Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,796 do 2,860 z 113,586 ]

2,796

Odp: Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

No to czytam, ze tu co niektore babcie sobie zdrowo poszalaly...  To najlepsze lekarstwo na wszystko... usmiech, spodnica w gore (byleby nie za wysoko, bo to przedszkole) i w tany... big_smile

Ja tez juz sie z Wami pozegnam, bo mam dzisiaj jeszcze jedna wizyte (telef.), a jutro znowu do pracy...
Zycze Wam jak zwykle wspanialej, upojnej nocy w ramionach przystojnego ...  Morfeusza... big_smile

http://img251.imageshack.us/img251/4290/keeweeboy090900031.jpg

A jesli Morfeusz zawiedzie to zawsze znajdzie sie ratunek  ... big_smile

http://img251.imageshack.us/img251/5149/74220772.jpg

Do milego spotkania jutro...

Ale Nicolle sie wygrzewa... chyba sie nam nie roztopila...
I Lodyga tez sie nie pokazuje...
Naszym nieobecnym przyjaciolkom zycze tez dobrej nocy...  Morfeusz ma dlugie i cieple ramiona, wiec przytuli nas wszystkie ... smile

Zobacz podobne tematy :

2,797

No witaj Nicolle ... nareszcie ...  ja tu Cie caly dzionek wypatruje... i nareszcie jestes...  big_smile

Kominek to wspaniala rzecz i cudne ciepelko daje... Jak umiescisz zdjecie to sobie powieksze, przykleje do sciany i bede udawala, ze tez mam taki ...  big_smile
No a teraz sie zegnam  serdeczniutko i licze na kawusie jutro rano... smile

http://img684.imageshack.us/img684/3693/etaczce.gif

2,798

dobranoc dziewczynki ,dzisiaj szewski poniedzialek.http://www30.patrz.pl/u/f/40/98/70/409870.jpg

2,799

ja tak mysle ,niedlugo lato a ja niemam porzadnego kostiumu kapielowego.http://pobierak.jeja.pl/images/c/d/d/2924.jpg

2,800 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-26 01:22:39)

Morawko... ja juz chcialam wylaczyc kompa, ale nie moge...  big_smile

Metamorfoza swietna i  najczesciej prawdziwa big_smile

A kostum masz calkiem porzadny, tylko ... jakby Ci to delikatnie powiedziec... (bez obrazy) ... troche z niego wyroslas... lol
Szczegolnie te majteczki ... niedlugo cale wejda Ci w pupcie i nie bedzie ich widac... big_smile
Oj Morawko... albo pojdziesz wiosna na diete i sie odchudzisz... albo ... czeka Cie wydatek ...tzn. odchudzenie portfela...
Wybor nalezy do Ciebie... i kazdy wybor jest dobry... no bo odchudzanie to odchudzanie ... big_smile

Morawko... jestes Babeczka z humorem!!! ... DUZA BUZKA !!!  big_smile

2,801

czesc dziewczynki ,wstawac na dworze -25 czas na cos cieplutkiego ,jovitko moj portfel i tak juz cieniutki ,do wiosny na salacie ta z szklarni ,to samo wszystko spadnie hi hi cieplutkiego dnia wam zycze ,niu7niu,schiz ,jani,nikolle.rozyczka ,lodyga ,gizelabarano.http://s338.photobucket.com/albums/n430/spicecomments/funny/00728.gif

2,802

jovitko tobie tez zycze cieplutkiego dnia ,ale u was cieplej .

2,803

Witam własnie wróciłam z spaceru z psem ,no lepiej nie wychodzic pa pahttp://www.iv.pl/images/87exm0iv7zkscc2a8u6y.gif

2,804

masz racje gizelabarano ,ale tylko do piatku moze bedzie cieplej ,zapraszam na kawke.http://tapety.joe.pl/tapeta/jedzenie/drinki/filizanki-kawy-na-srebrnej-tacy-i-mleko-w-dzbanku.jpg

2,805

Witajcie Morawko i Gizelko... smile
  ciesze sie niezmiernie, ze Gizelka sie zmobilizowala  do aktywnosci i nas regularnie odwiedza, choc na troche... smile

Morawko... dorzuce Ci jeszcze cos do tej salaty, dla pelnej gamy witamin

http://img189.imageshack.us/img189/9233/iofoto071102170.jpg

No nie wiem... jak myslisz ... czy ja tez powinnam sie odchudzac ?...

http://img32.imageshack.us/img32/5691/iofoto071101941.jpg

(mialam lepsze moje zdjecie, ale nie chcialam Wam, Dziewczynki, psuc apetytu przy sniadaniu big_smile)

No... kawusia juz na stole ... dzieki... w sam raz na czas ...

No to pije i zmykam do pracy ... 
Do potem ... pa.. smile

2,806 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-01-26 09:17:18)

Witam w mroźny poranek u mnie w tej chwili -18stp!!!brrrrrrrrrr
dobrze,że nie muszę wychodzić tak z rana,wychodzę na zakupy ok.14 bo to też mój sposób na uniknięcie kolejek!

Fajnie,że jesteście już Cafejce !!!Co tam u WAs dzisiaj na obiadek bo ja chyba zrobię zupkę ziemniaczaną i racuchy z jabłkami!!

Ja właśnie popijam herbatkę!!!!Jak by ktoś mi podał śniadano - to chętnie zakąsze!!!!

Jedziecie z fotkami - miło popatrzeć- Jovita ten tyłeczek masz całkiem dobrego rozmiaru i zgrabniutki!!!cha,hi,hi

2,807 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-01-26 09:26:25)

Sentymentalna Jani - no co TY !!!!!! wrzuć na luz i odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!

Hallo Kraków pozdrawia Gdańsk!!!!!!!!!!!!!

Piszę sama ze sobą oj Aśka nie dobrze z tobą!!!! Wpadnę później KOBIETY - miłego pisania!!!!!!!!!!!!!!

2,808

Witaj Schiz49  ... i dzieki ... za komplement... w takim razie moge zjesc dzisiaj kawalek tortu... bo moja kolezanka z pracy ma dzis urodziny ...;D
No to pa... juz wychodze...

2,809 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-01-26 09:41:41)

Jovita zjedz tylko jeden kawałek a resztę dla Nas - jak zostanie!!!!

Miłego dnia wszystkim!!!!!

Zmykam i ja muszę ogarnąć siebie i w domu jakiś bajzel wieczorny!!!!No to PA!!!!!

2,810

Poranna kwa  wypita w Waszym towarzystwie napewno zapowiada fajny dzień - u mnie zaledwie -10  ale malo  hiiiiii to tak jak w tym dowcipie o  rabinie i kozie  .
Jest troche pochmurno ale to i dobrze bo chmury nie dopuszczaja chlodu na ziemie - tak powiedział Pan Zalewski z radiowej jedynki .
                         Zaraz maszeruje  na zabiegi  wolałabym zostac w domku ale .....  "nie chcem ale muszem "
               Zycze Wam miłego , cieplutkiego dnia 
http://i50.tinypic.com/16bavwh.gif

2,811 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-26 14:43:19)

No ... ja juz jestem... a Dziewuszki wszystkie jeszcze przy zajeciach... smile

Niu7nia, jak tam po zabiegach ?...

Schiz49 ... nawet calkiem smaczny byl ten tort w pracy... ale jak sie kolezanki dosadzily, to nawet okruchy nie zostaly... smile
Po tym kawale tortu wygladam troche inaczej, niz dzis rano... lol mam nadzieje, ze mnie rozumiecie... przybylo tu i tam... ale wkrotce przechodze na marchewke (salaty nie lubie)... big_smile

No, ale zaraz upieke sernik,bo jutro rano, albo jeszcze dzisiejszej nocy wraca synus z Polski, to Was poczestuje ...

Morawka, Nicolle, Gizela i Rozyczka na pewno zajrza pozniej...
A Lodyge cos wcielo... i Julii24 tez dawno nie bylo...
No... chyba tym razem o zadnej nie zapomnialam, a jesli tak to przepraszam... smile

Sentymentalna Jani... co z Toba ??????????? ...

Z poczuciem humoru czy bez, a raczej z innym jego rodzajem ... pozostajesz przeciez nadal ta sama MADRA kobieta i za taka nadal Cie uwazam... i pozostale dziewczynki na pewno tez...
Pisalas tak pieknie, madrze i dojrzale... w sprawach innych kobiet... dlaczego teraz zachowujesz sie inaczej ???...

Ja zostawilam te usmiechnieta, pulchniutka babeczke na tamtym brzegu rzeki i o niej zapomnialam, a Ty ja ciagle niesiesz ...
Kochana Jani...  PO CO ?...
Jestes drobna kobitka, a ona wazy ze 250 kg... zostaw, prosze, ten balast !!!... i chodz do nas napic sie z nami kawki ... smile

To wszystko, co moge zrobic...Jani...
Jesli chcesz tkwic obrazona na mnie, choc nie wiem o co, bo moj zart dotyczyl mnie samej, a nie Ciebie ... to ja to uszanuje i nie bede
sie do Ciebie zwracac, jesli tego nie chcesz... 
Ale dlaczego odcinasz sie od pozostalych babeczek... co one Ci  zrobily ?...
Mnie przeciez mozesz zignorowac i nie reagowac na moje posty ...  ja sie na pewno nie obraze...:)

http://img63.imageshack.us/img63/2082/9h0yrq.gif

U mnie dzisiaj sucho i pieknie - bardzo slonecznie... ale troche chlodniej, bo -4, -5 st.C  ...
od jutra ocieplenie do 2 st. C i opady deszczu...

2,812

Witam was dziewczyny Niu7nia ,Morawko,Jovitko  ,Gizelko własnie wrociłam z pracy strasznie zmarzłam jest siarczysty mróz .Wskoczylam na chwilke do was aby sie troszke rozgrzac  .Musze wstawic obiad a mam ochote na potrafke z kurczaka z ryzem i marchewka ,dawno tego nie miałam  .Nudze sie bo wnuczki pojechały na ferie  do drugiej babci ,zostałam tylko  z moją 10-cio letnią przyjaciółką  wabi  sie SABA [  jamniczka ]     ulubienica  wnuczek  Ale jest bardzo mądrym pieskiem Wstawie jej foto zobaczycie jaka jest pulchniutka  Tyle na razie uciekam do kuchni bo juz zgłodniałam   Dzieczyny do nastepnego

2,813 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-01-26 15:08:30)

Witam po-obiednio!!!!!! Nie mam humorku -małe spięcie w domku- no ale tak to wszędzie chyba jest!!!!!
Przejdzie mi jak wystawię tyłeczek na mrozek!!!!!

Byłam też dzisiaj u sąsiadeczki  na kawce no i musowo : ciasteczko - kolorowe cudo!ptasie mleczko,galaretka i owoce! Mniam!!!

Jovita przybędą "oponki" mi i Tobie ale jakie miłe dla podniebienia!!!Ciekawe jaki przyjedzie zmarznięty Twój syncio - bo mrozik trzyma!

Jovita wklej tą fotkę kontrowersyjną - ja i większość nie widzieliśmy, to się pośmiejemy!!!!Potrzeba nam wszystkim dobrego humoru!!!

Buźka dla wszystkich tu kukających!!!!!

2,814

Schiz49... boje sie... nie chce zostac zlinczowana... ale jak przyslesz mi e-maila to Ci te fotke przesle... big_smile

2,815 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-01-26 15:42:32)

A kto ma Cię zlinczować - mamy poczucie humoru!!!!

Czekam tu i tu!!!!!! cha,hi,hi !!!!!Narazie spadam na zakupki!!!!!!!Pa!!!!!

2,816 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-26 15:59:31)

OK. a ja zabieram sie za sernik ...

2,817

Witka!
JoVita to ja zamawiam kawalek smile
http://www.youtube.com/watch?v=Zwt1iNCE9HU <z dedykacja dla Schiz..>

2,818

Hey!Hey  wróciłam z zakupków a tu taka miła niespodzianka!!!!! Uwielbiam tą  piosenkę!!!!!!

Dziękuję CI : alaclaudie!!!!!!.......odsłuchałam 3 razy    i jest OK!

2,819 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:14:58)

http://i50.tinypic.com/2ag18hl.gif

2,820 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:15:42)

C

2,821 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:16:15)

http://i48.tinypic.com/2qykh.jpg

2,822 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:16:42)

http://i45.tinypic.com/2jcaplk.jpg

2,823 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-26 19:39:17)

Witaj Nicolle...   to Jani usunela swoje posty  ???... i zabrala swoj avatarek ???... 
No to widze, ze kompletna obraza Majestatu... no tak... poczula sie dla nas za dobra... bo kilkakrotnie podkreslala swoje ogromne poczucie estetyki, ktore wyniosla z domu...  (to jej slowa... Morawka swiadkiem)...
Ja tez nie pochodze z wyzszych sfer, jak Ty ...  big_smile, ale kulturalnego zachowania mnie nauczono i jak widze po Twoich postach, Nicolle, Ciebie tez ... no i to w zupelnosci wystarczy, zeby sie z innymi komunikowac... smile
I innym babeczkom w naszej kafejce tez niczego w tym wzgledzie nie brakuje ...

Nicolle... w niedziele wieczorem dyskutowalysmy o wygladzie i kompleksach i ja dla zartu wstawilam fotke pulchniutkiej, golutkiej babeczki ok.  200 250 kg zywej wagi... lezacej na brzuszku, wiec zadnych zakazanych czesci ciala nie bylo widac...
Kobitka miala calkiem ladna i usmiechnieta buzie, na ktorej absolutnie  nie widac bylo kompleksow...
Napisalam w zartobliwym tonie, ze to ja i ze sie nie wstydze pokazac Wam mojej porazajacej URODY !!!...
Wkrotce dostalam od Jani e-maila, w ktorym napisala tylko  "USUN TO ZDJECIE  !!! " .
Zaskoczyl mnie ten zimny i rozkazujacy ton... ale pomyslalam sobie, ze moze to chodzi o regulamin, zeby mnie nie zbanowali... wiec usunelam...  i nic...
A wczoraj wracam z pracy, zagladam do kafejki, a tu obszerny post od Jani, w ktorym wyrazila swoje oburzenie, za wstawienie tej
bardzo niesmacznej wg niej fotki i zarzucila mi nieuczciwosc, bo napisalam wczesniej, ze mam rozm. 40, a na tym zdjeciu " mialam" rozm.  no nie mam  pojecia, ale pewnie ze 100...  big_smile 
Wyobraz sobie, ze Jani uwierzyla, ze to jest naprawde MOJE zdjecie i chciala mnie natychmiast  leczyc !!!  ...
Wyjasnilam jej, ze to NIE ja, ale nie byla widac moja odpowiedzia usatysfakcjonowana, skoro nas opuscila...
Moje odpowiedzi mozesz sobie przeczytac, bo ja biore pelna odpowiedzialnosc za moje slowa i sie ich nie wstydze...
Nie wiem, jak normalna, zdrowa na umysle i do tego madra kobieta, mogla wziac ten zart za prawde ?!?!?!...

Tyle moje wyjasnienie, Nicolle, a reszte masz w moich postach...szkoda tylko, ze Jani usunela swoje ...no  ale z tego widac, ze sie ich wstydzila...
Och... faworki...  ale one za mna od pewnego czasu "chodza" !!!  ale jeszcze nie dzialam w mojej kuchni pelna para ... moze na wiosne sobie upieke w ramach odchudzania ...  lol

Schiz49 ... widzialas te fotke ?...  wypowiedz sie, prosze... ale uwzgledniajac caly kontekst, czyli temat kompleksow... i braku akceptacji siebie... bo to o to mi chodzilo...

2,824 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-01-26 20:53:05)

Kurcze sprawdzałam pocztę i nic nie ma: jeszcze raz adres :xxxxx

Ale przypuszczam,,że to po prostu wesołe zdjęcie wesołej grubaski - nic po za tym!!!!!

2,825

czesc dziewczynki ,wchodza na forum rozne osoby zamieszac ,bo jesli ktos chce byc z nami to trzyma sie na dobre i zle ,regulamin nic nie mowi na ten temat ,nie mozna rzuac miesem ,na sile kogos namawiac jakies tam ,i nie mozna zwracac uwagi na to co jani zrobila od tego jest osoba upowazniona i zwroci uwage ,to jest fajne forum ,widocznie nie czytala innych i nikt sie nie gniewa ,musimy sie trzymac ,i nie dawac sie wkrecac takie rzeczy ,sa osoby ktore chca byc najwazniejsze ,ale tu nie ma stanowisk ,dobrobytow ,bogactw ,my jestesmy wszystkie jednakowe,wazne zeby sobie popisac ,cos doradzic ,wymienic  poglady na temat czy zdrowia ,czy kwiatow ,kompa itppozdrawiam

2,826

jezu nikolle dopiero zjadlam ,ale pyszne jedzenie ,faworki jem .pozdrawiam jovitka daj sobie spokoj jestes w porzadku ,ale tortu sie najadlas ,bylo przyniesc kawalek och ty..........niunia juz bedzie cieplej ,ale znowu snies i wiatry ,rozyczko to ty z pieskiem zostalas ,ale masz chociaz w pracy fajnie tyle slodkosci ,schiz cos taka ciekawa ,zeby to facet oj ty ,zartuje .http://img243.imageshack.us/img243/3833/2a3950d14efef2d987e80eb.jpg

2,827 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:17:46)

O

2,828

Morawka - sama nie umiem wklejać ale za to podziwiam Wasze!!!!!

Dawajcie jakąś sprośną i fajną fotkę - tyle mamy co się pośmiejemy i o to biega!!!!!Bo szaro i buro ,zimno za oknem ale nie TU!!!!

2,829 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-26 20:54:34)

Oj Dziewczynki ... ale odwalilam numer  !!! ...:lol:    wpisalam tylko ... zamiast .... i ktos inny te fotke dostal, bo tyle godzin juz minelo, a e-mail do mnie nie wrocil...  Ale sie ten ktos zdziwi jak to dostanie ...  hahahahahaha lol

2,830

To prawda... Nicolle... z tym wyjazdem do Gdanska to najgorsze ... nie wiem jak to przezyje ... chyba bede musiala szukac pomocy, bo jestem zalamana ... wklejcie jakas dobra fotke to sie posmiejemy ...  lol
bo ja sie teraz boje ... nie wiem na co tu, na tym forum mozna sobie pozwolic, zeby nie miec problemow z administracja...

A teraz opowiem Wam lepszy numer ... moj syn mial wyjechac z Polski o godz. 14-ej  ...  2 godz. pozniej dostal telefon, ze nie moga go zabrac z Lodzi, bo im nie po drodze i musi jechac do Strykowa (ok.30-35km od Lodzi)... moj byly go tam zawiozl, chlopak czekal  3 godz. i okazalo sie, ze busik musi isc do serwisu w W-wie, bo podobno przydarzyla mu sie awaria i po mojego syna nie przyjada...
Moj byly zostawil interesy i pojechal znowu do Strykowa, zeby syna zabrac do domu...
Zadzwonil do szefa tej firmy i ja tez i dostal facet opieprzantus stereo... ale to nic nie pomoze ...

Umowilam sie z inna firma, ktora jest z Lodzi, ze przyjada po syna o 3-ej w nocy ze srody na czwartek... to powinien byc u mnie ok. 8-10 wieczorem w czwartek... a po kilku godzinkach spania musi wyruszyc (w piatek rano) w powrotna podroz do Irlandii...
I wszystko to co mial dla mnie zrobic w mieszkaniu ...  zostanie do ... nastepnego razu ... czyli do kwietnia... no coz ... cwicze przeciez cierpliwosc, a to jest bardzo dobry test na nia ... big_smile

2,831

>Można zadać pytanie _ - Ale o co chodzi??????????? No capito!!!!

My chcemy Fotki!!!!
My chcemy Fotki!!!!!  jeszcze raz??????????????

My chcemy Fotki!!!!!!!!!!! Ja dzisiaj odpadam - to miłego pisania   Dobrej Nocki - wszystkim!!!!!

2,832

czy to jest   wystarczajaco  sprośne   ???? schiz 49  hiiiii
http://i48.tinypic.com/30ucnrp.jpg

2,833

To może bukiecik  pięknych kwiatów dla Was  netki ??
http://i49.tinypic.com/aombh2.jpg
   Jovitko -  ładne  ??

2,834

Nicolle... Slodziutka moja... nie musisz mi mowic, kiedy zartujesz, bo ja jestem z tych, co sie na zartach doskonale znaja...  big_smile
Gdybys tak te fotke razem z komentarzem widziala  (komentarz usunelam razem ze zdjeciem), ... bo to bylo o wiele zabawniejsze, niz sama fotka wyrwana z kontekstu...
I Morawka tez sie od razu na zarcie poznala... no ale ... zawsze sie znajdzie jakis wyjatek, niestety...
A  trzeba bylo widziec moja mine, kiedy czytalam w poniedzialek ten post pelen oburzenia...  nie wiedzialam czy mam sie smiac czy plakac... ale w takich wypadkach, gdy mam watpliwosci, to wybieram ZAWSZE smiech, wiec siedzialam i sie smialam... lol

Jak powiem o tym synowi... jesli zdaze... to tez sie posmieje...

Zartujmy, Dziewczynki,  bo takie poczucie humoru , jak nasze jest swiadectwem ... inteligencji... dlatego nie wszyscy nasze zarty rozumieja... big_smile

2,835 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-01-26 21:21:30)

Czy ja się położę pod ciepłą kołderkę!!!??????????????????

Prawdę mówiąc trochę niesmaczne ale może być OK!!!!   cha,cha,hi,hi

Ważne jest poczucie humoru i tak trzymajmy!!!!Teraz Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

No ten facet to jest TO!!!!!!!!!!!

2,836

Niu7nia ...  to jest SUPER !!!    Tego szympansa juz widzialam - tez jest swietny, ale ten  amant-akrobata ...  SUPER, SUPER, SUPER !!!

2,837

Oj Morawko  jestes super fajne wklejasz fotki ja nie potrafie ,ale obiecuje ze juz niedługo cos wkleje Niu7nia ,jovitko  gizelko i wszystkie dziewczyny o których zapomniałam jeszcze nie znam wszystkich jestem tutaj nowa ale poznamy sie zapewniam   Jestem troszke oniesmielona
Pozdrawiam was i zycze miłego wieczorku szkoda ze bezemnie

http://zlotelinki.pl/szampan/156609.htmla

2,838

czy dobrze zrozumiałam  ????Jani  zlikwidowała swoje posty ??
A niby dlaczego ???
Przeciez każda WYMIANA ZDAŃ JEST POŻĄDANA .
http://i46.tinypic.com/28vr3g7.gif
Myslicie że się obraziła ??

2,839

schize 49  nie grymas ??  przwed snem  to niezdrowe....

Dozwolone od lat 18-stu

http://i48.tinypic.com/2diou21.jpg

"facet przed ewolucją "  hiiiiiiiii

2,840

Zmykam  do spania  ....  nie chce oberwać  za ten ostatni 
obrazek  hiiiii

dobranoc   do jutra  ........   chyba ze mnie wypiszecie  z net-kawiarenki  hiiiii

eeeeeeeee  i tak bym się  nie dała wyrugować .

http://i46.tinypic.com/rkuc9d.jpg

2,841 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:18:35)

N

2,842

http://i48.tinypic.com/51pmio.jpg

2,843 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:18:58)

http://i48.tinypic.com/a3o9dt.jpg

2,844 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:19:33)

N

2,845

Schiz... ale buzia ladna i usmiechnieta... smile

Wiecie, Babeczki...  Holandia jest krajem grubasow...  tu na ulicach pelno takich pulchniutkich slicznotek, ktore ledwo chodza ...
Wprawdzie sa ubrane, ale ... latem ... to potrafia chodzic w bialych obcislych "kankankach" i krotkiej bluzeczce do polowy brzucha, albo wrecz z brzuchem czesciowo odslonietym... i sie nie wstydza... A jesli ktos sie na nie gapi, to prawie wylacznie cudzoziemcy, bo tubylcy to akceptuja...
A jeszcze czesto jacy fajni faceci prowadza te kobitki za raczke ... to byscie nie uwierzyly... no ale milosc jest podobno slepa ... big_smile
W telewizji jest pelno programow o grubaskach... cale cykle ... wiec ja jestem do takich widokow przyzwyczajona... 
Nie twierdze, ze to byl przyjemny widok, ale na pewno nie byl to powod do obrazy...:)

2,846

No dobrze ...Nicolle ... czego ja dla Ciebie nie zrobie ... ale tylko na pare minut... i kasuje , wiec pozostan z nami...

2,847 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:20:21)

N

2,848 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-26 22:21:49)

Nie bede przed Wami ukrywac mojej porazajacej URODY ... 

Zamiast USA powinno byc :  Holandia    big_smile

http://img63.imageshack.us/img63/7552/72700937.jpg

2,849 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-26 22:12:41)

Nicolle ... widzialas ???

A kominek cudny ... i jakie ciepelko od niego bije... ze az tu czuje .. .  big_smile

2,850 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:20:56)

T

2,851 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:21:35)

I

2,852 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:22:12)

N

2,853 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-26 22:41:38)

Nie wiem, Nicolle ... nie mam pojecia o co jej naprawde poszlo... przeciez sama czytalas moje posty ... i wiesz, co w nich bylo...
A oburzenie bylo zupelnie nieadekwatne do sytuacji...
Tak sobie mysle... moze co innego bylo powodem, a to zdjecie bylo tylko pretekstem do wyladowania swojej frustracji... ludzie czesto tak robia...
No widzisz... fajnie, ze cos wiesz o tej babeczce ... ze modelka...
Ja tu pare razy widzialam programy, w ktorych pokazywano wlasnie grubiutkie kobitki, ktore mialy ogromne wziecie w swiecie mody i w filmie, w roznych reklamowkach i shows... i one wcale nie mialy kompleksow, a ile mialy adoratorow !!!...
Ta buzia tez wydawala mi sie znajoma, ale nie moglam sobie dokladnie przypomniec, gdzie ja widzialam...

No tak ... sama nie wiem ... czy mam w obwodzie za duzo... czy jeszcze nie ...  a sernik stygnie ... ach... chyba jeszcze kawalek sie zmiesci...

http://img513.imageshack.us/img513/2826/mik122090900054.jpg

2,854 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:22:47)

http://i46.tinypic.com/352m9w7.gif

2,855

No to ja tez zycze Wam baaaaardzooo dooobreeeeej  Nocki ...  i do jutra ... 

Ja jutro sie bycze, bo synus z wiadomych powodow przyjedzie dopiero w czwartek wieczorem ... a to pech... smile

http://img513.imageshack.us/img513/9692/2n6pvq.gif

2,856

A pewnie, Nicolle... dla mnie to tez choroba, nigdy bym do czegos takiego nie dopuscila, ale ...  widzisz ... rozne sa zboczenia... smile

I widzialam taki program o facetach, ktorzy gustuja wylacznie w grubych kobitkach ... im grubsza tym atrakcyjniejsza ... no coz...
to kwestia gustu ... smile

D O B R A N O C !!!

2,857

Dziewczyny ale miałam teraz przygodę nie wiem czemu ale zostałam automatycznie wylogowana ,a zapomniałam hasła ,no i nie wiedziałam czy wrócę do was ,no ale sie udało pa http://www.iv.pl/images/rdxiqn04qa1z2xoygkh8.gif

2,858

widzicie jak fajnie jest ,po co sie stresowac ,nikolle przestan tak sie denerwowac komputerem ,przeciez to nie koniec swiata [cos o tym wiem ]zartuje mnie tez wkurza hi hi jovitko to ja powinnam mieszkac w holandii,jak tam taka tolerancja ,a ja mialam byc na salacie hi hi niunia juz ci lepiej oj malenka takie masz mysli ,nie wiem co ja bede robic dzisiaj jak tak popatrze dluzej hi hi rozyczko wszystkiego sie nauczysz pomalutku,nikolle tak myslalam ze cie nie odgoni od kominka fajnie napewno ja niemam bo gdzie ,ale ja daje taki ogien ze mojemu wystarczy ,.pozdrawiam http://bham.pl/forum/files/thumbs/t_kotki_238.jpg

2,859

No Hey!!!!Pooglądałam zdjęcia !!!!Dobre cha,hi,hi!!!!
Niu7nia wstawiła ostre!!! ale dobre!!!!!
Jovita doszło w końcu do mnie na pocztę - fota super!!!!O Boże ale ze mnie laska!!!! w porównaniu do tej pani!!!!!
No to jesteśmy laseczki!!!!Nie???????????????

A z chłopami to jest święta prawda wolą pokazywać się z patyczakami wieszakami a do wyrka iść z panią o bardziej okrągłych kształtach - co by sobie odgniatów nie narobić!!!!!cha,cha

Dzisiaj musi być poważniejszy temat - bo cafejkę nam zbanują!!!!!

Na razie spadam - do potem!!!! Jak to piszecie!!!Pa

2,860

czesc dziewczynki ,pogoda mrozna a do tego snieg pada ,schiz a co chcesz powaznego zeby pisac daj propozycje to moze zalapiemy i sie rozpiszemy ,jovitka juz w pracy czy spioszek hi hi a wy dziewczynki niepracujace co robicie ,ja wczoraj robilam znowu golabki ,narobilam ze bylo co jesc no bo koniec miesiaca wiec krucho zostalo tylko na waciki,oj te oplaty tyle kosztuja ,po co te banki sa ,kiedys nie bylo i glowa spokojna ,pozdrawiam http://pu.i.wp.pl/?k=NDc4NTAzMzgsNzU0OTA3&amp;f=pieski.1207748798.j26lkcor2m9l79hof5jfvhnbm6.jpg

Posty [ 2,796 do 2,860 z 113,586 ]

Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024