Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,601 do 2,665 z 113,586 ]

2,601

Odp: Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Witaj Morawko... noooooo... ta "babcia" na zdjeciu to wiele wnuczat wykarmila ... hahahaha...   big_smile

No to teraz do mnie dopiero dotarlo, ze jest u Was dzien babci... tutaj nie wiem kiedy...
Ja na razie sie nie poczuwam...  sama nie jestem babcia i babci tez nie mam...

Ja tez przylaczam sie do serdecznych zyczen spelnienia wszelkich marzen  dla naszych kafejkowych "Babun"...  Niech nam 200 lat zyja w zdrowiu i mlodosci ... i nieustajaco dobrym humorze !!!...  smile

Zobacz podobne tematy :

2,602 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:57:10)

uu

2,603

Moze to nie fotomontaz,  Jani... czasem moze to byc zbyt szczodra matka natura albo silikony....  Przed laty byl w Australii konkurs na najwiekszy naturalny biust i wycielam sobie z gazety zdjecie kandydatek z gazety... no zalamac sie bylo mozna...
pod ciezarem tych "kobiecosci" ... big_smile
No, coz... to oczywiscie rzecz gustu... ale ja uwazam, ze .... co za duzo to niezdrowo...

2,604 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:21:10)

yyy

2,605 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:21:25)

yy

2,606 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:21:40)

ooo

2,607 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:21:54)

ooo

2,608 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:22:09)

fff

2,609 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-01-21 17:15:55)

Witam po południowo!!!!!

Zmieniłam awatarek - na razie niech będzie Taki!!!!
Twarzy kobiet w roz. 50na50 nie znalazłam ,mialam lepsze ale nic mi nie weszło bo za duże!!Wszystko sama kombinuję ,
c i e m n a    jestem i tyle!!!

2,610 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:22:23)

uuu

2,611

Okey! Dzieki na razie!!

2,612 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:58:20)

Bukiet  róż Wam tu przynoszę  http://i46.tinypic.com/30le7t3.jpg

http://i49.tinypic.com/m79ooo.gif

2,613 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:22:44)

lll

2,614 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:23:00)

kkk

2,615 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:58:51)

W

2,616 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:59:13)

J

2,617

Czy ładny wierszyk ułożyłam?????

http://i49.tinypic.com/xpsjsj.gif

2,618 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:23:14)

ooo

2,619 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:59:51)

http://i48.tinypic.com/vhrfci.gif

2,620 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:23:29)

hhh

2,621 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:23:43)

ii

2,622 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:00:20)

J

2,623 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:24:01)

lll

2,624 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-01-21 20:03:19)

Witam dziewczyny - narazie daje sobie spokój z tymi awatarami ,co z tego że mam u siebie - jak próbuję zmienić to pisze informacja że ma za duzo tych KB - te rozmiary 80na 80  pikseli nie wchodzą - !!!!!!!

Babcinki drogie wszystkiego dobrego!!!!!!

Ta sztuka ogrodowa - jest przepiękna!!!!!!

2,625 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:24:16)

rr

2,626

Miałam teraz wieczorne odwiedzinki koleżanki - Jani dzięki - z tym się uporam,wszystko musi nabrać mocy!!!!!
Narazie dobrej nocki!!!!! Pa!!!!!

2,627

witam ,ja tez jestem babcia ,w poniedzialek ide na impreze do wnuni ,dzisiaj dzwonila ,powiedziala wszystkiego najlepszego ,bo dalej sie wstydzila ,dziewczynki jakie wy wszystkie juz wyuczone na kompie pieknie ,ja do tylu widze ,ale tez jeszcze sie ucze jak jovitka ,i schiz ,pomalutku damy rade ,glowa mnie boli ,bylam w poludnie na spacerku z pieskiem i z kolezanka ,zimno ,wiatr i ten mroz ,a ja delikatne zatoki mam.pozdrawiamhttp://pu.i.wp.pl/?k=MjEwNTg1MjYsMjI3MzE3&f=babunia.jpg

2,628

zaczynamy dzien babcihttp://img96.imageshack.us/img96/1094/szalonebabcie.gif

2,629 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 20:01:03)

http://i47.tinypic.com/2ztjayd.gif

2,630 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:18:27)

uuu

2,631

Ooooo... to Wy Dziewczynki  juz sie zegnacie, a ja chcialam Was serdecznie powitac... smile

Jestem w domu od 18-tej... ale syn bardzo pozno wstal i zabral sie za instlowanie tego nowego Windowsa 7 tuz przed moim powrotem... Zanim mi wszystko poustawial, jak trzeba i przeniosl to co chcialam zachowac, to zeszlo az do teraz...
No i musialam mu jeszcze zrobic obiecana shoarme, bo inaczej nie puscilby mnie do komputera...

Schiz49... nowy avatarek jest niezly... patrzy sie na niego bez niecheci, wiec jest OK.  Ja tez dlugo szukalam i to oko wydawalo mi sie najlepsze z tych, ktore widzialam... syn pomogl mi zmniejszyc do 80 pikseli... Jak zobacze cos lepszego to ew. tez zmienie...

Widze, ze babcie bawia sie na calego... przylacze sie, choc jeszcze babcia nie jestem...

Zakupy nie byly wielkie... kupilam karton tego slodkiego szampana, troche wedliny, mrozone jableczniczki (bardzo dobre) i chleb tostowy, no i udalo mi sie trafic, calkiem niedrogo,  wazon do moich bambusow... nareszcie... 
No i bylo przy tym przyjemnie i przewiozl czlowiek troche te swoje cztery litery...
Dortmund jest troche za daleko... jezdzimy do takiej nieduzej miejscowosci na polnocy Niemiec, ktora sie nazywa  Leer, jakies 70 km od nas...
Przesylam Wam buziaczki na dobranoc... spjicie slodko...  i do jutra ...   smile

2,632

No Hey! Kobiety!!!! Wpadłam podpisać listę i będę dopiero wieczorkiem!!!!!
u mnie na polku -10 stp. ciekawe jak długo ta zima potrzyma!!!!!!

Miłego pisania!!!!! Pa!!!!!!!!!!

2,633 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:18:46)

ppp

2,634

witam w mrozny poranek -14 na wschodzie zimniej tak zawsze bylo ,jovitko to juz masz wszystko poustawiane ,ja lubie miec porzadek w kompie ,tez mi ustawil sasiad ,bo tu ktoregos dnia wysiadlo mi wszystko ,kawalek drogi po te zakupy 70km ,ale w dortmund  jest taniej .pozdrawiam nikolle ,jani ,schiz ,lodyga ,miszmasz ,niu7nia ,jovitka ,gizelabarano,ubierajcie sie cieplutko bo zima nieodpuszcza.http://id.joe.pl/sub_images/pictures/89206af8a9e2862a4d814bd5be42c833_th2.gif

2,635 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:19:09)

hhh

2,636 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:19:24)

ggg

2,637

zalatwiaj jani sprawy urzedowe ,i wracaj trzymaj sie cieplutko ,narazie to pieknie sloneczko swieci ,polece do sklepu po zakupy ,ja nie bylam w trojmiescie ,napewno pieknie sopot gdansk gdynia .pozdrawiamhttp://www.git.conto.pl.wrzuta.pl/sr/f/afpiiStMlQr/zimowe_zabawy

2,638

moje miasto..........http://jazwiecki.files.wordpress.com/2009/01/lublin.jpg?w=360&h=264

2,639

dzisiaj dzien dziadka wszystkiego najlepszegohttp://republika.pl/blog_fs_4353688/6274733/tr/babcia_aniol.jpg

2,640 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-22 13:12:48)

Witam Was,  Dziewczynki, (te ranne ptaszki) ... baaaardzooo  cieplo i serdeczie...Morawka, Sentymentalna Jani, Schiz49... i Nicolle, ktora juz skoro swit pobiegla do pracy...  :):):)
Reszta naszych babeczek (50+) cos ostatnio rzadko sie pokazuje... Gizelabarano... Niu7nia... Lodyga...  no, widac mocno czyms zajete... czasem tez tak bywa,... ze malo czasu zostaje na pogaduszki przy kawusiu... Usmiechamy sie do Was... :):):):):):)

Jak to milo przeczytac, ze za mna tesknilyscie...:)  ja za Wami tez ...:)  i synowi sie troche dostalo, ze tak pozno zaczal instalowac tego nowego Windowsa...  Bylam pewna, ze gdy wroce z Niemiec, wszystko bedzie juz prawie gotowe... a tu on dopiero co zaczal...

Do nowej szaty graficznej  Windows 7  musze sie jeszcze  przyzwyczaic...  uwazam, ze XP jest duzo ladniejszy, ale Visty... to juz absolutnie nie moglam strawic ...
Ten nowy Windows jest za to duzo wygodniejszy, ma mnostwo opcji dla niezbyt gramotnych i jezyki do wyboru, co bardzo latwo przestawic, wiec juz go lubie...  Ja uzywam j. holenderskiego, bo w takim jezyku ucze sie na kursie...

Chce uzywac jednych nazw, bo inaczej to nie rozumiem o co chodzi...bo wszystko mi sie miesza ...  To wlasnie odstreczalo mnie, zeby po kursie cwiczyc w domu...wlasnie z powodu roznych jezykow...
A teraz, jak syn potrzebuje cos zrobic, to migiem zmienia jezyk na angielski i moze sobie dzialac...

Czas leci, jak blyskawica...  chyba sie  nie zdaze duzo nauczyc...  juz jutro syn wyjezdza do Polski, a wroci dopiero w srode kolo poludnia, a w piatek rano odjezdza juz do Irlandii...   A mam jeszcze troche majsterkowania w mieszkaniu...

Dzieki za sniadanko... Sentymentalna Jani,  Morawa... widze, ze po tych ostatnich balach serwujecie cos dietetycznego...  bardzo
rozsadnie... :)   w mysl wierszyka L.J.Kerna ... "najpierw jeta, jeta ,jeta".....

Zdjecia piekne i ... bardzo zachecajace.... chyba wyjde na parking i zaczekam na ktoregos z sasiadow (przy samochodzie) ....   :D

U mnie pogoda, jak wczesniej ... temp. ciut ponizej zera, bo widze, ze na kanale lod wciaz sie trzyma...  Poza tym pochmurno, szaro, ale bez opadow... snieg juz prawie zniknal... gdzieniegdzie leza jeszcze drobne resztki...

A wiecie, Kochane Dziewczynki,  w czym przyjecha ldo mnie  moj synus ?... 
A w cienkiej, skorzanej kurteczce, w ktorej byl na poczatku wrzesnia...  i bez szalika ...  :D
Uprzedzalam go wielokrotnie, zeby sie cieplo ubral, bo sa mrozy... szczegolnie w Polsce... ale on zawsze goracy i optymistyczny... :lol:
No to buzka... na razie ... :)

2,641

Morawko !!!...   pieknie to ujelas... to porownanie babci z dziadkiem...   hahahahaha  lol

2,642

No, dopiero teraz widze, ze mi emotki nie wyskoczyly...   a czemuz to, ach, czemuz ?...     nie mam zielonego pojecia...

A propos tych dziadkow... 
Przypomnialo mi sie zdarzenie sprzed lat...
Jak zapewne wiecie, moje Kochane...  moj synus mial dziadkow polskich i bulgarskich... i kiedy byl jeszcze bardzo maly, wolal na bulgarskiego dziadka  "dziado" zamiast "djado"  -  niby roznica niewielka, ale dla Polakow bardzo wyrazna...
Bulgarzy nie wiedzieli, ze w j. polskim to sie troche zle kojarzy, wiec sie bardzo cieszyli, ze dziecko malutkie, a juz wola na dziadka po bulgarsku...
Ale ja z moja mama (wtedy jezdzila z nami) pekalysmy ze smiechu z tego "dziada",   no bo polski dziadek, to by sie obrazil...  big_smile

2,643 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:19:46)

ooo

2,644

Och, Jani...  dobrze, ze juz jestes... pomoc mezusia byla bezcenna...
Jak patrze na ten snieg na ulicach Gdanska, to sie ciesze, ze u mnie juz z ulic snieg zniknal, bo bardzo ciezko sie po nim chodzilo...

Z synusiem,  Jani... to my tak na luzie... teraz to on jeszcze spi... zaraz ide obrac ziemniaki i troche podszykowac obiad i ok. 14-tej go obudze... zje sobie lekkie sniadanie (serek waniliowy), kawusia i pojdziemy troche do centrum, a jak wrocimy to bedzie przyzwoity obiad... dobre ziemniaczki, schabik z kurczaka i kalafior dla niego, a dla mnie kiszona kapustka...
W miedzyczasie pogadamy, posmiejemy sie, a potem kazde zasiadzie do swojego laptopka...  bo my obydwoje potrzebujemy rowniez troche samotnosci, wiec sie rozumiemy...  smile
Siedzimy sobie przy jednym stole, kazde wlepione w swoj ekranik, od czasu do czasu ktores cos powie i czas leci... po takim wyciszeniu znowu troche zywszej konwersacji, troche do innych zajec... a wieczorem wspolne balowanie... potem ja ide spac, a on siedzi do rana... a rano... ja wstaje... spokoj, cisza ... zrobie sobie, co potrzebuje... nikt mi nie przeszkadza... bo synus smacznie spi...

No to ide obierac ziemniaczki...
Na razie ....  smile

2,645 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:20:04)

hhh

2,646

Och... serdeczne dzieki... Jani... Ty zawsze wiesz, co podac...  smile:)
Ja jeszcze synkowi sernika nie upieklam, bo juz mi sie przejadl... musze pare dni od niego odpoczac (od sernika, nie od synka)... big_smile
Obiecalam upiec sernik, jak syn wroci z Polski... na pozegnanie...

2,647

dziekuje jani ,ja chyba nigdy nie naucze sie polykac tych slodyczy ale to chyba te hormony ,fajnie tak z synusiem jovitka ,widze ze ty tez zgadzasz sie z synem ,ja mam mozilla firefox,teraz zmienione w komputerze sasiad zmienil mi ,ja tez juz obralam ziemniaki ,dzisiaj z golabkami ,jovitka to wy tak pozno obiad macie ,mlodym zwsze cieplo ,ale jak przyjedzie do polski ,to mroz go poszczypie ,ja jeszcze malo znam sie na kompie ,wybiore sie jednak na kurs .pozdrawiam.http://s338.photobucket.com/albums/n430/spicecomments/hi_hey_hello/00092.gif

2,648 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:20:22)

ooo

2,649 Ostatnio edytowany przez morawa (2010-01-22 16:08:46)

tak pozytywnie,synus wyslal mi zdjecie +22http://s338.photobucket.com/albums/n430/spicecomments/sweet/00105.gif

2,650 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:20:38)

ppp

2,651

Morawko...  synus jada obiad, kiedy inni jedza spozniona kolacje... big_smile   a ja wcale nie jadam obiadow... cos tam skubne z lakomstwa, kiedy najdzie mnie ochota...  czasem ugotuje sobie kalafiorka,  rzadziej ziemniaczki, jak juz sie bardzo stesknie...

No,.. dzisiaj zjem z synem troche tych pyreczkow z kapustka... ale to juz bedzie jakas godz.  siodma lub nawet osma... bo mamy isc do centrum, a syn dopiero je sniadanie...  Wyjdziemy ok. 16-tej i wrocimy po min. 2-ch godz.  i wtedy dopiero bede gotowac te ziemniaki i piec schabiki z kurczaka i gotowac kalafiora...
Gdybym byla sama to na pewno nie jadlabym tak pozno ...   no ale dzis jest normalny obiad...   
Wczoraj syn mial shoarme, a ja nie jem miesa, wiec jadl sam...

No to ide sie szykowac...  Musze syna troche zmobilizowac...  Mowi, ze u mnie nareszcie moze sobie pospac i sie pobyczyc...  big_smile

2,652 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:15:49)

ggg

2,653

Witajcie kochane babeczki ,ale ja jeszcze nie jestem na pełnych obrotach ,robie nastepne badania ,bo cos mojej lekarce sie nie podobam ,a to może i dobrze bojuz 4 lata mineło od operacji a ja nie robiłam badań tylko od onkologa tomogdaf ,bo to muszę robić co rok ,bardzo się cieszę że tak zauwarzamy jak którejś nie widac znaczy że sie lubimy i tesknimy za sobą ,ja dzis wybrałam sie z sąsiadką na małe zakupy do Tesko i troszkę zeszło ,a teraz biore sie za zaległosci w prasowaniu ,bo tego sie nazbierało ,tylko nie mam pomysłu na obiad na sobote i niedziele ,moze ktos ma jakis nowy przepis to chętnie skorzystam ,bo juz nie wiem co gotowac ,a lubię eksperymentowac nowe przepisy pa pahttp://www.iv.pl/images/nbbv0q76rypdegyp4wv.gif

2,654 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:16:04)

kkk

2,655

gizelabarano bardzo dobrze rob badania ,bo zdrowie najwazniejsze ,jovitko to ty chudzielec jak tak malo jesz .pozdrawiam http://img121.imageshack.us/img121/2759/kkolrn2iqa.jpg

2,656 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:16:22)

p

2,657 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-22 19:11:36)

Szybko wrocilam... poszlam  tylko do najblizszego  C1000... cos mi zimno bylo... zrobilam dla Was, Kochane, pare zdjec mojego bloku i najblizszej okolicy... palce mi tak zgrabialy, ze aparatu utrzymac nie moglam i wyslalam syna samego dalej ... mial kurtki poogladac...

No to pokazala sie nasza Gizelka...  smile    Morawka dobrze mowi... badania trzeba zrobic... a lekarce podobac sie nie musisz... to rzecz gustu...ona pewnie woli facetow ... big_smile   
Moglabys Gizelko... wziac przyklad z Nicolle i troche sie pooczyszczac... bo to zawsze dobrze robi,, a na pewno nie zaszkodzi... smile

Mylicie sie moje Slodziutkie, co do mojej figury... 
Zeby byc szczupla (ale nie chuda ! ),  to bym musiala nic, ale to kompletnie  NIC nie jesc i pic tylko wode...
Cokolwiek wezme do ust to jest to juz ekstra, a wiec za duzo...  takie sa uroki przejscia na odzywianie energia boska... smile
Jedzenia nie potrzebuje, ale niestety, ochota pozostala... tzn.  ja absolutnie nigdy nie czuje glodu... od urodzenia zreszta... ale mam ochote  na jakis smaczek,..  2 lata temu nic nie jadlam przez 4 m-ce... przez ponad rok nie jadlam pieczywa i ziemniakow ...
wypijalam tylko 2 szklanki wody z odrobina mleka na smak, bo nie lubie czystej wody...  Nie odczuwam tez pragnienia...

Pzez jakis czas nie mialam ochoty na nic, co slodkie... Pojechalam do Polski...  kolezanka upiekla moj ulubiony sernik i makowiec... a w sklepach... oooo... tyle pokus !!!... to kiedys lubilam... i to jeszcze... i to... probowalam po kawaleczku... ooo.... jeszcze moja kawka cappuccino brandy...no to kupilam do domu...

Przy pieskach zjadalam cienki plasterk babki na sniadanie... no pozniej troche kalafiorka,  a jutro troche groszku,  a pojutrze jajeczko ze szczypiorkiem...   niby to jest troche... normalny czlowiek pewnie by umarl z glodu, ale dla mnie jest to zbedne...
Wypijam 2 cappuccino dziennie, najczesciej nie pije nic wiecej, ale musze je oslodzic...
Wczesniej chodzilam jeszcze codziennie na fitnes i cwiczylam po 2 godz. dziennie (prawie nic nie jedzac)...
Przy pieskach przestalam cwiczyc, a teraz nie mam juz pieskow...  i mam za malo ruchu...
Musze kupic sobie bieznie do domu, bo nie mam z kim chodzic... zreszta zaraz zaczna sie deszcze...
Nie jestem gruba, ale i nie szczupla... rozm. 40  smile

2,658

Dziewczyny Drogie ciągle pieczecie ciasta i przygotowujecie pyszne dania ... moze catering otworzycie ? wink

Miłego wieczoru Drogie 50+ /ale tylko metrykalnie/ , młode duchem...

Dużo zdrówka i humoru big_smile pozdrawiam Julia

2,659

Drogie Koleżanki

...coś na  Dziś .... dla Was

Pociecha

Życie może być ciężkie, okropnie ciężkie. Życie może ci głęboko zranić duszę. W takich chwilach, pełnych udręki, każdy człowiek szuka pocieszenia. Bez pocieszenia trudno jest żyć. Ale pocieszeniem nie może być alkohol, tabletka uspokajająca ani strzykawka, które tylko zamroczą cię na jakiś czas, byś się potem pogrążył w jeszcze ciemniejszą noc rozpaczy.

Pocieszenie jest jak łagodny balsam spływający na głęboką ranę. Pocieszenie jest jak nieoczekiwana oaza na bezkresnej pustyni, która pozwala ci znowu uwierzyć w życie. Pocieszenie jest jak łagodny, uspokajająca dłoń na twojej rozgorączkowanej głowie.

Pocieszenie jest jak dobre oblicze kogoś, kto zrozumie twoje łzy, kto wysłucha twojego udręczonego serca, kto w twojej trwodze i rozpaczy zostanie przy tobie i pozwoli ci znowu ujrzeć parę gwiazd na niebie.

Pocieszenie to Duch Boży, który wchodzi, gdy twoje drzwi stoją otworem i który tobie, jako podarunek kładzie na stole ?pokój, radość i miłość?; dary, które ci pozwolą żyć.

POCIESZAJMY SIĘ WIĘC NAWZAJEM
A ŻYCIE NA ZIEMI STANIE SIĘ RAJEM
BĘDZIE MIŁOŚĆ RADOŚĆ I POKÓJ
I KAŻDY BĘDZIE MIAŁ ŚWIĘTY SPOKÓJ:)

2,660 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:16:40)

ooo

2,661 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:16:55)

uuu

2,662 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:17:11)

iii

2,663

Witam Kobiety!!!! poczytałam Wasze posty  :

Jovita co to jest " shoarme"???????????????

Morawa ty jesteś genialna z tymi obrazkami - ten obraz z tą kobietą -  PRIMA!!!!!

O jeny ja nie dałabym rady tak się głodzić - lubię jeść ,dobre rzeczy!!!też jestem w rozmiarze 40 - no może teraz przez zimę 42, ale przyjdzie wiosna to rowerek u mnie obowiązkowo!!!!!!

I chyba najlepsza dieta to "Mż" czyli mniej żreć!!!!! cha,cha

2,664 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 01:17:27)

hh

2,665

Faktycznie  Lodyga dawno się nie odzywała!!!!!

Zamilkła także  cien2222 !!!!!

Nicolle coś dzisiaj milczy - może słaby przesył????????

Misz7masz też milczy???!!!!

A reszta ( bez obrazy!!) Jani i Jovita - najbardziej aktywne!!!

Julka czasami wpada - miłe!!!

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki!!!!!

Posty [ 2,601 do 2,665 z 113,586 ]

Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024