pralka - jaką wybrać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » pralka - jaką wybrać?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

66

Odp: pralka - jaką wybrać?

O obsługiwaniu pralki przez wifi nie słyszałam. Serio jest taka opcja? Jest to faktycznie dość ciekawe chociaż nie wiem czy rzeczywiście by się z tego tak korzystało....Ja mam w swojej łazience pralkę Candy ale raczej tańszy model i również jestem zadowolona.

Może nie jest to jakaś super technologicznie rozwinięta maszyna ale dobrze wszystko pierze, jest wydajna i ma sporo programów ( również krótkie cykle, których mi brakowało w poprzedniej pralce).

Zobacz podobne tematy :

67

Wifi mi do prania potrzebne nie jest, no chyba, że pranie rozwiesi, ale nie sądzę wink

No i nam padła pralka, jakiś strownik, który kosztuje prawie tyle, co nowa, więc siłą rzeczy nie opłaca się naprawiać. Tym razem postanowiliśmy zainwestować w sprzęt na lata i wybraliśmy pralkę z funkcją pary i ogromnym bębnem. 8 kg wsadu, 10 lat gwarancji. Wrzucam koce, kołdry, wszystko się mieści i nie jest pogniecione jak psu z gardła. Nie ta z "tap madl" wink ale podobna, model EWF1287HDW2

68 Ostatnio edytowany przez sylwia.lestat (2016-06-27 06:20:04)

Yacha całkiem rozsądnie to wygląda. Ja właśnie szukam takiej cichej i energooszczędnej pralki.

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQHJXDycsGhUu6uFa-F_HCuMOfJDtPHPQT-ATmh20FGGCUYFodW2A

69

Nie polecam szczerze i w żadnym wypadku pralek ładowanych od góry. Mały otwór do wkładania prania, trzeba wietrzyć żeby nie pojawił się duszny zapach no i nic na tej pralce nie można położyć bo przy każdym praniu trzeba przekładać. A do tego po kilku latach klapa zaczyna potwornie trzeszczeć i nie można tego trzeszczenia się pozbyć. Masakra !

70

Maty antywibracyjne do pralki? To już coś z nią nie tak jak tak skacze. Ogólnie na rynku jest cała masa ciekawego sprzętu wiem bo ostatnio sami szukaliśmy finalnie zdecydowaliśmy się na CANDY głównie dlatego, że pralki do 1500 zł są bardzo dobrze i bogato wyposażone w programy. Świetna sprawa też dla fanów nowych technologii poczytajcie sobie o simply-fi w pralkach CANDY - http://candysimplyfi.com/?changelang=pl

71 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-03-22 15:10:03)

Też niedawno miałam dylemat przy zakupie pralki. Już byłam zdecydowana na Candy, bo rzeczywiście dobre sprzęty mają, ale w sklepie sprzedwaca pokazał mi [nieregulaminowy link]. Spodobały mi się. Funkcje podobne jak w tej, którą wybrałam, ale cena lepsza smile No i zmieniłam zdanie. Kupiłam tą od [spam]. Może nie mają zbyt dużego wyboru, ale sprzęt jest naprawdę dobrej jakości.

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » pralka - jaką wybrać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024