Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,811 do 4,875 z 113,586 ]

4,811

Odp: Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

bylam z pieskiem i w biedronce ,ale zimnica ,snieg sypie ,niby 0stopni a telepalo mnie ,wzielam sztuczne futerko ,a to wiatrem podszyte ,ludzie to tylko dekoracja ,nie chodze w nim juz mam 8lat prawie nowe ,wyjelam bo cieplo ,jednak jak cos prawdziwe to prawdziwe .piszcie dziewczynki ,po co tyle zlosci ,i tak wkolo tego jest w nadmiarze .pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

4,812

formula sie zaczela .........http://gifzona.com/i/prik/49.gif

4,813

dzisiaj bozeny krystyny wszystkiego najlepszego wszystkim solenizantkomhttp://img514.imageshack.us/img514/148/celozjadlarodzicow.jpg

4,814

Witam także niestety snieżnie  i wietrznie  brrrrrrrrrrrrrrr
Dopiero teraz znalazłam w necie taki obrazeczek  - ładny  ???

10 marca zaczął się Dzień Mężczyzn,
który będzie trwał do 7 marca 2011r
  http://i40.tinypic.com/9upumx.gif                                                                   
                                             http://i44.tinypic.com/hwgu4m.gif

4,815

Julka  ??  jasne że pozycze  - weż  go jest Twoj
              A co ty spać nie mozesz ?? 
                      Powiadasz że teściowa cał;kiem jak Twoja  hiiiiii
Morawka - u mnuie tez wiej  chociaz "tylko" -4.5  C 
Schiz  za herbatkę  dzięki  i za obrazeczek .
                  Nicolle - dalej mysli ???  eee 
Nicolle -  jak dlugo -  przybywaj . Czekamy .
http://i40.tinypic.com/fmp20i.gif

4,816

wszyscy mysla ,a ludzie niektorzy potrzebuja pomocy ,jesli mozna liczyc na czyjas pomoc ,ja dostalam taka pomoc ,bo tez bylam zalamana ,i to od dziewczyn z forum z ktorymi jestem od roku ,tez byla niezgoda ,ale wszystkie dotarlysmy sie i jest fajnie ,ale trzeba chciec udzielic tej pomocy nawet wirtualnej ,jak przeszkadzaja obrazki ,slowa ,to na to nie ma rady ,nikt nie oiecaj ze na forum jest bez sporow ,ze zycie jest piekne ,jaka pomoc dostane od was jestem w depresji ,jedna odchodzi ,druga odchodzi ,trzecia odchodzi ,i co zostalysmy tylko te ktore nie damy sie ,schiz zna zycie ,niunia wie ze zycie to nie bajka a gdzie reszta ,to wirtualnie sie dzieje ,a rzeczywistosc,dlatego tyle ludzi zamyka sie w mieszkaniach siedza ,placza ,i zyja w swoim swiecie po kilka lat .zycze wam samych radosci ,ale znajac zycie bywa raz tak raz tak ,trzeba podac reke  jak ktos prosi ,a nie ja sobie radze to dlaczego ona sobie nie moze poradzic ,tylko kazdy z nas jest inny .pozdrawiam

4,817

No Hey - widzę Morawka online!!!
Pusto Tu  :   HALLO !!!!!!!!!!  NICOLLE!!!!! Halunia!!!!!Jovita!!!!!!!

Ciekawe co robicie - ja dopijam kawkę po-obiednią,nic dzisiaj nie zrobiłam oprócz zakupów i obiadu - mam WIELKIEGO LENIA!!!!

http://i42.tinypic.com/1hfpqo.jpg    byle do wiosny!!!!!

http://i43.tinypic.com/2uelevr.jpg

4,818

Robię sobie przerwę !!!!Mam nadzieję,że będzie dużo wpisów

http://i42.tinypic.com/dwbcd4.gif

http://i41.tinypic.com/i4ff3k.gif   Do potem   MYSZKI!!!!pa!! tongue:P:P

4,819

witam wszystkie dziewczyny po 50, zajrzałam i zapisałam się ale.............dopiero teraz zerknęłam na datę postów....... i zorientowałam się, że o pół roku za późno.no cóż siedzę na obczyźnie i zatęskniłam za kimś normalnym.Szkoda, że tutaj tak cicho ......ale pozdrawiam wszystkich zagladającychprzypadkiem

4,820

schiz49 napisał/a:

No Hey !!! Lasencje - wszystkie ,bez wyliczania!!!!!
[b]Julka
widzę,że chodzi o to samo przysłowie ; jak ktoś urodzi się pod ławą - to na ławę nie wyjdzie!!cha, przysłowia jednak sie sprawdzają w życiu - chociaż nie zawsze!! A co Ty spać nie możesz,że o tej porze pisałaś????

Asiu  Witaj   ~~  WSZYSTKIE DZIEWCZYNY WITAJCIE~~

tak o to przysłowie  , u mnie się sprawdza sad nie mogłam spać bo teściowa mnie tak wq*wiła ,że o 4 zasnełam

Dzięki Asiu,że zainerweniowałaś po sąsiedzku , nie mam sił tłumaczyć, przepraszać,że żyję sad

Zrobiła się niemiła atmosfera , ja mam teraz dużo zajęć - rekolekcje w parafii ! przygotowania do I Komunii

synka i chodzenie z Nim na próby, nabożeństwa i Święta idą , wiosna , ogródek ... to wszystko na mojej głowie

ale cóż sad;( ;( sad córki mam po to abym miała na kogo  się denerwować sad ;( sad ;(

ale przecież to nie one są złe ... ale nie będę Wam przynudzać , bo mnie pogonicie jak pewna Pani *******

ale to już bez komentarza ... Miłego popołudnia , wieczoru i dobrej nocy Wam Wszystkim pozrawiam Julka

4,821

Witaj Laro   powiedz coś o sobie smile

ja mam dziś nie ciekawy humor jak ta chlapa za oknem sad

Dziewczyny będą napewno wieczorkiem ... i rano na  kawie wink  pozdrawiam Cię idę "udawać ,że żyję"  sad ;(

tzn. zrobic to co muszę- świat realny wzywa !!!! pa Julia

4,822

schiz jestem bylam na powietrzu po obiedzie teraz pije capuccino ,kupuje takie z magnezem ,ale to woda trzeba wiecej dac ,mam piec szarlotke ,ale tak jak tobie nic mi sie niechce ,tez tylko obiad ,ale jutro dzieci moze przyjda to cos trzeba upiec ,bo mam to fancuskie gotowe tylko jablka w karmelu do piekarnika i gotowe ,zobacze cos wymysle ,tak zimno na dworze ,pozdrawiam.lara witam malo nas dolacz rzucaj tematami i bedzie ruch .pozdrawiam,julka pozdrawiam http://www.gifzona.com/i/best/nataly/47_.gif

4,823 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-03-13 20:19:01)

No Hey !!!!!Witam już wieczorowo Wszystkie Myszki!!!

Spędziłam popołudnie na pogaduszkach z bratową.Syncio wrócił z nart- najadł się- wziął zestaw kawalerski - i tyle go było w domu!!
Morawko - no minęło prawie 2 godziny ,to pewnie w domu szarlotką pachnie???? Co????

Julka - daje Ci pozwolenie a nawet nakaz  - U Nas możesz pisać do woli - myślę ,że moje kumpele - przynajmniej nie będą Ci zakazywać pisać o swoich problemach. Bo od tego jest TO forum - Ja przynajmniej czytam Cię od samego początku!!!!

Lara witam - a czemu tak napisałaś:zorientowałam się,że o pół roku za późno - My też nie jesteśmy od samego początku!!

Reszta dziewczyn gdzie???????? aaa???? tongue:P lol        Nicolle- wejdź już i zapykaj ze mną!!!!!

4,824

Dziekuję Morawko   wiedziałaś jak mnie tu zaprosić - mój najbardziej ulubiony film ... kocham smile

czytałam najpierw książkę  jakieś ponad 20 lat temu grube tomiska ale wciągneły,potem oglądałam film ,

"Przemineło z wiatrem"

/ nie będę skromna ale powiem ,że też mam takiego Ashleya  i ... kocham Go do dziś, nasze drogi się rozeszły i

żadne z nas nie jest szczęśliwe sad animja ani on ... to była największa miłość - mojego życia !!!!!!!!!!!!

Nigdy nikomu o tym nie mówiłam ani na forum ani w realu / tylko 1 moja Przyjaciółka o tym wie/

Zdałam sobie sprawę  z tego  jak bardzo Go kocham , gdy juz nie mogłam nic zrobić !!! sad

Moja "przyjaciółka " poszła z nim do łóżka - i mieli mieć dziecko - tydzień po ślubie poroniła , a długo potem okazało się,że to nie Jego .... Dziewczyny ,przepraszam ,że się tu "rozmarzylam ale ten film i mój F.

idzie w parze.... i 1 piosenka ....

Poznaliśmy się u koleżanki na ognisku , potem przychodził po mnie do szkoły ...

wyjechał  do wojska , pisał długie i piękne listy ... / niestety spaliłam w dniu Jego ślubu sad /

przyjeżdzał , ja jeździlam do Niego ... był dla mnie całym światem ....mieliśmy plany, wspólne marzenia ...  aż

pewnego dnia /diabeł mnie podkusił ????? /

wspomniałam Mu ,że chcę odwiedzić Tatę w Chicago dawno Go nie widziałam ....

Pokłociliśmy się ... i wtedy moja pseudo "przyjaciółka " poszła z nim do łóżka sad

poprosił o spotkanie , przyniósł mi  czerwoną różę ... i powiedział,że  musi się żenić ....

rzuciłam mu różę w twarz i życzyłam aby nigdy nie był szczęśliwy !!!!! Nigdy

Dziś wiem ,że nie był ale ani On ani ja .... ironia - przeznaczenie, jakkolwiek tego nie nazwać ....

najpierw pociełam się żyletką ...naszczęście nie groźnie - choć bliźnę widać - latem

Potem uciekłam z domu / z koleżanką - był czerwiec .. wakacje !!!!/ nie mogłam , nie potrafiłam mieszkać

dalej w tym samym mieście co On / oni:(/

potem okazało się ,że dziecko to był "bilet" aby Go zdobyć ....

wiem ,że po tych wszystkich zawirowaniach i  życiu z podłym człowiekiem w roli głównej

jak zamykam wieczór oczy marzę aby cofnąć czas - dziś wiem ,że mogłam walczyć o swojego Ashleya

a właściwie Reda Butlera , bo exmój mąż ... to wielkie nieporozumienie a nie Wiellka Miłość

taka miłość , przychodzi do nas ...tylko raz jak kwiat paproci.......

4,825

o ludziska ale posciurek

4,826

No Julka a On wiedział ,że go tak kochałaś???
Masz z nim kontakt??  Widujesz go?????

4,827 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-03-13 20:37:50)

Moja sąsiadka - była parę lat temu na spotkaniu klasowym - chodzili ze sobą w czasach szkolnych - na spotkaniu uczucie na nowo wybuchło cha! - i są ze sobą teraz bardzo szczęśliwi!!!

Tak bywa że bajki i w realu się zdarzają!!!

4,828 Ostatnio edytowany przez Julia24 (2010-03-13 20:59:41)

Asiu nie widziałam Go ponad 20 lat , nie chciałam Go szukać .... i bałam się spotkania , bo wtedy mogłam

rzucić wszystko i On też - dzis z perspektywy czasu żałuję ....bardzo

4,829

Ja tez miałam Tą swoją wielką miłość - Jak chodziliśmy ze sobą - Boże jak ja go Kochałam - był sportowcem,szalenie przystojnym i wyjechał kiedyś na obóz treningowy na Mazury - i już nie wrócił do mnie!!!
Lata miałam o nim wiadomości - bo wyjechał do Niemiec tam grać - pisał do mojego brata,przysyłał zdjęcia - jak przyjeżdżał na urlop jak to "niemce" mają  urlopy - chodziłam żeby Go zobaczyć z daleka!!!
Dorobił się trójki dzieci - rozszedł się z żoną - tu przyjeżdżał zaliczać kolejne dziewczyny!!!Lowelas to On był!!!
Teraz z 3 lata temu ożenił się ponownie - też z dziewczyną ,którą wcześniej chodził!Równo - latką - cha! - i Tu mnie zaskoczył cha!

A odkochałam sie w banalny sposób ; latem będąc w oknie wieczorkiem,patrze idzie ON ze swoim synkiem.Podszedł przywitał się - rozmowa jakoś się nie kleiła - synek coś marudził - wyszwargotał mu coś-  On wypachniony ,czyściutki aż po oczach biło,manicure,pasemka - i cały czas się poprawiał włosy,żeby każdy kosmyk leżał tam gdzie trzeba...... No i Hey!!!!Minęło mi wszystko cha, nie wiedzieć czemu..........

4,830

wiesz Asiu ja się nie zastanawiałam: co by  było ??? wiem ,że mogłabym stracić głowę ... niewiem czy bym się
odkochała , bo to tak silne uczucie ,że strach się bać big_smile hehe

4,831

szkoda wspominac bo nie usniecie ,ja mam swoja milosc ,juz prawie 39lat ,i moje bobaski 33i38 niemam takich wspomnien ,moze i dobrze bo jeszcze tego by mi brakowalo teraz na starosc ,ale to nie znaczy ze nie rozumie tego hi hi upieklam szarlotke ,ale dzisiaj jakis dzien meczacy ,jak nic nie robilam .pozdrawiam http://x.garnek.pl/ga5184/a9993d1ded9617a8839001a3/szarlotka.jpg

4,832

Julka - po latach ludzie sie zmieniają i My też!!!
A z czystej ciekawości nie próbowałaś odnaleźć go np. na NK

Wszystko jeszcze przed Nami - uwierz mi!!!Nie zbadane są wyroki Boskie!!! cha,cha
Nie wiadomo co Cię czeka jeszcze w życiu!!!

4,833

dzięki Morawko   no jaka kumpela daje mi fotki na wsomnienia a potem placka na otarcie łez big_smile

4,834

No Hey Morawko - a co nam pozostało - wspominać!! cha,
Moją miłością też jest mój Syncio - tylko to co innego!!!! cha,cha

4,835

Nie ma Go na nk , fb  może gdzieś wyjechał od tej zołzy big_smile

4,836

Asiu moją obecną też jest mój ukochany synek ma 8,5 roku ... smile

4,837

?....._/| ..WITAJCIE
...?.>,"< ...WIECZOROWĄ PORĄ!
.........?......?....._/|_
....?.........?......>," < ________________$
_________$$$$$$s
______s$$$$$$$$$$$s
____s$$____s$$$$$$$$$s
_____||__________$$$$$$$s
_____||____________$$$$$$$s
_$$$s_s$$$_________$$$$$$$s
$$$$$_$$$$$_________$$$$$$$$s
$$$$$$$$$$$_________$$$$$$$$s
_$$$$$$$$$__________$$$$$$$$s
__.$$$$$$___________$$$$$$$$$s
___$$$___________$$$$$$-$$$$s
_____$___@$$$$$$$$$$$$$$$$$$s
__________$$$$$$$$$$$$$$$$$$s
$$__________$$$$$$$$$$$$$$$$s
$s______________$$$$$$$$$$$s
$$$$___________s$$$$$$$$$$s
__$$$$$____s$$$$$$$$$$$$s
____$$$$$$$$$$$$$$$$$$s
________$$$$$$$$$$$$$s
__________$$$$$$$$________

Kiedy piękna noc zapada,.....
Księżyc bajki opowiada.......
Wszystkie gwiazdki go słuchają..
i na piękny sen czekają......
Więc bez żadnych zbędnych słów,
Życzę Wam  miłych snów......:)

BAJECZNYCH SNÓW*
POZDRAWIAM CIEPLUTKO smile Julia

4,838

Nie ma go!!! Kochaj Te swoje wspomnienia- może też tak szybko jak Ja   odkochałabyś się - cha!!

http://i43.tinypic.com/5froev.gif   To na Dobranockę - dla Nas Wszystkich!!!!

Dobrze,że poszłam do kuchni - bo buraki na jutro by mi się usmażyły!!cha,cha To jest przywołanie do realu!!!

To do JUTRA   Myszki - Julenko!!!miło tak powspominać!!!!  D O B R A N O C !!!!!!! Pa!!!! tongue:P:P

4,839

Wiesz Asiu , marzenia rzecz piękna .... wolę nie prowokowac losu ... ale kto wiem może latem ... mieszka tam

duża część mojej Rodziny kto wie co jeszcze się zdarzy .... ostry sex po latach/ nie spaliśmy ze sobą wink /

a trzeba było big_smile

Dobranoc kochane marzycielki .......... do jutra Julka

4,840

No musiałam się jeszcze zalogować : Julka - a trzeba było!!!!!!! ,cha ,cha   lol lol lol 

Spadam ! Pa!!!!!

No to czekamy do lata,cha!

4,841

Witam wszystkie Panie, piszę bardzo zachowawczo, bardzo się z Wami zżyłam, czytając Was  od dawna,( mam nadzieję, że to nie grzech???)Czytałam jeszcze czasy Marlin ( i nie potraifłam zrozumieć???)Bardzo polubiłam Karminę-kocham artystyczne dusze.( moja synowa ASP, wielu znajomych --malarstwo, rzeżba witraże,itd...Jak wrócicie do historii tego forum, to trolle były tak silne, że potrafiły podzielić, poróżnić całkiem dobrze działające forum.Nie mogę znieść tych Waszych niedomówień, obrażania się za słowo Pani....Napastliwość na Julkę>>>>ja też nie mogłam już czytać wciąż tego samego i myślałam *masochistka=ale to jest dla mnie Człowiek wołający o pompc, a co Ona z tym robi---nie może nam powiedzieć-rozumiem , również jej nową kafejkę, bo tu już wszystkim się znudziła... mnie też, ale Ona dalej daje znaki- pomocy ( b. wrażliwa, ale i słaba psych.)Lubię Cię Julko- myśl o sobie. W Zyciu zdrowy egoizm popłaca...Ktoś Was próbuje poróżnić, a Wy jak obrażalskie panienki odchodzicie???????Kobiety po 50???? czy nastolatki????(czeego nam życzę)Mon ja tęż jestem pielęgniarką, ale bardziej przych. (p-t szczepień itp...)zazdroszczę Tobie szpitala,... ale nie do końca----charówka. Pozziwiam  troskę o rodziców, mam podobnie. Buziak siostro .Zazdroszczę Ali, podziwiam. Mieszkam we Wrocku( jak piszą moje dziecki) Nie wiem,czy jeszcze napiszę do Was?.A mam dużo do napisania, ale już mi wcięło. buziakin Ewa.

4,842

Ewo  witam Cie wieczorowa  pora  /jak mten  brunet  hii/-
fajnie że napisałaś to  jak nas odbierasz czytajać  nasze posty .,
Dobrze by bylo abys  z nami zaczęła bywac w miare jak czas Ci pozwoli .
                       Spróbuj - nic nie tracisz i zawsze mozesz przestac  pisać .
Pozdrawiam - czekam na Twoje  posty

Morawko cistao - pychotka
Julka - przynajmniej  masz co  wspominać
-  skoro tak sie  stalo jak sie stalo czyli tak musialo  być ..
    Moze  los tak  chcia l ???

Schiz - wszystko przed nami  - wielkir  uczucie na miare ogladanego dzisiaj filmu Sisi"    hiiiiiii
  Marzyc nalezy w każdym wieku  bo marzenia pomagają pokonywać trudy i smutki .
http://i44.tinypic.com/34zyuc6.gif

4,843

Nicolle -  dalej  mysliśz ???
nie ma o czym . Po prostu  przyjdz do net kafejki i juz .
     Czekamy .
http://i43.tinypic.com/ok23x4.gif

4,844

Czytam Wasze posty - kazda z nas miała  jakąś nieszczęśliwą    miłość - jedne w czasach mlodości  a ja w wieku nader dojrzałym aby nie powiedzieć przejrzałym  hiiiie
http://i40.tinypic.com/23m95sp.png

4,845

http://i44.tinypic.com/2cxjjbn.gif
tylko Sen

Teraz idę spać, a Ty śnić nigdy nie przestajesz.
Bo szukasz i wiesz że nie wszystko dostajesz.
I ja pragnę wiecej...
Stąd zegar płynie wolniej, od niechcenia zabijając życia ilość .
Trąca mnie wtedy bezdusznie znając mą bezsilność.

a ja Uśmiecham się tylko do myśli Twoich,
dotykając opuszkami palców przyciski klawiatury.
Może one rzeczywiście oddają Ciepło?

/wiersz z netu/

4,846 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-03-14 08:53:39)

Witam Myszki - niedzielnie!!! Dzień Doberek!!!!

Niu7nia jak ja lubię Twoje stwierdzenia : miłość w wieku dojrzałym aby nie powiedzieć przejrzałym ,cha cha lol
Ta Twoja opowieść o Kapitanie ,była przepiękna - trzymałaś Nas w napięciu - to było coś!!.........
No ale nie wiadomo co Nas jeszcze w życiu spotka - marzenia nic nie kosztują - dlatego każda może je mieć nawet w tym wieku 'przejrzałym'  cha

Ewa - witam i pisz!!! będzie weselej bo będzie Nas więcej!!!!

Nicolle ile razy można Cię wzywać????????????????????????
Morawka ranny skowronek - gdzie TY????????
Jovita co jest!!!!!,Gizela już chyba wróciła ??????
Julka
jak po wspomnieniach!!!!Jak kogoś nie wymieniałam to sorki!!!! Witam!!! I piszcie- cokolwiek ale piszcie!!!
Dzisiaj niedziela - pewnie minie leniwie!! Na odpoczynku!!

Spadam    DO   POTEM   !!!!!!      i widzę tu wpisy!!!!!!!!!!!!!
Wklejam na dobry dzień moją ulubioną piosenkę:  http://djxcite.wrzuta.pl/film/3C1NREK3K … l_przebacz

Pa!! tongue:P:P

4,847

Nicolle I co lepiej bez Nas????????????/ bo widzę,że pokasowałaś!!!!!!!!!!!!!!  Ale jesteś......

4,848 Ostatnio edytowany przez Julia24 (2010-03-14 09:16:04)

Miłej niedzieli Kobietki za oknem plucha , mnie boli głowa / wczoraj trochę popłakałam wczoraj

przez takie 2  ale cóż poradzę , jak inni się "budują" nieszczęściem innych i jak leży to mu muszą dokopać sad

Życzę aby u Was tu nie było takich sytuacji.

Duze uściski jak nie musicie to nie wstajcie z łóżka wink

nawet do południa , idę zobić sobie kawę ... <buziaczki> Julka

4,849

Asiu piosenka - ekstra-

a co do wspomnień , chociaż sny... miałam <nono> nie powiem warto było !!!

4,850

czesc dziewczyny ,schiz ,niunia ,halunia ,julka ,ewa ,gizelabarano ,nikolle zrezygnowala a smiala sie z jani jak to mowia z niewolnika nie ma robotnika  ,pozdrawiam jovitka ty tez odeszlas dlaczego ,taki problem poruszyc jakies tematy z roznej dziedziny ,moze ktoras lubi malowac,albo ktoras robi piekne serwety ,piecze ,co robicie jak juz nie pracujecie ,a moze potrzebujecie wsparcia nawet wirtualnego ,jak przechodzicie menoupauze ,jak radzicie sobie ze stresem ,uciekac to najlatwiej .dziewczyny idie wiosna cos musimy ze soba zrobic ,fryzjer ,oczyszczenie cery ,henne ,mnie tak nic sie niechce ,bo mam trudny ten okres klimaterium jakos tak dlugo juz tyle lat ,chyba ksiakowo 20lat przed 20lat po hi hi pozdrawiam http://www.gifzona.com/i/best/Lady_Laurel/01_.gif

4,851 Ostatnio edytowany przez morawa (2010-03-14 11:20:39)

pozdrawiam dziewczynki http://x.garnek.pl/ga7301/3a053394c908e3a9008370a3/manifa_we_wroclawiu.jpg

4,852

Witam  bardzo cieplutko te ":stare "  netki stażem na tymn wątku jak i te ktore juz są bądz się  przymierzaja do uczestnictwa w wymianie myśli .
                         http://i43.tinypic.com/sz91qs.jpg

Powracając do  incydentu z Nicolle - to bardzo  wszystko smutne - takie  mocno niedojrzałe postępowanie , nie liczenie sie z uczuciami innych osób.
Egoistyczne  rozwiązanie nie istniejącego przeciez "problemu "." - niekonsekwencja , deklaracje bez pokrycia , i nieslowoność  -  tak oceniam Nicolle .
                Uzasadniam swoja nalizę - otóz  ONA pierwsza była zgorszona obrazeniem się   JANI   za to ze ktoś  czyli Jovita  zażartowała  - wtedy równiez wyraziłam swoja opinie  ktora "broniła " żart Jovity .
                     Jovita  zaatakowana przez Jani nie obraziła sie a wręcz wspaniale i dojrzale zachowała się   jaby nie bylo  drobnej wymiany zdań .

Nicolle napisała że nie odchodzi  tylko daje sobie/ i nam / czas do przemyslenia - niby czego ??  ze poczuła sie urażona  okresleniem pełnym szacunku PANI NAUCZYCIELKA ???.
               BOże jakaz obraza majestatu
                       Miała do mnie pretesje ze stanęłam w obronie  Haluni
napisałam Jej ze tak samo bym zrobiła gdyby to tyczylo kazdej z nas -
      Wierze ze ona tak samo by postąpiła  jak i ja - z pełnym przekonaniem .
                           Okazuje się ze zlikwidowała swój profil  po co ???
ano , dlatego ze juz do nas nie wróci .
                   Jestem zniesmaczona - jej postepowaniem .
Teraz "Bawiac się " w obrazalskie  to powinnam i ja odejsc , mortawka  i Halunia     bezsens , i dziecinada .
                 Jak narazie  mam sie dobrze i nie mam zamiaru ani miec wyrzutów sumienia ,ani żegnac sie z Wami  i jak slusznie któras z netek napisała że nikt nam nie obiecal iz tu bedzie raj na ziemi .i slodzenie sobie bez umiaru .
Tyle byloby "kazania " niedzielnego "
                      Amen
http://i43.tinypic.com/abm1xe.gif

4,853

Teraz patrzę że   H A L U N I A   takze  odeszła z naszej kafejki .

Co robi jedno slowo uzyte wcale nie w  złej wierze ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

4,854

http://i42.tinypic.com/2cmuqn9.gif

4,855

niunia czesc juz po obiadku ,masz racje popieram to co napisalas ,damy sobie rade ,na sile nikogo nie bedziemy trzymaly ,zapraszamy dziewczyny ktore czytaja nasze forum ,ja juz po obiadku po deserze ,moj oglada formule ,niunia nozka zdrowieje ,schiz juz po obiedzie masz synusia przy sobie ,zapomnialam ty masz tez corke ,skleroza ,moje dzieci nie przyjechaly bo telewizory ustawiaja ,znaczy wieszaja ,sypialni w salonie , a mieszkanie po remoncie wiec trzeba precyzyjnie bo sciana z kamykami teraz taka moda hi hi pozdrawiam http://x.garnek.pl/ga7808/6b6b20cc59ae30a8883796a3/spacerkiem_po_gdansku.jpg

4,856

jakie to miasto zgadniecie hi hi

4,857

No Hey!!!!Też już po-obiednio - piję kawkę!!!!
Niu7nia- podpisuję się pod Twoim postem dwoma rękami!!! Kazanie niedzielne- amen,cha,cha

Rano było mi przykro bardzo - wykasowaniem Nicolli - jestem uzależniona od  Cafejki i WAS!!Lubię tu zagladać,czytać i pisać!!!

Morawko mam jednego "cyca" syncia - dorosłego chłopa!!!Właśnie za chwilę będzie pisał "pracę"

Co to za miasto???????? - nie mam pojęcia,może ul.Piotrkowska w łodzi?????Wracając do Twojego wcześniejszego postu
co do szydełkowania - 5 lat temu robiłam na okrągło serwetki,bieżniki,zazdroski,ozdóbki choinkowe - teraz właśnie czeka mnie zlecenie na serwetki - nie wiedzieć czemu - bo szwagierka robi ładniej ode mnie - przyjedzie do mnie po niedzieli -chyba otwiera swoja kwiaciarnię i będą ozdoby do koszyczków wielkanocnych!!!

Dzisiaj wieczorkiem , może powklejam zdjęcia swoich kwiatków - tylko czekam na wklepanie do kompa!!!

http://i40.tinypic.com/9u7xxg.jpg   Miłego pisania   do potem!!!!!!! tongue:P:P

http://alvaro89.wrzuta.pl/film/3qDV97zd … _tu_zostac     Już mnie pogania!!!Pa!!

4,858

Poobiednio i nieco leniwie  witam .
                  Jsne ze damy rade - ja juz w zyciu miałam tyle przykrych chwil  ze i z tym sie uprama bo >"co mnie nie zabije to mnie wzmocni" oto moje motto zyciowe  z ktorego  nierzadko czerpię  siłę .
              U mnie w górach odwilz na całego , halny panuje na całego  i zlizuje snieg w oka mgnieniu ,
Schiz - obrazek szalenie wymowny  , pozostawiam bez komentarza czyli  "non coment  " 
          Schiz - tez mam synusia - jedynusia ktorego  kocham nad zycie , jest  to milośc bezwarunkowa i z wzajemnością .
                    Morawko - odpoczywaj -  . 
  Co do  wszelakich robotek  tzw, "recznych"  to jestem antyltalent  "  hiii   babunia co prawda uczyła mnie ale ... ja postrzeleniec  i cierpliwości zarówno przedtem jak i teraz  brakuje .Niestety .
             Byl okres nie powiem  ze starałam sie baaaarzo zrobic męzowi sweter na drutach .Robiłam , robiłam  np, plecy i przód po czym prezyszła wiosna i .............tak zostawiłam .
Czyli byl bezrekawnik  hiiiiii
Na drugą  jesien postanowiłłam odwrócić robótke czyliu zaczęłam od rekjawóe  i .znowu baardzo szybko przyszła wiosna i nie zdązyłam ,  z plecami i przodem  HIIIIIIII
Zaniechałam  ee  to nie dla mnie .
ZDecydowanie wole  wysilkowe prace  typu prace w ogrodzie .
                 Chyba w poprzednim wczieleniu byłam chlopem /nie facetem /  hii/ malorolnym  ...może  hiiiiiiii i stad umilowanie przyrody i prac  w ogrodzie ???? 

http://i42.tinypic.com/20ubllh.jpg

http://i44.tinypic.com/2a7damq.gif

4,859

Hallo   jest  TU  ktos  ????
   Hallo  .....

4,860

jestem napisalam post i nacisnelam niechcacy i zniknal

4,861

Morawko  tak się niestety nieraz dzieje -  post umyka w .............kosmos  hiiiiiii

4,862

niunia poruszylam klawiszem ,czy jestes goralka ,jestes na emeryturze ,udzielasz sie jeszcze , samej jest napewno nie wesolo .ale masz dzieci ,wnuki ,napisz co robisz jak nie pracujesz ,ja juz 8lat nie pracuje ,i wraz mam stres z tego powodu ,schiz zdolna jestes ,ja antytalent ,robilam na drutach szaliki ,czapki ,moja mama szydelkowala ,teraz oczy ,bo robila swetry na drutach ,ja niecierpliwa .http://republika.pl/blog_sr_617221/1317003/tr/koteski_1_.jpg

4,863

czas zmieniamy hi hi ,a co my zrobimy z naszymi wlosami ,twarzami na wiosne .

4,864

Morawko - jestem samotna /wdowa od prawie 10 lat / mam jednego syna i jedna wnusie .
Mieszkam sama   w niewielkiej miejscowości  gorskiej  w prywatnym domu .
                    Udzielam sie spolecznie /kurator, patologie spolecznie / uczęśzczam w miarę czasu  na  UTW, kurs tanca /salsa/ nalezalam takze do kolka poezjii wlasnej  ale zrezygnowałamm  z uwagi na  trudności z dojazdem /złamanie nogi /.
Pomagam dzieciom z rodzin patologicznych  ,iu .  ej duzo by wymieniać  ale nie chce być  postrzegana jako  "samochwała ":  co to w kącie stała   hiiiiiiii

4,865

Moirawko czyli jestem samorządna , niezalezna i szalona w pomysłach na zycie  i w przeciwstawianiu się  trudnosciom i   psikusom losowym .  HIIIIII,
                    Np.Jutro wstaje o 5.15 i wróce do domu po dodatkowych zajeciach  i zabiegach rehabilkitacyjnych okolo 21 . Ufffffff
spokojnej nocki i kolorowzch snow
http://i41.tinypic.com/25hmu7q.gif

4,866

bardzo zdolna z ciebie kobieta ,a przeciez jestes jeszcze mloda ,cos dla siebie ,fajnie sobie radzisz ,dobrze ze nie masz problemowdepresyjnych ,wtedy jest problem ze wszystkim ,i te leki otepiaja umysl ,ale takie zycie ,milych snow odpoczywaj ,schiz tez poszla spac hi hi a jeszcze taniec z gwiazdami .http://x.garnek.pl/ga182/3462700f2dffefa8898979a3/czerwona_herbatka_rooibos.jpg

4,867

Witam 2 Moje sierotki -Myszki!!!!

Tak Niunia obrazek wymowny!!!!Dla Nas wszystkich; no to jadę z moimi kwiatkami:

Ten 1 - kwitnie cały rok na okrągło:   http://i41.tinypic.com/j0chz4.jpg 

http://i41.tinypic.com/6zonir.jpg                                  http://i42.tinypic.com/2ql71uw.jpg

Idzie jak krew z nosa- słaby przesył cha,cha

4,868

Ale duże te zdjęcia -

http://i41.tinypic.com/dd8k3.jpg

http://i41.tinypic.com/nyv7eb.jpg

http://i40.tinypic.com/sdz6ew.jpg

4,869

To przesyłanie to nie na moje nerwy!!!Dlatego między innymi nie robię na drutach - i nie umie - kiedyś jeszcze haftowałam
Riszelie  - pisze z bykiem ale wiadomo o co chodzi!!Przeszyć coś ręcznie - nie lubię i unikam!!!
Niu7nia fajnie robiłaś ten swetr - liczą się chęci cha,cha

4,870

Witam. proszę powiedzcie co się wydarzyło, bo nic nie kumam. A Nicolle takie ładne potrawy przysyłała........ czy znowu ktoś coś powiedział??????? napiszcie mi... Wróciłam ze szkoły... jestem tak zmęczona,że nic już nie kojarzę..... A jutro do pracy..... i jeszcze muszę się uczyć... szkoda czasu ... zaczynam z "kopyta".

4,871

http://i39.tinypic.com/25a3jug.gif   

tak jak wszyscy- czasami lubię tego doła,kładę się u Syncia na kanapie - biorę pilota od radia i jadę- szukam swoich ulubionych piosenek,raz słucham cicho raz głosno!!!

cd. http://i39.tinypic.com/8z2zxl.jpg

i jeszcze wkleję palmę wyhodowaną  z ziarenka przywiezionego z Hiszpani:

http://i44.tinypic.com/10d72ti.jpg

4,872

lodyga  nikolle odeszla z forum powod zna tylko ona ,z powodu pani nauczycielki tak nazwala ja halunia oczywiscie w dobrej intencji ,ale nikolle stwierdzila ze nauczyciele sa wyniosli ,jak idzie w szkole podziwiam cie ,ale dobrze masz cos dla siebie ,schiz piekne te kwiaty ,a jak nazywa sie ten kwitnacy ,kiedys mialam taki oj dawno skleroza zapomnialam ,drzewka szczescia znam ,ladnie ci to wyszlo .pozdrawiam

4,873

schiz duzo masz tych kwiatow ,ja tez kiedys mialam ,ale teraz zamale mieszkanie http://republika.pl/blog_ii_194763/709601/tr/chia-orange.gif

4,874

Witam Lodyżko!!!!
Mam nadzieję że Nicolle wróci - poszło o jedno słowo"Pani" nauczycielka - mnie nazywała raptusem a sama zareagowała jak
"erkaem" pistolet maszynowy ,cha,cha - - i nie piszę to złośliwie- absolutnie!!!!Zresztą - najlepiej będzie jak sama się wypowie!!!

4,875 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-03-14 22:03:14)

To jest z rodziny : wilczomleczy !!!! Ale tylko biały , bo ten czerwony bardziej popularny nie kwitnie cały czas!!!

a to poświęce się z tym czekaniem i wkleję grubosza tego większego:

http://i43.tinypic.com/2w3rekg.jpg

Posty [ 4,811 do 4,875 z 113,586 ]

Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024