam sie słabo i nawet nie chciało mi sie jeść.Ja dodałam sobie płatki na mleku i jogurt naturalne z musli bo zbyt nudna była dla mnie ta dieta. Jadłam np jajecznicę z szynka i pomidorem lub kurczaka pieczonego w foli z warzywami na patelnię, do pracy brałam owoce i jogurty naturalne .Schudłam 2 kg a po 1 maja znów zaczynam bo jeszcze chce schudnąć 2 kg trzymam kciuki za wszystkich.
Dzięki za odpowiedź.
Może ktoś jeszcze coś podpowie, ja raczej muszę zostać przy zimniejszych potrawach, bo z gotowania to jedynie woda
cześć dziewczyny i chłopcy
ja jestem dzisiaj pierwszy dzien na turbo (moj narzeczony podobno tez ale slabo to widze ). zamierzam zrobic jedna ture, a potem moze ONZ albo przerobie troche turbo, bo ja ryb wogole nie jem, wiec zostaje mi tylko kurczak
. dla mnie najwiekszym problemem jest brak chleba, ale moze sie uda
kilogram ja proponuje kupne warzywa na patelnie jesli masz problem z gotowaniem (jesli moj narzeczony umie je zrobic, a to 2 lewe rece do gotowania, to Tobie napewno sie uda).
damy rade!!!
Cześć dziewczyny, jestem mowa na tym forum i z uwagą czytam wasze wypowiedzi na temat tej diety. ja mam 170 cm wzrostu i przy tym waże 62kg, moim marzeniem jest wrócić do dawnej wagi 55kg. jestem ogólnie szczuplą osobą ale od jakiegoś czasu zaczelam obserwować coraz gróbsze faldki skóry tu i tam. gdzie mogłabym dostać ta dietke?
anett podaj maila to przeslę Ci dietkę.
182 2010-05-11 11:12:36 Ostatnio edytowany przez justyśka (2010-05-11 11:16:39)
Witam wszystkich
Zaczełam drugą turę diety TURBO 8.05
specjalnie spadków wagi nie obserwuje jeszcze ale to pewnie dlatego ze pierwszego dnia diety nie udało mi sie zjeść 6 posiłków ->Taki szalony plan dnia był
Ale zakładam ze i tym razem małym kosztem wysiłkowym zrzucę kolejne 2kg
Pytanie
Ile litrów wody udaje wam sie dziennie wypijać?
Witam ponownie.
Dzisiaj jest mój 9 dzień i jest mi smutno bo nie zauważyłam żadnego spadku wagi nawet 0,5 kg nie mam pojęcia dlaczego jem codziennie 6 posiłków i wypijam 2 litry wody plus jakieś ciepłe napoje tj. Zielona herbata czy tez kawa. Nie chce pozostać przy 5 kg chce wiecej ale nie wiem co mam Zrobic może jakieś ćwiczenia ? Aż mi się odechciali następnej tury :-((((. Pozrowienia
Witam wszystkich
Jestem tu nowa i z chęcią bym dołączyła do Was, jeśli mi pozwolicie. Jestem 2 dzień na diecie turbo i jest całkiem przyzwoicie.
Może napisze pare słów o sobie - jestem mamą 20-to miesięcznego Dżentelmena. Przytylam w Ciązy 30 kg...wiem...masakra... Aby wrócić do poprzedniej wagi musze sie jeszcze pozbyć ok 6kg. Malutko i mam właśnie nadzieję, że ta dieta mi w tym pomoże.
Pozdrawiam Was serdecznie
Noo! Jutro zaczynam, trzymajcie kciuki Napiszę po kilku dniach czy jestem w stanie przeżyć na pomarańczach ;P
Witam
jestem w swoim 7 dniu dietyTurbo(II TURA) i zauwazony efekt 0 kg mniej.
Moze porcje mam zaduże -> czy jedne wiejski serek opakowanie 150/200 g czyli ok 200kcal to az tak duzo na posiłek białkowy
Grazkana napisz czy u ciebie cos sie zmieniło czy waga drgneła
187 2010-05-14 12:23:29 Ostatnio edytowany przez Grazkana (2010-05-14 12:32:02)
Witam
Wczoraj zaczelam nowa ture jesli nic mi nie uda sie zrzucic bede bardzo wsciekla teraz to juz jest dla mnie meka rzygam calym tym jedzeniem
Justyska
po ostatniej turze nic waga sie nie zmienila :(:(choc moj maz twierdzi ze mimo ze waga nie spadla to wydaje mu sie ze mam mniej w bioderkach moze chce aby mi nie bylo smutno ba ja nic nie zauwazam takiego. mam nadzieje ze u ciebie tak nie bedzie przykre doswiadczenie wydaje mi sie ze to nie jest wina serka wiejskiego po prostu organizm przyzwyczail sie do tego jedzenia ktore spozywamy i dlatego wlasnie waga sie nie zmienia
Szczerze ja serek wiejski spozywam na 2razy wkrajam do niego plasterki szynki jak zjem pol to jestem pelna.trzymkaj sie
Hi. Moge sie przylaczyc? Jestem mama 20 miesiecznych blizniakow i bardzo sie zapuscilam. Mysle, zeby isc na ta diete od poniedzialku, bo od jakis 3 tyg cwicze codziennie na silowni i nie widze zadnych efektow. Mysle, ze same cwiczenia to zamalo. :( Mam pytanie czy to taki wielki problem jesli bede cwiczyla przy tej diecie? Oni tam nie zalecaja, ale ja bym nie chciala rezygnowac z fitnessu czy silowni.
Musze dodac ze przy wzroscie 164 waze 76,5kg wiec i 20kg nie bedzie za duzo. Poniewaz mam spora nadwage myslalam, ze cwiczenia i troche ograniczenie jedzonka zrobi swoje, ale nici z tego. Dodam, ze przed ciaza wazylam 50kg i wygladalam raczej anorektycznie
Witaj Blizniaki.
Widze, ze mamy dzieci w tym samym wieku I tez chce pozbyc sie zbednych kilogramow po ciazy. Co do twojego pytania, to musisz niestety poczekac, az przeczytaja je bardziej doswiadczone forumowiczki niz ja. Ja jestem nowicjuszka w tych tematach. Nie mniej jednak witam serdecznie!!
Czesc Nostra. Milo, ze sie ktos wreszcie odezwal. Drugie pytanie mam
A co z arbuzem i papryka? To dwie rzeczy ktore uwielbiam, ale ich nie znalazlam w spisie. Czy bedzie duzym przestepstwem jak sobie "dopisze" takowe ? Chcialabym sie restrykcyjnie trzymac diety, bo chce sprawdzic czy rzeczywiscie sie uda to co obiecuja. Pozdrawiam
Dzis 4 dzien i waga troszke sie ruszyla mimo malych grzeszkow "slodycze"ja po prostu je kocham i ciezko i bez nich.
Blizniaki:wydaje mi sie ze cwiczenia nie zaszkodza tylko pomoga ja tez zaczynam o tym myslec aby zaczac jakies cwiczenia
pozdrowienia
Czesc Wam. No i zaczelam pierwszy dzien. Jak na razie luzik Boje sie jedynie co to bedzie jak maluchy nie beda chcialy jesc, bo zwykle jakos tak odruchowo po nich wcinalam. O te cwiczenia pytalam, bo jednak ta dieta jak sie tak przeliczy kalorie to wcale wysoko kaloryczna nie jest, bo ile by trzeba bylo zjesc tych owocow, albo jajek, zeby kalorii nawalic. A wiadomo jak malo kalorii to sily moze braknac na skakanie. No nic zobaczymy jak sie bede czula, dzis ide na cardio, a to godzina skakania, wiec sie zobaczy czy wydole
Pozdrowienia
A i poprawka dzisiejsza waga startowa 75,7kg
195 2010-05-18 11:00:03 Ostatnio edytowany przez justyśka (2010-05-19 13:28:53)
Witam
Wczoraj zakończyłam 2 Ture diety Turbo, ponieważ efekty były żaden [9dzień 0 kg mniej ] w ostatni dzień diety nieco się zdołowałam i zjadłam poprostu zwykła zupę na obiad , a na kolacje gotowane kiełbaski. Posiłków było 6,ale 2 oszukane.
Jakież było moje zdziwienie dzis rano jak waga wskazała mi 2kg mniej.
Dzis zaczełam kolejną turę ale tym razem ONZ,
zobaczymy czy ona podziała.
W tym ze będzie mi a ciężko z ilością posłków, przyzwyczaiłam sie juz do 6. A w zasadzie dla mnie idealnie
byłoby 5.
Przede mną jeszcze dużo kg do zrzucenia.
Witam nowe osoby na forum!
Życzę wam i sobie wytrwałości
[edit oczywiscie chodzi o ONZ a nie WZW -hihi - ONZ-> odchudzanie na zawołanie
Przepraszam za błąd]