Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,511 do 3,575 z 113,586 ]

3,511

Odp: Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Witam Was obiadkowo    Smacznego !!!!!!

http://i45.tinypic.com/2z3tp3n.jpg

Zobacz podobne tematy :

3,512

Halunia ...........piękne te Twoje kompozycje i Ty też ładnie tam wyszłaś hihi!!!!! Nie pomogę Ci niestety w Two-
                          ich problemach bo nie znam się. Mi działa tylko ten rynypic i nim się posługuję. Pytaj się Niu7nia
                          Ona specjalistka  od tych spraw. A ten program o którym piszesz nawet nie wiem  co to jest.

Jovitka w pracy albo na zakupach jeszcze. Jovitka życzę Ci 150 lat życia/czytałam że na tyle zaprogramowany jest człowiek./ I koniecznie musisz sobie znależć faceta ,żeby powiedzieli  że umarłaś z miłości a nie ze starości hihi!!!!! Oj zapomniałabym!!!! Dobra by była z Ciebie pogodynka w tv. Super nam relacjonujesz pogodę w Holandii!!!!!! Jesteśmy przynajmniej na bieżąco. !!!

Niu7nia  .............a jaka pogoda u Ciebie? Pisałas ,że jeszcze śnieg pada? U mnie już przestał,może będzie odwilż

A z tą tuszą u Ciebie no ciekawe,ciekawe!!!!! Już Cię wyobrażam jak odśnieżasz haha!!!!! Pługa
                            nie trzeba !!!!!!!!!!!!!!! A ten obiadek co zrobiłaś to chyba tylkjo dla jakiegoś faceta???????

Schiz.........a Ty  o jakim dziecku piszesz????? Ty to raptus jesteś. Wszystko biegiem,biegiem !!!!!Zwolnij trochę!!

A co to Morawka się nie pokazała?????? Jeszcze tego Francuza gości??????

3,513

Witam  Was, Dziewczynki ... popoludniowo ... smile:):) 

Niu7nia ...  mialam Cie za elegancka kobiete o dobrym smaku ... a Ty nas taaaaak  oszukalas ... !!!   
                  Chetnie bym Ci pomogla  ...  ale ... nie czuje sie na silach, aby Cie zaniesc (400 kg) do salonu fitness ... wybacz ...  lol
Blagam Cie ... nie jedz wiecej paczkow !!!  a najlepiej  w ogole nic nie jedz ... 

Moje poczucie estetyki zostalo bardzo gleboko zranione i krwawi ... big_smile
wiem, ze powinnam sie obrazic, ale ... dzisiaj mi sie nie chce ... moze innym razem big_smile

Widzialam kilka razy program o tym facecie ... bodajze Meksykanin ...  Zalozyl sobie maly sklepik ze spodniami w domu ... i sprzedaje nie ruszajac sie z lozka ... dzieki temu ma duzo kontaktow z ludzmi ...  ma przyjaciolke ... chcialby sie  ozenic i miec dzieci ... dlatego bardzo chcialby schudnac ...

Niu7nia ... patrz na mnie i cwicz !!! ...    lol

http://img638.imageshack.us/img638/9092/230ky.jpg

3,514

Nicolle ... ja dawno juz temu czytalam, ze zaprogramowani jestesmy na 140 lat ... no ale teraz czas ogromnie przyspieszyl, wiec moze byc 150 ... i ja mam wlasnie zamiar moj czas wykorzystac do maksa ... 

Dziekuje Ci za wspaniala rade ...  big_smile hahahahahahahaha

Na 3 m-ce przed wylaczeniem zasilania znajde sobie jakiego mlodzika ... tak z gora 80-dziesiatka ... i sie zakocham ...
wczesniej nie moge, bo mi milosc moze  minac ... a poza tym faceci najczesciej skracaja nasz zywot, a nie przedluzaja ... big_smile

3,515

Goryl Animated Graphic mówiąc tak Wassup
,  Goryl Animated Graphic mówiąc tak Wassup

Uczę sie jak mi się udało to huuuuuurrrrrrra!

3,516

Halunia !!!!!!!!!!!! A co Ty za dziady tam tworzysz?????????????

3,517

Jovitko co jadłaś dzisiaj na śniadanko i obiad???? Muszę jeść to co i Ty bo też chcę 140 !!!!!!!!!!!!!!!

Tylko nie światło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3,518 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-02-09 19:42:04)

Schiz...................czy już wylądowałaś po starcie ????????????

http://i45.tinypic.com/qs9uva.jpg

3,519

No Hey -- Ląduje!!!!! Dziecko nie moje Nicolle - tylko w rodzinie,problem!!!!
Jutro będę miała więcej czasu !!!!! Do Jutra Pa!!!!! Myszki   tongue  tongue tongue

3,520 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-02-09 21:52:51)

Nicolle ... swiatlo to podstawa !!! ... big_smile   Oczywiscie nie musisz zyc samym swiatlem, ale swiatlo daje Ci  moc ...
a  jedzenie ... tluszcz...  Na poziomie  Chrystusowym nie teskni sie juz za smakami ...  nie ma pokus ...  ale tego poziomu, niestety, jeszcze nie osiagnelam...  Wolno mi jesc, oczywiscie ...  ale nie musze jesc, zeby zyc ... to ogromny komfort ...
Wkrotce nasz swiat sie skonczy ... Ziemia wejdzie na wyzszy poziom rozwoju ... rozpocznie sie nowy swiat ... tak dzieje sie co 26.000 lat ...  Nastapia kataklizmy ... przetrwa ten, kto moze przezyc w ekstremalnych warunkach ... bez jedzenia ... bez picia ...
ja moge ... to jest wspaniala niezaleznosc ... jesli, oczywiscie, jest taka koniecznosc ... 

No coz ... Nicolle ... jesli juz mnie pytasz ... to oczywiscie jako warunek nr 1 ... niepalenie !!!... i  zadnych nalogow !!! ...
no i  wyeliminowac  wszelkie stresy ...  i  m i e s o ...

http://img136.imageshack.us/img136/9445/idrutu071200030.jpg

na sniadanie zjadlam plasterek zwyklej babki + woda z odrobina mleka ...
na obiad troche kalafiora z wody + marchewka + troche zielonego groszku ... przygrzane z odrobina masla ...  innych warzyw nie lubie ... jadlospis ubogi ... ale nie o to chodzi ... potrzebuje troche smaku ... no i moja ulubiona  cappuccino ... 
z cukrem ... niestety ... smile

3,521 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-02-09 21:52:38)

A tam Jovita - raz się żyje!!!!- tradycji  nie można zlekceważyć - 2 pączki - przynajmniej - trzeba wtrząchnąć !!! Absolutnie!!! tak jak mówi Ania Surmacz w Klanie i w rzeczy samej jak potwierdza jej mąż!!!!!Cha,cha,  Trzeba robić sobie przyjemności - kto jest Za!!!!!!  tongue tongue tongue Będziemy miały co do zrzucenia- tak jak ten psiak!!!! cha,cha

http://i47.tinypic.com/2rx7i2s.jpg

D O B R A N O C !!!!!!!!! hmm hmm hmm tongue tongue

3,522

Jovitko..................zlituj się !!!!! Przecież takim jedzeniem w anemię się wpędzisz!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nie jem dużo /w myśl zasady : nie po to człowiek żyje żeby jeść  tylko je żeby żyć/  ale jak mam na coś ochotę to nie ma zmiłuj się. A w tym kalafiorze,marchewce i groszku to pewnie wszystkich witamin i energii nie dostaniesz. I nawet witamin żadnych nie bierzesz??????

3,523 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-02-09 22:46:43)

Schiz ... smile:):) ...  no coz ... tradycja ...  nie jestem specjalnie przywiazana...  a tu,  w Holandii tradycji tlustego czwartku czy ostatkow nie ma ...   nie ma tez polskich paczkow ... zreszta ja nigdy, nawet jako dziecko, nie przepadalam za paczkami ... 
a ostatnio paczki w Polsce tez bardzo sie popsuly ...  po co to komu ta gruba warstwa niby lukru, a raczej obrzydliwej, slodkiej mazi ?... ohyda ...

Jestem jak najbardziej za przyjemnosciami ... od czasu do czasu ...  pytanie co komu sprawia przyjemnosc ?...
no i warunek, ze nasza przyjemnosc nie moze nikomu szkodzic ... a wiec na pewno nie ... palenie ... bo zatruwamy innych ...

A tak na marginesie ... to ten piesek chyba wlasnie sie odchudzil ... zobacz, jak mu skora wisi ... chyba nigdy sie tak nie pomarszcze, nawet gdy bede miala 150 lat ...   big_smile

No nie wiem, co jest  ... nie wchodza mi zadne zdjecia ... cos mi sie zablokowalo ... a chcialam Wam przeslac cos, co mnie odpreza ...  smile:):)   szkoda ...   smile

Wlasnie rozmawialam 3 kwadranse z nowym panem Kubusia ... uklada im sie super ... Kuba juz sie calkowicie przyzwyczail ... ma teraz duzy ogrod do dyspozycji ...   i duza radoche ze sniegiem ...   Nowy wlasciciel jest strasznie zadowolony  ... to najwazniejsze ...
modlilam sie o kogos, kto bedzie dla Kuby dobry i nie wyda go dalej ...za nic w swiecie nie chcialabym, zeby sie Kubus poniewieral ...
ale na szczescie to mu nie grozi ...  smile:):)

3,524

Kochana Nicolle ... ja niczego nie potrzebuje  !!! ...  wszystkiego  dostarcza mi  SWIATLO !!!   a reszta to po prostu dla smaku ... troche golych warzyw z wody z dodatkiem masla ... czasem  jakis ziemniaczek ... Boze ... Wy nawet nie wiecie, Dziewczynki, jak smakuje goly ziemniaczek ...  DELICJA  !!! ...  Ostatnio pozwalam sobie na troche slodyczy tzn... ciasta ... no i to cappuccino, ktore slodze ... ale od wiosny koniec ... scisla dieta ...   Zreszta... gdy nie jem duzo lepiej sie czuje i mam o wiele wiecej energii ...
A wiesz, Nicolle... ze najwiecej energii zuzywamy wlasnie na trawienie pokarmow ??? ... to naukowo dowiedzione ...  smile

3,525

Kawę capuccino to i ja uwielbiam. Różne smaki. Czarnej nie piję od kilku ładnych lat jak mnie parę razy telepnęło po niej.Normalnie trzęsłam się jak po jakimś derilium.

A Ty wierzysz w te kataklizmy ? Toz to  koniec świata byłby i nikt nie przeżyje.No ale każdy może inaczej to sobie tłumaczyć.
A wszystkich wcześniej czy póżniej i tak czeka to samo.To po co sobie żałować ziemskich przyjemności.a po tamtej stronie jeśli wogóle taka jest /ja uważam ,że tam jest nicość/  to będziemy karmić sie światłem.
A tak na prawdę to nikt  tego nie wie dokładnie,nawet ksiądz. Jakby wierzył toby nie grzeszył haha!!!!
Ale się opisałam madrości,których i tak nie pojmuję !!!!!

3,526 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-02-09 23:06:02)

Ojej dziewczynki już  22   ???????!!!!!!!!!!!!! A ja dzisiaj się nie wyspałam i jutro znów do tyłu!!!!

Śpijcie spokojnie    Dobrej Nocki!!!!!!!!!!

Jovitko Ty też długo nie siedż. Zresztą  Ty możesz bo nie musisz wstawać rano  !!!Pozdrowionka !!!!!

http://i50.tinypic.com/29xhvrm.gif

3,527

Nicolle ... wiekszosc ksiezy to rzemislnicy  (zawod) ... a nie artysci (powolanie) ... gdyby byli prawdziwymi duchowymi Mistrzami to by nie grzeszyli ...  smile
A co do konca swiata ... to wiadomo, ze nasz stary swiat ... czwarty z kolei odchodzi ... i wkrotce nadejdzie piaty swiat ...
W przeszlosci wyginely juz dinozaury  i kilka wysoko rozwinietych cywilizacji ... no i nadal nie znalezlismy tego brakujacego ogniwa z teorii Darwina ... tak naprawde to wcale go nie bylo ... po prostu przy tego typu zmianach jak ta, ktora nas czeka ... czesc istot wystarczajaco rozwinieta robi krok do przodu, a pozostala czesc ...  sie degraduje ...
Nikt nie potrafi powiedziec, co naprawde sie stanie ... a tak naprawde to ... lepiej, abysmy tego nie wiedzieli ... po co powodowac
panike ... ktora na pewno nic nie pomoze ... 
Kalendarz Majow ... nawigatorow czasu ...  konczy sie na 21 grudnia 2012 roku ... czyzby  to byl tylko przypadek ?...
osobiscie nie wierze w przypadki, ale ... co sie wtedy stanie to ... pozyjemy zobaczymy ... to juz za niecale 3 lata...
Ja wierze w reinkarnacje i niesmiertelnosc duszy ... nie ma nicosci ... cialo (ubranie) zostaje, a my (dusza) przechodzimy dalej ...  smile:):)

3,528

Jovito -  i dobrze ze odłożyłas  obraze uczuc estetycznych na pózniej .
             do tego czasu penie  wytopie tluszcycho czyli nsadło w meksykańskim słońcu .

Schiz -  do jutra nas nie ntgrzymaj tytlko opowoadaj o tym dziecku

Morawka ,Lodyga  milcza  - dobrze ze Gizela  odwiedza  nas .

Nicolle - u mnie caly dzień padał drobny suchy snieżek - znowu zrobiło sie odświętnie c zyli  biało .

[http://i49.tinypic.com/bgpf0p.gif

3,529

To animacja z tego linku co Wam podałam poarę dni wczesniej ..   .
          Bardzo proste  do nauczenia sie .
http://img1.vpx.pl/up/20100209/8030c75e6e30edefb205633332177cfa60.gif

3,530

Nalezy zdecydowanie odziwelic wiare od księzy .
Ksiąz jest niejako posrednikiem    ,wysłannikiem Boga .
Ma okrewslone zadania i cele zktorych niuestety najcześciej  bardzo miernie sie wywiązuje ,
Księża winni sluzyc Bogu ,zyc  bardzo skromnie tak jak jest w innych wiarach ,
A trymczasem  sami swoim postepowaniem zniechęcaja ludzi do wiary +
Sa zywym zaprzeczeniem tego co gloszą.
      Mówię cały czas o przedstaweicielach koscioła KAT -olickiego .
  Jestem wierząca , srednio praktykująca jak juz pisałam i uważam się za bardzo wartościowego czlowieka
Amen .

3,531 Ostatnio edytowany przez niu7nia (2010-02-09 23:33:30)

Rozpisałam się   - nie widze  nie slysze  nikogo  .zatem i ja zwijam  żagle i
udaje się   na pięterko do alkowy
http://img1.vpx.pl/up/20100209/1280841_dobranoc___elf33.gif

3,532

Nicolle - teraz dopioero mzauważyłąm nowy awatarek - fajny .Bardziej mi sie  podoba a niz ten poprzedni

3,533

No tak ... Dziewczynki ... na Was juz czas ... na  te, ktore pracuja ... i te ktore nie pracuja, ale naleza do rannych ptaszkow ...
a ja ... ja jestem zdecydowanie ... sowa ...  smile

Jutro moge sie wylegiwac do woli ... i zamierzam z tego skorzystac ... smile
Swiat jest  p i e k n y , gdy nie trzeba rano wstawac ... big_smile

D O B R A N O C        d o   j u t r a ...  smile:):)

http://img534.imageshack.us/img534/5300/dzidziusspioryginalnyms.jpg
http://img94.imageshack.us/img94/8089/glitterline018.gif

Niu7nia ... widze, ze wskoczylas na moment ... smile:)

No tak sobie pomyslalam, ze dam Ci jeszcze jedna szanse ...  lol   a moje zranione poczucie estetyki, obmylam, zdezynfekowalam i zalepilam plastrem ...  big_smile   wiesz ... ze nawet wcale nie boli ... cuda czy co ???...    lol

Stara lacinska maksyma z czasu Renesansu mowi :  Czlowiekiem jestem i nic, co ludzkie nie jest mi obce ... 
a  "renesans" to bardzo pochlebne slowo ...

Swiat jest tak skonstruowany, ze zawiera sprzecznosci ... jest w nim swiatlo i cien, dobro i zlo, piekno i brzydota ... i udawanie, ze to drugie nie istnieje jest zwyczajnym zaklamaniem ... smile:):)
Cieszmy sie, ze jestesmy fajne laski ... smile:):)

Lodyga pracuje... miala sie pojawic ok. 10-tego lutego ... no a Morawka ... to wiadomo ... ma GOSCI !!!...  smile:)

DUZA  BUZKA !!! ...

http://img713.imageshack.us/img713/2879/10661245373070epwja.jpg

3,534 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-02-10 09:41:52)

No Hey - Kobietki!!!!!Jest już środa - jak to leci!!!!!!!

Nicolle - wczoraj mi syn dostarczył tytoń - kurcze mogłam zamówić inny - ten już kiedyś miałam- nie jest mokry- ale wymieszam z tym co mam - bo zafajcyłam- coś smak nie tak - no ale się przyzwyczaję - bo muszę,nie mam innego wyjścia - absolutnie!!!!

O dziecku - na razie przynajmniej nie będę pisać - trudna sprawa!!!- tj. walka o dziecko- dla jego dobra!!! Nic więcej nie napisze!!!

http://i49.tinypic.com/a5pa1.jpg      Pa!!!!!! do  p o t e m      hmm  hmm  hmm

3,535

Witamhttp://www.iv.pl/images/rbsxkr1f2y1wejizang.jpeg

3,536 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-02-10 09:59:49)

Niu7nia !!!! Ty jesteś genialna z tymi obrazkami - ja próbowałam wklejać plik z moim ulubionymi piosenkami - plik mi się wkleił - ale jak pikłam na niego to się nie odtwarzał - może to zrobiłam źle - że bezpośrednio np, z Wrzuty - .Jak będę mieć czas to znowu popróbuję!!!! A teraz zmykam !!!!! Pa!!!! Myszki - kumpele,absolutnie cha,cha    tongue tongue tongue

O Gizelka!!! witam Ciebie i wszystkie po kolei !!!!!!!!  hmm:/

3,537

Hej Sąsiadeczki!

Ja juz po porannej gimnastyce.

A Wy?

http://images.cjb.net/95a20.gif

Sport to zdrowie smile smile

3,538

Moje Drogie Koleżanki  życzę Wam miłego , dobrego dnia smile

wyślijcie mi trochę optymizmu ........bo bardzo mi smutno i zle sad

chce mi się tylko wyć sad:(:(:(: buuuuuuuuuu

nie życzę nikomu takiego życia ......nie mam sił nie mam już sił tak dalej żyć sad

Trzymajcie się wspominajcie mnie dobrze dzięki za wszystko Julczysko sad

3,539

Jovito - uspokoiłas  moje wewnętrzne poczucie winy zaznaczam tylko wewnetrzne  bo zewnetrze pozostalo bez zmian , I chwała Bogu .
                 Juz taka jedna tutaj była co to jej  nie pasowało poczucie humoru i ..................................zniknęła    niczym kamfora . A szkoda   
.
                        Jak by co  to przypomne ze to jest forum :"kobiet dojrzałych "
                       hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
http://i47.tinypic.com/2hmgi2e.gif

3,540

Julczysko
                    co ma znaczyć "wspominajcie mnie dobrze "  ????????????????????
                     Nie wiem o co chodzi ale może  jakbys uszczknęła rąbka tajemnicy ? to doradziłybyśmy cos ??????
                 Wiesz   .podzielenie sie swoimi "boleściami " z innymi to tez swoista terapuia duszy i częstokroć pomaga ;

Chyba wierzysz w nas  bo bywasz  i piszesz ....zaufaj nam .
                       Nie bądz smutna , porozglądaj się .
Swiat naprawde  jest piękny z dobrymi ludżmi .

Pozdrawiam Cię     bardzo serdecznie

http://i48.tinypic.com/mjv1oz.gif

3,541

Życie dało mi nieźle w du**ę  nie mam już sił ...............

trzymajcie kciuki, wyślijcie mi pozytywną energię........POMÓDLCIE SIĘ ZA MNIE !!!!!!!!!!!!!!!

jestem smutna, samotna i bardzo nieszczęśliwa :

bu buuuuuuuuuuuuuuuuuuu  JUlczysko

Dziekuje NIUNIA Dziękuję Wam wszystkim

3,542

Julia24 kciuki trzymam ale troszke weselej patrz na świat i ludzi którzy Cię otaczają sa napewno tobie przychylni i musisz wierzyc że będzie dobrzehttp://www.iv.pl/images/jkk1vrxkl94nys9379g.gif

3,543

Wtajcie, Witajcie  smile:).... Niu7nia, Gizelabarano, Mufinka i Julia24 ...:):):)...

Mufinko ... ja tez juz po gimnastyce ...  o b o w i a z k o w o  !!! ...

http://img204.imageshack.us/img204/2588/mik122091100061.jpg

Niu7nia ...
widze, ze mamy wiele wspolnego ...  poczucie humoru, pozytywny stosunek do zycia i trudnosci ... no i ... zdrowe pluca ... lol

http://img62.imageshack.us/img62/7743/147qk.jpg

Julia24 ...   ciezkie, przykre chwile sa  m. in. po to abysmy docenili te radosne, szczesliwe ... bo takie tez sie nam przydarzaja ...
Juz wiele razy powtarzalam te gleboko prawdziwe slowa ze wschodniej przypowiesci ... T O    T E Z    M I N I E   !!! ...
bo nic nie trwa wiecznie ... jedynie nasze zycie ...
Nigdy nie mozemy sie poddawac ani widziec siebie w roli ofiary ...
Czasem lepiej jest machnac reka i przegrac bitwe, ale tylko po to, by ... w y g r a c   w o j n e ...

W szkole zycia nie ma drogi na skroty ... jesli nie przerobimy jakies lekcji i uciekniemy ze szkoly ... to po pewnym czasie bedziemy musieli wrocic i odrobic zalegla lekcje w znacznie trudniejszy sposob ... zycie jest wymagajacym nauczycielem i nic nie ujdzie nam na sucho ... nie wymigamy sie ...
A nasz  "tornister" n i g d y nie jest ciezszy, niz mozemy udzwignac, bo chodzi tylko o to, zebysmy dali z siebie maksimum,
a nie o to, by nas zniszczyc ...
Czlowiek jest znaczniej silniejszy, niz mu sie to wydaje ...
I odsun od siebie emocje, bo emocje oslabiaja ...  mysl tylko o tym, ze  m u s i s z przeniesc ten ciezar,  musisz usunac go ze swej drogi i  isc  dalej ...  smile:):)

Julio ... wspieram Cie z cala serdecznoscia ... pamietaj ...  nie jestes sama ...   jestesmy  z Toba  !!! .... smile:):)

A dla Ciebie ...  S L O N E C Z K O   smile:):)

http://img59.imageshack.us/img59/8770/9kyudz.gif

3,544 Ostatnio edytowany przez Julia24 (2010-02-10 12:50:23)

Dziekuję  Gizelo , Jovitko, i Niuniu  za wsparcie i śliczne obrazki smile

ale moje życie jest tak popaprane,że juz się bardziej nie da ........ sad:(:(

i to nie jest walka o zwycięstwo bo tu zwycięsców nie będzie !!!!!!!!!!!!

są sami przegrani !!!!!!!!!!!!!

szkoda ,że ci co ze mną walczą o tym nie wiedzą sad:(:(

pa Julka

3,545 Ostatnio edytowany przez GORKA (2010-02-10 12:58:26)

JULIO MARTWIMY SIĘ O CIEBIE,ODWIEDŹ NAS W 30+.

3,546

Kochana Julko smile...  zwyciestwem nazywam pokonanie trudnosci ... uporanie sie z zadaniem ... zwyciestwem jest pokonanie swoich slabosci ...  w tej walce zawsze jest zwyciezca ...   i nie ma to nic wspolnego z innymi osobami ...

Chetnie dalabym Ci woreczek, abys mi przyniosla  po jednym ziarnku ryzu z kazdego domu, gdzie nigdy nie wydarzylo sie nic zlego ...

Absolutnie nie chce Cie urazic... ale nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej ... i zawsze wydaje sie nam, ze wlasnie my mamy gorzej od innych, ale to najczesciej nie jest prawda ...
Cudza krzywda nie boli ... a czesto nawet o niej nie wiemy, ale to nie znaczy, ze innym jest lekko ...

W ciezkich chwilach mysle np. o tych, ... ktorzy przezyli Oswiecim ... albo o innych, ktorzy przerzyli niewyobrazalne maltretowania ... i wtedy moje problemy robia sie bardzo male i ... bledna ...

Zycie kazdemu daje w d...., na jego miare ... co dla jednego jest ciezkim kopniakiem, dla drugiego moze byc poglaskaniem ...
Nie da sie zmierzyc krzywdy ani bolu ... a nasze doswiadczenia zawsze sa przykrojone na nasza miare ... tzn. tyle mozemy w danym momencie uniesc ...

My Cie wspieramy i Bog Cie wspiera, a reszta  ... no coz ... z reszta musisz uporac sie sama ...

Sami jestesmy odpowiedzialni za wszystko, co nas spotyka ... nie w tym wcieleniu to w poprzednich ...  to my jestesmy sprawcami ...

Zawsze byl kiedys taki moment ... kiedy czasem niechcacy wcisnelismy nie ten guzik co trzeba i spadla nam kupa gnoju na glowe ...
Zawsze  to nasz wlasny paluch cos ruszyl, w cos sie wetknal ...   bladzic jest rzecza ludzka ... ale jestesmy doroslymi ludzmi i nie mozemy obwiniac  za wszystko  innych ...
bo zawsze byl kiedys ten punkt zero, od ktorego wszystko sie zaczelo i tu rodzi sie pytanie ... a gdzie my wtedy bylismy ?...

Posylam Ci, Julio,   Boskie Swiatlo...  przyjmij i zrob z niego  wlasciwy uzytek ... smile:):)

http://img62.imageshack.us/img62/9445/idrutu071200030.jpg

3,547

jestem na chwilke ,mam jeszcze goscia francuza i mam synusia ,swojego mezusia ktory mnie gryzie ,znowu mialam zawroty ,bo wszystko nerwy ,piszcie dziewczynki ,w piatek popisze i normalnie poczytam hi hi

3,548 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 21:48:01)

[

3,549 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 21:48:28)

[

3,550 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 21:49:32)

...

3,551

Witaj, Morawko...  Witaj ...  smile:):)  no to juz wiemy, ze pewnie jutro goscie odjada, skoro obiecalas wpasc do nas w piatek na dluzej i zdrowo "popoplotkowac" z nami ... liczymy na troche nowinek z kraju zabojadkow no i oczywiscie tych synusiowych ...  big_smile

No a teraz relacja pogodowa ...

Wczoraj byl suchy i sloneczny dzien, z odrobinka mrozu ... i takie byly prognozy na  najblizsze dni ... 
Do 1-szej w nocy bylo sucho... a tu wstaje sobie rano (o 10-tej) i widze ... wszedzie bialo ... a snieg wcale nie pada ...
no i mamy tu znowu zime ...

A oto widok z mojego balkonu o 10.30 ... do tej pory nie zmieniony ... jedynie jezdnia glownej trasy jest teraz troche wyjezdzona przez samochody, wiec prawie nie ma na niej sniegu ... a poza tym wszedzie bialo ...
No i nie ma juz dzieciarni przed szkola ...

http://img704.imageshack.us/img704/2812/stadskanaalzima004male.jpg

http://img641.imageshack.us/img641/9200/stadskanaalzima003.jpg

Halunia ... smile:):)  ...    klepanie biedy SWIETNE !!!  ...  big_smile     
Obysmy, Dziewczynki,  zawsze tylko w ten sposob klepaly biede ... to bieda na nic nie zrobi ...   lol

3,552

Hey !!!! no dziewczyny ale fajnie bo dużo do czytania !!!!!

Witam wszystkie!!!!!!A w szczególności sąsiadeczki  z cafejki 40+ ; Mufinka i Julka - miło że Tu zaglądacie!!!!!!

Bardzo ładnie wspieracie Julkę!!!!! - Julenko  też przesyłam Ci moc energii -  bidulko potrzebne Ci to bardzo!!!!!

Czytałam Twoje wcześniejsze wpisy - to,że dom w którym mieszkasz ,będzie sprzedany - to może rozwiąże Twoje sprawy z córkami!!
Jak by to było możliwe - TO wyprowadź się tylko z synciem !!!!One - mądrale niech sobie radzą !!!!! Kiedyś przejrzą na oczy!!!
I pamiętaj Nie ma tego złego - co by na dobre nie Wyszło!!!!!!! i trzymaj się tego!!!!!!

http://i46.tinypic.com/29cl7ht.jpg          Masz tutaj na wszystkich cafejkach!!! - Duże w s p a r c i e !!!!! tongue:P:/

3,553

Jeny!!!!! Jak nie wyłącze kompa - to nie wyjdę na zakupy!!!!!!  Do    P o t e m  !!!!!!   Zmykam

http://i47.tinypic.com/fz3x5e.jpg Dla WAS   K O T Y S Z E K  !!!!!!!miau!!!!!  Pa!!!!!

3,554 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 21:46:06)

<

3,555 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-02-10 18:07:18)

http://i45.tinypic.com/syngb9.gif

Dzisiaj na obiad co kto złapie !!!!!!!http://i46.tinypic.com/6f5bvk.jpg

3,556 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-02-10 18:48:40)

Halunia.....................to w żartach tak napisałam!!!!!Nie znasz tego powiedzenia??????Coś tam jakieś próby ro-
                                    biłaś i ja sobie przypomniałam jak ja różne dziady tworzyłam ucząc się haha!!!!Chyba się
                                    nie gniewasz??????????????? A obrazki Twoje super!!!! Gdzie Wy je wynajdujecie? bo ja
                                    już pomysłu nie mam co w te gogle wpisywac.

3,557

Schiz................nigdy nie kupisz tytoniu idealnego i identycznego. Najlepiej robić mieszanki.Każdy inaczej prze-
                          chowuje i fermentuje tytoń.Ale w sumie za te pieniądze to co wymagać?????????????????????

Jovitko....................wrócę jeszcze do tych naszych wczorajszych tematów. Wiesz - z tą reinkarnacją w którą
                                   wierzysz coś musi być na rzeczy.Ja czasami też się nad nią zastanawiałam.Miałam czasami
                                   takie coś /ale nie tylko ja z tego co wiem/ że byłam  pierwszy raz w danym miejscu  a
                                   miałam wrażenie ,że skądś już to miejsce znam,że kiedyś tu byłam. Tylko nie podoba mi
                                   się,że nie pamietam kim byłam przed swoim urodzeniem hihihi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://i45.tinypic.com/s4c23d.jpg

3,558

A u mnie proszy baaaaardzo  drobniutki sniezek ...  kanalu nie widac, bo lezy pod warstwa puchowej kolderki ...

Nie uwierzycie, Dziewczynki ...  mieszkam na 8-ym pietrze, a dzisiaj musialam juz po raz czwarty czy piaty tej zimy  odgarniac snieg przed moimi drzwiami ...  big_smile
Moj blok ma korytarze zewnetrzne ... wiec jak wiatr akurat od tej strony wieje, to mam kupe sniegu pod drzwiami ...
Mnie to nie przeszkadza ... mam 3 kroki do klatki, ale dwoje z moich sasiadow chodzi z rolatorkami ... jak ktores sie poslizgnie i zrobi sobie krzywde, to bede go miala na sumieniu ...
Nie mam  lopaty, bo nie przewidywalam, ze w bloku bedzie mi potrzebna ...  big_smile  chachacha ... 
Kiedys juz mieszkalam w identycznym bloku i nie mialam takich problemow, ale on stoi wschod-zachod, a moj blok, niestety ...   polnoc-poludnie ...

Niecale 2 godz. temu odsniezalam i zobaczcie same,  jak napadalo ...

http://img684.imageshack.us/img684/57/mojemieszkaniegalerij00.jpg

3,559

Jovitko.......................załamka normalnie!!!!!!!!!!!!! U nas 10 razy tyle albo i więcej !!!!!!!!!!!!

3,560 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-02-10 18:44:45)

Julio24.                                       http://i48.tinypic.com/2ag242g.gif
..........................poznałam Twoje życie z postów.  Nie poddawaj się!!!! Masz synka małego!!! Dla Ciebie najlepsze wyjście  to z dzieckiem wyjechać w diabły do swego ojca .Na pewno Ci pomoże na początek a póżniej dasz radę sama.Jesteś obrotna dziewczyna!!!!!

http://i46.tinypic.com/oh62rk.gif

3,561

Nicolle ...  u Ciebie to sie przynajmniej polowa mojego bloku  (mowie o lokatorach big_smile) pozywi ...   smile:):)

A ta reinkarnacja swinki ... to SWIETNE  i  ... smutne zarazem ...  big_smile  no ale nas na kielbaske na pewno nie przerobia ... czlowiek nie swinia ... nie jest tak ... smaczny ...   big_smile

Gdyby nie reinkarnacja ... to jaki sens mialoby nasze zycie ??? ... zadnego !!! ...
Rodzimy sie, szarpiemy, meczymy, czasem sie posmiejemy i czesto w bolach odchodzimy i po co by bylo to wszystko ?...
Komu i czemu mialoby to sluzyc ???...
Swiat jest z taka precyzja skonstruowany, ze nic, absolutnie nic nie dzieje sie w nim bez przyczyny ...   a to ze poprzednich naszych wcielen nie pamietamy to... dla nas lepiej ...  bo nie jestesmy gotowi, by to wiedziec ... 
Ta cala wiedza, cala nasza przeszlosc siedzi w naszej podswiadomosci i czesto nas przesladuje we snie lub w postaci roznych
lekow ...
Dlatego to, co sie nam przydarza jest tylko nasza wina, bo wynika to z naszych uczynkow w poprzednich wcieleniach ... i chociaz teraz jestemy wspaniale to co tu duzo mowic ... nie zawsze bylysmy takie krysztalowe, niestety i wyrzadzilysmy rowniez wiele zlego ... i teraz zycie wystawia nam rachunki, bo to jest jedna wielka ksiegowosc, ktorej nic  nie umknie ...
a w ksiegowosci, jak to w ksiegowosci ... jak wiemy ...  bilans zawsze musi wyjsc na zero ... big_smile
I mozna plakac, ale  ... zaplacic trzeba ...  bo czlowiek odpowiedzialny i dojrzaly zawsze placi swoje rachunki ...

http://img17.imageshack.us/img17/499/minizs.jpg

a jak komus brakuje kasy to polecam taka sliczna i latwa w hodowli roslinke ...    lol

http://img715.imageshack.us/img715/5710/dkapp12060600086.jpg

3,562

Miła Nicolle może zdradzisz nam strone z tak pieknymi obrazkami ,a co do Juil 24 dziewczyno trzymaj sie i pisz a my wszystko odczytamy i bedzie Tobie lżej a może jakąs dobra rada Cie poratujemy mysle że możesz liczyc na nas -pozdrawiam http://www.iv.pl/images/1wdtgogsk95pf7afwg9r.gif

3,563 Ostatnio edytowany przez Halunia (2010-03-12 21:47:07)

[

3,564

Nicolle juz doszlam super program http://www.iv.pl/images/louett7kapnke2bw6li.gif

3,565

Haluniu nie Ty jedna mnie tez dwa obrazki nie zawsze wchodza pahttp://www.iv.pl/images/hdf2twcx1bowt9zbduo6.gif

3,566

Gizelabarano....................o jakich Ty obrazkach moich mówisz????? To Wy wklejacie piękne i to ja się pytałam skąd je bierzecie???????
                                        Halunia gdzieś wynajduje ..................

3,567

Nicolle ... absolutnie  wierze, ze u Was sniegu wiecej ... ale to ostatnie zdjecie to u mnie przed drzwiami na 8-ym pietrze !!! ...  big_smile i dopiero co odsniezalam ...   a tu w Holandii zima sniegu nie ma wiele ... ta zima jest wyjatkowa ... najstarsi Holendrzy takich opadow sniegu nie pamietaja ...   
Cos mi sie ten blok nie podoba ... chyba sie znowu przeprowadze ... samo mieszkanie jest bardzo ladne ... moje ulubione, ale ... blok nie  ... ja musze miec kierunek wschod - zachod ... no najchetniej korytarz wewnatrz, tak jak w Polsce ...

Juz znalazlam sobie ladny domek ... tylko nie wiem, gdzie on jest ...  big_smile

http://img200.imageshack.us/img200/6188/whitekrechet061100005.jpg

3,568

A ja lecę sobie śledzika zrobić na jutro.Kupiłam takiego z beczki i trochę się moczył.A przez noc się przegryzie z jabłuszkiem i cebulką. 

Narka - do potem!!!!!!!!!!!!

3,569

No tak domek piękny Jovitko. To gdzieś w ciepłym klimacie bo palmy widzę !!!!!

No cóż  ocieplenie klimatu mamy  --tak mówią  politycy na świecie !!!!! Ale się zbłażnili tym razem hihihi!!!!!

3,570

No tak... ja kocham cieplo ... widac ...  dusze ciagnie do raju ... big_smile

3,571

Witam Wieczorowo !!!!!

Nicolle- z tym tytoniem to masz racje!!!!!!!
Co do tej reinkarnacji - to każda z nas kiedyś na pewno czegoś takiego doświadczyła -tj. zatrzymanie w czasie - będąc gdzieś pierwszy raz ,nagle masz dziwne uczucie , że już tu byłaś!!! to się nazywa : deja vu!!! Skąd My to znamy????
Ja to chyba byłam jakąś chinką a na pewno azjatką  cha,cha  ... bo jak coś leci w TV na temat tych krajów - to wszystko odkładam i oglądam - absolutnie!!!!!
Zapowiadają wiatry i znowu opady śniegu - czy ta zima się skończy??????? hmm:/

3,572

D o b r a n o c   !!!!! Myszki !!!! Jutro też jest dzień ..... A wy piszcie ......

K o l o r o w y ch     s n ó w    !!!!!!!     Paaaaaaa!!!! hmm tongue

3,573 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-02-10 22:01:39)

Już się obrobiłam.Nawet  wiadomości i dziennik obejrzałam.

Gizelabarano  ...........................ten programik to  podawała  Niu7nia.Tak że to nie mój  wynalazek.

Parę stron temu pisałyście coś o swoich makijażach?????? Ja byłam wtedy bez kompa i  zapomniałam odpowiedzieć. Ja umalowana muszę
być,inaczej czuję się goła. Brwi mam  naturalnie wyregulowane i nic z nimi nie muszę robić.Powieki lekko niebieskie,rzęsy  podtuszowane  ale
bez przesady. Kreska na dolnej powiece. no i trochę różu. Najgorzej z ustami. Nie lubię pomadek -mam wrażenie ,że smalec mam na ustach.Fluid tylko zimą i to minimalnie.
Włosy  mam ciemny blond ale je rozjaśniam . Dzisiaj nawet kupiłam farbę  Wellaton-rozświetlony jasny blond. maluję sobie sama.
Dzisiaj też kupiłam krem jakiś super działający do twarzy marki Miraculum. Zobaczę co to jest. Przedtem kupowałam avonu kosmetyki............................................ Włosy mam tylko do ramion i podkręcone.

Jak byłam młodsza to rzęsy malowałam na
                                                                                                 niebiesko co podkreślało jeszcze bardziej
                                                                                                mój niebieski kolor oczu.]
A to jest mój styl..http://i49.tinypic.com/smtus3.jpg

3,574

Oglądałam 'Barwy..."""   No i palę ostatniego  ......

Co do kremów - to niby nie jestem uczulona - robiłam testy i nic - używam DOVE - kiedyś syncio kupił do rąk i mi spasował - nie pieką mnie oczy po nich . Dobre są też z ZIAJI - przynajmniej dla mnie. Do de-makijażu też używam ZIAJI mają dobre te kosmetyki!!!!
Konturówka u mnie to brązowa - ta czeska najtańsza no i rewelka są z Maxfaktora - mam niebieską i zieloną  są droższe bo ponad 20 zł ale warto kupić - nie rozmazują się!!!I starczają na długo!!!
Maskara to już mam ulubione Rimmel -  ostatnio kupiłam sobie Maybeline - reklamowana!!!! a jest beznadziejna - przynajmniej dla mnie!!!! Usta - to mam zawsze przy sobie przynajmniej wazelinkę lub pomadkę ochronną - no bez tego to się nie obejdę!!!!!!!

A teraz już zmykam -  Dobrej Nocki!!!!! PA!!!

3,575

Schiz ................nie umiem makijażu zmyć  jakims mleczkiem. Tylko ciepła woda i mydło w kremie.

Jeśli chodzi o uczulenie to mam taką cerę ,że żaden krem nawet najgorszy mnie nie uczuli. Nie mam na nic alergii- no chyba ,że na niektóre odobniki  ludzkie hihi!!!!!

Posty [ 3,511 do 3,575 z 113,586 ]

Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024