Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,341 do 2,405 z 113,586 ]

2,341

Odp: Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Witam dziewczynki wieczorową porą!!!!!!
Psiaki idealne!!!!!
Ja dopiero też teraz się odsprzątałam w kuchni - bo młodzież była na nartach!!!
Nicolle ładnie to tak rozpuszczać wnusia oj Ti Ti!!!! No pewnie każda tak robi!!! tak???? Wszystko przede mną!!!!!

Zobacz podobne tematy :

2,342 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:28:19)

kkk

2,343 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:27:48)

http://i46.tinypic.com/24vsmyc.gif

2,344

Jeszcze nie odeszłam. Jani   ...Cien pokazywała zdjęcie jakiegoś psa amstafa /niewiem jak to się pisze/

To nie jej pies????

2,345 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:28:29)

http://i50.tinypic.com/2mqlvll.gif

2,346 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:28:36)

hhh

2,347

dajecie temat??? groźne psy?????!!!!!!
U mnie na osiedlu jest taki jeden "piesek" i jego nieodpowiedzialny PAN!!!!
Właściciel tego psa - to młody chłopak  ma trójkę dzieci  - on czyli PAN jest wiecznie na cyku i z pieskiem! Czasami go spuszcza ze smyczy bez kagańca,widać ile ten pies ma siły w gębie - bo ten go ćwiczy,trzymając gruby patyk w zębach pies się kręci!!!
Nikt nie reaguje - chyba wszyscy czekają na tragedie!!!!

2,348 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:28:51)

hhh

2,349

Byłam u Rafika - poczytałam - to nie temat dla mnie!!!Taka smutna mała refleksja!!!!!!

2,350

Jani - bo jesteś odpowiedzialna!!!! A inni ludzie nie myślą - co do tych psów oczywiście!!!!!

2,351

Witam Dziewczynki, ...  pozwolicie, ze sie do Was przylacze...  Ja tez wyprawilam moich gosci ... no dobra godzine temu... ale tez najpierw sprzatanko, no i przywrocenie mojego kacika do stanu pierwotnego... czyli serweta wynocha, a kompik na zasluzone honorowe miejsce... i zycie leci dalej...
Wizyta sie bardzo udala.. Albanka swietna babka... komunikacja  przebiegala nad wyraz dobrze (po angielsku)... dlatego tak dlugo siedzieli... (od 13.45 do 1810)...  Mimo, ze odlodzilam niemieckie ciastka (bardzo dobre jableczniczki z pianka)  goscie, o dziwo, woleli moj sernik ... No wiec jestem caaaaalaaaa  POZYTYWNA ...  lol
Teraz jeszcze skocze telefonicznie na  jakies pol godz. do kolezanki, bo, jak ja znam, to czeka z niecierpliwoscia przebierajac nogami na relacje z przebiegu wizyty i moje wrazenia...

Jani ... to trio jest swietne !!!    i te kolti tez...  big_smile

Schiz49 ma racje Nicolle... to bardzo niewychowawcze !!! ... Rodzice wychowuja, a babcie...   psuja !!!  Naleza Ci sie klapsy...  lol
no ale za tego kotka cwiczacego podrzuty bedzie Ci odpuszczone ... big_smile

Morawko... po co Ci ta salata... widze, ze juz jestes zielona, a do tego piekna i zgrabniutka... lepiej na tym poprzestan, bo mozesz tylko zepsuc... big_smile

No to sie urywam...

2,352

A wyobrażacie  sobie życie bez prądu  ( awarie w Polsce!!!) - no  ja !!! prąd jak prąd wreszcie odmroziłabym lodówkę bo od nowości nie odmrażana!!!! Ale ogrzewanie mam miejskie - mamy zostawiony jeden piec kaflowy  ale bardziej dla urody -

2,353

O na tvn film z dobrym ciachem : Ben Affleck - trzeba poogladać-w przerwie Ranczo!!!!
To do jutra Kobietki - D o b r a n o c !!!!!!

2,354 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:29:35)

http://i46.tinypic.com/fkts8o.jpg

2,355 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:29:59)

http://i45.tinypic.com/34ee3oo.gif

2,356

No to moze na wieczór małe co nie co pahttp://www.iv.pl/images/z4pzxxq3t3lkzxpt7jvk.gif

2,357

Dzieki Nicolle...  z sernikiem to juz widze, ze sytuacje zaraz opanuje... Mleko mam tylko sklepowe... Kiedy chcialam czasem zjesc troche sera, to kupowalam sobie 3 ltr mleka i jak troche postalo na bufecie, to je podgrzewalam i sie warzylo... wtedy je odcedzalam i mialam serek...   Czy to masz na mysli, Nicolle, czy cos innego ?...Chetnie zrobie sobie troche serka do zjedzenia... bo z sernikiem to juz nie bede cudowac... wyszedl dobry, tylko moglam go pare minut dluzej piec... Gosciom smakowal... a moja kolezanka, ktora jest baaaardzoooo krytyczna orzekla, ze byl dobry...i wcale nie czula, ze troche niedopieczony ... Bylam zaskoczona... no coz ... rzecz gustu... smile

Gizelabarano... przyjmuje lampke ... NA ZDROWIE !!! big_smile

No to zyczej Dobrej Nocki wszystkim Kwiatuszkom... smile

2,358 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:29:21)

jjj

2,359

ranczo tez ogladam ,bo kiedys jakos nie wszystkie obejrzalam,jovitko z mleka ser sie robi ,ja stawiam na zsiadle ,pozniej do garnka z woda w sloiku i gotuje ,dodaja troche smietany ,jak sie zwazy ,przecedzam i do gazy ,wyciskam serwatke i modeluje i ser ,deseczka przylozyc ,ale to sporo roboty hi hipsy jak to psy ,ale ludzie panikuja i dzieci strasza,moj owczarek jest maly ,nikolle a co ty z choinki sie urwalas ,zimnica na dworze a ty bez czapki ,chcesz sie przeziebic ,pogoda zapowiadaja ,jani w takim lozu ,to nawet ten co spac nie moze usnie hi hija tu widze same trunki ,noi jak czlowiek moze na rauszu nie chodzic.pozdrawiam aby do lata.http://i10.photobucket.com/albums/a137/tephies/Funny/fy170.jpg

2,360

dobranoc spioszki http://i10.photobucket.com/albums/a137/tephies/Cats/p14.jpg

2,361

Serdeczne dzieki  Morawko... cos w tym stylu robie sobie od czasu do czasu, tylko ze nie dodaje smietany, no i nie sciskam deseczka... ale to rzeczywiscie sporo paprania...  W sumie to ten serek najbardziej smakuje mi, gdy jest jeszcze lekko cieply i nie tak mocno odcisniety...
Zdjecie swietne, szkoda ze nie widzialam go, kiedy mieszkalam w domu z ogrodem... bo bym cos takiego zrobila... z calym szacunkiem dla sasiadow i przechodniow... lol
Dooobraaaanoooooc Slicznotki !!!   Do jutra... smile

2,362 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:29:46)

jjj

2,363 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:30:03)

jjj

2,364

Witaj Jani... sniadanko na czas... to rozumiem ... Dzieki  smile
Weszlam tylko na chwile, bo zaraz musze pedzic do pracy...
Duz buzka dla wszystkich Rannych Ptaszkow i tych smile tez...
Do popoludnia...

2,365

mialo byc : i tych Pozniejszych tez smile

2,366

Witam poniedziałkowo -Kobietki!!!
Podano śniadano!!!! o suszii - jakoś nie mam przekonania!!

Ja mam dzisiaj Kolęde - O Boże - jak ja tego nie lubię,ten cyrk - moja matka zawsze na pytanie księdza jak się pani czuje???- płacze!!Chyba widok księdza w domu tak na nią działa!!!

Ta fotka u psychiatry jest dobra,,,cha cha
No i ten żywopłot - Ekstra!!!!Miał ktoś dobrą wizje!!! Cha!!

Podpisałam listę obecności - a teraz do łazienki itp...... Do popołudnia!!!Pa!!!

2,367

melduje sie na sniadanku!
jani - oswiec mnie prosze! raz - skad bierzecie takie fajne obrazki,a dwa - co mam zrobic zeby moje zdjecia byly widoczne a nie linki do nich!!!

2,368

witam dziewczynki i te w domu i te w pracy milego dnia ,mroz ,wiatr ale jest zima to dobrze tez potrzebna,jani dzieki  za sniadanie juz sie czestuje ,ale tak smakujac to predzej to na kolacje ,a gdzie buleczki rogaliki,ja takie sniadanie lubie ????????????schiz to normalne czlowiek chory reaguje inaczej i smutno mu jak widzi ksiedza .pozdrawiam jovitka ok.pozdrawiamhttp://i10.photobucket.com/albums/a137/tephies/Dogs/d55.gif

2,369 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:30:22)

uuu

2,370 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:30:36)

jjj

2,371 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:30:51)

ttt

2,372 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:31:12)

ggg

2,373

http://i45.tinypic.com/2zgdr9e.gif

2,374 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:31:29)

eee

2,375

a jak ! szczegolnie jak sie upre wink
a ja dzis odsniezalam i odkopywalam pszczolke.pszczolka to oczywiscie ukochana mojego jacka.a wlasciwie ukochany wink , bo to opel. kurcze,nie wiedzialam ze snieg jest taki ciezki!!!

2,376 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:31:53)

uuu

2,377 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:32:09)

jj

2,378 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:32:23)

jjj

2,379 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:32:37)

lll

2,380

Witam Was moje Slicznotki...

Sentymentalna Jani... Dzieki... Wiesz, ze malo sie tam odzywam, bo piszesz swietnie, wiec po co mam powtarzac im Twoje slowa... Jestem czlowiekiem czujacym, bardzo silnie czujacym... i po prostu odczulam to, co mialas na mysli... (i ja tez)...
Wiem, wiem Jani,... jak wiele nas laczy... Kiedys na pewno sie spotamy i pogadamy sobie... Moje "kiedys" nie oznacza wiekow... jesli jeszcze nie w tym roku, to w przyszlym  NA PEWNO !!!

Morawko... prosze nie kaprysic...  Znasz to stare powiedzenie o darowanym koniu ?... smile
Dziewczynki stawiaja na stol tyle dan, ze zawsze mozna cos na zabek znalezc, a reszte ... z wlasnej spizarki...
Ja skusze sie na kawalek tego serniczka na zimno...  chociaz cos czuje, ze jeszcze troche, a przez najblzsze pol roku na sernik nie spojrze...   big_smile

Schiz49...  Trzymaj sie na tej wizycie ksiedza... i pamietaj  :  TO  TEZ  MINIE !!!   big_smile

W Holandii dzisiaj sie troch ocieplilo  + 1/ 0 st. C  snieg jeszcze lezy, ale zaczyna sie lekko topic... Poza tym jest szaro i mglisto...

2,381

O jeny - przeżyłam tą wizytę echhhhhhhhh wreszcie można pochować ozdoby świąteczne!!!
No teraz na luzie - poczęstuję się wirtualnie i dosłownie    mniam!!!!!

Jovita - Holandia słynie z serów żółtych - tak???? - miasto: Edam!!!!?????
Moja koleżanka twierdzi że tam u Was taniej - np. w Lidlu - parę groszy a u Nas drożej!!!!!

Jani - Ty cały czas podajesz do stołu - a tu wiosna!!!! idzie - trzeba zrzucić "oponki" ale jak tu oprzeć się pokusie!!!
Moja "cukrzyczka " właśnie wcina słodkości!!!!

Witam wszystkie dziewczyny bez wyjątku!!!!!!

2,382 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:35:18)

http://i46.tinypic.com/2a64mfd.jpg

2,383

Schiz49...  zolty ser chyba jest tu dobry... jak ktos lubi... big_smile   ja akurat NIE...  Tak... Edam i Gouda to najbardziej znane serowarskie miasta...  Najtanszy tzw. mlody kosztuje 4,5 - 5  euro za kilo...  Holendrzy jedza go tonami... Obowiazkowo na sniadanie i gdy przyjda goscie...  i bez okazji... 
W Polsce, w moim domu rodzinnym i wlasnym wszyscy zawsze lubili zolty ser... tylko ja jedna  NIE...
"no bo ja taki mam gust wypaczony, ze lubie wrony"... jak spiewal W. Mlynarski       lol
A tu w Holandii zolty ser kroluje, za to mojego ukochanego "twarozku wiejskiego luksusowego" nie ma i nieluksusowego zreszta tez nie...  Ach ... zycie ... smile

2,384

Witaj Nicolle... smile
Widze, ze jestes wytrwala zawodniczka... caly tydzien pierogi... Duzo Ci ich jeszcze zostalo ?...  big_smile

2,385 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:32:55)

ggg

2,386

Jakby byly z serem, to ew. bym sie poczestowala...  big_smile

2,387 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:35:58)

http://i47.tinypic.com/2h3xve0.jpg

2,388 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:33:11)

kkk

2,389

Jani ... ja tez wole proste potrawy...  Jak widze takie wykwintnosci, to patrze na nie, jak pies na jeza...   
Czasem nawet ciekawi mnie jak to smakuje, ale moj zoladek mowi:  "ani mi sie waz, bo nie recze za siebie", no i rezygnuje...  big_smile
bo ja staram sie sluchac swojego ciala...   hahaha

2,390 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:36:40)

J

2,391

Witam, nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów. Witam Cień2222, u mnie przerwa w pracy więc dzień zupełnie wygląda inaczej.... śpimy do 10,to błąd.......odebrałam wyniki... niestety ten cholesterol...muszę brać leki .Od czwartku pracuję przez cały tydzień. To nie wiem czy zajrzę do kafejki. Pozdrawiam Wszystkie Panie.....

2,392 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:37:11)

http://i47.tinypic.com/4vo68h.jpg

2,393 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:33:28)

g

2,394 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:37:34)

http://i47.tinypic.com/2j4ubkx.gif

2,395

Nicolle... dzidzius jest boski !!!  lol

Niestety, do wiejskiego mleka dostepu nie mam... a w sklepie sa 3 rodzaje mleka :  chude to mleczna woda,  poltluste do picia moze byc, ale ser z niego absolutnie nie wychodzi (probowalam) i tluste, z ktorego od czasu do czasu serek robie...
Na pewno nie jest taki, jak z mleka wiejskiego... ale... na bezrybiu...    no wiecie same...   big_smile

Jani... juz pisalam wczesniej, ze guzik myslenia o spotkaniu zostal wcisniety... Jestem otwarta na strumien dobrych okazji ... na pewno zadnej nie przeocze...  pomimo slepoty ...  lol    no bo wiesz, Jani...  slepy ma szczescie ...  smile

Nicolle... tu najtansza szynka 11 euro za kilo, a ser 4,5 ...  ale jest i szynka za 21 euro,  a najdrozszy ser nie wiem ...nie kupowalam, bo ten najdrozszy to jest stary ser... dla mnie slone mydlo... obrzydliwy... probowalam na imprezach... Ni wiem, jak mozna to jesc... a dla Holendrow to przysmak...  No ale o gustach sie nie ....   big_smile

2,396 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:38:08)

No proszę jaka różnica.  Ser dla biednych szynka dla bogatych. A u na tak było za komuny .

2,397

Witaj Lodygo... milo, ze wpadasz chociaz na krotko... ale konkretnie ...  big_smile
Moze bys sie skusila na te miksturke, ktora pije Nicolle.?.. juz wiesz, ze nie trujaca, a oczyszcza, wiec rozpuszcza zlogi...
Widzisz, jak nam Nicolle odmlodniala ?!...     lol

Chetnie zjem troche kaszki z sosikiem i ogorkiem... bo miesa od dobrych 2-ch lat nie jem ... i sosikow z mieska tez wlasciwie nie ... ale ... tym razem... smile

W Holandii kaszy gryczanej  tez NIE MA !!!   tylko mnie nie pytajcie co jest...   sad sad sad

Synus skoczy na dwa dni do Polski to mi kasze przywiezie... taka sypana z rynku, bo paczkowana niedobra, jakas such taka... trociny  ...

2,398 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:38:35)

k

2,399

Nicolle ... to chyba dlatego, ze Polacy lubia swinie i ze swin slyna, a Holendrzy z sera...  smile
Szynke malo kto tu kupuje... raczej jakies tanie mielonki i podroby... a ser ...  no.. Holender moze nic nie miec w lodowce, ale piwo i ser byc musi...

2,400 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:33:43)

l

2,401 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:34:06)

nnn

2,402 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-26 00:34:20)

kkk

2,403

No wiesz, Nicolle... ale te ceny trzeba porownywac do zarobkow... 
Przecietny zarobek to mniej wiecej 1200 - 1400 euro, ale to nie srednia krajowa, bo ta jest wyzsza...  Holendrzy nie zarabiaja duzo... No, w duzych miastach oczywiscie zarabia sie wiecej...

2,404 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:39:33)

T

2,405 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:40:01)

Wiem,wiem  Jovitko!   Tego się nie da porównać.  A teraz w Polsce to bardzo duża rozpiętość płacowa.  Niektórych stać na wszystko  ale większość jednak  ma żle. Ale tak jest wszędzie.

Posty [ 2,341 do 2,405 z 113,586 ]

Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024