Saddasiu, nie mogę znaleźć tej diety w sieci, ale będę jeszcze szukać.
A może podzielisz się ze mną ogólnymi założeniami diety ONZ? Jak długo trwa, ile posiłków itp.?
Trusiaczkowa, jaka dieta? Jesteś po czy w trakcie odchudzania?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » dieta Turbo....jakie efekty?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Saddasiu, nie mogę znaleźć tej diety w sieci, ale będę jeszcze szukać.
A może podzielisz się ze mną ogólnymi założeniami diety ONZ? Jak długo trwa, ile posiłków itp.?
Trusiaczkowa, jaka dieta? Jesteś po czy w trakcie odchudzania?
ONZ to chyba odchudzanie na zawołanie, kiedyś stosowałam tą dietę Turbo, ale przerwałam bo jakoś nie mam silnej woli, ale właśnie zaczynam odchudzanie i myślę że z którejś z tych skorzystam. Blanche mogę wyslać na e-maila Ci ją.
Dokładnie sad, odchudzanie na zawołanie. Efekty póki co są, choć w to nie wierzyłem.
Dzięki za odzew
Kiedy dostanę dietę, podzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami.
No no zostawić Was na chwilkę i tak tracicie kg , że ho ho..:)))
Blanche marchewkę można jeść w diecie na zawołanie:)
Podziwiam za stracone kg, ja mam zamiar do Was dołączyć, ale jeszcze kilka dni:)
Trzymam kciuki:)
Bianca, czekamy na Ciebie
Ja jutro ostatni dzień, w środę rano ważenia i napiszę co wyszło, trzymajcie się!
Bianca - w końcu znalazłam tę marchewkę ale w diecie turbo jej nie ma ... żal ...
W pierwszej diecie ONZ (ma ona jakąś inną nazwę?) jest więcej możliwości kombinacji posiłków.
Jednak wracam dziś do Turbo. Pozwoliłam sobie na zbyt wiele na weselu (i poprawinach) i waga poszła w górę, ale nie żałuję
Saddasiu, czekam na informację o Twoim poniżeniu, wagi oczywiście
Dziś jestem tak przychylnie nastawiona na odchudzanie, że wszystkim Wam życzę takich pozytywnych myśli, z jakim obudziłam się rano
Ja byłam już jakiś czas temu na diecie turbo- ale jak dla mnie to za dużo posiłków- nie miałam czasu aby zjadać 6 posiłków dziennie. Ogólnie fajna - schudłam ok 4kg:) i nie ma jojo;))))
Zacznę "ONZ", ale dopiero jak mi się troszkę organizm uspokoi i psychicznie się nastawię:)
Saddaś czekam na wyniki:)))
Witam wszystkich. Czytałam o tej dziecie Turbo i " odchudzanie na zdrowie" ale niestety zadnej nie znalazłam na necie. Czy ktoś mógłby mi ją przesłać na maila lub dać jakieś konkretne namiary? Była bym niezmiernie wdzięczna. A tak wogóle to czy ktoś zakończył już tą diete? I jakie są efekty?
Wystarczy wpisać odchudzanie na zawołanie w wyszukiwarkę. Nie możliwe żebyś nic nie znalazła.
wyślijcie linka z ta dieta i przykladowym menu albo przynajmniej jak ono powinno wyglądać a co sadziecie o diecie cambrodge
Kobietki, jestem zachwycony
Nie wierzyłem, po tych wszystkich dietach, które stosowałem, nie mogłem wierzyć. A jednak.
Ja, Wasz rodzynek, oznajmiam:
9 dni i 4,1 kg mniej!!!
Dziś dzień przerwy i zaczynam od nowa.
Nigdy wcześniej tak nie było, masakra:D
saddaś - GRATULACJE!!!!
Nie rozumiem jaką wyszukiwarkę posiadają niektóre osoby, że na internecie nie potrafią znaleźć ani diety Turbo ani diety Odchudzanie na zawołanie:)- MARNIE SZUKACIE:((
Saddasiu, chudzino Ty nasza! Gratulacje!!!
To co? Jednak nie przerzucasz się na turbo-spalanie?
hejka Dziewczyny
Nie przerzucam się na Turbo, jadę jeszcze raz to samo, zobaczę jak będzie. Skoro mam takie efekty to nie będę mieszał. Dieta mi odpowiada, nie chodzę głodny, efekty jak widać - jednym słowem - rewelka! Jedyne co mogę Wam poradzić - nie ważcie się w czasie trwania cyklu tylko po jego zakończeniu - dobry rezultat spowoduje, że pozwolicie sobie na odstępstwa, natomiast zbyt mały ubytek wagi, że dacie sobie spokój. Najlepiej efekty sprawdzać po całej turze, w moim przypadku 9 dni:)
Pozdrawiam serdecznie. Powodzenia!
Witam wszystkich. Czytałam o tej dziecie Turbo i " odchudzanie na zdrowie" ale niestety zadnej nie znalazłam na necie. Czy ktoś mógłby mi ją przesłać na maila lub dać jakieś konkretne namiary? Była bym niezmiernie wdzięczna. A tak wogóle to czy ktoś zakończył już tą diete? I jakie są efekty?
wszystko znajdziesz w internecie a co do efektów to poczytaj posty w tym wątku, tu właśnie jest mowa o efektach, dziewczyny i chłopacy piszą dokładnie ile stracili, przeczytaj uważnie jeszcze raz
Moi drodzy cieszę się że tak ładnie Wam idzie z tym odchudzaniem, to mnie bardzo motywuje do dalszej walki, już niedługo do Was dołączę i będę się udzielać regularnie, póki co korzystam z uroków jedzeniowej wolności no i czekam na tą wagę o której wspominałam no i trochę szlifuję silną wolę
Gratulacje Saddaś!!!!! nie poprzestawaj na tym, ja tak zrobiłam po pierwszej turze i teraz się jakoś nie mogę zabrać za drugą, ciągle odwlekam ale jak widzę jak piszecie że lecicie tak w dół to chyba nie ma na co czekać i się trzeba brać do roboty!
pozdrowionka
No to zacząłem :] Znowu warzywka, ech
Hej, turbogrupo Mam przepis z internetu. Trochę zmodyfikowany specjalnie na potrzeby diety
Pokrojone w kostkę cukinia i bakłażan na patelnię z dodatkiem oliwy. Pomidory z puszki lub obrane ze skórki dołączymy do warzyw, kiedy te się zeszklą. Do tego pieprz, przyprawy prowansalskie i oregano - może kłócą się ze sobą, ale wyszło smaczne
Dziś jest drugi dzień diety i nie daję rady z ilością posiłków. Stanęłam na 4 i więcej w siebie nie wmuszę, chociaż ograniczyłam porcje
Witajcie!
Teraz oficjalnie już mogę do Was dołączyć nową wagę już mam (hurrra!), tylko trochę mniej entuzjazmu wykazałam jak zobaczyłam wyniki po zważeniu! wszystko nie tak, za dużo tłuszczu, za mało wody w organiźmie, oj trzeba się brać za siebie...
Tak więc od jutra rozpoczynam dietę Turbo!! Z doświadczenia mogę Wam powiedzieć że po zakończeniu jednej tury przez miesiąc jadłam normalnie, wszystko na co miałam ochotę i wcale się nie pilnowałam i.........efektu jo-jo NIE MA!!!!!!!!! mam nadzieję że dalej też tak będzie.....
Bianca w sprawie maila którego do mnie pisałaś to bardzo Ci dziękuję i będzie załatwione, musimy reagować.
Nancymw- dziękuję Ci bardzo:)))
A ja cały czas przeciągam termin rozpoczęcia diety:(( W końcu będę musiała...
Muszę psychicznie się nastawić, bo inaczej to odrazu porażka będzie:((
Nancymw - nareszcie
Bianca - ile my tu peanów na cześć diet wypisaliśmy! Kilogramy lecą - to najlepsza motywacja Więc nie odwlekaj tylko zacznij układać menu
Nancymw- dziękuję Ci bardzo:)))
A ja cały czas przeciągam termin rozpoczęcia diety:(( W końcu będę musiała...
Muszę psychicznie się nastawić, bo inaczej to odrazu porażka będzie:((
nie ma za co grunt to reagować!
ja tak samo mam jak Ty, ale nie ma co się wykręcać nastawieniem bo wkońcu wcale się nie nastawisz........
ja zaczynam od jutra, zapas wody sobie kupiłam a reszta jakoś się pokula mam nadzieję , tylko żebym znów nie miała takich bólów brzucha przez pierwsze 2-3 dni tak jak za pierwszym razem
Wiecie co, jak już się zacznie dietę i ma się w planie zrzucenie więcej kilogramów to najlepiej od razu kontynuować dietę, bo jak się ma za dużą przerwę i przyzwyczai znowu do normalnego jedzenia to potem ciężko jest wrócić do dietki! Wiem po sobie!
Nie wiem jak Wy ale ja to chyba mam najwięcej tu z Was do zrzucenia...........40kg! Ale nie bądźmy zachłanni - 30 też na początek może być!
pozdrawiam
Ech, złamałem się
saddaś dzień czy dwa złamania diety- to jeszcze nic:) postaraj się po przerwanej diecie wrócić do niej- ale o jeden dzień wcześniej. Tzn. gdy przerwałeś w środę to wróć do jadłospisu wtorkowego:)- będzie ok. Najważniejsze to wybaczać sobie odstępstwa od diety i trwać w niej dalej- powodzenia i cierpliwości bo jak mówią " Nie odrazu Kraków zbudowano":)))))
Bianca, z tym, że to już drugi tydzień idzie, uch
Po niedzieli się wezmę od nowa, nie ma wyjścia.
Bianca, z tym, że to już drugi tydzień idzie, uch
Po niedzieli się wezmę od nowa, nie ma wyjścia.
nie przejmuj się Saddaś ja też często mam takie coś i to normalne chyba....:) grunt to się nie poddać i walczyć, trzymam za Ciebie kciuki!
Witam wszystkich ,chcialam bym dolaczyc do waszej grupy,pierwsza ture mam zasoba -4.dzisiaj zaczelam druga ture i znalazlam wasze forum,postanowilam sie dolaczyc.pozdrawiam wszystkich
czy ktos słyszał o 3 minutowym odchudzaniu
koryna26, fajnie, że się zdecydowałaś, razem raźniej. Ja od nowa ruszam od poniedziałku, będziemy się wspierać
alicja3811, słyszałem o tym, ale mnie nie kręcą ćwiczenia fizyczne, mimo tego, że są nieskomplikowane
Jak zrzucę z 15 kg to może...
a napiszcie prosze przykladowy jadłospis tej cud diety??? co jecie w ciagu dnia ?? moze i ja dołącze do grona turbo odchudzania
w internecie znalazłam to:
I dzien 960 kal
250 g truskawki + pomarancz 150 kal
Jajko + 100 g szynki z indyka 180 kal
250 g Truskawki + orzechy 200 kal
Krewetki+ogorek+pomidor+ Salata 200kal
500 g truskawki+pomarańcz 200 kal
Grejpfrut 100kal
II dzien 1050 kal
2 sliwki+ 250 g truskawki 220kal
Jajecznica (2 jajka)+50 g szynki z indyka 250kal
Buraki z cebula 200 kal
Fasola zielona i kurczak 150 kal
Jajko+szynka z indyka 180 kal
Cebula+ogorek +pomidor 50kal
III dzien 1000 kal
Salatka z tuńczyka (tuńczyk w sosie wlasnym ,por,troszke majonezu light)+jajko 200kal
250 g truskawki +pomarańcz 150kal
Kurczak+buraki z cebula 250 kal
Serek wiejski light +szynka z indyka 200 kal
Fasola zielona +kurczak 150 kal
Ogorek+pomidor+cebula 50kal
IV dzien 950 kal
250g truskawki+pomarańcz 150kal
Kurczak +fasola 150 kal
Jajko +szynka z indyka 200 kal
Buraki z cebula 200kal
Cebula,pomidor,ogorek 50kal
Salatka z indyka +jajko 200kal
V dzien 780 kal
Jajko +szynka z indyka 180 kal
Serek wiejski light +pomidor 100kal
Kurczak i fasola 150kal
Orzechy 100kal
Salatka tuńczyk +jajko 200kal
Ogorek,cebula pomidor 50 kal
VI dzien 1160 kal
Jajecznica (2 jajka)+pomidor+szynka z indyka +pomidor 350ka
Jajko + szynka z indyka 180kal
Salatka z tuńczyka+jajko 200kal
Cebula,ogorek,pomidor 50kal
Kurczak +plaster sera light 200kal
Jajko+ szynka z indyka 180kal
VII dzien 1000kal
Kurczak +plaster sera light 200kal
Buraki z cebula 200kal
Krewetki +fasola 300kal
VIII dzien 980 kal
Buraki z cebula 150kal
Kurczak +ser light 200kal
Salatka z tuńczyka +jajko 200kal
Jajko + szynka z indyka 180 kal
IX dzien 1000kal
Jajecznica (2 jajka)+pomarańcz 250 kal
Kurczak + ser light 200kal
Krewetki +jajko 250 kal
X dzien 1050 kal
Jajecznica (2 jajka)+szynka 250 kal
Kurczak+ser light 200kal
Buraki z cebula 200kal
Jajko+orzechy 150kal
i w mozna to jesc w godzinach jakich sie chce czy trzeba pilnowac sie odstepow czasu i nie jesc po godzinie konkretnej juiz???
zdradzcie jakies triki
Ania1701 też fajny przykład jadłospisu tylko dziwią mnie te ilości kalorii, bo w diecie turbo nie ma przecież narzuconej wartości spożywanych kalorii, możesz jeść ile chcesz i na ile masz ochotę.
Co do odstępów czasu to chociaż postaraj sie mniej więcej ich dopilnowywać, no nie dosłownie z zegarkiem w ręku.......:)
Jeśli chodzi o godzinę ostatniego posiłku, to nie jest z góry narzucona. Wszystko zależy jaki masz tryb dnia. Najlepiej jednak by było gdyby to było z dobre 2 godziny przed pójściem spać, jak zresztą chyba w każdej diecie.
Jadłospis zależy tylko i wyłącznie od Ciebie, wybierasz te produkty które lubisz. Ja np. nie ruszyłabym za nic tuńczyka
Ania1701, jadłospis w porządku, ale kalorii nie licz Możesz jeść dużo więcej niż masz w tej rozpisce. Ważne, żebyś po posiłku nie czuła się zbyt pełna, reszta się nie liczy bo i tak schudniesz
nancymw, jak Ci idzie?
Saddaś w piątek się okaże ale nie była to dieta z czystym sumieniem, za to dziś dostałam zaproszenie na dużą imprezę rodzinną i mam 3 tygodnie żeby się ostro wziąźć za siebie
a u Ciebie jak?
u mnie nic ciekawego, po tamtej jednej turze mam zawias Od poniedzialku ruszam na pewno.
Wiecie co dziewczyny ja musiałabym chyba siedziec non stop przez czas ten diety w domu.. nie umiem chyba isc do pracy wieczorem przygotowac sobie te wszystkie posiłki i trzymac sie ich kurczowo.... moja silna wola .. nie jest zbyt silna...:P zbieram sie w sobie i musze wkoncu sprobowac bo jak inaczej pozbyc sie tego brzuszka nieszczesnego....:(
dzis zaczelam pomału.. bułeczka i jogurcik na sniadanie ...potem dopiero obiad w domu.. na poczatek zmiejsze ilosci jedzenia... wiadomo jak sie siedzi przy biurku to sie wcina cały czas cos....
Ania1701, moim zdaniem zle robisz, buleczka i jogurcik nie pomoga. Bedziesz jadla mniej, chodzila glodna a wiec i zla, potem z nerwow zaczniesz wiecej jesc i kolko sie zamknie
Sprobuj ktorejs z tych diet naszych, one nie sa takie zle. W diecie Odchudzanie na Zawolanie masz tylko 4 posilki zamiast szesciu, moze bedzie Ci latwiej... Jesz do syta, nie glodzisz sie, nie masz ochoty na slodycze bo jesz duzo owocow, nie podjadasz bo jestes po prostu najedzona. To dziala, uwierz mi
Hej
Czy znacie jakas stronke, z przepisami (dieta na zawolanie).
Jakos nie mam weny wymyslac, a jesc wszystko jak popadnie to chyba nie jest dobre wyjscie.
ale to chyba nie ma nawet potrzeby wymyślać specjalnych posiłków, po prostu zdaj się na prostotę tej diety, zresztą za dużo i tak nie wymyślisz tak mi sie wydaję, bo np jeśli wybierzesz sobie jakieś owoce to co mozesz z nimi zrobić.......jedynie zjeść po kolei albo pokroić na kawałki i w formie sałatki
lady-in-black, nie ma co kombinowac Jesz jak w menu masz, ew. robisz saltaki wg wlasnego widzimisię. Z tym, ze bez sosow. proste
Ok dziekuje Wam za odpowiedzi
Kurcze tylko tak ciezko zaczac te dietke
3...2...1.... START!:)
Od dziś ruszam z dieta na zawołanie:) Pełna mobilizacja! Kto jeszcze jest na tej diecie? czy może ktoś dołączy??
Co u Was? Sadddaś, Nancymw- jesteście?
Bianca ja zacznę od 15ego, jakoś nie mogłam się wcześniej zebrać, a teraz same imprezy i aż grzech nie zjeść choć kawałek tortu póki co efektu jo-jo nie ma, ale po imprezie biorę się bez żadnego ale!!
Ty Bianca będziesz akurat po diecie więc myślę że się nam pochwalisz i dodatkowo nas zmobilizujesz
.......a co się stało z resztą odchudzających?.....?......
leniuchujecie chwilowo tak jak ja?.... ....i marzycie o takiej figurce
pierwszy dzień za mną:) nawet było lekko, łatwo i spokojnie - ku mojemu zaskoczeniu:) Tylko z toalety musiałam częściej korzystać, ale to dobrze bo nadmiar wody źle na mnie wpływał i wyglądałam jak napompowany balon:)))
witam,
dawno mnie nie bylo,chcialam poinformowac ze z grzeszkami ubylo mi 2 kg.dzis zaczynam 3 ture postaram sie mniej grzeszyc,trzymam za was kciuki.
drugi dzień za mną, ale ciężko było- szczególnie wieczorem, korciło mnie strasznie by zjeść coś niedozwolonego, rzucić w diabły tą całą dietę:((( Szukałam okazji, wymówki, aby przerwać tą dietkę- ale jakoś przetrwałam:)
Mam nadzieję, że dziś będzie łatwiej:))
koryna26- witaj, fajnie, że dołączyłaś:) Jesteś na OnZ czy Turbo?
Bianca-witaj,jak narazie trzymam sie turbo,odpowiada mi.dzis zaczelam 1 dzien 3 tury jest ok.na diecie turbo stracilam lacznie 6kg.a ty ktora diete wybralas.pozdrawiam
Wcześniej stosowałam dietę Turbo- straciłam na niej 4kg ( jedna tura), potem miałam przerwę gdzie jadłam co chciałam i nie przytyłam:)) Jednak w diecie Turbo jak dla mnie jest za dużo posiłków, za często... Teraz próbuję odchudzanie na zawołanie - jestem na niej już 4 dzień:) Tylko dziś się wkurzyłam, bo mój mąż stracił już 3kg, a ja tylko 2:( - a razem zaczęliśmy
Koryna26 czy Ty robiłaś sobie przerwy, czy jednym ciągiem trwasz w diecie???
Hej też bym się chciała przyłączyć. Chcę zacząć dietę turbo i ONZ w necie czytałam wszystko i chcę spróbować diety Turbo. Teraz ustalam menu Muszę poczekać, bo jestem chora i bardzo źle się czuję, nie chcę teraz myśleć o prawidłowym jedzeniu, bo teraz to mi się w ogóle nie chce jeść.
Chcę schudnąć około 8 kg, więc myślę, że będę musiała zrobić około 3 tur tej diety. Co o tym myślicie?
Poza tym chcę też zacząć ćwiczyć, znalazłam świetne zestawy ćwiczeń jeden zestaw na nogi i pośladki, a drugi na brzuszek.Ćwiczenia wyglądają przystępnie i nieskomplikowanie.Jak tylko wyzdrowieje biorę się do pracy.
Nie chcę tylko zrzucić kilogramów ale wzmocnić mięśnie i ujędrnić ciało. To też na pewno dobrze wpłynie na pozbycie się cellulitisu. Jestem zdeterminowana do działania i wiem, że potrafię,na razie myślę pozytywnie mam nadzieję, że to się nie zmieni.
Witaj Nikuś, miło że dołączyłaś do nas, im nas więcej tym raźniej
Myślę że Ci się uda! 3 tury tej diety powinny bez problemu dać u Ciebie dany efekt, więc powodzenia i pisz jak Ci idzie
Często dziewczyny jedza chlebek chrupki, bułeczkę z jogurtem, sałatke warzywną, owoce, a zapominają o białku, one jest lekiem na całe zło...oczywiście trochę przesadzam, ale jest w tym dużo prawdy!
Kolejny dzień za mną:) Wczoraj ostatni posiłek wmusiłam w siebie- nie bardzo miałam ochotę, ale nie można nic nie jeść:)) Nie wiem dlaczego ciągle mi zimno, chociaż jestem ciepło ubrana:) Zdrowa raczej jestem- więc posiłkuję się gorącą herbatką:) najczęściej zielona albo czerwona:) Z tego co zauważyłam to piję więcej niż 2l dziennie:)
A jak inni sobie radzą??
koryna26- co u Ciebie?
nancymw dlaczego od 15, a nie wcześniej?:)
hej laski,
Bianca-pewnie ze robilam przerwy nawet tygodniowe tez nie przytylam jedzac co mi wpadlo w rece,dlatego trzymam sie tej diety bo poprostu dziala.
witam nowe forumowiczki
Saddas-a co u ciebie?Jak tobie idzie z dieta?
Powoli mam dosyć tej diety- denerwuje mnie to, że nie wszystko można jeść:(
jestem 6 dzień a waga (odkąd spadło mi 2kg) ani drgnie- wkurza mnie to, w pomiarach też nie ma wyników:(((( a zasad nie łamię, pilnuję się:(
Dzisiaj dam sobie trochę odpust- idę na imieniny i wcale nie mam zamiaru trzymać się diety- może zmiana jedzenia coś da:) (waga w górę pójdzie i tyle:()
pozytywny aspekt tej diety to to, że zjem mały serek wiejski a jestem tak najedzona, że już nic nie mogę wcisnąć:)
trzymam kciuki za resztę
no i 2 dni przerwy od diety spowodowały tylko to, że pojadłam pyszności a waga nawet nie drgnęła:)
Dziś wróciłam do dnia 6 diety i pomyślałam, że tak pociągnę do końca tygodnia, a potem się zobaczy:)))
Czyżbym na tej diecie była sama??? Samemu ciężko- dołączcie do mnie -PROSZĘ!!!!!
Powoli mam dosyć tej diety- denerwuje mnie to, że nie wszystko można jeść:(
jestem 6 dzień a waga (odkąd spadło mi 2kg) ani drgnie- wkurza mnie to, w pomiarach też nie ma wyników:(((( a zasad nie łamię, pilnuję się:(
Bianca spokojnie czasami tak jest że leci, leci w dół a potem staje, ale się tym nie przejmuj bo potem znów ruszy!!
Daj mi tydzień i do Ciebie dołączam, pisałam że od 15 bo większa imprezka mi się szykuje 14
Na początku to woda z organizmu jest usuwana, dlatego leci waga. Napiszcie lepiej co się dzieje w późniejszym okresie takiej diety?
Witam wszystkich
chcialam poinformowac ze zrezygnowalam z diety poniewarz nie mialam czasu zeby jesc co 2,5g,ale zaczynam od jutra moja 3 ture tym razem postaram sie nie grzeszyc.
yadgaa-pozniej to kilogramy leca,kazdy glupi wie ze na poczatku kazdej diety to woda jest usuwana ,czy to jest SB czy onz tubo,jesli chcesz sprubowac to sie przylacz polecam
dziewczyny a jak wam idzie.
Bianca zobaczysz bedzie ok.
trzzymam kciuki za was wszystkie,pozdrawiam
Ciężkie dni dla mnie nastały, oj ciężkie.....:(( Narazie widzę, że mimo iż popełniam grzeszki to waga stoi w miejscu a to już dużo, oprócz tego ubyło mi kilka cm w pasie:) a to już baaardzo dużo:)))
Myślę,że dołączę do tego jakieś ćwiczenia niezbyt męczące oczywiście:)
Koryna 26- może spróbuj ONZ- jest tylko 4 posiłki, dla mnie lepsza
Witam
Dzis 4 dzien diety ,pozostalam przy turbo weszlam dzis na wage i zobaczylam-2kg.lacznie na tej diecie stracilam juz 17kilosow.jeszcze mi troche zostalo do zrzucenia,ale wiem ze dam rade,dziewczyny i chlopaki jak wam idzie?
WOW!!! Koryna26 rewelacja że aż tyle łącznie zjechałaś. Gratuluję!
Hej Laski
Czy ktos jest jeszcze na tej diecie,koniec 3 tury.Nie bylo tak zle,nie zawsze sie trzymalam regul,ale udalo sie zgubic 3 kg.Teraz pare dni przerwy i znowu do roboty,pozdrawiam
koryna26 to może zaczniemy razem, ja od jutra zaczynam
to ładnie, gratuluję, a łącznie przez te 3 tury to ile już masz mniej? OJ ale ze mnie gapa, właśnie się doczytałam na poprzedniej stronie że pisałaś ile, nie mniej jednak wielkie gratulacje dla Ciebie koryna26
jesteś naszą małą motywacją, bo jak widać jak się chce to można!
Witam wszystkie Drogie Panie i Panów
Dzisiaj pierwszy raz odwiedziłam forum i od razu musiałam się wtrącić
Dzisiaj kończę 2gi dzień wersji turbo i musze powiedzieć, że nie jest zła. Najedzona jestem.. zobaczymy co przyniosą kolejne dni. Aaa i ciekawa jestem rezultatów.. o ile takowe będą. Widząc po opiniach innych to rezultat zawsze jakiś jest.. także zobaczymy co to będzie.
Pozdrawiam gorąco Wszystkich :*
Witaj Gammus
wcale się nie wtrąciłaś, to miejsce jest stworzone specjalnie po to by dołączały się wszystkie osoby stosujące tą dietę i dzieliły się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami. W grupie zawsze raźniej, więc zapraszamy - pisz jak Ci idzie
Witam ponownie.
Dzis pierwszy dzien czwartej tury.ale sie wtej przerwie objadlam makaronem eh,ale nie przytylam.Nancymw,Gammus ciesze sie ze tez jestescie na diecie,zobaczymy jakie wyniki beda pod koniec.
bianca,saadas a co sie z wami dzieje?
oczywiscie trzymam kciuki pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » dieta Turbo....jakie efekty?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024