dziekuje wam za te slowa fakt obrazek Gizelybarano jest fantastyczny
dzieki jeszcze nie pilam majeranku na kaszel ,sprobuje ,nikolle ty to artystka ,tak jak ja narobisz wszystkiego ,masz z glowy ,ja jestem teraz leniwa bo meczy mnie jeszcze ten kaszel ,to moj pomaga ,fajnie chociaz sie najedza i z glowy ,karm ich to nie bedzie klotni ,ja narobie moj sie na meczy przy jedzeniu ,takie dobre szkoda zostawiac ,zje do fotela i spi ,gizelabarano piekny obrazek ,wanda50+ widzisz pomalu dojdziemy do wszystkiego ,minimasz,niu7nia,lodyga pozdrowienia .
nikolle ja mam to samo ,cos mi wyskakuje ,pisza zaakceptuj ,wroc ,anuluj a ja to likwiduje ,wylacze komputer ,i swoje wszystko co sie nauczylam wczesniej robie ,sluchaj my jestesmy geniuszki ,co sie martwisz samouki zostaja geniuszami ,powoli do wszystkiego dojdziemy .pozdrowienia
No znalazłam chwilke czasu to chociaz poczytam i dowiem się co u was slychac .
Jak choróbska ???przeegonione ??
U mnie piękna pogoda slonecznie i bezchmurnie -jutro ponoc c.d. wiosny w listopadzie .
Pozdrawiam serdecznie i zycze 
pozdrowienia milych snow ,kaszel meczy ,niu7nia ale ty zdolna dziewczyna,takie piekne obrazki.
461 2009-11-15 01:13:22 Ostatnio edytowany przez lodyga (2009-11-15 01:28:20)
Witam, już po pracy.. jest po 24.oo.. MISZMASZ..... bardzo dziękuję za kurs obrazkowy .. tylko,że ja tak dokładnie robiłam i przenosił mi się kod pisany do posta zamiast zdjęcia.... i tu nie wiem co zrobić. Gryzelda... gratulacje za odwagę... ja po prostu nie umiem wkleić zdjęcia, trzy dni temu próbowałam i nic z tego nie wyszło. Wando... pytanie o" najszczęśliwszy dzień, lub wydarzenie" mnie tak zaskoczyło,że aż nie potrafię w tej chwili odpowiedzieć.Ale się zastanowię i jak odpocznę to coś napiszę,.... ale dobry pomysł. W ten sposób zaczniemy się poznawać.... Znowu próbowałam przenieść zdjęcie i noc z tego zapisuje mi się w formie tekstowej. Jaki ja robię błąd??????????
462 2009-11-15 10:27:19 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 22:28:17)
W
463 2009-11-15 11:07:48 Ostatnio edytowany przez morawa (2010-12-17 19:55:08)
pozdrowienia,wszystkie mamy jakies problemy z tymi komputerami .
465 2009-11-15 20:01:34 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 22:28:57)
G
466 2009-11-15 20:36:36 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 22:29:38)
W
No i znów pustki . Miłej nocy życzę i Pozdrawiam
Nicolle
Myślę że takich milych gestów nigdy nie za wiele - wiem także jak bardzo to jest ważne dla osoby ktory przezywa straszna traume .
Każdy nawet najmniejszy gest wsparcia liczy sie .
Wystarczy jakis znicz - tak to jest przyjęte .,oczywiście że kwiaty ze stosownym wystrojem także będą dobrze przyjęte .
Właśnie wróciłam od koleżanki, pojechałam w niedzielne popołudnie do miasta i posiedziałyśmy sobie jak za dawnych lat. Mgła była tak okrutna,że trudno było mi wyjechać z wioski na jakąś porządną drogę, gdy wracałam mgła już ustąpiła.Ciągle zastanawiam się nad szczęśliwym zdarzeniem. Było ich naprawdę wiele. Ale co innego cieszyło mnie dawniej a co innego obecnie. Nie wiem dlaczego ale co mnie smuci, wymieniłabym od razu. Czyżby dlatego,że Polacy słyną z narzekania????Wiem,że pewnych rzeczy już nie zmienię, cudów nie ma. I cała rzecz polega na tym,żeby to przyjąć i nie cierpieć z tego powodu. Np nie mogę przeprowadzić porządnego remontu domu, a taki aż krzyczy!!!. Co tam porządnego.... jakiegokolwiek!!!! O tej porze już śpicie!!! Miłych snów....
470 2009-11-16 10:33:08 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 22:30:20)
k
471 2009-11-16 10:47:00 Ostatnio edytowany przez morawa (2010-12-15 21:58:46)
witam ,zgadzam sie z dziewczynam.
Moge wkleic ale czy na 40 +
Dziewczyny juz wkleiłam -pozdrawiam was
474 2009-11-16 11:35:01 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 22:30:52)
G
476 2009-11-16 11:55:29 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 22:31:37)
M
Chcę sie tylko przywitać, bo czas zabrać się do jakiejś "roboty". Jest po 12.00 to do zmroku niewiele czasu pozostało, o 16- już nieprzyjemnie.Tak...... właśnie ....zdrowie najważniejsze. Na razie jeszcze go mamy. W dalszym ciągu nie potrafię wkleić żadnego zdjęcia więc na forum 40 nawet nie próbowałam. Ale fajnie, popieram złożenie kondolencji koleżance"za ściany"Zajrzę wieczorem
480 2009-11-16 14:18:24 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 22:32:20)
W
witam drogie panie .Tak sobie właśnie latałam po forach i zajrzałam do was.Tutaj atmosferka milusia że aż się chce poczytać .Lodyga ja mogę spróbować ci pomóc z tym wklejaniem zdjęć.Jak chcesz to daj znać ,zajrzę do was jeszcze.
482 2009-11-16 18:35:01 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 22:33:11)
G
Nicole wstawianie emotek robimy tak-jak klikniesz u dołu na emoty to widzisz najpierw jakie musisz wpisać znaki aby mieć wynik danej buźki np.jak chcesz taką
to robisz spację od tekstu przyciskasz ;a później jednym palcem klawisz)a drugim shift żeby wyszedł uśmiech .I w połączeniu kropki i uśmiech wychodzi buźka lub inną to masz napisane co przycisnąć żeby był wynik danej buźki spróbuj to łatwe.Tak zawsze jest ze na początku wszystko wydaje nam się trudne.
Witaj Greta... mam córkę w Twoim wieku... ale błagam pomóż mi z tymi zdjęciami.W tej chwili zapchałam GG syna , bo przekopiowałam mu Wasze instrukcje niech on coś też wymyśli bo jest już prawie informatykiem. Ale .. Greta jeżeli jak możesz to bardzo proszę. Dochodzę do momentu jak zamazuję lewym przyciskiem pasek z kodem zdjęcia, przeznaczonego na forum , tj drugi pasek i daję polecenie kopiowania na forum,... przenosi mi się kod pisany zamiast zdjęcia .. i tego na razie nie mogę przejść. CZEKAM.....
Witam wieczorową porą - prawie jak ten brunet ??? hihiii
jasne że mogłamabym wkleic jakiś znicz - chcialam z wami uzgodnic jaki ale ... juz musztarda po obiedzie .
Myślę ze to taki solidarny gest z naszej strony .
U mnie ładna pogoda - bez opadów nijakich ale i tez bez promyków sloneczka .
-Witam Greto - zapraszamy na wspólne pogaduchy wcale nie zawsze do poduchy - fajnie że wpadasz do nas - rob to jak najczęściej .Pozdrawiam
Dzęki i za zaproszenie na szapmana i ciasteczka mniam mniam
a ja Wam posylam maseczkę "przeciwgrypowę ..nawet po aptekach nie trzeba chodziić . hihihi" 
później kliknij na z zdjęcie prawym przyciskiem i wybierz kopiuj adres odnośnika późnij tam gdzie dodajesz odpowiedź na forum kliknij prawym przyciskiem i wklej ale jak ci się ukarze ten kod z obrazka to na początku kodu napisz[img]i na końcu[/img] i powinna już być spróbuj
niu7nia to jest dopiero maseczka .super tylko żeby nie pomylić się i nie użyć stringów.
lodyga jak by co to zajrzę jeszcze tu o.k 21 bo syn mi się wpych na komp.
489 2009-11-16 21:11:43 Ostatnio edytowany przez lodyga (2009-11-16 21:13:23)
- udało się nie wiem jakim cudem to właśnie mój domek do remontu
490 2009-11-16 21:15:50 Ostatnio edytowany przez lodyga (2009-11-16 21:16:49)
- a to miejsce na ... kominek , na który czekam 6 lat A tu się nie udało nie wiem dlaczego
491 2009-11-16 21:55:47 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 22:34:35)
k
492 2009-11-16 21:55:49 Ostatnio edytowany przez lodyga (2009-11-16 21:59:54)
pomóżcie jak mam zmienić ten idiotyczny podpis pod łodygą- nie wiem skąd on się tam wziął,oczywiście wiem co to młoda głowa boja już częściej zapominam, ale cieszę się,bo będę mogła przesyłać zdjęcia z REALA czyli z rzeczywistości. teraz jest taka mgła,że dom otoczony jest czarną czeluścią, żadne zdjęcie teraz nie wyszłoby.
493 2009-11-16 21:59:06 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2009-11-16 22:08:17)
Ten do zakochania jeden krok?
Po kilku postach Ci zmienią ! To chyba admin zmienia bo każdy ma inny. Tak myślę ale nie jestem pewna. Bo każda ma inny.
tak
Tak !!!! to zależy od liczby postów. Zobacz na inne i porównaj.
496 2009-11-16 22:43:45 Ostatnio edytowany przez Greta (2009-11-16 22:55:38)
Tak to admin zmienia a zależy od liczby postów .Czy moje rady co do zdjęć ci się przydały Lodyga?Domek masz piękny sama natura wokoło . ![]()
To nie jest napewno moje zdjęcie hiuhi- to zamieszczę za moment tylko muszę "pogrzebać " w zasobach moich folderów
Łodyga domek marzeń - jak z bajki .
Jak bedzie kominek to stworzy nastrój romantyczny - ogien jak magnes przyciaga wzrok i .serca .ponoć .....
Oj chcialaby dusza do raju chciała hihihi
Niu7nia grzeb,grzeb w tych swoich folderach bo coś spać mi się nie chce !!!
499 2009-11-16 23:35:30 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2009-11-16 23:39:24)
A Morawka to dzisiaj tylko raz chyba była. Pewnie na polsacie pojutrze ogląda a ja znam ten film już na pamięc.:)i=)
a czemu mi 2 wyszły?
a ja duzo napisalam i wylaczyl sie internet ,oj co oni wyrabiaja ,pozdrawiam dziewczyny ,oj niu7nia,ty to masz pomysly ,ale my nikolle tez dojdziemy do tego ,gizelabarano dzieki za kawke ale szampana to wypije jak wyzdrowieje ,logyga chalupa piekna ,to domek sliczny,ogladalam na 2lisa ,oj juz tak wymyslaja:):=)juz 20 fajnie ,ale ta maseczka to fajna ale sie usmialam,az zaczelam kaszlec ,nikolle bo sie smialas dluzej hi hi
milych snow
czego mi jedno wyszlo :)jeszcze braki caly czas trzeba cos uzupelniac w tej glowie ![]()
dziewczyny oczko hura:)udalo sie .pozdrowienia;)
Dobry wieczór , a jeszcze troszkę i dzień dobry mogłabym powiedzieć , przez kilka dni nie bedzie zaglądała do was bo rodzinka mi sie rozchorowała i trzeba się w pielęgniarkę pobawić. A teraz jestem już taka zmęczona ze nawet pisać mi sie nie chce , ale sie ciesze że wreszcie udało się wstawić zdjęcia. Domek śliczny , lubię takie domy z duszą .Jutro zajrzę , trzymajcie sie cieplutko.
Jakieś bezsenności mnie dopadly - nie moge spać - pogladałam T. Lisa , "Teraz My" i pędę do Was - mysle może jakaś bezsenna jeszcze jest ??
Morawa spisz ?? czy juz snisz ??
b]KTÓRA ZWaS OTWORZYLA STRONKE 21 CZYLI OCZKO ???[/b]
Ja wyoglądałam wszystkie programy publicystyczne od Lisa począwszy na superwizjerze skończywszy. Zdrzemnęłam się koło 15 a teraz wcale nie chce mi się spać. Wczoraj położyłam się koło 2 w nocy.Na zmianę z mężem wyrywamy sobie komputer.Jak już pisałam jego/ komputer/, spalił piorun,który uderzył w linię telefoniczną. Czy zapomniałyście -Wanda zadała naprawdę trudny temat.
- moja wioska zimą ja mieszkam na górze
Łodyga - jestes tam ???
510 2009-11-17 01:59:34 Ostatnio edytowany przez Julia24 (2009-11-17 02:01:36)
JULIO przepraszam ale jeszcze nie umiem cytować.
Dziękuję za zaproszenie do 40+ ale narazie tu dla mnie spokojniej. U Was tyle się
dzieje A Ty taka roztańczona / aż Ci zazdroszczę/ Czasami wchodzę do Waszej kafejki
i czytam trochę . U Was dziewczynu młode duchem !!!!!! Może kiedyś i ja wpadnę do
Was żeby się odmłodzić /zauważyłam że są tam nawet 51 latki ???/.
Może i tu w 50 kiedyś będzie tak jak u Was. Ale teraz to chyba jesień i te Święta
wpływają na nas tak niekorzystnie. Tak pomyślałam dzisiaj na cmentarzu ,że ja już z
górki i smutno mi się zrobiło.
Czasami latam po kafejkach . Jak mnie zainteresuje jakiś temat to przysiadam i czytam
Czasami coś dopiszę. A tu OAZA SPOKOJU. Ale myślę że długie wieczory przygonią
te 50+ co mają dostęp do komputerów .
Wpadaj do nas potańczyć - nawet avatar Ci pasuje .Pozdrawiam
Przepraszam Nicolle że dopiero teraz ci odpisuje ale nie wpadałam do Was dość dawno.
Cóż,życie samotnej Mamy nie jet łatwe...a moje nie rózami tylko kolcami usłane/awatar zmieniłam/ siebie nie.Choć powinnam byc bardziej asertywna w stosunku do swoich córekJak masz chwilke to mnie/nas poczytaj ja dziś-czytam zaległości z Waszej i 40+ kafejki, bo czekam na ważny telefon z innej strefy czasowej..
Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa,serdecznie pozdrawiam Ciebie i koleżanki,starsze ale tylko metrykalnie.Śpijcie dobrze,miejcie kolorowe sny.... Wszystkie Dziewczyny z Tej kafejki gorąco pozdrawiam Tak trzymać kochane Julka
Najszczęśliwszy dzień w moim zyciu - bez wahania i natychmiast odpowiadam zawsze i wszędzie gdzie o to pytają - narodziny mego syna 40 lat temu.
Od zawsze marzyłam aby miec syna nie brałam pod uwage w podlotkowych marzeniach dziewczynki .BYlam tak pewna że to bedzie On ze najbliższa rodzina powoli przygotowywali mnie na inną wrsje wydarzeń .hihi
Pierwsza ciąża .strach pomieszany z ciekawością - przyjmowala mnie położna bliska koleżanka z Lo ktora kategorycznym glosem nie znoszącym sprzeciwu oświadczyła :"-musisz urodzic na moim dyżurze - jestem do 6 .Koniec dyskusjii . Hmm w koncu wladza no nie ??/hiiiii
Przywieżli mnie do poludnia /odeszly wody plodowe/ do wyznaczonego terminu porodu bylo 9 dni .
Oczywiście pielęgniarki z dobroci serca /????????/ podawaly mi jakieś "przyspieszacze" których nie łykałam bo i po co ??
-uwazalam to za male moje pierwsze zwyci.ęstwo -
drugie to :
nie przygotowana na reakcję organizmu po lewatywie /Wc jedno i zajete ???/ - dalam im nauczkę .............na pewno zapamietaly te lekcje hihi i byly bardziej pilne czyli ostrożne hiiiii.Nieprzewidywalnośc i niefrasobliwośc osób odpowidzialnych za pewne sytuacjii musiala tak się tak dla nich nie najprzytjemniej skończyc .
trzecie :
synusia urodzilam o 5.50 .zdążylam . przed uplywem dyżurru kolezanki
BYl najpękniejszym dzieckiem na caaaaaaaaałym swiecie ,nie pozwoliłam nikomu dotykac ,pierwsze karmienie było z lewej piersi dalam mu całą swoj.ą milośc i serce .Tak jest do dzisiaj .Mamy swietne kontakty.jest moim wsparciem.nigdy mnie nie zawiódl .
Jest czulym troskliwym ojcem ,mężem,wnukiem , synem
Kocham go nad zycie ..
512 2009-11-17 09:31:09 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 22:36:59)
C
otworzylam stronke oczko pisalam wyzej ,dobra widze ze mamy dosc pokazny sejmik ,fajnie dziewczyny ,niu7nia juz rano sie rozplakalam ,i to sa najwazniejsze wspomnienia nasze dzieci ,moj ma 37lat drugi 32lata ,to moje bobaski,lodyga to masz zaprawe w zimie ,ale piekny widok ,miszmasz malutka to cie czeka praca 24na 24 ,minie wszystko,wazne ze ktos jest z nami,nikolle poleciala do lekarza napisz ,julio pozdrawiam ale nie znam sprawy trzymaj sie cieplutko,pozno ide spac bo kaszel mnie meczy ,i ten katar ,tez obejrzalam wszystko ,u nas deszcz pada....pozdrowienia dla dziewczyn
514 2009-11-17 12:09:03 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 22:37:40)
J
515 2009-11-17 12:35:39 Ostatnio edytowany przez lodyga (2009-11-17 12:36:07)
Witam... właśnie pijemy kawę z męzem... zaraz pojedziemy do IKEI chyba do Warszaway,muszę kupić stołki barowe i stolik- są przede wszystkim tanie, niestety to jest dla mnie kryterium. Opowieść o synu ... wzbudziły u mnie też wspomnienia. Moze napiszę wieczorem..... Jak radzę sobie zimą???. Niestety niekiedy nie radzę sobie najlepiej. Wyślę zdjęce mojej drogi do domu ... niekiedy musieliśmy dochodzić na piechotę... samochód zostawiać na dole. Jak chce się mieć widoki .. to nie ma się czego innego.Muszę pogonić męża bo on nie ma ochoty nigdzie jechać!!!!!
Witam
to ja sie dołączam do Ciebie lodygo z kawką - nieco spózniona le bylam u lekarza - uffffffffff
Ciszę się ze przeczytalyscie nie zanudzając się - wspomnienia sercem pisane o najszczęśliwszym dniu mego zycia .
Wieczorkiem napiszę o bardzo dramatycznym i jak dodat najbrdziej tragicznym dniu w moim wcale nie tak krotkim zyciu ,
Nie mam teraz natchnienia ?? a może celowo oddalam bardzo traumatyczne i bolesne nadal wspomnienia ???
517 2009-11-17 13:45:19 Ostatnio edytowany przez morawa (2010-12-15 22:06:02)
pozdrawiam
zapomnialam niu7nia lyczek kawki ,pozdrawiam wszystkie dziewczyny,pogoda paskudna ,bylam wczoraj po tygodniu na spacerku ,ale glowa mnie rozbolala bo przeciez te zatoki mnie mecza ,unikajcie skupisk ,bo z ta grypa nie ma zartow .
520 2009-11-17 14:43:08 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 22:38:25)
O