Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Strony Poprzednia 1 … 59 60 61 62 63 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,901 do 3,965 z 113,586 ]

3,901

Odp: Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

No... czas sie pozegnac i zamknac nasza kafejke ... Wszystkie juz, jak widze, smacznie spicie ...:)

A wiec tradycyjnie zycze Wam pieknych snow i mowie Wam  D O B R A N O C ...   i do j u t r a ... smile

http://img109.imageshack.us/img109/9203/260emfd.gif

Zobacz podobne tematy :

3,902

Miłej Niedzieli Drogie Kobietki - Netki

Niech od dziś Ci Których kochacie odwzajemnią Waszą miłość.......... niech nastanie Wiosna wkooło nas

i w sercach i w pogodzie smile pozdrawiam cieplutku Julka

3,903

witam dziewczynki ,juz wiosne czujecie ,ale jeszcze mrozy beda ,juleczko witam co u ciebie ,ze czlowiek zamiast sie cieszyc to musi sie martwic o dzieci ,ja tez mam ze starszym synem co zagranic jest ,bo ten co na miejscu daje rade doskonale ,zawsze jedno dziecko jest slabsze ,jovitko jak ty zyjesz ,to juz 3razy bylas mezatk ludzie ,i wraz sama co sie dzieje ,moze meczyzni szukaja zlotej c.............. bo tak czytam narzekaja tez na mlode ze moglybyc wesze ,ze kazda mogla sobie skosruowac sama c............to by zrobily idealna i tez zle ,ale jak oni maja flaki to ok hi hi nikolle tak to jest w zyciu kobiety stres wywoluje wsyskie choroby ,ty jeszcze 9lat mlodsza odemnie to jeszcze przed toba ,ja tez tak mowilam do kolezanki ,choroby nie wybierasz ,ucz sie na komputerze .pozdrawiam niunia ,gizelbarano ,lodyga ,schiz ,jovitka ,nikolle sasiadczki pozdrawiam

3,904

Witam Wszystkie Kobietki - w to leniwe niedzielne przedpołudnie!!!!

Słoneczko świeci - od razu w mieszkaniu jest przyjemniej!!!!!! Miłej niedzieli Myszki!!!!!:P:P

http://i50.tinypic.com/213iv4g.jpg    Pa!

3,905

myszko ty myszko ranny ptaszek z ciebie schiz ,wstawac spioszki http://darmowe-tapety.clubzone.pl/vardata/galeria/10000059/n_tapety_na_pulpit_tapety_za_darmo079.jpg

3,906

Morawko Myszko wstałaś wcześniej!!!! cha,cha

Ja wstałam po 7 - pogadałam z synciem,zjadłam śniadanko  z nim - bo znowu dzisiaj pojechał na uczelnię - dzisiaj ma krócej wykłady- no a potem zapowiedział,ze po obiedzie On okupuje kompa - uczy się na ostatni egzamin!!!!
Tak zastanawiam się właśnie - co będę robić po południu - może zadzwonię po bratową - przynajmniej będzie ciekawie!!!!
No spadam - piszcie!!! Pa! Pa! tongue:P:P:/:/:/

3,907

No tak opisałam się i wcieło mi posta -to jakiś KOSZMAR

3,908

Witajcie  dziewczynki!!!!!! Nie mam czasu drugi raz pisać -napiszę może wieczorem! Jadę teraz do mojej kuzynki
                                        na wieś odreagować się !!!

Lodygo .......jak mi padł komputer i dostałam nowy to nie mam gg . Jeszcze nie ściągnęłam  a zapomniałam jakie tam było hasło więc muszę nowe ściągnąć albo poczekać na dzieci.
Ale sama nie wiem czy chcę je mieć bo czuję jakis dyskomfort pisząc z tą samą osobą na forum i na gg.

No lecę  -tyle się opisałam i na darmo !! Ech życie!!!

3,909

Witajcie Miłe Sąsiadki!

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/47ab7e602d3da0c559d62502f9e04296_th2.gif

Miłego dnia.

3,910

Słucham sobie Beaty Pawlikowskiej w radiu Zet - no i kukam,bo zaraz startuje do kuchni

http://i45.tinypic.com/2hi08xj.gif     

a potem sjesta:               http://i50.tinypic.com/ws0etw.gif        no to zmykam!!!!

http://i48.tinypic.com/15mlgcx.gif       do wieczorka!!!!! Pa! tongue:/

3,911 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 21:22:54)

..

3,912

Witam niedzielnie wszystkie Ranne Ptaszeta ... Morawka, Julia, Nicolle, Schiz, Mufinka i Halunia ... smile:):)

Zamiast sobie wypoczac, jak Pan Bog przykazal to Wy juz od rana fruwacie !!!... big_smile
Jak juz wczesniej Wam pisalam moj ranek zaczyna sie w poludnie... jesli nie m u s z e wczesnie wstac to spie do syta ...:)

Dzis wstalam o 11-tej i sloneczko pieknie swiecilo, ale niebo bylo zasnute szarymi chmurami... teraz szarosc ogarnela wszystko, a sloneczko jedynie chwilami niesmialo przebija ...
Prognoza na dzis, tak jak na wczoraj:  +3 st.C i opady deszczu, ale na razie jest sucho i wczoraj tez pomimo prognoz nie padalo...
Sniegu juz praktycznie nie ma, ale na kanale lod sie wciaz utrzymuje ...

Morawko ... piszesz o facetach, ze maja wymagania i malo ktora babka im fizycznie odpowiada ...
No coz ... albo nastepuje u nich powolne skarlowacenie malo uzywanych czesci ciala, albo ich nadmiernie zuzycie albo przerzucaja "wine" na kobiety za swoje male umiejetnosci w tej dziedzinie ... big_smile

Przyczyna rozpadu wszystkich moich zwiazkow byla mniej wiecej ta sama ... nie odpowiadal mi styla zycia ...
Ja tez mam okreslone wymagania ... potrafie dac z siebie bardzo duzo dla zwiazku, ale oczekuje tego samego od partnera ...

W zwiazku to jak w ksiegowosci : bilans musi wyjsc na zero ...

Wiekszosc facetow wyznaje zasade, ze zwiazek polega na braniu i dawaniu, lecz mylnie te zasade interpretuje ...
Sa przekonani, ze oni sa tylko do brania, a kobiety do dawania ... a ja absolutnie nie jestem cierpietnica  i mam alergie na "pasozytow", bo dla mnie i w zwiazku i w zyciu najwazniejsza jest rownowaga ...
Ja potrzebuje duzo wolnosci i niezaleznosci, mam swoje hobbys i "dziwne" poglady na wiele spraw ...
Na pewno jest gdzies na tym swiecie odpowiedni dla mnie facet, ale na razie jeszcze go nie spotkalam i wcale nie wiem czy tego chce ...
Jestem na etapie uwalniania sie od wszelkich ograniczen i przywiazan ... nie moge miec nawet psa ... a co tu dopiero mowic o facecie ... big_smile
W kazdym, najlepszym nawet zwiazku konieczne sa kompromisy, a jak juz wiecie, moje  Kochane, dla mnie najwazniejszy jest moj duchowy rozwoj, a wszyscy ludzie, ktorzy zaszli  daleko na duchowej sciezce to byli single ... smile
Nieraz rozwazalysmy z kolezankami (wszystkie, te starsze sa wolne), do czego kazdej potrzebny bylby facet ...
Do kochania, czulosci, jednej rowniez do seksu, do towarzystwa, do wykonania ciezszych prac w domu, do wozenia samochodem (wycieczki)... ale tylko dwie sklonne byly do poswiecen, pozostale mialy dluga liste potrzeb, ale nie zamierzaly nic z siebie dac ...
Mnie najbardziej dokucza brak samochodu ... szczegolnie w tym ostatnim okresie, w zwiazku z przeprowadzka i urzadzaniem nowego mieszkania ciagle mam potrzebe przywiezienia czegos ze sklepu lub wywiezienia na smietnisko ...  Zmotoryzowani przyjaciele wszyscy pracuja i maja malo czasu ... wiec musze czekac na stosowny moment ...
No ale z powodu tej potrzeby nie bede sie wiazala z zadnym facetem, zeby sie do niego dostosowywac i zeby mi mowil, co mam robic ... big_smile

No to czestujmy sie ... przy niedzieli mozna ... big_smile

http://img522.imageshack.us/img522/6663/28sri2g.jpg

http://img130.imageshack.us/img130/1158/mannen21.gif

3,913 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 21:23:44)

...

3,914

Resztki migreny bola nadal, oczodoly i miga w oczch  uffffffffffff
      promyki sloneczka dzisiaj akurat mi bardzo przxeszkadzają i wcale nie potrafię ie nimi cieszyć .
Nawet Małysza wczoraj nie oglkądałam bo  patrzenie w ekran  bylo niemozliwościa .
Dzisiaj bardzo ostroznie sie poruszam aby  nie obudzić  przypadkiem demona migreny .
Od  jutra ostatnie mam nadzieję  - zabiegi do piątku .
Jest wiwlka poprawa ale o samodzielnym chodzeniu bez kuli nara nie ma mowy - jest niezbędna przy pokonywaniu większych odcinków drogi .
             Zabieram sie do obiadu i mam nadzieję że starczy sił na  popołudniową pgawędkę  z Wami .
http://i50.tinypic.com/2u4ihvs.gif

3,915

Witam w popoludniowa niedziele  wszystkie netki -niu7nia moja corka ma problemy z glowa tez ma silne bole ale ona ma przed okresem sa to bole nie do wytrzymania poprostu mdleje z bolu  wiec wspolczuje Ci  Bylam dzis na targu kupilam sobie fajny sweterk  i biala bluzeczke juz pachnie wiosna  Przyda sie cos nowego  na wiosne  Siedze  przy lampce czerwonego wina i sie denerwuje bo moj przyjaciel poszedl na odtrucie niktynowe za moja namowa  ciekawe czy uda mu sie pokonac ten nalog  Wieczorem zadzwoni  jak mu poszlo  .............jestem sama i nudze sie corka pojechala na wystepy baletu bo wnuczka chodzi na balet  Czekam z kawa i ciastem  kiedy wroca  Pozdrawiam was kochane netki

3,916

Halunia ... no pewnie, ze sie boja, bo nie maja im czym zaimponowac ... big_smile

W moim pierwszym malzenstwie bylo troche inaczej, bo bylismy mlodzi, mielismy dziecko, duzy wplyw (negatywny) wywierala na nas moja matka i rozny styl zycia dotyczyl czegos innego... Na poczatku razem dorabialismy sie, jezdzilismy za granice,  prowadzilismy interesy, a kiedy urodzil sie syn, to ja musialam wiesc inne zycie, a moj maz pozostal w wirze biznesu ...
Robienie pieniedzy tak go pochlonelo, ze zapomnial o bozym swiecie... nie mogl zrozumiec, o co mi chodzi, bo przeciez dawal mi to, co dla niego bylo najcenniejsze, a ja chcialam czegos innego ...
Zawsze byl i nadal jest bardzo porzadnym facetem, ale ja wowczas czulam sie bardzo samotna...
Rozstalam sie z nim, bo wolalam byc samotna w pojedynke, niz w malzenstwie, bo to mniej bolalo i bylo mi latwiej ...
Do dzis pozostajemy najlepszymi przyjaciolmi i mamy do siebie calkowite zaufanie...
Malrzenstwa w wieku dojrzalym to zupelnie co innego... 
Dwoje doroslych ludzi po przejsciach, z okreslonymi przyzwyczajeniami i pogladami ... a za granica dochodza do tego pewne ograniczenia jezykowe i nieznajomosc zycia na danym terenie ...
Ktos znany powiedzial, ze "milosc jest mozliwa tylko miedzy osobami, ktore malo sie znaja" i mial troche racji ... bo kiedy kogos lepiej sie poznaje to zwykle "czar" pryska ...
Mam bardzo wiele zalet i to nie chwalenie sie tylko ich swiadomosc... i wymagam od faceta rowniez wiele... bo niby dlaczego nie ?...  Jesli dajemy tyle samo to jest to symbioza, a jesli jedno mniej to juz jest pasozytnictwo ...
Dla kobiety takim wzorem mezczyzny jest najczesciej jej ojciec, oczywiscie nie chodzi o calkowity wizerunek, tylko o pewne cechy ...
Moj ojciec byl mocnym, nieglupim facetem, uczciwym, dajacym poczucie bezpieczenstwa, zaradnym i bardzo zdolnym majsterkowiczem ... i taki powinien byc dla mnie prawdziwy mezczyzna ... ach ... gdzie te chlopy ?... lol
Dla mnie prawdziwy facet to ten, co przed dzika bestia obroni i przyniesie do jaskini upolowanego zwierza ... big_smile
I nie chodzi mi tutaj o dobra materialne, tylko o sama ceche zaradnosci ...

http://img534.imageshack.us/img534/9817/indiaan6.jpg

3,917

Witajcie przepraszam ale nie wchodzilam na strone bo żle się czuję a widzę że dużo straciłam ,no ale jeszcze troszke mnie choraba trzyma http://www.iv.pl/images/93329403349152240597.gif

3,918

ciag dalszy o facetach, bo balam sie, ze mi caly post wetnie...

Pare lat temu adorowal mnie jeden z moich sasiadow ...  podobal mi sie, byl calkiem do rzeczy i do tego sympatyczny ...
Spotkalismy sie pare razy, bylo calkiem milo ... Pewnego dnia przywieziono mi szafe i trzeba bylo ja zlozyc... Mielismy akurat randke, wiec pomyslalam sobie, ze dobrze sie sklada ...  On  pracowal w znanej, amerykanskiej firmie i byl mechanikiem ... przynajmniej tak sie przedstawial ... big_smile
Gdy sie dowiedzial, co go czeka, to lekko zbladl i zaproponowal, ze zadzwoni po kolege... Ja nie zalapalam, o co mu naprawde biega i mowie, ze nie potrzeba, bo ja tez to potrafie, wiec mu pomoge ... Okazalo sie, ze facet nie ma zielonego pojecia, co do czego, bo jak sie tlumaczyl szaf nigdy nie skladal... W porzadku, jakos to strawilam, bo najwazniejsze, zeby mi  pomogl przytrzymac dechy, a reszte to juz sama zrobie ... 
Zeby mogl sie jakos zrehabilitowac, to poprosilam go o wywiercenie jednej malej dziurki, by moc powiesic obrazek ... Wreczylam mu wiertarke, popatrzyl niepewnie i zaczal wiercic pod katem, wiec  mu ja wyrwalam i sama te dziure wywiercialam, bo sie balam, ze przy okazji rozwali mi pol sciany ... lol
Juz czulam, ze zaczynam na niego  patrzec inaczej, ale za kilka dni spotkalismy sie u niego ... Byl piekny, cieply wieczor, wiec siedzielismy na balkonie i popijalismy drinka...  Nadlecial bak,  bromczac... byl od nas o jakies 2 m... moj przyjaciel zerwal sie, jak oparzony i uciekl z balkonu, zamykajac za soba drzwi... ja spokojnie wstalam i chcialam isc za nim, ale nie moglam wejsc do pokoju, bo on przede mna ... przekrecil klucz... big_smile
Patrzylam przez szybe na jego spanikowana twarz i ... w tym momencie on przestal byc dla mnie mezczyzna ...  big_smile

http://img404.imageshack.us/img404/1914/indiaan17.jpg

3,919

A na koniec przypomne Wam stary dowcip... to a propos Morawki i tych meskich flakach itd. big_smile

W czasie nocy poslubnej pan mlody nie moze sprostac zadaniu ... no niestety, przerost checi nad mozliwosciami, wiec panna mloda bierze sprawe w swoje rece ... pracuje ciezko cala noc, raz jedna reka, raz druga, w koncu sie poddala i mowi, ze juz nie ma sily i ze bola ja rece ...
A facet odwrocil sie do niej plecami, mowiac ze zloscia : ze tez musialem sie ozenic z baba, co ma chore rece ...  lol

No, a jak tam u Was z robotkami recznymi ? ...   lol

http://img121.imageshack.us/img121/9954/handen7.gif

3,920 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 21:24:21)

...

3,921

Rózyczko  napisz   czy  cos  uadlo sie wskórać partnerowi ??
                              Na migrene nie ma  mocnych - od lat bardzo   cierpię
Trudno jak sie ma błękitna  krew  hiiiiiiiiiiiiiiiii
                     Jowi -   związki  Twoje były  w sumie nieudane zreszta najlepszy dowód że jestes singlem
Ten amerykańki mechanik bojący sie  owada i niemający pojęcia o bardzo prostym majsterekowaniu   powinien poddac się oipercajii zmiany płci na ....nijaką .
   Gizelo - uważaj na siebie  i nie wychodz za wczesnie  z domowych pieleszy
             Ide do sasiadów ot btak  pogaworzyc  troszke  ale wieczorkiem prezyjdę  Do Was
http://i48.tinypic.com/2gvt3es.gif

3,922

wszystkie posty przeczytalam ,wszystkie macie racje ,jovitko ale sie usmialam ty jestes fajna ,to ci sie trafil facet ,ale tak to bywa ,sa tacy co nic nie umia ,albo wszystkiego sie boja ,wazne zeby bylo ci dobrze ,halunia taka prawda kazdy czlowiek inny ,niunia tak duzo masz tych zbiegow ludzie ,lodyga pisz wiecej to sie przyzwyczaisz malo postow ,moze masz problemy ,nie stresuj sie kazdy ma swojego mola ,nikolle sie boi znajomosci  przez internet moze ma racje nie mnie oceniac ,rozyczko a ty myslisz ze pomoze twojemu znajomemu ze nie bedzie palil ,gizelko tez pisz wiecej ,zdrowiej ,ja tez bylam dopiero po tygodniu z moim bo nogi z waty i glowa z waty .pozdrawiam

3,923 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-02-21 19:37:03)

no i wcielo mi post ...  wrrrrr.

3,924

Dla mnie zycie jest szkola, a zyciowe doswiadczenia to lekcje ... i wszystkie moje zwiazki bardzo wiele mnie nauczyly ... smile
Dzieki zyskalam swiadomosc, co tak naprawde jest mi potrzebne, bo z taka wiedza malo kto sie rodzi i mozna ja zdobyc wlasciwie jedynie w praktyce ...
Chciec, a potrzebowac to sa dwie rozne sprawy...
i bardzo czesto cos chcemy, a potem sami rozumiemy, ze to nas tylko meczy i wykancza, bo tak naprawde to wcale tego nie potrzebujemy...
To, ze moje zwiazki sie zakonczyly nie bylo wina moich partnerow, a jedynie  rozbieznosci naszych  naszch potrzeb ...ktore okazaly sie przy blizszym ich poznaniu nie do pogodzenia...
Ja potrzebuje duzo wolnosci i mieszkanie dla siebie ...:
W ukladach miedzyludzkich nie jestem trudna, bo wyznaje zasade " zyj i pozwol zyc innym", ale w bliskim zwiazku to sie zmienia... bo o sobie i swoim zyciu chce decydowac calkowicie sama, a to nie jest mozliwe, gdy ma sie partnera... :

Kto lubi tanczyc parami to niech tanczy i sie raduje ... smile:):)

http://img237.imageshack.us/img237/1542/501439rzi38yz2yz.gif

A ja zawsze lubilam tanczyc solo w rytm muzyki, po prostu tak, jak sama czuje  i nie cierpialam z gory ustalonych  krokow, ani tego, ze mnie ktos prowadzi ...   
Wolnosc to nasze najwieksze dobro ... kto zaznal prawdziwej wolnosci, ten nigdy nie bedzie chcial jej stracic, dlatego jako kare stosuje sie ograniczenie wolnosci ...

A kto chce niech zatanczy solo ... wazne, by sie dobrze bawic ... big_smile

http://img59.imageshack.us/img59/9871/2316431pjpo14al7r.gif

3,925

No dziewczynki obczytałam się jak bąk .cha!!!! stwierdzenie Niuni!!!!!

Jovita super opisała tego przyjaciela!!!! Najlepiej to Pan Dochodzący - przynajmniej nie otworzy się drzwi!!!!Jak będzie sie go miało dość!!!! Jesteś samo-wystarczalna ,przynajmniej jeżeli chodzi o majsterkowanie!!!!

Sama jestem "Zosią Samosią" - wszystkie remonty jakie mamy w domu - uczestniczę w nich czynnie takie rzeczy jak ;położenie gładzi,malowanie ścian,malowanie drzwi wewnętrznych,kiedyś kładłam z takim sąsiadem terakotę - zaoszczędziliśmy na zaprawie- to po 4 latach własnoręcznie je wytłukłam,potem zakładaliśmy z synem panele,nawet bawiłam się w murarza- sami piec rozbieraliśmy - taki między dwoma pokojami - syn i ja murarkę taką odstawiliśmy ,ze nie ma śladu!!!!
A na początku jak się rozwiodłam - to nie potrafiłam - ustawić zegara elektronicznego na video!!!
Ja lubię coś takiego robić - tylko już nie idzie mi tak szybko jak np,5 lat temu

Pytanie: po co mi chłop?????    .....hmmmmmmmm     przydał by się ......     ......cały czas czekam cha!!!    ..ale bardziej na takiego dochodzącego!!!!!!!

3,926

Witam was,czy moge sie przylaczyc wklejacie takie fajne zdjecia ,a ja nie umiem,nawet tych emotionek nie zrobie,cos zemna do tylu....Jutro wyprawim urodziny babci i mam duzo duzo zajec....Serdecznie pozdrawiam

3,927

No i  ja już jestem i tak jak Schz oczytałam się jak ......

Zanim zacznę pisać do Was to opowiem co robiłam !!!!!  A więc w lesie byłam !!!! Obejmowałam swoje brzozy ,żeby  energię mi przekazały . Przywiozłam  ją i dla Was i  już przekazuję ..........

http://i46.tinypic.com/ezfqzs.gif

3,928

Nicolle fajnie się czyta nieeeee?????

O nowa koleżanka Coco 59 - witam!!!    http://i45.tinypic.com/nyzslf.gif

3,929

Jovitko................jak ja Cię lubię czytać !!!! Ale ubaw miałaś w życiu -no i ile doświadczeń z facetami!!!
                             Aż Ci zazdroszczę !!!  Dobrze ich poznałas i nieżle się bawiłaś tak myślę. Dobrze ,że podcho-
                             dzisz do tego z humorem  i tak jak pisze Halunia faceci boją się mądrych kobiet.
A prawda jest taka ,że każdy z nich myśli,że świat kręci się wokół niego !!!!! /  Są  i wyjątki -to zrozumiałe/

http://i50.tinypic.com/1om2p5.gif

3,930

Halunia.................dobre miałaś wzorce i wiedziałaś  kogo wybrać !!!! Gratuluję Ci męża !!!!

Rozyczko............a Ty dobrze przyglądaj się temu przyjacielowi hihi!!! I napisz czy mu odtrucie pomogło!!!!
                            To ja następna w kolejce,tylko mnie nie oszukaj !!!!!!!!!!!!

3,931

Napiszę Wam jak ja się oszukałam na  swoim.
Jak byłam młoda /i głupia/ to wszyscy kazali mi  obserwować rodziców chłopaka.

No i obserwowałam pilnie !!!!!!Ojciec mego męża w domu robił wszystko,matka czasami sprzątała i niekiedy nawet obiad ugotowała!!!! Nawet zakupy robił mój obecny teść. I tak jest do dzisiaj chociaż już mają ponad 70 lat.
teściowa nawet cen art.żywnościowych nie znała.

Ooooo!!!! Wzór idealny dla mnie -pomyślałam haha!!!!
Ale życie jest  okrutne moje drogie !!!! Mój mąż wdał się tylko w matkę a nie w ojca !!!!!!!!!!!!!!!I jak tu rad słuchać?????

3,932

Witam koleżanki zza sciany:)) Wprawdzie jestem 50+, ale u "czterdziestek" byłam wczesniej i tak juz zostałam. Jeżeli pozwolicie, to i tu wpadnę czasami pogadać.

Mówicie, że mężczyźni boją się mądrych kobiet??
Możliwe...ale tylko głupi mężczyźni,  którzy udają mądrych.
Boją się, że będzie dekonspiracja smile)))

3,933

Witam wieczorowo  niu7nia  za wczesnie cos powiedziec czy uda sie  ale morawko mi sie udalo za pierwszym razem nie pale 1,5 roku a bylam nalogowym palaczem  schiz  tez jestem Zosia Samosia  zmusila mnie do tego sytuacja   Samochodem nie jezdzilam 15 lat  po smierci meza wykupilam 4 jazdy  i zaczelam pomalu  od nowa  i sama sie dziwilam ze ruszylam sama samochodem do senatorium  ale cisnienie poszlo mi z nerwow do 200 ale w powrotnej drodze jechalam juz spokojnie  Jovitko masz racje  najlepiej jest przyjaciel dochodzacy  w kazdej chwili mozna powiedziec  dowidzenia  Jestem dzis zmeczona mialam caly dzien 3 wnuczki daly mi popalic  lubie bardzo spokoj   nie mam cierpliwosci do dzieci  wole isc do pracy   Zycze wam milego wieczorku  ja ide sie polozyc    Do nastepnego

Witam wieczorowo  niu7nia  niewiem czy uda sie przyjacielowi  to jest za krotki czas

3,934

faceci sa to zle bez nich jeszcze gorzej ,samotnosc tez nie jest dobra ,i jak tu zrozumiec nas kobiety hi hi nie wazne czy jestesmy solo ,czy we dwie ,czy we dwoch ,czy we dwoje wazne zeby byc szczesliwym ,jovitko radzisz sobie wspaniale ,jestes twarda kobieta ,ja natomiast jestem 38lat z moim i samotnosc jest dla mnie nieznana ,ponarzekam ale moj tez duzo mi pomaga przeciez zmywa hi hi nikolle a gdzie zarcie hi hi schiz ty tez wyreczasz facetow w robocie ludzie to co zostaje facetom jak my wszystko same ,facet ginie ,wiec boja sie i nic nie robia hi hi meskie roboty u mnie robi moj ,ja nie umie .

3,935

rozyczko mialas wkleic obrazek .

3,936

obrazka nie moge wkleic ....http://www.obrazy.gag-film.com/images/port/d/obraz-sloneczniki-007.jpgglowa chora ludzie zanikihi hi

3,937 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 21:19:32)

[

3,938 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-02-21 21:37:19)

Morawko -piszesz że nie umiesz - sytuacja Cie do wszystkiego zmusi i nauczy!!!!

Pisałam kiedyś że mój EKS pomaga nam w remontach - on taka  złota rączka - tylko to wygląda tak ,że coś rozkopiemy,zaczynamy remont- potem jest STOP !!! w robotach - przerwa przymusowa - bo SZEF dostał "cugu" a  on pije najmniej tydzień - więc chcący nie chcący - musimy sami kończyć

W tym roku w sierpniu - mamy zaplanowany remont generalny łazienki i WC - ale to już mamy nagranego hydraulika i kafelkarza!!!

Koma5 bywaj u Nas i pisz!!!!!Wszystkie sasiadeczki też!!!
Ja czytam Waszą cafejkę regularnie - czasami zostawiam ślad!!!!!!

http://i49.tinypic.com/30de68z.jpg 

Takie niewinne podczytywanie - lol:P:/

Nicolle w razie czego wal do Rzecznika Praw Konsumenta - zgłoś reklamację (męża!!!) - powinni Ci uwzględnić!!!!
cha,cha - uśmiałam się z Ciebie - serdecznie!!!Tak to bywa - nie przejmuj się Myszko!!!!

3,939

Halunia................piękna brzoza ale natura to natura hihi!!!!

Schiz ..................też o tym myślałam haha!!!! ale nie mam tyle kasy na prawników/od razu bym do sądu pobiegła/

Miałam jeszcze  Lodydze odpisać ale chyba jutro ,bo przesył taki,że nie wiem czy to mi pójdzie.

Dobranoc Netki-do jutra. Myślę,że obiad będzie znów podany,bo przez te dni co mnie nie było trochę schudłyście???????

http://i50.tinypic.com/kdodv9.gif

3,940

nikolle jestesmy niedozywione hi hihttp://www.widelec.org/stuff/ruchome_obrazki/ruchome_obrazki_01.gif

3,941

Spadam MYSZKI - pooglądam Tv!!!!!!

Miłego pisania!!!! DO  JUTRA!!!!!!!!   

http://i46.tinypic.com/29cpf89.jpg

Dobrego wypoczynku!!!! Paaa!!!!

3,942

A bylo to tak :
w szkole sredniej miałam odwzajemnioną  milośc - takie mlodzieńcze uczucie ktore bardzo szybko ponoc przemija .
On baardzo prezystojny brunet z oczami nieprzyzwoicie  ciemno niebieskimi niczym chabry .
W X klasie PO   andzrejkach  zakochałam sie  do utraty tchu  .
Codzienne przebywanie  z soba  uczucie utrwalalo .
Wszystkie zabawy szkolne, prywatki , wycieczki  - razem za rączki  i w oczki  hiiiiii
Po maturze - nasze drogi rozeszły sie  - ale kontakt listowy byl nieprzerwany .
On poszedł l do WSM do Gdyni ja   na Un iwersytet na poiłudniu  Polski .
BYłam szczupła  , wesoła , miałam powodzenie   a ponadto bardzo kochliwa   hiiiiiii
Poznałam  wysokiego bruneta o brązowych oczach  ktory cudownie spiewal i grał na gitarze . Ha  i miał motocykl ":Jawę "
Co to bylo w latach 60-tych  hmmm  - istny szał .
Studiował na Poilitechnice  w innym miescie  ale tez na południu czyli blisko mnie .
ten z północy zaczął  w ramach praktyk plywac , przysyłał  piekne trójwymiarowe widokówki z Japonii i innych odlęgłych krajów .
BYł daleko ...ale imponował ,podrózami , ogładą  i mundurem
                  Ten z poludnia imponował pie knymi czarnymi oczami , delikatnościa,opiekunczo.ścia  ,gitarą  /"chloipiec z gitara bylby dla mnie parą   " / i co najwazniejsze był blisko .Zakochałam sie po uszy  i nie tylko hiiiiiiiiiiiiiiiiii
Moje listy na północ  byly coraz chlodniejsze i coraz  ""chudsze" w objętości
Kalkulowałam - mąż marynarz  ?? w każdym porcie dziewczyna ???
                        na pólnoc nie pojadę   a on na poludnie tez nie bo tu nie ma NIESTETY MORZA  HIII
                Wyszłam za tego z poludnia  za wielką  aprobatą  rodziców i obu rodzin zresztą .
http://i48.tinypic.com/1zef8cl.jpg

3,943

zyli szczesliwie i niedlugo zlote gody http://www.iv.pl/images/48870188729785830884.jpg

3,944

Szczęsliwe lata mijały  w zgodzie , milości , szacunku zrozumieniu .
                  Szczęścia dopełniły narodziny syna .
Duzo podrózowalismy , dobrze nam sie  powodzilo .
RFaz za czas swięta , urodziny , imieniny/ marynarz dawal znac  ze istnieje .
Listy byly nadal ale o charakterze raczej dzienników pokładowych z licznych bajkowych podrózy .
Byly ciekawe i nieraz wspólnie z mężem cztaliśmy   opisy dalekich krajów .
                W jednym z nich napisał   iz nigdy się nie ożeni ,bo kocha tylko mnie i albo ja albo żadna .
Uznalismy to za żart - mąz mial do mnie ogromne zaufanie /z wzajemno,ściA/ ktorego nigdy nie zawiodłam   - wiedział ze kocham tylko jego i wyboru dokonałam dawno
Za namowa męża zaprosiłam go do siebie wraz z partnerka - .
Bylo  fajnie ale  czułam podświadomie  ze nadal nie jestem mu obojętna .
          WidziałaM ŻE BARDZO CIERPI .
A on byl coraz przystojnieszy i mial coraz ładniejsze mundury  hiiiiiiiiii
na ktorych przybywalo dystynkcjii .
http://i45.tinypic.com/1h2qtf.jpg

3,945 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-02-22 03:37:48)

Witam serdecznie nowe kolezaneczki - Koma5 i Coco59 ...  :):):) milo, ze wpadlyscie i zagladajcie do nas jak najczesciej ... :):):)

Nicolle ... bardzo dobry pomysl z brzoskami !!!  Jestes pochwalona ...  :D

Halunia ... piekna brzoska !!! juz czuje te wspaniala energie ...  mhmmm  ... :):):)

Oj, Niu7nia , Niu7nia...  to a propos tej kochliwosci ...  :D hahahahaha 
Taki marynarski mundur z pieknymi naszywkami to nawet by mi pasowal ... oczywiscie teraz, a nie kiedy bylam mloda...
Teraz to swietnie nadawalabym sie na zone marynarza ... Raz czy dwa razy do roku przez 2-3 tygodnie to nawet moglabym sie poswiecic, jesli facet bylby wart grzechu ... :D
Ja nigdy kochliwa nie bylam ...
Gdzies,  na dnie serca bylam romantyczna ... pisalam wiersze (od 15-go roku zycia rowniez proze), uwialbialam muzyke, ladnie spiewalam - spiew to byla najwieksza milosc mojego zycia, najwieksza moja pasja, ale jednoczesnie bylam bardzo rozsadna, a te czesc "techniczna" odziedziczylam po moim ojcu i w Polsce,  tak naprawde nie wykonywalam tych tzw. meskich prac z musu, tylko z przyjemnosci ...  Dopiero tu w Holandii robie to, zeby oszczedzic kase i nie ma dnia, zebym nie dziekowala Bogu, ze te zdolnosci po ojcu mi dal ... Bo tak na prawde  romantyzm, ta wrazliwosc duszy ... jest niezbedna do rozwoju, ale by nie zagubic sie, by nie zginac na sciezce zycia... potrzebny jest zdrowy rozsadek i umiejetnosc radzenia sobie z trudnosciami ...
Pod pewnymi wzgledami zawsze bylam dziwna i trudna osoba, bo oprocz potrzeb tych zwyczajnych ludzkich, mialam jeszcze potrzeby duchowe ...
Moj dobry znajomy/przyjaciel (ten ksiegowy od Albanki) zawsze zaciera rece podekscytowany i mowi, ze powinnam napisac ksiazke o moim "turbulentnym" zyciu ... a on chcialby byc jej pierwszym czytelnikiem ... :lol:
Ja sama mam troche  inny do tego stosunek ...no owszem ... na pewno nie nudzilam sie w zyciu, a co przezylam to mnie wzbogacilo ... i ide dalej ...
Oczywiscie jestem bardzo daleka od propagowania mojego stylu zycia jako wzorca, bo kazdy musi sam dojsc do tego, co mu odpowiada...
I pod pewnymi wzgledami jestesmy jednakowi, bo kazdy ma watrobe, pluca i serce, a w nim Boga ... ale poza tym roznimy sie miedzy soba prawie wszystkim ... mamy inna droge, inne upodobania i inne potrzeby ...i  to, co dla jednego jest idealne to dla drugiego wcale takie byc nie musi ...
Jezeli chodzi o faceta i o mnie to ... Schiz ma racje ...jezeli kiedys i w ogole to... wylacznie na przychodne ... bo w domu, na co dzien, niestety, po prostu nie jestem w stanie go strawic ... :D  i nic na to nie poradze ...
To zreszta jest problem mocnych i zaradnych kobiet ...a ja do tego jeszcze  jestem pewnych rzeczy swiadoma ...
No i mam ten wielki plus, ze mam pelna kontrole nad swoimi emocjami i potrzebami seksualnymi, wiec to daje mi calkowita niezaleznosc  i  w o l no s c ...
A tak najbardziej... to liczy sie bilans... a wiec to, jak sie czujemy ...
Jezeli jest nam zle, to chorujemy, a jesli jestesmy zadowolone, to ... jestesmy zdrowe ...  :D
I teraz juz wszystko wiemy ...
No ... dzisiaj sie nawymadrzalam ... nadchodzi pora spania ... ja zasne jak zawsze spokojnie, snem "sprawiedliwego".... :lol:
A Wam, Dziewczynki, zycze tradycyjnie dobrego odpoczynku i D O B R A NO C mowie ...
i meldujcie sie jutro w zdrowiu i dobrym nastroju  ... :D

http://img35.imageshack.us/img35/9638/chomikimagec.jpg

No, kurcze...  te piekne i radosne emotki  mi nie wyszly  i nie mam pojecia dlaczego ... zaraz nakopie mojemu laptopowi ... komputer to tak naprawde jedyna rzecz w tym zyciu, ktora mnie jeszcze wciaz  denerwuje ...  :lol: hahahahaha

3,946

czesc dziewczynki,piekne milosci ,ja tez mialam taka ,tez marynarz ,tylko on to czul ,ja nie ,przyjechal jak juz wyszlam zamaz ,ale go nie widzialam mma mi mowila ,moja miloscia jest moj maz ,i tu jest problem moj ,niemozna tak mocno kochac zeby pozniej tak bardzo cierpiec ,ale zycie takie jest ,moja nadopiekunczosc zawsze mnie gubila.tak jak mlodszy syn mi mowi ze mam myslec o sobie ,kazdy jest dorosly i musi sobie radzic ,ale dzieci sa moim zyciem ,i tak mamy my kobiety zaduzo wrazliwosci opiekunczosci ,milosci ,zeby tak umiec robic tak jak mezczyzni hi hi pzdrawiam

3,947

No Hey!!!! Dziewczyny - pięknie napisałyście o Miłości!!!!

Bo najważniejsze w życiu człowieka - to kochać - i być kochanym!!!!!!!!!!!!!

Też miałam swoją wielką miłość - szaloną i piękną!!! - najpierw spełnioną- potem nieodwzajemnoną - można powiedzieć ,że kochałam faceta ponad swoje życie!!!!Trwało to kilkanaście lat ( tu nie chodzi o Eksa!!!) Tak!!!! Mam co wspominać!!!!!!
Ja też czasami bywam nadopiekuńcza - co do faceta mego życia : Syncia!!!!
Nie wiadomo co Nas jeszcze w życiu czeka - czekam jeszcze na to "coś" tongue:P - tylko nie wiem czy się doczekam!!! cha!

http://worldmusic.wrzuta.pl/film/abff3p … zcze_o_nas

zrobiło  się nostalgicznie,przynudzam ale musowo nr.1 :

http://w523.wrzuta.pl/film/0dgmOZ0E5GC/ … l_przebacz

Z tymi piosenkami - zaczynam dzień !!!!!!  Miłego pisania!!!!!   Spadam!!!! hmm:/

3,948 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 21:20:58)

[]

......
.

3,949

Lata mijały - nieublagalnie - mlodośc  coraz szybciej  oddalała się - zaczęlismy organozować  spotykania klasowe  aby choc na te parę  chwil zztyrzymać  mlodzieńcze  zachowania .
Po spotkaniach zazwyczaj lądowalismy wszyscy u mnie  w  dośc obszernym domu .aby kontynuować rozpoczęta zabawe w beztroskośc .

żą zazdrościł ze jestesmy tak zintergrowani  bo on nie utrzymywał żanych kontaktów ani ze szkoly średniej ani  wyższej .
         Syn dorastał , po maturze tecjnicznej chciał iśc do WSM  ?????????????? oczywsiście nie  zgodzilismy sie , rozmawiał także  duzo na ten temat z kolega - marynarzem .
Dał sobie przetlumaczyc /J miał duzy wpływ na niego /i ukonczył we Wrocławiu AWF.
Lata mijały ożenil sie , urodziła sie śliczna wnusia /cała babakj  hiii/  w maju konczy 18 lat .
Nuieoczekiwanie wpełni sił zmarł mój ukochany mąż ,- został dom , ogród, niespełnione marzenia , ,Był taki mlody - zreszta  na umieranie nigdy nie ma  dobrej pory  .
Przezywałam smierc , samotnośc , w ciszy i pogodzeniu sie z takim nie chcianym stanem rzeczy .
Spotkania nadal byly organizowane tyle ze dwa razy do rokuy abym mogla porzez pare chwil byc znowu wesołą i radosna  osobą .
Koledzy przyfruwali z róznych zakątków swiata /RPA, Rzym, USA , aUSTRALIA /  - TAK JEST DO  DZISIAJ .
Moj marynarzjuz stopniu kapitana który dotrzymał slowa i nigdy sie nie ożęnil  /byl w wolnych związkach i kazdy  mieszkal osobno/  został "wdowcem"  jego partnerka zyciowa zmarła 4 lata przed moim mężem .
Znowu bylismy wolni z bagażem przykrych doświadczeń ,po odejsciu naszych bliskich ..
Ponieważ pochodzi z tych stron  co i ja  - to zaczał coraz cześćiej  oprócz spotkan klasowych odwiedzac mnie .
Spedzalismy duzo casu ze soba  na poludniu i na pólnocy - czesto jeżdziłam do niego - mial wspanialy dom w w eganckiej strzezonej dzielnicy Gdyni .,dobrej marki auto ,gest  i cieplo emanujące na odleglośc .
Dzieki niemu   ogladałam przecudnej urody norweskie fiordy i  w Szwecjii przybrzezne  miejscowości .
Nie zapomnę   specyficznej atmosfery na promie ,wieczorków , romantycznych kolacjii z  moim kapitanem .
Koledzy i kolezanki klasowi i smiali się ze znowu jestesmy parą i dopytywali o slub.
Bylo nam bardzo dobrze - on tam ja tu - - niemal  codzienne telefony - albo z morza /plywał na promie / albo z lądu .List- emaile , fotografie .sms-y .
Czułam sie  znowu jak nastolatka -bylismy  radośni  i zdawaloby sie beztroscy jak dawniej .
http://i50.tinypic.com/ok7axx.jpg

3,950

Fajna historia... nie pierwszy raz tu weszłam ale pierwszy raz od dawna rozmarzyłam sie. .Miło  poczytac i obejrzec zdjeccia.  Może i ja sie tu zatrzymam na dłużej?

3,951

niunia i co dalej .

3,952

Witajcie poniedzialkowo  Morawka, Schiz, Halunia i Niu7nia ... smile:):)
Widze, ze od rana jest w kafejce nastrojowo ... big_smile
W moim zyciu, oczywiscie,  tez byly romantyczne chwile, nawet calkiem sporo, ale nie byly to cale dlugie historie ...
moze dlatego, ze siedza we mnie dwie osoby ... ta jedna jest romantyczna, a ta druga bardziej praktyczna ... no i problem polega na tym, ze one obie chca byc zaspokojone przez tego samego faceta, a to jest bardzo trudne ... Zreszta z reguly panowie sa znacznie mniej romantyczni od nas, kobiet ...
Mojej przeszlosci nie wspominam z takim rozrzewnieniem dlatego, ze bardzo wczesnie zaczelam pracowac nad soba i nauczylam sie dystansu do niej, jestem bardzo mocno zorientowana na terazniejszosc...
Wszelkie zwiazki i zdarzenia traktuje,  jak ksiazke ... Po przeczytaniu zamykam ja, odkladam na polke i wkrotce przestaje ona wzbudzac we mnie jakiekolwiek emocje ... ale ta postawa, jak mowie, jest wytrenowana ... gdy bylam mloda przezywalam wszystko inaczej ...
Swoja pierwsza milosc, platoniczna, przezylam w wieku 19 lat... On byl przyjacielem mojego szwagra i ukonczyl wlasnie Wyz. Szk. Oficerska we Wroclawiu ... Milosc ta pozostala niespelniona przez rodzine i moja wlasna glupote ... Ciezko pracowalam, zeby sie od niej uwolnic i od uczucia zalu do bliskich.  Moje serce zrobilo sie po tym tak obojetne... Myslalam nawet, ze juz nigdy nikogo nie pokocham, ale 4 lata pozniej poznalam mojego pierwszego meza, podczas wakacji w Bulgarii, a wiec z dala od rodziny ... i wszystko potoczylo sie bardzo szybko... po m-cu znajomosci oswiadczyl mi sie, a 3 m-ce pozniej bylismy juz po slubie ...  Pomimo, ze krotko sie znalismy nigdy nie zalowalam tego kroku ... Kochalismy sie i nigdy nie zrobil mi zadnego swinstwa... Tak naprawde to ja czulam sie strasznie zle w roli zony-matki ... bo rola matki zupelnie mi nie odpowiadala...
Mnie pasowal model malzenstwa Gucwinskich i Halik/Dzikowska ... a oni nie mieli dzieci,  za to mieli wspolne pasje ... smile
A pozostale zwiazki tez na poczatku byly bardzo udane ...  Ja w zwiazkach, jak i w pracy, pozostaje tak dlugo, dopoki jest mi milo... a kiedy zaczyna mnie to meczyc to odchodze ... nie jestem typem, ktory sie poswieca i to dobrze, bo poswiecac sie nie nalezy ... Oczywiscie nigdy nie podejmuje waznych decyzji pod wplywem impulsu ... Moje decyzje sa zawsze dobrze przemyslane, z rozwazeniem wszelkich konsekwencji ... W odpowiednim momencie realizuje to, co postanowilam i nie zajmuje sie tym wiecej... Od razu przystepuje do budowy "nowego"... smile
Z reguly kobiety zaradne, te ktore potrafia wykonac wiele tzw. meskich prac sa odwazniejsze, bo odpada lek "jak sobie poradze ?"...

3,953

halunia i co dalej ,dlaczego piszesz ze pozniej co innego napiszesz.

3,954

jovitko i tak leci zycie ,zostalas sama a czy dobrze to zrobilas .

3,955

No wlasnie Niu7nia ... zatrzymalas sie ze swoja opowiescia w polowie drogi ... ale uzylas w niej czasu przeszlego ... wiec?... smile:):)

3,956 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-02-22 15:00:16)

Morawko... oczywiscie, ze dobrze... co nie oznacza, oczywiscie, ze kazda tak musi ...  smile:):)
Widzisz, ja zyje swiadomie ... Idac droga rozwoju patrze na zycie inaczej... Ja mam pelna swiadomosc moich potrzeb i wiem, jak je zaspokoic...
bo prawda jest taka, ze w kazdym zwiazku szukamy czegos, co jest nam potrzebne... czego sami nie mamy...

A ja wszystko, co jest mi naprawde potrzebne odnalazlam w sobie ...

Jezeli nasze szczescie, nasza radosc i nasze zycie budujemy w oparciu o innych, to zawsze wczesniej czy pozniej to stracimy...  bo tak naprawde jedyna osoba, na ktora zawsze mozemy liczyc jestesmy my sami, wiec trzeba siebie wzmocnic, by z siebie wlasnie czerpac sile, a nie z innych ...

Schiz ...  bardzo dobrze powiedziala, ze najwazniejsze w zyciu to kochac i byc kochanym ...

ale to chodzi po prostu o uczucie milosci w sobie ... a nie o milosc nasza do konkretnej osoby i tej osoby do nas ...
Moje zycie jest pelne milosci i nie musze sie martwic, bo nigdy jej nie utrace ... smile

Kocham Boga, Anioly, siebie i wszystko dookola, a Bog kocha mnie i Aniolki mnie kochaja i ja tez kocham siebie i caly swiat mnie kocha ... smile:):) tak wlasnie to czuje ...

Prawdziwa milosc to nie milosc do konkretnej osoby, tylko czyste uczucie bez oczekiwan i przywiazan ... smile

Moje serce jest pelne milosci, kocham i czuje sie kochana ... i to jest najwspanialsza milosc, ktora daje szczescie i radosc, ktora dodaje skrzydel i sily ... smile

Jezeli spotkam takiego mezczyzne, ktory bedzie mnie kochal taka czysta miloscia, ktory niczego nie bedzie ode mnie potrzebowal i nie bedzie mnie przywiazywal to ... kto wie ?... wink;);)

Zawsze twierdze, ze to co najpiekniejsze jest jeszcze wciaz przede mna ...   big_smile

Ale tak naprawde to nie mam tu na mysli mezczyzny, tylko spelnienie CELU, do ktorego daze ... lol

3,957 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-02-22 15:09:13)

Witam kawkowo!!!!Niu7nia pisz dalej - koniecznie!!!!

Wszystkie chyba jesteśmy ciekawe dalszego ciągu:

http://i48.tinypic.com/4tr04n.gif

A tymczasem zmykam na zakupki!!! Pa!!!

Jovita dobrze napisane i oby tak było: Wszystko jeszcze przed Nami!!!!!! tongue:P:P

3,958

jovitko mnie chodzi o to co robilabys np kreci sie w glowie nie mozesz sama sobie poradzic ,co robisz ,jestes sama odrazu leki ,obawa ,w tych sprawach dalam przyklad ,i co robisz w sytuacjach takich

3,959

jovitko ty jestes dlugo juz sama i to moze cie wzmocnilo ,schiz ma mame i syna ktory mieszkaja z nia ,a samemu byc to znowu inna kwestia tak jak ty jestes ,pytam bo czlowiek jest w zwiazku tyle lat i nie odczuwa tego ,dzieci odeszly w swiat co bylo traumna okropna do dzisiaj mam stres ale przeszlam jakos ten etap .

3,960 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 21:16:18)

[

3,961

halunia wesola

3,962

http://images3.fotosik.pl/1/r71nryxg6abawico.jpgpozdrawiam

3,963

pyszne ciasto ludzie ale bym zjadla.http://images31.fotosik.pl/389/f542b7aa57148c4f.gif

3,964 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 21:16:50)

[

3,965 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-02-22 16:18:30)

Przyleciałam szybko z zakupów - i pierwsze co robię - to kukam TU - co dalej u Niuni ????
Pewnie teraz nie ma czasu - ale na pewno napisze cd.

Na polku - czuć wiosnę pełną parą!!!! Cudownie !!!!!

Dla Niuni dedykacja :  http://zuziq.wrzuta.pl/film/4J02DQtVpTu … ami_bedzie 

Wiosna w sercach i tak trzymać dziewczyny!!!!

Posty [ 3,901 do 3,965 z 113,586 ]

Strony Poprzednia 1 … 59 60 61 62 63 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024