Widzę ,że już wszystkie netki zajęte czym innym. Pożegnam więc Was i życzę Dobrej i Spokojnej Nocy !!!!!!
Do jutra Pa,Pa
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku
Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 … 1,748 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Widzę ,że już wszystkie netki zajęte czym innym. Pożegnam więc Was i życzę Dobrej i Spokojnej Nocy !!!!!!
Do jutra Pa,Pa
Jakie spanie hallo ???? jeszcze nie pora jeszcze nie czas hiii
Wlasnie wróciłam z UTW .nie byłam juz baaaardzo dawno .
Popisałam co mnie interesowalo /psychologia , dewiacje / , pogimnastykowałam sie co nieco i wolniutko przyszłam do domku .
Te kluo-laski wcale nie sa az takie złe hiiiiii w autobusie ustępują miejsca i jestem świadoma ze nie ze względu ma wiek ale na te laski - chyba juz o tym donosiła hiii ...........
nie pamietam byc może .........
wybaczcie z uwagi na wiek buu

Julia ??????????????
Julka ????????????
Julczysko ??????????????
i co z Toba ??????????????????
No kochana ja juz 3 rok chodze na UTW jest super dziwie sie dlaczego tak mało kobiet emerytek z tego korzysta to jest super zajećie no i człowiek sie dokształca zawsze coś dla siebie znajdzie ,a jak u was z opłatami też po20 zł na semestr a dodatkowo za inne zajecia ,basen jest najdroszy bo150zł ale jest super pa))))))
Witam wszystkie Panie, niestety nie mogę zapoznać się ze wszystkimi postami, bo tylko weszłam tu na chwilę. Jest póżno,pracujemy cały czas, bo wspólnik na urlopie. Popieram UTW to jest super sprawa jak będę emerytką to na pewno skorzystam . Wszystkiego dobrego ........
Dziewczynki zapomniałam,że to jutro tłusty czwartek!!!!
Zostawiam Wam faworki i herbatkę i śmigam do łóżeczka !!!!!

Witaj Lodyżko-zapracowana nasza netko. Napisz nam co U ciebie ze śniegiem słychać!!! Mocno Cię zasypało????
Uzywam malo kosmetykow ... codziennie krem pod oczy i raz w tygodniu na noc do twarzy nawilzajacy m-ki Ziaja ...
tak jak Schiz lubie kremy tej firmy ... uzywalam je jeszcze mieszkajac w Polsce i tak mi zostalo ...
Wlasnie 2 tyg. temu syn przywiozl mi z Polski maly zapasik ...
Oczu od kilku lat nie maluje wcale, puder w kamieniu kiedys zawsze Yardley lub Max Factor, a teraz jakas marka MayFair tez angielska ...
Mam cere ze sklonnoscia do przetluszczania, wiec nie wymaga ode mnie szczegolnej pielegnacji ...
Do ust w domu zwykly krem Nivea, a na wyjscie pomadka Inglot nr 116 - moj ulubiony kolor, perlowa ... niestety juz nie jest produkowany, wiec bede musiala poszukac czego tutaj, na miejscu ... poza tym krem do rak Vaseline intensive care - hand and nail ...
Zel do kapieli i do rak zawsze Palmolive ... plyn do mycia naczyn rowniez ...
Nie jestem uczuleniowcem, ale nie kazdy krem mi pasuje z powodu zapachu ... np. Dove nie moge uzywac ... wprawdzie ladnie pachnie, ale jak dla mnie, niestety ... zbyt intensywnie ... to samo mam z plynami do mycia naczyn, srodkami do prania i plukania i innymi czystosciowymi ...
Nicolle ... mam wrazenie, ze mamy podobne fryzury ...
:):) ... i tez sama sobie farbuje wlosy i nawet sama je podcinam ... bo zadna z moich kolezanek nie ma za grosz zdolnosci fryzjerskich ... niestety ... a tutejsze fryzjerki maja takie "dobre" oko, ze po kazdej trzeba poprawiac ...
No ... czas zamknac nasze kafejke ... chyba juz nikt nie wpadnie ... filizanki pomyte ... przygotowane na jutro ... ![]()
a wiec ... k o l o r o w y c h s n o w, Zabki i D O B R A N O C !!! ...

Ooo.. jeszcze Lodyga wpadla w ostatniej chwili ... Witaj !!!...
:):) czy to znaczy, ze bedziecie pracowac nastepne 2 tyg. bez przerwy ??? ....
Gizelabarano tez zajrzala
:):) Nie wiem, co to jest to UTW, moge sie tylko domyslac, ze to jakas pozyteczna instytucja, ktora organizuje cos dla emerytow ... a wiec podobnie jak tutaj ... ja tez jestem za ... w Holandii ludzie chetnie korzystaja z roznych zajec ... kontakty socjalne i wszelka aktywnosc zapobiega wczesnemu starzeniu sie ...

d o j u t r a ...
Och ... Nicolle ...
:):) ... jestes NIESAMOWITA !!!
:):) ...
Jakie pysznosci !!! ... faworki chodza za mna juz od kilka lat ... i nareszcie sobie pojem !!! ... mniammniammniam .... ![]()
Specjalny buziaczek dla Ciebie, nasza PRACOWITA MROWECZKO ...
:):)

Tradycja!!!!!!cha,cha Jovita ostatnia - ja pierwsza!!!!!! No to witam w "Tłusty czwartek" - mniam,mniam!!!!
Jeszcze co do kosmetyków - z Avonu są też dobre - używałam jak byłam konsultantką - były za darmo dla mnie!!!!
Ja mam inny problem - mianowicie z kąpielą - używam teraz AA -ciało wrażliwe -żel z kaszmirem - po kąpieli osuszam się ręcznikiem lekko i w momencie muszę szybko wysmarować ramiona i nogi ,potem po mału resztę ciała - i zaczyna się 10 minutowy horror!!!Brakuje mi rąk do lekkiego nie drapania ale pocierania ciała - takie igiełki mocno swędzące!!!! Dlatego częściej korzystam z prysznica - w tenczas jest lepiej - czasami wogóle mnie nie swędzi!!!! Nikt mi jeszcze na to nic nie poradził!!!!Może to efekt tarczycy -sama nie wiem, jedna koleżanka też tak ma!!!!! No to się pożaliłam ![]()
![]()
UTW - to jest Uniwersytet Trzeciego Wieku - Tak? Dziewczynki??????????????
Dzisiaj po tych pączkach - koniecznie herbatki rozweselające cha,cha( przeczyszczające!!!!!) Do p o t e m !!!!!! ![]()
![]()
A co to !!!!???? Bunt na pokładzie????????
Mam chwilkę to zrobię małą próbę:
http://moniczka221090.wrzuta.pl/film/3u … ekal_tekst
No i udało mi się !!!! To jedna z moich piosenek!!!!
http://adminstation.wrzuta.pl/film/0pa7 … ewiele_mam I na drugie uszko !!!!!:P:P:P
Dziendoberek
:)... Witaj Schiz
:):) ...
cos nasze Babeczki wcielo dzisiaj... pewnie biegaja po cukierniach i szukaja pysznych paczkow ... bo nie wiedza, ze nasza Kochana Nicolle nasmazyla wspanialych faworkow !!!...
:):) mhmmm ... nieeebo w pyszczku ..:)
U mnie tlusty czwartek raczej chudy ... w Holandii nie ma tej tradycji ... Ja wole zdecydowanie faworki od paczkow, ale tutaj sa one zupelnie nieznane, a zadna ze znajomych mi Polek ich nie robi ...a mnie, dla mnie samej tez sie nie chce ...
Ja nie umiem przyrzadzic malej ilosci ... Jak juz cos robie to od razu dla 5-osobowej rodziny ...
... a niestety, nie wszystko mozna zamrozic ... wiec nie robie wcale ...
No ale dla Was, Kochane, przygotowalam troche ... a co tam pojedzmy sobie jeszcze dzisiaj ... to juz ostatnie nasze dni przed wielka dieta ... ![]()

no i nie moze zabraknac kawusi ...

Szybko wrocilam z kursu komp., bo wcale go nie bylo ... W zeszlym tygodniu nauczyciel wspominal, ze wkrotce mamy sie przeprowadzic do innego budynku, tylko nie wiadomo bylo dokladnie kiedy ... Okazalo sie, ze wlasnie dzis dostali transport i byli w trakcie wynoszenia komputerow ... Nie zdazyli nas zawiadomic ... zreszta z powodu sniegu przyszly tylko 3 osoby ...
Wypilismy kawke w towarzystwie asystentki, pogadalismy i rozeszlismy sie do domow ...
Sniegu pelno, ale dzis nie pada i jest bardzo slonecznie ... temp. jak zwykle ... -1/-2 st.C ....
Kiedy zima sobie pojdzie ... tego na razie nikt nie wie ... A ja siedze i nic nie robie, bo czekam na ... w i o s n e ....

Hey!!! Czekam na bratową - będzie '' pączkowanie" Oj ona to posiedzi - korzystam z okazji - czytam WAS!!!!!
No to wrzucę coś wesołego:
http://ganc2.wrzuta.pl/film/8GQ7vArNI1V … domu_zaluj
śmiech to zdrowie!!!!!!:P
To jeszcze dodam:
http://w422.wrzuta.pl/film/0PYsHzok96K/smieszna_malpa D o p o t e m !!!!!! Pa!!!! ![]()
No ten kawałek to WAS rozbawi na pewno:::
http://igor.wrzuta.pl/film/4UXJScMn94C/ … ioch_nioch I spadam już!!!!!
Witam Was dziewczynki obiadkiem Ale dzisiaj skromny bo pączkami wszyscy się opychają HiHi!!!!!
No więc zupka ogórkowa
a na deser owoce . Smacznego
Nie pobędę długo dzisiaj,pisaniny trochę wziełam z pracy!!!
U mnie tak wiało i sypało,że normalnie małe uliczki na moim osiedlu nieprzejezdne. Zaspy się potworzyły.
Każdy stara się odśnieżyć koło domu ale samochodem się nie wyjedzie !!!!!!
Zobaczymy co to bedzie na Walentego. Mówią,że jak na Walentego mróz trzyma będzie jeszcze długa zima....................... Oby nie !!!!!!!!!!!!!
Co to Morawka nic nie pisze???
Ojej a co się dzieje z Rozyczką,już dawno jej nie było!!!!!!!!!!!!!

Dobre że Lodyga dała znać o sobie - zapracowane biedactwo .
Morawka pewnie niestrawnościu po slmakach /albo po Francuzie hii/ dostała ???
Jovito - slyszałam ze nasz rodzimy Ziaja ponoc dobry o coraz lepszy /Nie mam zaufania a mgr w aptece objasniała mi ze to naprawede dobre kosmetyki aspirujace do "leżakowania " na wysokich półkach
Schiz - nauczyła sie wklejać z Wrzuty - fajnie - gratuluję
A Nocolle - także z nowymi umiejętnościami podzieliła sie z nami - super filmik z tym tanćzącym maluchem ,
Gizelo ja uczęsczam UTW juz 4 rok - to odskocznia od codzienności i przypomnienie sobie o bezstroskich latach studiowania .
Jovito - UTW Uniwersytet Trzeciego Wieku .
Za slodkości pieknie dziękuję - ale kalorii nazbierałąm przez dzisiejszy tłysty czwartek uffffffffff
ta pani napewno nie objada sie pączkami buuuuuuuuuu
No Hey !!!! MYSZKI!!!!!!!
Niu7nia - co do Ziaji - a co Ci miała Pani mgr powiedzieć : że są tanie i dobre!!! cha, przecież jej zależy na sprzedaży drogich kremów np. Vichy za 70-80 zł - na pewno te kremy mają swoje zwolenniczki i na pewno są świetne - ale wydaje mi się że w aptece bardziej leżakują właśnie TE!!!!- nie od bierz tego jako złośliwego komentarza!! absolutnie!!!!! cha!
Niu7nia - opisz proszę trochę więcej o tym UTW - jakie tam zajęcia i ile razy w tygodniu??????
:P:P
schiz - mamy raz w tygodniu - zajęcia na UTW w wypozyczonej salui wykładowej jednej z wyższych uczelni .
Wykładowcami śa w przeważającej liczbie emerytowani nauczyciele akademiccy i tak np, na UTW w uieglym roku zasady prawa karnego miałam z wykładowca z mojej byłej .uczelni
Gdyby nie nazwisko to w zyciu bym go nie poznała .
Postarzał sie ............... hii a ja n ie hiiii
Zapisać się mozna na wykłady z tego co kogo interesuje. są to tzw, seminaria /ja wybrałąm psychologie , prawa /
U nas są oprócz tzw, glownych wykładów liczne koła zainteresowań jak np. literackie ,wokalno-muzyczne .brydzowe,.
Sa zajęcia z plywania i malarstwa .
Od marca są w planie kursy komputerowe .
Jest bardzo duzo chętnych i z roku na rok zmieniamy sale na coraz to większe.
Dl mnie dodadkowym bodżcem do uczestnictwie w tego rodzaju zzjęciach jest kontakat z ludzmi i mozliwośc poznawania coraz to innych , nieraz bardzo ciekawych i wartościowych ludzi ..
Jeżeli bedzie mozliwośc pogłębiania nauki j. rosyjskiego to napewno si.e zapiszę .
Myszki pochowały sie do norek chyba ????????????
.-
No ciekawe to - chodzi o ten UTW!!! Może przejdę się i zobacze co tam u mnie mają do zaoferowania!!!
Na razie z Twojego wpisu Niu7nia - wybrałabym chyba ten komputer!!!!
A po jakiego ........ - język rosyjski!!!!???????? Ciekawa jestem!!:P:/:P
Chyba masz racje Niu7nia - wszystkie w swoich norkach to i ja wskoczę do swojego wyrka!!!!!
Na pewno Jovita wieczorkiem zamknie ten czwartek ,oj chyba bardzo tłusty dla Nas- i dla tego leżą objedzone cha,cha!!!!
No ale w końcu jest taki jeden dzień w roku - ja zaliczyłam o zgrozo 4 pączki!!!! ale kolacji już nie jadłam!!!!!
No to Dobrej nocki MYSZKI!!!!!!! Paa!!!
No to piszcie!!!!!
:P:/
Kochana na zajecia to trzeba samemu sobie wybrac kierunki jest tego duzo ale za tosie płaci np. język niemiecki dla początkujacych 120zł za semestr i jeszcze informatyka też 120zł ja za basen płace 140zł sa jeszcze darmowe wykłady raz w tygodniu ale to u nas w Rumi nie wiem jak w innych miastach ,naprawde jest to dobre bo człowiek dużo sie uczy ja np. musze sie bardzo dobrze nauczyc plywac bo mam ochote na nurkowanie a tam trzeba juz super pływac mnie sie wydaje że pływam ??pa nie bede zanudzać ![]()
Witajcie Dziewczyny : Danusiu, Gizelo, Jovitko, Haluniu, Łodygo, Morawo, Nicolle, Niuniu, Rozyczko, Schiz i Pozostałe
Nie umiem znależć słów aby Wam podziękować . Wieci jest mi bardzo ciężko, od 5 lat sama wychowuję 3 kę dzieci.
To bardzo ciężka praca 24/24 najgorsze jest to ,że n w nikim nie mam wsparcia. Pod żadnym względem.
Ani finansowo, ani psychicznie ani fizycznie.Od lat tak naprawdę byłam z tym wszystkim sama. Ale od 5 lat żyję w seperacji.
Nie mam nikogo ... bo nie umiem zaufać, zresztą były tylko dzieci ,praca , robota w domu. Nie miałam na nic więcej czasu.
Jest ciężko, a najgorsza jest moja średnia ob.18-letnia córka. Nic nie robi w domu, wszystko ja i najmłodsza córka... a odkąd ma chłopaka to już tylko ja.Wyobrażasz sobie, mieszkam w domu który za mieszkanie w nim musze ogrzać, odśnieżyć , latem skosić trawę, oprócz tego w domu wszystko na mojej głowie. Teraz moje zdrowie zaczeło szwankować. : kręgosłup, tarczyca, nadciśnienie
i serce... przy codziennej porcji stresu.... zgotowanego przez moją żmijkę!!!!
Mój exmąż odsiaduje w więzieniu za znęcanie się nad rodziną. Jego Rodzina buntuje córki przeciwko mnie.
Młoda nie dość ,że pyskuje to zaczeła się podnosić na mnie rękę ... i skarży na mnie ,że to ja ją bije w szkole, u rodziny ojca i nawet na policje poszła. Sama się okalecza a mówi na mnie.
Moje życie od września to jest jeden wielki koszmar. Ledwo skończył się z exmężem. Nie mogę wyjść nigdzie po południu czy wieczorem bo nie wiem co ona zrobi czy nie zbije brata, nie powybija szyb, nie odkręci gazu ???
Już się cieła , łykała prochy .......... jestem przemęczona i zrezygnowana. Z tąd te myśli i słowa.
Ale Was pocieszę... jestem wierząca i nie zrobię nic głupiego , pozatym mam synka 8 letniego dla niego muszę i chcę żyć.
Dziękuję Wam za troskę, dobre słowa i wsparcie. Serdecznie Was pozdrawiam Julia
Julia -
nie poradzisz sobie sama z buńczuczną córka .
Koniecznie musisz skonatktowac sie z psychologiem szkolnym ,względnie póśc do poradni zdrowia psychicznego ,
Nie mozesz sie dac terroryzować i zyć w ciągłym strachu , strewsie że ona coś komus zrobi .
Cyz zglosiłąs że podnosi na Ciebie ręke ??
Wynika z twojego opisu że ona jest bezkarna i trzyma Cie w szachu tzn. czuje że Ty sie jej boisz i nie zareagujesz w sposób zdecydowany a byc może i drastyczny zgłaszając znecanie sie psychiczne nad Toba .
Na co Ty czekasz ?? na trgedię . ???
Ona musi miec respekt przed Toba i szacunek ale dopóty tego nie zrozumi musisz koniecznie wyjśc z tym problemem na zewnatrz .
Kiedys byłam kuratorem rodzinnym i społecznie udzielałam sie w Komisjii ds Rozwiązywania patologii społecznych .
M,in, miałam do czynienie z trudną mlodzieżą
Wierz mi to nie sa żarty .
A w jakim środowisku ona przebywa ?????
Koniecznie zaraz poszukaj adresu Osrodków Pomocy Rodzinie .,
,
I wiedz , pamietaj - nie masz sie czego wstydzic ze masz" Taka "
córkę - tam w poradniach na codzień mają tego rodzaju przypadki i fachowo pomogą Wam .
Bo obie musicie uczestniczyć w zajęciach - rozmowach z fachowcami ,
czekam jutro ..........napisz czy znalazłąś adresy .
Nie odkładaj tego na póżniej ..............prosze CIe bardzo .
Zycze odwagi i powodzenia .
Bedziemy w kontakcie .
Witam was kochane dziewczynki jestem zadko waszej kafejce ale sledze was i jestem myslami z wami ja biegam z pracy do lekarzy czeka mnie zabieg ale go odwlekam Podziwiam wasze obrazki , kiedy ja sie naucze jestem tepa nie moge sobie poradzic a chcialabym tez cos wstawic Dzis wrocilam skonana z pracy przez ten tlusty czwartek jeszcze czeka mnie strudzonu dzien Walentynkowy 13 lutego moja wnuczka konczy 8 latek a 14 lutego syn konczy 33 lata dobrze ze jest w norwegi jedna imprezka mnie minie Niccole jak z twoim paleniem zdecydowalas sie na terapie naprawde polecam jest skuteczna ja bylam nalogowym palaczem i ta terapia mi pomogla Dzis mam strasznego dola nie moge znalesc sobie miejsca poniewaz bylam zamowic kwiaty i stroik na rocznice smierci meza i wszystkie wspomnienia powrocily Staram sie zapomniec duzo uczestnicze na roznych imprezach towarzyskich ale to nie jest to samo co bylo z mezem zylismy 36 lat Sa dni ze jest dobrze a sa dni straszne niedoopisania Zasieglam porady psychologicznej i wizyty u psychiatry jestem na lekach uspakajajacych jeden dzien jakbym nie zazyla lekow jestem nie do zycia musze sie pilnowac aby nie pominac dawki leku Moze ktora z was tez ma tak sam problem prosze o komentarz Pozdrawiam was kochane netki do nastepnego
Może któraś jeszcze dzisiaj oglądnie i posłucha ...........
Na wyciszenie przed snem
Rózyczko -
od dawna jesteś wdową ???
ja od 9 lat - może będe mogła Ci w jaiś spoosób pomoć ?? doradzić ?????
Pozdrawiam
Dobrej nocy Kochane Przyjaciółki
życze Wam kolorowych snów i dobrego piątku , dużo zdrowia i sił do pokonywania problemów dnia
codziennego. Niech Was strzegą Dobre Anioły , a Dobry Bóg Wam błogosławi.
Jeszcze raz Dziękuję za wsparcie. <uściski> <buziolki> Julia
Już się opisałam ale jestem tak padnięta ,że już myślę o spaniu!!!!
Dobranoc dziewczynki !!!!!!!!!!!!!! 
Witaj Julio24
... bardzo sie ciesze, ze do nas wpadlas
:):) ... napij sie z nami kawusi i poczestuj paczkami i faworkami ...
To prawda, ze przezywasz gehenne, ale Twoja misja sie nie skonczyla ... Tak jak to slusznie stwierdzilas musisz zyc dalej, bo masz dla kogo ... musisz wychowac synka ... to Twoj obowiazek ... mysl o nim ... on "stracil" juz ojca i ponad wszystko potrzebuje matki ...
Masz w sobie wystarczajaco sily, by przetrwac to pieklo ... a po nim przyjdzie niebo
:):)... Tak jest z a w s z e ...
Najczarniejszy punkt nocy jest jednoczesnie momentem, w ktorym budzi sie slonce ...
:):) Pamietaj o tym !!! ...
W Y T R W A J JULIO !!! ... WSPIERAMY CIE CALYM SERCEM !!! ...

Dziekuje Kochana Jovitko ...warto żyć dla takich chwil
ma tylko synka i Was .... i nikogo na świecie.... kocham Was i to forum
nie wiem co by było gdyby nie wasze wsparcie
Dziękuje Wszystkim
nie umiem wklejac obrazków ale Was bardzo serdecznie pozdrawiam i sciskam Julia
Jest tak póżno,że już "padam". Przeczytałam posty.... Julko ... Niu7nia dobrze Ci radzi.... poproś o radę specjalistę... to poważna sprawa. Różyczko ..... bardzo Ci współczuję.... nie potrafię pomóc......Myślę,że można tylko wysłuchać ..... ,
.......... Niccolle - nie zasypało mnie.... odśnieżyli..... . Zyczę wszystkim dobrej nocy...
No... czas zamknac nasza kafejke ... mam nadzieje, ze paczki tradycyjnie smakowaly ...
Jutro musze troche popracowac ... nieoczekiwanie trafil mi sie uczen na lekcje j. holenderskiego...
Ten Holender, ktory w styczniu uczyl sie j. polskiego na razie zrezygnowal, bo nie ma czasu ... przyjechala do niego ukochana ... i jest caly w skowronkach ... ale podeslal mi jej dzieci ... Dwoje mlodszych wlasnie poszlo do szkoly, ale bede pomagac im przerabiac program szkolny z ich ksiazek ... to banalnie proste... Starszego syna szkola juz nie obowiazuje, wiec musze przygotowac dla niego indywidualne lekcje ... Nie ma sprawy ...zawsze chetnie zarobie pare centow ... poza podatkiem i zasilkiem ...
Spijcie dobrze, Kochane Dziewczynki ... wypoczywajcie przed ostatnim dniem pracy ... i D O B R A N O C

Lodygo Witaj ...
:):) ... lepiej pozno, niz wcale ... powiedziala babcia spozniwszy sie na pociag ...
...
Zjedz paczka i kladz sie spac ... ODPOCZYWAJ !!! ... bo sobie zasluzylas ...
No Hey!!!! Witam po tłustym czwartku - a może pączka?????????????? cha,cha
Lubię rano włączyć i poczytać Wasze wpisy - Julenko - ja tylko mogę Ci przesłać moc energii i zapewnić ,że wspieram Cię!!!!
Podpisuję się dwoma rękami pod postem Niu7ni i Jovity - musisz przerwać to - co masz w domu!!! ![]()
![]()
Jeszcze jedno pytanie ode mnie ; A co będzie po sprzedaży domu - gdzie Ty będziesz mieszkać??????????
Dla ciebie przesyłam Ci fajną piosenkę - ponadczasową !!!!!
http://woj461.wrzuta.pl/film/3heXlJ7xSQ … lko_chwile
i posłuchaj jeszcze tego:
http://zeleczek.wrzuta.pl/film/7YggzvWH … do_kolyski Piękne słowa- ja mogę tą piosenkę słuchać na okrągło!!!!!!!!
Pozdrawiam --ASIA
czesc dziewczynki ,jestem juz po wizytach ,syn pojechal ,francuz tez ,zostal balagan ,a ja mam dola ,leki wzielam bo bym zwariowala,tyle spraw macie kochane ,julia bidulko ,do rady niuni ,posluchaj ona wie co mowi ,rozyczko 54tez musisz sie wziasc za siebie zycie toczy sie dalej ,czego tak wszystkie cierpimy ,mamy mezow ,same jestesmy tez bo pustka dzieci maja swoje zycie ,caly czas w stresie w tym pedzie za mlodu ,jak juz wszystko sie ustabilizuje ,nie umiemy poprostu zyc w spokoju pedzimy znowu ale myslami dolujemy sie i tak w kolko dobrze ze chociaz tu mozemy sie wyplakac popisac wyzalic i tak trzymajmy.
Witam was kochane dziewczynki wpadlam na chwilke czas nie pozwala mi na dlusze rozpisywanie sie poniewaz zaraz popedze do pracy Gizelko mieszkam ok Poznania i masz racje ze czs goi rany niu7nia 4 kwietnia bedzie druga rocznica smierci mojego meza Lodygo wiem ze nie mozesz mi pomoc ze mi wspolczujesz i ciesze sie bardzo za zrozumienie mnie Wieczorem wpadne do was Zycze wszystkim netkom milego dnia i do nastepnego..............
Ja to jestem creizolka - odsłuchałam sobie te piosenki po raz enty. Teraz mogę działać!!!!!
Morawko i Różyczko - w życiu są tylko piękne chwile!!!!! Ale są!!!!!!!!!
Zmykam do swych zajęć!!!!!!! Do p o t e m !!!!!!!!!!! Pa
a ja leze wieczorem moze bede miala nastroj 
Przyzwyczajenie to ponoc druga natura hiii
czyli zaczynam dzień mam nadzieję że dobry od spotkania z Wami .
Julio ?????????????? wyszukałas adresy ??
Asiu - z wielka przyjemnościa odsłuchałam Twojej ulubionej piosenki .
Gizelo - uważaj zeby Cie nie zasypało .
Co za smieszna zima - na pólnocy i w środukraju śniezyce a w gorach nie az tak wiele śniegu .Ponoc w Zakopanem najmniej
Różyczko --- ,2 lata to bardzo mało aby czas zabliżnił rany - to nadal bardzo trudny okres.Trauma bardzo róznie przebiega nie ma wzorca do ktorego mozna by się dopasować ..
Podobno ze minimalny okres "nieradzenia " sobie z samotnością , trudam,i codzienności , i swiadomoścą ze jest się zdanym tylko na własne siły to 2 do 3 lat .
.Ja po okolo 2.5 roku zaczęłam wychodzic do ludzi w zrozumieniu psychicznego kontaktu - bo fizycznie cały czaS BYŁAM w kieracie pracy i wydarzeń .
Nikogo nie obwiniałam - jak mi cięzko to palę świeczkę i sobie wzdycham, wspominam .Bardzo mi to pomaga .
Teraz po 9 latach choc nadal boli wspomnienie drogiej osoby to jest to inny ból bardziej wyciszony i "pogodzony" .
Bardzo Cie rozumiem .
No Hey!!!! Witam po tłustym czwartku - a może pączka?????????????? cha,cha
Lubię rano włączyć i poczytać Wasze wpisy - Julenko - ja tylko mogę Ci przesłać moc energii i zapewnić ,że wspieram Cię!!!!
Podpisuję się dwoma rękami pod postem Niu7ni i Jovity - musisz przerwać to - co masz w domu!!!
Jeszcze jedno pytanie ode mnie ; A co będzie po sprzedaży domu - gdzie Ty będziesz mieszkać??????????
Dla ciebie przesyłam Ci fajną piosenkę - ponadczasową !!!!!
http://woj461.wrzuta.pl/film/3heXlJ7xSQ … lko_chwile
i posłuchaj jeszcze tego:http://zeleczek.wrzuta.pl/film/7YggzvWHeUk/dzem_-_do_kolyski Piękne słowa- ja mogę tą piosenkę słuchać na okrągło!!!!!!!!
Pozdrawiam --ASIA
Dziekuję Asiu za wsparcie , bardzo mi potrzebne ..... co do sprzedaży domu jestem za !!!!!!!!
szczerze nie mam pojęcia co będzie ze mną .... marzę o jednym zabrać synka i wyjechać jak najdalej od żmijii
dzis rano mnie znowu zdołowała, ponizyła i dobiła swoją podłością / myślałam ,ze nie mam męża a tu wyrósł drugi !!!! szczerze to nawet on mnie tak nie ranił ![]()
Dziś wymyśliła,że wejdzie na to "moje" forum i mi nasra ,że już nikt nie będzie ze mna gadał ![]()
Nie mam już sił ... gdybym chociaż miała oparcie w siostrze, Matce / ale tak naprawdę to nie czuję,że miałam ją kiedykolwiek ![]()
Chciałabym zaśnąć i już się nie obudzić .... lub jeszcze lepiej wiedzieć to wszystko i cofnąć czas o 24 lata
Dziekuję gorąco Wam za wsparcie Kochane Przyjaciółki
pozdrawiam będe wieczporkiem pa Julia
julia tak jest ciezko jak nie ma sie wsparcia sepy ze wszystkich stron atakuja ,ona dojdzie do siebie wtedy kiedy sama zalozy rodzine ,ale ty tez wtedy bedziesz inna ,pomysl co mozesz zrobic ,lej po mordzie wez sie za siebie ,kto w domu rzadzi ,bo inaczej zwariujesz i wtedy tylko leki tak jak ja mam ,postaw sie naszykuj sobie cos co przestraszysz smarkule ,wykrzycz dopoki masz zdrowie ,to twoje mieszkanie rusz sie wez w swoje rece wszystko
Witajcie Dziewczyny
żmija od rana syczała !!!!!!!!!!!!!
"wejdę na to twoje forum i ci nasram " "żadna juz z tobą nie będzie gadać"
powiedziałam 'wejdz to ja ci nasram na ozazie, wsród twoich znajomych i w fundacji"
spytałam "czy ja to bawi,ze odsuneła juz realnych znajomych odemnie teraz Was ?????"
a ja myślałam ,ze juz nie mam męża / a tu jakiś potwór chce go zastąpić /
dokładnie powtórka, szczerze to on nie był aż taki podły.... koleżanka z niemiec spytałą mnie czy on nie jest czasem lezbijką , bo jej córka miała takie cechy ..."przywódcze" w domu i okazało się ,że była a wstydziła się to ujawnić ....... Dziewczyny nie siedzę bezczynie , poczyniłam pewne kroki / nie piszę Wam o tym bo ta żmija może przeczytać /
Dziękuje Wam groąco za wsparcie , pa będe wieczorem Julka
Mam chwilkę - zrobiłam sobie przerwę w zakupach,no i obiad dzisiaj mam o innej porze!!!!!
Julka - dobrze Ci radzą moje kumpele : Niu7nia i Morawa!!!!!............. czytałam Twój wpis odnośnie dzisiejszego ranka ze żmijką,przypomniało mi to atmosferę jaką ja miałam w domu 4 lata temu........nie chciało się wracać do domu!!!!!!
wystarczyło jego hm..... chrząknięcie złośliwe a we mnie wszystko się gotowało......pot leciał ze mnie ciurkiem....naprawdę!!!!
Piszę tu o swoim bracie alkoholiku!!!!! Dla swojego zdrowia i psychiki - musisz coś zrobić,ratować siebie i synka!!!!!!
.......... posłuchajcie
http://alvaro89.wrzuta.pl/film/3qDV97zd … _tu_zostac Z M Y K A M !!!!!!
:/
pozdrawiam piore i piore ni
edlugo do sufitu bede miala prasowania hi hi
Witam Was dziewczynki śniegowo 
i obiadkowo !!!! Pączki na bok i coś lekkostrawnego !!!!!!

jadlam suchi ,syn zrobil dla nas 50sztuk ,z ryzu ,krewetek ,lososia ,i jakies kuleczki z marchwi kupil ,wszystko pyszne ,tylko ta cerata okropna ja to tak nazywam to co sie zawija to algi ale smak tego okropny zjadlam 3sztuki ,a czulam sie jakbym zjadla te 50ludzie ,jadlam paleczkami ,oczywiscie cale wklada sie do ust i zjada,zrobil ciasto francuskie z jablkami i karmel pysznosci ,zeby tak mieszkal na miejscu taki zdolny chlopak ,ale moj zazdrosny ,bo jakos we dwoch sie nie lubia hi hi takie to zycie 
Morawka....................witaj na pokładzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już odpoczęłaś trochę ????? Ale wynalazki jadłaś!!!!! No cóż ,my do nich nie przyzwyczajeni.
Schiz................ale nam serwujesz Show muzyczne!!!!!!!!!!!!!!
Rozyczko....................jeszcze się nie pytałam o tą terapię. Nie mam kompletnie czasu!!!!!!!!!!Może na wiosne w maju na swoje urodziny ją zastosuję.!!!!!????? Współczuję Ci z powodu męża,widać że był dobry dla Ciebie !!!!
Niu7nia ...............tak jakoś mi się udało z tym video. Sama się zdziwiłam. Tylko nie wszystkie chcą tak wchodzić.

.... lub jeszcze lepiej wiedzieć to wszystko i cofnąć czas o 24 lata
Chyba bym cyrograf z diabłem podpisała,żeby tak było jak w Twoich słowach powyżej !!!!!!
Trzymaj się i słuchaj co dziewczynki piszą!!! One mają większe doświadczenie życiowe i dobrze Ci doradzą !!!
Nicolle - super ten psiak!!!! Nie ma to jak polskie piosenki!!!!!
Morawa najadła się 'Ceraty" cha,cha !!!!!!
Jovita się dzisiaj nie zgłosiła - pewnie dalej uczy tylko - polskiego czy holenderskiego?????
Do potem!!!!!
![]()
![]()
Jovitko ....................już dawno miałam to napisać !!!!! Wielki Szacun dla Ciebie ,że tak ładnie i bez błędów
piszesz po polsku i że nie zapomniałaś swego ojczystego języka!!!!!!!! Znam takie osoby
co dopiero kilka lat za granicą a jak przyjadą to udają,że niektórych słów nie pamiętają-
błazenada !!!!!!!!!!!!!
A ten bukiet z naszych polskich łąk to dla Ciebie !!!
Morawka..................ja chyba też jadłam tą ceratę??? Syn przywiózł i mówił ,że to gotowe naleśniki. Ludzie!!!
ale mu się nagadałam. Obrzydlistwo,cienkie i takie jak guma !!!!!! Chyba to o tym piszesz?
Hej 50-tki a pamiętacie tą piosenkę???? To były czasy nieeeeeeeee???????
http://polek1.wrzuta.pl/audio/0Jg30JUIg … i_tiki_tak
i słynne majteczki w kropeczki.....
Oj Nicolle miałam wyłączonego kompa - plątałam się po domu i nuciłam : Och jak bardzo cię kocham!!!! Tą Twoją cha,cha!!!!
Fajnie tak przypomnieć sobie stare piosenki Nie??????????????
http://rencistanr5.wrzuta.pl/audio/97YY … _andzelina Niestety znalazłam tylko melodię ale to mi przypomina stare czasy ......Adżelina!!!!! Do potem!!!!!!
tak tak najadlam sie ,to sa specjalne do suchi ,ale wszystkie te skladniki kupic to bym miala na tydzien jedzenia hi hi wiecie co ale to zycie ,czy chlopy sie zmieniaja na baby a my na chlopow ludzie to cos okropnego co moze robic ta menoupauza ,i andropauza ,moj przyjdzie z pracy zje i siada na fotelu i spi ,i tak codziennie a je za dwoch ,brzuch mu wyrosl jakby mial ciaze dwojaka ,ja tak nie moge musze cos robic,czy wasi tez tak maja .........
Oj tak,tak Morawko!!!!!! Znam to i coraz bardziej jestem wkurzona.Przyjdę z pracy a on czeka na obiad-ludzie!!
I codziennie się pyta co mnie ugryzło!!!!! Przy kompie się tylko uspokajam!!
Tv do końca!!! A nie wiem o której wstaje,bo ja wcześnie wychodzę!!! Nawet do miasta nie pójdzie bo za zimno !!!
O Morawa zmieniła awatarek!!!!!Ladny!!!
Nicolle - co do zapominania języka polskiego ; dawno temu oglądałam wywiad w TV z Joanną Pacułą - wtenczas była w Polsce na odwiedzinach - Boże ona przez cały ten wywiad tak łamała polszczyznę - szkoda wspominać!!! ,
,
A taki prof,Brzeźiński ,doradca któregoś Prezydenta ( nie pamiętam w tej chwili którego!) - mieszka w USA lat kilkadziesiąt i jak jest wywiad z nim - to mówi piękną i poprawną polszczyzną!!!! To jest Gość- dyplomata - absolutnie!!!!!
Mój synek też lubi takie różne wynalazki. On sobie sam musi gotować to wymyśla. Jak ma przyjechać to zawsze mu mówię,że ja nie chcę go w kuchni widzieć.Kiedyś jak mi podał listę co mam kupić to tak jak mówisz ja bym tydzień jadła!!!!
Masz rację Schiz!!!! Ja myślę ,że niektórym ta zagranica odbija!!!!! Do tego stopnia żeby swój ojczysty język zapomnieć??? Ale czy myślisz ,że ta Pacuła to Polka z krwi i kości? Może tylko korzenie? U nas nie ma aktorek prawdziwych Polek z dziada pradziada!!!! ?mówię o tym młodszym pokoleniu/ Ja może za dużo czytam ...?????
Morawko - bo chłopy - tacy są- miskę czegoś gęstego i gorącego!!!!! To poprawia humor!!!!! Tak ma mój Syncio!!!!
Ja miałam taki sposób na swojego EKS-a,jak przychodził wypity - dostawał Swoją Michę - kończąc - zasypiał!!!!!!!
Schiz podaję Ci stronę z avatarami 80x80-kobiety.Tam jest 16 stron. Na pewno coś trafisz!!!!!I na pewno Ci wejdzie. Ten Twój jest 50x50-jestem pewna!!!
Nie! Nicolle - ona rodowita Polka przed wyjazdem grała w polskich filmach. Czasami ją pokazują - w tej chwili nie pamiętam żadnego tytułu z nią!!
Znam tą stronę!!!jak pykałam to mi nie wchodzą -nie wiem!!! Może kiedyś się pobawię!!!!!
Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 … 1,748 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024