Witam Was obiadkowo Smacznego !!!!!!

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku
Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 1,748 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam Was obiadkowo Smacznego !!!!!!

Halunia ...........piękne te Twoje kompozycje i Ty też ładnie tam wyszłaś hihi!!!!! Nie pomogę Ci niestety w Two-
ich problemach bo nie znam się. Mi działa tylko ten rynypic i nim się posługuję. Pytaj się Niu7nia
Ona specjalistka od tych spraw. A ten program o którym piszesz nawet nie wiem co to jest.
Jovitka w pracy albo na zakupach jeszcze. Jovitka życzę Ci 150 lat życia/czytałam że na tyle zaprogramowany jest człowiek./ I koniecznie musisz sobie znależć faceta ,żeby powiedzieli że umarłaś z miłości a nie ze starości hihi!!!!! Oj zapomniałabym!!!! Dobra by była z Ciebie pogodynka w tv. Super nam relacjonujesz pogodę w Holandii!!!!!! Jesteśmy przynajmniej na bieżąco. !!!
Niu7nia .............a jaka pogoda u Ciebie? Pisałas ,że jeszcze śnieg pada? U mnie już przestał,może będzie odwilż
A z tą tuszą u Ciebie no ciekawe,ciekawe!!!!! Już Cię wyobrażam jak odśnieżasz haha!!!!! Pługa
nie trzeba !!!!!!!!!!!!!!! A ten obiadek co zrobiłaś to chyba tylkjo dla jakiegoś faceta???????
Schiz.........a Ty o jakim dziecku piszesz????? Ty to raptus jesteś. Wszystko biegiem,biegiem !!!!!Zwolnij trochę!!
A co to Morawka się nie pokazała?????? Jeszcze tego Francuza gości??????
Witam Was, Dziewczynki ... popoludniowo ...
:):)
Niu7nia ... mialam Cie za elegancka kobiete o dobrym smaku ... a Ty nas taaaaak oszukalas ... !!!
Chetnie bym Ci pomogla ... ale ... nie czuje sie na silach, aby Cie zaniesc (400 kg) do salonu fitness ... wybacz ... ![]()
Blagam Cie ... nie jedz wiecej paczkow !!! a najlepiej w ogole nic nie jedz ...
Moje poczucie estetyki zostalo bardzo gleboko zranione i krwawi ... ![]()
wiem, ze powinnam sie obrazic, ale ... dzisiaj mi sie nie chce ... moze innym razem ![]()
Widzialam kilka razy program o tym facecie ... bodajze Meksykanin ... Zalozyl sobie maly sklepik ze spodniami w domu ... i sprzedaje nie ruszajac sie z lozka ... dzieki temu ma duzo kontaktow z ludzmi ... ma przyjaciolke ... chcialby sie ozenic i miec dzieci ... dlatego bardzo chcialby schudnac ...
Niu7nia ... patrz na mnie i cwicz !!! ... ![]()

Nicolle ... ja dawno juz temu czytalam, ze zaprogramowani jestesmy na 140 lat ... no ale teraz czas ogromnie przyspieszyl, wiec moze byc 150 ... i ja mam wlasnie zamiar moj czas wykorzystac do maksa ...
Dziekuje Ci za wspaniala rade ...
hahahahahahahaha
Na 3 m-ce przed wylaczeniem zasilania znajde sobie jakiego mlodzika ... tak z gora 80-dziesiatka ... i sie zakocham ...
wczesniej nie moge, bo mi milosc moze minac ... a poza tym faceci najczesciej skracaja nasz zywot, a nie przedluzaja ... ![]()
Goryl Animated Graphic mówiąc tak Wassup
, Goryl Animated Graphic mówiąc tak Wassup
Uczę sie jak mi się udało to huuuuuurrrrrrra!
Halunia !!!!!!!!!!!! A co Ty za dziady tam tworzysz?????????????
Jovitko co jadłaś dzisiaj na śniadanko i obiad???? Muszę jeść to co i Ty bo też chcę 140 !!!!!!!!!!!!!!!
Tylko nie światło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Schiz...................czy już wylądowałaś po starcie ????????????

No Hey -- Ląduje!!!!! Dziecko nie moje Nicolle - tylko w rodzinie,problem!!!!
Jutro będę miała więcej czasu !!!!! Do Jutra Pa!!!!! Myszki
![]()
Nicolle ... swiatlo to podstawa !!! ...
Oczywiscie nie musisz zyc samym swiatlem, ale swiatlo daje Ci moc ...
a jedzenie ... tluszcz... Na poziomie Chrystusowym nie teskni sie juz za smakami ... nie ma pokus ... ale tego poziomu, niestety, jeszcze nie osiagnelam... Wolno mi jesc, oczywiscie ... ale nie musze jesc, zeby zyc ... to ogromny komfort ...
Wkrotce nasz swiat sie skonczy ... Ziemia wejdzie na wyzszy poziom rozwoju ... rozpocznie sie nowy swiat ... tak dzieje sie co 26.000 lat ... Nastapia kataklizmy ... przetrwa ten, kto moze przezyc w ekstremalnych warunkach ... bez jedzenia ... bez picia ...
ja moge ... to jest wspaniala niezaleznosc ... jesli, oczywiscie, jest taka koniecznosc ...
No coz ... Nicolle ... jesli juz mnie pytasz ... to oczywiscie jako warunek nr 1 ... niepalenie !!!... i zadnych nalogow !!! ...
no i wyeliminowac wszelkie stresy ... i m i e s o ...

na sniadanie zjadlam plasterek zwyklej babki + woda z odrobina mleka ...
na obiad troche kalafiora z wody + marchewka + troche zielonego groszku ... przygrzane z odrobina masla ... innych warzyw nie lubie ... jadlospis ubogi ... ale nie o to chodzi ... potrzebuje troche smaku ... no i moja ulubiona cappuccino ...
z cukrem ... niestety ... ![]()
A tam Jovita - raz się żyje!!!!- tradycji nie można zlekceważyć - 2 pączki - przynajmniej - trzeba wtrząchnąć !!! Absolutnie!!! tak jak mówi Ania Surmacz w Klanie i w rzeczy samej jak potwierdza jej mąż!!!!!Cha,cha, Trzeba robić sobie przyjemności - kto jest Za!!!!!!
Będziemy miały co do zrzucenia- tak jak ten psiak!!!! cha,cha

D O B R A N O C !!!!!!!!!
![]()
Jovitko..................zlituj się !!!!! Przecież takim jedzeniem w anemię się wpędzisz!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie jem dużo /w myśl zasady : nie po to człowiek żyje żeby jeść tylko je żeby żyć/ ale jak mam na coś ochotę to nie ma zmiłuj się. A w tym kalafiorze,marchewce i groszku to pewnie wszystkich witamin i energii nie dostaniesz. I nawet witamin żadnych nie bierzesz??????
Schiz ...
:):) ... no coz ... tradycja ... nie jestem specjalnie przywiazana... a tu, w Holandii tradycji tlustego czwartku czy ostatkow nie ma ... nie ma tez polskich paczkow ... zreszta ja nigdy, nawet jako dziecko, nie przepadalam za paczkami ...
a ostatnio paczki w Polsce tez bardzo sie popsuly ... po co to komu ta gruba warstwa niby lukru, a raczej obrzydliwej, slodkiej mazi ?... ohyda ...
Jestem jak najbardziej za przyjemnosciami ... od czasu do czasu ... pytanie co komu sprawia przyjemnosc ?...
no i warunek, ze nasza przyjemnosc nie moze nikomu szkodzic ... a wiec na pewno nie ... palenie ... bo zatruwamy innych ...
A tak na marginesie ... to ten piesek chyba wlasnie sie odchudzil ... zobacz, jak mu skora wisi ... chyba nigdy sie tak nie pomarszcze, nawet gdy bede miala 150 lat ... ![]()
No nie wiem, co jest ... nie wchodza mi zadne zdjecia ... cos mi sie zablokowalo ... a chcialam Wam przeslac cos, co mnie odpreza ...
:):) szkoda ... ![]()
Wlasnie rozmawialam 3 kwadranse z nowym panem Kubusia ... uklada im sie super ... Kuba juz sie calkowicie przyzwyczail ... ma teraz duzy ogrod do dyspozycji ... i duza radoche ze sniegiem ... Nowy wlasciciel jest strasznie zadowolony ... to najwazniejsze ...
modlilam sie o kogos, kto bedzie dla Kuby dobry i nie wyda go dalej ...za nic w swiecie nie chcialabym, zeby sie Kubus poniewieral ...
ale na szczescie to mu nie grozi ...
Kochana Nicolle ... ja niczego nie potrzebuje !!! ... wszystkiego dostarcza mi SWIATLO !!! a reszta to po prostu dla smaku ... troche golych warzyw z wody z dodatkiem masla ... czasem jakis ziemniaczek ... Boze ... Wy nawet nie wiecie, Dziewczynki, jak smakuje goly ziemniaczek ... DELICJA !!! ... Ostatnio pozwalam sobie na troche slodyczy tzn... ciasta ... no i to cappuccino, ktore slodze ... ale od wiosny koniec ... scisla dieta ... Zreszta... gdy nie jem duzo lepiej sie czuje i mam o wiele wiecej energii ...
A wiesz, Nicolle... ze najwiecej energii zuzywamy wlasnie na trawienie pokarmow ??? ... to naukowo dowiedzione ... ![]()
Kawę capuccino to i ja uwielbiam. Różne smaki. Czarnej nie piję od kilku ładnych lat jak mnie parę razy telepnęło po niej.Normalnie trzęsłam się jak po jakimś derilium.
A Ty wierzysz w te kataklizmy ? Toz to koniec świata byłby i nikt nie przeżyje.No ale każdy może inaczej to sobie tłumaczyć.
A wszystkich wcześniej czy póżniej i tak czeka to samo.To po co sobie żałować ziemskich przyjemności.a po tamtej stronie jeśli wogóle taka jest /ja uważam ,że tam jest nicość/ to będziemy karmić sie światłem.
A tak na prawdę to nikt tego nie wie dokładnie,nawet ksiądz. Jakby wierzył toby nie grzeszył haha!!!!
Ale się opisałam madrości,których i tak nie pojmuję !!!!!
Ojej dziewczynki już 22 ???????!!!!!!!!!!!!! A ja dzisiaj się nie wyspałam i jutro znów do tyłu!!!!
Śpijcie spokojnie Dobrej Nocki!!!!!!!!!!
Jovitko Ty też długo nie siedż. Zresztą Ty możesz bo nie musisz wstawać rano !!!Pozdrowionka !!!!!

Nicolle ... wiekszosc ksiezy to rzemislnicy (zawod) ... a nie artysci (powolanie) ... gdyby byli prawdziwymi duchowymi Mistrzami to by nie grzeszyli ... ![]()
A co do konca swiata ... to wiadomo, ze nasz stary swiat ... czwarty z kolei odchodzi ... i wkrotce nadejdzie piaty swiat ...
W przeszlosci wyginely juz dinozaury i kilka wysoko rozwinietych cywilizacji ... no i nadal nie znalezlismy tego brakujacego ogniwa z teorii Darwina ... tak naprawde to wcale go nie bylo ... po prostu przy tego typu zmianach jak ta, ktora nas czeka ... czesc istot wystarczajaco rozwinieta robi krok do przodu, a pozostala czesc ... sie degraduje ...
Nikt nie potrafi powiedziec, co naprawde sie stanie ... a tak naprawde to ... lepiej, abysmy tego nie wiedzieli ... po co powodowac
panike ... ktora na pewno nic nie pomoze ...
Kalendarz Majow ... nawigatorow czasu ... konczy sie na 21 grudnia 2012 roku ... czyzby to byl tylko przypadek ?...
osobiscie nie wierze w przypadki, ale ... co sie wtedy stanie to ... pozyjemy zobaczymy ... to juz za niecale 3 lata...
Ja wierze w reinkarnacje i niesmiertelnosc duszy ... nie ma nicosci ... cialo (ubranie) zostaje, a my (dusza) przechodzimy dalej ...
Jovito - i dobrze ze odłożyłas obraze uczuc estetycznych na pózniej .
do tego czasu penie wytopie tluszcycho czyli nsadło w meksykańskim słońcu .
Schiz - do jutra nas nie ntgrzymaj tytlko opowoadaj o tym dziecku
Morawka ,Lodyga milcza - dobrze ze Gizela odwiedza nas .
Nicolle - u mnie caly dzień padał drobny suchy snieżek - znowu zrobiło sie odświętnie c zyli biało .
[
Nalezy zdecydowanie odziwelic wiare od księzy .
Ksiąz jest niejako posrednikiem ,wysłannikiem Boga .
Ma okrewslone zadania i cele zktorych niuestety najcześciej bardzo miernie sie wywiązuje ,
Księża winni sluzyc Bogu ,zyc bardzo skromnie tak jak jest w innych wiarach ,
A trymczasem sami swoim postepowaniem zniechęcaja ludzi do wiary +
Sa zywym zaprzeczeniem tego co gloszą.
Mówię cały czas o przedstaweicielach koscioła KAT -olickiego .
Jestem wierząca , srednio praktykująca jak juz pisałam i uważam się za bardzo wartościowego czlowieka
Amen .
Nicolle - teraz dopioero mzauważyłąm nowy awatarek - fajny .Bardziej mi sie podoba a niz ten poprzedni
No tak ... Dziewczynki ... na Was juz czas ... na te, ktore pracuja ... i te ktore nie pracuja, ale naleza do rannych ptaszkow ...
a ja ... ja jestem zdecydowanie ... sowa ... ![]()
Jutro moge sie wylegiwac do woli ... i zamierzam z tego skorzystac ... ![]()
Swiat jest p i e k n y , gdy nie trzeba rano wstawac ... ![]()
D O B R A N O C d o j u t r a ...

Niu7nia ... widze, ze wskoczylas na moment ...
:)
No tak sobie pomyslalam, ze dam Ci jeszcze jedna szanse ...
a moje zranione poczucie estetyki, obmylam, zdezynfekowalam i zalepilam plastrem ...
wiesz ... ze nawet wcale nie boli ... cuda czy co ???... ![]()
Stara lacinska maksyma z czasu Renesansu mowi : Czlowiekiem jestem i nic, co ludzkie nie jest mi obce ...
a "renesans" to bardzo pochlebne slowo ...
Swiat jest tak skonstruowany, ze zawiera sprzecznosci ... jest w nim swiatlo i cien, dobro i zlo, piekno i brzydota ... i udawanie, ze to drugie nie istnieje jest zwyczajnym zaklamaniem ...
Cieszmy sie, ze jestesmy fajne laski ...
Lodyga pracuje... miala sie pojawic ok. 10-tego lutego ... no a Morawka ... to wiadomo ... ma GOSCI !!!...
:)
DUZA BUZKA !!! ...

No Hey - Kobietki!!!!!Jest już środa - jak to leci!!!!!!!
Nicolle - wczoraj mi syn dostarczył tytoń - kurcze mogłam zamówić inny - ten już kiedyś miałam- nie jest mokry- ale wymieszam z tym co mam - bo zafajcyłam- coś smak nie tak - no ale się przyzwyczaję - bo muszę,nie mam innego wyjścia - absolutnie!!!!
O dziecku - na razie przynajmniej nie będę pisać - trudna sprawa!!!- tj. walka o dziecko- dla jego dobra!!! Nic więcej nie napisze!!!
Pa!!!!!! do p o t e m
![]()
Niu7nia !!!! Ty jesteś genialna z tymi obrazkami - ja próbowałam wklejać plik z moim ulubionymi piosenkami - plik mi się wkleił - ale jak pikłam na niego to się nie odtwarzał - może to zrobiłam źle - że bezpośrednio np, z Wrzuty - .Jak będę mieć czas to znowu popróbuję!!!! A teraz zmykam !!!!! Pa!!!! Myszki - kumpele,absolutnie cha,cha
![]()
O Gizelka!!! witam Ciebie i wszystkie po kolei !!!!!!!!
:/
Hej Sąsiadeczki!
Ja juz po porannej gimnastyce.
A Wy?

Sport to zdrowie
![]()
Moje Drogie Koleżanki życzę Wam miłego , dobrego dnia
wyślijcie mi trochę optymizmu ........bo bardzo mi smutno i zle ![]()
chce mi się tylko wyć
:(:(:(: buuuuuuuuuu
nie życzę nikomu takiego życia ......nie mam sił nie mam już sił tak dalej żyć ![]()
Trzymajcie się wspominajcie mnie dobrze dzięki za wszystko Julczysko ![]()
Jovito - uspokoiłas moje wewnętrzne poczucie winy zaznaczam tylko wewnetrzne bo zewnetrze pozostalo bez zmian , I chwała Bogu .
Juz taka jedna tutaj była co to jej nie pasowało poczucie humoru i ..................................zniknęła niczym kamfora . A szkoda
.
Jak by co to przypomne ze to jest forum :"kobiet dojrzałych "
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Julczysko
co ma znaczyć "wspominajcie mnie dobrze " ????????????????????
Nie wiem o co chodzi ale może jakbys uszczknęła rąbka tajemnicy ? to doradziłybyśmy cos ??????
Wiesz .podzielenie sie swoimi "boleściami " z innymi to tez swoista terapuia duszy i częstokroć pomaga ;
Chyba wierzysz w nas bo bywasz i piszesz ....zaufaj nam .
Nie bądz smutna , porozglądaj się .
Swiat naprawde jest piękny z dobrymi ludżmi .
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie

Życie dało mi nieźle w du**ę nie mam już sił ...............
trzymajcie kciuki, wyślijcie mi pozytywną energię........POMÓDLCIE SIĘ ZA MNIE !!!!!!!!!!!!!!!
jestem smutna, samotna i bardzo nieszczęśliwa :
bu buuuuuuuuuuuuuuuuuuu JUlczysko
Dziekuje NIUNIA Dziękuję Wam wszystkim
Wtajcie, Witajcie
:).... Niu7nia, Gizelabarano, Mufinka i Julia24 ...:):):)...
Mufinko ... ja tez juz po gimnastyce ... o b o w i a z k o w o !!! ...

Niu7nia ...
widze, ze mamy wiele wspolnego ... poczucie humoru, pozytywny stosunek do zycia i trudnosci ... no i ... zdrowe pluca ... ![]()

Julia24 ... ciezkie, przykre chwile sa m. in. po to abysmy docenili te radosne, szczesliwe ... bo takie tez sie nam przydarzaja ...
Juz wiele razy powtarzalam te gleboko prawdziwe slowa ze wschodniej przypowiesci ... T O T E Z M I N I E !!! ...
bo nic nie trwa wiecznie ... jedynie nasze zycie ...
Nigdy nie mozemy sie poddawac ani widziec siebie w roli ofiary ...
Czasem lepiej jest machnac reka i przegrac bitwe, ale tylko po to, by ... w y g r a c w o j n e ...
W szkole zycia nie ma drogi na skroty ... jesli nie przerobimy jakies lekcji i uciekniemy ze szkoly ... to po pewnym czasie bedziemy musieli wrocic i odrobic zalegla lekcje w znacznie trudniejszy sposob ... zycie jest wymagajacym nauczycielem i nic nie ujdzie nam na sucho ... nie wymigamy sie ...
A nasz "tornister" n i g d y nie jest ciezszy, niz mozemy udzwignac, bo chodzi tylko o to, zebysmy dali z siebie maksimum,
a nie o to, by nas zniszczyc ...
Czlowiek jest znaczniej silniejszy, niz mu sie to wydaje ...
I odsun od siebie emocje, bo emocje oslabiaja ... mysl tylko o tym, ze m u s i s z przeniesc ten ciezar, musisz usunac go ze swej drogi i isc dalej ...
Julio ... wspieram Cie z cala serdecznoscia ... pamietaj ... nie jestes sama ... jestesmy z Toba !!! ....
A dla Ciebie ... S L O N E C Z K O

Dziekuję Gizelo , Jovitko, i Niuniu za wsparcie i śliczne obrazki ![]()
ale moje życie jest tak popaprane,że juz się bardziej nie da ........
:(:(
i to nie jest walka o zwycięstwo bo tu zwycięsców nie będzie !!!!!!!!!!!!
są sami przegrani !!!!!!!!!!!!!
szkoda ,że ci co ze mną walczą o tym nie wiedzą
:(:(
pa Julka
JULIO MARTWIMY SIĘ O CIEBIE,ODWIEDŹ NAS W 30+.
Kochana Julko
... zwyciestwem nazywam pokonanie trudnosci ... uporanie sie z zadaniem ... zwyciestwem jest pokonanie swoich slabosci ... w tej walce zawsze jest zwyciezca ... i nie ma to nic wspolnego z innymi osobami ...
Chetnie dalabym Ci woreczek, abys mi przyniosla po jednym ziarnku ryzu z kazdego domu, gdzie nigdy nie wydarzylo sie nic zlego ...
Absolutnie nie chce Cie urazic... ale nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej ... i zawsze wydaje sie nam, ze wlasnie my mamy gorzej od innych, ale to najczesciej nie jest prawda ...
Cudza krzywda nie boli ... a czesto nawet o niej nie wiemy, ale to nie znaczy, ze innym jest lekko ...
W ciezkich chwilach mysle np. o tych, ... ktorzy przezyli Oswiecim ... albo o innych, ktorzy przerzyli niewyobrazalne maltretowania ... i wtedy moje problemy robia sie bardzo male i ... bledna ...
Zycie kazdemu daje w d...., na jego miare ... co dla jednego jest ciezkim kopniakiem, dla drugiego moze byc poglaskaniem ...
Nie da sie zmierzyc krzywdy ani bolu ... a nasze doswiadczenia zawsze sa przykrojone na nasza miare ... tzn. tyle mozemy w danym momencie uniesc ...
My Cie wspieramy i Bog Cie wspiera, a reszta ... no coz ... z reszta musisz uporac sie sama ...
Sami jestesmy odpowiedzialni za wszystko, co nas spotyka ... nie w tym wcieleniu to w poprzednich ... to my jestesmy sprawcami ...
Zawsze byl kiedys taki moment ... kiedy czasem niechcacy wcisnelismy nie ten guzik co trzeba i spadla nam kupa gnoju na glowe ...
Zawsze to nasz wlasny paluch cos ruszyl, w cos sie wetknal ... bladzic jest rzecza ludzka ... ale jestesmy doroslymi ludzmi i nie mozemy obwiniac za wszystko innych ...
bo zawsze byl kiedys ten punkt zero, od ktorego wszystko sie zaczelo i tu rodzi sie pytanie ... a gdzie my wtedy bylismy ?...
Posylam Ci, Julio, Boskie Swiatlo... przyjmij i zrob z niego wlasciwy uzytek ...

jestem na chwilke ,mam jeszcze goscia francuza i mam synusia ,swojego mezusia ktory mnie gryzie ,znowu mialam zawroty ,bo wszystko nerwy ,piszcie dziewczynki ,w piatek popisze i normalnie poczytam hi hi
[
[
...
Witaj, Morawko... Witaj ...
:):) no to juz wiemy, ze pewnie jutro goscie odjada, skoro obiecalas wpasc do nas w piatek na dluzej i zdrowo "popoplotkowac" z nami ... liczymy na troche nowinek z kraju zabojadkow no i oczywiscie tych synusiowych ... ![]()
No a teraz relacja pogodowa ...
Wczoraj byl suchy i sloneczny dzien, z odrobinka mrozu ... i takie byly prognozy na najblizsze dni ...
Do 1-szej w nocy bylo sucho... a tu wstaje sobie rano (o 10-tej) i widze ... wszedzie bialo ... a snieg wcale nie pada ...
no i mamy tu znowu zime ...
A oto widok z mojego balkonu o 10.30 ... do tej pory nie zmieniony ... jedynie jezdnia glownej trasy jest teraz troche wyjezdzona przez samochody, wiec prawie nie ma na niej sniegu ... a poza tym wszedzie bialo ...
No i nie ma juz dzieciarni przed szkola ...

Halunia ...
:):) ... klepanie biedy SWIETNE !!! ...
Obysmy, Dziewczynki, zawsze tylko w ten sposob klepaly biede ... to bieda na nic nie zrobi ... ![]()
Hey !!!! no dziewczyny ale fajnie bo dużo do czytania !!!!!
Witam wszystkie!!!!!!A w szczególności sąsiadeczki z cafejki 40+ ; Mufinka i Julka - miło że Tu zaglądacie!!!!!!
Bardzo ładnie wspieracie Julkę!!!!! - Julenko też przesyłam Ci moc energii - bidulko potrzebne Ci to bardzo!!!!!
Czytałam Twoje wcześniejsze wpisy - to,że dom w którym mieszkasz ,będzie sprzedany - to może rozwiąże Twoje sprawy z córkami!!
Jak by to było możliwe - TO wyprowadź się tylko z synciem !!!!One - mądrale niech sobie radzą !!!!! Kiedyś przejrzą na oczy!!!
I pamiętaj Nie ma tego złego - co by na dobre nie Wyszło!!!!!!! i trzymaj się tego!!!!!!
Masz tutaj na wszystkich cafejkach!!! - Duże w s p a r c i e !!!!!
:P:/
Jeny!!!!! Jak nie wyłącze kompa - to nie wyjdę na zakupy!!!!!! Do P o t e m !!!!!! Zmykam
Dla WAS K O T Y S Z E K !!!!!!!miau!!!!! Pa!!!!!
<

Dzisiaj na obiad co kto złapie !!!!!!!
Halunia.....................to w żartach tak napisałam!!!!!Nie znasz tego powiedzenia??????Coś tam jakieś próby ro-
biłaś i ja sobie przypomniałam jak ja różne dziady tworzyłam ucząc się haha!!!!Chyba się
nie gniewasz??????????????? A obrazki Twoje super!!!! Gdzie Wy je wynajdujecie? bo ja
już pomysłu nie mam co w te gogle wpisywac.
Schiz................nigdy nie kupisz tytoniu idealnego i identycznego. Najlepiej robić mieszanki.Każdy inaczej prze-
chowuje i fermentuje tytoń.Ale w sumie za te pieniądze to co wymagać?????????????????????
Jovitko....................wrócę jeszcze do tych naszych wczorajszych tematów. Wiesz - z tą reinkarnacją w którą
wierzysz coś musi być na rzeczy.Ja czasami też się nad nią zastanawiałam.Miałam czasami
takie coś /ale nie tylko ja z tego co wiem/ że byłam pierwszy raz w danym miejscu a
miałam wrażenie ,że skądś już to miejsce znam,że kiedyś tu byłam. Tylko nie podoba mi
się,że nie pamietam kim byłam przed swoim urodzeniem hihihi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A u mnie proszy baaaaardzo drobniutki sniezek ... kanalu nie widac, bo lezy pod warstwa puchowej kolderki ...
Nie uwierzycie, Dziewczynki ... mieszkam na 8-ym pietrze, a dzisiaj musialam juz po raz czwarty czy piaty tej zimy odgarniac snieg przed moimi drzwiami ... ![]()
Moj blok ma korytarze zewnetrzne ... wiec jak wiatr akurat od tej strony wieje, to mam kupe sniegu pod drzwiami ...
Mnie to nie przeszkadza ... mam 3 kroki do klatki, ale dwoje z moich sasiadow chodzi z rolatorkami ... jak ktores sie poslizgnie i zrobi sobie krzywde, to bede go miala na sumieniu ...
Nie mam lopaty, bo nie przewidywalam, ze w bloku bedzie mi potrzebna ...
chachacha ...
Kiedys juz mieszkalam w identycznym bloku i nie mialam takich problemow, ale on stoi wschod-zachod, a moj blok, niestety ... polnoc-poludnie ...
Niecale 2 godz. temu odsniezalam i zobaczcie same, jak napadalo ...

Jovitko.......................załamka normalnie!!!!!!!!!!!!! U nas 10 razy tyle albo i więcej !!!!!!!!!!!!
Julio24. 
..........................poznałam Twoje życie z postów. Nie poddawaj się!!!! Masz synka małego!!! Dla Ciebie najlepsze wyjście to z dzieckiem wyjechać w diabły do swego ojca .Na pewno Ci pomoże na początek a póżniej dasz radę sama.Jesteś obrotna dziewczyna!!!!!

Nicolle ... u Ciebie to sie przynajmniej polowa mojego bloku (mowie o lokatorach
) pozywi ...
A ta reinkarnacja swinki ... to SWIETNE i ... smutne zarazem ...
no ale nas na kielbaske na pewno nie przerobia ... czlowiek nie swinia ... nie jest tak ... smaczny ...
Gdyby nie reinkarnacja ... to jaki sens mialoby nasze zycie ??? ... zadnego !!! ...
Rodzimy sie, szarpiemy, meczymy, czasem sie posmiejemy i czesto w bolach odchodzimy i po co by bylo to wszystko ?...
Komu i czemu mialoby to sluzyc ???...
Swiat jest z taka precyzja skonstruowany, ze nic, absolutnie nic nie dzieje sie w nim bez przyczyny ... a to ze poprzednich naszych wcielen nie pamietamy to... dla nas lepiej ... bo nie jestesmy gotowi, by to wiedziec ...
Ta cala wiedza, cala nasza przeszlosc siedzi w naszej podswiadomosci i czesto nas przesladuje we snie lub w postaci roznych
lekow ...
Dlatego to, co sie nam przydarza jest tylko nasza wina, bo wynika to z naszych uczynkow w poprzednich wcieleniach ... i chociaz teraz jestemy wspaniale to co tu duzo mowic ... nie zawsze bylysmy takie krysztalowe, niestety i wyrzadzilysmy rowniez wiele zlego ... i teraz zycie wystawia nam rachunki, bo to jest jedna wielka ksiegowosc, ktorej nic nie umknie ...
a w ksiegowosci, jak to w ksiegowosci ... jak wiemy ... bilans zawsze musi wyjsc na zero ... ![]()
I mozna plakac, ale ... zaplacic trzeba ... bo czlowiek odpowiedzialny i dojrzaly zawsze placi swoje rachunki ...

a jak komus brakuje kasy to polecam taka sliczna i latwa w hodowli roslinke ... ![]()

[
Gizelabarano....................o jakich Ty obrazkach moich mówisz????? To Wy wklejacie piękne i to ja się pytałam skąd je bierzecie???????
Halunia gdzieś wynajduje ..................
Nicolle ... absolutnie wierze, ze u Was sniegu wiecej ... ale to ostatnie zdjecie to u mnie przed drzwiami na 8-ym pietrze !!! ...
i dopiero co odsniezalam ... a tu w Holandii zima sniegu nie ma wiele ... ta zima jest wyjatkowa ... najstarsi Holendrzy takich opadow sniegu nie pamietaja ...
Cos mi sie ten blok nie podoba ... chyba sie znowu przeprowadze ... samo mieszkanie jest bardzo ladne ... moje ulubione, ale ... blok nie ... ja musze miec kierunek wschod - zachod ... no najchetniej korytarz wewnatrz, tak jak w Polsce ...
Juz znalazlam sobie ladny domek ... tylko nie wiem, gdzie on jest ... ![]()

A ja lecę sobie śledzika zrobić na jutro.Kupiłam takiego z beczki i trochę się moczył.A przez noc się przegryzie z jabłuszkiem i cebulką.
Narka - do potem!!!!!!!!!!!!
No tak domek piękny Jovitko. To gdzieś w ciepłym klimacie bo palmy widzę !!!!!
No cóż ocieplenie klimatu mamy --tak mówią politycy na świecie !!!!! Ale się zbłażnili tym razem hihihi!!!!!
No tak... ja kocham cieplo ... widac ... dusze ciagnie do raju ... ![]()
Witam Wieczorowo !!!!!
Nicolle- z tym tytoniem to masz racje!!!!!!!
Co do tej reinkarnacji - to każda z nas kiedyś na pewno czegoś takiego doświadczyła -tj. zatrzymanie w czasie - będąc gdzieś pierwszy raz ,nagle masz dziwne uczucie , że już tu byłaś!!! to się nazywa : deja vu!!! Skąd My to znamy????
Ja to chyba byłam jakąś chinką a na pewno azjatką cha,cha ... bo jak coś leci w TV na temat tych krajów - to wszystko odkładam i oglądam - absolutnie!!!!!
Zapowiadają wiatry i znowu opady śniegu - czy ta zima się skończy???????
:/
D o b r a n o c !!!!! Myszki !!!! Jutro też jest dzień ..... A wy piszcie ......
K o l o r o w y ch s n ó w !!!!!!! Paaaaaaa!!!!
![]()
Już się obrobiłam.Nawet wiadomości i dziennik obejrzałam.
Gizelabarano ...........................ten programik to podawała Niu7nia.Tak że to nie mój wynalazek.
Parę stron temu pisałyście coś o swoich makijażach?????? Ja byłam wtedy bez kompa i zapomniałam odpowiedzieć. Ja umalowana muszę
być,inaczej czuję się goła. Brwi mam naturalnie wyregulowane i nic z nimi nie muszę robić.Powieki lekko niebieskie,rzęsy podtuszowane ale
bez przesady. Kreska na dolnej powiece. no i trochę różu. Najgorzej z ustami. Nie lubię pomadek -mam wrażenie ,że smalec mam na ustach.Fluid tylko zimą i to minimalnie.
Włosy mam ciemny blond ale je rozjaśniam . Dzisiaj nawet kupiłam farbę Wellaton-rozświetlony jasny blond. maluję sobie sama.
Dzisiaj też kupiłam krem jakiś super działający do twarzy marki Miraculum. Zobaczę co to jest. Przedtem kupowałam avonu kosmetyki............................................ Włosy mam tylko do ramion i podkręcone.
Jak byłam młodsza to rzęsy malowałam na
niebiesko co podkreślało jeszcze bardziej
mój niebieski kolor oczu.]
A to jest mój styl..
Oglądałam 'Barwy...""" No i palę ostatniego ......
Co do kremów - to niby nie jestem uczulona - robiłam testy i nic - używam DOVE - kiedyś syncio kupił do rąk i mi spasował - nie pieką mnie oczy po nich . Dobre są też z ZIAJI - przynajmniej dla mnie. Do de-makijażu też używam ZIAJI mają dobre te kosmetyki!!!!
Konturówka u mnie to brązowa - ta czeska najtańsza no i rewelka są z Maxfaktora - mam niebieską i zieloną są droższe bo ponad 20 zł ale warto kupić - nie rozmazują się!!!I starczają na długo!!!
Maskara to już mam ulubione Rimmel - ostatnio kupiłam sobie Maybeline - reklamowana!!!! a jest beznadziejna - przynajmniej dla mnie!!!! Usta - to mam zawsze przy sobie przynajmniej wazelinkę lub pomadkę ochronną - no bez tego to się nie obejdę!!!!!!!
A teraz już zmykam - Dobrej Nocki!!!!! PA!!!
Schiz ................nie umiem makijażu zmyć jakims mleczkiem. Tylko ciepła woda i mydło w kremie.
Jeśli chodzi o uczulenie to mam taką cerę ,że żaden krem nawet najgorszy mnie nie uczuli. Nie mam na nic alergii- no chyba ,że na niektóre odobniki ludzkie hihi!!!!!
Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 1,748 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024