Jem już pierozki a Was poczęstuję dobrą sałatką z kurczakiem.
Ja muszę zjeść do 17 bo póżniej to dopiero bym umierała a o spaniu to już mowy by nie było!!!! Każdy organizm inaczej reaguje !!!!!
Smacznego ...........
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku
Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 1,748 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jem już pierozki a Was poczęstuję dobrą sałatką z kurczakiem.
Ja muszę zjeść do 17 bo póżniej to dopiero bym umierała a o spaniu to już mowy by nie było!!!! Każdy organizm inaczej reaguje !!!!!
Smacznego ...........
Halunia!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję !!!!!! Dopiero zobaczyłam te drinki od Ciebie /ślepota idz do okulisty -już 2 tydzień idę haha/ jak ze wszystkim zresztą. Jak mnie trzeba iść do lekarza to już jestem chora .Nie chodzę wcale. jeśli byłam 3 razy w życiu w szpitalu to musieli mnie zawieżć tam a nie z własnej woli hihi. A nie-raz poszłam z własnej woli i kazałam sobie zrobić natychmiast operację!!! Opowiem Wam o tym kiedys.
Idę sobie kawę turek zrobię i muszę jeszcze odpisać co niektórym. Lubicie kawę turek???? To mogę zrobić więcej!!!!
O kurcze miała byc kawa a wyszła herbata ,ale to nic bo kawa
turek lepsza od herbaty!!!!
Witam- popołudniowo!!!!
Posprzątałam dzisiaj w chałupie - poszłam ajakże zrobić przegląd po drogeriach!!
W pierwszej młoda dziewczyna zrobiła wielkie oczy jak spytałam o Blase!!!
W drugiej sobie kupiłam - 50 ml- za 34 zł - zapach mi teraz przypomina lata młodości - wącham nadgarstek- No!-a potem mądralińska sprawdziłam na Alegro - udało mi się kupiłam o 5 zł taniej - w hurtowni kosmetycznej!!!
Teraz moja Mam wróciła ze spaceru i plotek- umarła siostra znajomej- która leżała 17 lat- nie pomyliłam się-17- można powiedzieć - nareszcie - już wszyscy o to się modlili - same kosteczki.Leżała u sióstr zakonnych - opieka też nie za bardzo!!!!!!
Teraz spadam - zaglądne wieczorkiem!Pa!:P:P:P
To jest uzaleznienie .Tak naprawde nie ma owijać wełny w bawełne hiiiiii
Zamiast zabrac sie do mycia okien to ja otwieram kompa aby poczytac co wydarzylo sie u Was ,jak pogoda w róznych rejonaj Polski ,co porabiacie .
Zero rozsaku ale ......czy ja zawsze musze byc madra dzieewczynka ?? z rozsądkiem na wierzchu ????
Robie to na co mam aktualnie ochotę - jestem singlem i nie ma potrzeby naginania kręgoslupa dla drugiej osoby .
Okna nie zając i brud z nich nie ucieknie hiiiiiiii no chyba że byłby tak uprzejmy hiiiii
Mós oso rehabil hii powiedział niech pani nie żartyje z tym myciem okien bo jeszcze poani spadnie z drabiny i połamie sie hiii
on nie wie ze ja okna myłam juz w listopadzie tuz po zdjęciu gipsu hiiiii
mysłe soboe ze syn ma racje iz oprócz urazu nogi doznałam także o wiel bardziej poważnego w skutkach urazu glowy ?? hiiiiiiii
eee zawsze byłam szalona - zarówno w pracy zawodowej , życiu towarzyskim . małzeńskim czy ot tak na codzień .
Przynajmniej nikt się ze mna nie nudzi a ja ze sobą tez nie hiiiii
Halunia - wiersz smutny i refleksyjny .bradzo
rób cos z tymi nerami - wiem co to za ból bo niegdys miałam wielkie problemy i z pęcherzem i z nerkami .
Przede wszystkim powinnaś leżeć zmniejsz to ból , brac ciepłe kapiele,pic fitolizyne czy napary z perzu
Zachecające twoje drinki - z przyjemnoścoiia za 1000 postów Nocolle umocze ust korale hiiii
Schize - zachowanie Twojej Ma to chyba depresyjne jest - płącz , nostalgia , nie uczestniczenie w zyciu codziennym , abnegacja . zasiegnij porady specjalisty albo chociaż domowego lekarza
Vera - witaj - zapraszxamy do dyskusjii niue tylko9 na temat DOS
czy DSS
Gizelo - faceci tak mają .Sa potęzni ale na visus a w środku to w istocie dzieciaki lek.ąjące się .Bądz dla niego czuła zasługuje na to bo duzo serca
w potrzebie okazał Ci .
Nicolle mialo być popoludniowe drinkowqanie anie turkowanie hiiii
Halusia przygotowała kolorowe wyskokowe napitaki.
Odemnie także masz cos na poplukanie gardziółka
Jowitko................nam to trudno sobie wyobrazić jak można jeżdzić super mercem a w domu mieć starą kanapę,2 talerze czy garnki Hihi!!!!
Ale im dłużej się zastanawiam to faktycznie,żeby nie te pierdoły w domu co tylko się kurzą to może też bym mercem jeżdziła a nie używanym i kupionym w niemczech golfem???
3 telewizory/różnej wielkości / ,2 radia,2 odtwarzacze,2 pralki, 3 piekarniki,jakieś tostery,kombiwary,frytownice gofrownice i Bóg raczy wiedzieć co jeszcze ,a ciuchów ,że pewnie cały blok bym ubrała /a wyrzucić szkoda bo może się przydadza?/
O zastawach stołowych,obrusach,sztućcach nawet nie wspomnę. A jeszcze by się przydała zastawa kwadratowa hihihi!!!! Telewizor plazmowy też by się przydał !!!!!!!!!!! Luuuuuudzieeeeeeeeeee!!!! To jest jednak chore!!!!
Sama już to widzę po sobie !!!!!!
Niu7nia witaj i bardzo Ci dziękuję. Wiesz ja wpadłam i końcówki przeczytałam i tak idę do przodu.
No to wypijmy za te moje już po 1000 widzę !!!!!!
A to na deserek owoce .....
Niu7nia wiesz,że jeszcze mi w głowie ta Twoja historia. I tak się dziwię,bo słyszałam,że górale żyją długo w zdrowiu!!!!! Twój mąż i kolega marynarz wychowali się w tak zdrowym klimacie. marynarz też przebywał w czystym środowisku /morza,oceany/ . Nie wiem na co Twój mąż zmarł,bo pisałaś ,że odszedł w kwiecie wieku.
I tak cały czas rozmyślam,że zdrowy klimat nie ma widocznie wpływu na długość życia????
Zapomniałam przywołać wiosnę ...
..
Nicolle - mąz w sumie zmarł na serce ale przyczyna był chloniak czyli nowotwór węzłów chlonnych , a martynarz zmarł na raka nerek czy pęcherza .Bedzie jego brat z Australii u mniie w sierpniu to wypytam .
Nerwy to doskonałA PO.ZYWAKA DLA NOWOTWORÓW - stres, nerwy , to także przyczynek tego choróbska .
No cóż a moglo być tak pięknie ......................
"nie czas żałować róż gdy lasy ploną "
Halunia................no,no,no i poetkę mamy!!!! Dobra jesteś !!!!!
Fitozylina-----o to jest TOOOO!!!! Niunia z ust mi wyjęłas. Wyślij Halunia męża do apteki !!!!!I leki na pęcherz niech Ci też kupi. Jak pęcherz boli to się żyć odechciewa tak jak i przy hemoroidach. Nacierpiałam się przy tym obrzydlistwie ale je ujarzmiłam ziołami. Nie do wiary ale tak mi pomogły ,że tylko wspomnienie po nich zostało!!!
Szkoda Niu7nia !!!!! Wielka szkoda ale ja zawsze myślę ,żeby mi się moja sygnaturka spełniła hihi!!!!
A u mnie dzisiaj było pochmurnie. Ale ciepło +7. Z dachów cieknie,śnieg się topi i zaczyna bród spod śniegu wyglądać -tego to nie lubię !!!!!!
Rozyczko................hej,hej !!!! Czy Ty mnie nie bujasz z tym swoim przyjacielem??? Poczekam jeszcze na wiadomości jak długo nie bedzie palił. I na urodziny w maju ,tak wycyrkluję wizytę ,pójdę na te odtrucie !!!!
Wstyd już w moim wieku palić-sama to widzę!!!

Aklez cuda owocowe Nicolle zaserwowałaś - uwielbiam arbuzy i melony mniam mniam , schlodzone w szklanym globokim naczyniu z listkami mięty w cieniu mojej pergoli .
Oczywiście w letni upał podawane .
A ja lecę na zakupy. Kurcze nie mam paru rzeczy a jutro mają mi ćwiartkę mięsa przywieżć !!!!
Ale będzie pieczyste mnia,mniam !!!!!
Za godzinkę będę. Narka !!!!!!!
Nicolle ... wprawdzie jestem troche spozniona z gratulacjami z okazji 1000-czka postow, ale przyjmij moje najszczersze gratulacje i do nastepnego tysiaca !!!
:):)
Przygotowalam Ci na ten okazje skromny bukiecik z moich orchdei ... ![]()

Nicolle- jesteś majowa ??????????????
[
Ojej... zapomnialam Was powitac wieczorowa pora ...
a wiec witajcie Kochane Neteczki ...
:):)
Ten lek na nerki i pecherz to chyba jest "fitolizyna" ... pamietam sprzed lat, bo moja mama czasem to uzywala...
Morawko ... witaj w wiosennym wydaniu ... W czapce nie bylo Ci zle, ale osobiscie ciesze sie, ze ja zdjelas ...
I spiesze wyjasnic, ze ja juz dawno nie mam zalu do matki... wybaczylam jej jakies 25 lat temu ... i do nikogo nie chowam zadnych uraz, bo z negatywnych emocji duszonych w sobie powstaja tylko choroby, ktore wykanczaja nas samych ...
:)
Ja jestem jedynie zwolenniczka zycia swoim zyciem, mam tu na mysli rodzicow, i pozwolenia doroslym dzieciom zyc swoim, bez obarczania ich soba, oczywiscie w stopniu w jakim jest to mozliwe ...
Nicolle ... Mnie tez na poczatku trudno bylo to zrozumiec, ale teraz juz sie z tym oswoilam i mnie to nie szokuje ... przynajmniej nie maja problemu z przeprowadzka ... a ja ... przewozilam ten swoj dobytek i przewozilam i konca nie bylo i powiedzialam sobie : koniec z tym zadnego kupowania ... tylko i wylacznie to co jest mi niezbedne ... Jak tylko sie zrobi cieplej to zabieram sie do sortowania tego, co zgromadzilam i polowe wydaje ... ![]()
Niu7nia ... podpisuje sie obydwiema rekami pod tym przywolywaniem wiosny ...
... Boze ... jak ja na nia czekam ...
A u mnie dzis rano pojawil sie sniezek ... nie byl zbyt obfity i prawie stopnial, ale nie calkowicie ...
Cos w tym roku wiosna nadchodzi bardzo malymi kroczkami ... ale ja juz zaczynam myslec o pracy, a to dobry znak ![]()

Jak to dobrze,że market blisko!! Ale jak się wejdzie to to i to i jeszcze tamto.....kurcze no wszystko się przyda...
Chciałam kupić świece zapachowe ale nie kupiłam bo za duży wybór i nie wiem jakie????
Już 2 razy kupowałam.Jak powąchałam to pachniały,a w mieszkaniu nic nie czułam.
Czy któraś z Was kupuje i jakie najlepsze????
Jovitka..............dziękuję za piękny bukiet. Ale szkoda tych orchidei,niechby sobie rosły na oknie !!! Ale wiem,
że to ze szczerego serca !!!
Halunia............musisz bardzo uważać i dobrze sie ubierać. Kup sobie pas ocieplający na nerki. Jest dostępny w aptece a czasami bywa w Lidlu.
Niu7nia................tak jest,jestem BYK!!!!! Silna,uparta i ceniąca wygodę i jeszcze jakieś tam bleble.....
Z Halunią możemy sobie podać ręce !!!!
Witam was drogie zaciekawiła mnie historia o domach opieki Chce sie podzielic moją niesamowitą historią w domu opieki we Francji Mojej babci siostra z męzem pojechali za pracą do francji Tam narodziły sie ich dzieci mieli 3 synów i córke , wuja pracował w kopalni ciocia zajmowała sie wychowaniem dzieci Przyjechali do nas do polski w odwiedziny ja miałam 8 lat i zapamiętałam twarz wujka i cioci 1973 roku ich syn przyjechal do nas w odwiedziny i zapoznałam go z moją kolezanką ona miała 19 lat a on 39 lat Ale on na te lata nie wyglądał i po miesiącu pobytu w polsce zabrał moją kolezanke ze sobą do Francji po upływie trzech miesiecy wzieli slub Urodziły im sie dwie corki Kolezanka nie załuje tej decyzji pomimo takiej róznicy wieku Mieszkali razem tzn oni wujek i ciocia Ale po smierci wujka oddali ciocie do domu opieki byla juz ok 90 tki dostarczyli zeczy do pochowku zapłacili całą ceremonie pogrzebową wraz z wiencami i kwiatami taki tam jest zwyczaj 1995 roku pojechalam w odwiedziny do francji bardzo mnie miło przyjeli i ugoscili Bardzo chciałam jeszcze zobaczyc staruszke w domu opieki i cioci synowa zawiozła mnie kupiłam jej góralskie ciepłe kapcie Jak zajechalismy do domu opieki jej synowa poszła do przełozonej i powiedziała ze przywiozła do babci rodzine z polski Wpuszczono nas na oddzial poprosiłam synową cioci zeby nie mówila mi która to jest Bylo tych staruszek duzo siedzieli na wózkach po 4 przy stolikach Rozejzałam sie i pomimo tylu lat ja jako 8smio letnia letnia dziewczynka rozpoznałam ją Jej synowa powiedziała do niej babciu przywiozłam Ci wnuczkeTwojej siostry z polski ,ijest u mnie ale ona tylko jej powiedziała dziekuje Ci A mnie mocno trzymała za rece a łzy jej ciurkiem leciały po skroniach ale nic do mnie nie mówiła tylko płakała Ten widok został mi w oczach Po niedługim czasie zmarła i obrzedy pogrzebowe wykonał dom opieki takie tam mają zwyczaje Ale ciesze sie ze jeszcze zobaczyłam sie z nią Moja kolezanka ma 55 lat a jej mąz a mój wujek ma 75 lat byli w polsce 4-ry lata temu na slubie kolezanki mama a jego tesciowa brała slub Jeszcze dozuciłabym pare słów ale mam gosci i musze zakonczyc NICOLLE - przyjaciel nie pali juz trzy doby sama jestem ciekawa czy da rade w tym postanowieniu Zegnam sie z wami Dobranoc
Zatem witam w klubie byczych net -kobietek hiiiiii .
Ciekawe ktora z nas jest jeszcze spod tego znaku ?????????
Halunia plisssssssssssssssssssssssssssss
opowiedz nam .Ja kocham romantyczne historie .
Niestety ta była jedyna i niepowtarzalna .
Innych zapewne nie bedzie bo wymagania mam dosyć wysokie hiii
mniemanie o sobie tez hiiiii
i lata swoje odpowiednie tez hiiiiii
to zreszta widać na załaczonym obrazeczku hiiiiiiiiiiii
No Hey - witam!!!!
Czy ja coś przegapiłam - Morawa nadal jest w kaszkieciku !??????
Och !! Wy niedobre Myszki - Jovita i Ja przekroczyłyśmy liczbę 500 postów . A gdzie dla nas FANFARY!!
Niu7nia ...hahaha !!!! Ale się uśmiałam z tego humoru !!!!!
Niunia to Ty też byk???? To cały maj u nas balanga!!!! Piszcie jeszcze z którego????? Ja 12 maj !!!!!!!

Niu7nia - mojej Mam nie zaciągnę do lekarza rodzinnego a co do dopiero do psychiatry .Jak będę przedłużać recepty - to może napomknę. Po śmierci brata - to dopiero miała HALLO - jak jej mówiłam,że powinna pójść - to mi odpowiadała;idź się lecz TY wariatko!
Jest uparta - nie da sobie niczego powiedzieć!!!!
Ona ma swój głuchy świat - i nic tego nie zmieni!!!:/
Nicolle - zatem ja otwieram korowód ......pierwszomajowy hiiiiii
bo to dzien moich narodzin
prosimy o zgloszenia . ..kt0 n astepny ??
Halunia ?? aty to ktorego maja rodzona ??? 
Jutro muszę jednak pójść i zapisać się do okulisty !!!!!!!
Schiz............to dla Ciebie i życzę następne 500!!!!!
Jovitko a te dla Ciebie i życzę następnych 500 !!!!!!!!!

Juz lece z szamapnem .sorki przeoczyłam . buuuuuuuuuu
Jovitko - szampanem gratuluję .
Dzięki Nicolle!!! Piękny bukiecik!!!!
Zapykam jeszcze i zmykam!!!!! Mój Syncio jest Bykiem!!!!!!- końca kwietnia!
D O B R E J N O C K I !!!!!!!
:P:P

Pa!
Niu7nia -dzięki !!! Ależ my 'chlapiemy' - No to najlepszgo!!!!!! Jovita za "500"!!!! cha!
Jak tak dalej będziemy pić - wywiozą Nas na DETOX!!!!
:P:P
Pa!
Nicolle ... nie martw sie o orchidee ... one sa wieczne, jak nasze dusze i odrosna ![]()
Schiz ... masz racje ... my tez mamy nasz maly jubileusz ...
:D nie ma to, Dziewczynki, jak sie bawic ... ![]()
Och... Nicolle ... dzieki za kwiaty ...
:):):):) i nie musisz chodzic do okulisty ... ja bylam juz u paru i ... nadal jestem slepa ... ![]()
Niu7nia ... masz wspaniaaaaaaly biust ... hahahahahaha ![]()

Niu7nia ... dzieki za szampana ... lubie, wiec nie odmowie ... ![]()
Muszę się wylogować bo nie mogę dla Was solenizantek ściągnąć piosenki na video
To jest normalne chlanie hiiiiiiiii ale tez okazjii ku temu sie uzbieralo .
Spadam do mojego matrymonium - zyczę kolorowych snów neteczki
Jovitko - powiem Ci w sekrecie skoro juz tak zachwycasz sie moim biustem hiii ot mam kilka rzeczy na poziomie hiiiiiii
schiz to dla ciebie 
moj znak zodiaku
mycie okien ,wietrzenie poscieli ,pogoda zdradliwa ,szybko mozna nabawic sie zapalenia pluc ,co sie dziwic ludziom starszym po 70 ,jak czlowiek sam ma tyle dolegliwosci ,le samopoczucie zmusilo mnie do zmiany imasz,ja tam uwielbiam blase ,mialam do tej pory 90ml za 50zl ,moj mi kupil na gwiazdke ,dzisiaj zadowolilam sie dezodorantem za 9,20,dzisiaj jakis dzien wkurzajacy ,pogoda piekna a ja wnerwiona nic mi sie niechce nawet pisac hi hi
No i nie udało mi sie Abby ściągnąć -za słaby jakiś przesył mam. Ale za to mam coś innego!!!
Zobaczcie jakie jesteśmy odważne !!!!View My Video
Witam po całym trudnym dniu..... musiałam z emocji zjeść tabletki uspokajające i chce mi się spać... takie ziołowe persen forte ale dwie.... Chyba o starości temat zakończony ......
Niu7nia powiedz dlaczego Marynarz nie powiedział Ci o swojej chorobie?????... przecież"zbliżając się do Ciebie" taaak blisko wiedział,że Cie kiedyś bardzo zrani,........... pytanie bardzo intymne .. jak nie chcesz nie odpowiadaj........ Pozdrawiam . Dobranoc
Cześć Morawko.......u Ciebie było słońce dzisiaj????? Bo u mnie tak ponuro......ale ciepło......
nikolle udalo ci sie z tym filmikiem fajny kobieta sobie poradzila .dobranoc 
pieknie dzisiaj bylo nikolle slonce 20 na termometrze ,tylko mnie na duszy smutno bylo ,tez bralam leki n uspokojenie .
No trzeba powoli szykować się spać!!!! Życzę kolorowych snów i żeby w nocy nam znów śniegu nie przybyło !!!!

20 stopni????? U mnie 7 albo 8 kurcze!!! To u Ciebie pewnie już śniegu nie ma????
No lecę już bo nie odejdę. Za dużo czasu ten komp zżera . Niewiadomo kiedy i godzina do przodu!!!!
Chyba już wszystkie poszły spać ?????? Jeszcze raz Dobranoc !!!!!
Morawko ... 20 st.C ?... to prawie lato ... wow !!!
:):) ...U mnie tylko zapowiedzi sa piekne, ale rzeczywistosc raczej nie.
Lod na kanale wciaz sie trzyma, niestety ...
Lodygo ... to nie bylo o starosci tylko o przyszlosci
... ktos powiedzial, ze starosc jest przyszloscia mlodosci ...
No to mamy w naszym kafejkowym gwiezdnym zwierzyncu 3 byczki i 1 lwice, a ja jestem dwuosobowa... ![]()

Ktora nastepna uchyli rabka tajemnicy ?... "D
Spijcie dobrze i do jutra .... D O B R A N O C

dzien dobry spioszki jovitko ,nikolle u mnie bylo wczoraj 20stopni na termometrze na 2pietrze ,a tak cieplo napewno mniej ,ja mam tyle postow ale kwiatow nie dostalam hi hi ale ja taka cichutka hi hi 
Witam Wszystkie Myszki!!!! Dzień doberek!!!!!
Obiecuję Morawko że 700 twój post uświetnimy i opijemy!!!! 
Tu trzeba się domagać - czasami!!:P:P:P
Co macie dzisiaj w planie????Ja przejadę okno w kuchni! Tylko- żebym deszczu nie wywołała!!!
Dzisiaj jest światowy dzień powolności - no to trzeba spowolnieć! Czasami tak mam - plątam się po domu i nic kompletnie nie zrobię!
Miłego dnia i pisania! Do potem!:P:P:P
Dzięki Morawko za torcika ! Czy Ty wstawiałaś jakieś zdjęcie,bo dziewczyny wcześniej że się zmieniłaś a ja nadal widzę"kaszkiecik".???
O już doczytałam - chodziło o sciągnięcie czapeczki zimowej??Tak?????????????
Czasami przeleci się posty - i nie wychwyci się sensu cha,cha
Tak bywa - No to Pa!!!:P:P:P
nic nie robie wszystko rosnie ,prasowanie ,kudly z psa ,zaraz rozmawiac bede na skyp z synem ,jakos nieraz mam ochote w szafach posprzatam ,okna wymyje podkurzam nic mnie nie bierze do roboty ,pogoda czy co hi hi
pozdrawiam
......
witam 
..
...
[
!!!
!!!
Czy wiecie co np zrobić aby strona otwierała się na aktualnej, czy to w ogóle możliwe,mnie otwiera się na 155 i muszę czekać stopniowo na załadowanie się bieżącej...... ostatni dzień laby ... jutro do pracy do środy włącznie... może zajrzę któregoś póżnego wieczoru /przyjeżdżamy po 22/, a więc pozdrowionka... zajrzę jeszcze dzisiaj wieczorem.....
.
......
!.
!!!!!
Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 1,748 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024