Kati zczailam tylko że masz pole i masę pracy. To samo u moich rodziców, od rana do wieczora. W tym roku odpuścili i jest mniej warzyw, ale sąd, kwiaty i dużo trawy do koszenia. Pole przerobione na łąkę.
2,146 2016-06-03 12:17:45
2,147 2016-06-08 22:25:04
Hej
Kati jak tam dajesz radę? dużo roboty pewnie masz.
Misiak ja czekam właśnie na wyniki cytologii umawiam się na wizytę u gina i zaczynamy starania, nie chcę żeby przerwa między jednym a drugim dzieckiem była zbyt duża. My byliśmy z Michasiem nad morzem, ale to było rok tem i podróż samochodem, teraz nie wiem czy bym go w samolocie przez 3h bez ruchu utrzymała .
Pati gratuluje ciąży jak się czujesz?
Reszta co u Was?
2,148 2016-06-15 13:26:37
Serdecznie zapraszam na spotkania Świadomej Mamy! Możliwość zdobycia cennej wiedzy oraz wiele atrakcji dla naszych pociech. I oczywiście wszystko bezpłatnie!
2,149 2016-07-29 22:47:12
Hej sierpniowe mamuśki ![]()
Watek nam zanikl?
Co u was? Jak wasze maluchy?
U nas wszystko w porządku, Hubert ciagle na sterydzie z tym ze mniejsza dawka, jeden lek calkiem odstwaiony ogolnie jest lepiej, malutka zdrowa szczepionki juz za nami, rosnie jak na drozdzach
no ro u nas tyle, reraz czekam i mam nadzieje ze watek odzyje ![]()
2,150 2016-08-19 09:57:02
Kati, widzę, że próbowałaś wątek reaktywować, ale chyba nie ma już tu reszty sierpniówek.
Jak tam Hubert? Trochę grzeczniejszy?
U nas wszystko super. Oluś świetnie funkcjonuje w żłobku. Piorunem się rozwija.
Szczególnie jeśli chodzi o mówienie. Gada już jak stary ![]()
Może reszta jednak wpadnie? ![]()
2,151 2016-08-19 13:08:29
Dorota niestety Hubert sie nie poprawia, dalej daje popalić wszystkim, teraz jest o tyle lepiej ze teściowa i szwagierka mi wiecej pomagają, wczesniej było źle, bo czułam sie zostawiona sama sobie, wiem ze to sa moje dzieci ale mimo wszystko bylo mi przykro ze babcia woli sie zająć dzieckiem córki niż syna, ale juz jest lepiej. Ja od czerwca jestem na lekach wiec ze mna tez jest ciut lepiej, juz nie jestem taka znerwicowana... Hubcio tez juz coraz wiecej zaczyna.mówić, ma ciężką mowę, ale z dnia na dzień ma coraz wiecej słów w swoim słowniku ![]()
Malutka grzeczna, próbuje sama siadać, śmieje sie jak głupi do sera
po za tym w porządku u nas, dzisiaj z Hubertem czeka mnie wizyta u naszej Pani doktor bo sie czepilo zapalenie jamy ustnej i nystatyna nie pomaga, ahh miałam spokoj z chorowaniem id kilku miesięcy wiec teraz pewnie nadrobi...
Mam ogromną nadzieje że wpadnie reszta mamusiek sierpniowych ![]()