Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Strony Poprzednia 1 … 44 45 46 47 48 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,926 do 2,990 z 113,586 ]

2,926

Odp: Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

nikolle pisz jak wrocisz trzymam kciuki .

Zobacz podobne tematy :

2,927 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-28 14:04:26)

A teraz jeszcze dorzuce cos o tej naszej mlodosci...

Morawko... masz absolutna racje, ze mamy jeszcze czas, by stac sie matronami ... i obysmy sie nimi NIGDY  nie staly !!!...

I to nie chodzi wcale o wyglad zewnetrzny... bo jak juz nieraz podkreslalam MY to nie CIALO... cialo jest tylko ubraniem, a kazde ubranie sie zuzywa i starzeje, ale to co w srodku, czyli  prawdziwi MY, wcale nie musi...

Moja starsza kolezanka skonczy w tym roku 62 lata... Jest w Holandii 17 lat ... Kiedy tu przed laty przyjechala miala rozm. 44 i byla bardzo fajna babka...
Kiedy ja poznalam 9 lat temu miala juz 48 ... i byla bardzo niezadowolona... Ciagle obrzucala siebie sama epitetami w rodzaju ... spasna swinia, paskudny pysk itd.  Twarz ma calkiem ladna, szlachetna i nie mam pojecia, co ona sama w lustrze widzi ...

A co do tuszy... no coz ... spytalam ja, gdzie ona wtedy byla, gdy tyla... no bo przeciez musiala isc do sklepu, by kupic wieksze ubrania...wiec dlaczego tego nie zastopowala, gdy potrzebowala ciuchy 46... tylko tyla dalej...

A ona na to, ze ona nie wie, bo prawie nic nie je i duzo sie rusza, a tak wyglada...

No faktycznie... niewiele jadla konkretnych rzeczy, ale bardzo duzo slodyczy i slodkich owocow... ale dla niej to NIE bylo jedzenie...
Ona liczyla tylko chleb, wedline, ziemniaki i mieso, a tych deserow  nie...

Nienawidzila (i nadal nienawidzi) siebie, a ja jej zawsze mowilam, ze ma wybor... albo sie odchudzic i byc taka, jak sobie zyczy, albo nic z tym nie robic i taka sie po prostu zaakceptowac...

No ale miala przy tym wszystkim duze poczucie humoru, wiec poza tym jakos sie trzymala...

3 lata temu przeszla operacje kolana i lekarz powiedzial jej, ze zrobil dla niej wszystko, a teraz jej kolej, by zrobic cos dla siebie samej... schudnac... bo inaczej bedzie miala nadal problemy z tym kolanem, a pozniej rowniez z tym drugim...

Kolezanka nie wziela sobie slow lekarza do serca, bo nie moze sobie odmowic slodkosci nawet dla swojego zdrowia...
Kolano ja nadal boli i nie moze juz tyle chodzic...

Na poczatku wszystkim sie zalila, ze zle zrobili jej operacje, ale od wszystkich slyszala, ze musi schudnac, wiec przestala o tym mowic do innych, jedynie czasem do mnie...

Poniewaz teraz mniej chodzi utyla do rozm. 50, wiec z kolanem jest coraz gorzej...
Ta sytuacja  tak ja stresuje i zlosci, ze przestala sie usmiechac i zartowac... zrobila sie zgorzkniala, zrzedliwa baba i sie strasznie postarzala... przynajmniej o 20 lat...
Wszystkie kolezanki sie od niej poodsuwaly... przestaly przychodzic... zadzwonia 2 razy do roku z zyczeniami swiatecznymi, wymawiajac sie brakiem czasu...
Jeszcze tylko ja jej zostalam, ale tez spotykam sie z nia juz nie tak czesto, jak kiedys...

Zaden temat jej nie interesuje... tylko narzekania... po pol godz. zaczyna w towarzystwie przysypiac ... i wszystko ja nudzi... Lubi siedziec sama i wtedy zaglebia sie w przeszlosci, kiedy jeszcze byla piekna i mloda...i miala wspanialego przyjaciela... a potem drzemie...

Pracuje ochotniczo w domu opieki i widze, ze zaczyna sie do tych staruszkow upodabniac...
Mowie jej ... kobieto, ratuj sie ... nie daj sie starosci... chodz ze mna na kurs malowania ...
Mowie to, bo wiem, ze ma zdolnosci plastyczne ... A ona nie chce, bo ja ci ludzie nudza...
Komputer tez nie dla niej ... nic jej sie nie podoba i nic jej nie pasuje... Cos by chciala... sama nie wie co ... i tylko wszystko krytykuje...

Jej syn (28 lat) studiuje w duzym miescie 50 km od niej, ale przyjedzie ze 2 razy w m-cu, tylko po to, zeby troche pojesc i wziac walowke ze soba...  posiedzi z nia godzinke i ucieka, no bo o czym ma z nia rozmawiac...

Babeczki !!!   walczmy o zachowanie wewnetrznej  mlodosci dla siebie samych i dla naszych dzieci i ... dla naszych wnukow !!!...
zeby mialy ochote nas odwiedzac i z nami rozmawiac...

Zartujmy... bo zarty ozywiaja nasz umysl...

I ja taka pozostane do konca tego wcielenia, bo taka sie sobie podobam i mojemu synowi tez... on sie bardzo cieszy, ze moze ze mna o wszystkim porozmawiac i  pozartowac... i jest z tego (ze mnie) dumny ...

http://img94.imageshack.us/img94/1562/2hzn56q.gif

Powiedzialam co wiedzialam, a teraz ide do sklepu... smile
Sloneczko swieci i jest sucho... a temperature sprawdze na wlasnej skorze...  smile

http://img715.imageshack.us/img715/3037/eeandrey091100021.jpg

A jak wroce to pewnie bedzie juz wiadomosc od Nicolle ... jak tam jej poszlo ...ja tez  trzymalam za nia kciuki smile

2,928

Witam.. długo mnie nie było, bo byłam a w pracy poza domem, nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów.... idę gotować, bo od rana siedzę na komputerze i mąż już krzywo patrzy.... ma rację, bo trzeba zrobić porządki po długiej nieobecności. nie wiem o co chodzi z Jani????.. Witam Różyczkę.... Pozdrawiam Was i biegnę do gotowania....  Fajne fotki wstawiacie ... śmieszne. Na rzie

2,929

Witaj Lodygo ... juz myslalysmy, ze Cie nasze fotki obrazily... na szczescie NIE !!!

A to dla Ciebie za poczucie humoru...

http://img688.imageshack.us/img688/9373/2u56zps.gif

2,930

Dzień dobry sąsiadki drogie własnie weszłam cichutko do was podglądam i co czytam ?
witam różyczkę?? Macie tu swoją własna nową czy mnie ktos widział jak podglądam? smile

A pojawiłam się żyby Wam powiedzieć że cudownie mieć was obok, tyle u was ciepła się wydziela że az u nas w kafejce czuć!

Morawa ciebie kobietko to podziwiam zreszta kazda jest ekstra babeczka, pamiętajcie mamy taki świat jak go namalujemy!

Trzeba więc pędzel i ciemne kolory wymazać szybciutko , wprowadzic żółty. lawenowy czy zielono wiosenny.koniec smutków.

Pozdrawiam i ciepła życzę sąsiadka za sciany.

2,931 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:34:12)

http://i46.tinypic.com/oisz6a.gif

2,932 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:35:07)

!!http://i48.tinypic.com/2n7o26x.gif

2,933

No ale czas na obiad     

http://i47.tinypic.com/2a5i4go.jpg

I deserek      Smacznego !!!!!http://i45.tinypic.com/2dayc93.gif

2,934

No Hey!!!!!Mamy tu demokracje i luz totalny!!!

Sąsiadka  Różyczka pyta czy mamy tu inną Różyczkę - mamy!!!!Każdy niech się wpisze - ten co tu kuka!!!!Pozdrowionka!!!!

Jovita - czytając o Twojej koleżance - chodząca maruda!!!! - taka właśnie jest moja matka- egoistki!!!- tak je można określić!!!

Nicolle - a co Twój stary robi w domu - bo pisałaś że nie pracuję - zawodowo???

2,935 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:35:53)

W

2,936

Ok!!Nicolle - wiadomo " o co kaman"!! Tak bywa!!!!

Po obiadku proszę mi tu wkleić coś fajowego!!!!!

2,937 Ostatnio edytowany przez lodyga (2010-01-28 17:37:48)

Co do tuszy......... jestem gruba 44 rozmiar, .... i tyję dalej..... nie wiem z czego....ale taki mój metabolizm pochrzaniony, chyba jestem taka jak moja mama w tym wieku....Ale w tej chwil imi się nie chce odchudzać...... bo to ciężka harówka.... już w młodości ćwiczyłam 4 razy w tygodniu na siłowni... dosyć tego.... mąż tak samo mnie mnie lubi jak wtedy gdy byłam "laska".  Zdjęcia bardzo mi się podobają,obrazki też, nieraz uśmiałam się do łez... nie przyszło by mi do głowy się o to obrazić......   czytam Was

2,938

bylam na spacerku cieplo oczywiscie mnie bo te uderzenia wala ,wiatr niesamowity ,snieg ,nikolle jem bo takie pysznosci jejku......juz sie martwilam o lodyge ,bo dzisiaj mowili ze w swietokrzyskim nie maja pradu ,dobrze ze wszystko u ciebie ,jak tak siedzi sie w domu jovitko to mozna dostac szajby ,i kobita sie zalamala ,ja tam szaleje na kompie ,po starym ,to z psem wychodze ,z synem rozmawiam po 4godziny ,mlodego by poszukal to by sie odmlodzil hi hi ,moj mi wystarczy sasiadeczko rozyczko witam ,zagladam do was ,ale sama rozumiesz ja mam dzieci starsze ,jak zaczne wam nadawac ,ja mowie do swojej synowej rozmawiam i cos tam powiem o swoich chorobach ,ale przerywam ,bo mowie dziecko zaraz sama sie rozchorujesz od tego sluchania ,lubie byc tez z mlodymi ,oj nie moge sie smiac bo ten zab ulamany ludzie kiedy ja pojde z tym ,ale to d.....to glowa a teraz tez z.......schiz pytasz nikoll co jej stary nic ,ale jak ona by siedziala w domu dopiero by bylo ze nic nie robi,syn moj mowi ze my polki siedzimy ,bo nam d.......niechce sie podniesc i ulozyc sobie zycia ,widocznie tak nam dobrze ,bo widzimy tylko strony majatkowe ,10 metrowym pokoiku ale byc sobie samej i odpowiadac za siebie ,a nie narzekac ze taki czy inny ....oj rozpisalam powiesc pisze czy co........http://91.121.132.199/gifs/4739.gif

2,939

taka mam figure ,i tak chodze ubrana w lecie .http://www.stylistka.pl/img/artykul/565/elegancja-w-rozmiarze-xxl_4908_4.jpg

2,940

Lodyga - Ty coś kręcisz z tym rozmiarem - ( nie ważne jaki jest)  jakiś miesiąc temu akuratnie byłam na cafejce i oglądałam Twoje zdjęcia z mężem - były chwilę - na zdjęciu była ładniutka babeczka,młodziutko wyglądająca i masz te psotne "kurwiki" w oczkach!!!
( bez obrazy!!)

Morawko jesteś seksi!!!!!!  wklejasz super fotki!!!!Te okładające się babki - są Bomba!!!

2,941 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:37:11)

,

2,942

O, widze, ze tu tloczno i milutko  smile... wszystkie powracaly  i doszla mlodsza Rozyczka ... Witaj smile

Dziekuje za obiadek i deserek .... mniammniam ... pyszne bylo.... big_smile

Nicolle... czy ja wiem ... czy lepiej, zeby byl facet ?... faceci sa przewaznie mniej wspolczujacy i niezbyt wrazliwi na bol, zwlaszcza cudzy...  Wydaje mi sie, ze w takich sprawach jak ta to babka -lekarz lepiej Cie zrozumie...  No ale przekonamy sie za jakis czas... a do tego czasu afirmujmy razem z Nicolle o duzo, duzo procentow !!!  big_smile

Schiz ... szczerze Ci wspolczuje ... bo wiesz... ja kolezanke mam na odleglosc to jest inaczej ... poza tym ona tez stara sie nie przeciagnac struny, bo juz jej z tych blizszych osob nikt nie zostanie...  a Ty matke masz w domu ...

Starsi potrafia byc strasznie egoistyczni i uwielbiaja byc w centrum zainteresowania, nie zwazajac, ze wykanczaja corke czy syna... znam to i z wlasnego doswiadczenia i innych ... oczywiscie mowie tu o takich starszych, ktorzy sa jeszcze w miare sprawni umyslowo, bo np. moja ciocia nie byla tego swiadoma, wiec to bylo co innego...

Do bezrobotnych panow tez chcialabym sie ustosunkowac, jesli pozwolicie...  smile

Moja mama miala kiedys w pracy taka starsza kolezanke, ktora zawsze powtarzala, ze  "chlop w chalupie to jak wrzod na d....."  big_smile
i wszystkie mlode mezatki sie na to oburzaly, a te z wiekszym stazem malz.  calkowicie sie z nia zgadzaly... moja mama tez ...

Moj ostatni malzonek byl na rencie chorobowej...
Kiedys tu bardzo latwo bylo dostac rente ... 
I ten jeszcze calkiem mlody facet siedzial cale dnie przed telewizorem i skrecal fajki ... do obrzydzenia ... i na nic nie mial czasu...

Osobiscie uwazam, ze mezczyzna powinien pracowac do samego konca... albo przynajmniej miec jakies zajmujace hobby, zeby dal kobiecie od siebie odpoczac...

Ciekawe ktora sie do tego przyjemniaczka przyzna ...  big_smile

http://img51.imageshack.us/img51/3676/36668367.jpg

2,943

Oooo... Morawko... no, no ... i Ty sie przed nami ukrywalas ?...  Schiz ma racje ... lalunia, ze palce lizac i ladnie opalona...  big_smile

Babcie sa SUPER !!! co za temperament ...  no, no... widzicie, Dziewczynki... chcialabym miec taka werwe na starosc ...  big_smile

A ktora z Was uwaza sie za gruba to zapraszam do mnie ... tygodniowy pobyt i codzienne dlugie spacery po tutejszych  ulicach wyleczy Was z kompleksow ...   Wy, moje kochane, jeszcze grubych babek nie widzialyscie ... big_smile

2,944 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:38:08)

k

2,945 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:38:56)

J

2,946

Tak Jovita ma racje - my Polki jesteśmy zakompleksione i tyle!!!

Wiecznie narzekamy i nie podobamy się sobie!!! A może nie?????

Przykład : masz na sobie nowy ciuszek     ktoś zauważa i mówi : ale masz ładną bluzeczkę!!!  a ja czy Ty odpowiadasz:
                                                                   ładna?????/ a to taka - kupiłam sobie w "pevexie"  phi!!!

Dla dobrego samopoczucia najlepiej znaleźć sobie wokół siebie obiekt bardziej szpetny- humorek będzie dopisywał!!!!

2,947 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:39:35)

J

2,948

Nicolle ... calusek byl slodziutki, ale winkiem tez bym nie pogardzila...  no przeciez juz po 13-tej ...   big_smile... wiec mozna ...

Ja wczoraj pisalam o bambuskach  ...   i zelkach ... a macie jeszcze jakies informacje ?... to chetnie sie dowiem, bo az tak wielkiego doswiadczenia w tym temacie nie mam ...

Nie mam zdjecia bambuskow, ale znalazlam cos dla tych babeczek, ktore maja ogrod... niestety, moj balkon troche za maly ... big_smile

http://img237.imageshack.us/img237/1938/528u.jpg

2,949 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-01-28 19:05:18)

To fajne jest tylko kto by mi tak ten krzak powycinał??????

Takie mam  oświetlenie jak przy tej lampie ,normalnie  litery na klawiaturze mi się mylą !!!

http://i50.tinypic.com/2vb9b3m.jpg

2,950 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:40:25)

http://i47.tinypic.com/qstxk9.jpg

2,951

To prawda Schiz ... my tak jestesmy w Polsce wychowane, ze nalezy byc skromnym i zawsze umniejszac swoje zaslugi, swoja zalety czy ze cos mamy ladnego, bo nie wypada sie chwalic...
Chwalenie sie  to jest zupelnie cos innego... to wywyzszanie sie ponad innych...
  Ktos mowi, ze mu sie cos w nas podoba, a my zamiast sie ucieszyc i podziekowac, to zaprzeczamy i probujemy go przekonac, ze nie ma racji... 
Bo komplementy nie tylko trzeba umiec dawac, ale trzeba umiec je rowniez przyjmowac...
Tu ludzie chetnie chwala sie nawzajem za byle co... bo to nie wazne czy to prawda czy nie... chodzi o to by komus bylo milo...
Tu chwali sie dzieci za nic, zeby je zachecic i budowac ich pewnosc siebie... dlatego jest tu tak malo ludzi z kompleksami ...
Tu kazdy jest piekny, zgrabny, madry   i zdolny, choc kazdy ... inaczej... 
ale najwazniejsze jest dobre samopoczucie, poczucie wlasnej wartosci i pelna akceptacja...

http://img715.imageshack.us/img715/130/60614597.jpg

2,952

http://i50.tinypic.com/21kxezq.jpg

2,953

Witam dziewczyny ;;; Nicolle.Schiz Jovitke Morawke  sorry jesli kogo pominełam  dzis mam zły dzień od samego rana  ale wpadne do was   na pogaduchy   z nerwów mialam dzis pracowity dzien  ta pogoda mnie dzis doprowadziła do takego stanu   .Zjem kolacyjke a mam jajka na miekko dawno nie jadłam a miałam straszny apetyt  tylko nie chciało mi sie gotowac  Az w koncu przemogłam sie i ugotowałam  trzy jajka na miekko  ale sobie podjem  .Odwiedze was pózniej kochane

2,954

Nicolle ... to pierwsze zdjecie to byla propozycja nie do odrzcenia...  a to drugie...  no tak ... i o to wlasnie chodzi, ze wszystkim wolno, a nam nie, ... bo my musimy byc zawsze naj...   
A ja juz nie musze...  i im mniej musze, tym lepiej sie czuje...  taka lekka... (bez wzgledu na wage), bo nieskrepowana...
WOLNOSC daje najpiekniejsze samopoczucie ... i chodzi mi kazda wolnosc ... poczawszy od wolnosci slowa...

http://img202.imageshack.us/img202/5938/vapi090300040.jpg

2,955 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-28 19:26:34)

Witaj Rozyczko... podjedz sobie i wpadnij ... smile

Doloze Ci jeszcze cos do tych jajeczek, moze bedziesz miala ochote skosztowac...

http://img251.imageshack.us/img251/8065/eqnmg5.jpg

2,956 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:41:59)

r

2,957 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:42:46)

To ja coś do pochrumania przy komputerku     

http://i49.tinypic.com/1z3tmps.jpg

2,958

No tak ...obczytałam się jak bąk.....  Jovita ... przepiękna kolekcja kwiatów, fajnie,że zamieściłaś okolicę gdzie mieszkasz, jeżeli to Ty w kostiumie kąpielowym.... to masz super figurę..../ to zdjęcie z tyłu/. Morawa bardzo podoba mi się Jak mieszkasz, mam nadzieję,że to Twoje mieszkanie............ psy Jovity przepiękne..... ja mam znajdy wiejskie.... kiedyś zamieszczę zdjęcia.... i dachowce- koty..... Pozdrawiam Was.... Morawa pisałaś o depresji o tym,że trudno zaakceptować ten czas i zmiany. Mnie też jest trudno....... ale raz jest lepiej ... tak jak dzisiaj.... a raz gorzej.... rozwalenie emocjonalne.... wtedy zmieniam świat... chcę coś gwałtownie poprzestawiać w swoim życiu a po prostu powinnam zażyć jakąś tabletkę uspokajającą.... no cóż,,,, lepiej już było........

2,959 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:43:29)

C

2,960

Jovitko ales mie uraczyła tym zurkiem   ..............moja tesciowa  bardzo dobry gotuje zur  szkoda ze zadko zaglądam do niej  mieszkam od niej 180 km   ale jak jade do niej to jem  3x dziennie starcza mi na rok   Nicoll  odrazu poprawił mi sie nastrój   Jovita wiedziała jak ma mnie rozwiesielić

2,961

Nie dość że dobre fotki - to jeszcze fajne stwierdzenie Lodygi - Obczytałam się jak bąk!!!! cha,cha

zapowiadają śnieg do niedzieli a mrozy od poniedziałku !!!!Trzymajcie się cieplutko!!!!

2,962

Niccolkadzieki za smakołyki sa przepyszne  musze ograniczac sie ale jak nie skusic sie na taki rarytas

2,963

Lodyzko... dziekuje... widze, ze odrobilas zaleglosci, bo o zadnej nie zapomnialas... smile
No nie... ta jedrna rzepa to nie moja ... big_smile

Wspomnialas o moich buldogach, a ja wlasnie dostalam wiadomosc i zdjecia od wlascicieli tego pierwszego z niebieskimi oczami, co byl taki ciety jak pirania...  W drugi dzien swiat skonczyl rok... Juz wczesniej wielokrotnie prosilam o jakies konkretne informacje o jego charakterze, ale zawsze mnie zbywali ogolnikami, a teraz napisali, ze maja z nim klopoty, bo atakuje wszystkie psy ... nawet szczeniaki, a to znaczy,ze nie jest z nim dobrze...
Chca go wykastrowac, ale ja watpie, ze to cos pomoze, bo agresja siedzi po prostu w nim ... Boze...dobrze, ze go sprzedalam, bo teraz mialabym klopoty...  to duzy i bardzo silny pies...

Rozyczko ... ciesze sie, ze Ci smakowalo ...  wybaczcie .. tym razem nic nie wkleje, bo smaze filety z kurczaka dla synusia... jest gdzies kolo Hamburga ...  smile

2,964

schiz  ales mnie pocieszyła z tym mrozem  mam juz stanowczo  dosc tej zimy  mam skutki upadku na sliskiej nawierzchni   Ide teraz  zobaczyc co jest w TV moze zalicze jakis fajny film

2,965

Jovitko fajne wklejasz fotki  wybacz ale ja nie umiem  smaz te kotleciki dla synusia  ja bede cos szykowac dla mojego synusia 23 lutego  bedzie wracał z ńorwegi juz nie moge sie doczekac

2,966

ale sie ciesze moj syn przylatuje w poniedzialek ,jedziemy po niego do warszawy boze bedzie 12dni fajnie wszystko mi porobi w kompie ,i moze wreszcie z ta kamerka ,czytam i co widze zurek uwielbiam ,ta kobieta na zdjeciu to model tylko figura moja ,rozyczko malutka ja tez mam dzisiaj stresowo ,ale ty mloda nie daj sie ,zurek cie podleczyl ,nikolle mam nieraz takie wyskoki ,lubie pozartowac z moim ,jak jest humor ,terazjak czlowiek zbliza sie do 60 szuka u siebie wad oj co bede sie przejmowac ,mama moja mowi uzywaj zeby nie zwariowac ,bo kobiety wariuja w menoupauzie.

2,967

Rozyczko ...    ja tez do niedawna nie umialam wklejac fotek ... w ubieglym tygodniu przyjechal do mnie syn w odwiedziny i mnie nauczyl ... wiec cwicze namietnie, zeby nie zapomniec ...  big_smile

2,968

barwy szczescia obejrze zaraz wracam http://91.121.132.199/gifs/16063.gif

2,969

Dobry wiecier moje sąsiadeczki drogie !  Morawa super strój a figure masz lepsza niz ja powiem ci no apetyczna babeczka że hej.

Pozdrowienia dla różyczki od różyczki ha ha nie wiedziałam ze kwitniesz po sąsiedzku smile

2,970 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:44:29)

j

2,971 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:45:09)

!

http://i50.tinypic.com/23w377d.gif

2,972

http://i47.tinypic.com/2iag2g3.jpg- właśnie wyjeżdżamy rano do pracy

2,973

nikolle ,dom nad rozlewiskiem juz sie skonczyl,ciekawe co tam u gizelabarano ,wiesz nikolle  to ty malenka filigranowa to twoj powinien cie na rekach nosic ,bo moj jakby mnie wzial toby mu kregoslup wysiadl ,,dzwoni telefon lece http://91.121.132.199/gifs/12948.gif

2,974

No... Dziewczynki... widze, ze mlodniejemy ... nasza srednia wieku wyraznie sie obniza ...(dzieki mlodszej Rozyczce) ... 
To jest dla nas bardzo pochlebne, ze babeczki w wieku naszych corek chca z nami  przebywac i to ... z wlasnej, nieprzymuszonej woli ...:D

No to ubierzcie sie cieplo, Zlociutkie... bo slysze, ze u Was mrozy ida... a u mnie jutro ciut chlodniej, niz  dzisiaj, bo -1 ...

{img]http://img697.imageshack.us/img697/518/ad11ro.jpg[/img]

2,975 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:45:41)

M

2,976

http://i47.tinypic.com/208hh6x.jpg

2,977

Witajcie ,ale ja miałam dzis dzień odwiedzin byłam u znajomych a potem spacer z Gdyni do Orłowa i to brzegiem morza  ,a co serialu Dom nad rozlewiskiem to warto przeczytac ksiażke jest lepsza pa http://www.iv.pl/images/6jpm1vq0eb4inw1lrjkm.jpg

2,978 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:46:27)

http://i48.tinypic.com/nprzv8.gif

2,979

A dlaczego mi obrazek nie wyszedl ?... to juz drugi ... szkoda ... mialam dla Was takiego slicznego buldozka fr. albo bostonteriera, w takiej wloczkowej czapeczce z pomponem ...  och... jaki uroczy...

Nocolle ... kotlety juz usmazone ... sama sie dziwie, ze nie przypalilam...

Nie... nie mam polskich programow...mam kabel ... oprocz holenderskich sa niemieckie, belgijskie, francuski, angielskie i jeszcze jakies tam ... ale do polskich to musialabym kupic antenke... sat.  Nawet nosilam sie z takim zamiarem, ale ... syn mowi, ze polska tv tez sie pogorszyla, a ja az tyle tv nie ogladam...wiec machnelam reka ...

A co do fiki miki to... w Holandii chyba najaktywniejsi sa 70+ ...  big_smile dlatego dluzej zyja, niz Polacy...

2,980

Jovitko......poszukaj na gogle tynypic on Ci wszysto prześle. Bo widzę,że Ty używasz tego  mageshaka.Tamten podobnie działa. No jak ja doszłam to Ty też.  Zresztą znasz angielski to bez problemu.Ja na ślepo doszłam.

2,981 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-28 23:23:36)

Nicolle ... moje oczko (avatarek)  jest lagodne... zupelnie nie kontrolujace...   wybralam je tymczasowo, dopoki nie zrobie sobie jakiegos ladnego zdjecia... big_smile   bo chcialabym wstawic sobie jakas ladna buzke, jak Wy ... ale nie moglam nic znalezc ...

Synus jest nastepny do wysadzenia... bedzie ok. polnocy ...

http://img715.imageshack.us/img715/1460/9abwvm.gif

2,982

Mageshaka wcale nie używam bo nie chciał mi właśnie wszyskich fotek przesyłać
Zresztą będziesz miała synka to Ci pokaże .Dla mnie on łatwiejszy

2,983 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:47:21)

O

2,984 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:47:49)

A

2,985 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:48:15)

L

2,986

Jovitko.......Ty lubisz rybki -to dla Ciebie http://i50.tinypic.com/2nl8sqp.gif

2,987

A o bambusie cisza ???? Ale kupię tej ziemi żelowej /bo mi się podoba/ i wsadzę do niej te bambusy.

Ale chyba nowe kupię bo nie mogę patrzeć na te zeschnięte łodygi.

http://i49.tinypic.com/2ibhzpx.gif

2,988

Nicolle ... ja juz pare razy pisalam o tych bambusach ... wczoraj i dzisiaj ... ale Ty czekasz na wiadomosc od Morawki, tak ?...

2,989 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:49:19)

http://i50.tinypic.com/315c3yb.gif

2,990 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:50:02)

N

Posty [ 2,926 do 2,990 z 113,586 ]

Strony Poprzednia 1 … 44 45 46 47 48 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024