Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Strony Poprzednia 1 … 71 72 73 74 75 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,681 do 4,745 z 113,586 ]

4,681

Odp: Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

lodyga ja mialam sklep odziezowy pozniej spozywczy ,ale to bylo 20lat temu inne przepisy ,inne podatki ,i kontrole skarbowki ,nikolle ja rozumie bo sama przezylam horror w rodzinie z pijakiem ,ale  to nie znaczy ze ona jest nieszczesliwa to wsyscy musza cierpiec ,mogla sie rozejsc i nie byc meczennica ,kazdy ma swojego mola ,jeden krew wypije i rany nie zostawi ,drugi pije ,trzeci zdradza ,a sa tacy ze bija kobiety i nie pija .

Zobacz podobne tematy :

4,682

halunia ja tez weszlam dopiero.

4,683 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:19:18)

..

4,684

jak sie czujesz ,bylas na spacerku ,nerki w porzadku.

4,685

Morawka o kim piszesz, ze jest nieszczęsliwy czy o Twojej sąsiadce? A Ty kogo w rodzinie pijaka?

4,686 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 22:41:33)

...

4,687

bylam rano z pieskiem ,a pozniej w dociu ,bo synem rozmawialam skyp,obiad troszke zaczelam w  szafach ale cos mi sie odechcialo ,teraz wzielam prysznic i wlosy wypralam bo w czapkach sie chodzi to cos okropnego ,leki biore ,nie jest wesolo ,ale sie nie daje .

4,688

Schiz... mialam na mysli wszystkie te, ktore odeszly, bo nie mogly mnie strawic ... a to dziwne, bo wcale nie jestem

koscista czy zylasta... big_smile no ale moze slabe zoladki mialy ... big_smile

To jest tylko jedno forum ... nie myslcie sobie, moje Kochane, ze ja taka latawica jestem ... nic z tych rzeczy ... big_smile
Do Was przyszlam 30 grudnia, a na tamto forum zostalam zwerbowana 3 dni pozniej ... Przez 2 dni sie rozgladalam i 4 stycznia sie zarejestrowalam ...  Nawet spotkalam tam na poczatku nasza Lodyzke w dyskusji o Reiki ... smile

To forum to :  http://sloneczneforum.p2a.pl/index.php i tam sie "wymadrzam" na calego ... jesli macie ochote poczytac to serdecznie zapraszam ... jest to forum wielotematyczne i na pewno kazda znajdzie cos dla siebie ... smile

Jak juz powiedzialam, bede do Was zagladac, bo Was polubilam i chetnie sie z Wami kawusi napije, tylko juz pewnie nie codziennie, bo z wiosna przybywa mi zajec i bede tez wiecej ruszac sie z domu ... smile

Nicolle ... ja sie nie zrazam tak latwo i nie to mialam na mysli wspominajac moje niefortunne poczatki, tylko to ze moim celem bylo "wymadrzanie" sie gdzies na powazne tematy, a kafejka nie jest do tego, to pogaduszki przy kawie, dla relaksu ...
Kto odszedl to odszedl, a zostaly same swietne babeczki i bardzo mi z Wami milo ...:):):)
Poniewaz mam potrzebe dyskusji na tematy duchowe, to zaczelam produkowac sie na tym drugim forum do tego przeznaczonym, zeby Was nie zanudzac wywodami, ktore Was nie interesuja ... To przeciez normalne ...:)
Do Was wpadne na kawke, bo tam kawusi i pysznych deserkow nie serwuja, co najwyzej daja po kielichu ... big_smile
Na zawolanie zawsze przybede, na skrzydlach smile:):)  i bez zawolania tez ... smile
i na zyciowe tematy tez zawsze zareaguje ... bo tez zyje, tak jak Wy Kochane,  na ziemi ... lol
i nic, co ludzkie nie jest mi obce...

A co do roweru to mysle, ze ten ktos ma racje z tymi rowerami, ze lepsze dobrej marki uzywane, niz byle jakie nowe ...

Rowerek prezentuje sie sam super, a co dopiero z Toba !!! ... big_smile
Powodzenia w licytacji... zycze Ci z calego serca, zeby Ci sie udalo go kupic baaaaardzo korzystnie ... smile:):)

Morawko kochana ... alez ja sie z Wami nie zegnam !!!, ja bede do Was wpadac ... tylko, ze nie tak duzo, jak do tej pory...
Napisalam to tylko dlatego, zebyscie wiedzialy i nie niepokoily sie, jesli dzien czy dwa nic nie napisze ... tylko to mam na mysli ...
Zawsze pisalysmy sobie, jesli mialysmy mniej czasu, wiec chcialam, zebyscie teraz tez wiedzialy ...:):):)

A teraz wszystkim Wam rozdaje buziaczki, pozdrowionka i  D O B R A N O C  ... smile:):)  i do nastepnego razu ...

http://img52.imageshack.us/img52/6558/dobranockolorowychsnow.jpg

4,689 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:20:07)

?

4,690

ta moja kolezanka ona zawsze mowi ze niema szczescia bo renty niema bo wszyscy placa za rente ,uzala sie nad wszystkim ,mlodsza odemnie 55lat ma ,bo jej byl pijakiem ,no to moja wina ,moj niebyl ,bo zawsze ma samochod .

4,691 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:20:48)

...

4,692

jestem halunia ,leki neurolog przypisal mi na parkinsona bo tam jest skladnik ktory dziala na na syndrom ,ale ja tego nie bralam.

4,693 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:21:08)

...

4,694 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 22:41:56)

....

4,695 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:21:44)

.

4,696

potas biore bo leki od serca tez biore na arytmie ,wiesz halunia to przykre ze ludzie sa tacy zazdrosni ,a to tylko rzeczy i pieniadze ,przyjazn jak jest to nic sobie nie zazdroscimy ,al mysle ze niektore kobiety maja cos w sobie jk mnie zle to czego jej dobrze .

4,697

halunia ja tego leku nie biore na parkinsona oni daja go w aptece za darmo tylko recepta potrzebna ,ja tego nie bralam z apteki .

4,698 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 22:42:15)

....

4,699

dobranoc rozmawiam za chwile na skyphttp://i46.tinypic.com/16270h5.jpg

4,700 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:22:09)

...

4,701 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:11:31)

..

4,702

witam haluniu z synem rozmawiam on jest we francji do 1w nocy gadalam ,powiem ci ze ja tez nie mam znajomych bo niemam szczescia .i zawiodlam sie ,cos mi zazdroszcza ,tez i meza bo jak facet cos zrobi innego jak kolezanki facet to zle on zmywa ,tak tylko oprocz zmywania caly dom na moich barkach ,itp pozdrawiam

4,703

witam dziewczynki slonce wstawac jovitko dobrze ze bedziesz do nas wpadac ,wejde na to forum zobacze co tam sie dzieje .http://i246.photobucket.com/albums/gg108/mrsboring123_2008/Good%20Morning/Animation2CAT2525252525252DWINK2525.gif

4,704

widze ze wszystkie spicie to nie budze http://www.gifzona.com/i/love/006.gif

4,705

Ja nie śpię smile

4,706

Witam i o zdrowie pytam smile.
Ale tak na chwilkę tutaj tylko wpadłam zobaczyć co słychać, bo muszę się szykować na lekcje.

4,707

Witam Wszystkie dziewczynki!!!

Morawko - bardziej celnie opisałaś ten syndrom - to jest właśnie coś takiego jakby kości w nogach Cię swędziały - a jak się podrapiesz cha!!

Ludzie są zawistni i jak Ci źle - to w duchu się cieszą.
Przykład mojej matki - jak u Nas w domu ,były wieczne przeboje i awantury ( z bratem alkoholikiem) - drzwi się nie  zamykały tak często ją odwiedzały koleżanki ciekawskie!!Teraz po latach,gdy jest spokój w domu,po remoncie -mówią do matki - No teraz Ixowa
żyć nie umierać - nic Ci nie brakuje.............tylko dziwnie przestały przychodzić!

http://i39.tinypic.com/23jnzi0.gif    Miłego dnia i pisania  do potem!!

4,708

taka prawda schiz ,ludzie lubia sensacje ,wtracac sie w czyjes sprawy ,zeby pozniej przekazywac dalej i ploty ,tak jak u nas jest sklepik osiedlowy i pani mowi do mnie ,ze przyszla jej sasiadka i mowi pani basiu jak maz ona pyta czyj maz no pani ,juz wyleczony ale z czego no z alkocholizmu byl na leczeniu ,ona oczy moj maz wogole nigy nie pil ,20lat maja sklepik ,jak moga wymyslec rozne rzeczy ,ale tez masz kolezanke i ona tez zazdrosci znamy sie troche lat ,ja tobie zazdroszcze ze bierzesz rente i w domu siedzisz ja tez bym chciala ,ja bm nie chciala wolalabym pracowac to jest inne zycie ,ale ci co pracuja chca w domu ci co nie pracuja chca do pracy ,ja mowie zycze ci tego zebys siedziala w domu to sie przekonasz jak to jest ,rok dwa a pozniej horror/

4,709

pozdrawiam samo zycie mezow zazdroszcza renty ,emerytury wszystkiego,w pewnym wieku w ludziach jest taka zawischttp://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-02/0bfc2ea4.gif

4,710

poloze sie nie ma nikogo ,bylam na spacerku z pieskiem hi hihttp://deccoria.pl/files/24120/29248/ca9bde28c61fee3a324f20bdab5d7066.jpg

4,711 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:12:39)

..

..

4,712 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:13:56)

..

4,713

i co urwało się

4,714 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:14:38)

.

4,715 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-03-11 15:27:50)

No hey!!! Fajny ten wpis - niedźwiedzia,cha,cha
Witam popłudniowo - pije kawkę - czytam Was - byłam na zebraniu w administracji - takie tam ble,ble

U mnie w klatce sąsiad nie płaci za mieszkanie od roku - jestem w szoku - bo forsy mają przynajmniej 3  lub 4 razy więcej ode mnie!

Halunia fajny ten obrazek - taki duży!!!

4,716

halunia ja nie spie od 6rano ,to swiet slowa co piszesz ,ja jestem taka ,ze lubie doradzic ,pocieszyc ,a sama tego nie dostaje ,nawet jak kupie cos w ciuchu to o ty masz tyle a ja niemam ,jesli chodzi o prace to ja tez nie pojde sprzatac bo zdrowie mi nie pozwala ,halunia ja tez nie chodze po sasiadach ,ani tam gdzie mieszkalam i tu tez ,poznalam sasiadke tam gdzie mieszkalam jak chodzilam z psem i tak slowo do slowa i odwiedzamy sie ,ale zawsze cos odemie dostala ,wyprowadzalam sie tez bardzo duzo wziela ,bo ona biedna ,ale ma wszystko co kazdy ,teraz ja tu mieszkam nic nie daje ,moj mowi ze ona falszywa ,mysle to nikt nie przyjdzie ,ale nie zwracalam uwagi jeszcze tam na mieszkaniu ,bo zawsze narzekala .uwazam na ludzi bo tez nieraz sie sparzylam .chodzi o to ze moj tez mi dokucza bo ty glupia ,to twoja wina ,juz synowie maja dosyc bo tata tylko na ciebie mama ,wszyscy sa dobrzy oprocz mnie .pozdrawiamhttp://sl.glitter-graphics.net/pub/1065/1065596kanygnvzak.gif

4,717 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 22:43:32)

h

4,718

Będę potem - teraz lecę na zakupki!!!Miłego popołudnia

http://i40.tinypic.com/2mrgvug.jpg  Pa!!!!

4,719 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:15:36)

..

4,720

masz racje haluniu , ja taka sama jak ty ze szkoda mi ludzi i zawsze trafiaja mi sie biedni ,a maja wiecej odemnie ,ale musze z tym skonczyc litowac sie a pozniej obrywac .jade do banku z moim oplaty zrobic ,i do spoldzielni ,do potem jak to schiz pisze hi hi pozdrawiam haluniu ,i wszystkie dziewczyny .http://i2.pinger.pl/pgr384/0b4c3aa3001df8064aac7612

4,721 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:16:15)

..

..

4,722 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:16:48)

.

4,723 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:17:13)

...

4,724 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 18:21:31)

W

4,725 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 18:21:02)

W

4,726 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 18:17:25)

..

4,727 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 18:18:18)

...

4,728

No i  OK! Lecę na zakupy !!! Może Schiz spotkam ???????

http://i42.tinypic.com/243grx3.jpg

4,729 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 22:09:13)

...

4,730

Halunia.........zobaczyłam ,że jesteś więc jeszcze weszłam. Nie gniewam się  !!!!!!!

Mam  dzisiaj jak widzisz zły dzień  ale jest OK,OK !!!!!!!!!!!!!!

4,731 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:09:42)

....

4,732 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 20:10:45)

.....

4,733

Czytam i oczom nie wierzę  - jakies niesnaski o bzdety , totalne glupstwo .
                     Nocolle czy slowo nauczycielka  to jest wg Ciebie  obrazliwe ?? urągające  Twojej godności ???
Wiem   ze nauczyciele to grupa sołeczeństwa ktora ma wysokie m,niemanie o sobie i rządzą sie swoimi prawami i przywilejami ale w gruncie rzeczy to nazwanie kogos  takim slowem to zaszczyt
                  Do g.owy by mi nie przyszlo aby czuc sie urazonym  bo i o co ????
Halunia  tak jak  i pewnie cała RESZTA NAS  -= WCHODZI NA TO FORUM  PO TO BY ODREAGOWAĆ  TRUDY DNIA CODZIENNEGO  .
i chcemy aby tak nadal bylo  .
Jęzli zaCZNIEMY  O JAKIEŚ NIUANSE TOCZYC WALKI MIEDZY SOBA TO .....  FORUM PRZESTANIE SPEŁNIAC  ROLE  JAKA MU  NADAŁYSMY .
  Halunia kaja   sie zupełnie niepotrzebnie , niepotrzebnie  jej przykro.
  przeprasza jaby nie wiem  jak żle  postąpiła .
  Nicolle Tobie jest jest przykro - i mnie także  - bo mysłałam że  bedziemy sie wzajemnie wspierać , pomagać sobie , tl.umaczyć zawilości zycia codziennego  Czy mamy uważac i cedzic przez gęste  sito kazde slowo ???
a gdzie spontanicvzność i emocje ????????????????????
tez muszą byc przemyślane i 100 razy czytane  zanim je wyslemy ???
Ludzie ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                     Nicolkle - mamm ndzieje że nie obrazisz się i na mnie ???
Jesteś fajna , morowa babka , lubie  czytac Twoje posty ,  -  eee  dziewczyn   stawiam  drinka    .  Nicolle , Halunia  i reszta

http://i44.tinypic.com/zvwti9.jpg
Jovitko na tym forum jestem juz od bardzo dawna  - zostałam zaproszona
osobiście przez Sylwie /znamy sie z innego forum / bodajże wiosną  2009 roku , ale zarejestroiwałam sie pózniej ..

http://i44.tinypic.com/a1rg9e.gif

4,734 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-13 18:19:22)

N

4,735

No hey!!! wszystkim Myszkom!!!!

Nicollko- moja Ty droga nauczycielko - no kochana ja też korzystałam z Twoich dokładnych nauk!!! Jest!! OKEY!!!! cha
Muszę Ci przyznać 100% rację  - co do nauczycielek - mam w klatce i na przeciwko panie nauczycielki- na przykładzie jednej mogę stwierdzić - Nie pamięta wół jak cielęciem był!!!!Zapomniały że kiedyś też były uczniami - robiły czasami gorsze numery!!!
No ale tak to z nimi jest!!!! Masz racje panie Nauczycielki są jednak coś nie TEGES!!!!! chodzi mi o normalne życie sąsiedzkie - One są Panie ze szkoły - i są czymś lepszym - w ich mniemaniu oczywiście !!!!

NICOLLE to dla Ciebie  i jest OKEY
A to słowo naprawdę działa i do tego szczery uśmiech!!!!     http://i40.tinypic.com/20s6kjl.gif  tongue:P:P

4,736

Halunia mieszkam w takim bloku - co są tylko 4 mieszkania!!!! Cisza ,spokój,ptaki spiewają,w lecie na ogródkach koleżanki sie smażą normalnie w strojach,grille i ogniska to normalne .A do tego mam wszędzie blisko - no do marketów to śmigam na rowerku - bo przynajmniej się nie dźwiga!!!!
A co do tych biedniejszych ludzi to jest tak dam Ci przykład: mam taką koleżankę,której powodzi sie bardzo dobrze - jeździ 2 razy do roku w ciepłe kraje  i jak idziemy czasami razem przejść się np do sklepu - to ona śmieje się serdecznie !!! i mówi :
Kiedyś ty miałaś pieniądze teraz ma JA - i jest OK!!!Ja mam znajomych bardzo zamożnych,bardzo biednych,pijaczków okolicznych znam dobrze  i za przeproszeniem kur...ki - Czasami i takie znajomości się przydają!!! tongue:P lol

4,737 Ostatnio edytowany przez Klara601 (2010-03-11 21:41:21)

Dziewczyny, mogę się wtrącić?

Ja mam znajome nauczycielki i one są "teges".
Nie uogólniajcie, proszę.

Pozdrawiam.

4,738 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-03-11 21:56:01)

No Nicolla!!!! nie spotkałam Cie na zakupach - to pyknij ze mną na Dobranockę !!!!
Kończę też to pisanie - bo mi jest zimno po prostu i walnę się do wyrka!!!!

http://i43.tinypic.com/2r5dmxc.gif

Wracając na chwilkę do roweru - taki większy jak Ty licytujesz też bym chciała - bo jeżdżę niby na górskim - tylko dziewczęcy mały rozmiar - dostałam go od koleżanki,której córka dostała na komunię lata temu - No ale darowanemu koniowi nie zagląda się:

w http://i39.tinypic.com/mcgf1d.jpg      Do jutra!!!Pipki!!!

Klaro droga Ja nie ogólniam - wyraziłam swoje zdanie!!!Cha!!!!

4,739

Nicolle - - wiem , rozumiem Cie  ze nieraz  ponosi- tez jestem pistolet ale bardziej  na zywo chociaz i wtedy  staram sie aby komu.s nie zrobic przykrości,chyba że jestem atakowana  a wtedy  biada oj biada .
                    Jasne że mogą zdarzyc sie nieporozumienia , odmiene zdanie , inne poglądy , czy światopoglądy  bo ile ludzi tyle rónych zdań i opinii .
              Cieszę   się   bardzo   że  będziemy  spaly spokojnie
bo jest oki .
Juz dobrze .nie bylo  tematu .
http://i42.tinypic.com/viir09.gif

4,740

http://i40.tinypic.com/f07ssy.jpg
http://i39.tinypic.com/1072wkh.gif

4,741

nawet do banku nie mozna pojechac ,bo juz klotnie ,halunia musze zalozyc to konto internetowe ,bo synowie tez mi mowia ,nikolle nawet nie przypuszczalam ze ty taka obrazalska ,co to pani nauczycielka brzmi pieknie z godnoscia ,nie mozemy tak reagowac ,mnie to kolo d....lataja takie obrazanie sie ,szkoda bardzo ze bede godzine siedziala i ukladala zeby post byl pieknie ulozony ,tego nie spodziewajcie sie ,ja was bardzo lubie wszystkie .trzymajmy sie i bez zlosliwosci .

4,742

pozdrawiam  i trzymajmy sie razem przeciez jest fajnie .http://img216.imageshack.us/img216/8585/wierszlk7.gif

4,743

co dziewczyny strajk ,moze wyspicie sie to bedzie lepiej ,halunia nie przejmuj sie ,bo zdrowia szkoda ,wirtualne szczypawki musimy przyjmowac radoscia ,tyle tego jest na roznych stronach ,czytam tego wszystkiego mnostwo ,wszystko ludzi drazni ,jakies szalenstwo ,kazdy chce byc najmadrzejszy ,licytacje kto co ma w domu ,kto ma jakiego meza ,czy pijak ,jak nie to ideal chodzacy ,tylko ja sie licze nikt wiecej nieszczesliwa ,jedno druiemu w domu nie pomoze a co mowic na zewnatrz ,mialas racje halunia ze mezczyzni maja oko do tych spraw .pozdrawiam spij spokojnie

4,744

http://i44.tinypic.com/991m6v.gif

4,745

Witam Neteczki ... Morawka, Schiz, Nicolle, Halunia, Niu7nia... chyba nikogo z "naszych" dzis tu obecnych nie przeoczylam... smile:):)

Nicolle, Kwiatuszku ... naserdeczniejsze  zyczenia z okazji pieknego jubileuszu 1200 postow ... to jest naprawde cos !!!:)

Super tworczosc !!! smile:):)
A oto skromny bukiecik jubileuszowy dla Ciebie ...

http://img294.imageshack.us/img294/2431/400640604006384.jpg

Przykro mi, ze Ci sie dzisiaj sprawa W ZUS-ie nie powiodla ... Miejmy nadzieje, ze odwolanie odniesie skutek, bede trzymac za Ciebie kciuki smile:):) 
A tymczasem juz zaczynamy powtarzac : wszystko uklada sie prima, wszystko uklada sie prima, wszystko uklada sie prima  big_smile 
stosowac 5 x dziennie po 30 razy, az do skutku ... big_smile

Schiz... obrazek z kolarzami dobry ... tylko patrzec jak tak bede zasuwac na moim 3-kolowym ferrari ... big_smile

Halunia... Twoje obrazki byly super ... sliczna dziewusia z przepieknym wierszykiem, a ten konik ... ale sie usmialam, tylko ze trudno go dosiasc ... big_smile
a ten piesek w kuchni ... jak bym takiego miala, to bym go nigdy nie wydala ... big_smile

Niu7nia... na takiej romantycznej poduszeczce to bedzie nam wszystkim dobrze spalo ... smile

Morawko...nie ma to jak bankowe sprawy przez internet zalatwiac... robie to od 2 lat ... wczesniej mialam obawy ... a

teraz  to uwielbiam jaka to wygoda i nie potrzeba do banku latac, szczegolnie zima ... Wczesniej mialam bank blisko, a teraz pol godz. marszu ...

No to utulam Was wszystkie swoim ciepelkiem ... kazda dostaje od mnie caluska w czolko i spijcie spokojne, wolne od trosk  smile:):)
D O B R A N O C Neteczki  ... kolorowych snow smile:):)

http://img697.imageshack.us/img697/3662/8gifx.gif

Posty [ 4,681 do 4,745 z 113,586 ]

Strony Poprzednia 1 … 71 72 73 74 75 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024