Mąż chce odejść... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mąż chce odejść...

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 269 z 269 ]

261

Odp: Mąż chce odejść...

Zuza cieszy mnie to co napisałaś. Wreszcie dostrzegasz, że jego postępowanie nie może być tłumaczone jakimiś zmianami w tobie. A gdybyś to ty zostawiła go z dziećmi. Wyjechała i powiedziała, że miałaś za mało czułości, czułaś się przez niego nie kochana, zaniedbywana. Wysyłałabyś mu jakieś pieniądze na dzieci i za każdym razem mówiła, ze między wami to koniec. Zaprosiła go do siebie z dziećmi na wakacje z zaznaczeniem, żeby nie robił sobie nadziei.
W ogóle to co byś sobie o nim myślała jakby on się na to wszystko godził. A ty żyłabyś sobie już od dawna z kimś innym.
Zuza i dobrze, że jedziesz.
Jedziesz i zbierasz dowody. Rozglądasz się. Standard życia- żeby dzieci miały jak najwyższe alimenty przyznane. Z kim żyje itp... Tylko nic mu nie mów. Niech sobie dalej myśli, że tęsknisz, czekasz a ty zbieraj dowody. Taka okazja może się szybko nie powtórzyć.
Rozwód z jego winy i porządne alimenty. Ustalone wizyty z dziećmi.
Dziewczyno sam tego chciał. Koniec to koniec. Tylko bez dziecinnego obarczania ciebie winą. Chyba, że ci się to nie opłaca. To układasz sobie tak jak on życie bez rozwiązań formalnych. Masz też ku temu super warunki. Tylko warto najpierw porozmawiać z prawnikiem i mieć dowody, że wasze małżeństwo nie istnieje już od roku z jego powodu.
Kochanka, porzucenie rodziny... np.
Owocnego wyjazdu.

Zobacz podobne tematy :

262

Bet ma rację jedź jednak i miej oczy szeroko otwarte. Tylko nie blagaj go o powrót, nie rozmawiaj o was jako parze. Nie daj mu tej satysfakcji. Spij w innym pokoju. Będzie ci trudno ale teraz tez jest ci trudno i źle.

263

bullet napisał/a:

zuza: zrozum wreszcie, ze on ma inną.

No prorok big_smile

bullet napisał/a:

pokarzesz

Chodzi o pokaranie czy pokazanie? Bo jeśli to drugie, to piszemy nieco inaczej...

264 Ostatnio edytowany przez bullet (2015-07-09 09:25:18)

EeeTam napisał/a:
bullet napisał/a:

pokarzesz

Chodzi o pokaranie czy pokazanie? Bo jeśli to drugie, to piszemy nieco inaczej...

a czyta się też inaczej ? Jeśli nie to poproś kogoś niech ci przeczyta, morze stanie się łatwiejsze w zrozumieniu.

265

bullet napisał/a:

a czyta się też inaczej ? Jeśli nie to poproś kogoś niech ci przeczyta, morze stanie się łatwiejsze w zrozumieniu.

No to zabłysłeś big_smile

266

no to mnie jeszcze uświadomcie: jaka będzie dla mnie i dzieci różnica czy będzie rozwód z jego winy czy za porozumieniem stron.

267

zuza1234 napisał/a:

no to mnie jeszcze uświadomcie: jaka będzie dla mnie i dzieci różnica czy będzie rozwód z jego winy czy za porozumieniem stron.

Ty jesteś tak nieinteligentna czy tylko udajesz ?!
Najlepiej to rób jak do tej pory. Nie wnos o rozwód, niech on robi co chce a TY zajmuj się wszystkim.

Ręce mi opadają

268

Rozwód w winy da co możliwość ubiegania się o alimenty także na siebie z tytułu zubożenia.

269

Rozwalił mnie ten wyjazd, wszystko wróciło na nowo, czuję się jakbym się cofnęła o jeden rok. Dzieciaki się fajnie bawiły, ja zresztą też nie powinnam narzekać, jak na wakacje było super. Uświadomiłam sobie jednak, że mu jest dobrze tak jak jest teraz, on nauczył się żyć bez nas. Teraz moja kolej, by oduczyć się bycia z nim.

Posty [ 261 do 269 z 269 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mąż chce odejść...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024